Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 241 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zomby Woof - Toxin Refinery 29.10.2011

Zomby Woof - Toxin Refinery
Heh, tulee kyllä Megakulema mieleen tosiaan..Oikeestaan vähän liikaaki..Mut ihan pätevää soitantoa ja, tota en oikein tiiä mitä täst vois sanoo..Pakko ladata tää ja soittaa kavereille uutena megakulemana ja varmana menee läpi.. Oikein hyvä biisi, annan ysin - en nyt mitään tarkempaa ala erittelee ku kuuntelen luureil
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mike (Vanhat) - Viimesee Asti! clip 18.09.2010

Mike (Vanhat) - Viimesee Asti! clip
En mikään räppispesialisti ole, mutta sanotaan muutama huomio. 1. Miksi clippi? Miksei koko biisiä, itse vihaan kuunnella biisinpätkiä ja yleensä jätän kuuntelematta kaikki klipit. 2.Kuten Mixu totesi, niin itsekkin kaipaisin enemmän väriä/asennetta/nyansseja räppäämiseen. 3.Kun miksaa räpää biittiin niin ei mielestäni ole hyvä noin paljon equttaa biitin keskialuetta pois. Nyt kuului hyvin biitin alapää, liian kovaa räpäytys ja aivan liian hiljaa biitin keski- ja ylä-äänet. Eli balanssi kuntoon niin hyvä tulee, ja jos aikaa/halua riittää niin lisää tunnetta ulosantiin. Ei mitenkään huonoimmasta päästä suomiräppiä mitä olen kuullut nytkään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zhar - The Music of Erich Zann 01.07.2010

Zhar - The Music of Erich Zann
Alku on lupaava. Hyvin pahaenteinen pienillä nyansseilla. Mukavaa oli kunnes metallinen kaulin tungettiin korvakäytävään, onneksi se meni pois. Nää komeasti reverboivat pehmeämmät saundit ovat huomattavasti pelottavampia kuin mikään ylivoimakas metallipadi joka särkee ääntä ja korvia. Taustalla esiintyvä matala tubulaarinen bassoääni on erittäin mukavan kuuloinen, vaikka välillä käykin ehkä jopa turhan matalalla näin varastaen hetkellisesti kaiken huomion itselleen. Kaikkineen ihan kliffa esitys, en sen enempää kyllä osaa sanoa..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zhar - The Thing in the Moonlight 01.07.2010

Zhar - The Thing in the Moonlight
Arvaappa kuule rupeeko tässä sekoomaan pikkuhiljaa, nii että joo. Päätäki särkee jo eikä viisu oo ees puoles välis..Ihan kiva maisema, sopivan synkkä ja kylmä. Mutta noi taajuudet on aika ikäviä korville, lisäks hieman tohon taustan metalliseen sykkeeseen kaipais jotain muutosta - tai oikeestaan haluisin sen kokonaan pois. Oikeestaan mää en tajuu ambienttiä ollenkaan, kuhan tässä lämpimikseni pölötän..

Kommentti kappaleesta Kuuntele OrganicTrainhoodSyntheticSoundOrchestra - Reactor meltdown... 20.04.2010

OrganicTrainhoodSyntheticSoundOrchestra - Reactor meltdown...
Kamala! Vasen kanava kuuluu takaa ja oikee edestä, olikohan toi tarkotus..(siis joo ihan 2.0 systeemillä kuuntelen, toki hieman yrtissä) Aika noviisi oon näitten "biittien" kanssa vielä, mutta sanoisin silti - että oikeestaan sävellyksestä tykkäsin mut tuotanto oli heikompaa. Varsinkin kitara kuulosti korvaani hyvin smurffimaiselta, jotenkin ajattelen nyt träckereitä.. Mut joo, piipahdin vaan moikkaamaan tässä ohimennen..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aamunkajo - The Source of Life 10.04.2010

Aamunkajo - The Source of Life
Mä en huomaa kyl hihattii missää, ridehän toi on - mut karmee silti. Biisi on aivan vitun hyvä! My dying jne. olis kateellinen! Jos jotain negatiivista pitää sanoa, niin liikaa kaupallisuutta selvästi havaittavissa..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ceaseless Torment - Fields Covered In Blood 01.04.2010

Ceaseless Torment - Fields Covered In Blood
Ihan jees kuulosta kamaa, hyvin perinteistä. Slayeruskollista, eikä tämä ole moite. Miksaus voisi olla paremmin tehty, yläpää on aika olematon - myös ilmeisesti on lennossa säädetty raitojen volumeja jos en erehdy, tätä ei kannata tehdä. Tai onko kompressoria väärinkäytetty, tiädä hänestä - ei oleellista. Oleellisempaa olisi mielestäni saada biisiin hieman enemmän pituutta ja sisältöä. Tasaista jurnutusta kun on maailman pitkätukat rakentaneet niin paljon, että maailma on vinollaan. En tietysti tiedä kuinka demo-äänitys tämä on, mutta korjattavaa on. Hyvä asia on se, että korjattavat ovat mielestäni aika helposti hoidettavissa kuntoon. Soitossa ei isompia virneitä ollut, ja biisinrakennustaitoakin löytyy. Pikkuviilauksella aivan mainiota rässiä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riitasointu - Häiriö 20.01.2010

Riitasointu - Häiriö
Tän alusta tykkäsin tosi paljon, mut sit ei tapahtunukkaa mitää - wtf? Täs on aika hyvin miksattu kasaan saundit, saa selvää ja bassot on vahvoja silti. Tykkään sun näkemyksistä, siis niinku sävellyksistä ja tällee - mut mun on paljon vaikee saada kiinni niistä, eikä se johdu pelkästään siitä et mul on pitkät hiukset - vaan välillä ei vaan saa selvää, tässä biisissä saa. Ja nyt yleisesti sanoisin, et biisien lopettamisissa tuntuu olevan aika paljon ongelmia - ihme seinään loppumisia pitäis välttää mun mielestä, eikä käyttää kokoajan. Vai onko nää clippejä? Jos niin se kannattaa ilmottaa. Nyt tauko paikalla..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riitasointu - Doomsday Device 20.01.2010

Riitasointu - Doomsday Device
Kirjottelin jotain tossa, mut toisella kuuntelulla huomasin puhuvani paskaa. En mä ainakaan tunkis yhtää lisää bassoo tonne, niinku Ceekayed tossa ehdotti. Eihän tämmöstä nyt hyvänen aika o tarkotettu kuunneltavaks millään monitoreilla vaan miehen kokosilla pa-laatikoilla, ja niillä kyllä potkii kun helvetti. Tulee mieleen paljon vanhat hyvät ajat trackerimusiikin ajoilta, kaikki chicken in chaokset ja tämmöset - tykkään fiiliksestä ihan paljon. Just semmonen ahdistava juttu mikä täs on, niin saa tosi pahan olon aikaseks ku tällee aamul jyskyttää ihan pirun kovaa..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riitasointu - Kauniimpia Unia 20.01.2010

Riitasointu - Kauniimpia Unia
Hieman musta tuntuu, että tos bassojen yläpuolella ja syntsien välissä olis zubaut just särökitaravallin kokonen aukko. Tähän päälle tekis mieli vetästä kunnon repivä riffi. Ja tää loppu ihan käsiin. Noist arpeggioist tykkäsin, jotain 303 juttui tuli ikävä - pitäs varmaa hakee rebirthi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riitasointu - Pulse_8 20.01.2010

Riitasointu - Pulse_8
Olipas hyvän kuulosia saundeja heti alussa jo..Yläbassoo vois leikata kyllä poies jo aika paljon, ja siniaalloista en tykkää - ellei ne o tosi matalalla <30hz. Loppu vähän lyhyeen. Toi basari on kyl hyvä, tykkään ku lyö matalalt - ja kivasti tulee semmosii ristiriitasii juttui mielee. Mulle tuli välil paljo mielee tää yks tosi vanha terminaattoripeli, melkei kuuli sen "Skynet must survive" samplen tuol..Tosi tiukka biisi, enemmän pituutta ja tota yläbassoo pois ni tätä soittelis tosi mielellään ku istuu iltaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riitasointu - Trickster 20.01.2010

Riitasointu - Trickster
Mä ootan sitä pitchdownia, se huutaa olevansa tulossa. No puhutaan ny sit muusta ootellessa. En tiä miten paljo samplaat ja tällee, mut noi kompit täs aiheutti vähän kahenlaisii mielikuvii. Toine oli semmone tummempi letkeempi fiilis, ja toine sit semmone x-files trance komppi. Sen eron taitaa aiheuttaa basso tohon fiilikseen, tos lopus ei vaan kuulosta niin hyvältä. Jotain muuttuu liian siniaalloks. Siis nii, ku eihän se komppi muutu - mikä ois tietysti toivottavaa. Ehkä hivenen liikaa reverseä yhteen biisiin, mut kyllä tätä kuuntelee ihan ilosesti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riitasointu - Joulupukki Oksentaa Verta 20.01.2010

Riitasointu - Joulupukki Oksentaa Verta
Ite en niin tykänny tost alun rumpuloopist, mut kun lähti vauhtiin niin alko vakuuttamaan. Varsinkin tykkäsin miten syna tukee rytmiä alabäässä, tai no nii joku synaha se o. Myös rumputoiminta oli vakuuttavaa, tosi selkeetä mutta silti semmost sopivan tunkkasta - vähän niinku pikkusen pidättyvää. Melodisestihan on aika vähän mihin puuttua, ja siitä vähästä ei oikein tarvitse urputtaa. Mutta en oikein noista muutamista perkussiivisistä äänistä tykännyt, ehkä joku lehmäkello ja sit joku bells soundi - tuli jotenki liian kirkkaasti esiin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riitasointu - Mutilating Angels 20.01.2010

Riitasointu - Mutilating Angels
Meinas kahvikuppi kaatua kun nopeesti joutu säätää hiljemmalle heti, ja bassot tulee kivasti - ehkä pikkusen liianki kivasti, meinaan on vaikee saada selvää vaikkei mul mitää subbareit oo. Toisaalta mitä enemmän kuuntelee, niin tajuu et se on vissiin tarkotuskin vähä niinkusta. Noi rummut kuulostaa ihan hyvältä, mut virveliin kaipais joko vaihteluu tai sit se pitäs olla hiljempaa ja keskellä - miu mielest. Basari on ihana. Mä uskoisin et tää vois olla ihan kova ku soittais joskus illal kavereille, ainaki seinät helisee jo pikku volilla..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Weird Dream - Weird Dreams part I 03.12.2009

Weird Dream - Weird Dreams part I
Voi jeesus. Vasemmasta kaiuttimesta hyökyy jotain Black Sabbathin ja Nirvanan sekotusta. Mä oon kännis eikä mua naurata..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Weird Dream - Necromantic Mania 03.12.2009

Weird Dream - Necromantic Mania
Sitä on Black Sabbathia joskus kuultu kait..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Her Wickedness - Bitch 21.11.2009

Her Wickedness - Bitch
Jos mä haluun kaivaa parannettavaa niin pitäis olla hiljaa kunnes uskaltaa ottaa kuulokkeet korvilta - nyt ei löydy oikein mitään. Tavallaan jopa hypnoottista toimintaa, pienet vireongelmat eivät itseistäni häiritse ollenkaan. Lämpimän ja kotoisen kuuloista vaikka sävellys huiteleekin egyptin/persian suuntaan. En tosiaan ole oikea ihminen puhumaan muodikkaasta radiomusiikista, mutta tätä toivoisin kuulevani radiosta työpäivän piristykseksi. Sopivasti sekoittaa kliinistä muovisaundia ja räkäistä todellisuutta, inhimillinen ote kuitenkin hallitsevana on - seksuaalinen asenne tihrustaa jokaisen nuotin välistä, hieman jopa ahdistavasti joka on mainio asia!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Her Wickedness - (Kissing) Girls 21.11.2009

Her Wickedness - (Kissing) Girls
Vitun magee biisi. Kuuntelen nyt luureilla, mutta ei tässä mitään isoa ongelmaa ole. Hieman laulun miksaus hyppii äänenvoimakkuudellisesti, paha sanoa tarkemmin luureilla.. Biisi tukee fiilistä, joka on hyvin pinkin värinen muoviastia - jonka päällä istuu kissahtava nainen joka kuitenkaan ei ole hallittavissa vaan päättänyt oman suuntansa välittämättä muiden heikoista mielipiteistä. On aina todella mukavaa kuunnella itsevarmaa tulkintaa, se on seksikästä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lesbian Pain - Teen Diaries 21.11.2009

Lesbian Pain - Teen Diaries
Lausuminen oli aika pornoa, muut äänet taidetta. Oikeastaan ainut mistä en pitänyt oli lausumisen efektoimista - kuuntelin kuulokkeilla jolloin hyppäsi pahasti pannaukset ympäriinsä. Pystyn kuulemaan miten tähän sopisi syvälle menevä laskeva bassolinja, se rutisuttaisi sydänläppiä samalla kun verbaalisesti hivellään korvaluita. Keskelle voisi jättää tyhjyyttä joka kuvastaisi suurta turskaa, korventaen näin ala ja ylempää tasoa. Muistelisin että soitat viulua, olisin kaivannut vaikka loppuhuipennukseksi jousen narinaa kielillä..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haava - 9. Taantuma takaisin todellisuuteen 30.10.2009

Haava - 9. Taantuma takaisin todellisuuteen
Olisin kaivannut rankkaa efektointia jokellukseen. Nyt jätti vähän kylmäksi. Myös liian pinnassa ehkä jokellus, jostain kaukaa kaikuen se olisi pelottavampi - sillai mitä mun vaatekaapissa on. Itse taustasta oli myös hieman vaikea saada selvää, en tiedä oliko tarkoitus..5:37 alko kunnon revittely..En myöskään pidä yhtään jokeltelun aiheuttamasta säröstä, se ei kuulosta halutulta..Noh, mitäpä sitä muuta - nyt on kypsä psykiatrille..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haava - 8. Antakaa sydämmettömänkin levätä 30.10.2009

Haava - 8. Antakaa sydämmettömänkin levätä
Ei yhteen sydämeen mahu kahta ämmää..Toi oli yllättävän hyvän kuulonen toi syke, piezolla sanoit äänittänees - ilmeisesti hieman käsitelty..Oli pakko mennä toiseen huoneeseen kuuntelee miten jytisee, ja eipä näillä volumeilla kuulunut kuin matalaa lutkutusta eristeitten läpi - eli alhaalla on tavaraa..Erittäin hienosti toteutettu, hieman aiheuttaa semmosta kaaottista ajatusten vaellusta. Painostavuus lievenee useampien kuuntelujen myötä ja pystyy eri tavalla kuuntelemaan tapahtumia. Oikein mukava.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haava - 7. Vaiettujen valtakunta 30.10.2009

Haava - 7. Vaiettujen valtakunta
Taaskin jouduin unohtamaan biisin nimen ja korvaamaan sen jollain mielestäni paremmin sopivalla. Jotain pahuutta tästä tihkuaa, jota sitten manataankin pois tuolla loppupuolella. Erittäin kaunis kaikessa hirveydessään. Myöskin näitä parempia kipaleita korvieni mukaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haava - 6. Teljetty korvien väliin 30.10.2009

Haava - 6. Teljetty korvien väliin
Jaah, seuraava joka on enemmän makuuni. Välillä kieltämättä alkoi naurattaa, mutta kai se on oire siitä että alkaa sekoamaan. Tässäkin on todella mageita saundeja, joita olisi kiva itsekkin osata valmistaa - noista pannauksista en ole aivan varma, ehkä hieman rauhallisemmat olisivat toimineet myös..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haava - 5. Messu sieluttoman muistolle 30.10.2009

Haava - 5. Messu sieluttoman muistolle
Ajauduin ajatuksiini alusta lähtien. Nyt nimi on mielestäni hyvin kuvaava. Tyhjyyttä tässäkin on, ikuista sellaista. Rätinä anto semmosta rytmillistä harhaa. Ehkäpä tähän mennessä mieluisin kappale näistä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haava - 4. Ylettömän laupeuden luostari 30.10.2009

Haava - 4. Ylettömän laupeuden luostari
Yletön laupeus - pelottava käsite. Tunnelmissa en kuitenkaan ihan luostariin päässyt, joten kuuntelin ajattelematta nimeä. Kauniisti ahdistava, silti anteeksiantava - tulee mieleen. Ihmetystä aiheutti tuo rätinä vasemman kyynärpääni seutuvilla - alkuun se kuulosti hyvältä, mutta loppua kohdin alkoi rasittaa. Jokin kunnolla alas menevä perkussiivi olisi sopinut ehkä taustalle, mahdollisesti särötetyllä kaiulla..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haava - 3. Turhautuneiden tunteiden tehdas 30.10.2009

Haava - 3. Turhautuneiden tunteiden tehdas
Tulee semmonen fiilis, et istuis isos tehtaas mut ei olis mitään töitä mitä vois tehä. Siinä sitten istuu ja kolistelee välillä jotain, välillä päristelee huuliaan ihan vaan et tyhjyyden täyttäis ees joku ääni. Hetkittäin tuntuu jo flippaavan, mutta tietää että ovet ovat lukossa eikä pois pääse pitkään aikaan. Kaikuu kyllä tosi komeesti..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haava - 2. Jäähyväiset kuolleelle kivelle 30.10.2009

Haava - 2. Jäähyväiset kuolleelle kivelle
Okei, tästä pidän jo enemmän. Jotenkin kaipaan aina jotain rytmiä, ja nyt sitä tarjotaan. Saundit miellyttävät paljon, paitsi siitä tikan koputuksesta tms. en pitäny. Mulle ei kyllä kiven kuolema tuu mieleen, vaan jotain paljon kalmasempaa ja jo kuollutta - vielä ku ois mätkähdelly kirves lihaan taustalla (tietysti tunnistamattomaks efektoituna), nii ois lätissy kivemmin. Mut perkele mitä säröä, tosi mahtavaa rutinaa..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haava - 1. Paholaisen parjattu piano 30.10.2009

Haava - 1. Paholaisen parjattu piano
Liian miniä minulle. Saundit on hienot ja tunnelma hyvä. Mutta olisin kaivannut vaihtelua, jotain pärisevää ja jotain roottoroitua. Alaäänet olisi voinut toteuttaa jollain muulla tavalla, ei kuulostanut hyvältä. Myöskään dynamiikkaa ei mielestäni ollut käytetty hyväksi..

Kommentti kappaleesta Kuuntele MaTaM TooT - Moree To To 30.10.2009

MaTaM TooT - Moree To To
Tylsistyin valitettavasti, jotenkin liukkaan oloinen tekele. Ei oikein saa kiinni, vaikka hetkittäin tuntui että jotain mielikuvia herää niin ne liukeni random kellonkilinään. En hirveästi rakasta kellojen kilinää missään muodossa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele MaTaM TooT - Zoni Boo 30.10.2009

MaTaM TooT - Zoni Boo
Olisipa afrikkalainen musiikki näin viihdyttävää. Olen nääs joutunut sitä työtehtävien puolesta yhessä vaiheessa kuuntelemaan ja editoimaan aivan liian monta tuntia. Tätä taas kuuntelen mielelläni. Vaikka en tiedä toki mihin suuntaan olet ajatellut etniikkasi kanssa matkustaa..Voisi kyllä olla hivenen pidempi, varsinkin kliimaksinen nostatuskohta..

Kommentti kappaleesta Kuuntele MaTaM TooT - Waia Vee 30.10.2009

MaTaM TooT - Waia Vee
Heh, tuli mieleen yks kaverin biisi - tosin se oli hieman tempolaukkaavampi jytky. Mutta siis noista laulelujen efektoinneista, onko bendiä vai vibraa vai mitä - sama se. Tälle on paikkansa ja aikansa, mutta se ei ole nyt. Uskoisin että kunnos p-aktiiveissa kuunneltuna, ehkä jopa luureilla manskun liikenteen seassa hortoillessa, tämä olisi tosi vaikuttava.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Matematiikka Agitaattori - Haava Goes Supersaw 30.10.2009

Matematiikka Agitaattori - Haava Goes Supersaw
Täytyy sanoa, että vaikka alussa alkoikin kyllästymys nousemaan, niin loppua kohti biisi alkoi omituisen elämöinnin aivoissani - jotenkin hypnotisoivan. Rytmiikka oli aivan mahtavaa, eikä missään oikeastaan edes ajatellut tekotapaa - lähinnä tuli mieleen joku hullu säveltäjänero joka pahassa psykoosissa kellarissa takoo casiotaan, naukkaillen lappusen sillon tällön..

Kommentti kappaleesta Kuuntele DJ Inline - Tränche - Draconia (DJ Inline Edit) 06.10.2009

DJ Inline - Tränche - Draconia (DJ Inline Edit)
Ei, näin ei tehdä basaria! Voi kamaluus sentään..Sitä paitti jos haluun kuunnella biisin ni en haluu kuunnella pelkkää rumpukomppia, joka on aika shaibaa jo itsessään. 2 ja puol minuuttia menny ja tekee mieli lopettaa tähän, ei lupaa hyvää.. 3,30 ja toivon etten olisi koskaan alkanut tätä kommenttia kirjottaa.. 4 minuuttia ja totean siirtyväni seuraavaan biisiin, toivottavasti se ei ime yhtä pahasti.. Elä suutu, mä en o teknofani

Kommentti kappaleesta Kuuntele DJ Inline - Melodymix 2k8 06.10.2009

DJ Inline - Melodymix 2k8
Joululauluintro, basarin saundista huomaa että laitteistokohtaan kirjoittamiasi rottapönttöjä on käytetty. Paljon rupisempaa olisin odottanut/toivonut. Nyt ei oikein toimi tollaset oikeestaan kultalusikkasaundit joita ei kuitenkaan ole kovin tasapainoon laitettu. Paljon tulee mieleen fastrackerillä tranceä 90-luvulla tehneet muusikot. Ei sillä että olisi kovin huono biisi, ei biisissä ole vikaa - välillä mennään tosi mielenkiintosiin juttuihin, mutta toteutus ei omaan korvaan toimi. Jotta basari ei puuduttais korvia täysin equttaisin sen perustaajuudelta pois ja lisäisin alapäätä, tämän jälkeen miettisin sitten biisissä käytettyä varsinaista bassoa - jonka voisi miltei kokonaan ottaa pois kun ei se mikään basso ole.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Disintegr8 - Adventures of the Battleship Rymdfjäder 06.10.2009

Disintegr8 - Adventures of the Battleship Rymdfjäder
Pelästyin tot basarii, kamala vehje sillai hyväl tavalla! Todella häiriintynyt biisi tavallaan, eli siis hyvä. Tässä ei mikään häiritse, joten vähän ihmettelen mikä on huonosti miksattu.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Disintegr8 - Spaceninjas Stole My C64 (Spacefevered Mix) 06.10.2009

Disintegr8 - Spaceninjas Stole My C64 (Spacefevered Mix)
Ainakin itseäni hyvin vahvasti inspiroiva teos, tekisi mieli heti alkaa vääntää jotain samantyylistä. Ala ja yläpää tuntuvat olevan vähän hukassa, joten lopputulos on kovasti ohut. Mitään ihmeellistä ei sävellyksellisesti tapahdu, mutta fiilis ja saundit kaikkine jippoineen ovat mainioita..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Disintegr8 - Tachyon Dance 06.10.2009

Disintegr8 - Tachyon Dance
Ihan mukava tulee ekana mieleen, täytyy myöntää ettei tämmösii biisei kovin montaa sietokyky kestä putkeen. Rytmiikassa on kivoja kikkailuja, eikä saundeissa sinänsä ole mitään moitittavaa - kokonaisuus tuntuu tulevan ehkä hiukan kaukaa, mikään ei ole kovin esillä. Pituus taas liian lyhyt.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Disintegr8 - Lambda Vector 06.10.2009

Disintegr8 - Lambda Vector
Half lifee en o koskaa ees nähny, mut tää biisi kyl toimii. Intro oli makee, varsinki rumpujen sisääntulo. Tosi märkä saundi muutenki rummuissa, tykkään. Pituusko oli sitten tässä, ei perkele - pakko kuunnella uurestaa. Kyllä tää on hyvä, vähän maltillisemmin oisin ite rumpui pännänny - mut toisaalt se toimii kyl täs ihan jees. Vahva ysi..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Disintegr8 - Deep Space Pirates 06.10.2009

Disintegr8 - Deep Space Pirates
Oikein viihdyttävä, tunnelmaa on onnistuttu luomaan hyvin. Virvelisaundista erityismaininta, rakastan tommosii! En mitenkään isommin osaa tässä mumista joten jatkan seuraavaan biisiin..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Baryonic Collision - Hymn of the Spacefaring Toaster 06.10.2009

Baryonic Collision - Hymn of the Spacefaring Toaster
Sen kuulee että taitoa on, sekä - mikä ehkä vielä tärkeämpää tuntemusta siitä miltä kaheksakytluvun leipäkoneet toimi. Basarin saundista en tykkää enkä haluaisi sitä kuulla noin lähellä ja sivulle pannattuna, sen muuttaisin - muuten kaikki toimii hyvin, mutta tosiaan basari on kuin eri biisistä karannut kokonaan. Säröäkin tuolta syntsäpuolelta löytyy, ihan hyvä joo - ei ihan niin magee ku Fateful journey
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Baryonic Collision - Fateful Journey 06.10.2009

Baryonic Collision - Fateful Journey
Hieman jotenkin energiaa toivoisin enemmän. Saundit on hyvii, paikoitellen todella miellyttäviä. Vähän tommost nintendo menoo, vaikka joku soitin tonne alas buuaakin niin kaipaisin jämerämpää bassotoimintaa. Tomit kuulosti hyviltä myös. Vähän liian lyhyt, olisi sävellyksenä toiminut pitempäänkin. Tuli mieleen microman peli, eli mainiota!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MASS - Miss Acid Eastside 2009 - EL1 05.10.2009

MASS - Miss Acid Eastside 2009 - EL1
Oho - täähän on, niinku suoraan sanottuna, niinku tosi hyvää! Ei täs nyt kannata enempää jaaritella, pitää downloadata kaikki heti ja kuunnella paremmin. Todella munakasta!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Inkvisition - Hymn 05.10.2009

Inkvisition - Hymn
Olipas vihaista energiaa! Oikein maukas biisi, tunnelma välittyy tehokkaasti eikä mitään valitettavaa oikein ole. Vokaalit oli, no juuri mitä olisi odottanutkin. Rummuissa oikein mukava saundi..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Inkvisition - Decay And Disappear 05.10.2009

Inkvisition - Decay And Disappear
Pelottavan jylhät saundit, rummut ovat mainiot ja vokalistin pinnistyksen määrän kuulee. Kitarat soivat kuin omistaisivat maailman, mutta eivät haluaisi sitä. Hetkittäin puudutti virvelisaundi, mutta se on aika makuasia - ja filleissä se toimi tosi hyvin. Kokoajan tuntuu kuin jotain pimeää olisi kaatumassa päälleni..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele KVI - Parantaja 04.10.2009

KVI - Parantaja
Naapurini vihaavat minua nyt. Tämä biisi on todella hyvä, vaikka genre minulle onkin täysin vieras. Ja nyt saatana menee hermot, ei sitten soi striimillä nykimättä kuin kuoleva kana - siispä dl-tauko tässä välissä. Vitun mikseri! Voi vittu nyt alustetaan yhteyttä, en saa ees ladattuu tätä biisii - kiva uus paskamikseri. No, tämä päätyy kovalevylle kunhan tää paskasivu lopettaa kaatuilun..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele KVI - Bliss 04.10.2009

KVI - Bliss
Hm, miksaus/masterointi ei taida oikein toimia. Vähän vaikea saada kiinni kunnolla, kun kaikki tuntuu tapahtuvan käänteisesti. Eli se mitä olettaisi olevan pinnassa ei ole. Ei kokonaisuuta mitenkään huono, sekava kyllä. Kuoroista ja stringeistä tykkäsin, sen mitä selvää sain. Myös basarissa oli potkua, jota tosin olisi voinut laittaa hieman hiljemmälle. Loppui myös vähän liian lyhyeen, olisin tahtonut kuunnella enemmän - että olisin kerennyt paremmin sisäistämään sisältöä. Laitetaan siis alusta uurestaan. Sävellys on ihan hyvä, oikeastaan pidän siitä aikasta paljonkin. Toteutus ontuu..Vokaalit kuulostavat ihan hyvältä, selvää ei saa kyllä muttei se minua häiritse. Norjan suunnasta tulevat vaikutteet kuuluvat selvästi, ja tunnelmanluonti toimii kuin pesari nivusiin..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele KVI - Pride/Holes (RI:SA) 04.10.2009

KVI - Pride/Holes (RI:SA)
Oho, tässä on kyllä tiettyä iskevyyttä. Basari sais lyödä alempaa, muutenkin alakerta on vähän olematon. En tunne alkuperäistä joten en kovin isosti tässä raapustele. Vokaalit olivat todella tiukat! Saundit olivat rapsakoita, tuli mieleen yks kirja jonka hitler kirjotti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pyhäkoulu Palaa - Ollaan Terveitä 28.09.2009

Pyhäkoulu Palaa - Ollaan Terveitä
Ihan pirun loistava! Ite oisin lyöny kyl viel multikompuran perään tasottamaan vähän..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Born of Thorns - Approaching Millennia Dismay 13.03.2009

Born of Thorns - Approaching Millennia Dismay
Aikas tiukkoja biisejä..Tämä näistä kolmesta uudesta ehkä heikoin, mutta varsin hyvä silti. Yleistä kolmikosta: Miksaukset on kaikenkaikkiaan hyvin selviä ja tasapainoisia, saundit tutut mutta hyviksi havaitut - ainakin omiin korviini. Sävellykset ovat hyviä ja monipuolisia, kaikessa tuttuudessaan. Soitto toimii hyvin, ja arvostan varsinkin sitä - että ei ole pyritty ottamaan sitä ylimäärästä rutistusta irti, vaan biiseistä saa taistelematta selvää. Eli tarkoitan, ettei ole vain näennäisen rankkuuden takia nostettu tempoa ja säröjä.. Tykkään..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Monoacid Soundsystem - Acid Superheroism 20.01.2009

Monoacid Soundsystem - Acid Superheroism
Heh, tää on varsin mainio..Alussa tuntu siltä, et tekis mieli vääntää temponappulasta vähän enemmän draivia päälle - mut loppuu kohti alko maistumaan energisemmältä..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - World of Tomorrow 06.03.2009

Silent Dream - World of Tomorrow
Ihan hyvä, alussa olin hyvinkin innoissani mutta loppua kohti vähän alkoi puuduttamaan. Toisaalta eipä sitä yleensä musiikkia kuuntele niin tarkasti kuin silloin kun siitä pitäisi jotain sanoakkin..Saundit ja soitto toimii, interlude oli aika hauska - pikkunäppärä sanoisinko, sillai hyväntuulisesti..No oikeestaan aikas kova, tykkäsin. Ehkä vähän ois voinu lyhentää.. Miksauksessa ehkä laulu olisi voinut jäädä hitusen haaleemmalle..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soultrap - Naysayer (liidunhajuinen paita) 20.01.2009

Soultrap - Naysayer (liidunhajuinen paita)
Aika perushyvä, ei mitään yllättävää tarjonnut mutta oli varsin miellyttävä..Hetkittäin varsin kliffoja jippoja melodioissa..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electro Hippi - PIKAtamppaus 20.01.2009

Electro Hippi - PIKAtamppaus
Aika pikasesti loppu kyllä..Ihan rennon kuulosta menoo ja semmosta nostalgista fiilistä vähän tuotatti, jos ois pituutta ja elementtejä ollu enemmän niin ois ollu vielä tuhat paunaa tiukempi..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trident - Catch the Fire 06.03.2009

Trident - Catch the Fire
Ihan rullaava biisi, todella selkeä miksaus - kaikki oleellinen kuuluu yhtään yrittämättä. Ei tästä oikein negatiivisia asioita löydy, ellei ehkä sitten jonkinlainen sieluton esittäminen - tunteita ei oikein tunne joita soittajilla on ollut..Itse sävellyksestä en hirveästi pitänyt, mutta en pidä thrashin tästä suuntauksesta muutenkaan, joten vika on siinä asiassa omassa maussani..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trident - The Awakening 06.03.2009

Trident - The Awakening
Tuli alusta mieleen Secret discovery..Tästä tykkään paljon enempi, taaskin miksaus on todella selkeä - tosin hippasen alabassoa kaipaisin enemmän, muutakin kuin tomeista ja kitaroista..Vaikka kappaleella on mittaa niin tuntui kuin se olisi ollut paljon lyhyempi, eli mitään tylsistymistä ei aiheutunut - tätä kuuntelisin ilomielin enemmänkin..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kallokellari - Kakaya´s Joy 27.12.2008

Kallokellari - Kakaya´s Joy
En voi sanoa mitään..Olen sanaton, fyysisesti..Pisti hiljaseks.. Ei ainakaan afrikkalaista ole, tai ainakaan itseni tuntemaa.. Synnytti inspiraatiota kyllä..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Empyreum - Wake Up 13.03.2009

Empyreum - Wake Up
Kylläpä buuas läpi joku taajuus, muutenkin miksaus on vähän ongelmana. Miksauksella saataisiin myös örinä irtautumaan taustatapetista..Soitto tuntuu toimivan hyvin, myös sävellys on ihan hyvä..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Re-Pulse - Somehow 13.12.2008

Re-Pulse - Somehow
Jostain syystä ei sytytä, siis todella hyvä biisi ja suoritukset kunnossa - jotenki ei vaan sytytä. Hieman tavanomainen, ja mielestäni ehkä laulajan äänelle huonosti sopiva biisi..Silti hyvä, odotin vain ehkä liikoja..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Shiver - Crushdown 13.12.2008

Project Shiver - Crushdown
Teiän bändi on kyl mulle jääny päähä, sillee positiivisesti. En tiiä miten teette ton käytännön tuotannon, mut se toimii. Tää ei oo teiän parhaita biisejä, hiukan tylsähkö ja jo kuultu. Mutta todella kova silti, perinhyvä metallibiisi - ei mitään vikaa ole. Sanoisin ysi
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Backstabbing Bastard - Of Thieves and Beggars 13.12.2008

Backstabbing Bastard - Of Thieves and Beggars
Ei saatana todella siis mahtavaa..Ei mitään pahaa sanaa irtoa, ainoastaan hyvää. En kirjota nyt kuitenkaa kirjaa hienouksista, tahtoo lisää!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Backstabbing Bastard - The Hitman Diaries pt.2 13.12.2008

Backstabbing Bastard - The Hitman Diaries pt.2
Hieman vaisumpi veto kuin muut kaksi, tai sitten en keskittynyt tarpeeksi..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Backstabbing Bastard - The Modern Way to Sin 13.12.2008

Backstabbing Bastard - The Modern Way to Sin
Aika perkeleen kova biisi, todella hyvää mättöö..Ainut mitä ehkä itse olisin voinut paremmin ajatella tehtävän oli laulujen kaiut ja feidit - kappaleen alussa ne pikkusen häiritsi..Muuten täys pamaus!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele THE SERPENT SUN - For this day 13.12.2008

THE SERPENT SUN - For this day
Aivan saatanan kieroja ja hyviä melodioita! Nyt myös hieman keskemmältä kuuluu, tosin soolokitara soi liian vasemmalla silti.. Tämmöstä pitäs kuunnella koko levy ja sit vasta alkaa jauhamaan, ei oikein biisi kerrallaan onnistu. Aivan helposti voisin Edge of sanity:n jälkeen vaihtaa levyä teihin! Tykkään ja paljon!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele THE SERPENT SUN - Binding fear 13.12.2008

THE SERPENT SUN - Binding fear
Olen varsin kovaa musaa tänään mikseristä kuunnellut kun tuttujen bändien uusia biisejä soittanut. Tämä sijoittuu aivan kärkisijoille, tykkään todella paljon - myös ihan henk.koht. en vain arvostuksesta hyvin tehtyä metallia kohtaan. Ainut pieni kysymysmerkki jäi, loppukohdilla aloin tuntemaan kaiken oleellisen siirtyvän vasempaan kanavaan - se hiukan mietitytti..Toki voi olla, etten oivaltanut jotain suurempaa miksauslinjaa tälleen kertakuuntelulla..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele THE SERPENT SUN - the Damned 13.12.2008

THE SERPENT SUN - the Damned
Varsin peruspätevä biisi, kappaleen koukut eivät minuun niin osuneet - mutta helposti ihan ostamiskelpoista kuitenkin..Vieläkin tuntuu yleispannaus olevan vasemmalla, en nyt aivan neutraaleilla systeemeillä kuuntele - mutta silti..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Room21 - Tiimalasi 04.10.2008

Room21 - Tiimalasi
No lopputulos demostanne: Tämä on paras biisi, alun rumpujen hintelyyttä ei enää kuulu. Laulu(/örinä) toimii paremmin kuin aikaisemmissa. Tässä tuntee jotain eteenpäin tahtovaa voimaa, ettei vain nojata taaksepäin ja tehdä mitä tarvitaan..Tosin biisien lopetukset on pakko muuttaa, nyt ne ovat karmeita ja lopettavat kaiken kuin kanan lennon - myös kommentoijan ajatuksen..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beautiful Betrayal - Forever Her Name 27.09.2008

Beautiful Betrayal - Forever Her Name
Tämä on mielestäni pirusti parempi toinen sama-aikainen biisi teiltä. Menoa jo on, mutta silti sanoisin jotta vaihtakaa laulajaa - anteeksi vaan, mutta ei voi mitään..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beautiful Betrayal - If We Ever Meet Again 27.09.2008

Beautiful Betrayal - If We Ever Meet Again
Vaikka olen pitänyt bändistä, niin harkitsen vakavasti tarvitseeko minun enää kuulla enempää. Valitettavasti laulajan taidot eivät ole riittävät, myös sävellyspuolella olisi parannettavaa..Soitosta/tuotannosta en tahdo sanoa muuta, kuin että se on aika tunkkaisen kuuloista - kuulostaa Tristanian demolta, poislukien örinän..Jotenkin jää nyt semmonen fiilis, että biisi biisiltä laulaja erkanee muusta bändistä - ehkä se on vain humalani, ehkä ei..Kuuntelen toki vielä toisen biisin perään..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trident - Get Out 13.09.2008

Trident - Get Out
Pelästyin genreä pahasti, ihmettelin et mitä ihme kakkaa oon menny fanittaa - mut täähän oli ihan jees biisi, ei tosin itselleni juuri iskenyt..Mutta säikähdykseni oli turhaa, helposti kappaleen paritkin kerrat kuunteli..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Room21 - Joki Tuntemattomaan 04.10.2008

Room21 - Joki Tuntemattomaan
Kun toi örähdys osuu kitaran mutettamattomaan kohtaan nii se kuulosti tosi hyvältä, mutta kun se ei siihen osu niin on kuin olisi kuoppa minkä pohjalta se tulee. Tämä on parempi biisi kuin tuo avausraita, harmi että kovin keskeneräisen tuntuinen kokonaisuus - on kuin biisi loppuisi ennen kuin se edes alkaa..Noh, seuraavaan..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele D Fast - Do You Wanna Dance With Me? 08.01.2009

D Fast - Do You Wanna Dance With Me?
Ei perkele että oli tiukka! Ehdottomasti parhaita biisejä joita on tullut vastaan tässä lähiaikoina..Varsinkin basso oli niiiiin maukas ja täyteläinen että kuola valu, sanoja en kuunnellut ollenkaan johtuen biisin nimestä - mutta kuulostivat hienoilta..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Karnakian - White Star 13.09.2008

Karnakian - White Star
Ensin huonot asiat: 70-luvun progea ei tullut mieleen, ei edes lähelle. Myöskään hard rockiksi en kutsuisi kappaletta..Rummut kuulostivat tylsiltä, oikeastaan ne kuulostivat konerummuilta..Biisi oli myös hieman tylsä.. Sitten hyvät asiat: Laulaja oli mainio, pienellä eläytymisellä voisi olla jopa loistava. Kitarasoolon tynkä kuulosti tosi mahtavalle! Kappaleessa myös oli ihan hauska tunnelma, erilainen jotenkin - pienellä lisäenergialla jopa varsin maittava..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele AlfaKallen vanhat - Let\'s Make A Train 13.09.2008

AlfaKallen vanhat - Let\'s Make A Train
Jaah, eli tää on sit se hirveys..Mitä tää on olevinaan? Juopon happidancee?? Ei ei hei oikeesti..Tämmösestä on tosi vaikee sanoo mitää järkevää - eihän tää nyt totaalisen perseestä oo, ilmeisesti jotain ihan yritystäkin on - mutta onko se yritys todellista..Ihmeellistä epävireistä samplaussotkua..
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Room21 - Toisen Asteen Kateus 04.10.2008

Room21 - Toisen Asteen Kateus
Hmm, tajusin just et noi rummut on tosi ohuen kuuloset verrattuna muuhun musiikkiin - toki se osittain kuuluu genreen mut silti. Örinä on vähän heikkoa, semmosta kuulokkeilla c-kasetille tasoa - mikä ei häiritsisi muuten ollenkaan, mutta kun muut saundit on niin selviä ja niiiiin paljon parempia. Itse biisi oli aika tylsä, semmonen kuultu kategoriaan kuuluva - mutta aion loputkin kuunnella..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ever Since The Day - Forever 13.09.2008

Ever Since The Day - Forever
Varsin selvän kuuloista treenikämppä nauhotukseks. Hieman diskantit sihisee, mutta se ei peitä maittavaa biisiä alleen. Aika raskasta rokkia soundien puolesta kyllä, tykkään kun sekoitetaan tummempaa sävellystä kirkkaampaan toteutukseen. Harmi vain että kappale oli tynkä, eli siis loppui ennenkuin kerkesi edes alkaa kunnolla - tästä vain pidentämään hiukan ja pojot nousee.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Fullmoon Afternoon 13.09.2008

Kalkutan Konepaja - Fullmoon Afternoon
Odotin jotain huumoripläjäystä, onkos jotain kummaa tapahtunut sitten viime visiittini rinkiin? Tämähän soljuu miellyttävästi, ehkä hieman lisää pyhää aromia tarvitsisi avautuakseen kunnolla - nyt hieman mietityttää rakenteellisesti. Soundit on pikkusen tummat/tuhnut/epäselvät, joka ei varmaan olis ongelma jos vois tykittää kovempaa. Lopetus oli omituinen, pilasi paljon tunnelmaa - ehkäpä kappaleesta pitäisi saada extrapitkä editti niin se paremmin aukeaisi. Mutta ehdottomasti hyväksi luokiteltava rietos silti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Shiver - Valkyrie 12.07.2008

Project Shiver - Valkyrie
Sattupas hassusti, justiinsa oli ottanu olutta ja kuunnellu Sentencediä läpi yön..Ajattelin kahtoa ton uutuusbiisin joka odottanu varmaa iäisyyden - ja sehän oli vitun rankka! Vaikka hieman liian pienellä volalla suoritin ensikuuntelun, niin olen aivan varma siitä, että tahtoisin kuulla alkuun vaikka levyllisen - ehkä montakin..Tuskin löydän mitään musiikillista moitittavaa vaikka selvinpäin kuuntelen kovaa myöhemmin, joten sanon et vitu hyvä biisi ja veivi!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tädää Guitar Mix - Yehat Guitar Mix 13.09.2008

Tädää Guitar Mix - Yehat Guitar Mix
Hyvä hidastelubiisi tällee 4:41 kuunneltavaks..Itse en tykkää, on liian energiatonta - mutta selvästikään en tahdo pahaa sanoa. On ihan hauska riffi vinkumassa jonku peruskompin päällä ja flängeri vinkuu - mikäs siinä, siis tällai yöllä ku on nuggumaa menos..Päiväl en jaksais, mut ei kai mun jaksamisest ollukkaa kyse - anteeks jaarittelen ku oon vähä %) Eli, hieman tunkkasen kuulonen tulos on tullu - ehkä tarkotuksella ehkä ei. Mutta itse toivoisin hieman ilmaa sinne eri komponenttien väliin - kappaleen olisi hyvä pystyä hengittämään..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - Dance with a devil 13.09.2008

TOB - Dance with a devil
Okei! Nyt alkaa jalka tamppaamaan ja parta vipattamaan. Sopivan raskas rokkibiisi jotta itsekkin tykästyn, jopa saundeihin. Hienoa vinkunaa irtoo kepistä, muutenkin kuulee - et pojat vissiin aikasemminki soittanu jotai huuliharppuu hetken.. Huonoa on kappaleen mitäänsanomattomuus ja laulajan ilmeettömyys. Muuten vitun hyvää rokkii! Tykkäsin kyllä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antipope - Monologue 09.08.2008

Antipope - Monologue
Koko pirun biisin ajan heilu pää ees ja taas ja vasempaa ja oikeesee..Todellakin hyvin vedetään, turha ruveta sen kummemmin erittelemään tunteita joita aiheutui..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electric Lady Band - Haikuja 13.09.2008

Electric Lady Band - Haikuja
Oli joo helppo kuunnella, helppo myös ohittaa kun ei oikein tarttunut mikään. Mukavahko melodia ja kohtuullinen tausta, hississä tykkäisin kuunnella juuri tätä. Harmi etten ole hississä nyt..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moukka - Keuhkot 04.10.2008

Moukka - Keuhkot
Koska kerran kommenttini Aioniin aiheutti kehoituksen kuunnella vähemmän homahtavaa lauluesitystä niin näin toimin, ja toisaalta kyllä nyt on paljon parempi. Vieläkin kyllä sanoisin laulajan olevan se heikko lenkki joka ei ole muun bändin tasolla, varsinkin kun laulaja on aika pinnalle miksattu niin maneerit joita on kuullut radiosta liikaakin paistavat läpi. Biisikin on aika yksinkertainen, mutta kuitenkin kokonaisuutena sanoisin kappaleen olevan helposti kuunneltava ja hyvä - valitettavasti myös nopeasti unohtuva. Nyt ei jäänyt halua kuunnella muita biisejä, vieläkään..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moukka - Aion 13.09.2008

Moukka - Aion
Tietääkseni kokonaan uusi tuttavuus itselleni. Ja kovin hyvältä toisaalta kuulostaa, harmi että kuulostaa myös hyvin tutulta. Itselleni on kovin ristiriitainen uutuus, toisaalta tykkään ja toisaalta en ollenkaan jaksa. Potentiaalia on, mutta vähän noita jo suomibändeiltä kuultuja maneereita voisi välttää - varsinkin pistää miettimään niissä kohdissa kun muuten miehekäs laulelija kuulostaa jolta Yrjänähomolta.. Mut hyvä suoritus silti, mielelläni kuulisin toiseenkin kertaan - mutta en ehkä silti ole valmis siihen..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trident - Kingdom 13.08.2008

Trident - Kingdom
Alkuun hieman tosiaan tuntui tunkkaiselta, mutta kunhan korva hetken totutteli niin mielipide kallistui tykkäämisen puolelle. Ehkä kuitenkin ihan himpun verran lisäräkää olisi voinut örinässä olla, ja ehkä basso hieman kuuluvampi - tai jotenkin elävöittämässä kitaran alapäätä paremmin.. Mutta perkeleen nätti biisi ja soitto kulki varsin pätevästi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trident - The Wash 13.08.2008

Trident - The Wash
Kovin hyvää vääntöä löytyy, murjoo sopivalla akressiolla olematta höyryjyrämainen tuubi. Omasta mielestäni laulaja sopii hyvin mukaan, alavääntöäkin oli himpun enemmän kuin Kingdomissa. Loppui tosin hieman yllättäen, johtuu varmaan siitä että olisin tykännyt kuunnella pidempäänkin.. Mainioutta!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fatal Frame - Quiet Lights 13.09.2008

Fatal Frame - Quiet Lights
Onpa perkele lupaavan kuulosta..Paljon tulee tuttuja bändejä mieleen, jopa biisin melodia kuulostaa tutulta - mutta se ei haittaa ei. Aiemmin täällä ringissä oli fanitusnappi, nyt en sitä näe - toivoisin sen olevan käsillä..Suurin moite tulee nyt kyllä bändin nimestä, eli aikasta kovasti kyllä tykkään..Oo. Ny mä löysi se napin mik ol hukas ku sure syrä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - In Our Minds 09.08.2008

Silent Dream - In Our Minds
Valitettavasti tunkkaisuus, putkimaisuus ja ponnettomuus pilaa hyvät kappaleet..Nothing remains ja tämä molemmat kärsivät omituisesta kihipuurosta..Vaikka kompuralla ilmeisesti on aika rajusti veretty ainakin kitarat tuubiks, niin silti volumea ei löydy ja bassot ovat hukassa. Hyvin valitettavaa, koska biisit ovat hyviä, laulaja kuulostaa mainiolta ja soitto kulkee..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele DARKER GROUNDS - Dance of Illusion 06.03.2008

DARKER GROUNDS - Dance of Illusion
Hui mitä örinöintiä, tässähän ihan säikähtää..Jättää kohtuu sanattomaks, mainio veivi!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele DARKER GROUNDS - Twisted Meaning 06.03.2008

DARKER GROUNDS - Twisted Meaning
No voi muna, tää on tiukkaa! Ei löydy motkotettavaa, paitsi - se ikuinen itkuvirsi mulla, lisää alabassoo!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electric sedatives - 1. Sedatives 07.03.2008

Electric sedatives - 1. Sedatives
Tämmöisen takia jaksaa rinkiä kahlata läpi "kneedeep in suomi-taidepop"..Toteutusmetodeja tuntemattomana on hankala hirveän tarkasti eritellä yksittäisiä asioita, mutta kitaran ääni on hetkittäin yököttävän kamala - särö ilman mureutta sopii ainoastaan industrialiin, joksi tätä kappaletta ennemminkin kutsuisin. Paljon tässä on asiaa tapahtumahorisontissa, mutta valitettavasti se punainen, kaiken koossapitävä lanka katkesi jo reilusti ennen puoltaväliä. Jos kaikesta surinasta editoisi n. 3-4 minuuttia pitkän kappaleen, niin sen viihdearvo riittäisi pitämään minutkin kuunteluvireessä loppuun asti. Nyt alkaa vituttamaan liikaa kuunnella päämäärätöntä efektipulputusta.. Alku oli raju, sit tapahtu jotain heikkoa - jota riitti ja riitti..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beautiful Betrayal - Without Tomorrow 06.03.2008

Beautiful Betrayal - Without Tomorrow
Mainioita biisejä, turha tässä lähtee saivartelee mitää ihmeellisempiä..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MAP - Without My Woman 06.03.2008

MAP - Without My Woman
Jaa, wiskin maku tuntuu täällä asti. Kappaleessa on - mikä on oikea sana? - latausta! Laulaja tuntuu nojaavan lavanreunalta juurikin uhkaavasti kohti samalla kun kitara kauniisti murisee mustansinisiä ja -katkuisia säveliä. Pirun makoisa kappale, eipä siinä sen kummempaa..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antipope - The Great God Pan 09.08.2008

Antipope - The Great God Pan
Hih, ajattelin et ei tällee aamupöhnäs jaksais syventyy mut laitoin silti soimaan ku lähin röökille - täähän on vitun tiukka biisi! Loistavasti etenee ja pitää mielenkiintoa yllä, saunditki on aika kivat - ehkä virveli vois olla vähemmän kuiva..Täytyy kattoo noi muutki uudet
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nauticus - Forbidden Borders of the Known World 06.03.2008

Nauticus - Forbidden Borders of the Known World
Rakennellaampa sitä huolella, toivottavasti pian tapahtuu jotain - muuten voi olla tuskanhiki ajankohtainen 9 minuutin jälkeen..Hhhm, ilmeisesti uskaltaa veivata kovemmalle - ei tää taida alkaa ollenkaan..Vaikea on sanoa mitään rakentavaa, kun ei oikein meinaa saada selvää että punatulkkujako siellä teurastetaan vaiko koruommellaan - treenikämppä nauhotus ilmeisesti, siellä varmaan kuulostais hyvältä - mut nauhalle ei ole kyllä päätynyt paljoakaan selvyyttä..Ja progressiivisuutta en oikein löydä, samaa jauhetaan periaatteessa kokoajan - pieniä on muutokset joita kykenee havaitsemaan..
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Sherpa 13.09.2008

Kalashnikov - Sherpa
Varsin mukavaa musisointia, olen monesta biisistä vain joutunut sanomaan - että en pidä musiikillisestä annistanne. Henkilökohtaisesti vain hirvittää, olenhan teitä jo kerinnyt huumoribändiksikin kutsumaan.. Ehkä jos laulaja ois joku muu nii pystyis kuuntelee vakavammin..En nyt siis hauku, hienoo kitaran vingutusta kuuluu hetkittäin - eikä toteutuksessa ole moitittavaa, en vain pidä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Thimns P. Tilt - Songs of the Damned 12.07.2008

Thimns P. Tilt - Songs of the Damned
Tämä on varsin hyvin tehty. Biisissä on tolkuttomia panning-häröilyjä - jotka voisivat olla hyvä asia mutta tähän biisiin suhteutettuna eivät ole. Kiinnostaisi nähdä liskot joita säveltäjä on nähnyt tätä tehdessään, taidan itsekkin tuntea niistä muutamat - selvästikkin ainakin Jaska siellä yrjöää seinästä vuoteeseen.. Kaikenkaikkiaan tykkäsin biisistä, mutta panningit tuhos nautinnon. Vaikka trackeril tekee niin silti..Tuli semmonen fiilis, et eikai ole yritetty Surround-efektiä tuhertaa jollain 9 käskyllä?
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Belz Krov - Deep Cave Reverends 13.03.2008

Belz Krov - Deep Cave Reverends
Voi vittu sun bassojes kanssa, kivasti tuuttaa:pöytä, seinät, ikkunat ja koko maailma tärisee saatana!!! Itse biisi on pitkä, joka on hyvä asia tämäntyyliselle musalle mielestäni. Joku siellä kuulostaa vasaroivan, paljon luo mielikuvia jos vain antaa päänsä luijua metelin syövereissä silmättömänä olentokarjuna.. Mitään musiikillisesti rakentavaa kommenttia en pysty edes ajattelemaan ulostavani.. Muuten, tossa hetki sitte meni SystemShock2 läpi - tää ois sopinu sen taustamusaks aivan helvetin hyvin!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Violencer - Enslaved By The Machine 09.08.2008

Violencer - Enslaved By The Machine
Varsin perinteistä mättöä hyvin toteutettuna. Soitosta tai miksistä ei pahaa sanottavaa löydy, kuuntelisin helposti enemmänkin. Tässä biisissä hienosti sotkettu Testament tyylistä junttausta hieman jopa itämais-sävytteiseen kitarasekoiluun - loppua kohti levottomuuteen nojaten.. Pirun hyviä biisei!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pigswill - We Gotta Go Now 21.02.2008

Pigswill - We Gotta Go Now
Okei, tää on jo varsin iskevä biisi. Ite tykkäsin tost laulun efektoinnista, oli just sopiva biisin tunnelmaan. Hyvin soitto ja laulu kulkee, biisikin on ihan hyvin rakennettu. Miksaus on jotenkin liian tasapaksu je erittelevä, kliininen - en osaa oikein sanoa mistä johtuu, mutta se on aika häiritsevä asia. Rosoisuutta ja dynamiikkaa lisää, ja turha equkikkailu pois vois auttaa. Eri soittimet/äänet ei nyt oikein sulaudu yhteen kokonaisuudeksi, vaan jotenkin lojuvat omassa tilassaan irti muitten äänten tiloista. Tulipas selvästi ilmaistua, mut tykkäsin silti. Tsemii
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Loudrunner - Loudrunner 07.03.2008

Loudrunner - Loudrunner
Turha sitä selitellä, istuu kuin rautahansikoitu nyrkki silmäkulmaan. Kaikki on varsin hyvin tehty ja biisi pitää hyvin otteessaan, ainut miinus tulee hieman flegmaattisesta otteesta - joka tosin voi olla vain harhakäsitys. Jos teiltä lisää matskua tulee niin toivottavasti eksyn kuulemaan niitä, erittäin lupaava biisi näes tämä!
9

Sivu: 1 2 3