Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 71 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillarin tarakka - Anna hymyn kiertää - akustinen versio 18.11.2011

Fillarin tarakka - Anna hymyn kiertää - akustinen versio
Yllätti positiivisesti. Sanoitukset tuntuvat olevan jossain lastenlaulun ja "aikuisten laulun" välissä. Tästä tulee fiilikseltään ja sanoituksiltaan mieleen Eput, Juice ja Klamydia. Ehkä Eput eniten. Tykkään kovasti noista loppuriimeistä, kiertää-hiertää, paikka-vaikka. Jotenkin epäkliseisemmät riimit kun biisi kuitenkin muuten kulkee (melodisesti ja rytmisesti) melko perinteisiä ratoja. Tuli kuunneltua kolme-neljä kertaa peräkkäin. Aukesi paremmin useammilla kuunteluilla. Todellakin toimisi ihan orkesteriversionakin. Jonkinlainen pikkuisen synkempi ote ja hieman itsetuhoisia kommentteja sanoitusten väliin ja tässä oltaisiin jossain Happoradion tontilla. Tämä biisi käy omasta mielestäni jotenkin paljon surullisemmalla puolella kuin sanoitukset antavat suoraan ymmärtää, varsinkin useamman kuuntelun perästä. Ehkä nuo sanat ovat jollain tavalla liian vakavat aikuisten maailmaan. Siis otettavaksi lasten lauluna. Biisin osaltahan tämä on siis loistava juttu, pisti miettimään. Kiitos.

Kommentti kappaleesta Kuuntele aluminiumblade - Skulk 12.11.2010

aluminiumblade - Skulk
Hienot perkussiot! Soundimaailma on sitä tuttua AB:tä ja iskee hyvin. Kitarat on upotettu nätisti miksaukseen. Biisi on hieman turhan tunkkainen, vaikka miksaus on muuten melko ilmava ja hyvin kasassa. Diskanttia uupuu kuitenkin vähän liikaa. Myös alapäässä saisi olla vielä himpun verran lisää munaa. Mitään mieleenjäävää koukkua biisistä ei oikeastaan ole, mutta sen vahvuudet ovatkin sitä vastoin tiukassa äänimaailmassa ja edelleen noissa loistavissa perkoissa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele MC Pyllykone - Hymni Mc IiZulle 29.05.2010

MC Pyllykone - Hymni Mc IiZulle
Ei jukoliste että voi olla tykki biisi! En ees diggaa räpistä yhtään. Sopivan rento ja hieno fiilis. Toteutus 10, sanoitus ja tunnelma 10+. Jos ei tämä biisi ole Mikserin Top-1 seuraavat 10 viikkoa niin ihme on.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Human Sound - Brakehead - Bright Land v2 20.04.2010

Human Sound - Brakehead - Bright Land v2
Erittäin hienot perkussiot. Soundimaailma oikeastaan melko täydellinen. Biisi rakentuu omaan makuuni ehkä piiiikkkasen hiukka hitaasti, mutta en progea niin hirveästi kuuntelekaan niin en ole tottunut. Miksauksesta en voi juuri nyt sanoa mitään, kun kuuntelen läppärillä ja tämä nyt on sellaista sihinää ja puuroa. Mutta ainakaan mitään suuria ongelmia ei tunnu olevan, vaan tuntuu pumppaus ja noste olevan hyvin kohdillaan. Ote on tuore, vaikka hieman vanhempi näyttää biisi olevankin. Positiivinen uusi yllätys Mikseristä, mikä on sinänsä harvinaista. Voi tälle helposti kympin antaa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tom Wanks - Euphoria 08.01.2010

Tom Wanks - Euphoria
Mikserin paska hävitti jälleen kommenttini. Kokeillaas uudestaan. Vokaalit ovat toimivat ja tunnelma loistava. Soundien minimaalisuus toimii, vaikka paikoitellen biisi jääkin hieman ohueksi. Aika epätrancemaiset soundit, mikä ei oikeastaan haittaa yhtään tässä tapauksessa. Rummuista en osaa päättää toimiiko tuo ohkaisuus vai ei, mutta sovitaan että toimii. Vähän ehkä munaton basso, mutta edelleen, jotenkin tässä biisissä se ei niin haittaa. Kiitos että sain kuunnella tämän. Jatka samaan malliin!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikseri.net beatfactory v1.2 - plööp 12.12.2009

Mikseri.net beatfactory v1.2 - plööp
Tässähän on oikein oiva biitin pohja. Jumankauta joku jenkkiräppäri vetämään parit lainit ja Christina Aguilera vetämään jotain kertsiä niin jenkkilistan ykkösenä keikistellään! Hyvin miksattua kamaa, tasapainoinen kaikin puolin. Hyvä perusrakenne, vähän melodiakikkailua. Todella pro-kamaa mikserin mittapuulla etenkin, mutta muutenkin pätevää! Myyntiin vaan, jos itse räbäyttelisin niin ostaisin kyllä heti. Juuri rupesi tekemään mieli vääntää vähän itsekin biittiä vaikken koskaan ole sitä tehnyt ja ihan eri genreissä mennään. Mutta hienolta kuulosti!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele GAF - Chemically Induced Lobotomy 27.11.2009

GAF - Chemically Induced Lobotomy
Pisti etusivulla silmään kappaleen hieno nimi niin piti kuunnella. Erittäin ammattitaitoisesti tuotettua kamaa, ja biisikin on erinomainen. Äärettömän hyvin miksattu. Genressään erinomaista matskua. Melko lyhyt biisi, mutta ehkäpä se on sitten harkittu veto. Laulajalla vetää katu-uskottavan matalalta nuo mörinät. Iski tämmöiseen trance-mieheenkin tämä biisi. Mukava löytää mikseri.netistäkin välillä laadukasta musiikkia.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Avanto & Spermaiset Nakit - James 24.10.2009

Riku Avanto & Spermaiset Nakit - James
Voi sanoa että miksaus päite vittuja, soittimet perseestä, masterointi kusseepi ja äänenlaatu on alkujaanki aivan luokatonta paskaa. Siksi tämä kai toimiikin niin helvetin hyvin. Naurattaa! Ja "laulaja" kuulostaa aivan Jope Ruonansuulta! Hyvä poijaat.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Green Ray of Light - Gimme Some Fish 29.09.2009

Green Ray of Light - Gimme Some Fish
Ai että, lähtipäs oikein mukavasti 303:lla liikkeelle, saman tien vääntyi suupielet hymyyn. Myös matala bassomurina miellyttää korvia kovasti. Soundit ovat muutenkin kohdallaan, korkeat tilutukset ym toimivat. Basari ok. Ehkä tuo perus open hihat sample jotenkin tuntui olevan väärässä paikassa kun tämä ei ihan niin mainstreamia ole ja olen tottunut sitä kuulemaan lähinnä kiksussa. Rakenteeltaan melko yllättävääkin tavaraa hyvällä toteutuksella. Ei liian psykedeelistä tai kummallista meikäläisenkään makuun. Vähän sellaisia Goaan viittaavia piirteitä muttei ihan niin sekavaa. Vähän enemmän olisi ehkä saanut vaihtelua olla mutta kuulunee genreen tuo junnailu. Pituus muuten sopiva. Nyt kun lähti alusta vielä biisi uudelleen niin täytyy sanoa että tuo paljas korkeampi 303 ihan yksinään on biisin parasta antia, jaksaisin kuunnella tuota riffiä yksinään minuuttikaupalla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele TÄDÄÄ - Like a Dead featuring Malla 29.09.2009

TÄDÄÄ - Like a Dead featuring Malla
Toimivaa settiä. Soundimaailma on todella kohdallaan ja tasapainossa. Rikkonaiset melodiat ja soittimet sopivat biisiin hyvin ja ne ovat hyvin toteutettuja. Laulut ovat laadukkaat. Vähän sellainen kevyt, halpa lelumainen fiilis tulee noista rummuista, mutta hyvällä tavalla. Miksauksessa ei ole ainakaan omaan korvaani mitään vikaa, kuuntelen tosin kuulokkeilla toisin kuin yleensä. Rakenteesta voisi sanoa sen verran etten ehkä mitään erillistä kertsiä havainnut, sinänsä hieman rullailee omalla painollaan eteenpäin. Nuo lopun vääristyneet rummut olivat mukava ylläri ja kuulostivat hyviltä. Ei mitään äärimmäisen koukuttavaa, mutta toimivaa matskua joka tapauksessa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haava - 4. Ylettömän laupeuden luostari 29.09.2009

Haava - 4. Ylettömän laupeuden luostari
Erittäin outo kappale. Soundimaailma on todella vääristynyt. Musiikiksi tätä ei juurikaan tunnista vaan enemmänkin jonkun kauhuleffan soundtrack tulee mieleen. Mutta tunnelman luojana tämä toimii hyvin ja kappaleen nimi antoi odottaa biisiltä jotain aivan muuta kuin mitä sisältö on. Jonkinlainen synkkä ja skeptinen asenne luostareita kohtaan tulee kyllä selväksi. Vähän pitkänlainen kipale tämä on ja pariminuuttinen tätä huttua olisi itselleni riittänyt. Jos olisin ilkeä niin sanoisin että ylitaiteellista paskaa, mutta koska minusta tuntuu etten vain ymmärrä niin jätän nyt sanomatta. Kyllähän tästä kuitenkin se tunnelma välittyy ja kun se kai näissä oli idea niin mikäs siinä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele AlfaKallen vanhat - Shut 29.09.2009

AlfaKallen vanhat - Shut
Kappaleen tunnelma on mukavan rosoinen ja synkkä. Sellainen pimeä kirkko ja valkohuppuiset papit hoilaamassa tuli mieleen tuosta äänimaailmasta. Soundit olivat melko suttuiset. Basari on jotenkin hieman urpon kuuloinen ja rummut melko munattomat. Voksujen efektointi on vedetty todella överiksi, paikoin toimii ihan hyvin mutta välillä tuntuu menevän hieman liiallisuuksiin. Kompuraakin on ehkä käytetty hieman överisti. Outoa on kuitenkin se, että äänimaailma liimautuu ihan suht tiiviiksi paketiksi ja pelittää kokonaisuutena hyvin. Rakenne oli muuten hyvä, mutta hieman yksitoikkoiseksi meni loppua kohden. Ihan biisin alku oli todella hyvä ennen kuin edes voksut tulivat mukaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Shine Fish - French Loving (Original Mix) 24.09.2009

Shine Fish - French Loving (Original Mix)
Alku kuulosti sen verran lupaavalta että pakko ruveta rustaamaan kommenttia. Todella ilmava, viipyilevä, lupaileva alku. Lähinnä pelottaa että pysyykö meininki loppuun asti yhtä hyvänä. Basson vingutus yllätti ja toimii todella hyvin. Ekan suvannon jälkeen lähtevä riffi on pirun toimiva. Hieman suttuinen äänimaailma sopii kuin nyrkki sinne kuuluisten persposkien väliin. Filtteröinnit pelittävät. Vokaaleita en ole kuullut ennen, perus house kamaa eikä niissä ole juurikaan moittimista jos ei mitään tajunnanräjäyttävääkään. Tämä biisi on niitä kipaleita jotka oikein vaativat volumenupin vääntöä sinne idän tienoille. Sopivassa jurrissa tykkäisin kovasti tämmöistä jorailla siinä missä jotain klubihittiä. Vaikka juurikaan mitään uutta ei ensimmäisen suvannon jälkeen tullutkaan niin biisi ei tuntunut ollenkaan liian pitkältä vaan oikeastaan kesti juuri sen verran kuin pitääkin. Well done, mikserin parhaimmistoa. Mukava oli pitkästä aikaa löytää loistava biisi jonka voi kuunnella uudestaankin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cordis - Solace (Chillout Edit) 11.03.2009

Cordis - Solace (Chillout Edit)
Oijoi sentään. Onpas mahtava biisi! Tässä on kyllä nyt kaikki palikat tipahdelleet oikeille paikoilleen. Alku on helkkarin hieno ja kun rummut tulevat mukaan niin kylmät väreet juoksevat selkäpiitä pitkin. Kaikki soundit ovat aivan helkkarin toimivia! Basso on todella monipuolinen ja hyvänkuuloinen kauttaaltaan, kitara ja piano tuovat mukavaa pehmeyttä mukaan. Sointukuvio on mahtava, ylipäätään biisi yhdistelee todella saumattomasti tranceilua ja tuollaista hidasta chillailua. Myös miksauksen puolesta todella hyvä, puhdas ja jopa pumppaava paketti. Arvosanasta ei voi tällä kertaa tinkiä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele area51 - Overdrive (long mix) 27.02.2009

area51 - Overdrive (long mix)
Mukavaa tykitystä. Itsekin ehkä huomasin aika paljon hardtrancemaisia piirteitä, varsinkin alun rutinat hyökkäsivät melko aggressiivisesti päälle. Tuossa suvantovaiheessa sitten palataan hieman perinteisemmän trancen puolelle. Soundipuolella ei ole moitittavaa, paitsi ehkä ihan vähän turhan särmikkäistä aloitussoundeista. Sahat toimivat hyvin ja padit sun muut syntsat ovat oikein passeleita. Miksauksesta sen verran että ylin diskantti on hieman hakusessa ja alapäällä on taipumus puuroutua. Kuulostaisi ehkä vähän siltä että rumpusoundit ovat hieman tukossa, sillä välissä esiintyvät "rutinaefektit" kyllä täydentävät hyvin tuota yläpäätä, ja muun muassa piano on ihanan kirkas. Ylipäätään täytyy sanoa, että kokonaisuus on todella hyvä paketti ja biisin rakenne, melodiat, soundit ja ylipäätään kaikki tärkeät elementit ovat kohdillaan. Nuo ovat vain sellaisia pikkuseikkoja mitä nyt vielä pisti korvaan. Hienoa työtä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Outset - Affections 26.01.2009

Outset - Affections
Leppoisaa jumputtelua ja paketti kaikin puolin kunnossa. Raikas soundi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele digeon - clips 21.10.2008

digeon - clips
Toka on tosi jees, ekassa oli vähä hassu bassline. Kolmas v**un jees, vähä tuhnunen mutta varmaa paranis SQ kyllä tuosta, vika biisi perushyvä, vähä helvetisti liikaa diskanttia tossa versiossa mutta muuten kuulostaa hyvältä. Vähä ehkä puuttuu joku koukku. Eli sanoisin että toka ja kolmas ois mun mielestä eniten työstämisen arvosia. Kaikki kyllä hyviä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele ___ - #1 15.10.2008

___ - #1
Täähän on aika pro matskua. Äänenlaadullisesti hyvää, ja biisinäkin tosi hieno. Vähän välillä epäsynkassa noi melodiat mutta ei häiritsevästi, laulut toimii tosi hyvin. Yllätyin kyllä positiivisesti. Jos oli konerummut noi tuolla taustalla niin tosi aidon kuuloseks saatu. Eipä muuta ku tsemppiä pojat! Ja yrittäkäähän keksiä sekä biisille että projektille nimet ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele aluminiumblade - Ripper 09.03.2009

aluminiumblade - Ripper
Mukavan rosoista ja nöyristelemätöntä menoa. Meininkiä kyllä löytyy. Kovin kovalla en kuunnellut, mutta jotain iskevyyttä jäin vielä ehkä bassopäästä kaipaamaan. Korkeat tilutukset ja vingutukset toimivat loistavasti. Rummut ovat juuri sopivan säröiset ja simppelit iskeäkseen meikäläiseen. Nuo taustaefektit toimivat alusta loppuun. Miksaus on kunnossa. Erittäin toimiva paketti!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurisgale - 10 Days (original cut) 22.05.2008

Aurisgale - 10 Days (original cut)
OMG. Uutta settiä :P Alkaa menemään sen verran jo professionalin puolelle nämä biisit että alkaa olemaan todellisia vaikeuksia kommentoimisessa. Kokonaisvaikutelma on kyllä jälleen kerran upea ja kaikki soundit ja melodiat pelittää kybällä. Jokainen kohta biisistä tuntuu olevan tarkasti hiottu ja juuri sellainen kuin tekijä on tarkoittanutkin. Tässäkin biisissä tuntuu olevan aika paljon klassisen musiikin vaikutteita ihan jo senkin kannalta, että biisi liikkuu koko ajan eteenpäin sen sijaan että siinä olisi varsinaisesti juurikaan toistuvia elementtejä. Vaikka biisillä on pituutta melkein kymmenen minuuttia, loppu tuli yllättävän nopeasti. Siis paljon kuunneltavaa ja mielenkiinto säilyy. Varsinaiseksi biletysbiisiksi tästäkään ei ole mutta taiteelliselta arvoltaan tämä on jälleen kyllä huippuluokkaa. Miksauksesta en sano mitään kun en siitä mitään oikeasti tiedä, mutta ainakin itselleni kelpaa tämä biisi ihan tällaisenaan. Rakentavaa kritiikkiä pitäisi aina kyetä antamaan, mutta kun väkisin ei jaksa. Kun tietää takana olleen hionnan määrän ja sen, että jokainen asia tässä biisissä on sillä tavalla kuin tekijä on sen tarkoittanutkin, niin en halua mihinkään puuttua. Olisin väärässä kuitenkin. Jälleen kerran upeaa työtä, eipä tässä muuta voi sanoa. Over and out.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele D-Vision Oldies - What the Fuck 28.01.2008

D-Vision Oldies - What the Fuck
Lisää kommentteja http://www.mikseri.net...

Kommentti kappaleesta Kuuntele aluminiumblade - Circuit Breaker 18.06.2007

aluminiumblade - Circuit Breaker
Valittu rumpulinja tuntuu toimivan oikein hyvin. Ainoastaan tuo 4/4 tasatahti(o)suus jotenkin latistaa tunnelmaa, varsinkin kun artistilta on tottunut kuulemaan mielenkiintoisempiakin ratkaisuja.. Varsinaisesti äänimaailma ja soundit ovat erinomaista tasoa: selkeitä, mutta sopivan mielenkiintoisia ja jollain tavalla mukavan sotkuisia. Miksaus on ainakin omaan korvaani varsin puhdas eikä tuotannollisesti biisissä ole oikeastaan mitään vikaa. Jokin namu lead olisi voinut vielä kruunata hela hoidon, mutta hyvä näinkin. Good job.

Kommentti kappaleesta Kuuntele rewind - The Spirit of God 06.04.2007

rewind - The Spirit of God
Kuuntelin tuossa useammankin biisin, mutta kommentoidaan nyt tätä. Soundit ovat mukavan rosoiset ja bassopää jytkyttelee oikein mukavasti. Muutama soundi (mukaanlukien aloituksen syna) toistuu monissa projektin biiseissä, ja toimivaa soundiahan se oikeastaan onkin. Äänimaailma on yleensä ottaen harvinaisen kuiva kärsimättä kuitenkaan varsinaisesta tyhjyydestä. Vokaalit ovat samoja vanhankuuloisia radiosampleja mitä esiintyi tuossa Obey-biisissäkin, ja ne tottavie lisäävät biisin herkullisuutta. Kertakaikkiaan sopivat kuin nyrkki pers.....silmään. Kappaleen parhaita puolia on myös menevyys ja ei-niin-yleinen sointukulku. Vaikka pohjasävel pysyttelee turvallisesti melko lailla saman koko biisin ajan, melodiat pitävät mielenkiintoa yllä eikä puutumista pääse esiintymään. Toisaalta jokin herkullinen lead olisi voinut kruunata tämän biisin, mutta hyvin tämä näinkin maistuu. Kaiken kaikkiaan hienoa työtä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cordis - Lust (Original Mix) 07.09.2007

Cordis - Lust (Original Mix)
Ehdottomasti tuotantosi parhaimmistoa oleva biisi. Kokonaisuus on hallussa loistavasti alusta loppuun. Soundimaailma on täydellisyyttä hipova, supersahasoundi täydellinen. Piano on elävä ja upean monipuolinen. Keskivaiheilla oleva pianosoolo on mahtava, joskin se ehkä kuulostaa hieman konepianolta ja luulen sen sitä olevankin.. Soolon lopussa oleva triangelihäsmäkkä on turhan kliseinen, se nostatti niskakarvani pystyyn. Se on onneksi ainoa laatuaan tässä kappaleessa. Melodiat ovat vaihtelevat ja elävät, kyllästyminen ei iske missään vaiheessa. Tietty Reasonmaisuus kuuluu hieman läpi kautta kappaleen, mutta se ei onneksi millään tavalla latista tunnelmaa, tällaista soundia olen jo tottunut Cordikselta kuulemaankin. Rumpuihin olisin kaivannut ehkä pikkiriikkisen enemmän vaihtelevuutta mutta syyllistyn itsekin välillä hieman yksitoikkoisiin komppeihin joten ehkäpä minusta ei ole niitä arvostelemaan.. =) Joka tapauksessa kappale on ilman muuta kymppinsä ansainnut. Jo pelkkä screenshot ansaitsi kunnioitukseni. Ja kun biisi on tätä tasoa miksauksensa, melodioidensa ja soundiensa osalta niin ei voi kuin ihmetellä, voiko tästä enää biisisi parantua? Noh, toivotaan...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele aluminiumblade - benzin power 19.02.2007

aluminiumblade - benzin power
Hehe.. Kuuntelin aluksi että onpas biisi hiljaisella.. Pamahtikin sitten vähän yllättäen naamariin kun oli kaiuttimet vähän kovemmalla. DJ's breakbeat paradisesta tutut voksut löytyvät taustalta. Valitettavasti kyseiset vokaalit sattuvat ärsyttämään itseääni suunnattomasti. FL:n beepmap käytössä? Aika siistejä soundeja olet saanut siitä irti. Myös rummut ovat helkkarin hauskan kuuloiset, toimii. Rujo on biisi, nimi kuvaa erittäin hyvin kipaletta. Tulee mieleen jokin vanha ruosteinen huoltoasema jossain jenkkilässä:) Äänimaailman puolesta kunnossa, melodioita nyt ei edes oikein ole joten niitä on aika hankalaa arvostella... Good job.

Kommentti kappaleesta Kuuntele RadeoN - Ice Breaker 30.01.2007

RadeoN - Ice Breaker
Hieno bassolinja! Soundi voisi tosin olla jotenkin iskevämpi, tai jos ei bassosoundi, niin muuten jäin jotain vielä kaipaamaan. Muuten soundit ovat tuttuja, hyväksi havaittuja. Melodiat toimivat, vaikkakaan mitään varsinaista koukkua en löytänytkään. Kick on, kuten sanoit, mukavan tiukka! Miksaus on hieman epätasapainossa, melko alapäävoittoinen. Diskantti on kunnossa, mutta yläpää on muuten hieman ohuen kuuloinen. Soundimaailma noin yleensä on kuitenkin ihan kohdallaan, tunnistaa artistin;) Ei muuta kuin lisää samanlaista, varsinkin tuon bassolinjan suunnalta! Miksauksen kun vielä saisi täysin kohdalleen, niin ai jai!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cyanide Project - Angel 29.01.2007

Cyanide Project - Angel
Vähemmän on tullut kyseisen tyylisuunnan musiikkia tullut kuunneltua, mutta piti nyt tulla kommentoimaan kun kuulosti niin hauskalta. Eri soittimet ovat pienessä riitasoinnussa keskenään, mutta mikä kummallisinta, kokonaisuus toimii silti yllättävän hyvin. Soundit ovat makeata rutinaa ja pörinää sekä vähän perinteisempää sahaa ja muuta trancehtavaa, joten siltäkin osin kipale on hyvin kunnossa. Melodiat ovat melko iskeviä, vaikkakaan varsinaista koukkua ei ehkä olekaan löydettävissä. Taustalla pitkään soivat padit rauhoittavat mukavasti muuten helkkarin nopeata meininkiä. Miksauksenkaan puolesta ei ole sanottavaa, joten näin kokonaisvaltaisesti voisi siis sanoa, että kyseessä on hienosti kasassa oleva paketti. Hyvää työtä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurisgale - Length of eternity (original) 21.12.2006

Aurisgale - Length of eternity (original)
En pysty analysoimaan nyt biisiä rakenteensa puolesta, kymmeneen minuuttiin mahtuu jo niin jumalattomasti tavaraa että yksittäisten osioiden arviointiin menisi henki ja terveys. Siis kokonaisvaltaisemmin: Äänimaisemat ovat kerta kaikkiaan loistavat jälleen kerran. Murhaavan synkistä tunnelmista siirrytään täysin luontevasti minimalistisiin vaiheisiin ja takaisin. Vaihtelevuus on suurta koko kappaleen ajan, ehkäpä se jo hieman rikkoo tuota biisin rakennetta. Biisistä on vaikeaa löytää yhtä kantavaa aihetta, enemmänkin kappale on erilaisten osioiden luoma kokonaisuus, jota yhdistää soundien samankaltaisuus. Soundit taas ovat kerrassaan mahtavat, joskin se oli jo odotettavissa. Ainoita häiritseviä tekijöitä ovat tuo alkupään piano, joka kuulostaa jotenkin "kovalta" ja samalla ontolta. Voksut tuovat mukavaa lisäväriä biisiin, mutta jokin niissä häiritsee. Ehkäpä hieman enemmän madalletut spiikit olisivat tuoneet niihin hitautta ja rauhallisuutta. Ainakin monesti demoniäänet ovat hitaammat, koska niitä on suoraan pitchattu alaspäin. Muutoin voksujen efektointi on hoidettu hienosti, todella paholaismainen soundi. Kappale on ainutlaatuinen, ei monesti ole tullut tämäntyyppistä musiikkia vastaan. Viikon työpanoksen kuulee todellakin laadussa, yksityiskohdat ovat jälleen kerran upeasti toteutettuja. Tuntuu, että missään ei ole oikaistu. Monipuolisuudessaan biisi vetelee vertoja jo suuremmallekin sinfonialle. Valitettavasti kuitenkaan biisin loputtua siitä ei jää mahdottoman paljoa käteen, kunnon koukun puute sekä vähäinen toistuvuus aiheuttaa sen, että kappale ei jää soimaan päähän. Sinänsä se ei haittaa, koska kappaleen aikana tunnelma on hieno ja sen voi soittaa uudestaan. Tämän biisin ansioita onkin siis nimenomaan sen äänimaisema- ja tunnelmapuoli, ei niinkään tarttuvat melodiat. Ps. Jotenkin nauratti sanaparit "raajat riekaleiksi" ja "suolet suikaleiksi". En tiedä miksi se kuulostaa niin koomiselta:)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurisgale - Memoria 23.09.2006

Aurisgale - Memoria
Vihdoinkin uutta musaa sieltä suunnalta..! Hyvin Larizzamaisesti lähdetään liikkeelle. Mutta jo ennen ensimmäisen minuutin loppua tapahtuu jotain dramaattista. Ei kai Larizza ole ruvennut tekemään kiksua?:) Hienosti jumputtaa, mutta täytyy sanoa että hieman osuus kärsii onttoudesta. Olisin kaivannut taustalle jotain pientä täytettä lisää. Piano on ehkäpä liian kuiva tai sitten jonkinlainen jousi olisi sopinut taustalle. Suvantovaihe kärsii hieman samasta.. Seuraava nopea vaihe kuulostaa jo paremmalta, mutta perinteisten haitsun ja clappien puute tuntuu melko oudolta. Rohkea veto, joka paikoittain toimii, paikoittain ehkä vähän huonommin. Mikä taas biisissä on upeaa on kaikki pienet yksityiskohdat, pienimuotoiset rytmivaihdokset, fillit ja kaikki muu pieni mitä taustalla tapahtuu hyvin usein. Viimeistely ja miksausjälki on loistavaa. Soundit erottuvat mahtavasti toisistaan eikä minkäänlaista puuroutumista ole havaittavissa. Toisaalta tämä aiheuttaakin pientä onttouden tunnetta, mistä aiemmin mainitsin. Tämä ei ole melodioiden puolesta parhain biisisi, mutta soundillisesti ja miksauksen osalta loistokamaa. Lisäksi ihannoin edelleen luovuutta, mikä loistaa myös tässä biisissä. Kipaleesta löytyy kymmeniä erikoisia, omaperäisiä ja loistavasti toimivia yksityiskohtia.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Buddhist Warehouse Inc. - Retropop - Pieni ja ihmeellinen (JKMX) 27.05.2006

Buddhist Warehouse Inc. - Retropop - Pieni ja ihmeellinen (JKMX)
Hieno biisi..! Upeasti on saatu pumppaamaan, ja äänimaailman kuivuus on toteutettu todella hyvin. Kaikua ei juuri löydy, ja alussa tulikin mieleen hieman nuo Dallas Superstarsin soundit. Vähän aikaa taas piti totutella noihin suomenkielisiin sanoituksiin. Kuuntelin alkuperäisen biisin ja aika hyvin on saatu erilainen meininki.. Hienoa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele JKM Electrocutes - Avalon 24.04.2006

JKM Electrocutes - Avalon
Hienot soundit! Rento meiniki alusta loppuun, kaikki melodiat tukevat toisiaan.. Rummut toimivat hienosti. Miksauksesta paha sanoa mitään, koska kuuntelen kannettavan omilla kaiuttimilla, mutta kuulostaisi olevan sekin hyvin kuosissa. Odotin jonkinlaista koukkua, mutta hyvinpä toimii näinkin. Jonkinlainen päämelodia (tai enemmän esillä oleva sointukulku) olisi tehnyt vielä viimeisen silauksen. Toisaalta, tämäkin on rutkasti parempi kuin jokin väkisin väännetty kikkelitrancelooppi. Taustalta löytyy hienoja yksityiskohtia, jotka kohottavat koko kappaleen ajan tunnelmaa. Pähkinänkuoressa: Virheetön suoritus ja innovatiivinen biisi. Varsin laadukasta menoa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurisgale - Phantom train (short edit) 19.04.2006

Aurisgale - Phantom train (short edit)
Taaskin taattua Larizza-laatua. Biisistä löytyy tunnelmaa sekä upeita äänimaailmoja. Perinteistä rauhallisempi tyyli puree hyvin näin vaihteeksi. Instrumentit ovat jälleen hyvin hiottuja ja soundit hyvä yhdistelmä pehmeää ja kovaa. Piano takoo hienoa settiä. Vaikka kuuntelenkin biisiä kannettavan omilla kaiuttimilla, huomaa jo tavan mukaisen laadukkaan tuotannon. Ainoana miinuksena voisin sanoa (valitettavasti), että tuo junan vislaus on melko orvon kuuloinen. En tiedä johtuneeko sitten näistä kaiuttimista vai mistä, mutta tuo soundi melkeinpä rikkoo hyvän äänimaiseman. Ohi pyyhältävän junan ääni sitä vastoin on erittäin hieno. Vaikkei ihan hitiksi ehkä tästä biisistä olekaan, oli taas mukava kuunnella hieman uutta ja laadukkaampaa mikseri-musiikkia.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mark Vera - SC2 Hyperspace Lightyears Away 17.02.2006

Mark Vera - SC2 Hyperspace Lightyears Away
Sopivan uskollinen alkuperäiselle hyperspace-themelle, mutta silti todella monipuolinen ja maukas äänimaailma. Pitäisi varmaan taas kohta pelailla SC2:sta ja vaikkapa näillä uusilla musiikeilla;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurisgale - Vanishing soul 12.11.2005

Aurisgale - Vanishing soul
Jälleen kerran loistava suoritus. Äänimaailma on upea ja uskomattoman yksityiskohtainen. Ei puhettakaan tasaisesta puurosta. Melodiat ovat alusta asti vertaansa vailla ja tunnelma ottaa syleilyynsä ensisekunneilta lähtien. Biisi rakentuu hitaasti ja antaa odottaa itseään. Pikkuhiljaa saha ja piano alkavat rakentaa melodiaa, ja taustalla kuuluu pari muutakin tuttua soundia. Melodian lähtiessä liikkeelle olisi sen alku voinut olla kuitenkin ehkä hieman iskevämpi; hidas käynnistyminen olisi vaatinut ehkäpä jonkinlaisen huipentuman. Nyt varsinainen melodia tulee hieman salakavalasti mukaan, eikä kuulija tiedä, ollaanko vielä "introssa" vai joko kappale on käynnistynyt. Joka tapauksessa jälleen lähestulkoon täydellinen kokonaisuus, jonka suurin ansio on henkeäsalpaavan monipuolinen äänimaailma. Kaikkiaan ainutlaatuista!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Substance - Genesis 15.10.2005

Substance - Genesis
Olipas melkoisen positiivinen yllätys tämä biisi.. Erittäin hieno idea biisissä ja joka juttu natsaa muutenkin! Täyttä pro-matskua jollaista voisin kuvitella kuulevani jossain aivan muualla kuin mikserissä.. Rumpukomppi on jotain kertakaikkisen kaunista ja joka soundi tukee toistaan. Upea kappale!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurisgale - Testimonium 07.07.2005

Aurisgale - Testimonium
Soundimaailma on heti alusta alkaen todella kohdillaan. Löytyy upeita efektejä ja kauniita padeja. Rummut ovat alussa ehkäpä hieman turhan laimeat, clap esimerkiksi olisi voinut olla soundiltaan hieman kuivempi. Kappale kärsii hieman ehkäpä myös onttoudesta siinä parin minsan ympärillä. Pianon tullessa mukaan lähtee vihdoin biisikin rullaamaan.. Saw sopii hyvin siihen pianon rinnalle, mutta pitkät soinnut olisivat voineet ehkä olla rakenteeltaan/ajoitukseltaan hieman erilaiset/katkonaiset..? Stringit ovat mahtavat, mutta läskimpi soundi olisi voinut toimia vieläkin paremmin.. Kaikki instrumentit tukevat toisiaan erinomaisesti, piano, padit, stringit ja saw osaavat vuorotella, antaa toisilleen tilaa, kaikki hengittävät ja antavat toistenkin hengittää. Vaihtelua piisaa enemmän kuin Mozartin konsertoissa. Tunnelma kasvaa jatkuvasti loppua kohden, ja juuri kun luulet biisin loppuvan, lähtee uusi iskevä teema viemään biisiä aivan eri suuntaan. Kerrassaan mahtavaa! Efektit elävöittävät soundimaailmaa juuri sopivasti. Meininkiä ei löydy hirveästi, mutta tunnelmaa monin verroin enemmän. Melodioista ei löydy suurta koukkua, mutta ne toimivatkin paljon paremmin tunnelman luojina. Lopun pianosoolo on täydellinen. Pienistä puutteistaan huolimatta kappale on todella onnistunut ja ainutlaatuinen. Arvosanasta ei ole epäselvyyttä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele RadeoN vs Jawa - 3D ( Radeon Vs. Jawa original mix ) 05.08.2005

RadeoN vs Jawa - 3D ( Radeon Vs. Jawa original mix )
Alussa pistää korvaan hieman ehkä laaduttomat rumpusamplet.. Haitsu on hieman sumea. Melodiat ovat muuten todella siistit, soundit ovat kohdillaan ja voksut ovat kerrassaan upeat. Hieman täyteläisyyttä voisi olla enemmän, vaikka kuulostaapas tämäkin melkoisen hienolta tykitykseltä. Meininkiä on reilusti kuten pitääkin. Ehkäpä tuota täyteläisyyttä saisi monipuolisemmilla/äänekkäämmillä/laadukkaammilla haitsuilla? Sointukulku on hieno. Jäin kuitenkin kaipaamaan enemmän voksuja.. Myös miksaus tuntuu olevan jotenkin hieman "pielessä".. Keskiääni on ehkäpä hieman liian kovalla ja hakkaa hieman, vähän ikäänkuin metallisesti. Kaikesta tästä kuranheitosta huolimatta biisi on erittäin hieno ja jumahtaa playlistille.. Todella toimivaa trancea pitkästä aikaa! Mihinkään radikaaleihin muutoksiin ei ole tarvetta eikä kannatakaan ryhtyä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele PahaTuuli - Jenny 08.06.2005

PahaTuuli - Jenny
Kitarat kuulostavat oikein toimivilta heti alusta lähtien. Myös laulanta kuulostaa hyvältä, joskin kertosäe on hieman hassu... Äänenlaatu on hieman heikko, mutta kappaleen sisältö korvailee kyllä miksauksen puutteita. Suvantovaihe on mukavaa vaihtelua jatkuvalle paukkeelle..

Kommentti kappaleesta Kuuntele mIRK - Summer Dream 07.06.2005

mIRK - Summer Dream
Puoli yötä kun on kommenttiringissä nyt pyöriskellyt niin mukava kuulla hieman konemusiikkiakin. Biisistä löytyy todella mukavia melodioita ja keksintöjä/ideoita/hienoja soundeja. Laulaja on todella taitava. Sellainen onttous kuitenkin vaivaa. Biisi ei saa kunnon meininkiä päälle. Miksaus ei ole onnistuneimmasta päästä vaan biisi on melko hiljainen. Laulajan ääni saisi olla reilusti esillä, nyt se on siellä jossain taustalla. "Voi jestas sentään" oli aika huippu veto..! Tässä biisissä olisi kovastikin potentiaalia, harmi kun lässähti hieman vaisuihin melodioihin ja heikohkoon miksaukseen.. Laulajan ansiosta annan kuitenkin arvosanaan vielä pienen korotuksen..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arcane - Pernicious Christianity 07.06.2005

Arcane - Pernicious Christianity
Alku on ok.. Ei sitä basaria tartte välttämättä polkee noin saatanasti, ei se kuulosta paikoin enää hyvältä. Laulaja täyttää örisijän tehtävänsä varsin hyvin. Äänenlaatu on ok, jotain hienoja efektointeja olin kuulevinani lauluraidaltakin.. Kokonaisuudessaan aika perinteistä mättöä kaikin puolin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Salmari - Onnellinen Ihminen 20.06.2005

Salmari - Onnellinen Ihminen
Sanat on hyvin miksattu ja muutenkin ok. Korkealaatuiselta tämä kuulostaa ja ammattimaiselta tuotokselta. Mikseri-hiphop-vertailussa pääsee varsin helposti auringon puolelle:) Biitti oli varsin hyvä ja kokonaisuutena kipale onnistunut.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Gotham City 07.06.2005

Kalkutan Konepaja - Gotham City
Huh.. Mitäs tämä tämmöinen? :D Varsin hauskaltahan tämä kuulostaa! Iloinen on meininki.. Nopeatempoista tempomista:) Kokonaisuudessaan mukavan omaperäinen biisi, kaikki revittelevät aivan kympillä joka suuntaan. Sanat jäivät hieman epäselviksi mutta perusidean tajusin kyllä.. Biisi jätti todella positiivisen vaikutelman ja mielen! :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Isät&Pojat - Sua kaipaamaan jään 07.06.2005

Isät&Pojat - Sua kaipaamaan jään
Kivasti sotkettu akustisia ja elektronisia piirteitä. Miksaus on onnistunut ja sanoista saa erinomaisesti selvää. Todella mukava tunnelma.. Laulajalla on hyvä ääni ja pysyy nuotissa. Mukavan vaihtelevaa koko ajan.. Kokonaisuudessaan oikein onnistunut biisi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Macc3 - Coastline 21.06.2005

Macc3 - Coastline
Rantafiilikset kyllä heräsivät välittömästi.. Soundit ovat varsin mukavat ja toimivat.. Hauskat nuo bongosysteemit. Bassokuvio on hieno. Omaperäisyyttä löytyy monin paikoin.. Alapää särkee jonkin verran, se kannattaa laittaa kuntoon.. Muuten en kuule miksauksessa juuri suurempia vikoja.. Letkeää meininkiä alusta loppuun. Todella toimiva kipale!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trakkerterrorist-oldies - Unknown Rule 07.06.2005

Trakkerterrorist-oldies - Unknown Rule
Mielenkiintoista mätkettä. Muuta sanoakseni saankin sitten jo pinnistellä oikein huolella. Onttoa, tyhjää. Hiljaiset soundit. Junnaavat rummut. Ei herranjestas miksi tuonne sekaan on sotkettu samplattua tavaraa?? Joudun painamaan stop-nappia kun luulin että jokin mikserin mainoksista alkoi kirkumaan biisin päälle. Yritin biisistä pitää vielä ennen tuota samplattua biisiä mutta nyt täytyy sanoa että koko touhu lähtee aivan totaalisesti lapasesta. Kaikki hyvät piirteet katoavat taivaan tuuliin sen siliän tien kun mukaan tulee vielä jokin huiluviritelmä.. Vaikka experimentaalista onkin niin kyllä mukana saisi pitää vielä musiikillisiakin piirteitä.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele They said: "Boris!" - Half a Man 07.06.2005

They said:
Kivat rhodes-soundit.. Tausta on myös oikein mukavan rento. Pienestä puuroutumisesta tämä kappale kuitenkin kärsii. Oikein mistään soittimesta ei saa kunnon otetta. Ääni on sumea ja diskanteista ei oikein ole tietoakaan. Melodiset seikat onneksi kompensoivat äänenlaadullisia.. Punainen lanka kuitenkin tuntuisi paikoin hieman puuttuvan.. Parempi miksaus olisi voinut hieman pelastaa tätä kipaletta..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Ticket - Discoteque Of Fools 07.06.2005

The Ticket - Discoteque Of Fools
Jotenkin melko perinteinen alku ja sointukulku.. Mukavan täyteläinen silti eikä toimivuudessakaan mitään vikaa. Nuo taustalta mukaan feidautuvat padit ovat kivat. Laulaja pysyy kiitettävästi nuotissa, joskaan en lauluäänestä henkilökohtaisesti pidä niin hirveästi. Ehkäpä toimisi paremmin hieman alempaa? Yleisilmeeltään kipale on mukavan raikas.. Oikein mukavaa iltamusiikkia, ja miksei päiväkin...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Protush - Im a Dj 27.05.2005

Protush - Im a Dj
Vau...... Mahtava alku. Meininki on kohdillaan heti alusta lähtien. Harmi että meno latistuu hieman biisin edetessä. Efektit ovat hienot ja kipaleen parasta antia. Jotkut soundit taas ovat jotenkin hieman omituisia. Melodiatkin ovat ehkäpä hieman mitäänsanomattomia, mutta niistä löytyy onneksi raikasta kikkailua. Hienoja kohtia löytyy kuten siinä kolmen minuutin paikkeilla, ja alku on kerrassaan UPEA huilun mukaan tuloon asti. Toisaalta nuo hitaat osuudet ovat aika laimeita.. Kokonaisuutena kappale on ihan ok, mutta olisin kaivannut melodioilta hieman enemmän. Joidenkin soundien kovuus myös hieman verottaa arvosanaa. Päälinjat ovat kuitenkin kunnossa, joten samaan malliin eiks je.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele G.O.R.E. - Raping Your Soul 07.06.2005

G.O.R.E. - Raping Your Soul
Varsin hyvin miksattua kamaa ja muutenkin ammattitaitoisen kuuloista. Meininkiä tuntuu piisaavan.. Laulu on hyvää, sanoista saa selvää vaikka raju vaihde päällä onkin. Rumpali on malttanut pitää jalkansa suht kurissa eikä ole sortunut ylilyönteihin basarin kanssa. Biisi on rakenteeltaan suht tasapaksua mättöä vaikka melodiat vaihtelevatkin..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele digeon - Flying Minds 03.05.2005

digeon - Flying Minds
Ensimmäistä kertaa eksyin sivulle ja täytyi kuunnella yksi biisi.. Ja täytyy sanoa että aika maukas kipale..! Alku oli tosi iskevä. ja biisissä pysyy sama idea alusta loppuun. Nuo välissä olevat phase-kohdat on todella onnistuneita. Noihin pariin välivaiheeseen oisin kaivannu jotain täytettä alkupuolille, mutta aika nopeasti se yks melodia sieltä pukkaakin täyttämään sitä aukkoa.. Toi nopea basso on onnistunut sekä soittimena että sävellinjana, pidän juuri tuosta nousevasta lopusta biisin loppuvaiheilla. Saw-soundi ois voinu myös ehkä olla hitusen läskimpi mutta toisaalta se sopii hyvin biisin ohueen, terävään ja iskevään äänimaailmaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele .erAze. - Line Of Sight 07.06.2005

.erAze. - Line Of Sight
Jaahas, listaykkönen.. Mites tätä nyt pitäisi lähteä kuuntelemaan? :) Alku ei ole mitenkään kovin omaperäinen tai erilainen, mutta muuttuu pian parempaan suuntaan. Jokin silti vielä häiritsee.. Vaikka laulajalla on nuotti hallussa ja kaikki bändin jäsenet osaavat ilmeisesti hyvin soittaa, en löydä tästä kappaleesta mitään kovin erikoista.. Ehkäpä tässä on nyt turhaa kriittisyyttä pelissä. Äänenlaatu on ok, miksaus ok.. Kitarat heittävät hienoa settiä koko ajan.. Rummut ovat veikeät, ei aivan perinteisimmästä päästä. Laulajan ääni taas melko tavanomainen.. Jotenkin vain tuntuu että tämä on kuultu jo moneen kertaan ennenkin. Jätän nyt kuitenkin kipaleen arvostelematta kun luulen oman perehtymättömyyteni tähän musiikin lajiin vaikuttavan turhan merkittävästi mielipiteeseeni..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Division 19 - Karjala 07.06.2005

Division 19 - Karjala
Karhu. Jeesus. Perkele. Siinä kolme ensimmäistä sanaa jotka tästä mieleen ponkaisivat. Eipä ole mitään lasten kehtolaulua tämä. Kunnon verimakkaramättöä ja turun perkeleen tulista sinappia päälle. Huutoa ja hampaiden kiristystä - hohtimilla. Sanoista ei saa helvetinkään selvää mutta eipä niitä oo kuultavaks vissiin tehtykään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele ToxicStudio - In ReD 07.06.2005

ToxicStudio - In ReD
Varsin omalaatuinen alku.. Kunnolla säröä messissä.. Eteenpäin kun mennään niin sitä tuntuu itse asiassa piisaavan jo ihan liiaksikin asti. Alkupuolen sanoitusten perusteella odotin jotain kauheaa laulusuoritusta, mutta kun biisi lähtee jylläämään niin näyttää löytyvän ihan hyvää taitoa laulajaltakin.. Puolessa välissä jouduin vaihtamaan kuulokkeisiin kun en tuosta säröstä ottanut selvää ja kyllä: hieman liian pitkälle menty säröttämisessä, ja miksaus on kärsinyt siitä hieman. Noise peittää jo osan melodioista.. Tausta voisi muutenkin olla hieman värikkäämpi, enemmän syvyyttä. Nyt suurin osa soundeista tuntuu melko kuivilta..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurisgale - Interstate to nowhere 21.06.2005

Aurisgale - Interstate to nowhere
Todella ammattitaitoisen kuuloista settiä. Alussa melodiat kärsivät hieman en tiedä mistä:) Vajaan parin minuutin kohdalla se korjaantuu ja biisin luonne muuttuu hieman, onneksi varsin hyvään suuntaan. Soundit ovat todella hienot ja melodiat toimivat hyvin, niistä löytyy myös omaperäisyyttä. Stringit kuulostavat hyviltä ja pärjäävät hyvin yksikseenkin. Teemat ovat hyvin vaihtelevat ja biisin tunnelma muuttuu pariin otteeseen paljonkin.. Aika omaperäisesti yhdistelty klassisia piirteitä tranceen. Vajaassa 6 minuutissa tulee hienoa gate-efektiä. Kokonaiskuva on onnistunut ja pelittää hyvin loppuun asti. Todella ainutlaatuista trancea!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kapula rattaissa - Täältä tulee sana 07.06.2005

Kapula rattaissa - Täältä tulee sana
Heti ensimmäiseksi täytyy kehua tuota bassosoundia ja -melodiaa.. Kitara on myös vallan toimiva. Sanoitukset ovat melko mitäänsanomattomat, mutta parempi sekin kuin väkinäisesti väännetyt.. Taustat ovat onneksi raikkaan erilaiset, ei mitään kauheaa kahden samplen teinihiphoptaustaa.. Mitäköhän muuta tästä sanoisi? Mukavan omaperäinen kipale joka menee sellaisena kevyenä välipalana..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Konala Cartelli - Hyvä Fiilis (Dippidippidii -anthem) 06.04.2007

Konala Cartelli - Hyvä Fiilis (Dippidippidii -anthem)
Yleensä en suomihiphoppiin koske pitkällä tikullakaan mutta tämä oli kyllä mukava yllätys. Todella hauska ja omaperäinen ja hieno ihan joka suhteessa... Hyvä pojat, tällaista hiphoppia pystyy jopa piinkova trancejätkä kuuntelemaan... :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Protush - Save my heart (Original) 27.05.2005

Protush - Save my heart (Original)
Meininki on kohdillaan ja vauhtia piisaa. Suurin osa soundeista toimii ja biisi jyllää eteenpäin täyttä höyryä. Harmi vain, että melodiat ovat jääneet hieman köykäisiksi.. Biisistä jää hieman ontto vaikutelma. Paria soundia olisi voinut myös hioa, esimerkiksi tuo square-lead on ehkä turhan kuivakka ja perinteinen. Kertosäe on toimiva, mutta ei jotenkin saa vielä tanssijalkaa vipattelemaan. Se Jokin on vielä hieman kadoksissa. Ehkäpä jäin kaipaamaan jotain kunnon koukkua melodiaan.. Ainakin yksi piirre kertosäkeessä häiritsee.. Ei ole clappia tai snarea tai sitten se on niin hiljaisella ettei se kuulu.. Vaikutelma jää jotenkin hätäiseksi...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Rotten Project - Terroria 07.06.2005

Riku Rotten Project - Terroria
Alku on oikein toimiva ja saa kuulijan välittömästi odottamaan laatukamaa. Kun sanoitukset lähtevät mukaan, on hämmennys kerrassaan tyrmistyttävä..:D Mättö-Rock vaihtuikin letkeisiin ja humoristisiin melodioihin ja sanoituksiin.. Sanojen perimmäinen merkitys jäi kuitenkin ehkäpä hieman epäselväksi.. Pituutta olisi ehkä saanut olla enemmän, mutta tässä tapauksessa ei se taida olla suurikaan puute. Oikein raikas ja hauska piristysruiske näin yömyöhään..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tohelot - Sä panet jo toista 08.06.2005

Tohelot - Sä panet jo toista
Oli niin hauska nimi että pakko oli painaa sitä hifi-nappulaa. Muuta tällä biisillä ei sitten olekaan tarjottavaa. Alku ei vakuuta. Taustat ovat hyvin simppelit. "Räppäri" ei yritäkään räpätä, vaan yksinkertaisesti vain puhuu ne sanat siihen. Loppukin on aika mauton ja melko huonolla huumorilla väkisin väännetyn oloinen. Tietysti hauskuushan on suhteellinen käsite, joten kyllä tämä voi jollekkin muutamaa vuotta minua nuoremmalle olla hauskaakin. Joka tapauksessa en löytänyt tästä kovinkaan montaa arvosanaa korottavaa piirettä.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele -CSPR- - Haavat Paranee 07.06.2005

-CSPR- - Haavat Paranee
Heti ensimmäiseksi pistää korvaan pienet nuotista poikkeavuudet alussa.. Kun volyymiä tulee lisää, alkaa myös laulaja lämmetä. Myös muut bändin jäsenet lähtevät meininkiin mukaan.. Yllättävän suuret ovatkin tempon vaihtelut.. Mukavaa kuulla suomenkielistä laulua, jotenkin myös kitarasoundeista ja sointukuluista tuli mieleen Klamydia, tiedä sitten miksi.. Kokonaisuudessaan mukavan kuuloista tavaraa..!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kaatopaikka - Venom 27.06.2005

Kaatopaikka - Venom
Tämähän on pleikkaribiisiksi aika hyvä..:) Voi miten tulvi muistot taas mieleen noista soundeista.. Yllättävän erilaista musiikkia kuitenkin siihen verrattuna mitä itse sain ikinä aikaan PS:llä. Taidanpas itsekin käydä lisäämässä vanhat hitit jonnekin..xD
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Force Majeure - Gatecrusher - Demo 2004 07.06.2005

Force Majeure - Gatecrusher - Demo 2004
Vaude miten laulaja aloittaa..! Tosi onnistunut alku, tässä tuli aluksi sellainen mukava Darkness-fiilis, mutta yhtäkkiä ollaankin jo astetta rankemmalla suunnalla.. Vauhtia piisaa vaikka muille jakaa. Kitarat vääntävät täydellä teholla koko ajan, rumpali pieksii kalvoja tuhannen rullalle, laulaja kirkuu ääntään käheäksi.. Melodiat seuraavat toisiaan, kaikki varsin toimivia.. Laulaja lopettaa yhtä komeasti kuin aloittikin, mutta ei sitä nyt ois välttämättä tarttenut kirroomaan ruveta..:)

Kommentti kappaleesta Kuuntele digeon - Follower 09.05.2005

digeon - Follower
Alku on vähän veikeä... Ei ehkä iskenyt niin hirveästi, epäharmoniset soinnut eivät ole minun alaani.. Biisi lähtee kuitenkin hyvään suuntaan, kun melodia lähtee mukaan. Basso on kivan matala, saa subbarin mörisemään ilkeästi. Soundimaailma on kohdallaan, hieman olisin kaivannut lämpöä tuohon square(?)leadiin eikä ihan niin paljon heittelehtimistä.. Tähän biisiin se on kuitenkin saatu hyvin sovitettua, ja saw leadien mukana ollessa biisi on parhaimmillaan. Padit ovat toimivat taustalla, todella hieno ja vieno soundi.. Osa muista soundeista on hieman ohuita, muttei häiritsevässä määrin. Tuo huuto on ihan mukava piristys aina välissä. Kokonaisuutena biisi on ihan jees, mutta mielestäni ei yllä Flying Mindsin tasolle. Kappaleesta jää puuttumaan ehkä vielä "se jokin". Biisi on kuitenkin kerrassaan mukavaa kuultavaa, eikä siinä ole mitään sen luokan vikoja, joita oikeastaan kannattaa edes lähteä korjaamaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurisgale - Secret lives 03.05.2006

Aurisgale - Secret lives
Juuripas tässä huomasin, etten ole juurikaan kuunnellut tätä vanhempaa tuotantoa. Nyt täytyy viimeistään ottaa sitten vahinko takaisin ja tehdä kattava analyysi. Äänimaailma on mahtava alusta loppuun. Kerrassaan loistavan kuuloiset spiikit! Monipuoliset taustat rakentavat hienoa pohjaa aina välillä läpilyövälle sahalle, joka taas hiljalleen väistyy ja iskee uudestaan vähän eri suunnasta. Upeaa! Rummut tekevät taustalla työnsä, yllättävän toimiva tuo rumpuloopin 909-openhatin loppusysteemi. Periaatteessa se olisi voinut kuitenkin olla hieman vaihtelevampi, mutta kuten sanottu, toimii näinkin erittäin hyvin. Piano vetää uniikkia melodiaa taustalla, mihin ollaankin jo totuttu. Yhtä toimivaa kuin muissakin biiseissäsi. Pitkät väliosat rakentavat käsittämättömän hienolla tavalla aina tulevaa, koko ajan odottaa että milloinkas se lähtee ja sitten kun lähtee niin ai jai..! Kertakaikkisen suuri vahinko että tämä biisi on päässyt lipsahtamaan! Loistavaa trancea, selvästi yksi Larizzan parhaimmista biiseistä..!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Michael Ridgeisland - The Sun (RadioMIX) 12.05.2005

Michael Ridgeisland - The Sun (RadioMIX)
Ohhoh.. Kylläpäs on upea biisi! Alku on kerrassaan mahtava. Basso on tosi jees, subbari potkii nii perkeleen hienosti ja tukee biisiä todella hyvin. Sointukulku on omaperäinen ja toimii! Vocalsit on yksinkertaisuudessaan hienot. Kappaleessa on osattu käyttää kaikkia hienoja kikkoja, flangerit ym systeemit kuulostaa hyvältä noissa filleissä ja yllättävät aina positiiisesti. Soundit saavat kikkelin pystyyn. Mahtavaa! Soittimet tuovat biisiin sen hienon tunnelman, joka monista trancebiiseistä puuttuu. Niillä on osattu myös pelleillä tarpeeksi muttei liikaa. Kertosäe on todella hieno ja toimiva. Toisaalta juuri alussa taustalla soivat instrumentit kuulostavat uskomattoman kauniilta, joten myös kertosäkeen ulkopuolella on elämää. Biisin todelliseksi kulmakiveksi muodostuu kuitenkin juuri tuo bassolinja, joka hetki toisensa perään muuttuu ja tuo syvyyttä. En voi kuin ihmetellä sen toimivuutta! Miksaus kuulostaa onnistuneelta, tosin en noilla kuulokkeilla tällä kertaa kuunnellut. Kaiuttimilla biisi on ainakin herkkua. Oikeastaan ainoa biisin huono puoli on loppu.. Soitin ei jää kaikumaan vaan kappale katkeaa :'( Aika pieni miinus onneksi..! Tämä biisi jos mikä ansaitsee kymppinsä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele BROKENBLISS - Lost 08.06.2005

BROKENBLISS - Lost
Aika seinästä lähtee kipale käyntiin.. Laulaja vakuuttaa jo heti alusta lähtien. Kitarat ovat hienot ja sointukulku omaperäinen. Vaihtelevuuttakin tuntuu riittävän hyvin. Äänenlaadussa ei ole juurikaan moittimista, rummut voisivat olla selkeämmät/kovemmalla. Diskantti puuttuu hieman. Meininki on kohdillaan ja mättöä riittää kuten myös hieman rauhallisempaa tahtia.. Tulee tässä mieleen FlatOut-soundtrack muuten..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Upseeri - Mutkalutka 24.05.2005

Upseeri - Mutkalutka
Äänenlaatu on hyvä ja kitara toimii. Rummuissakaan ei ole valittamista. Siihen sitten biisin hyvät piirteet jäivätkin.. Todella lapselliset sanat, joissa on myös todella vähän järkeä. Miksi kappale on pitänyt pilata, kun selvästi rahkeita rittäisi myös hyvän, varteenotettavan biisin tekemiseen? Laulajan äänestä on paha sanoa mitään kun biisi vain karjutaan läpi, mutta uskoisin hänelläkin olevan taitoa kunnolliseen laulamiseen. Minuun ei tämä lapsellinen riehuminen iskenyt.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Manhattan Sun - Sunburn 03.05.2005

Manhattan Sun - Sunburn
Makee kipale, hyvät percit ja hienot trancemelodiat... Joissain kohdin jäi vähän ontoksi, mättömeininkiä olisi voinut yrittää jatkaa hiljaisempiekin kohtien yli.. Ehkäpä tuota alun Dj Alligator soundia voisi viljellä vielä vähän lisää? ;) Jotain spiikkiäkin olisi ollut kiva kuulla, mutta ei sinänsä jäänyt häiritsemään.. Mukavan kuuloinen biisi joka ei jättänyt kylmäksi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele digeon - Inside Of Me 09.05.2005

digeon - Inside Of Me
Jaahas, jäi äsken tuo arvosana antamatta. Siis sehän on 9.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele digeon - Inside Of Me 09.05.2005

digeon - Inside Of Me
Hienoa eurotrancetusta! Saundimaailma on jälleen sitä mihin on totuttu eli upea. Todella vaihtelevaa kuultavaa ja on heti alusta asti kunnon meininki päällä. Tuohon 2 minuutin kohdalle olisin jotain hieman monipuolisempaa kaivannut, sillä biisi pysähtyy hieman ilkeästi. Toisaalta puolta minuuttia aikaisemmin oli upea rumpukomppi sovitettu suvantoon. Pituutta olisi saanut olla hieman enemmän, kyllä tätä olisi jaksanut kuunnella kauemminkin. Ainakin loppua olisi voinut hieman pehmentää, kaiku katkeaa kesken.. Melodiat ovat toimivia, hieman tilulii on tuo päämelodia, mutta annettakoon se anteeksi, koska ensinnäkin moinen kuuluu genreen ja toiseksi se on mukavan vaihteleva ja piristävä. Pienen miinuksen annan tuosta SQ:sta, on aika sumea soundi koko biisin ajan. Sen puutteen korvaa kuitenkin hyvä miksaus ja hienot sointukulut, joten biisi on kokonaisuutena jälleen mukavaa kuunneltavaa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bluefever - Janne Petter 12.05.2005

Bluefever - Janne Petter
Kerrassaan loistava biisi. Tätä me sitten kuunnellaan ensi kesänä kattoluukku auki popit täysillä ja ajellaan pillurallia..! Vetää hymyn korviin!
10