Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 9 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Narmer - When Blood Boils 09.10.2008

Narmer - When Blood Boils
Aluksi sekavaa, mutta kuuntelukertojen myötä selkenevää musiikkia. Kuuntelujen mukana saa siis biisistä yhä enemmän irti, hienoa. En tiedä mihin tämä biisi pyrkii, mutta piru vie kun kuulostaa hyvältä. Taitoa teillä piisaa aivan selvästi, ja saunditkin on saatu kohdalleen. Vaikutteet kuuluvat jonkin verran (ajoittain paljonkin), mutta teillä on kuitenkin oma tapanne toteuttaa musiikkia. Hyvä. Vielä kun saatte hieman enemmän itseänne mukaan niin..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Death Toll 80k - Taught to Consume 09.10.2008

Death Toll 80k - Taught to Consume
Vaikka hiomattomuus grindiin kuuluukin, niin kyllä vähän voisi silti säätää. Laulut peittävät muun alleen, ja saa kitaroinnin puuroutumaan. Kaoottisuutta piisaa, eli mikäli siihe pyritte, niin onnistuitte. Kyllähän tätä mielellään kuuntelee, mutta (eniten laulujen peittävyyden takia) mieleen ei paljon jää. Kyllä te parempaankin pystyisitte.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Shiver - Valkyrie 27.06.2008

Project Shiver - Valkyrie
En tätä omaperäiseksi kehtaa kehua, mutta erittäin onnistunutta musiikkia siitä huolimatta. Sentencedin kuulee läpi, mutta eipä tuo menoa haittaa. Saundit ovat myöskin onnistuneet, hyvä, hyvä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Violencer - Necessary Evil 07.10.2008

Violencer - Necessary Evil
Laulaja on sopivan omaperäinen ja jokainen bändissä hoitaa tonttinsa mainiosti. Riffit ovat sopivan "sekavia", ei mitään kertakuuntelukamaa. Saunditkin ovat sopivat, ei liian hiottua kamaa. Biisi etenee vauhdilla ja meininkiä ei puutu. Palautitte osaltanne uskoni nykymetalliin. Kiitos.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antipope - The Great God Pan 07.10.2008

Antipope - The Great God Pan
Saundit syövät riffeistä terän pois ja puurouttaakin ajoittain. Laulajalla hyvin omaperäinen ääni, siitä ehdottomasti plussaa. Rummut ovat epäselvän kuuloiset. Biisin loppu pelastaa hyvin paljon, se on taidokkaasti tehty ja saundienkin kannalta alkubiisiä paremmin toimiva. On jotenkin hankala suhtautua tähän. Tekemisen meininki ja osaaminen kuuluu, mutta onko tässä nyt yritetty päästä liian vähällä vaivalla? Hieno biisi, mutta... Ei ainakaan kertakuuntelukamaa, sen voin sanoa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tetanus - Christ Infected 09.10.2008

Tetanus - Christ Infected
Tarttuvaa, menevää, jyräävää ja sopivan likaista. Tällainen siloittelematon dm uppoaa minulle kovastikin. Laulajakin kuulostaa omaperäiseltä, hienoa! Soitto toimii, sävellykset toimivat... Huh. Paremmilla soundeilla potkisitte perseitä ehkä vieläkin enemmän, mutta plääh, mitä väliä, kun meno näinkin toimii!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pyromaniac - Pyro-Fucking-Maniac 27.06.2008

Pyromaniac - Pyro-Fucking-Maniac
Sanoja myöten niin asenteellinen ja menevä biisi, että en voi kuin ihailla. Punk is not dead!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Phenylketonuria - Röd 27.11.2008

Phenylketonuria - Röd
Laulajalla hyvin monipuolinen ääni, siitä plussaa. Biisi toimii yllättävän hyvin näinkin kotikutoisilla saundeilla, mitä nyt rummut välillä ovat liian pinnassa katkomassa biisiä. Bassonkin teho olisi suurempi paremmilla saundeilla, mutta näinkin toimii. Ainakaan musiikki ei puuroudu. Biisi itsessään on mainiota sludgea ilman sen kummempia kikkailuja. Lyhyesti sanottuna: toimii. Lopun nopeampi osa tuntuu hieman päälleliimatulta ja muutoinkin hiukan sutaistulta, mutta menettelee. Seuraavaa julkaisua odotellessa...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ghost Guard - Malice Intent 22.06.2006

Ghost Guard - Malice Intent
Erittäin kova kappale! Uusi laulaja ei ehkä erotu massasta yhtä paljon, mutta musiikkiin hän mielestäni sopii entistä paremmin. Soitannassa en löydä mitään vikaa, hivenen enemmän vaihtelua kappale tosin olisi saanut tarjota. Jatkakaa!
8