Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 111 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele My Dawn - Victory 09.07.2008

My Dawn - Victory
Tämähän perkele kävisi jonkin sm-liigajoukkueen maalilauluksi. Ainakin noin intron perusteella. Mutta sitten tuleekin jo rocki meininki kehiin säkeistön verran ja sitten ollaan taas kaukalossa paukuttamassa sitä kumimöykkyä kohti verkkoa. Ei perkele, kyllä se sinne kuuluu! Loistavaa tykitystä, ei enempää, eikä vähempää mitä olisi voinut odottaa. Takuuvarma esitys siis. Kannattaa tosissaan ehdottaa vaikkapa Ilveksen maalilauluksi. :D Koskaan ei tiedä. :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Re-Armed - Hollow Incarnation 08.03.2007

Re-Armed - Hollow Incarnation
Biisi lähtee ainakin sellasella jyräyksellä käyntiin että ei paljon jää sanottavaa. Siinä vois naapurin mummolla pärähtää paska huosuu jos kääntäis nupit kaakkoon. Soundit enemmän ku kohillaan. Laulajakin hoitaa homman kotiin. Ja sit rumpali. Vie koko helvetin shown nimiinsä. Ei siinä jää paljon muille saumaa. Sitte ku demoa ilmestyy niin pistäkää perkele viestiä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Butterfly Apocalypse - Gutfucked 08.03.2007

Butterfly Apocalypse - Gutfucked
Soundit sopii grindii ku nenä naamaa. :D Rakkautta voi selvästi löytää sanoista.(?) Laatupaskaa. o/
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Butterfly Apocalypse - Return of the Butterfly 08.03.2007

Butterfly Apocalypse - Return of the Butterfly
Kaunista.. Sanattomaks vetää.. tykkään. Mättöä kerpele.. lisää.. lisää.. We want MORE!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - Drown 05.01.2007

Silent Dream - Drown
Tähän alkuun anteeksi kun tulee vähän myöhässä. :) Tämä on taas kerran sellainen kipale joka vetää sanattomaksi. Siis eipä tässä mitään hirveitä miinuspuolia ole. Menee vähän vaikeeks tämä arvostelu kun leuka tipahti lattiaan. :) Sen verran sanon että tästä bändistä kuullaan vielä @ iso levy-yhtiö. :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Butterfly Apocalypse - Olle tycker om ost 08.03.2007

Butterfly Apocalypse - Olle tycker om ost
Jooh. Olle tykkää juustosta. Näillä mennään. :D Lisää!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mind's Pressures - Unsocial Psychopath 23.08.2006

Mind's Pressures - Unsocial Psychopath
Vokaalit toimii, samoin kitarat. Mutta tuntuu jotenkin että basso ja rummut jää alle. Rummut muutenkin vähän turhan vaisut. Jotenkin ns. "ontto" soundi. Ihan ok paskaahan tämä! Keep it comin'!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rhl - Oot Mielessä 23.08.2006

Rhl - Oot Mielessä
Sanat ja räbäytykset ok. Ainut asia mikä häiritsee niin tuossa kertosäkeessä on ehkä vähäisen turha tuo kaikuefekti. Jotenkin sekoittaa liikaa. Ei meinaa saada oikeen kertsistä kiinni.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cerebro - Silent Screams (demo) 23.08.2006

Cerebro - Silent Screams (demo)
Jumalauta. Ei kyllä kylmäksi jätä tämäkään kappale. Voisi melkeenpä ylläolevaa lainaten sanoa että potkii paremmin kuin vanhat biisit. Ei pahaa sanaa. Keep it comin' !
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele unrefined - face in the stars 23.08.2006

unrefined - face in the stars
Oho. Olipas tyrmäävää. _Naislaulaja_, jännä valinta näinkin tiukkaan biisiin. Tulihan viimein ne örinätkin sieltä. :) Ja helvetin hyvältä kuulostaa. Biisi potkii kaikinpuolin mukavasti. Riffit jälleenkerran meneviä ja huolella soitettuja. Soolokin kohdillaan. Jotenkin kuulostaa että Maiden alkaa tulemaan läpi, niinkuin yläpuolella on jo mainittu. Ei mitenkään paha asia. Keep it comin'!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Warriors Of Might - Kill With Might 23.08.2006

Warriors Of Might - Kill With Might
Joo, alkukitara ok. Ja melodiat muutenkin. Komppikitara jää liikaa alas. Samoin tuo virvelin puumainen soundi häiritsee pahasti.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Zombi - Shot into the Head 23.07.2006

The Zombi - Shot into the Head
Örh
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chloroform Creations - Necrofucker 29.05.2006

Chloroform Creations - Necrofucker
No johan oli aikakin. Sai odottaa uutta matskua melko kauan. Odotus palkittiin näemmä. Ja hienolla teoksella vieläpä! Sanoituksia oli hauskaa lukea. Nosti väkisinkin hymyn huulille. Örinämörinä on hyvän kuuloista, saa selvääkin jopa. Siitä plussaa. Riffit jyräävät heikot alta pois sellaisella voimalla että naapurin mummoltakin tipahtaa tekarit! Kymppi ja soittolistalle!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rajavyöhyke - Rakkaudesta pelkoon (demo) 03.05.2006

Rajavyöhyke - Rakkaudesta pelkoon (demo)
Kyllähän tämä toimii! Eikä meinaa mitään vaikka on mukamas "tukkoiset" soundit. Paskat! Tämä on vissiin tämä rumpali joka "soittaa liian kovaa"? :D:D Biisi on helvetin hieno. Riffit loistavia. Sanoitukset osuvat syvälle. Todella syvälle. Helvetin hienoa musiikkia. Sopii muuten helvetin hyvin puhtaat laulut ja sitten huuto kertosäkeet. Tämä on kympin arvoinen suoritus. Hienoa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Warriors Of Might - Fight Till You Die 12.06.2006

Warriors Of Might - Fight Till You Die
Hienosti sopii nuo akustiset mukaan biisiin. Tuo jotenkin sellaista rauhoittavaa fiilistä. En nyt tähän hätään keksi mitään sukkelaa. Hienosti toteutettu ja soitettu biisi. =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crimson Dawn - The Race That Failed 03.05.2006

Crimson Dawn - The Race That Failed
Kitarat kuulostavat kivalta, ainut vain komppikitaroihin voisi lisätä sitä särinää. Melodiat hienon kuuloisia ja pienet kikat keskellä biisiä tuovat hienon lisän. laulu kuulostaa jotenkin pinnalliselta. "Ääni tulee palleasta, buuuuu" :D Soolo kuulostaa hienolta, ei turhaa tiluttelua vaan jaksetaan rauhassa veivata. Hienoa!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele My Dawn - Ice Plains 03.05.2006

My Dawn - Ice Plains
Ensin tahdon pyydellä anteeksi. Kestänyt pikkaisen tämä kommentointi. Biisi starttaa hienosti, syntikka ja kitarat sopivat älyttömän hyvin yhteen. Laulu sopii hyvin kun ottaa huomioon tyylin. Ei turhaa örinää tai rähinää. Melodiat hienon kuuloisia. Kitarat pysyvät käsissä, hienoa! ;) Biisi kokonaisuudessaan toimiva ja hienosti kasattu ja sävelletty. Ei turhaa hätiköintiä ja sähellystä. Tempo kohillaan, juuri sopiva tämän tyyliseen biisiin. Hienoa! Kertosäe jää soimaan päähän mikä tässä tapauksessa on hyvä asia. Soolo sopii biisiin kuin nenä päähän. Ei liian pitkä, ei turhaa tiluttamista, sopivan rauhallinen ja "hellä". Hienoa työtä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele My Dawn - One More Game 03.05.2006

My Dawn - One More Game
Mitähän tästä nyt sitten sanoisi. Kuulkaas ei pidä tehdä tälläisiä biisejä. Ensinnäkään näistä ei voi sanoa mitään pahaa sanaa, ja toisekseen nämä vetävät niin sanattomaksi että ei voi kommentoida. Tämä on jotenkin melankolisen kuuloinen kappale. Toimii meikäläiselle. Kitarat ja syntikat toimivat taas kuin paita ja peppu. Ei jumankauta, näin se homma tehdään kun se osataan!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele My Dawn - Painted Red 03.05.2006

My Dawn - Painted Red
Hyi helvetti, alun melodiat nostivat ihon kananlihalle. Hienosti potkii tämäkin biisi eteenpäin. Tämä levy kyllä toimii, ei voi sanoa mitään. Kympin arvoinen suoritus! Hienoa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Noose - Reason 03.05.2006

The Noose - Reason
Hienosti toteutettu jälleen kerran. Ainut mikä hämää on se, että tällä kertaa pojat yrittävät pahastai matkia Bodomin kavereita. Pahin virhe biisissä on turha "Jau" huuto ensimmäisen versen jälkeen. Ja sitten tullaan sooloon. Turhaa tiluttelua, voisin vetäistä tähän Laihon sanoin: " Soolo pitäisi saada purkitettua vähintään kaksinkertaisella temmolla mitä se on livenä. " ja kuulosti kyllä siltä että rajoilla mentiin. Melodiat ovat osuvia ja hienoja, ja jälleen kerran kertosäe jää soimaan päähä mikä on hieno asia. Älkää pojat nyt kauheasti suuttuko vaikka tulikin "rankkaa" kritiikkiä. :D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Noose - No More Fear 03.05.2006

The Noose - No More Fear
Intro hieno ja melko hämäävä. Ei osaa odottaa yhtään millainen biisi alkaa. Ja sieltähän tulee sitten sellaisella meinigillä örinät että alta pois. Kitaroissa saisi tässä biisissä olla pikkuisen enemmän sitä niinsanottua särinää ;) Hienosti kasattu tämäkin ja melodiat kohdillaan. Kertosäe hienon kuuloinen ja jää soimaan päähän, mikä on siis hyvä asia. Jälleen kerran hieno soolo. Ei taaskaan turhaa tiluttelua ja siitä rapsahtaa roimasti plussaa. Hienoa työtä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Noose - Memories 03.05.2006

The Noose - Memories
Biisi kulkee hyvin ja loppua kohden kasvaa hienosti. Cleani laulu jotenkin vaisun kuuloista, lisää tunnetta peliin. Kertosäkeeseen sopi yllättävän hyvin tuollainen rääkynähuuto tyylinen laulu. Biisi on keskiverto luokkaa niin soitannollisesti kuin tuotannollisesti. Ei huono eikä paras. Hienot melodiat olette kitaroihin löytäneet, siitä plussaa. Rumpukomppi melko "tavallinen" mutta sopii hyvin näin rauhalliseen kappaleeseen. Soolokin kohdillaan, ei turhaa tiluttelua vaan sopivan rauhallista menoa. Plussaa tästä, sillä turha tiluttelu vain pilaa biisin. Hienoa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ansuz - The Ferocity 03.05.2006

Ansuz - The Ferocity
Anteeksi kun kesti nyt tämä kommentointi näin pitkään. Biisi polkaisee käyntiin sellaisella meiningillä että vallan tässä heikottaa. Kitarat pysyvät nätisti käsissä, ja riffitkin ovat osuvia. Eivät turhan vaikean kuuloisia, yksinkertaista ja osuvaa. Hienoa! Laulu on hyvän kuuloista ja siihen on saatu sitä munaa! ;D Biisissä vaihtelua, mikä herättää mielenkiinnon ja näin ollen ei tylsisty kesken kaiken vaan jaksaa kuunnella loppuun saakka. Jotenkin haikea tunnelma vallitsee läpi tunnelman. Voisipa melkein kuvitella millainen on reeniksen ilmapiiri. "Täynnä mustaa angstia" :D Kertosäe vakuutti, vaikkakin oli uhkaavan kuuloinen. Hienosti on toteutettu temmon vaihto kesken biisin. Sopii aivan älyttömän hyvin! Hienoa! Soolo on kohdillaan, jo minä sitä odotinkin että missä vaiheessa se tulee. Ja tulihan se sieltä, vakuuttavasti ja varmasti! Hienoa! Kyllä tästä nyt se kymppi on pakko antaa, sen verran hienosti toteutettu ja sävelletty biisi. Kylläpäs tuli pitkä. Noh ei muuta kuin lisää biisejä tulolle ja levyä tekemään! :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele unrefined - Between 21.03.2006

unrefined - Between
Laulaja ei jätä arvailulle tilaa, vetämällä sellaisella voimalla ja agressiivisella otteella että heikommat kumoon! On kyllä rumpali kehittynyt viime kuulemasta, mikä on helvetin hyvä asia. Soolosta jotenki uupuu se muna mutta kitaristit vetävät asiallisesti. Ihan asiallista tavaraa. Loppuhuipennus kuitenkin uupuu, kyllä tästä silti 9 paukahtaa. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele unrefined - Limits 21.03.2006

unrefined - Limits
Laulaja vetää sanattomaksi kyllä edelleen. Rumpalissa ei moittimasta tässäkään :) Nyt oli soolossa sitä kaivattua munaa! Ja paremmat kitaramelodiatkin löydetty tähän kuin tuohon between biisiin. Kertsi on osuva ja siihen jää koukkuun. Äänenlaatukin kohdallaan vaikkakin ei ole päätä huimaava. Lisää vaan biisejä työstöön ja rok rok! :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Heavy Metanol - Alko(holi) Ongelma 19.12.2005

Heavy Metanol - Alko(holi) Ongelma
Aivan loistavaa työtä! Helvetin hyvät sanat ja nuo kitarat <3 uuuh.. LISÄÄ!! LISÄÄ!! PERKELE!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mensura - For His Dead Children 19.12.2005

Mensura - For His Dead Children
Tämähän on rok! Tätä on jo pitkään kaivattu. Paten rääkymisääni on kyllä parasta mitä on kuultu pitkään aikaan. Ja kitaraki näyttää pysyvän hyvin hallussa. Perttu vetelee sellaisia fillejä ja komppi on niin raaka että alta pois. Biisin kokonaisuus ja sävellys on päätä huimaavaa tasoa. Äänimaailmakin on niin perkeleen loistava ettei pahaa sanaa ole. Piste.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dr.Groove - Viimeinen kierros 02.12.2005

Dr.Groove - Viimeinen kierros
Koskettava tarina. Mainio tuo soolo. taustalla hämmennystä luo outo syntikkamelodia.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele RRP: Greatest Hits Vol 2 - Ennustus 02.12.2005

RRP: Greatest Hits Vol 2 - Ennustus
No hui. Laulajan ääni jotenkin aneemisen kuuloinen, mikä pudottaa biisin keskiarvoa roimasti. Riffit tasapaksuja ja tylsiä.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele ROUTA/ AIKA - avajaiset 02.12.2005

ROUTA/ AIKA - avajaiset
Aika kellarimainen soundi mutta se ei menoa haittaa, kun on asenne kohdallaan. Yleensä en pahemmin kuuntele tälläistä suomenkielistä metallia mutta täytyy sanoa että tämä on kyllä mainion kuuloista. Riffit ovat kylläkin keskiverto luokkaa, ja rumpukomppi on melko tylsä. Kyllä tästä kasi irtoaa
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Randomtalks - The Day Above Me 02.12.2005

Randomtalks - The Day Above Me
Kaunista fiilistely musiikkia. Tämä kelpaa todellakin esimerkiksi Perjantai iltaan kun on takana raskas työpäivä ;) Biisissä ei ole pahemmin moitittavaa. Kulkee nätisti eteenpäin eikä junnaa missään vaiheessa paikallaan. Ainut seikka mikä on niin tuossa esittelyssäkin jo mainittu basari liian kovalla :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pahaluu - Palan halusta 02.12.2005

Pahaluu - Palan halusta
Rauhallista menoa. Eipä tähän enempää sanottavaa keksi. Näin hommat tehdään kun ne osataan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beautiful Betrayal - Funeral Day 25.10.2005

Beautiful Betrayal - Funeral Day
Tähän on kyllä pakko sanoa että laulajan täytyy saada ääneen väriä. Tämäkin olisi kuulostanut paljon paremmalta jos laulussa olisi enemmän väriä, sitä tunnelmaa, eläytymistä. Hieno biisi saatu tehtyä, mutta ei iskenyt niin paljon kuin nuo aikaisemmat biisit. Biisi on herkkä, mutta laulaja kuulostaa rujolta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beautiful Betrayal - Circle Of Three 25.10.2005

Beautiful Betrayal - Circle Of Three
Kauniin kuuloista melodista metallia. Vokalisti luottaa todellakin oman äänen voimaan ehkä liiaksikin. Hyvältä laulusuoritukset kuulostava siitä huolimatta. Kitaroinnista ei ole pahaa sanaa. Sounditkin niin helvetin hyvän kuuloiset ettei niistäkään tarvitse mussuttaa. Biisin rakenne on yksikertainen mutta toimiva. Kertosäe antoi sen mitä uskalsi odottaa. Toimii! =)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beautiful Betrayal - Follow The Waves 25.10.2005

Beautiful Betrayal - Follow The Waves
Kaunis on tämäkin. Jotenkin jäi vain suorituksena circlen alle. Mutta nyt itse biisiin. Laulusuorituksessa on tässäkin biisissä sitä luottamusta omaan ääneen, mikä ei todellakaan ole huono asia. Tähän biisiin olisi käynyt paremmin hienohko eläytyminen. Laulu kuulostaa "tasapaksulta". Kyllä tästä täytyy silti 10 antaa. Meininki tuntuu olevan kohdallaan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Mental Disordered - In Memories 28.10.2005

The Mental Disordered - In Memories
Hieno kuunteluelämys tämäkin. Kitarassa hienot jyräriffit ja asialliset säröt. Basso erottuu hyvin, mikä on hyvä asia mutta toisaalta basso puuroutuu liikaa. Kaksi erityylistä laulutapaa sopii hyvin. Toimiva kokonaisuus.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ansuz - Into Our Minds 14.10.2005

Ansuz - Into Our Minds
Mahtava intro! =D Herranjumala tätä laulajaa. Helvetin hyvin on kehittyny jätkällä ääni. Parasta anzusia tähän mennessä kyllä. Näin se homma tehdään kun se osataan. Hatunnostot teille ^,,^
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Hope for rebirth 02.12.2005

Celestial Aeon Project - Hope for rebirth
Äänimaailma todella erikoinen ja laaja. Siitä heti alkuun iso plussa. Kulkuset toivat jotenkin joulun tunteen. Sopi mielestäni hyvin tähän aikaan vuodesta, kun tuo joulukin kohta jo ovella. Hienosti toteutettu ja sävelletty biisi. Tykkään.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Porno Samurai 02.12.2005

DIRTY CLUB - Porno Samurai
Tämähän on virkistävän kuuloista rock 'n' rollia :) Laulajalla melko omaperäinen ääni, mikä tuo biisille hienon säväyksen. Biisissä on hienot riffit, jotka kuljettavat biisiä nätisti eteenpäin. Soolo on kaunista kuunneltavaa. Keep up the good work!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ansuz - All In Vain 05.09.2005

Ansuz - All In Vain
Asiallisesti lähtee biisi liikkeelle. Soundit ovat aikas räkäiset mitä sopi odottaa kotinauhoitukselta. Laulu on loistavan kuuloinen. Tuo rumpukomppi on aikas hilpeän kuuloinen. :) Ns. päkspäks komppi :D On se kyllä kauniin kuuloista tämä melodinen dödis :) Hatunnostot teille! \m/
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Anaktorian - Heartless 05.09.2005

Anaktorian - Heartless
Tämähän on hyvän kuuloista. (Ihan kuin se olisi jokin ihme?) Laula ihmeessä enemmän näitä cleani voksuja. Toimii helvetin hyvin yhteen. Alun piipitys oli aikas häijy repäisy. Riffit ovat taas mahtavan kuuloisia. Ei mitään ylimääräistä kikkailua. Ja melodia jää soimaan päähän kyllä takuuvarmasti.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haikaus - Kuulema 29.08.2005

Haikaus - Kuulema
Ihan kivan kuuloinen "räpellys" ;D Sopii helvetin hyvin yhteen sinun rytmisi ja Lauran ääni. Eipä tässä muuta keksi. Meni muutenkin hankalaksi kommentointi kun leuka putosi polviin saakka =)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haikaus - Aailma 29.08.2005

Haikaus - Aailma
Nätin kuuloinen on tämäkin :) Alun laulut todellakin jäi mieleen pyörimään. Tässä saisi kyllä olla enemmän ns. tilakaikua. Rumpuihin saisi kyllä kanssa lisätä tukevuutta. Eipä tästä muuta =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mind's Pressures - No Kids 10.08.2005

Mind's Pressures - No Kids
Yhdyn Komendantin sanoihin. Basso on aika pinnassa. Mutta se on niitä kuuluisia pikkuvikoja =) Toimii todellakin \m/
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Käärmenäyttely - Manalan Lautturi (UUSI VERSIO) 01.08.2005

Käärmenäyttely - Manalan Lautturi (UUSI VERSIO)
Vittua että on tiukkaa rässivääntöä. Saatana! Asiallisesti huumoria mukana sanoituksissa. Kitaristi jatkaa samaa vanhaa hyvää rataa. Kill 'em all meininkiä tässäkin biisissä \,,/
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ansuz - Oblivion Recalls 23.07.2005

Ansuz - Oblivion Recalls
Tästä ei ole muuta pahaa sanaa kuin laulu. On niin paljon tuollaista blackis/death örinää :D Introssa slayer vaikutteita.. mikä ei haittaa ei sitten yhtään! Biisin lopetus ei voisi olla parempi. Sopivan rauhallinen tuon mäiskeen jälkeen :) Riffit iskeviä ja kuljettavat biisiä eteenpäin. Rumpali takoo tuplilla 16-osa nuottia minkä kerkiää :D Tästä on hyvä jatkaa \,,/
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Autopilot - Dissension 07.10.2005

Autopilot - Dissension
Laulaja todellakin tarvittaisiin kehiin tähän biisiin. Biisi on kokonaisuudessaan keskivertoa parempi mikä ei voi olla muuta kuin hyvä asia. Riffit on hyvän kuuloisia. Soolossa nättejä bendauksia =) Tämän biisin kun saisi uusiksi kunnon synasoundeilla, oikealla rumpalilla ja voksuilla niin avot!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Käärmenäyttely - Kanttorin Kirves LIVE! 16.07.2005

Käärmenäyttely - Kanttorin Kirves LIVE!
YEAH \,,/ tää kuulostaa paljon paremmalta aidoilla rummuilla \,,/ lisää lisää :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sairaskäyttäjä - Musta Virsi 25.07.2005

Sairaskäyttäjä - Musta Virsi
Helvetin jämäkät kitarasoundit ainakin on! Niinkuin ArchHeretic sanoi tästä tulee kyllä Ajattara mieleen, mikä ei minua häiritse yhtään. Loistavasti toteutettu biisi ja sanat! \,,/
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chloroform Creations - Graveyard Riot 21.06.2005

Chloroform Creations - Graveyard Riot
Mitä tähän nyt voi sanoa..Tämähän potkii persettä niin saatanasti \,,/
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chloroform Creations - Violence Seeds Violence 21.06.2005

Chloroform Creations - Violence Seeds Violence
Tässäkin biiseissä kitaroissa tapposoundit :D Laulaja vetää asiaankuuluvalla tavalla :) Lyriikat ovat aika agressiiviset. Sävellyksenä tämäkin biisi on ok. Soundimaailma on mahtava \,,/
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chloroform Creations - Summoning The Evil 21.06.2005

Chloroform Creations - Summoning The Evil
Ihan nätin kuulosta Death mäiskettä tämä on =) Sävellyksenä biisi on hyvä ja äänenlaatu on hyvä. Kitaroissa juuri oikea soundi :) Laulusta voisi genreksi heittää Blackiksen =)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Killed By Stars - Silence 19.07.2005

Killed By Stars - Silence
Tämähän on helvetin hienon kuuloista rockia =) Livemäinen miksaus toimii paremmin kuin hyvin. Soundit juuri sopivan räkäiset rockia varten =)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ansuz - Divine Torment 23.07.2005

Ansuz - Divine Torment
Tämä on jotain aivan loistavaa. Kauankohan on jätkä soittanut pianoa? Biisistä jää puuttumaan se kohokohta minkä olisi voinut lisätä. Mutta eipä tässä mitään vikaa ole. Kokonaisuutena toimiva kipale. Päätyy soittolistalle :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arcane - Pernicious Christianity 21.06.2005

Arcane - Pernicious Christianity
Jumalauta! kyllä tulee Dimmu Borgir vaikutteet esiin mikä ei ole ollenkaan huono asia! Rumpali varastaa kyllä koko shown itselleen :D Rajottais vähän tai ei ole kohta mitä takoa :D Kitarariffit ovat jämäkän kuuloisia ja rullaavat biisiä mukavasti eteenpäin. Tätä lisää... Ei tästä sen enempää. \,,/
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rajavyöhyke - Haavat 30.05.2005

Rajavyöhyke - Haavat
Tämähän on mahtavan kuulosta! Just sellasta Rajavyöhykettä millasta sen pitää olla \,,/ Lyriikat on tyypillistä Rajavyöhykettä. Mutta en tiennytkään että jätkät tekee rässiä? :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Yhtye (vanhemmat ulosteet) - Rasismi on Paskaa (New Edit) 10.06.2005

Yhtye (vanhemmat ulosteet) - Rasismi on Paskaa (New Edit)
Laulu on mahtavan räkäisen kuuloinen :) Riffi on juuri loistava nappaa mukaansa niinkuin pitää :) Kyllä tästä täytyy kymppi antaa on sen verran hyvä biisi ja sanat on loistavat
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Decadence Overdrive - Hell Ranch 07.06.2005

Decadence Overdrive - Hell Ranch
JUMALAUTA TAPPOSÄRÖ!!! :D on kyllä niin helvetin hyvän kuulosta että huhhuh. Mahtavaa musiikkia lisää lisää lisää..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele .erAze. - The Man With A Hand Of Iron 26.05.2005

.erAze. - The Man With A Hand Of Iron
Aivan helvetin nätin kuulosta edelleen... Kyllä osaatte soittaa saatana. Iha kateeks käy toi teijän kitarankäsittelytaito :) Tästä bändistä kuullaan vielä lisää tulevaisuudessa \,,/
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Psycho Monkey - Doctor Evil 07.06.2005

Psycho Monkey - Doctor Evil
Tää on helvetin hyvän kuulosta musiikkia. Biisi rullaa eteenpäin eikä jää nyhjäämään paikaalleen niinkuin toiset mikserin biisit (lukuunottamatta eräitä bändejä) Melodista rockabillya :) nätin kuulosat menoa
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Psycho Monkey - Ghost Rider 07.06.2005

Psycho Monkey - Ghost Rider
32 vuotiaalta äipältä terkut että aikas makee biisi :) jottei liian makeeks kumminkaa mee ni kasin saat :=)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hate Revelation - Horros 23.05.2005

Hate Revelation - Horros
Loistavan kuulosta kitarafiilistelyä heti alusta loppuun.. Sopii täydellisesti johonki pimeesee syysiltaa ku haluu hiljentyä yksin pimeesee ja olla vaa..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hate Revelation - Harvest Of Distorted Souls 12.05.2005

Hate Revelation - Harvest Of Distorted Souls
Tuli tosta kimeemmästä örinästä mielee Carpathian Forest mikä on yks mun lemppareita. Tässäki biisissä on oma agressiivinen varauksensa jonka tuotte hyvin esille. Kitarassa hyvä särö ja riffit ok. Ja rumpali vetää taas mahtavaa showta. Kitarasoolo oli mun mielestä parempi ku Northern Realmis. \,,/
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Autopilot - Lake of Frozen Hearts 07.10.2005

Autopilot - Lake of Frozen Hearts
Mikäs muodonmuutos tämä nyt sitten on? Ensin on tuollaista melodeathia ilman laulua. Sitten avaa viimeisen biisin niin eikös sieltä pamahda Sentenced tyyppistä kamaa silmille. Loistavaa! Ja laulutkin saatu! Hienoa! Uudelleenmiksaus ois paikallaan. Akustinen jää turhan paljon synan alle. Laulussa pientä epävarmuutta mutta sehän lähtee pois treenaamalla ;D Särösoundit sopivan räkäiset tähän biisiin. Soolo oli sopivan melankolisen kuuloinenn tähän biisiin. Ainut mikä rikkoo melankolisuuden on nuo tuplat mitkä jauhavat. *tukutukutuku* Mielestäni rikkoo aikaa pahasti biisin kokonaisuutta siksi tippuu numerokin yhdellä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Autopilot - And Only Darkness Remains 07.10.2005

Autopilot - And Only Darkness Remains
Tämähän on kertakaikkiaan loistava sävellys. Akustisen soundit purevat kyllä paremmin ku hyvin. Särösoundeissa parantamista mutta se on näitä hi-fistien kitisemisen aiheita ;) Loistavaa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Autopilot - Silent Anger 07.10.2005

Autopilot - Silent Anger
Sama vika kuin dissension biisissä. Laulaja kehiin! :D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hate Revelation - The Northern Realm 12.05.2005

Hate Revelation - The Northern Realm
Just tyypillistä melodista deathia mistä meitsi dikkaa kympillä. Kitara on melodinen ja laulu on sit tollast mörinää =) Kitarariffit jauhaa kyl niin et heikompia heikottaa. Ja rummut on kyl kans mahtavat siitä propsit rumpalille. Soolosta sen verran et oli varsin lennokas mut hyvän kuulonen kyl :) \,,/
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele .erAze. - Line Of Sight 09.05.2005

.erAze. - Line Of Sight
Helvetin hyvän kuulosta soittamista. Kitarat jyrää helvetin hyvin. Soundit muutenkin kohallaa ja sellai Pro meininki soittamisessa. Kuulee kyllä et on ennenkin soitettu. Itse biisistä sen verran et laulajasta en oikee perustanu. Sais ehkä vähän viel treenata ni kyllä se siitä. Rummut on mahtavat. Mitä nyt pikkusen miksattu liian kovalle. Kitarointi on loistavaa. Riffit puree. Ja soundit on hyvät verrattuna muihin bändeihin mikserissä.(lukuunottamatta paria bändiä) Kyl siitä ysi irtoo. Sen verran nätin kuulosta taiturointia.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hate Revelation - Tormented 12.05.2005

Hate Revelation - Tormented
Nätisti kyllä tuotte agression esii biisien kautta. Tässä sen näkee et ei aina tarvi hakata ensimmäistä vastaan tulijaa hengiltä. Tarttuu vaa kitaraa ja antaa mennä. Soolo oli nättiä vinguttelua. Rummut ois saanu mennä enemmän agressiivisesti mun mielest.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hate Revelation - Infernal Forces 12.05.2005

Hate Revelation - Infernal Forces
Tässä ei laulu oo yhtä hyvä ku muissa biiseissä eli siitä pikkuse miinusta. Soolosta tulee mielee Meshuggah (ruotsalaista mättömusaa), koska kuulosti aika epämääräseltä tiluttamiselta =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hate Revelation - Blackhearted 12.05.2005

Hate Revelation - Blackhearted
Riffit todellakin ok. Ja soolot oli taas tyypillistä teille, armotonta tilutusta alusta loppuu =). Biisi kokonaisuudessa toimiva mitä nyt hiukkasen itseään toistava. Bändi on kokonaisuudessa 9½ arvonen. Pikkusen sooloihi huomioo. Pari tahditusvirhettä ei muuta. Niitä pikkujuttuja mihi pitää pilkunviilaajan tarttu =)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gandalf & the Boys - Orchfest (Feat. SLaitila) 04.05.2005

Gandalf & the Boys - Orchfest (Feat. SLaitila)
HAHAHA!! mutsi ei uskaltanu kuunnella ku sen mielestä laulu kuulosti niin paljon Uruk-hailta :D ja se pelkää niitä iha helvetisti :D en kyl ymmärrä miks.. oli siinä naurussa pitelemistä ku tää juoksee huoneesta ulos kädet korvilla ja laulaa hoosiannaa :D:D:D

Kommentti kappaleesta Kuuntele Argathron - Flawless 10.06.2005

Argathron - Flawless
No tämähän on todella mukavan kuuloista mäiskettä :) On se hyvä että koko yhdyskunta ei ole mennyt piloille (tarkoitan siis niitä yo yo muthafucka) :D Nyt itse biisiin. Kitarat ovat mahtavia soolosta pidin eniten. Ja Pinch harmonicit :) Rumpaliki on kiitettävästi ajan tasalla. Jos saa sanoa niin genrestä sen verran että tämä ei ihan yllä death metalliin. Vähän tempoa lisää niin se on siinä :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele 3 DEE - Storm of the Sun 13.04.2005

3 DEE - Storm of the Sun
no tää on tällänen perjantai-illan vietto biisi :)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Born of Thorns - Starnation's Loss 25.07.2005

Born of Thorns - Starnation's Loss
0:16 kohdalla alkava kitarariffi potkii persettä niin maan perkeleesti 0.36 tulee mukaan tuplat jotka tuovat biisiin dimmu tunnelmaa =) mukava yllätys 1:09 paikkeilla. Sai hymyn huulille =) 2:00 kohdalla taas dimmumaiset tuplat =) tatatatatatatata =) Instrumentaalikohta 2:32 tuo biisiin mukavaa vaihtelua =) 2:58 kohdalla temmonvaihto tuo biisiin potkua lisää. 4:19 kohdalla nätti vinkaisu tuo oman säväyksen biisiin =) Biisi sävellyksenä toimiva ja hyvin toteutettu. Täydet pojot napsahtaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele 3 DEE - Frozing 13.04.2005

3 DEE - Frozing
Tää oli jo paljon paremman kuulosta :) hyvän kuulosta kitarointia :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kauna - Kuningas Runtelee 17.04.2005

Kauna - Kuningas Runtelee
Tääki on hyvä biisi. Hauska tuo komppi :) ja laulu on tässä mun mielestä parempi ku tossa mustassa muusassa :) eli 10 tästäki
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hatred Of Wolf - Winter (Tiny tears of sorrow) 28.05.2005

Hatred Of Wolf - Winter (Tiny tears of sorrow)
Helvetti on loistavan kuulosta kitarafiilistelyä. Näin hyvää tavaraa on nykyää harvassa. Vaikka biisi nyt kestääkin yli 9 minsaa ni silti vois kuunnella uudestaa ja uudestaa. Hienoa työtä :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hatred Of Wolf - Forever Gone 28.05.2005

Hatred Of Wolf - Forever Gone
Asiallista mättöä.. Laulajan ääni sopii helvetin hyvin kitarariffien kanssa :) tulee vaa enemmän mielee blackmetal kitaroista mut se on pikkuvika :) \,,/
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kauna - Tahto Rauhan 17.04.2005

Kauna - Tahto Rauhan
Tää oli kyl paras näistä kolmesta. Toi taustalaulaja vetää kyl hyvin. Mut molemmat laulajat on helvetin hyviä. Komppi ja melodia on tässäki huvittavia :) mut se on vaa hyvä juttu se. Vaikka jotku moittii laulua ni se on helvetin hyvän kuulonen tälläsee musiikkii.. eli keep up the good work guys!!! \,,/
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kauna - Musta Muusa 17.04.2005

Kauna - Musta Muusa
JUMALAUTA MIKÄ BIISI!! :) melodia jäi tosissaankin päähä.. ja laulu sopii helvetin hyvin... tuli mieleen ajattara tästä... eli ajattara vaikutteet näkyy :) kokonaisuudessa helvetin hyvä biisi 10 arvonen suoritus.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Käärmenäyttely - Kyylä (Bonusraita) 03.05.2005

Käärmenäyttely - Kyylä (Bonusraita)
Vittu tää on loistava :D:D:D Repesin nauruu ku kuulin kertsin :D Kitaristi on kyllä nauttinu liikaa piristäviä :D KYMPPI tästäki
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Heavy Metanol - Wiina Warrior 17.06.2005

Heavy Metanol - Wiina Warrior
Näinähän se on jumalauta! Älkää tulko mussuttamaan metallisteille!! :D Helvetin hyvän kuuloset kitarat! Riffit nappaa mukaansa! WIINA WARRIOR!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele 3 DEE - KALEVALA-------------------VISUAALISUUS- 13.04.2005

3 DEE - KALEVALA-------------------VISUAALISUUS-
nätin kuulosta fiilistelyä :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Käärmenäyttely - Rippikoulun Pappi 03.05.2005

Käärmenäyttely - Rippikoulun Pappi
Aivan loistava!! Helvetin hyvin tehty slovari :) Karu oli tarina kyllä täytyy sanoo :) Ja sit toi temmon vaihto tuo plussaa! Kyl huomaa et jätkät ennenki soittanu \,,/ Keep Up the Good Work \,,/ May the Satan be with you!! \,,/
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele 3 DEE - FIILIKSEN POHJALTA 13.04.2005

3 DEE - FIILIKSEN POHJALTA
Soolosta tuli mielee Hammet eli osaatte asianne :) mut soundit ei sit ollu niin hyvät :D
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele 3 DEE - Saloon Fox 13.04.2005

3 DEE - Saloon Fox
Nätin kuulosta jammailua oisitte jättäny laulun pois ni ois ollu hyvä :D
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Baranduin - The Oath 10.06.2005

Baranduin - The Oath
Melodia on helvetin hyvän kuulonen :) ei tästä voi kyllä haukkuja sanoa yhtää. Päätyy kyllä mun soittolistalle on sen verran nätin kuulosta. Hommat on hanskassa :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Baranduin - Sword of The Ancient Might 10.06.2005

Baranduin - Sword of The Ancient Might
Ui helvetti. Tää on mahtavan kuulosta tutuistuin teiän bändii Battle Windsin kautta. Ei oo kyllä laulaja ainakaa ääntäsä menettäny :) Kitarat ja rummut vetää hyvin kyllä yhteen. \,,/
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Baranduin - Battle Winds 10.06.2005

Baranduin - Battle Winds
Loistava demo kaiken kaikkiaan kaikki biisit ovat sävellyksenä toimivia.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Yhtye (vanhemmat ulosteet) - Eihän Meiltä Rahaa Puutu 10.06.2005

Yhtye (vanhemmat ulosteet) - Eihän Meiltä Rahaa Puutu
Vittu mikä biisi :D Laulu on sopivan räkäinen tässäkin biisissä :D Ja sanat on kyllä heheh :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Käärmenäyttely - Amishoppari 03.05.2005

Käärmenäyttely - Amishoppari
Täs biisis on kyl helvetin hyvät sanat \,,/ tällästä pitäs saada lisää :) Ne kitarat ja tuplabasarit aah :) kymppi lähtee :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hiidenkivi - Tulenkylväjä 05.06.2005

Hiidenkivi - Tulenkylväjä
Äijä meininkiä :) Hyvän kuulosta suomalaista rockia :) Kitarasoundit jyrää kyllä niin et heikot alta pois :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Käärmenäyttely - Käärmenäyttely 03.05.2005

Käärmenäyttely - Käärmenäyttely
Tän biisin perusteella mun pikkuveli on kova jätkä :D se kuunteli heviä ennenku osas kunnolla kävellä :P Mut tää on kyl mahtava biisi tämäki :) kymppiä vaa tästäki. Ja nyt sit numeron perustelut. Kitarariffit on niin loistavia et ihan kateeks käy ei se soolokaa hullummin menny :) Tulee kyl hyvin ammattitaito esii taas :) Ja lauluki iha jees :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Käärmenäyttely - Kanttorin Kirves 03.05.2005

Käärmenäyttely - Kanttorin Kirves
SURUNKYLVÄJÄ KANTTORI USKOVAISIA NIITTÄÄ!! ASIAA!!! tällästä vaa lisää ja PALJON!! helvetin hyvät soundit verrattuna muuhun matskuun mitä mikserist löytyy lukuunottamatta muutamaa bändiä.. Ja tässäki oli sanat niin jees et huhhuh SE ON 10!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mensura - Triumph of the Unfaithful 05.02.2005

Mensura - Triumph of the Unfaithful
Rumpalille plussaa... äijä hakkaa ku viimestä päivää... laulu on jees.. ei kuulu liian selvästi tai liian huonosti... miksaajalle pointsit... kitarasaundit ok siitä Patelle pojot :) tässä meille tuleva suomalainen black/deathmetal tai joku vastaava yhtye joka tulee menestymään... ei muuta ku keep up the good work guys \,,/
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mensura - Triumph of the Unfaithful 23.12.2004

Mensura - Triumph of the Unfaithful
Parempaa kuin ensimmäisellä demolla... plussapisteitä rumpalille hienosti vedetty täytyy myöntää... ja laulajaahan ei sovi unohtaa... ääni on mahtava ja juuri sopivasti miksattu taustalle ettei tule liian paljon läpi... tällä jos ei levysopimusta irtoa ni millä sitten? ei muutakun keep up the good work :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele koulu on sxxxxx - maijalla oli karitsa (verenpunainen) 28.05.2005

koulu on sxxxxx - maijalla oli karitsa (verenpunainen)
MAHTAVAA MÄTTÖÄ!!! vittu mä kyllä repesin ku kuuntelin tän :D Ja noille jotka kysyy että miten maija voi runkata.. kannattaa miettiä sitä :P
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Verbaali - Psykopaatin Päiväkirja 13.04.2005

Verbaali - Psykopaatin Päiväkirja
tää iskee kyllä kybällä... vaik en kauheesti hip-hoppii kuuntele ni kumminkii... lyriikat on helvetin hyvät... ja biitti on loistava... noi piano hässäkät ja basso ja stringit ja kaikki aah.. :) se on kybä...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Verbaali - Psykopaatin Päiväkirja 22.12.2004

Verbaali - Psykopaatin Päiväkirja
En yleensä kuuntele rap/hip hop musiikkia mut tää biisi on kyl sairaan hyvä... sun kannattaa jatkaa noit biisien tekoo sä oot ihan sairaan hyvä... Tää biisi kosketti mua koska mul on ittelläni ollu 2 vuotta ihan sairaan hankalaa... biittiki on hyvä... kitarat ja pianot ja kaikki... tää on kyl must... Keep Up The Good Work.. :)
10

Sivu: 1 2