Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 48 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Synthez-vous - Iris Dee Jay - Out of your love (Synthez-Vous remix) 22.04.2009

Synthez-vous - Iris Dee Jay - Out of your love (Synthez-Vous remix)
Tässä on sopivasti jätetty ilmaa eri soitinten välille niin, ettei ääni puuroudu muodottamaksi massaksi kuten liian useasti omassa tuotannossani. Saundit ovat todella herkullisia, tunnut vaan kovasti säästelevän noita itselleni eniten kolahtavia ;) Jos tästä jotain rakentavaa pitäisi sanoa niin ehkä alun eri soitinten mukaan tulo tuntui hieman liian jyrkältä. En tiedä olisiko sitten esmes feidaamalla sisääntuonti liian tavanomaista. Annan arvosanan sitten valmiille kappaleelle.

Kommentti kappaleesta Kuuntele asdffasdfs - intro 02.08.2007

asdffasdfs - intro
Hahaa! Kesti hetken älytä mut oveluus! 10 ideasta ja toteutuksesta!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Synthez-vous - Monolithic March 09.10.2007

Synthez-vous - Monolithic March
Hemmetin hieno kappale! Sopivan korkealentoista ja kirkasta. Sori jää vähän tyngäks tää kommentti mutta liian kiire että ehtisi kirjoitella sen syvällisemmin. Playlistille menee.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele gerana - Sleeping Friends 19.03.2007

gerana - Sleeping Friends
Ooh, tykkään tosta alun synasaundista. Itsellänikin on kierrossa ollut vastaavanlaiset saundit viimeaikoina. Harmi että tuo basso hyökkää tuosta noin vahvasti esille, rikkoo omasta mielestäni fiilistä. Saundit kun muuten natsaavat niin hyvin yhteen. Mukavan leikkisät melodiat. Sopivat fiilikseen kuin viini lasiin. Mukavasti jotain uutta ja vanhaa. Juuri sellasita chilliä mitä tekikin mieli kuunnella nyt. Hieno paketti :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Shader Unit - The Perception of Depth 30.11.2005

Shader Unit - The Perception of Depth
Hyvälle maistuu... Juuri rollerista palattiin kavereiden kanssa ja jatkojen parissa tämä biisi meni erittäin rattoisasti. Jännä ysäri fiilis puski, iski kyllä 80-luvun alussa syntyneeseen porukkaan eritätin hyvin. Tuntuu hieman junttimaiselta sanoa näin, mutta: Nyt on hjyvä fiilis! ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lime - Load - Scale (Lime 2am mix) 22.11.2005

Lime - Load - Scale (Lime 2am mix)
Hemmetti miten toimiva kappale kaikin puolin. Aamusella tämän latasin jo mp3-soittimeeni jotta pääsisin tätä koulussa kuuntelemaan ja pakko myöntää että kannatti. Harmittaa vaan sinäänsä, etten alkuperäistä ole ehtinyt kuulemaan, mutta pakko sanoa etten sen usko pääsevän kovinkaan lähelle näin hyvää remixiä. Jos se sitten tosiaan on parempi, on sen pakko olla mestariteos isolla ämmällä. Eritoten tavallisuudesta poikkeavat elementit kuten tuo pätkitty teema, joka vielä kaiken lisäksi kuulostaa väärinpäin soitetulta iskee inspiraatioita vanhoihin oppeihin kangistuneeseen mieleeni. Toimivat rummut, joista ei ole mitään valittamista, kuten myöskään muista elementeistä. Inspiroiva, virheetön ja tasapainoinen: 10 Jos en olisi fanisi, faniutuisin viimeistään nyt.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Martian Law E.T. - Electro Man 27.10.2005

Martian Law E.T. - Electro Man
Kieltämättä tulee mieleen Kraftwerk, vaikka en oikein ole sitä sen pahemmin kuunnellut. Mukavaa chillout henkistä electroa höystettynä oldschoolmaisella hiphop biitillä. Huomaa kyllä et asiamies asialla ;) Noin hyvä melodia uppoais massivisemmassakin tuotannossa, siinä kuin tällaisessa minimalistempi tyylisemmässä produktiossa. Voxut on kieltämättä iso plussa, itekö vedit?
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Archaic - Never Get 23.10.2005

Archaic - Never Get
Kyllä nyt harmittaa, etten tätä päässyt kuuntelemaan läppärin kajareita paremmalla äänentoistolla, kun niin herkulliselta nuo rumpusi kuulostivat. Ehdotonta plussaa niistä. Muuten oli ehkä hieman saman junnausta, jolloin biisi jää vähän taustamusaksi. Mutta ihan hyvää settii.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stonecold Zombie - Kommunistien kosto (Vappuanthem) 22.04.2005

Stonecold Zombie - Kommunistien kosto (Vappuanthem)
Hell yeah! :D Niin tahdotaankin! Jätkä luki mun ajatuksia aika hyvin. Kiitos tästä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Olavi Takatalo - Naakat 15.03.2005

Olavi Takatalo - Naakat
Tuleepas mieleen vahvasti eräs Portisheadin kappale. Ja se on vain plussaa, tämähän on aivan hemmetin hyvää! Fanitus, 10 ja downloadi kovolle. Lisää tällaista maestro, kiitos!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Reflected - Postmortem 10.03.2005

Reflected - Postmortem
Ompas erikoinen duuri voittoinen metallikappale. Tulee vähän Haddaway meets Sabbath fiilis :D Laulajan äänestä plussaa! Konemusiikki miehenä en viitsi lähteä heittämään arvosanaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Harken - Yön Hiljainen 16.03.2005

Harken - Yön Hiljainen
Voi kun menee hyvä ääni hukkaan noin huonoissa taustoissa... Tuo piano ääni on yksinkertaisesti niin kökkö ettei tätä jaksa melkein kuunnella :( Mutta muuten hyvä kappale!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Erotiikan - Puerto Portto 10.03.2005

Erotiikan - Puerto Portto
Voihan luoja :D Tämähän on ihan hemmetin hyvä! Ei voi kuin nostaa hattua ja ihmetellä "Miksi minä en tätä keksinyt?" ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Erotiikan - Rakkaus on leipää 11.03.2005

Erotiikan - Rakkaus on leipää
Kaunista kitaran soittoa, pakko myöntää. Laulu miksattu liian kovalle mielestäni. Ihan mukava pieni performanssi, pakko myöntää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Revolution monkeys - Napalminaapuruston sikiölapset 11.03.2005

Revolution monkeys - Napalminaapuruston sikiölapset
On siinä noisea kerrakseen. Enpä oikein perusta kyseistestä genrestä niin en viitsi nyt antaa arvosanakaan. varsin kypsältä tämä melu silti kuulostaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Revolution monkeys - Napalminaapuruston sikiölapset 11.03.2005

Revolution monkeys - Napalminaapuruston sikiölapset
On siinä noisea kerrakseen. Enpä oikein perusta kyseistestä genrestä niin en viitsi nyt antaa arvosanakaan. varsin kypsältä tämä melu silti kuulostaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele MKKP - Kellarirakkautta 10.03.2005

MKKP - Kellarirakkautta
On kyllä todellakin poppis kappale, niin mainstream sointuja. Mutta ei helvetti miten hauskat sanat :D Hieman paremmin jos poijjaat viel laulais, vaik eipä se taida ollakkaan se pääasia :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele Synthetic Spirit - Summerdawn (Original Mix) 14.10.2004

Synthetic Spirit - Summerdawn (Original Mix)
Aah. Uppoaa meitsiin kuin veitsi sulaan margariiniin :) Tulee vahvasti mieleen Mobyn tyyli valita sointuja ja tiettyjä saundeja. Tosi hyvä juttu! Vielä jouset mukaan nii mun 9 muuttuu 10:ksi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dirty device - Minor chill - Prelude (intriga rmx) 22.07.2004

Dirty device - Minor chill - Prelude (intriga rmx)
Tähän väliin sanon Intrigalle. Jokainen kuulkoon biisin niinkuin tahtoo. Mulle piano oli ehdottomasti tärkein asia biisissä, mutta jos joku ei tykkää se olkoon hänen juttunsa :) En hajonnut. Mut eikös nuo ollut periaattees viuluja jos se niitä full string spiccatoja tarkotti? ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Averell - Fungus Khan 29.07.2004

Averell - Fungus Khan
***Kommenttirinki kommentti*** Ooh, instrumental rock. Hehheh hubaisa piano. Miksköhän kaikki nää kommenttirinki biisit kuulostaa näin omituiselle tänään. No tämän ainakin selittää tuo 56 kbps mikä tulee läpi. Tää on muuten erittäin mielenkiintoinen biisi. Hauskoja breikkejä ja rauhallisia ja mietittyjä melodioita. Tavallisuudesta poiketen taidankin heittää arvosanan. Vaikka en genreä kuuntelekkaan kovin paljon. Tässä on ideaa nääs! :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lime - Summer day in ibiza 17.10.2004

Lime - Summer day in ibiza
Aah miten ihana alku. Ja kun itse kappale kunnolla lähtee niin... Aika sanomattomaksi pistää. Tooodeellla chilli biisi isolla C:llä! :) Kappale rakentuu todella mukavasti. Ei ehkä kaikkein perinteisimmällä tavalla ja sehän tässä juuri kiehtoo. Rauhallisessa tahdissa uusia ääniä lisää ja kypsää efektien käyttöä. Kahden ja puolen minuutin kuluttua sitä toivoi jotain variaatiota tuonne perkussio puolelle, pelkkä breikkikin piristäisi jo. Hetkellinen mutekin auttoi jo hieman mutta pitkällä tähtäimellä jotain breikkiä olisi voinut kehittää. Todella onnistunut äänimaisema. Ei läheskään niin minimalistinen kuin itselläni. Pieniä jänniä ääniä kuuluu kun kuuntelee. Jostain syystä sitä olisi halunnut jonkin sortin samba kohtausta. Kuvittele, täysin irrelevantti, vauhdikas samba luuppi pyörimään, muuttaisi vaikka biisin temponkin samalla. :) Se ois aika sweet. Tietenkin riippuu mitä taiteilija on halunnut kertoa kappaleellaan. Mut sempähän sanon että tämä on yksi harvinaisen onnistunut kappale! Vähemmän toistoa rumpuihin ja saat kympin ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Okapi - Bird Song 03.07.2004

Okapi - Bird Song
Jaahasta. Sormi lipsahti ja 10 tuli... Korjauskaan ei näköjään toimi? No se on ilmeisesti 10 sitten?? :/
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Okapi - Bird Song 03.07.2004

Okapi - Bird Song
Aika tunkkaisen kuuloiset nuo rummut tosiaan... Onko muka vain bitraatista kiinni? Kuulostavat ihan filtteröidyiltä. Ja muutenkin olisin halunnut hieman chillimät rummut... :/ Mutta nou hätä, kaikki muut korvaavat tämän erittäin pienen heikkouden. Kaaunis biisu. Itse olisin ehkä levittänyt nuo padit hieman laajemmalle alueelle kun tuntuvat nyt olevan aika keskellä... Piano pitää huolen ettei aivan toistoksikaan mene tämä. Hyvää työtä. Mutta pianon saundi taasen on aika kaamea... Sampletank tai Edirol peliin! Nyt kun 6:30 on kulunut odottaisi jo jonkin "wow" jutun tulevan. Toivottavasti tulee... Mutta sitä odotellessa perusnättiys jatkuu. Loppuyhteenveto: +Kaaunis kappale +Loppujen lopuksi hyvä idea rummuissa +Toiston estävä piano -Karsea piano ääni -Tunkkaiset rummut -Suppeahko stereomaailma Mielelläni antaisin 8½ pyöristyy 9:ksi. (Pienellä vaivalla saat 10:n arvoisen mestariteoksen)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jinx - Help Me 02.06.2004

Jinx - Help Me
Ihq alku.. Hei täähän kuulostaa hyvälle! Verrattuina muihin biiseihisi niin tämä on jo erittäin hyvä! Taso on parantunut huomattavasti! Tämä tulee jäämään soittolistalleni aika pitkäksi aikaa. :) Ja kyllä toi Dream on ihan hyvä genre. 10. Huonompaa ei voi antaa, on tämä mielestäni niin hyvää kamaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ping Ping Killing Machine - Mushrooms 16.05.2004

Ping Ping Killing Machine - Mushrooms
Aika erikoista pakko myöntää. Rummut jopa ihan hyvän kuuloiset. Ei tämä nyt niin "uutta" tai erilaista ole, mutta jatkaa sitä minkä jo moni on aloittanut. Hieman lattea. Kappaleen eri osat eivät tunnu sopivan toisiinsa, kuin olisit yhdistäny eri biisejä toisiinsa "leikkaa ja liimaa" menetelmällä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Shader Unit - Subconscious 14.05.2004

Shader Unit - Subconscious
Odotukset o aika korkeella kun hehkutit tätä noin. Etkä kyllä turhaan hehkuttanutkaan. Varsin hyvää jälkeä olet saanut aikaiseksi! Kunnon jumputus kicki. Ensimmäinen ihana soitin vaihtuu ihanampaan soittimeen (1:50). Varsin on mukava teema tässä. Toi 3:15 jälkeen tuleva padi voisi olla täyteläisempi. Mutta sen melodia on iiiihana. Tuli mieleen Samuel Barberin adagio jousille :))) Ja siitä seuraa makea liidi. Nam. 10. Tästä o vaikee pistää paremmaks. Ainut heikkous (minun mielestäni, joka ei paljon trancea kuuntele) on se padin saundi. Mut se o pikku juttu.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj AssA - Chilling Like a Chili 11.03.2005

Dj AssA - Chilling Like a Chili
Toimiva alku, perus kliseet. Nyt on kyllä kyseessä niin perinteinen chill biisi kuin olla ja voi. Eihän se huono asia tietenkään ole. Erittäin toimiva kappale. Ehkä hieman tuo basso häiritsi terävyydellään. Hitaasti rakentuu, sitten interludeen jossa karsitaan ääniä ja äänet päälle kliimaksiin. Tuli vähän fiilis että tämän kaiken on joskus kuullut ennenkin. Toimiva kappale, ellei olisi jo samanlaisia 200 soittolistassa lisäisin tämän varmaan sinne. 9
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Insert Remedy - For You and Me 19.04.2004

Insert Remedy - For You and Me
Varsin mukavan kuuloista. En nyt ole kovin paljon kuunnellut tämän tyylistä mutta pakko sanoa että tämä kuulosti varsin miellyttävälle. Laulajalla yllättävän hyvä ääni. En arvostele numerolla koska en tunne genreä. Mielestäni ihan hyvä biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele R.I.P Out Of Bounds - Friday 13th- Reflections 2003 18.04.2004

R.I.P Out Of Bounds - Friday 13th- Reflections 2003
Vaikka en tuota vastakkaista sukupuolta edusta, niin pakko myöntää et o lepposa. Ehkä toi basso oli ainoa minkä saundista en niin perustanut. :D Täähän o aika mukava. Ja toi särömättökään ei niin innosta. Mut nää chillit kohdat o herkkuu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Löyly - Lumi 15.04.2004

Löyly - Lumi
Aah, mikään ei piristä niinkuin annos ambienttia aamusta. Nuo "jousesi" kuulostivat yllättävän hyvälle. Pakkohan tämä on ladata koneelle tarkeempa kuuntelua varten. Hyvää työtä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lou Sypher - Ultimate Anger 04.03.2004

Lou Sypher - Ultimate Anger
Mukava äänimaailma ensimmäisen puolen minuutin aikana ainakin... Mukavaa tamppausta... Ehkä sais olla hieman aktiivisemmat, tai ainakin volyymiä enemmän näillä tamppauksilla, nuo taustat kun tuntuvat vallitsevan liikaa? No nyt hävisivät taustat, lisäämpä manuaalisesti volyymiä... Kuulostaa hyvälle. Tauko. Hyvän kuuloisen äänen nousu.. Tässä sais olla kyl jotain variaatiota, oho tuleehan siihen, perunkin sitten sanani :D Loppu yhteenveto: Varsin mukavaa tamppausta, miksaat tän tamppauksen vaa kovemmalle tai vaihtoehtoisesti alun hiljemmalle ja masterin kovemmalle... Susta kiinni kuitenkin. Ja vielä paranis biisi jos lisäisit jonkin uuden soittimen tai heittäisit erittäin rajun variaation tuosta "melodiasta". En arvostele numerolla jos kerran kesken eräinen, biisi oli hyvä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lou Sypher - Zebrina 02.03.2004

Lou Sypher - Zebrina
Mmm... Miellyttävän kuuloista. Ihanat rauhalliset rummut. Nätti teema. Tätähän kuuntelee oikein mielellään. Nyt tuli mukaan tällane mukava tamppaus :) Tää teema sais kyl muuttua piakkoin... No, tuon hiljaisuuden jälkeen jatko taas samalla alun melodialla, siitä ois kyl voinu jatkaa vaik millasel... Oho, seuraavan hiljaisuuden jälkeen alkokin jo muuttuu, toi noitten kahden hiljaisuuden välissä ollut osa olis kyl voitu jättää pois, tai sit sille tehdä jotain hieman radikaalimpaa, esim kunnon rumpusoolot. :/ Tiedä sit häntä. Lopussa taas ihan hyvää kamaa. :) Tykkäsin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jinx - Lostografic 03.03.2004

Jinx - Lostografic
Ompas nätin kuuloinen alku... Enteilee ihan hyvää... Mmm, korvaa miellyttävät rummut, mutta basso menee hieman rupiseksi tuolla matalalla... :/ Nonnii nyt alko kunnon tamppaus. Erittäin onnistunutta! Pakkohan tämä on käydä lataamassa koneelle! Hyvät melodiat, rummut, sointurakenne ja kokonaisuus. Ei tästä voi olla kuin pitämättä! Ei ehkä kovin kaupallista, mutta oman kuuloinen mistä plussaa... :) Lisää tälläistä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele SpeaK(wanhat) - Cookies 04.03.2004

SpeaK(wanhat) - Cookies
Ihan miellyttävän kuuloista chillailuu... Nuo rummut kyllä vähän pistävät kyrsimään yksinkertaisuudellaan, mutta melodiat korjaa viat kuin purukumi... :) Liian lyhyt! Tästähän ois voinut saada vaikka mitä.. Ehkä hieman keskeneräinen?

Kommentti kappaleesta Kuuntele DiversAeon - Cultivating The Attractor 27.03.2004

DiversAeon - Cultivating The Attractor
Hmm, eipä paljon "vapaa-ajalla" tule kuunneltua Noisee mutta kiitos Kommenttiringin on jo muutama ladattu koneellekkin... Aika herkku saundeja tässä sulla. Kerran noisesta kyse niin en tiedä pitäiskö valittaa tosta korkeesta ulinasta, kuulostaa nääs hieman tarkoituksettomalta, ainakin olisit voinut (minun mielestäni) hieman pehmentää sitä. Loppuun päin rakentumisen huomaa, ja lopun kakofoniat ovat omalla tavallaan herkulliset. En arvostele numeroin koska en genreä tarpeeksi hyvin tunne.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vasemman raajan halvaus - Elinkö hyvän elämän? 03.03.2004

Vasemman raajan halvaus - Elinkö hyvän elämän?
Empäs ole paljon noisea kuunnellut joten en tiedä niiden "pääpointtia"... Alku kuulostaa erittäin mielenkiintoiselle.. Ja biisi kasvaakin erittäin mielenkiintoisesti. Tässähän on jo ideaa! :) Minun makuuni sopisi ehkä nopeammat muutokset, mutta kyllä tämä siltikin kuulosti ihan hyvälle, vaikkakin hieman hitaalle. En uskalla arvostella, koska en genreä kuitenkaan kuuntele, mutta biisi oli hyvä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beaner - Edward III 28.03.2004

Beaner - Edward III
Nonii nyt löyty jo jotakin laadukkaan kuuloista. Tuo laulajan ääni on aika mielenkiintoinen, aluks kelasin ettei välttämättä mikään paras, mutta sitten aloin löytää hyviä puolia siitä. Biisi rakentuu ihan perinteisen varmasti eikä löydy mitään pahoja ongelmia. Genreä en nyt paljon kuuntele joten jätän antamatta numeroa. Biisi oli hyvä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Timeshifter - Another World 18.12.2003

Timeshifter - Another World
:O Itseasiassa ei läheskään niin tavallista kuin olisin odottanut. Olen erittäin positiivisesti yllättynyt.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele He-Q-Ma - T. o. U. s. H. (Free Mix) 19.01.2004

He-Q-Ma - T. o. U. s. H. (Free Mix)
Äh tuos nyt vaikuttaa olevan virhe.. Tarkoitin et sanoissa Fly (ja Bass) tuntuu olevan liikaa puuhkua. Ei sanan "Fly" bassossa. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele He-Q-Ma - T. o. U. s. H. (Free Mix) 19.01.2004

He-Q-Ma - T. o. U. s. H. (Free Mix)
Joo aika selvästi sama teema :) Heti alussa pisti korvaan raskas dynaamiikan vaihtelu johon ei Trancessa yleensä ole tottunut... Onko se sitten huono asia en tiedä..? Mukava tuo sun käyttämä soitin mikä täs mm. soittaa tuota arpeggiomaisesti menevää soitinta. Pianokin ihan mukava vaikka huomaa ettei ihan aito taida olla ;) Saksavoxut just hauskat! Tuos Fly sanassa (Bass) tuntuu olevan ehkä liikaa puuhkua... Voi myös johtua miksauksesta, mutta kuulostaa vähän liian "jymähtävälle". Missä se kliimaksi viipyy?
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blizzie - I Was There 25.11.2003

Blizzie - I Was There
Ei oo ainakaan biisin lyhyydellä pilattu :) Alkaa todella ihanalla padilla. Soinnut ovat juuri täydelliset leijailemiseen, ja välillä esiin tuleva piano on juuri se asia josta diggaan. Pianohan on lempisoittimeni... Perkussiot ehkä tuntuvat hieman irralisilta muuhun äänimaailmaan nähden? 2:25 alkaa jo tapahtua todenteolla. Kuten Buhiskin vihjasi todella Final Fantasymäinen fiilis tulee... Kaikki elementit pelaavat tässä vaiheessa täydellisesti toisiinsa. Erittäin kaunis piano herättää erityisesti huomioni. En kovin heppoisin periaattein faniudu, mutta tässä tapauksessa se tuntuu ainoalta, mielenterveydelliseltä kannalta, järkevältä teolta. :) Hyvää työtä ja tätä lisää!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Synthetic Spirit - Snowflakes 11.11.2003

Synthetic Spirit - Snowflakes
Ku eka kerran kuuntelin tän jäin sanattomaksi, niin uskomatonta tämä oli... Seuraavalla kuuntelu kerralla sainkin kokoon kommentin joka lyhykäisyydessään kuuluu "uskomatonta". Parhaiten tätä kuvaa positiivesti kirjoitettuna hymiö ":o". Hyvää työtä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele He-Q-Ma - Neil Armstrong moonmix-03 19.01.2004

He-Q-Ma - Neil Armstrong moonmix-03
Aijai... Jätkä nielly USA propagandaa (Ei ne sinne laskeutunu ;D)... Mut joo, tää biisi kuulostaa iha nätille. Ehkä jotenkin vaivas noi "tuhnuisen" kuuloset rummut, iha ku niitä ois filtteröitty tai jotai... en tiiä... Melodiat iha mukavia. Ehkä tällasena jousi immeisenä noi synteettiset viulut häirihti [01:06] (jos niitten oli ees tarkotus matkia jousia)... Itse kulutan nykyään aika paljon kuitenkin aidonkuuloisten jousien rakentamiseen. Mut kyl suurimmalt osin nää saundit kuulostaa hyvältä. Kyl tätä oli iha nautinto kuulla. Millo tulee se pitempi versio?
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kongo - Sinun Ikkuna 16.04.2004

Kongo - Sinun Ikkuna
Kaunista ei voi muuta sanoa. Tuli äkkii mielee Leevi... en tiiä miks... Iha hyvä ääni sulla. Prkl. Tulee mielee Leevin laulu tyyli tuosta. Ei maha mitään. Mut hyvää kamaa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DJoa - The Dawn 15.08.2003

DJoa - The Dawn
Music 2000! Rispekt. Itsekin aloittelin sillä tekemään musaa... Aika hemmetin hyvin oot saanu siitä irti. Mutta suosittelen silti siirtymään esim. Fruityyn... Itselleni on muutoksen jälkeen tullut (hieman) parempaa kamaa... Mut tää biisi on tosiaan ihan kuuntelemisen arvoinen. Pidin tästä paljon. Mukava balanssi eri soittimien välillä. Iha OK melodiat ja harmoniat, sopivan erilaiset. Tulee mieleen jotkin japanilaiset anime biisit. Tosi mukava biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kongo - Syystarina 16.05.2004

Kongo - Syystarina
Täähän on ihan hyvän kuuloinen. Ehkä hieman puuroisen kuuloinen. Terävämmällä saundilla olis jo irronnut ainakin 9.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elektrojänis - Pupu kattilaa soimaa 03.03.2004

Elektrojänis - Pupu kattilaa soimaa
No onpa pupulla hommat... Ei jaksa nyt niin tosissaan paneutua tähän niin jätämpä antamatta pistettä. Aika mukava teema tässä muuten. Saundit kuulostaa tosi hyvälle.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stocco - Hard 18.04.2004

Stocco - Hard
Hehe... Hetkine... Iha ku oisin kuullu tän jo...? Mut joo. Niin kauan ku mus henki pihisee tuen tajunnantuhoavaa musaa. Tää oli iha mukava.
8