Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 126 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mustakarhu - Haalarinkastajaiset Anthem 21.05.2013

Mustakarhu - Haalarinkastajaiset Anthem
Hahah, täähän on hauska :D
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mustakarhu - Riivattu Rakastamaan SAMPLE 11.10.2011

Mustakarhu - Riivattu Rakastamaan SAMPLE
Huhuhu! Tää on niin tykki.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mustakarhu - Teatterirakkautta 11.10.2011

Mustakarhu - Teatterirakkautta
Hyvää uutta matskua, kehitystä tapahtunut. Tosi jees.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Club Apocalypse - Not the Last Song 30.11.2010

Club Apocalypse - Not the Last Song
Kertosäe on tosi hyvä ja muutenkin tykkään kokonaisuudesta. Tähän tarttis laulun ehdottomasti :)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mustakarhu - I'm iLL 25.09.2010

Mustakarhu - I'm iLL
Kehitystä tapahtunut edelleen, ja nyt olet omaa tyyliä etsimässä. Tässä on jotain uutta, toisaalta jotenkin samalla hyvin sun "näköinen" biisi. Mieleen tuli vähän jenkkimeininki jostain syystä, mutta ei se väärin oo. Äänenkäytöstä tykkäsin, lyriikat tietty hyvät ja biittikin ok!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mustakarhu - 13. Lokakuuta 16.05.2010

Mustakarhu - 13. Lokakuuta
Hyvä meininki ja asennetta! Biitti on kova ja sopii hyvin sulle. Flow ja äänenkäyttö jees (mitä nyt hieman häiritsi joissakin kohdissa sanojen venyttäminen) ja kehitystä havaittavissa. Lyriikat aina yhtä hyvät, mitä voi sulta aina odottaakin :) Kuuntelua häiritsi hieman ässän sihinä ja lisäksi en henk. kohtaisesti tykkää tosta kaiusta (makuasia sekin, toisaalta sopii, joihinkin kohtiin taas ei istu) - enemmän kaipaan yhä sitä tuplausta. Välillä tuntui myös siltä, kuin vokaalit menis pienemmälle ja sitten taas yhtäkkiä kovemmalle. Tarkoituksella vai ei, en tiedä. Loisto paketti ja kokonaisuudessaan toimii aika buenosti. Ja kun kahdessa päivässä oot tän tehnyt, niin oon ylpeä susta ja ei voi kuin nostaa hattua. Oot kovassa vauhdissa, pidä toi !
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mustakarhu - What Up 28.03.2010

Mustakarhu - What Up
Uutta materiaalia kehissä, hienoa. Propsit siitä. Tykkään biitistä, melkeinpä väkisin alkaa heilahdella tahdissa, hauska svengi. Lyriikat on hyvät, vähän kevyempää teemaa vaihteeksi. Suomen ja englannin sekoittaminen ei lainkaan paha, varsinkin kun hallitset molemmat. Ainoa, mikä hämmästytti, oli sun äänes. Se ei kuulosta lainkaan samalta kuin edellisissä biiseissä ja pätkissä(?). Sitä en tiedä, vaikuttaako miksaus ja muunlainen säätö ja kuinka paljon ääneen, mutta mielestäni ei ole ihan samanlainen, normaalisti äänes kuulostaa pehmeämmältä. Toinen äänenlaatuun liittyvä hieman häiritsevä on ainakin alussa tuo sihisevä ässä, sekin varmaankin yhteydessä laitteisiin ja miksaukseen? Muuten tämä toimii kyllä todella hyvin ja kehitystä on havaittavissa. Flow, äänenkäyttö ja kokonaisuus aika bueno.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Matti - Vielä Kerran 11.12.2009

Matti - Vielä Kerran
Asiaa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dedi-B - Sä oot (Remix) 23.06.2009

Dedi-B - Sä oot (Remix)
Muuten hyvä, mutta en pitänyt liian konemaisesta äänestä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Matti - Anna Mulle Hetki Aikaa 18.05.2009

Matti - Anna Mulle Hetki Aikaa
Aivan loistavaa, jälleen. Mukavan rauhallinen, hyvät lyriikat ja kaikki. Oon odottanu sulta uutta matskua, enkä odottanut turhaan!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jii Jii - Askel eteen (Remix) 22.06.2009

Jii Jii - Askel eteen (Remix)
Kertsi on jotenkin sekava, kun on tavallaan kaks ääntä päällekkäin. Flow välillä hakusessa, lyriikoissa ihan asiaa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Shabo (wanhat) - Sotkusii Satuja 19.10.2008

Shabo (wanhat) - Sotkusii Satuja
Lyriikat hyvät, biitti ihan jees ja kertsikin ihan toimiva. Ainoa ongelma oli äänenkäyttö: liian tasapaksua, ei minkäänlaista painotusta. Periaatteessa flow ihan ok, mutta äänessä ei mitään sävyjä! Valitettavasti tuo vaikuttaa oleellisesti kuuntelukokemukseen ja hyvät lyriikatkin jää helposti huomioimatta..
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele IKIROUTA (M.A.T & Opaaz) - Himafiilis 17.10.2008

IKIROUTA (M.A.T & Opaaz) - Himafiilis
Syvällistä pohdintaa lyriikoissa, vakavasta asiasta. Kivan rauhallinen biisi, mutta lueskeltuani edellisiä kommentteja, täytyy myöntää, että tällaisten asioiden suhteen pitänee olla hiukan varpaillaan, koska jokainen kokee ne eri tavalla ja toisten mielestä unohtaminen ja vaikeneminen on parempi, toiset haluavat käsitellä ja työstää sitä pahaa oloa ulos. Mutta en mä antaisi tästä silti huonoa arvosanaa, vaikka itseänikin on vähän välillä ottanut päähän se, että asia jauhetaan tyyliin puhki ja mussutetaan vähän sitä sun tätä.. Biisinä tämä on kyl hyvä, biitti on kiva ja tykkään edelleen sun äänestä ja kaikesta. :) Lisäksi tässä on hienoja ajatuksia taustalla ja hyvä sanoma.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele solonen - Pöytälaatikosta F. Alamaa 19.09.2008

solonen - Pöytälaatikosta F. Alamaa
Tässä on kyllä sanomaa. :) Hyvä meininki kerta kaikkiaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Radicaali - Radicaali - Hetki 17.10.2008

Radicaali - Radicaali - Hetki
Teet omalla tutulla, hyvällä tyylilläs taattua jälkeä taas. Pidin lyriikoista, jotain pientä valoa syyspimeyteen :) Syvällistä pohdiskelua tosiaan.. Tää hetki on ainoa, mitä ihmisellä todella on - eilinen meni ja huomista ei ehkä ole. Biitti sopii tähän hyvin ja kertsikin toimii. Mukavan rauhallinen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soul proof - Tahtoisin Auttaa 04.08.2008

Soul proof - Tahtoisin Auttaa
Kauniita ajatuksia, lyriikat puhuttelee ja herättää ajatuksia. Biitti on niin herkkä ja kaunis, kertsi kivan rauhallinen ja sopii tähän.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haamu - Haamu-Teknologian hurmaa(Äänestä pipefestin demokisassa!!) 30.07.2008

Haamu - Haamu-Teknologian hurmaa(Äänestä pipefestin demokisassa!!)
Lyriikat herättää ajatuksia ja puhuttelee. Miellyttävää kuunneltavaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Queua - Pilaantunut norsu 24.07.2008

Queua - Pilaantunut norsu
Hassusta nimestä huolimatta itse ainakin ahdistuin jollain tasolla tätä kuunnellessa. Toisaalta tämä sai kyllä aivot raksuttamaan ja mielikuvituksen lentämään. Voisin oikeastaan luonnehtia tätä mielenkiintoiseksi :) Ei paha.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Raff - Raff - Odottiks 21.05.2008

Raff - Raff - Odottiks
Ensiksikin pidän sun äänestä, erittäin miellyttävää kuunneltavaa. Biitti mukavan rauhallinen ja lyriikat hyvät. Kokonaisuus erittäin toimiva.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane (Vanhat) - Mc Mane & Luntti - Tanssii tähtien kanssa 11.05.2008

Mc Mane (Vanhat) - Mc Mane & Luntti - Tanssii tähtien kanssa
Biitti aika muhkea mutta jotenkin välillä tuntuu ettei se kulje käsi kädessä tarinan kanssa.. Kertsi vähän nihkeä, muuten ihan hyvin rullaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teku Räkä Bou tr tr - Juoskaa Pojat 13.04.2008

Teku Räkä Bou tr tr - Juoskaa Pojat
Mukavan aggressiivista. Biitti potkii hyvin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Todiste - Elämäsi Vanki feat. Eeva 23.05.2008

Todiste - Elämäsi Vanki feat. Eeva
Flow rullaa kivasti, lyriikat jees. Biitti ehkä hieman yksinkertainen mun makuun. Kertsistä jäi puuttumaan jotain, vaikka ei sinänsä ole mitään vikaa. Kuuntelemisen kestävää matskua kylläkin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Inde - Inde - Ikaroksen siivet 10.03.2008

Inde - Inde - Ikaroksen siivet
Alun intro on liian hiljaisella ja hukkuu biitin alle, muuten hyvä idea. En tiedä, johtuuko mun paskoista luureistani, mutta oikeastaan koko biisin ajan sun äänes hukkuu biitin alle. Lyriikat ihan jees, mut kirjoittamista ei voi koskaan treenata likaa. Sulla on oma tyyli, rauhallinen ja äänes on aika mielenkiintoinen, hyvällä tavalla. Tuntuu kuin kuiskailisit olan takana, intensiivinen ääni. :D Aihe ehkä klisee, mutta niin ne aina on, eikä tätä voi sen takia paskaksi sanoa. Ihan toimivaa settiä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Satumnaisuus - Unelmaailma 26.02.2008

Satumnaisuus - Unelmaailma
Todella pysäyttävä. Kaunista.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Matti - Sukellus 13.02.2008

Matti - Sukellus
Jee, uutta matskua. :) Biitin pianomelodiasta en oikein pitänyt, liian jotain perus pimputusta, vaikka muuten tausta toimiikin. Kertsiin kaipaisin vielä enemmän jotain, joka erottaisi sen muusta osasta. Lyriikat hyvät, hienoa sanankäyttöä ja kuuntelu tuntui myös miellyttävältä, koska biitti ja vokaalit suht tasapainossa. Hyvä tämä on, vaikka jäi hiukan sellainen olo, että tästä uupuu vielä jotain. Biisi olis voinut kehittyä loppua kohti, nyt se rullaa tasaisen varmasti alusta loppuun, mutta turhan tasapaksuna. Tunteiden purkaminen kirjoittamiseen ja musiikkiin tuottaa kuitenkin kuuntelun arvoista materiaalia :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele PiiloVoima! - Nähny sen 26.02.2008

PiiloVoima! - Nähny sen
Sähän olet kehittynyt! Lyriikat toimii oikein hyvin. Biitistä en ehkä pitänyt niin paljon, mutta rullaava flow ja hyvä äänenkäyttö pelastaa. Hienoa :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Luntti ( Kivikautiset biisit) - Luntti & Mc Mane - Nyt mä tiedän 13.02.2008

Luntti ( Kivikautiset biisit) - Luntti & Mc Mane - Nyt mä tiedän
Tää toimii vaikka jokin outo kaiku häiritsi paikoin. Kun taas kertsissä se kaiku ei ilmeisesti ole niin voimakas ja siksi kuunneltavampi. Kertsistä pidin kyllä muuten. Biitti perushyvä. Lyriikat hyvät molemmilla.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane (Vanhat) - Prinsessani 29.01.2008

Mc Mane (Vanhat) - Prinsessani
Perus rakkaushömppää. Ei tässä ole oikein mitään vikaa, mutta kuten yllä olevissa kommenteissa luki, nämä biisit on miltei kuin toistensa kopioita. Tietysti jokaisella artistilla oma tyyli ja se persoonallisuus näkyy jokaises biisissä ja siksi osaltaan kuulostavat samanlaisilta. Lyriikat on jees (paikoin yksinkertaisia riimejä kylläkin) ja biittikin kaunis, äänenkäytössä sen sijaan on parantamisen varaa. Jotenkin tökkii korvaan sellainen jäykkyys, ihan kuin pitäisi ponnistella että sais äänen ulos? Menee usein myös huutamiseksi, jos muuten ei saa vokaaleita biitin alta esiin. Mutta sanotaanko, että sellaista varmaa Mc Manea tämäkin. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Radicaali & Syntaksi - Radicaali & Syntaksi - Aika 29.01.2008

Radicaali & Syntaksi - Radicaali & Syntaksi - Aika
Biitti on jotenkin tuttu, mut pidän siitä. Rauhallinen, rento ja pohdiskeleva. Lyriikat on erinomaiset, kertsi on hieno ja kruunaa tämän. Molemmilla miellyttävä ääni ja hyvä artikulaatio. Tämä menee suosikkeihin :) Kiitti täst!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Matti - Taiteen Vapaus 15.12.2007

Matti - Taiteen Vapaus
Hmm, räpit tuntuu kaikuvan oudosti kertsissä..? Lyriikat ja biitti jees :) Mukavan letkeä, jonka tahdissa voi fiilistellä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane (Vanhat) - En päästä irti koskaan 10.12.2007

Mc Mane (Vanhat) - En päästä irti koskaan
Biitti on kiva. Lyriikat ja ulosanti hyvä. Kertsikin ihan jees. Rakkausbiisit on aina kivoja.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele PiiloVoima! - Haluut tuntee mut? 26.02.2008

PiiloVoima! - Haluut tuntee mut?
Tässä on jotain hyvää meininkiä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Radicaali - Radicaali -Paha päivä 12.11.2007

Radicaali - Radicaali -Paha päivä
Wow, kovaa settiä. Biitti on tosi jees, mukavan uhkaava tunnelma, joka siis sopii tähän biisiin. Lyriikat hyvät, kertsi jees kans.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sydänpuu - Sydänyö 25.11.2007

Sydänpuu - Sydänyö
Kaunis biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Halla - Kosketa 15.11.2007

Halla - Kosketa
Laulajalla on kaunis ääni, joka sopii tähän oikein hyvin. Kokonaisuus toimiva paketti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Radicaali - Radicaali - Satuttavat sanat 29.10.2007

Radicaali - Radicaali - Satuttavat sanat
Biitti on hieno. Lyriikat taattua laatua sulta, pidän niistä jälleen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Radicaali - Radicaali - Sankaritarina 17.10.2007

Radicaali - Radicaali - Sankaritarina
Hyvät lyriikat, mutta biitistä en oikein pitänyt.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane (Vanhat) - Hiljainen ilta feat. Valveuni 17.10.2007

Mc Mane (Vanhat) - Hiljainen ilta feat. Valveuni
Biitti on tosi hyvä ja sopii tähän. Lyriikat on hyvät ja flow rullaa. Kertsi on hiukan erikoinen, mutta loppujen lopuksi kuunneltuani biisin uudestaan, se tuntuu sopivan itseasiassa oikein hyvin - laulajalla on kaunis ääni.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MIELOIN - Lyriikka - Herra Epäonnistuja 17.10.2007

MIELOIN - Lyriikka - Herra Epäonnistuja
Tosi hyvä biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Matti - Päivät Peilaa Kuvaansa 30.10.2007

Matti - Päivät Peilaa Kuvaansa
Mukavan rento tunnelma, mukaansa tempaava.. Kertsi toimii. En tiedä, johtuuko mun kuuntelulaitteistosta, mutta välillä etenkin kertsissä tuntuu, ettei saa sanoista oikein selvää. Lyriikat kyl jees.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele doku - Haluun kiittää 21.10.2007

doku - Haluun kiittää
Miellyttävän rento - mukavan erilainen kuin muut. Kaunis idea ja hyvät lyriikat. :) Tuli jotenkin hyvä olo tästä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MIELOIN - Lyriikka - Kadonnut Sinfonia 15.09.2007

MIELOIN - Lyriikka - Kadonnut Sinfonia
Hyvät lyriikat ja kokonaisuudessaan tosi hyvä. Tykkään erityisesti aggressiivisesta tyylistä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele NBS - Hanat auki 05.11.2007

NBS - Hanat auki
Jotenkin mukavan rento. Kertsi ei oikein iskenyt muhun, jotenkin laimea. Biitti oli mun mieleen, tosi hyvä. Lyriikat ihan jees.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele MIELOIN - Lyriikka - Enkelikaavun Yllä 15.09.2007

MIELOIN - Lyriikka - Enkelikaavun Yllä
Tykkään noista loistavista lyriikoista, selvästi olet niitä oikeasti miettinyt - ei mitään hutastua matskua. Hyvä biitti myös.
Tällaista lisää.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Roope(soolo) - Toinen puoli 22.05.2008

Roope(soolo) - Toinen puoli
Kaunis biisi. Laulajan ääni miellyttävä, lyriikat kivat.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele PiiloVoima! - Poika löysi onnen 21.10.2007

PiiloVoima! - Poika löysi onnen
Biitti hyvä, mut jotenkin tuntui, että räbät jäi jossain kohdissa biitin alle. Kertsi on hyvä, erottuu hyvin. Lyriikat paikka paikoin hyvät, mutta lisää saa treenata, eikä se kehitys tule kuin kirjoittamalla ja kirjoittamalla.. :) Mut kokonaisuudessaan ihan jees.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kova valuutta - sinä&minä 14.09.2007

Kova valuutta - sinä&minä
Hyvät lyriikat ja kiva biitti kans.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Verbaali - Kartano 18.08.2007

Verbaali - Kartano
Kova biitti ja muutenkin tosi jees biisi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele PiiloVoima! - luokse enkeleiden 21.10.2007

PiiloVoima! - luokse enkeleiden
Biitistä en oikein tykännyt, mutta se ei kuitenkaan pilaa koko biisiä. Lyriikoissa parantamisen varaa, mutta plussaa äänenkäytöstä ja flowsta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saara - Omenapuu 22.10.2007

Saara - Omenapuu
Kaunis ääni, rauhallisen mukava biisi. Kertsi yllättävä, mutta jees. Tämä sai jotenkin hyvälle mielelle. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele PiiloVoima! - Itsemurha 21.10.2007

PiiloVoima! - Itsemurha
Kertsi hyvä ja biitti jees. Flow tökkii jossain kohdissa, ei kannata yrittää laittaa liikaa sanoja laineihin. Mut jees taas.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane (Vanhat) - Mä tuun muistaan sut 14.09.2007

Mc Mane (Vanhat) - Mä tuun muistaan sut
Lyriikat tosi hyvät!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Amerikanserkku - Koditon 15.09.2007

Amerikanserkku - Koditon
Kovat lyriikat ja hyvä biitti. Loistavaa :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele TK-Klan - Miksi 23.11.2007

TK-Klan - Miksi
Räbät hukkuu biitin alle ja se häiritsee kuuntelua. Biitti sinänsä ihan ok. Flow ihan ok, vaikka välillä tökkii.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dying Fire - Blinded 19.08.2007

Dying Fire - Blinded
Loistavaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Terroristi - Vieläkin, Aleksi 10.11.2007

Terroristi - Vieläkin, Aleksi
Koskettava. Flow tuntuu tökkivän välillä, mutta biisin muut osat paikkaavat sitä. Lyriikat hyvät ja kertsi toimii kans.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ele - Päivästä päivään feat. Greedy & Preslee 23.03.2007

Ele - Päivästä päivään feat. Greedy & Preslee
Mukava. Ketrsin laulu kuitenkin jotenkin.. outoa - laahaavaa ja nenä-äänellä vielä. Aihe aika kulutettu, mutta lyriikat erittäin hyvät ja muuten toimii kyllä oikein hyvin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele A Day in Paradise - Endless Chase 22.09.2007

A Day in Paradise - Endless Chase
Mukavan rento.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Matti - Raskasta Kantaa 30.10.2007

Matti - Raskasta Kantaa
Biitti on loistava. Räbät sais olla ehkä kovemmalla, etteivät sanat huku biitin alle. Kertsiin sopis joku kaunis naisääni laulamaan, nyt kohta tuntui jotenkin tyhjältä, että siitä puuttuis jotain. Tämän tahdissa on hyvä fiilistellä, lyriikat on tosi hyvät. Tämä menee koneelle kuunteluun, ehdottomasti :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele J Heinonen - KAKSI KITARAA 13.04.2008

J Heinonen - KAKSI KITARAA
Melodia on loistava, tämä ei kaipaa mitään lisäystä. Tunnelma kantaa läpi biisin ja vie kuuntelijan mukaansa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Matti - En Pysty Sopeutuu 19.04.2008

Matti - En Pysty Sopeutuu
Hmm, mitenköhän tämä on mennyt multa ohi. Anyway, hyvä että kuuntelen sentään nyt, koska tämä on hyvä! Biitti on jotain kaunista ja sopii kokonaisuuteen. Lyriikat hyvät ja asiaa taas saatu laitettua nauhalle. Mikään ei ole niin kusista kuin se, ettei ihminen tunne olevansa hyväksytty, ja vaikka kaikki selittää että "ei väliä, vaikka mua ei hyväksytä tällaisena", niin se on vain itselleen selittelyä ja yritystä pitää suojamuurinsa kasassa. Jokainen tarvitsee tunteen että on hyvä sellaisena kuin on, ja ikävä kyllä ihminen on sosiaalinen otus ja toisten ihmisten reagointi vaikuttaa. Tiedän tunteen.. Ja hah, tuli nyt tällainen kauhea avautuminen ja pohdiskelu, mutta se kertoo, että tämä on hyvä biisi. Herättää ajatuksia :) Pidän edelleen sun äänestä ja jos ei muuta, niin sä osaat ainakin tän homman. Tää menee mp3-soittimeen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele AGR - Anna Voimii 28.10.2007

AGR - Anna Voimii
Tykkäsin biitistä, se sopii tähän. Rauhallinen tunnelma. Lyriikat hyvät, sai pohtimaan vakavasti asioita ja kun musiikissa on sanomaa ja asiaa, se on mun mielestä erittäin hyvä. Biisistä jäi hyvä mieli, vaikka tavallaan vakavaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Matti - Voimat Lopussa 30.10.2007

Matti - Voimat Lopussa
Kertsi hukkuu biitin alle, mutta sen mitä kuulin, se on oikein hyvä. Lyriikat on hyvät, biitti jees ja sopii tähän. Pientä hiomista, mut hyvin pitkälti loistavan toimiva kokonaisuus!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marleena - Vauhtisokeat 22.11.2006

Marleena - Vauhtisokeat
Paras, ehdottomasti. Jehjeh. Tää rokkaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tode - Pala Sielua 22.10.2007

Tode - Pala Sielua
Kertsi oli jotenkin laimea. Biitti ihan jees ja lyriikat hyvät.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kolmastoista - Kuinka huominen luodaan 15.09.2007

Kolmastoista - Kuinka huominen luodaan
Aihe tosi hyvä. Biitti kans kiva ja kaikki rullaa :) -Tykkään.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Konala Cartelli - Näinkö Meille Käy 04.09.2007

Konala Cartelli - Näinkö Meille Käy
Loistavaa settiä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Koira - Kuolema 13.04.2008

Koira - Kuolema
Aivan loistava meininki tässä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Runoilija-Pojat - Suljettu ovi 22.10.2007

Runoilija-Pojat - Suljettu ovi
Mukava sekoitus. Kertsi on kaunis ja lyriikat hyvät. Biitti kans jees, sopi tähän oikein hyvin. Kuunnellessa tuli ihanan rauhallinen olo. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele AGR - Valinta 28.10.2007

AGR - Valinta
Pidin biisin sanomasta, ja siitä miten kuitenkin lähestytään kristillistä sanomaa. Ei saarnaamista, vaan silleen hyvällä tavalla. Teillä on hieno oma tyyli, kannattaa pitää siitä kiinni :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fisio - Aikuisten maailma 19.01.2007

Fisio - Aikuisten maailma
Kertsin sanoista ei oikein saa selvää. Muuten jees:)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele M.A.T. (vanhat) - M.A.T f. Greedy - Kyyninen Tasavalta 30.10.2007

M.A.T. (vanhat) - M.A.T f. Greedy - Kyyninen Tasavalta
Loistava biisi. Lyriikat on loistavat, biitti hyvä ja kertsi toimii myös. Tässä on asiaa ja sanomaa. Pidän erittäin paljon!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mentaaliteetit - JaVa - Maailmani tie 16.12.2007

Mentaaliteetit - JaVa - Maailmani tie
Alku on erittäin mukava, kauniit kitarat. Ja biitti onkin tosi kaunis. Koskettava biisi, kauniit lyriikat ja kertsi kans toimii. Tästä jää jotenkin hyvä mieli.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sanan Voima - Silmät Kiinni 19.08.2007

Sanan Voima - Silmät Kiinni
Tosi hyvä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane (Vanhat) - Maija 21.04.2006

Mc Mane (Vanhat) - Maija
Hyvä tämäkin...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Matti - iKi-W & Matti - Paremman Toivos 30.10.2007

Matti - iKi-W & Matti - Paremman Toivos
Kertsi kruunaa koko komeuden, ehdottomasti. Molemmat vetää hyvin, flow rullaa ja lyriikat iskee. Kokonaisuus on hyvä paketti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele One'Love - Välil maan ja taivaan Feat.Majesteetti 19.08.2007

One'Love - Välil maan ja taivaan Feat.Majesteetti
Biitti on tosi hyvä. Lyriikat on hyvät ja räpit onnistuu. Pidin tästä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele keskipiste - herään uudelleen 21.10.2007

keskipiste - herään uudelleen
Biitissä taustalla mukavia pieniä yksityiskohtia. Ajatuksia herättävät lyriikat, ja kaikki toimii. Kertsistä puuttui ehkä jotain..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele keskipiste - maailma muuttuu feat.Thomas Leino 29.02.2008

keskipiste - maailma muuttuu feat.Thomas Leino
Kaunista.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele 8-Tahti - Muistojen Tahtiin F. Puolikas & Hailey 23.09.2007

8-Tahti - Muistojen Tahtiin F. Puolikas & Hailey
Rennon svengaava biisi. Kaikki toimii. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele g-p - Toivo sataa taivaalta feat. Pros & Ken K 02.01.2006

g-p - Toivo sataa taivaalta feat. Pros & Ken K
Kertsi on hyvä. Muuten flow on hieman hakusessa... Biitti oli vähän tylsä, mut ihan jees. Kokonaisuus ihan jees.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Amerikanserkku - Systeemin Vanki 15.09.2007

Amerikanserkku - Systeemin Vanki
Plussaa kantaaottavuudesta. Hyvä biitti ja lyriikat jees.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fisio - Liikaa Kiiret 23.12.2005

Fisio - Liikaa Kiiret
Reipasta ja hauskaa. :) Hyvät riimit ja biitti on kovis kans. Tykkään. ^^
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MIELOIN - Lyriikka - Särkyneitä Unelmia 15.09.2007

MIELOIN - Lyriikka - Särkyneitä Unelmia
Hyvät lyriikat - tosiaankin asiaa, ei turhaa paskanjauhantaa. Tää vaan toimii ihan helvetin hyvin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele IKIROUTA (M.A.T & Opaaz) - Etsin Turvaa feat TIYC (monen pyynnöst) 23.09.2007

IKIROUTA (M.A.T & Opaaz) - Etsin Turvaa feat TIYC (monen pyynnöst)
Rauhallisen mukava.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Maria 6v. räppää - Etana Elli (uudelleen miksattu) 23.09.2007

Maria 6v. räppää - Etana Elli (uudelleen miksattu)
Söpöä, mutta siitä voi toki keskustella onko hyvää musiikkia. Ehkä 6-vuotiaaksi ihan jees.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rauhantekijä aka ragazagal - TAIVAAN ALLA 15.09.2007

Rauhantekijä aka ragazagal - TAIVAAN ALLA
Rentoa. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Absi - Ei Koskaan ft. Sini 15.09.2007

Absi - Ei Koskaan ft. Sini
Rentoa ja toimivaa. Sinin ääni on erittäin miellyttävä. Lyriikat hyvät ja biitti kans jees.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kovakoulu - Juntti 15.09.2007

Kovakoulu - Juntti
Mukavan omaperäinen ja erikoinen tausta, ei aina sellasta perusta. Lyriikat hyvät ja kaikki toimii. Tykkään.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teku Räkä Bou tr tr - Kaikki Saman Arvosii (Angry Reemiks) 10.11.2007

Teku Räkä Bou tr tr - Kaikki Saman Arvosii (Angry Reemiks)
Pidin aggressiivisesta tunnelmasta. Lyriikat hyvät, vaikka riimit ei aina osu ihan kohdilleen, mut ne jää toisarvoisiksi sanoman jälkeen. Asiaa, todellakin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kovakoulu - Supreme Homo Sapiens 15.09.2007

Kovakoulu - Supreme Homo Sapiens
Lyriikat aivan loistavat! Kova biitti :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Roskis (Vapaat Beatit) - #10 20.10.2007

Roskis (Vapaat Beatit) - #10
Mukava biitti. Melodia on kaunis, jotenkin positiivinen tunnelma.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele GloDi - RIP ft. Wee 22.10.2007

GloDi - RIP ft. Wee
Lyriikat hyvät. Sanoista ei aina oikein saa selvää. Biitti jotenkin eri maailmasta... ei oikein sovi tähän.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele IKIROUTA (M.A.T & Opaaz) - Toista tapaa? 21.10.2007

IKIROUTA (M.A.T & Opaaz) - Toista tapaa?
Ajatuksia herättävä aihe ja hyvät lyriikat. Biitti letkeän mukava. Kertsistä plussaa, tarttuva ja muutenkin hyvä! Tykkään.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MIELOIN - Lyriikka feat.Tekijä - Miks Ei Puututa 15.09.2007

MIELOIN - Lyriikka feat.Tekijä - Miks Ei Puututa
Kantaaottavuus todella plussaa. Tärkeä aihe, jota ei voi koskaan tarpeeksi alleviivata. Kosketti todella läheltä omaa elämää, joten helppo samaistua. Sun biiseissä on todellakin asiaa, ja sanoituksies ajatukset ovat kypsiä - aiheita, joita kaikki nuoret eivät ikinä pohdi, ikävä kyllä. Jatka samaa mallia :) En ole todellakaan turhaan faniutunut..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele evdnc - Elämäni valo 21.10.2007

evdnc - Elämäni valo
Flow vaikuttaa jotenkin... mekaaniselta? Mutta en tiedä onko se kuitenkaan huono asia. Äänenlaatu ei kauhean hyvä, mut lyriikat ihan jees. Biitti ihan jees, tykkäsin kun oli vähän erikoisempi kuin yleensä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele AGR - Kaikki jatkuu 28.10.2007

AGR - Kaikki jatkuu
Mukavan energinen. Biitti jees, ja lyriikat hyvät - asiaa ja sanomaa biisissä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele One'Love - Mun Maailma 19.08.2007

One'Love - Mun Maailma
Kova biitti ja kaikki toimii. Kaikki natsaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Runoilija-Pojat - Kirja feat. Hanna 22.10.2007

Runoilija-Pojat - Kirja feat. Hanna
HYvät lyriikat, ja biittikin jees. Kertsistä puuttui ehkä jotain, mutta perushyvä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Natural Vibrations - No Logo 31.01.2008

Natural Vibrations - No Logo
Hyvä meininki.
9

Sivu: 1 2