Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 58 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele NoJustSe - Tomorrow in the middle of ruins 22.06.2011

NoJustSe - Tomorrow in the middle of ruins
Yhdyn aika pitkälti Nightwatchers:n kommenttiin. Alataajuuksienkin kanssa olisi hieman työstämistä, kicki jäi vähän liian laimeaksi. Lead ääni toimii ihan mukavasti kuten myös taustaäänet. Kappaleen idea ja rakenne toimii mielestäni hyvin, mutta jätti kuitenkin hiukan kylmäksi, kuten tuossa jo Nightwatcher mainitsikin, Hook puuttuu. Ts. Miksauksen kanssa hieman työstämistä, kappaleen rakenne toimii mutta tarvitsee vielä jotain johon kuuntelijan on helppo "tarttua" ja päästä mukaan vauhtiin.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele NoJustSe - Blackout (Original mix) 01.02.2011

NoJustSe - Blackout (Original mix)
Tässä kappale enemmän mun makuun, loistavan kuuloiset soundit olet saanut loihdittua tähän. Ideaa ja potenttiaalia kappaleesta tosin löytyy parempaankin, tästä jäi puuttumaan se mystinen "joku" :) En osaa tästä paljon kertoa, mutta yksi todeflla postiviinen asia löytyi tästä. Kappale vei multa jalat alta kohdassa 4:53, tätä olisi saanut olla alussa jo hieman enemmän, toimii nimittäin todella hyvin Build-uppina kappaleen alussa ja nostaa samalla fiilistä ja odotuksia. Totta puhuen, kuuntelin tämän kohdan useita kertoja, kun jokin asia toimii niin se vaan toimii ja tämä toimii todella hyvin! :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele NoJustSe - Sunset 01.02.2011

NoJustSe - Sunset
Hyvin miksattu ja laadukkaan kuuloinen kappale. Äänimaailma kuulostaa hyvältä, tosin pientä DC offsettia oli muutamissa kohdissa äänissä. Kappale säilyttää ideansa alusta loppuun ja rakenne on toimiva ja sulava. Break-down kohta kuulosti hyvältä, mutta jäin kaipaamaan sitä kunnon nostatusta mitä ei sitten koskaan tullut, lopuksi kappale sitten jäikin hieman tasapaksuksi ja toisti itseään. Pientä vaihtelua olisin kaivannut tähän, se nostatuskin olisi tehnyt tähän paljon. Mutta toimiva paketti näinkin! Keep it up! Kaiken kaikkiaan toimiva kappale joka vain pientä hiomista ja masterointia vailla. Genrestä sen verran, omasta mielestäni genreksi sopisi paremmin Progressive Trance...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cylenth Vision - Celestial Universe (Underwork sample) 26.01.2011

Cylenth Vision - Celestial Universe (Underwork sample)
Bassosta on jo pariin otteeseen valitettu, asia on nyt korjattu...jostain syystä en vain kuullut sitä biisiä tehdessäni. Onneksi on vielä kuitenkin keskeneräinen biisi, pientä yllätystä on tulossa tuohon melodiaan :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele area51 - édifiant [radio versio] 26.01.2011

area51 - édifiant [radio versio]
Äänimaailma kuulostaa hyvältä ja laadukkaalta sekä biisin build-up osio toimii hienosti ja pitää kiinnostuksen yllä. Hieman enemmän olisin ehkä kiinnittänyt huomiota masteroinnissa äänien tasapainottamiseen, kirkkautta hieman liian vähän mielestäni. Drop down osiossa piano ihan ok ja kitara riffi sopii mainiosti tunnelmaan, mutta kuitenkin osion alusta lähtevä padi olisi voinut olla hiukan syvempi, matalat taajuudet jäi kuulematta. Venyy tuollaisenaan tämä osio ehkä liian pitkäksi, pientä lisamaustetta olisi voinut tuoda siihen, mutta muilta osin toimiva osio. Uplifting osiossa nouseva lead ääni sitä perus trance meininkiä. Sitten vähän tarkemmin noihin itse ääniin: Kicki jäi liian laimeaksi sekä tuo korkeampi ääni siinä se ns. punch ääni sattui hieman korviin, ehkä liikaa boostattu niitä korkeita taajuuksia ja liian vähän matalia. Basso kuulostaa ihan hyvältä ja siinä ei paljon moittimista, tietysti aina pientä hifistelyn varaa löytyy sieltäkin :) äänimaailma ja miksaus kuulostaa ihan hyvältä paitsi että pientä lisäkirkkautta olisi saanut olla. Kaiken kaikkiaan ei mikään mainstream trancesta erottuva kokonaisuus, mutta erottui ainakin muista sun biiseistä. Hieno biisi, rakenne on selkeä ja toimiva.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Y-Zone - Play My Song 25.01.2011

Y-Zone - Play My Song
Melodiat ja build-upit kuulostaa hyvältä tässä, mutta äänimaailma jäi miksauksen ohella melko vaisuksi. Kicki ja bassolinjasta jäi kokonaan se energia pois ja kappale toistaa loppujen lopuksi itseään eikä tuo mitään uutta edetessään. Kuulostaa perus amispopilta jota kuulee vielä tänä päivänäkin viikonloppu iltaisin joka toisesta autosta. Ideaa ja potentiaalia kappaleella olisi paljon parempaankin kappaleeseen.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deep Cold - Second Day 25.01.2011

Deep Cold - Second Day
Kuuntelin tuossa äsken melko vanhaa tuotantoasi ja siihen verraten tämä kuulostaa jo paljon paremmalta, miksauskin toimii paljon paremmin tosin puutteita löytyy vielä. Bassolinja potkii hienosti ja build-up kuulostaa hyvältä ja pitää mukanaan loppuun saakka. Sitten koittaa tämä kuuluisa drop down joka kuulostaa ihan OK:lta, jäin tosin kaipaamaan siitä jotain, lisää padeja tai ainakin padin jossa enemmän syvyyttä? Lead ääni on jälleen hyvin vanha ja tuttu ääni ja melodia jää melko yksinkertaiseksi. Kaiken kaikkiaan kappaleelta löytyy hyvä ja selkä rakenne ja äänimaailmakin kuulostaa hyvältä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deep Cold - East Wind 25.01.2011

Deep Cold - East Wind
Alku lupaili enemmän mitä kappale lopulta toi edetessään. Bassolinja jäi melko vaisuksi samoten koko build-up osio, taustaäänet tuovat pientä plussaa tähän. Leadi oli sitä samaa old schoolia, mikä ei enää tänä päivänä aivan tuollaisena toimi. Äänimaailma muuten ihan ok, mutta kiinnittäisin enemmän huomiota miksaukseen ja äänien tasapainottamiseen, compressointi ei ole yhtään huonompi idea.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Paoçala - Green fields 25.01.2011

Paoçala - Green fields
Ärsyttävä ääni tuossa alussa, mutta sitten kappale vie mukaansa kun bassolinja ja kicki iskevät. Tausta äänet toimivat hienosti, mutta build-up jäi hieman vaisuksi, odotin siitä enemmän alun perusteella. Padit kuulostavat hyviltä ja miksauskin onnistunut omia korvia miellyttävästi. Kappale ei tuo hirveästi mitään uutta edetessään enkä loppujen lopuksi löydä kappaleesta kohtaa johon "tarttua" tanssilattialla. Kaiken kaikkiaan ihan ok tuotos, tosin odotin hieman enemmän alun perusteella.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stromstörung - Lebensdauer (Original Mix) 25.01.2011

Stromstörung - Lebensdauer (Original Mix)
Ei ehkä ihan se paras kicki valinta, kuulosti vielä kickiltä jota ei oltu käsitelty lainkaan vaan oli otettu suoraan sampleistä. Äänimaailma jäi melko vaisuksi ja kappaleesta puuttui sellainen selkeä rakenne ja idea jota kohti kappale vie. Miksaukseen kiinnittäisin enemmän huomiota, äänien kanssa voisi käyttää enemmän compressiota. Jäi melko tylsäksi ja toisti itseään jatkuvasti, ei ollut mitään mihin tarttua. Liian pitkä kappale tällaiseksi.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele astralic- - Higher 25.01.2011

astralic- - Higher
Ensimmäinen asia mihin kiinnitin huomiota oli bassolinja, joka kuulostaa hyvältä. Jälleen tuo syna lead sitä samaa vanhaa tuttua. Jäi muutenkin melko lyhyeksi. Tuossa äskettäin kuuntelin kappaleen Aura joka oli ensimmäinen biisi jonka sulta olen kuunnellut ja jo siinä mainitsin että osaat biisin perusteella ne perus jutut, tämä kappale vahvistaa sen. Kaiken kaikkiaan miksaus on onnistunut ihan hyvin, äänimaailma jäi hieman köyhäksi ja parasta tässä oli tuo bassolinja.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele astralic- - Aura 25.01.2011

astralic- - Aura
Aina sitä löytää uusia artisteja joista ei ole aikaisemmin kuullut, mukava kommentoida välillä tämmöisiäkin :) Build-up jäi hieman vaisuksi, odotin alun perusteella paljon menevämpää biuld-uppia. Äänimaailma ihan OK ja miksauskin onnistunut ihan hyvin. Crashit oli ehkä huolimattomasti valittu, ei soinut ainakaan mun korvaan hyvin :) Syna lead ääni oli sitä vanhaa tuttua ja samoten tuo melodian tyyli. Tästä saa ainakin sellaisen vaikutelman että osaat ne trancen perus jutut, täytyypi kuunnella noita sun muitakin biisejä ja katsoa mitä sieltä löytyy. Kaiken kaikkiaan alku oli lupaava, odotukset tipahti build-upissa ja meno jäi siihen vanhaan tuttuun.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Charayana - Liberation [delphion remix] 25.01.2011

Charayana - Liberation [delphion remix]
Ei yhtään hassumpi kipale, tuo drop down kohta laulun kanssa ehkä vähän liian pitkä etenkin kun siinä ei tapahdu mitään uutta, kohdassa 2:18 olisi voinut tuoda esille jotain lisää muuta kuin crash hat. Tykkään laulusta ja äänestä ja miksauskin kuulostaa todella hyvältä. Ensimmäisen nostatuksen jälkeen biisi pitääkin jälleen hyvin rytmissä mukana loppuun saakka. Tuo melodia tuossa lopussa on kyllä kaunis, mutta miksi se on siellä? Sitä en ymmärtänyt :) Soundimaailma on kohdillaan ja synatkin toimivat hienosti. Omaan korvaani perustuen kappale olisi ollut 10p arvoinen hieman erilaisella toteutuksella, mutta kyllä tämä kuitenkin 9p arvoinen on.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele D-Vision Oldies - Close to you 24.01.2011

D-Vision Oldies - Close to you
Äänimaailma, toteutus ja miksaus kuulostaa todella hyvältä. Kappale etenee hienosti ja tasaisesti, ehkä jopa liiankin tasaisesti? Vocaleista en sano mitään kun jäivät hieman tasapaksuiksi :D mutta kuulostavat kuitenkin ihan OK:lta. Tuosta kitara riffistä kyllä diggasin paljon, siitä iso plussa! Muuten kaiken kaikki loistava tuotos. En kyllä ymmärrä noita tuolla ihan alhaalla oleva kommentteja, jotkut eivät selkeästikään ymmärrä/osaa arvostaa trancea tai sitten ovat kuullet sitä vääränalista amispopitusta joka paikassa ja saaneet väärän käsityksen Trance genrestä ja ovatkin nyt sulkeneet avaran katseensa kapeammaksi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikko L - M1cH0 - Once in a life .Feat Kate Lesing 24.01.2011

Mikko L - M1cH0 - Once in a life .Feat Kate Lesing
Todella hyvältä kuulostava toteutus ja vaikka onkin vanha kappale, miksaus ja äänimaailma toimii tässä todella hyvin. En keksi tästä mitään moitittavaa. Loistavaa työtä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikko L - M1cH0 - Angels Falling (feat Fleeticer & Theah) 24.01.2011

Mikko L - M1cH0 -  Angels Falling (feat Fleeticer & Theah)
Noh, tämähän on jo vanha kappale, mutta kommentoidaan nyt sitä kuitenkin. Melko menevää euroa se tämäkin tosin äänimaailma ja miksaus ei ole ihan sitä luokkaa mitä se on sun uusimmissa kappaleissa, sekä tuo Theah:n ääni on kyllä mainitsemattakin hyvin kaunis, mutta sekin jäi hieman vaivaamaan mua, jää ehkä jotenkin peittoon. Sitä olisi voinut tuoda hieman enemmän "esille".
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikko L - Mikko L - My Girlfriend 24.01.2011

Mikko L - Mikko L - My Girlfriend
Todella menevää ja pirteää euroa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikko L - Summer Memories (Clip) 24.01.2011

Mikko L - Summer Memories (Clip)
Oi oi oi, todella kaunista tunnelmaista soundia! Vihdoin pitkien etsintöjen jälkeen löysin artistin joka ansaitsee mun respectin ja samalla joudut mun fanilistalle :) Täytyy näköjään kuunnella nyt noi sun muutkin kappaleet läpi ja harkita jopa ostamista. Ei tästä voi sanoa muuta kuin, että Pro matskua, tykkään tyylistäs. Keep it up!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jeti - Imperial Fantasy 24.01.2011

Jeti - Imperial Fantasy
Melkoinen alku, tuo "kitara" leadi kuulostaa todella hyvältä. Erikoinen ja erilainen alku jollaista en ole ennen kuullut, mutta hei, erilainen / 2 + 5 - 4.5 = hyvä :) Soundimaailma kuulostaa todella hyvältä ja miksauskin kuulostaa hyvältä läpi kappaleen. En oikeastaan keksi tästä mitään negatiivista sanottavaa :D paitsi että tuo basso jäi pumputtaa korviin :P En tiedä ihan kuuluuko trance genreen, mutta loistava tuotos kerta kaikkiaan! Keep it up!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj Eurodancer (Vanhempi kausi) - Dj Eurodancer - Flying in the sky 24.01.2011

Dj Eurodancer (Vanhempi kausi) - Dj Eurodancer - Flying in the sky
Nyt kun olen ollut koko päivän kommentointi fiiliksessä niin kommentoidaan vähän uusiakin ihmisiä välillä :) Selkeästikin sun tyyli on eurodance / eurotrance ja kappaalesi eivät ole mitään huonoja, mutta miksaus ei ole aivan kohdillaan vielä vaikkakin se on aina hieman kehittynyt sun vanhempiin tuotoksiin verrattuna. Melodiat ovat kohdillaan, mutta äänimaailma kaipaa vielä melko paljon käsittelyä, äänien kompressointi voisi olla myös ihan hyvä idea. Mutta hei, älä ihmeessä lopeta...experiment, kokeile ja testaa sekä opi, siitä se lähtee!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cordis - Solace (Chillout Edit) 23.01.2011

Cordis - Solace (Chillout Edit)
Kertakaikkiaan loistava tuotos, melkein voisin väittää tämän olevan sun parhaimpia tuotoksia. Ehkä tämä chillimpi musiikki sopii sulle paremmin? :) Tätä kuuntelee mielellään useimpaan kertaan. On mukavan rentouttava ja rauhallinen ja soveltuu hyvin erilaisiin tilanteisiin, kuuntelin tätä samalla kun pyörittelin namiskuukkeleita Reasonillä tehden uutta kappalettani ja sainkin siinä pienen inspiraation, kiitos siis tälle musiikille. Lisää tämmöistä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fleeticer - The Drive (Original Mix) 23.01.2011

Fleeticer - The Drive (Original Mix)
Ei hullumpi tuotos muutamassa päivässä tehdyksi kappaleeksi :) Jäihän se tietysti hieman yksinkertaiseksi, mutta melko hyvin toimii näinkin :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fleeticer - Back to Life / Avalanche (2010 Rework) 23.01.2011

Fleeticer - Back to Life / Avalanche (2010 Rework)
Todella pro matskua, juuri sellaista melodista trancea josta pidän ja jollaista sen kuuluisi ollakin. Kappaleiden dynamiikka on kohillaan ja miksaus/masterointi on sujunut loistavasti. Keep it up!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele C-4 - Breeze 23.01.2011

C-4 - Breeze
Ei hullumpi tuotos, tosin jäin kyllä hieman kylmäksi tämän suhteen ja toisti ehkä liikaa itseään, mutta soundimaailman oli loistavan kuuloista ja masterointikin on nähtävästi sujunut hyvin. Jäin kuitenkin kaipaamaan tältä vielä jotain mitä en tästä irti saanut.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele D-Vision - Friday Night (D-Vision RMX) 23.01.2011

D-Vision - Friday Night (D-Vision RMX)
En tuntenut kyseistä kappaletta ennen kuin kuulin tämän sun tekemän remixin ja tietysti oli aivan pakko kuunnella lähes kaikki mahdolliset remixit mitä tuolta YouTubesta sattui löytymään ja täytyy sanoa, että tämä on kyllä paras remixi kyseisestä kappaleesta minkä olen kuullut, erittäin hieno toteutus! Jälleen kerran, tässäkin kuulee kokemuksen ja hyvän masteroinnin lopputulosta. Jatka samaan malliin!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele D-Vision Oldies - Oxygen 23.01.2011

D-Vision Oldies - Oxygen
Soundi maailma ja dynamiikka toimii hienosti läpi kappaleen ja meininkikään ei ole hullumpi. Clubissa soittamisen arvoinen kappale ehdottomasti. Hyvin on voksut chopattu ja sovellettu kappaleeseen, ilman niitä kappale kuulostaisikin kovin tylsältä. Mistähän tämän laulajan voisi tavoittaa? Olisin itsekin vocalistin tarpeessa seuraavaan kappaleeseeni :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele NoJustSe - Lift Off feat. Neotrone 06.06.2010

NoJustSe - Lift Off feat. Neotrone
Alkaa ihan menevällä tempolla, äänet muuten ihan mukavia, mutta kaipaavat selkeästi vielä pientä hiomista, kenties jotain pehmentävää efektiä? haitsuissa saisi olla hieman enempi syvyyttä, enempi happeninkiä siellä "rumpujen taustalla". Kicki ja basso saisivat olla tällaisessakin kappaleessa, joka on muuten melko pirteän oloinen, hieman jykevämmät niin alkaisi kappale saamaan ansaitsemansa energian tuomaan sitä pientä lisä potkua. Kaiken kaikkiaan kappale sijoittuisi näillä mausteilla melko hyvin klubien hitti listojen kärkijoukkoon mikäli eläisimme vielä 1990 luvun loppua.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele D-Vision Oldies - K-System - Supadupasound (D-Vision remix) 01.03.2009

D-Vision Oldies - K-System - Supadupasound (D-Vision remix)
Hyvin oot saanut sovellettua vokaalit kappaleeseen, joka onkin melodisempi kuin itse vokaalit, mutta toimii omalla tavallaan erinomaisesti ja luo kappaleeseen leppoisan fiiliksen. Äänet ja kaikki muu toteutus on hyvin onnistuneita. Äänimaailma on loistava ja biisin kyllä helposti kuuntelee mielellään loppuun...vaikka sitä hieman jäikin odottamaan jotain uutta loppupäästä, ei kappale siltikään jättänyt ainakaan minua kylmäksi. Loistava remixi, hyvin onnistunut ja kappaleen kuuntelee mielellään uudelleen vaikka esimerkiksi kun tahtoo vähän rentoutua...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fleeticer - The World Is Yours (released!) 01.03.2009

Fleeticer - The World Is Yours (released!)
Rento ja leijailevan tunnelmainen kappale! Äänimaailma on loistava ja toimii hyvin paitsi kirkkautta olisi mielestäni voinut äänissä olla hieman lisää...mutta muuten kappale toimii loistavasti ja vie kuunnellessa aika nopeasti kappaleen loppuun saakka...mielenkiinto siis säilyy alusta loppuun. Hyvä toteutus...jätkällä vähän samantapainen musiikkityyli kun mullakin, pitää harkita joskus remiksiä tai miksei yhteistä kappalettakin? :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Protush - Tequila sunrise 03.07.2008

Protush - Tequila sunrise
Siis, WAU! Tätä oli siis ihan pakko lähtee kommentoimaan, aivan mahtava biisi, suorastaan täydellinen!! Ei jättänyt kylmäksi missään vaiheessa, vaihtelua riitti jo heti alusta asti että sitä vaan kuunteli mielenkiinnolla loppuun saakka odottaen aina seuraavaa uutta vaihtelua...lähti jo heti alusta mukaansa tempaavasti. Tempokin oli tälle kappaleelle täydellinen, hitaampi tempo olisi pilannut kappaleen luonteen. Kerrassaan täyteläinen kappale, äänet ja leadit kuulosti todella hyvältä, kappale on muutenkin laadukkaan ja hyvin masteroidun kuuloinen, kenties opittu jälleen jotain uusia kikkoja? ;) Ajatuksella ja vaivalla tehty biisi, en osaa muuta sanoa...kenties yks sun parhaimpia biisiä (ellei paras). Tätä kuunteli ja kuuntelee jatkossakin vielä useaan kertaan! Pakko polttaa heti levylle ja soittaa autossa :P
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Suvanto - Ámás 28.04.2008

Suvanto - Ámás
Onnistuit sitten luomaan täydellisen chillout tunnelman tällä kappaleella...kappalekin on melko täydellinen. Melodiat ovat aivan mahtavia ja miellytäviä. Kappale tietysti hieman looppaa mutta tässä se toimii! Alkaa mukavan pehmeästi, synat toimii tässä kohtaa todella loistavasti. Mukaan tuleva mieskuoro antaa hienon vivahteen...basso toimii ja on rauhallisen pehmeä joka soveltuu tähän kappaleeseen paremmin kuin hyvin! Äänimaailma on hieno ja pitää mielenkiinnon yllä aivan loppuun saakka. Täytyy kyllä sanoa että kyllä tästä kymppi räpsähti! :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele SkyWay - Cobalt Skies - Last Rays of Daylight 13.04.2008

SkyWay - Cobalt Skies - Last Rays of Daylight
Lähtee jälleen kerran aika erikoisella tavalla...mutta tempaisee heti hyvin mukaansa kun alkaa varsinainen soitto kickin ja basson alkaessa. Äänet ja masterointi kuulostaa todella hyvältä jo tässä vaiheessa. Pieni hiljainen hetki...biitti vie hyvin mukaansa, melodian soidessa taustalta. Biisin jälleen lähtiessä täysillä käyntiin olisi tässä kohtaa ehkä voinut odottaa hieman enemmän energisyyttä...mutta jatkuukin samalla levelillä kuin alussa. Kappale on hyvin toteutettu ja vetää hyvin tasaista linjaa alusta loppuun sekä mielenkiinto säilyy hyvin mukana. Hyvä ja puhdas soundi. Varmasti jälleen yks sun parhaimpia teoksia. Kokonaisuudessaan hyvä kappale ja siitä 10p
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele SkyWay - Cobalt Skies - Riding the Lightning 11.03.2008

SkyWay - Cobalt Skies - Riding the Lightning
Lähtee ihan mukavasti ja vaudikkaasti liikkeelle taustalta nousevien äänten kanssa. No tästä nyt sitten kuulostais löytyvän ne "piene taustaäänet" joista olen jo monta kertaa aikaisemmin maininnutkin. Kuulostaa aika pitkälti hyvältä ja samalla erilaislta. Trance genreen en itse tätä suoraan laittaisi...en oikeastaan osaa sanoa mikä tämän oikea genre olisi :D taas joku uus Trancen ala genre? :P Kappaleessa on noita muuttujia aika paljon, mutta silti kappale säilyttää samat kasvot alusta loppuun. Energinen kappale kyllä, mutta jokin sellanen elementti tästä nyt puuttuu joka tempasis mukaansa ja vetäisi ihan tanssilattialle saakka. Kokonaisuus muuten hyvä ja masterointikin on onnistunut kiitettävästi. Erikoinen kappale sulta...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DJ SkyWay - Cobalt Skies - Final 20.02.2008

DJ SkyWay - Cobalt Skies - Final
Alku kuulostaa jo ihan lupaavalta...kappalel lähtee käyntiin ja kuulostaa vieläkin hyvältä, sitten tulee pieni breakbeat kohta, joka hieman yllätti. Positiivisesti. Muuttujia tässä kappaleessa tuntuu riittävän. Kappale sopii kyllä tanssilattiallekin mutta enemmän on ehkä pelimusiikkia :D minun mielestäni. Mutta ei siinä mitään, minun mielestäni masterointi onnistui ihan hyvin, ja kappaleen rakenne säilyi hyvin alusta lopuun ja tätä jaksoi kuunnella ja jaksaisi vielä uudestaankin heti perään, eli good work! Sait hienon kappaleen aikaiseksi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fleeticer - Seven Seas (Original Mix) 26.10.2007

Fleeticer - Seven Seas (Original Mix)
Alkaa mukavilla soundeilla hyvällä kickillä. Alku kuulostaa niin lupaavalta että biisiä onlähes pakko kuunella vielä vähän matkaa jotta selviää kappaleen "luonne". Basso nousee hienosti taustalta ja on juuri sopivanlainen tähän kappaleeseen, padit taustalla ovat loistavia. Koko aloitus on kerrassaan mahtava äänellisesti ja kuulostaa vähän erilaiselta Fleeticeriltä. Dropdownin tullessa kaikki kuulostaa edelleen hyvältä, mutta on ehkä vähän liian pitkä...siitä pieni miinus. Itse olisin ehkä lähtenyt nostattaa päämelodiaa hieman aikaisemmin. Päämelodia nousee kuitenkin loppujen lopuksi hyvin efektien saattamana ja tempaisee mukaansa viimeistään kickin alkaessa. Nyt tekis mieli tanssia! :) Jee jee!! Noniin, sitten takaisin maankamaralle. Piano ja muu pimputus taustalla tuo hyvän pienen vaihtelun kappaleeseen ja antaa energiaa kuunnella vähän pidempäänkin samaa toistavaa päämelodiaa. Sitten alkaakin jo loppu lähestyä jonka kuuleekin jo hyvin varhaisessa vaiheessa (heti kun päämelodia päättyi ja alkoi kappale rauhoittua). Ei siinä mitään, edelleen kuulostaa hyvältä, efektit tuovat hyvän täytteen sekä tunnelman samanaikaisesti. Original Mix kappaleeksi oli ihan hyvä että kappaleen loppu oli venytetty tuollaiseksi. Kokonaisuudessaan kappale kuulosti erittäin hyvältä, ja genrekin on ihan kohdallaan. Sen pienen miinuksen takia joudun antamaan kappaleelle arvosanaksi 9½ :( MUTTA! Kun semmoista arvosanaa ei ole niin sehän pitää silloin pyöristää jompaan kumpaan suuntaan, tällä kertaa se suunta on...ylöspäin mahtavasta toteutuksesta. Laadukas kappale hyvillä efekteillä varustettuna on pakko sanoa että kyllä tästä kymppi räpsähti :) Oli mukava kuunnella, samantapaista Fleeticeriä lisää!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele dOob - Let's Do This! 27.10.2007

dOob - Let's Do This!
Toi alku speacki on ihan ok, sopis kyl ennemminkin johonkin Psyke kappaleeseen. En ole koskaan ollu Hardcoren ystävä joten täytyy sanoa ettei tämmöinen kyllä minuun uppoa... En viitsi sen enempää tästä sanoa kun genre ei ole niin tuttu mulle... Alku spiikki oli ihan OK! Sitä kannattaa kokeilla psyke kappaleeseen niin vois kuulostaa aika hyvältä...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Protush - Psycho dreams 15.10.2007

Protush - Psycho dreams
Alkaa ihan hyvällä meiningillä, Kicki+tausta äänet on hyviä mutta basso kuulostaa jotenkin liian laimeelta...psyche on tuttu noista kuuluisista tausta äänistä, tässä olet saanut ne toimimaan mielestäni paremmin kuin hyvin, niistä iso plussa + Koko kappale säilyttää hienosti kuitenkin sävynsä. Äänet on puhtaita ja miksaus on onnistunut hyvin. Toimiva tuotos, bassosta kuuluu hyvin matalat äänet, olisin kaivannut hieman kuuluvampaa ääntä mukaan, mutta toisaalta taustalla olevat pikku äänet täyttävät kaiken niin mainiosti että annetaan se tällä kertaa anteeksi :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DJ SkyWay - Run for it 26.01.2008

DJ SkyWay - Run for it
Sulta puuttuu ne pienet tausta äänet, tiiäkkös...ne sellaset pienet pimputukset. Niistä kun tekee tarpeeksi energiset ja soittaa oikein melodian taustalle niin täyttävät kummasti kappaleen taustaa sekä antavat jopa pientä lisäenergiaa! :) Kappaleen soundit kuulostivat hyviltä...mutta tuo melodia...ihan kuin olisin sen jossain kuullut aiemminkin, tai ainakin osan siitä...mutta anyway, kaikki kuulosti muuten hyvältä, mutta basso häviää kun kappale kehittyy... Ja loppu ehkä hieman töksähtäen...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DJ SkyWay - Run for it 25.08.2007

DJ SkyWay - Run for it
Basso kuulostaa muuten hyvältä mutta on hieman laimea...ei kuulu kovin selvästi varsinkaan kun tuo biisi kehittyy alusta eteenpäin ja tulee lisää ääniä...erikoinen melodia, mutta hyvä...syna-leadit kuulostaa ihan hyviltä...en oikeastaan keksi mitään negatiivista muuta kuuin että se "teho" puuttuu niin kuin itsekin jo mainitsit kappaleen selosteessa... Mutta, toimii...loppuu vaan mielestäni vähän "töksähtäen"...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Protush - Koneisto! theme 09.10.2007

Protush - Koneisto! theme
Kuulostaa aika hauskalta peli bisiltä, tai pikemminkin jonkin pelin tunnari tai valikkojen taustamusalta :D Vauhdikas ja hauska toteutus. Ei paha...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Acrobite - Laakkonen vs. Acrobite - Hidden Feelings (Vocal Mix) 09.10.2007

Acrobite - Laakkonen vs. Acrobite - Hidden Feelings (Vocal Mix)
Pitkästä aikaa kerkiän jälleen laittelee kommenttia...katotaan osaanko vielä kritisoida :) Alkaa melko rauhallisesti, leadit toimii hienosti...kuulostavat hyviltä ja "puhtailta". Jotain jää alusta kuitenkin uupumaan, jotain mikä vetäis mukaansa. Laulu on on hyvin onnistunut ja kuulostaa hyvältä, tosin laulun tausta on melko tyhjä, saisi olla ehkä hieman täytettä...toteutus kokonaisuudessaan on ihan hyvin onnistunut. Ei mikään erikoinen biisi joka tempaisisi mukaansa. Kuunneltava biisi mutta mikään osa tästä ei oikein jääny päähän soimaan mikä saisi mut kuuntelemaan tätä heti uudestaan... Eli loppuun vielä: Toteutus hyvä, miksaus ja masterointi vielä parempi, kappaleesta jäi uupumaan monta asiaa mitkä tosiaankin "tempaisisivat" kuuntelijan mukaansa. Laadukas mutta....mutta...tiedät varmaan :D
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Protush - Kate Lesing - Neverland (Protush remix) 09.10.2007

Protush - Kate Lesing - Neverland (Protush remix)
Intro on jotenkin tyhjän olonen kunnes mukaan tule bassolinja, sitten nousee mielenkiinto. Laulu on hyvän ja puhtaan kuulosta ja hyvin miksattu biisiin, dropdown oli hyvä jota seuraava releasi toimii hienosti omalla melodiallaan. Soindit on kyllä kohallaanja kuulostavat hyvältä, tässä kohtaan tulee selkeästi protush meininki esiin... Biisi jatkuu kuitenkin melko tasapaksuna, olisin odottanut jotain uutta toisen dropdownin jälkeen, tosin siinä dropdownissa oli kyllä hyvä breakbeat... Toteutus ja miksaus onnistuivat paremmin kuin hyvin, äänet toimivat hyvin masterointi on onnistunutta, mutta vaihtelevuutta jäin kaipaamaan...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Xspective Sense (Neptunium) - Whisper Of An Angel (Radio Cut)[128kbps] 08.06.2008

Xspective Sense (Neptunium) - Whisper Of An Angel (Radio Cut)[128kbps]
Mahtava niisi vaikka onkin ykstoikkonen ja yksninkertainen, olen aina tykännyt pätkitetyistä vokaaleista ja ne toimii mielestäni todella hyvin tässäkin! Sain vaan idean päähän tästä ja siksipä remiksi voisi olla paikallaan :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurisgale - Length of eternity (original) 09.10.2007

Aurisgale - Length of eternity (original)
Noniin, täällä ollaan jälleen kommentti ringissä back :) Alku on tätä tyypillistä synkkää sinua :D hienosti toteutettu, ääniefektit ovat hienoja ja tosiaankin kun luin tuota kappaleen selostusta ja samalla kuuntelin kappaletta, pystyin helposti kuvittelemaan selostuksen perusteella mielessäni koko kuvion. Ääni maailman värikkyys säilyy hyvin läpi kappaleen, dropdownit ovat tämän kappaleen tunnetta nostavia kohtia, kappaleen suunnilleen keskivaiheella alkavan leadin melodia mielestäni lainehtii jossain muualla missä itse kappale. Muuten ihan ok...mutta tämä onkin vain minun mielipide :) vokaalit ja muut efektit ovat kyllä mahtavia, niissä nostan sulle hattua, on kyllä hienon kuulosia ja hyvin miksattuja. Kokonaisuudessaan kappale säilyttää hohtonsa alusta loppuun....olisin vain odotanut hieman nopeampi tempoista kappaletta.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Acrobite - The Jakarta Project 09.10.2007

Acrobite - The Jakarta Project
mehevä kicki tuossa heti alussa, bassolinja tuo energiaa joka nosti heti mielenkiinnon. Synä leadi on mielestäni erikoinen ratkaisu tuossa alussa, mutta toimii. Sitten tulee tämä kuuluisa "dropdown" kohta, joka mielestäni saisi olla selkeästi lyhyempi. Nouseva ääni ja sen melodia kuulostaa ihan hyvältä. Hetken päästä kappale lähtee taas rullaamaan eteenpäin ja tästä taas tuntuisi puuttuvan jotain taustalta, vähän liian "tyhjää". Melko tasapaksu loppuun asti...alun perusteella olisin odottanut kappaleelta paljon enemmän.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Xspective Sense (Neptunium) - Internal Galaxy (Original Mix) 08.05.2008

Xspective Sense (Neptunium) - Internal Galaxy (Original Mix)
Tämä kappale kyllä pakotti heti kuuntelemaan loppuun saakka, mutta pettymyksekseni kappale toisti itseään ihan liikaa. Pientä vaihtelua olisi voinut olla tai ainakin jonkin sorttinen "melodia" (omasta mielestäni). Muta tykkäsin kappaleen soundista ja etenkin vocaleiden toteutus tavasta. Kappale on muuten pääösin hyvän kuuloinen ja mielenkiinto toki säilyy hyvin loppuun saakka, mutta sitä vaan jää odottelemaan jotain "mukaansa tempaavaa". Äänimaailma toimii hyvin ja toteutus on kiitettävän arvoinen. Mutta kappaleen kokonaisuus jäi sille tasolle että tästä ei minulta ainakaan enempää pisteitä ropise kuin 8. Tästä kappaleesta olisi saanut enemmänkin irti (jälleen kerran omasta mielestäni). :: - Ihan kuuntelemisen arvoinen kappale - ::
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele DJ SkyWay - Rupture 21.09.2006

DJ SkyWay - Rupture
Ihan hyviä perus trancen elementtejä, tykkäsineniten kappaleen energiasta ja fiiliksestä, ehkä hiukan toisti itseään mutta kappaleen hyvät puolet antavat sen anteeksi :) Alku lähtee varsin hyvin ja tempaisee heti mukaansa!!! JEE JEE!!! Everybody feel the force of trance!!! heh :P Pitemmittä puheitta, hyvä kappale ja siitä voisinkin tehdä remiksin kuten tuossa äsken puhelimessa sovittiin :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalusto - One Odd Day 01.06.2005

Kalusto - One Odd Day
No avataanpa sitten tämäkin peli :D Tööt...tööt....tööt....tuossa alussa :D ottaa hiukan päähän, ei edes kuulosta kovin hyvältä, varsinkaan kun se menee tuossa rytmissä...antaa aluks ehkä hieman väärän kuvan biisistä. Mutta kyllä tämä biisi sitten rupesi menee parempaan suuntaan kun nuo rummut alkoivat saada lopullisen muotonsa ja melodia alkunsa. Biisin lopussa tuo nouseva ja laskeva ääni oli kyllä jälleen sen alussa soinva "tööt" äänen tasoinen. Kertosäkeessä nuo pimputukset ovat loistavia, rumpujen lisäksi ne ovatkin sitten ainoat äänet jotka tässä biisissä mielestäni onnistuivat sulautumaan biisiin. Okei ehkä tuo syna padi oli vielä ihan hyvä, mutta ehkä liian Dark-tyylinen tähän biisiin. Kokonaisuudeessaan suhteellisen perus miksaus... Kertosäkeen ja muiden mainitsemieni äänien perusteella annan tästä 7½
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Protush - Im a Dj 09.05.2005

Protush - Im a Dj
Hyvin toimii Vokalit, hyvin miksattu ääni ainakin. Hyviä efektejä ja laadukkaita soudneja kappaleessa. Ehdottomasti yks sun parhaimmistoa! Selvä biletys biisi...tätä vois kuunnella useamminkin. Täytettäkin tästä löytyy hyvin. En oikeastaan jäänyt kaipaamaan mtn tässä biisissä. Kaikki tuntui osuvan hyvin kohdalleen. Siitä hyvästä annan 9++
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurisgale - Interstate to nowhere 11.04.2005

Aurisgale - Interstate to nowhere
Tykkään tuosta alusta, lähtee niin mukaansa tempaavasti! Loistava aloitus! Aika täyteläinen biisi, tykkäsin kappaleesta kokonaisuudessaan. Aika rauhallinen biisi kuitenkin, tulee jotenkin niin...en osaa selittää sitä tunnetta mikä tulee biisiä kuunnellessa, mutta täytyy kyllä myöntää että on varmasti yks sun parhaimmistoa! :) Tykkäsin basso linjasta sekä sopivan pehmeestä kickistä, ei liian jämäkkä eikä liian pehmeäkään. Taustalla soivat äänet antavat hienon tunnelman biisille alusta loppuun, melodia on mukavan vaihtelee joten biisiin ei kyllästy matkan varrella. Kerrassaa mahtava biisi! Good job man! Keep it coming! :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele dj Jey-Es - Intro 23.03.2005

dj Jey-Es - Intro
Ei mikään huono varsinkaan ekaks biisiks. Ännet toimi hyvin, basso soi hyvin taustalla mukana rytmissä. Ihan mukavat soundit soivat taustalla vaikkakin niitä olisi saanut olla hiukan enemmän. Lisäksi olisin kaivannut enemmän vaihtelua kappaleeseen, mutta introksi tuo kyllä käy mainiosti vaikkakin on hiukan räjähtävän oloinen. Toivoisin seuraaviin biiseihis enemmän vaihtelevaa meininkiä sekä hiukan enemmän ääniä, mutta pääosin kappale kuulosti hyvältä ja siitä arvosanaksi 9 :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DJ SkyWay - Faithless 15.03.2005

DJ SkyWay - Faithless
Okei, äänet toimii hyvin, kikki sopii hyvin kyseiseen kappaleeseen ja filtteriä on osattu selvästi käyttää ihan hyvin. Ääniäkin kappaleessa riittää ja padit on loistavat. Mutta toistaa ehkä liikaa itseään, mutta kun tarkemmin ajatellaan niin Trance genren biisit toistavat aika usein itseään ettei tämä ole suinkaan niinkään erilainen kuin muutkaan Trance biisit. Mut kyl vielä täytyy että tulee retro stailisten pelien taustamusiikki. Mutta ei mikään huono kipale. Hallitset ainakin tämän genren...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Finsane - Missing Forever 15.03.2005

Finsane - Missing Forever
Aika ainutlaatuinen tyyli, mut diggaan siitä...älyttömän hyvää trancee täytyy myöntää...tykkäsin tän biisin padeistä ja trance leadistä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele dOob - Night Life (Radio Play Edit) 06.05.2005

dOob - Night Life (Radio  Play Edit)
tykkään noista äänistä..tosin kyllä niitä olisi voinut käyttä hieman eri tavalla...mutta se onkin mun mielipide...mukavaa techno kamaa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sneaky´s Outdated Stuff - INTENTIONS (Tomorrow mix) 11.03.2005

Sneaky´s Outdated Stuff - INTENTIONS (Tomorrow mix)
Äänet toimii hyvin varsinkin padit, rummut ovat suht normaalit mutta toimii hyvin kappaleissas, tää kappale on juuri siitä tyylilajista josta itse pidän, lisää tämmöstä hiukan täyteläämmillä äänillä ja melodioilla
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurisgale - Save my world (Aurisgale Vocal ReMix) 11.03.2005

Aurisgale - Save my world (Aurisgale Vocal ReMix)
Siis ei hemmetti et toi alku kyllä rulettaa. Noi vocalit on niin ällistyttävän hienon kuuloset ja sopii täydellisesti sun melodiaas, mut kuitenkin must tuntuu että siitä melodiasta puuttui vielä jotain, voi olla että se oli ehkä liian yksinkertainen mut kyl se toimii, padit oli MAHTAVAT! samoin myös rummut, erittäin jykevät! Täytyy kyl sanoo että mahtava biisi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kaatopaikka - Lost angel 11.03.2005

Kaatopaikka - Lost angel
kuuntelin kaikki kappalees läpi ja kyl tykkään eniten siitä save my worldista. Tässä kappaleessa tykkäsin jälleen padeista ja hyvästä melodiasta. Pianosta huomaa selvästi sun tyylisuuntas. Erittäin omalaatuista musiikkia vaikka en oo kauheesti tuohon genreen keskittynytkään.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Acrobite - Feeble (Dust Vocal Chillout Mix) 12.03.2005

Acrobite - Feeble (Dust Vocal Chillout Mix)
Erittäin hienot padit ja mahtavat äänet koko biisissä alusta loppuun, sama hieno chillaus fiilis säilyy hyvin alusta loppuun ja vocalit kyl kruunaa sit kaiken. Kuuntelen ite paljon chillouttia ja tää on ehdottomasti yks parhaimmista niistä! Rummut ja hatit toimii hyvin yhdessä. Melodia on niin koskettava, että tuli oikeen kylmät väreet ku kuulin sen, padit siihen päälle niin tuli outo tunne jota en oo koksaan tuntenu. Kiitos sulle että teet näin hyvää musiikkia, maailma ilahtuu ja huumaantuu heti tän kuultua. Ehdottomasti yks parhaimmistoa sun biisiessäs! Jatka samaan malliin niin pääset vielä pitkälle, onnea matkaan...
9