Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 317 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Karnakian - Fire Within 07.08.2008

Karnakian - Fire Within
Metallia stemmoilla, kuulostipa hienolta näin aamun alkajaisiksi. Soundimaailma hiukan kuivahko, biisi on varsin bueno!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Red Light Fever - Eyedrops 07.08.2008

Red Light Fever - Eyedrops
Moderniudemmuudesta sen verran että kyllä tästä soundeja lukuunottamatta paistaa menneet vuodet läpi, mikä ei tietysti missään muodossa ole miinus biisiä kohtaan. Oikeastaan ainoa heikko hetki biisisä on tuo bridgen laulujen vaimeus. Tulee fiilis että jotain puuttuu. Muuten käypä teos, reipas kertosäe ja reippaaan hyväntuulista menoa alusta loppuun.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Red Light Fever - Instead 31.07.2008

Red Light Fever - Instead
Ei ollenkaan huonoa riffittelyä, ja laulupuolikin sopii biisiin todella hyvin. Tässä alkaa olla porukalla komsepti kunnossa. Ei tästä löydy mitään pahaa sanottavaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dr.Groove - Taivaalla kuu 31.07.2008

Dr.Groove - Taivaalla kuu
Kyllähän tässä on tollasta J.Karjalaiselle tyypillistä nostagiaa ja leijailevaa tunnelmointia. Jos jotain negatiivista haetaan, niin varsinkin stemmoissa vois olla inasen lisää tarkkuutta - nyt tuntuu siltä että stemma on hiukan irrallaan liidistä. Sanojen ajoitus molemmissa kohdilleen, niin alkaa stemma purra paremmin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele NOMA - Disarm Me 31.07.2008

NOMA - Disarm Me
Hyvin murisee ja polkee. Hienot "välispiikit", tasainen paketti ilman notkahduksia. Ei tarjoile kuitenkaan muutamia pieniä juttuja lukuunottamatta suuria yllätyksiä. Hyvä biisi kuitenkin joka kantaa loppuun asti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Fullmoon Afternoon 29.07.2008

Kalkutan Konepaja - Fullmoon Afternoon
Konepajalta jälleen kerran yllättävä pläjäys.. Kerta toisensa jälkeen jaksaa yllättää tämän poppoon suoltamat tekeleet. Tällä kertaa meikäläinen jää kyllä hiukan kylmäksi, vaikka hyviä elementtejä leijuukin ilmassa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Just Got Paid - Don't Gimme Money 07.08.2008

Just Got Paid - Don't Gimme Money
Raikkaan reippaan kuuloinen ralli, perusvarmalla laululla varustettu. Hyvin rytkyy eteenpäin. Tuo alun kitarointi on varsin miellyttävä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Petey - Tulikirjaimet 31.07.2008

Petey - Tulikirjaimet
Leppoisan tunnelmallinen biisi, sanoitus toimii ja kaikin puolin hyvin rakennettu kappale. Laulun särötys on varsin onnistunut. Hiukan sellaista YUP-maista melodiointia kertosäkeessä. Hienon kuulonen joka tapauksessa. Biisi nousee ihan uusiin sfääreihin kertosäkeessä. Pakko nostaa hattua tästä tuotoksesta. Todella korkealaatuinen biisi!

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Why? 31.07.2008

DIRTY CLUB - Why?
Ompas tumma yleissoundi, no sopii pändin nimeen. Laulusoundi yllätti kyllä tämän jätkän, enpä olis osannu odottaa moista alun perusteella. Hiukan tästä jää vielä raakilemainen fiilis, en sano etteikö tällaisessa konseptissa olisi potentiaalia jonkin laiselle kohdeyleisölle. Hetken hämmästelyn jälkeen tästä jää ihan positiivinen fiilis. Nauhotuspuoleea hiukan tarkkuutta ja soundit kuntoon.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rikhard Black - Ääni päässä 07.08.2008

Rikhard Black - Ääni päässä
Varsin maukkaasti lähetään liikkeelle. Kitaroitahan ei koskaan voi olla liikaa - eihän? Lauluissa voisi olla hiukan enemmän luonentta ja tarkkuutta. Biisi potkii varsin mukavasti, ja sopivan omaperäinen. Lyriikat menee hiukan sivuun meikäläisen mausta, mutta ajoittain mennään sielläkin vaan niin perkeleen vakuuttavasti. Hieno tavaraa!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tädää Guitar Mix - Yehat Guitar Mix 29.07.2008

Tädää Guitar Mix - Yehat Guitar Mix
Raikkaasti mutta rauhallisesti etenevä tunnelmointi, ei sisällä suuria yllätyksiä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele AlfaKalle - Together You And Me, Forever You And Me 31.07.2008

AlfaKalle - Together You And Me, Forever You And Me
Tästähän tulee joku madonnan alkupään tuotanto mieleen, hiukkasen sellasta naivin kuulosta rallattelua. Ajattelin aluksi että mitähän tästä tulee, mutta ei tämä hullumpi ole. Hienoja juttuja tässä on käytetty, joten missään nimessä tätä ei voi haukkumaan lähteä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Red Light Fever - Getting By 29.07.2008

Red Light Fever - Getting By
Hyvä biisi, perinteitä kunnioittaen ja hiukan modernimpia aineksia lisäillen on saatu kelpo tuotos aikaiseksi. Kyllä tällaisella tosiaan kelpaa alottaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Peter - Raiders of the Lost Kirin Lager Beer 04.08.2008

Project Peter - Raiders of the Lost Kirin Lager Beer
jotenkin tuo libretto ei oikein välittyny biisitä. Taitaa olla korvissa vika kun ei taidetta tajua.

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - Dance with a devil 29.07.2008

TOB - Dance with a devil
Kunnon aseenteella soitettua, reipashenkistä perus rokkia. Kyllähän tämä polkee eteenpäin niinkuin perusrokin pitääkin. Laulupuoli on sopivan karski ja sooloissa on otettu miehistä kaikki irti. Mukavaa settiä

Kommentti kappaleesta Kuuntele Denyall - Dehumanized 31.07.2008

Denyall - Dehumanized
Todella kaunista materiaalia, kaunis mutta arvoituksellinen ääni laulajalla. Biisi pohjautuu perusaineksiin mutta on koristeltu todella kauniiksi kitara-osastolla. Homma etenee mukavasti, ja tarjoilee monenlaisia tunne-elämyksiä - ainakin meilkäläiselle. Taitoa on, jos vielä kunnianhimoa riittää niin tällaiselle bändille löytyy kyllä lavoja jossa veivata!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lumeuni - Seireenin Kutsu (instrumental) 04.08.2008

Lumeuni - Seireenin Kutsu (instrumental)
Kivoja soundeja pudoteltu hitusen epävarmasti sinne tänne. Jotenkin kokoaisuus potee sellaista liimaavaa elementtiä. Jotenkin homma ei rullaa niinkuin sen toivoisi rullaavan. Ehkäpä laulut tosiaan auttaisi asiaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lepakkotiimi - Pätkä työstä 04.08.2008

Lepakkotiimi - Pätkä työstä
Toimiva paketti, laulut on kunnossa ja tarina rullaa. Suomiräpin saralla mikserissä tuntuu olevan kohtalaisen laadukasta materiaalia. Tässä hyvä esimerkki siitä jälleen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electric Lady Band - Haikuja 31.07.2008

Electric Lady Band - Haikuja
Kevyttä sadepäivän musiikkia. Hienosti tehtyä tavaraa, paljon hienoja yksityiskohtia joka osa-alueella. Hieno soolosoundi kaiken lisäksi. Itse soolokin sopii biisin tunnelmaan varsin hyvin. Kaunis biisi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lapsivesivärit - Lapsivesivärit 23.05.2008

Lapsivesivärit - Lapsivesivärit
Toi intro rullaa kyllä tosi hyvin. Valitettavasti multa puuttuu huumorimusiikkigeeni, enkä ole oikeen koskaan ymmärtänyt tällaista. Vakavana tehtynä tää ois uponnu paljon paremmin. Soundit on kyllä hyvät, ja toteutus on hieno. Rammstein-fiilsi tuli noista vokaaleista. Biisi on hyvä, mutta kuten sanottua, tällanen huumori ei tipahda mulle.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lumeuni - Merelle Luotu 31.07.2008

Lumeuni - Merelle Luotu
Tähän olis heti ensimmäiseksi kaivaanut jotain massiivisempaa rumpusoundia. Hienoja elementtejä tarjoillaan kyllä, mutta ajoitain homma polkee inasen paikoillaan. Sinfonisuus jää kyl puuttumaan.,

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rikhard Black - Kadonneet ja eksyneet 23.05.2008

Rikhard Black - Kadonneet ja eksyneet
Laulusta tulee A.W. Yrjänä mieleen. Tuo säkeistön komppi on ihan hauska, mutta mun mielestä se ei jostain syystä oikeen toimi koko säkeistön mittaa. Kertosäe on tarttuva. Itse en ehkä olis laittanut lauluun säröä noin paljon ja koko ajan. Ehkä säkeistöt säröllä, ja kertosäe sitte ilman säröä. Tois hiukan vaihtelua, ja tuo varsin hieno kertosäkeen melodia nousis vielä paremmin esiin. Laulu ja soitto toimii hyvin, ja biisikin toimii mallikkaasti. Itse olisin vaan toteuttanut hieman eritavalla tämän biisin, ei tosin mitään suuria muutoksia. Biisi tosiaan päättyy äkkiä. Piti oikeen kattoa, että painoinko vahingossa mute-nappulaa!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moukka - Aion 29.07.2008

Moukka - Aion
Tiukoilla soundeilla ja kivalla kikkailulla varustettu mehevä esimerkki laadukkaasta suomenkielisestä metallista. 51 Koodia kohtaa Kotiteollisuuden. Mä pidän, mitäs tässä muuta itkemään.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moukka - Sairaus 24.05.2008

Moukka - Sairaus
Juutanan mureeta soundia tarjoillaan, hiton siistin kuulosta kamaa. Melodiat sopivan erikoiset. Tiukkaa tavaraa kaikin puolin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele electrichaos - AWASH 17.05.2008

electrichaos - AWASH
Konemusan saralta on niin vähän kokemusta, että biisiin en uskalla ottaa kantaa. Jotenkin se viimeinen syke puuttuu soundista ja eteneminen on liian verkkaista. Pelimusaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Disco-Elvis - Disco Elvis 17.05.2008

Disco-Elvis - Disco Elvis
Mielenkiintoinen pläjäys täytyy sanoa, vaikka koskaan en ole edes genrestä kuullut aikaisemmin. Jollain tavalla tiettyjen elementtien yllätyksellisyys miksauksessa pisti korvaan. En oikein muuta osaa sanoa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele NiHiLi - Huoran Tarina 18.05.2008

NiHiLi - Huoran Tarina
Hyvät kielisoitin soundit, eikä rummuissakaan valittamista. Lauluääni jättää hiukan kylmäksi, ja melodiaan on välillä vaikea päästä kiinni. Mutta soundeja on kyllä pako kehua. Sovituskin on varsin luonteva. Tyylikästä tavaraa kaikin puolin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele NiHiLi - Cessna 15.05.2008

NiHiLi - Cessna
Noniin, vihdoinkin alkaa soundit potkia.. Ja mikään ei ole niin kaunista kuin suomalaisen miehen laulu. Eiköhän tässä ole ne palikat paikoillaan jotka siihen kuuluu, stemmoineen päivineen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Delusion of Xtatic Mood - Fourth Plateau 15.05.2008

Delusion of Xtatic Mood - Fourth Plateau
Lähtipäs tässä käyntiin sellainen meininki että oksat pois. Mainio komppiosaston panorointi. Menee kyllä pää pyörälle - sopii kyllä biisin luonteeseen. Sooloilua ei ole vissiin mietitty loppuun asti, enemmän kuulostaa taidonnäytteeltä kuin loppuun asti harkitulta... ja jos tuo mitta pitää paikkansa, niin alun jamitteluun kylllä jää tämä kuuntelu, sori..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Delusion of Xtatic Mood - Third Plateau 19.05.2008

Delusion of Xtatic Mood - Third Plateau
Melkoisen osuvasti valittu genre - ei sitten millään muulla voisi osuneemmin kuvata. 20 minsaa tätä on kyllä auttamattomasti liikaa mulle...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Malvo - Modus operandi 19.05.2008

Malvo - Modus operandi
Tiukasti lähdetään liikkeelle. Kerrankin tän genren matskua missä saa (edes aika ajoin) laulusta kiinni - suomenkielestä plussat siihen päälle.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lumeuni - Talvi (instrumental) 23.05.2008

Lumeuni - Talvi (instrumental)
Tällasta biisiä on aina hiukan hankala arvioida. Jos tämä on alusta asti tehty sillä ajatuksella, että tulee vielä vokaalit päälle, niin taustoihin on varmaan tarkoituksella jätetty laululle tilaa, eikä pyritty täyttämään joka kohtaa mausteilla ja efekteillä. Tää pitäs kuulla laulujen kanssa, niin vois kommentoida paremmin. Soundit toimii hyvin, ja biisissä on mun mielestä haikeahko tunnelma. Tämä ei ehkä yksinään toimi instrumentaalina, noi taustat ei jaksa kantaa biisiä tuota reilua neljää minuuttia. Mutta kuten sanottua, laulun kanssa tää vois toimia todella hyvin. Tähän kunnon vokaalit päälle, stemmoja sopivasti, ja sitte laitoihin jotain kivaa pulputusefektiä pitämään kuulijaa valppaana. Kovan biisin pohjat tässä on, toteutus on vaan vielä keskeneräinen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele AlfaKallen vanhat - Kukkanen Kedolla 15.05.2008

AlfaKallen vanhat - Kukkanen Kedolla
Mielenkiintoista tuo autotunetus. Tulee kohtalaisen absurdi fiilis. En tiedä sitten kumpaa olisi mukavampi kuunnella - reilua epävirettä vai ronskia tunea. Jotenkin meni biisi itse ohi tuota ihmetellessä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele OffBlast - Marie Celeste 17.05.2008

OffBlast - Marie Celeste
Hitto, odotin kuvauksen pohjalta sanoja suurella innolla, mutta valitettavasti laulusoundi on sitä tasoa että ei ole terkoituskaan saada selvää. Taustat on kyllä kunnossa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele the lumi experiment - holik 19.05.2008

the lumi experiment - holik
Vaihteeksi hiukan rennompaakin musaa tässä ringissä. Mukavan letkeästi mennäänkin eteenpäin. Soundillisesti melko pehmyt, ja laulujen miksaus onkin hivenen varovaisen tuntuinen. Bassosoundi on mainio. Tyylikäs teos.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dualistic Balance - The Demonic Headache 15.05.2008

Dualistic Balance - The Demonic Headache
Kyllä tässä tosiaan on aineikset kunnon migreenille. Kohtalaisen hyvin on onnistuttu tuo soundi löytämäänkin ärsytyskynnyksen yläpuolelta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Raiwo - Kansanmurhakomissio 04.08.2008

Raiwo - Kansanmurhakomissio
Hiukan kepeän kuuloinen miksaus. Kevyttä haparointia laulussa biisisäs hyviä ideoita, kokonaisuus ei kuitenkaan vakuuta täysin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Raiwo - Paratiisi 17.05.2008

Raiwo - Paratiisi
Hitto, tässähän on retrohenkeä kun Matti Inkisessä ikinä. Mukava kesäralli, soitossa hiukan hiomista tarkkuusosastolla, mutta eihän tällasta ole koskaan soitettu kuin amerikanrokkia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Pariisin yössä 15.05.2008

Routaraja - Pariisin yössä
Hiukan nykivästi mennään eteenpäin, basso hallitsee soundia aika rajusti. Biisissä on kyllä henkeä, mutta ite nauhoitus kaipaa toki hiukan särmää. Laulajan ääni miellyttää. Hiukan haistan Hanhiniemen Paulia tässä.. Hiukan paremmalla toteutuksella tää kyllä uppoais.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trident - Kingdom 04.08.2008

Trident - Kingdom
Rouheella murinalla liikkeelle niinkuin pitääkin. Virppasoundista on tehty niin tumma ja paksu että heikommilla kannuttajilla alkaa kulkuset kutistua. Tiukkaa settiä alusta loppuun, ja tempokin on tällaselle kankealle äijälle sopiva nytkyä mukana!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Piecemaker - Words Inside 15.05.2008

Piecemaker - Words Inside
Tää onkin sitten jo asteen proompaa kamaa. Ilo kuunnella kaikin puolin. Hiukan kaipailen isompaa roolia kitaroilta, mutta laulussa riittää kyllä kuunneltavaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Love Factory - 1 4 15.05.2008

Love Factory - 1 4
Hitsi, ei ihan kuule ajatuksia (kun ei sitä lauleloa ole), mutta positiivisen haikeata maalailua ja soitto sujuu. Mukavaa vaihtelua!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Risto Leinonen group - Ei sanaakaan 15.05.2008

Risto Leinonen group - Ei sanaakaan
Kitarointi ja soitto on kyllä hallussa tällä nipulla. Rohkeaa streoleikkiä miksauksessa. Laulujen puolesta jäin kaipaamaan hiukan lisää eksotiikkaa. Jotenkin tuli liian keskisuomalainen(?) kapakkafiilis melodioita maistellessa. Hienon kuuloista soitantoa kuitenkin!

Kommentti kappaleesta Kuuntele MAP - Hearts Answer 15.05.2008

MAP - Hearts Answer
Soundit jäänyt inasen köykäiseksi, ja laulun armoilla mennään. Tosin mikäs siinä kun laulaminen sujuu. Jotenkin jäin hämmästelemään kitaroiden oheutta. Todella siivotun kuuloista, ehkä hiukan räkää mukaan niin tuntuu perskarvoissa asti. Tosin soundit on aina makuasioita.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Geremys Junction - Darlinston 17.05.2008

Geremys Junction - Darlinston
Uniikin kuuloisesti lähetään liikkeelle, ja onhan tässä omaperäisyyttä matkalla loppuun asti. Jotenkin kuitenkin hieman yksitoikkoinen vaikutelma jää kaikin puolin. Vaikka liidaava soundi vaihtuukin aika ajoin, jää siltikin tunne että jotain puuttuu. Se on varmaan se laulu jota jää kaipaamaan, instrumentaalin ystävä kun en ole.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Polar Ends - Ghost 04.08.2008

Polar Ends - Ghost
Hitto soikoon, kylläpäs pistää jalan vipattamaan. Todella mielyttävää soundia loistavasti soiteltuna. Mukana on sen verran rentoutta että jää oikein hyvä fiilis. Säkeistön meiningistä siirrytään vieläpä asteen perinteisempään kertosäetunnelmointiin, joka sekin tuli kyllä täysin puskista. Loistava luomus. Hiukan tulee mieleen Turkulaiset Molly Grows Up ja ennenkaikkea legendaarinen Stanley.. Ja soundi on nättiä kuin suoraan herra Olssonin puikoista. Kukas tän on kasannut?
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Veiled by dusk - The Blind Moment 23.05.2008

Veiled by dusk - The Blind Moment
Mun mielestä tämä kaipaa laulua, ei välttämättä toimi instrumentaalina tällainen biisi, joka perustuu yhteen käytetyimpään sointukiertoon. Tai sitte vastaavasti pitäs olla joku muu selkeästi hallitseva elementti, kitarasoolo, huuliharppu (sopis muuten todella hyvin tähän), tai joku vastaava. Soitto kuitenkin rullaa mallikkaasti, ja hienoja juttuja olet saanut tähän mukaan. Välillä ois voinu koittaa pehmeempää kitarasoundia, ois varmaan toiminu näppäilyssä paremmin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIVARi - Kirje 17.05.2008

DIVARi - Kirje
Kappas Divaria, ei sentään sattunut mikään biiseistä jota reenimielessä tuli miksailtua. Keveydessään raikasta rallia. Lauluäänestä on mahdoton olla pitämättä. Kaiken viimeiseen asti hiotun ameriikanrokin maailmassa inhimillinen mutta hyvä soitto jaksaa lämmittää mieltä. Hyvät melodiat ja sovitukset taitaa olla tälle poppoolle arkipäivää. Hattua nostan - mikään ei kirvoita kyyneltä porirokin ystävän silmään niinkuoin Äijäkööri vetämässä stemmaa pelkkä jousisoitin taustalla. Kiitos tästä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cruel Persuations - Retarted 17.05.2008

Cruel Persuations - Retarted
Poljentoa piisaa, mutta soundipuolella on pientä onttoutta - soitossa hiukan epämetallimaista timeongelmaa, tai sitten vanhan korvat vaan on väsyneet. Hienoja juttuja on saatu näinkin lyhyeen biisin mahdutettua mutta lopun panorointi oli hiukan liikaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele T.Rautakari - Pilvilumilinna 07.08.2008

T.Rautakari - Pilvilumilinna
Tämä on kyllä sellaista purkkaa ett oksat pois Tässä on kyllä onnistuttu luomaan sellainen vaaleanpunainen hattarameininki, että rokkaria hirvittää. Haukkumaan tosin ei voi lähteä, on tässä ajatus paikallaan ja asiallisia elementtejä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Närhen Värkki - Oman kullan ylistys 18.05.2008

Närhen Värkki - Oman kullan ylistys
Piristävän erilaista meininkiä. Tässä on kyllä löydetty jotain kansanperinnettä, vaikka soittimet kuulostaa enemmän amerikanmantereen meiningiltä. Mielenkiintoista..!

Kommentti kappaleesta Kuuntele KATARA - Minä olen tie 15.05.2008

KATARA - Minä olen tie
Tiukkaa kamaa, ei voi muuta sanoa. Asenne kunnossa ja homma polkee eteempäin sanomaa tukien. Jaksetaan silti vielä maalailla hiukan kevyempääkin tunnelmaa. Hyvä!!!

Kommentti kappaleesta Kuuntele FEL - Koulubileet loppuu 17.05.2008

FEL - Koulubileet loppuu
Mukavat soundit, hienoa soitantoa sekä maltillista rakentelua. Ei kuitenkaan löydy tähän genreen kauheasti sanottavaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele WRATHAGE - Hic sunt diabolos (There are devils here) 18.05.2008

WRATHAGE - Hic sunt diabolos (There are devils here)
Hitto että on vaikea tarttua tuohon alkuun, niin mielenkiintoisesti sinne on noita kitaroita soviteltu. Taitavaa soitto kaikin puoin ja saundit on todella kovat. Laulaja pystyy kohtalaisen monipuolisesti vetämään hommaa eteenoäin. Voisin sanoa että parasta tämän genren tavaraa mitä olen pitkään aikaan kuullut.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beautiful Betrayal - Crown of Briar 17.05.2008

Beautiful Betrayal - Crown of Briar
Komiata kitarointia, täytyy kyllä ylistää tuota intron fiilistelyä. Laulua kaipais hiukan enemmän esiin ajoittain. Tosin näin hyvässäkin paketissa riittää vielä kiillottamista ainakin laulupuolella jos aikomus on kilpailla muiden alan kultakurkkujen kanssa. Melodiatkaan eivät yllä kyllä tuon kitarakuvion yläpuolelle, valitettavasti. Kaikesta rutinasta huolimatta helvetin hyvä biisi joka on taidolla tehty.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Red Light Fever - Miss 999 15.05.2008

Red Light Fever - Miss 999
Pirteän kuulosta meininkiä jossa vanhat kunnon melodiat on kunniassa. Kunnon retrosoundia, kaikkine hienouksineen. Hienoa tuo right-panned stemmoitus. Kaikin puolin hienoa settiä, vaikka ajoittain stemmoissa olen havaitsevinani pientä epävirettä. Tosin se suotakoon, kokonaisuus puhuu puolestaan!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Red Light Fever - What´s In Our Way Now? 23.05.2008

Red Light Fever - What´s In Our Way Now?
Oho, kylläpä tuli vahvat Moby-vibat tosta intron ja säkeistön taustasynasta. Onko se nyt Stars se Mobyn biisi? Biisi rullaa hyvin, ja soitto toimii. Sopivan rososta menoa. Diskokompin mukaanymppäämisestä plussaa =) Vietin viihdyttävän kolme ja puoliminuuttisen tämän biisin seurassa, ja nyt tutustun myös bändin muihin biiseihin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nauticus - Forbidden Borders of the Known World 15.05.2008

Nauticus - Forbidden Borders of the Known World
Tuulen puhallellessa lähdetään liikkeelle, ja mikäs siinä progea kun tehdään. Popkaavaan juuttuneelle kertsin odottelu on turhauttavaa.. Soundit on kunnossa, tosin lyriikat jää kuulematta, joten sen toivois olevan asteen kovemmalla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele VTFF - Coq I Lévre 07.08.2008

VTFF - Coq I Lévre
Hmm.. ihan kun joskus 60 luvulla olis tehty vastaavaan kuuloinen intro.. Hieno teos kaikin puolin, vokaalit on kohtalaisen uskottavan kuuloista. Todella kivat soundit.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Sherpa 15.05.2008

Kalashnikov - Sherpa
Varman kuulosta meininkiä, monipuolista ja letkeää... Hyväntuulistakin. Mukavan tasapainoista. Valitettavasti ei vain ylitä kipukynnystä lopullisesti. Lauluun kaipailisin lisää särmää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Life Depraved - Life Resigned 17.05.2008

Life Depraved - Life Resigned
Doomia ei olekkaan tullu maisteltua sitten 90 luvun puolivälin jälkeen. Maalaileva soitanto on oivallista, soundit kaikin puolin kunnossa ja tunnelma mitä oivallisin. Synasoundilta olis jotenkin odottanut hiukan enemmän syvyyttä - pikkuasioita. Tarkkuudesta en oli ihan varma joka osa-alueella. Laulajalla on kohtalaisen pelottava soundi. Mainiota. Lisäksi vielä saa selvää mitä sanottavaa löytyy. Tämä biisi ei kauheasti kumartele mitään normeja. Hieno esitys kaikin puuolin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Loudrunner - Loudrunner 17.05.2008

Loudrunner - Loudrunner
Kyllä tässä on soitannollisesti kaikki oleellinen paikalla. Laulupuolella oktaavin verran ylöspäin ja kuulostais jo tutulta. Hyvä biisi, hyvin soitettu. Taagemainen laulanta vain puuttuu kruunaamasta paketin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pääoma - Yövieras 17.05.2008

Pääoma - Yövieras
Kunnon biisi lähtee aina käyntiin ilman turhaa johdattelua, ja niin tämäkin. Soitanto on hienoa, ja kitaroinnille voikin antaa erityis maininnan. Kertosäkeen melodiat menee hiukan sanoituksen ehdoilla, joten mistään tarttuvimmasta kertsistä ei ole kysymys. Mutta säkeistön kitarointi laittaa kyllä jalan nytkymään.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Järvi - Pois 19.05.2008

Järvi - Pois
Kivasti lähdetään liikkeelle perinteitä kunnioittaen. Akustisen soundi vois olla asteen särmempi. Laulu kulkee, vaikka hiukan sävelalan ala-laitamilla ollankin vaarallisilla vesillä. Tyylikkään kuuloinen tuotanto, vaikka perinteisyydessään ei mitään erikoista tarjoakkaan. Stemmat on siellä missä kuuluukin, ihan ok biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Re-Pulse - Eyes Of Fire 31.07.2008

Re-Pulse - Eyes Of Fire
Mukavasti lähdetään käyntiin, ja ei muutakuin paranee edetessään. Laulu on erinomaista, kitarapuolella on hienoja juttuja, ilman mitään ylilyöntejä. Hyvä biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIVARi - Taivaisiin 04.08.2008

DIVARi - Taivaisiin
Hehe, Tätä biisiä tuli taannoin miksailtua ihan harjoitusmielessä. Kiitokset mahdollisuudesta!! Tässäkin biisissä on bändille tutut elementit kasassa. Rento luonnollisuus ja reipas meininki. Laulajan ääni on sen verran persoonallinen että jää taatusti mieleen heti kerta laakista. Biisikin on ehkä meikäläisen suosikki bändin tuotannosta, vaikka hyviä kilpailijoita löytyy. Hienoa työtä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Flies Around The Light - Ghost in the Machine 17.05.2008

Flies Around The Light - Ghost in the Machine
Hyvältä soundaa, sovitus on kohdallaan ja soitto on varmaa kun kusihätä muutaman kaljan jälkeen. Laulukin vielä kuulostaa sielukkaalta ja pysyy nuotissa. Mitäs tässä muuta sanomaan kuin että pirun hyvä pläjäytys!!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Above Sanity - A Picture 17.05.2008

Above Sanity - A Picture
Hienoa laulumelodiaa ja ok laulantaa. Soundipuolelta puuttuu tietty syvyys, mutta kelpaa kyllä kuunnella sillä nuo stemmat on kyllä hiton hienosti vedetty.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreamcase - Under the Total Control 17.05.2008

Dreamcase - Under the Total Control
Hmm. 60 luvulla kannanottoja tehtiin laulamalla hiukan nuotinvieressä, nykyään siihen ilmeisesti riittää instumentaalibiisi, Mikäs siinä, sanoma vaan ei irtoa ihan helposti. Noh yllätyksetöntä soitantaa, mutta ihan hienoja juttuja sinne on sijoitettu. Ihan hyvä, ei kuitenkaan saa meikäläistä barrikaadeille. Ei edes keskelle tiedon valtatietä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mustaruhtinas - Legacy of Hate 07.08.2008

Mustaruhtinas - Legacy of Hate
Hyvin perinteikkäissä merkeissä rypistää Mustaruhtinas. Suuria yllätyksiä tästä ei lohkea, perus räimettä. Puree luultavasti genren tuoreimpiin edustajiin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Out of Tune - God is a Coward 04.08.2008

Out of Tune - God is a Coward
Jälleen kerran OoT:n taidonnäyte omalla sarallaan. Ei kuulu levyn suosikkiraitoihin, mutta ei missään mimessä ponneton. Tässä biisissä nuo osien väliset muutokset on niin äkillisiä ja ehkä hiutusen liian teräviä mun makuun. Hyvää matskua kuitenkin muilta osin. Kelpaa kuunnella. Livenä pitäisi päästä joskus katsastamaan tämä porukka!

Kommentti kappaleesta Kuuntele ranca - Ihmisen Laulu 18.05.2008

ranca - Ihmisen Laulu
Ohhoh, tulipas hiton hienoa soundia korviin. Tämä on ihan valmista kauraa - ei oikestaan oo mitään mollattavaa. Sovituksessa on hitosti hienoja elementtejä, vähän sieltä täältä. Laulaja on mainio. Hienoa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mind Factory - Medication 04.08.2008

Mind Factory - Medication
Kohtalaisen kaunista ja taitavasti vedettyä tavaraa. Laulajalla kaunis ääni - oonkohan kuullu aikasemmin..? Tunnelmallista ja samalla puhuttelevaa tavaraa. Mukana myös tarvittava annos testosteronia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grazy Mama & Sidekixx - Suru ansa 15.05.2008

Grazy Mama & Sidekixx - Suru ansa
Alku on mukavan kuuloista, säkeistössä on jaksettuu kehitellä melodiaa. Kertosäkeessä saadaan sopivasti lisää potkua touhuun, tosin asteen tarttuvampaa kertosäettä jäin kaipailemaan. Valmiin kuuloista materiaalia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grazy Mama & Sidekixx - What the Hell? 31.07.2008

Grazy Mama & Sidekixx - What the Hell?
Aj että että nautin kun luureista pärähti kunnon suomenkielistä energistä naisenergiaa. Kaiken puolin iloinen yllätys. Ei tällä biisillä levy-yhtiötä kaadeta! Komeata rallia!

Kommentti kappaleesta Kuuntele VPA - Kanssamatkaaja 17.05.2008

VPA - Kanssamatkaaja
Melkoisella tunnelmoinnilla mennään. Hiukan varovaisen epävarmaa laulantaa, hiukan lisää varmuutta kaipaisin vaikka balladi onkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marccus - Liar 15.05.2008

Marccus - Liar
Hieman jäi mietityttämään nuo säkeistön stemmat. Jokin niissä mättää.. Muuten vastaa kuvausta kyllä varsin hyvin. Soundeissa on ilmaa kuin 80 luvulla ikään. Ja siistiä synasoundia aika-ajoin. Mielenkiintoinen tuttavuus, tosin ei nyt ehkä perus pop-kaavaan tottuneelle nyt kuitenkaan se helpoiten uppoava biisi. Ok paketti kuitenkin kaiken kaikkiaan. Melodioissa hienoja juttuja.

Kommentti kappaleesta Kuuntele J. Vuontion Hersymispiste - Aamusta hämärään 07.08.2008

J. Vuontion Hersymispiste - Aamusta hämärään
Helkkarin hienoa että joku veivaa musaa Linukan parissa. itekkin tuota joskus harrastaneena plussat jo siitä! Kyllähän niillä työkaluilla tekee jo biisin jos toisenkin. Biisi itsessään rullailee mukavasti pieniä rumpupuolen ylilyöntejä varsin mukavasti. Tehokasta tunnelmointia, ilman mitään järjettömiä yllätyksiä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pyromaniac - Pyro-Fucking-Maniac 18.05.2008

Pyromaniac - Pyro-Fucking-Maniac
No kyllähän tämä melko tiukka rypistys on. Soitto kulkee ja meininki on laulujenkin puolesta kohtuu agressiivinen. Ei kuitenkaan herättänyt mitään suuria tuntemuksia genrekynnyksen takia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Uncle Foe - Sack of Mush 15.05.2008

Uncle Foe - Sack of Mush
Sähkörummut toimii, ja esituotantopaskaksi ihan hyvää settiä. Valmiinkuulonen biisi - valmiina varmasti kuumaa kamaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electrical Shaman - Taikapeili 02.09.2007

Electrical Shaman - Taikapeili
Nyt on tehty kerralla sen verran pitkä satsi, että heikompia hirvittää. Alun seesteisen valuilun jatkuttua pari minuuttia olin kyllä heittämässä pyyjettä kehiin. Mutta kyllähän sitä loppua kohden alkoi tapahtua.. Ei ole meikäläisen juttu, ei...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Kylväjä 27.08.2007

Routaraja - Kylväjä
Todella erikoiset soundit, todella tummaa. Laulukin tuntuu olevan todella etäällä kitaraan verrattuna säkeistössä. Muutenkin henkilökohtaisesti on vaikeuksia stereokuvan kanssa. Joidenkin soundien suhteen kannattaa tehdä viilauksia, mutta itse biisissä ei ole mitään vikaa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Koalitio - Kantajat 02.09.2007

Koalitio - Kantajat
Ei tästä heti kyllä osannu metallia olisi osannut odottaa, jos sitä tossa ei selkeesti olisi lukenut. Hiukan soundipuolella tarvittais jotain lisäpotkua. Biisinä tämä sopisi perjantain viinanhuuruisiin hengailuihin livekeikalla. Hyvää tavaraa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Koalitio - Seuralainen 29.08.2007

Koalitio - Seuralainen
Metalli on aina hyvää. En tosin välitä suomenkielisestä laulusta, mutta se nyt on vaan makuasia. Hyvä tämä on.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Discordance - Dropped 29.08.2007

Discordance - Dropped
Mainiot kitarasoundit, mutta rummut jättää kylmäksi.. Basso?? hyvin on piilotettu.. Lauluja jäin kaipailemaan mutta eipä niitä koskaan tullut. Hurjia sooloja kyllä löytyy. Nekin ehkä hieman taustojen varjossa. Hienoja harmonioita - toimii. Diggaan kyllä, mutta tällainen biisi tarvii vielä sen virilin uroksen täydentämään pakettia kunnon munakkaalla laululla.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Art Alta - Blow Me Out 26.08.2007

Art Alta - Blow Me Out
Sweet Home Alabama tuli väkisin mieleen tuosta riffistä. Itse biisi on simppeli ja toimiva, tykkäsin tuosta säkeistön staccatojutusta, toimiva koukku. Musatyyli ei ehkä ole minulle sitä ominta, joten ei sen puolesta kolahtanut biisi ihan kympillä, mutta genressään varmasti toimivaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ever Since The Day - It All Went Wrong 26.08.2007

Ever Since The Day - It All Went Wrong
Mielenkiintoista, ringistä tulee vastaan oma biisi...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Art Alta - Always Wrong 29.08.2007

Art Alta - Always Wrong
Veikeät soundit ootte saaneet aikaiseksi. Soittopuoli ja laulukin toimivat. Eihän tässä mitäänvikaa ole. Hyvä biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Art Alta - Amuse You 02.09.2007

Art Alta - Amuse You
Todellista Rockkia isolla ärrällä. Letkeä kitarointia ja rempseää laulantaa. Paketti pysyy alusta loppuun kasassa, ja kersin muhkea laulanta on kuin piste sen kuuluisan i:n päällä. Taitavasti tehty paketti.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Art Alta - 9 to 5 Murderer 27.08.2007

Art Alta - 9 to 5 Murderer
Kivan kuuloinen ralli! Hilpeä hyväntuulisuus paistaa tästä poppoosta läpi, todella virkistävää. Soundit on toimivat, ja mitään kompastuskiviä ei tästä biisistä löydy. Hyvä paketti! Stray Cats -fiilarit.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eki Pop - Näin sinun itkevän 02.09.2007

Eki Pop - Näin sinun itkevän
Surullisen haikea meininki. Sanoitus kuljettaa biisiä eteenpäin. Taustat tukee hyvin sanomaa. Pientä ontumista kokonaisuutena - vaikea sanoa onko se tämä 'kotiviini'mäisyys. Hiukan vanhahko soundi, ja tempo on pikkasen laahaava. Kyllä tämä iskelmästä menee.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eki Pop - Kadonnut aika 26.08.2007

Eki Pop - Kadonnut aika
Hieman välillä tahti heittelee, efektejä oli mun makuun ylikäytetty ja rumpuja jäin kaipaamaan. Stemmat oli todella hallitsevat, niiden miksausta kannattaisi ehkä miettiä uudelleen. Soundit on aika kotikutoiset, mutta sitä on todennäköisesti haettukin. Ja suomen kielessähän ei ole sellaista sanaa kun "enään"... Oli tässä paljon hyvääkin, melodia oli toimiva, soolosoundi kaikessa kummallisuudessaan hyvä. Paremmalla toteutuksella uppois muhun paremmin, nyt jäi syystä tai toisesta sellanen "Rampe & Naukkis"-fiilis.

Kommentti kappaleesta Kuuntele 7th Edition - Running Out Of Love 07.08.2008

7th Edition - Running Out Of Love
Hardrokiksi kohtalaisen popahtavaa.. jo pelkästään soundienkin puolesta. Hieno kertosäe hyvillä stemmoilla. Muutenkin biisi polkee eteenpäin ihan mukavasti, mutta kyllä tästä puuttuu munaskut tähän genreen. Noh, juutuin taas sivuseikkaan. Biisi on varsin hyvä, tuotantopuolella ehkä suurimmat kehitystarpeet.. Laulut toimii erinomaisesti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sigkk - The Ride 24.08.2007

Sigkk - The Ride
Kannuista tykkään. Laulu myös ajaa oman asiansa. Eihän tässä sitten muuta olekaan.Omaperäisyydellä tämä ei kuitenkaan loista.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Liian kaunis 24.08.2007

Routaraja - Liian kaunis
Poppia. ihan laadukkaan kuuloista tavaraa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Turingin poppikone - Strontium 90 24.08.2007

Turingin poppikone - Strontium 90
Soundimaailma on melko mielenkiintoinen, vaikkei olekaan ihan allekirjoittaneen makuun musiikillisesti. Kaikki musiikki on taidetta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Oblivions Summoning - Indian Bob 24.08.2007

Oblivions Summoning - Indian Bob
Rytmi on positiivista. Henkilökohtaisesti en kys. tyylisestä suuremmin välitä, mutta kyllähän tämä silti ihan pätevältä kuulostaa ja koukut tuovat melko professionaalin vaikutuksen progevivahteisuudellaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soulburn - Valhalla Calling 24.08.2007

Soulburn - Valhalla Calling
Massiiivia...supermassiiivia. Sopisi varmaan jonkun leffan taustaksi. Hyvän kuuloista.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sonar - Luovutusvoitto 07 26.08.2007

Sonar - Luovutusvoitto 07
Basarisoundi ei oikein istunut kokonaisuuteen ja kyllä soundeista muutenkin huomaa että kyseessä on demo, mutta ei anneta sen häiritä, kyllä tästä biisin idea selviää. Soitto on paikoitelleen hivenen haparoivaa, mutta paljon tässä on toimivia juttua. Kertosäkeestä tykkäsin, vaikkakaan se ei hittikertsi ollutkaan. Kitarointi oli pakoitellen todella maukasta. Hyvä biisi, mutta tuntuu että paukkuja riittäisi parempaankin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sonar - Minuutit 24.08.2007

Sonar - Minuutit
Mielenkiintoisen alun jälkeen alkaa hyvä mäiske, joka kuitenkin jotenkin latistuu laulun alkaessa. Vokalistit kuitenkin nostavat kappaleen hyvin takaisin energiseen menoon. Sopivasti rytmityksiä, joihin kuuntelija voi eläytyä. Hyvä. Fanittaa ;)
10

Sivu: 1 2 3 4