Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 12 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teku Räkä Bou tr tr - Elämän Sotilas feat. Ylibaine 22.11.2005

Teku Räkä Bou tr tr - Elämän Sotilas feat. Ylibaine
No niin, vihdoinkin jaksoin alkaa heittämään kommenttia. Biitti on ihan ok. Hyvät sämpylät on otettu. Viel kun sais tietää että mistä kappaleesta noi on? Anyway, basarit on hyvät ja toi laulu kuullostaa kanssa aika hyvältä. Lyriikoista sen verran että TR vetää hyvin, flow oli hyvin kohdallaan ja ihan kivoja laineja tippui. YB taas kuullosti jotenkin väsyneeltä, mut silleen veti ihan hyvän versen sekin. Miksauksetkin on ihan hyvin kohdallaan, ei kuullostanu tukkoselta tai mitään vastaavaa. Hyvä kappale kokonaisuudessaan, siis. =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Voittajafiilis - Voittajafiilis - Kuka on sun Nainen? 12.10.2005

Voittajafiilis - Voittajafiilis - Kuka on sun Nainen?
Jees, levyn olen hommannut jo aikaa sitten mutta kaipa tähän voisi jotn arvostelua heittää. Hirveesti multa ei löydy sanottavaa, mutta tää biisi toimii kaikin puolin. Biitti on yksi levyn parhaita (ne kaikki kuullostavat kyllä todella hyviltä) ja lyriikat ovat kaikilla hemmoilla hyviä. Eritoten pidän Ezran versestä. Parasta mitä biisissä on on sen tyyli, eli vähän niinkuin "vakavasti naurettavaa", eli hauskasti esitetty muka vakava asia. Jos nyt tajusitte mitä tarkoitin. Mut joo, yksi Jokanen on Voittaja-levyn parhaita kappaleita. =)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele TH-T - Oma Totuus feat. Sam 19.10.2005

TH-T - Oma Totuus feat. Sam
Hyvä kappale. No joo, mistäs sitä aloittaisi.. Biitti oli hyvä, Saamin parhaimmistoa. Juuri sopivan potkiva ja kivat instrut. ja se naikkosääni kuullostaa kanssa hyvältä. Sitten vaikka huukki. Tiedä sitten kuka Sam tuo on joka laulaa, mutta ihan hyvä ääni, ja kuullostaa huukki ihan kohtalaiselta. Sitten vielä räpeistä sen verran, että teknisesti toimivat. Flow oli ihan ok ja riimit mätsäsivät ihan kivasti. Ja joo, tän tyyliset kappaleet toimivat usein ihan hyvin, tämä toimi myös. Ihan hyvä aihekin siis. Kokonaisuutena toimiva hyvä kappale.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haikaus - Aailma 04.10.2005

Haikaus - Aailma
No joo, tämä oli hyvä. Aluksi vaikutti tylsähköltä ja ponnettomalta, mutta loppupuolella yllätyin positiivisesti. En yleensä kuuntele/pidä tällaisista kappaleista, mutta tässä oli hyvät saundit. Instrut kuullostivat hyviltä ja basari oli juuri kohdallaan. Ainoana haittapuolena sanon että naisen ääni ei ollut maailman kaunein tietyissä kohdissa. Kuullosti vähän kärsivältä. Mutta lopusta pisteet kotiin, hienosti lopetettu kappale. Tuli mieleen tästä Prince of Persia-peli, tämä kappale olisi voinut olla suoraan siitä.. =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele PehmoA - Päivästä päivään Feat. Opaaz 02.07.2005

PehmoA - Päivästä päivään Feat. Opaaz
Biitti on erittäin hyvä, mä tykkään tosta instrumentaalista paljon. Bassokin potkii mukavasti. Flow on hyvin kohallaan, niin Pehmolla kuin Opaazillakin. Kaikista uusista biiseistä on paistanu sellanen kesäfiilis, ja mun mielestä tässä on sama homma. Eli selvennettynä, kuunnellessa huomaa että artisteilla on hyvä fiilis päällä. Tai sitten mä olen vaan huono tulkittemaan ihmisiä... xD Mut takas biisiin. Sanat on hyvät, samasta aiheesta on monta biisiä, mutta tää on ehdottomasti valioluokkaa. Tokasta versestä mä pidin eniten, syytä en tiedä mutta jotenkin se vaan menee niin putkeen ja kohottaa biisin tunnelmaa lisää. Mut miksi en antanut kymppiä? Ite olisin kaivannu enemmän Opaazia esille. Loistavan huukin vetää kyllä, mutta jotenkin olisin tykänny että se olisi ollu enemmän mukana kokonaisuudessa. Mutta todella hyvä biisi oli, siinä mun ajatukseni kiteytettynä. mp3-soittimeeni menee ja tehosoittoon ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Maria 6v. räppää - Etana Elli (alkuperäinen) 27.03.2005

Maria 6v. räppää - Etana Elli (alkuperäinen)
On se kumma jos ei lohkee seuraavan Greatest Bits-skaban voitto!! Tää on loistava, pikkusysteri setittää aika tasokkaasti, kun otetaan huomioon ikä, jota löytyy huimat 6 vuotta... ;D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pirates - Was a pirate 27.03.2005

Pirates - Was a pirate
En oikeen tajunnu biisin ideaa, mutta hyvästä toteutuksesta pisteet...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Voittajafiilis - Mängimies - Poika Pieni 11.02.2005

Voittajafiilis - Mängimies - Poika Pieni
Tää on hyvä. Toi 'poika pieni'-kohta tuo tollasta hienoa iskelmä-tyyliä mukaan, mut pelkästään hyvässä mielessä...=) MängiMie$ on taas todistanu olevansa SuomiHipHopin eliittiä, niinkun koko Konala Cartellikin on...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gabriel Centaurion - Mä, Minä ja Mun Viinapullo 19.01.2005

Gabriel Centaurion - Mä, Minä ja Mun Viinapullo
Siis tää on oikeesti ihan vitun friikki, mut se tekee täst ihan hemmetin hyvän!! ei hitto, ton "hei pikku pissis, näytä sun tissis"-kohdan takii melkein kuolin nauruun x)...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Juan Muteniac - Mikko 02.11.2004

Juan Muteniac - Mikko
Jees, biisi on tosi hyvä, vähän erilaista matskuu Juhozzilta ja Da Muteniascsilta...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jady - Wanna Know (feat. Brand X) 28.03.2005

Jady - Wanna Know (feat. Brand X)
Loistava biisi!! Vaikka Brand X ei kauheesti tossa kuulu niin se vähä on hienosti vedetty.. Ja Jady laulaa todella kauniisti. Biisi toimii loistavasti biletysbiisinä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Proyo - Luulette Tietävänne 04.07.2005

Proyo - Luulette Tietävänne
Luin sun viestis tuolta foorumeista, keskustelusta jossa puhuttiin suomihopista. Olit tokassu että yrität tehä biisejä täysin eri tyylillä mitä muut. Täytyi tulla tarkistamaan ja täytyy myöntää, että et sinä mitään turhaan puhunut. Tämä biisi iski muhun todella hyvin. Biitti ei ole mitenkään uniikki tai muutenkaan kovin erottuva, tuollainen perusbiitti Tohtorilta. Mutta lyriikat olivat mun mielestä todella hyvät. Selkeellä, toimivalla flowlla tiputetut riimit kulkee hyvin eteenpäin ilman mitään sen suurempaa tökkimistä. Miksauksetkin on hyvät, biitti ja lyriikat ovat just hyvässä tasapainossa, niin ettei kumpikaan peitä kumpaakaan. En mä tästä keksi mitään sen enempää, tykkäsin tosissani tästä biisistä.
10