Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 49 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Valvoja - jos sul on unelma 15.09.2009

Valvoja - jos sul on unelma
taitsi paketti, letkeetä, täyttä asiaa, ei valittamista vaan hiljasuuden tila kuuntelulle.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Valvoja - Systeemi F.Mikki 15.09.2009

Valvoja - Systeemi F.Mikki
asiaa, taidolla, pojat hoitannu homman. kiitos tästä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lari Henrik - Sä oot (Remix) 11.06.2009

Lari Henrik - Sä oot (Remix)
kaunista. voiko tässä nyt enää sitte muuta sanoa..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lari Henrik - Jos Kaatuu 11.06.2009

Lari Henrik - Jos Kaatuu
pojka osaa. täst sen huomaa. paketti kaikkiaa hallus. kertsi ei miu mielestä o niikää itteesä toistava, vaan mieleen jäävä, hyvät sanat, hyvin sovitettu. liioilla kommervenkeillä ja liialla sanavarastolla täytettynä vois biisi olla jo tunnelmaltaanki iha erilainen. mutta kiitokset tuas hyvästä biisistä ja jatkan kuuntelua:)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Noc FreeBeats - No`c Beats - Melodista 18.06.2009

Noc FreeBeats - No`c Beats - Melodista
Todellaki, harvoin näi hyvää biittiä löytyy vapaasti käytettäväksi. Suuri kiitos! Biisi viännetty aiheesta, joka on täällä liianki totta.. Löytyy ensimmäisenä progiksestain.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sola - Parasiitti 08.05.2009

Sola - Parasiitti
okei poika, iha hieno biisi, biitti hieno.. mut kyl miu ääni sopii va ni prkleen hyvin tähän;D (aini ei o mikseris asti se viel) mutta, boy is back in game? poika osaa asiasa ei siin mtn, edellee.:D

Kommentti kappaleesta Kuuntele RR - RYHMÄ - Breikin Jälkeen! 31.01.2009

RR - RYHMÄ - Breikin Jälkeen!
huono hetki kommentoida, vähä jäässä, mut annetaa silti kuulua:D elikääs, letkeet, ei valittamista tosiaa.. kuuntelu vain vahvistaa käsitystä et kyl työ nää hommat osaatte:D give some more?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Miksu Music - Miksu on thääl 01.02.2009

Miksu Music - Miksu on thääl
jeahs, sanoist on vähä vaikee saaha tosiaan selvää, varsinki ekas verses oli miul vähä vaikee tavottaa flowtakaa, minkä johdosta se tuntu kankeelt korvaan. MUTTA toises verses oli meininki joteki selkeempää, sieltä erottui vähän paremmin:) Yks, mikä häirihti joteki hyvi usei korvaan, oli nuo änkytykset. ehkä toisenlaisel toteutuksel tai paremmi mietittynä ois voinu istuu paremmin? Täl jäi hieman kankeeks. Kuitenkin, kaikenkaikkiaan iha taitti paketti, enemmän huomioo kiinnittää va flowhun, äänenkäyttöön ja joidenkin asioiden toteutukseen. Ja säätää ne räppien äänilevelit vähä korkeemmalle, sil pelkästään pääsee jo pidemmälle:) keep on!:)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Miksu Music - Miksu on thääl 01.02.2009

Miksu Music - Miksu on thääl
jeahs, sanoist on vähä vaikee saaha tosiaan selvää, varsinki ekas verses oli miul vähä vaikee tavottaa flowtakaa, minkä johdosta se tuntu kankeelt korvaan. MUTTA toises verses oli meininki joteki selkeempää, sieltä erottui vähän paremmin:) Yks, mikä häirihti joteki hyvi usei korvaan, oli nuo änkytykset. ehkä toisenlaisel toteutuksel tai paremmi mietittynä ois voinu istuu paremmin? Täl jäi hieman kankeeks. Kuitenkin, kaikenkaikkiaan iha taitti paketti, enemmän huomioo kiinnittää va flowhun, äänenkäyttöön ja joidenkin asioiden toteutukseen. Ja säätää ne räppien äänilevelit vähä korkeemmalle, sil pelkästään pääsee jo pidemmälle:) keep on!:)

Kommentti kappaleesta Kuuntele JouGGis - Kohdataan 01.02.2009

JouGGis - Kohdataan
Kaunista, tuttua, sinua. Ei valittamista:) Kiitos ja waiting next one:)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikseri.net beatfactory v1.2 - Deebp Freebeat 8 01.02.2009

Mikseri.net beatfactory v1.2 - Deebp Freebeat 8
http://www.mikseri.net... ja tuolta löytyis muija äänen extraamana biisiä.:)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sola - Katuvan kynästä 26.02.2008

Sola - Katuvan kynästä
ko biisu alko soimaa, huokaisin. mutta tosiaan, rummut tuottivat hieman hmm pettymystä biitis. kuitenkin, love it, ihana melodia. räbät: hienosti, normal, süper vedetty, josta tykkään! mitää kehittävää tästä ny osaa oikee sanoo. rentouttavaa, tosiasioist, sweaat.. thanks boys, keep on and i'm listening here!;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele RauskiXL - Huutoi 26.02.2008

RauskiXL - Huutoi
anteeks mitä sanoit? mikä paska? onko siul jäbä korvis vikaa? humm.. like it again, like always. ei petä eikä jätä, tarjoo sitä, mitä tykkää kuunnel:) just awsome!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tuma - 2004 -2011 (kaikki vanhat) - Ootko rapStara? 17.02.2008

Tuma -  2004  -2011 (kaikki vanhat) - Ootko rapStara?
mitä tässä ny voi sanoo. sori, ootte mykistäviä just ny. piti tarkastaa teitin ikä et ni mikä oli ja mistä. mut tosiaa propsit itäsuomalaisuudest;) jätkät vetää hyvin, ja iän puolesta teil on mahiksii viel mihi! paketti kasas, eiko eteepäi vaa:)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Johannes Laitila - In Between Lanes 29.01.2008

Johannes Laitila - In Between Lanes
ensimmäistä kertaa nyt kuuntelin bisujasi.. soitanta kuulostaa oikeen mukavalta peruskkuvioneen sinänsä, toteutus ja äänenlaatu kuulostavat kerralla purkkiin nauhoitukselta, vaikkakin soittimet erottuvat toisistaan paremmin. joten miksausta kaipaisi, jotta soittimet sulautuisivat paremmin toisiinsa ja kuulostaisivat tämän myötä joltain muulta kuin livevedolta. lauluun siirtyen: menettelee. ei kokopainoista epävireistä kiekumista kuten olisi voinut odottaa, mutta hyvin yksitoikkoista, ja huomaa, ettei tämä puoli aivan täysin hallinnassa ole. lauluihin kaipaisi lisää kuviota, jottei se olisi niin monotonista, jopa tylsistyttävää. lisäksi hookkeja, yllätyksiä riimeihin. " in between lanes" tulee jopa tuskastuttavan monta kertaa. tuntuu, ettei mielikuvitusta ole käytetty riimen keksimiseen paljoakaan, rimmaavuus puuttuu täysin, jota odotan lyriikoilta, sekä säkeistöjen yksitoikkoisuus ei saa minua keskittymään koko kappaleeseen, sillä uusia sanoja ei säkeistöjen välillä löydy paljoakaan. vai olenko nyt aivan ulalla tyylin suhteessa ja puhun paskaa täysin tässä yksinäni? kuitenkin, kehittämistä löytyy, muttei tämä huono alku ole. rätinät pois ja yhteinäisyyttä ja lisää mielenkiintoa kehiin, niin tästä voi pitää enemmänkin. nyt se jäi vain jollekkin määrittelemättömälle tasolle joka ei minuun uponnut. pahoittelen, kiitän ja kuittaan. nroa en osaa tälläkään kertaa antaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele RauskiXL - Sudet 26.11.2007

RauskiXL - Sudet
evet! olisi pitänyt muistaa, et jos ei muualta kuule järellist hyvää settii ni hipsis tänne.. kiitän ja kuittaan, I l'e that, boy!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Johannes Laitila - Brainbird 29.01.2008

Johannes Laitila - Brainbird
kuuntelin ny si tämänkin... uudempi biisi oli tähän verrattuna pettymys, paitsi laulullisesti.elä jännitä! yksinkertaista taustaa, mukavan kuuloista, mutta kuulin joukossa virheitä pianon soitossa, jotka häiritsivät korvaani, ex-pianisti kun olen. tai no selkeytetään, ei virheitä, mutta vierestä lisäksi iskettyjä iskuja. lisäksi piano ei ole volyymiltaan tasa-painossa muiden soitinten kanssa, ja lopputulos on hieman sekamelskainen. kuten totesin edelliseen biisiin, totean saman tähänkin: tasapainoitusta. sitten se laulu. lyyrisesti huomattavasit parempi kuin uudempi bisusi, riimittelyä havaittavissa jollainlailla. lisäksi monotonisuus tämän lyriikoista puuttuu, mikä on siis hyvä asia mielestäni. alkuun laulu lähti hyvin epävarmana ja jotenkin värisevänä. vedä ennen nauhoituksia biisi muutaman kerran taustan kanssa läpi, jolloin saat varmuuden ja voit niin sanotusti chillailla biisin nauhoituksen läpi. lisäksi treenaa itse ääntäsi, jotta löydät varmasti sopivat stemmat ja voit leikitellä huoletta. pidä kuitenkin sopivan simppelinä, äläkä lähde liikaa kikkailemaan. humm.. nyt alkaa kai olla jtn niistä ajatuksista tässä kasassa mitä mielessä pyöri.. älä ota haukkumisena, vaan rakentavana kommenttina. itse vaikeampi kuulla suoraan mitä korjata ja kehittää, mutta muiden annettua kommentinsa, voi kiinnittää huomiota mainittuihin seikkoihin yksi kerrallaan ja alkaa työstämään asiaa, jotta oma musiikki kuulostaisi entistä paremmalta. itse olen niin tehnyt, vaikka välillä masentanut, ja eteenpäin mennään ko mummo lumessa:D joten tsemppiä ja kiitän ja kuittaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sola - Menneet ja nyt 07.09.2007

Sola - Menneet ja nyt
mitäkä tässä ny sanoo.:D ei kehittävää kertomista, perussteisseis hyvi jatkuu, ei kummempia aukene miu aivoist täl kertaa. gut.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Katya - Oh So Nice feat.J.Bling 29.01.2008

Katya - Oh So Nice feat.J.Bling
thank ya!! tällaista olen kaivannut pidemmän aikaa korvieni kuultavaksi!! nyt vasta löysin, kun pitkän ajan kuluessa löysin taas tänne sivuillesi. love it!! ei voi muuta sanoo. sai tän tytön heti raivaa olkkarin maton sivuun ja sheikkaamaan, taivuttaa itteään ja iskee kroppasa ja taitosa kunnolla likoon vain tän biisin vievyyden (?öh)vuoksi:D really babe, shake it shake it, cause this make me shake it!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Talentti (vanhat) - Joka h***a huutaa ny!! 31.03.2007

Talentti (vanhat) - Joka h***a huutaa ny!!
tässä on juuri sitä, mitä olen pitkään odotellut kuulevani taas, tämä on semmosta mistä tykkään! (ja khovast!:) saa kropanki voimal liikkeelle ja ois siisti kuulla livenä. Muuta kiitän ja kuittaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Azure Mind - Outset - Fascinating Terytorium (Azure Mind RMX) Preview 22.03.2007

Azure Mind - Outset - Fascinating Terytorium (Azure Mind RMX) Preview
tekis mieli haukkuu siuti lyttyy mut jätetää se ny tällä kertaa.. siihen ko en ny todellakaa osaa löytää aihetta (prkl). tästä tuli suorastaan sellane fiilis, et ahh ko tulis kesä, hämärät kesäyöt ja tämöstä sielä puksuttas, röökiä imien ja huurteista nautiskellen.. ahh.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Azure Mind - Happy Valentine´s Day 17.02.2007

Azure Mind - Happy Valentine´s Day
jeash mittees tässä ny si tarinois. ei voi oikee muuta sanoo ko et chilli ja rento meno sai hyvälle fiilikselle:) tack så myck'! jag tycka att.

Kommentti kappaleesta Kuuntele LePe - Loistava Päivä 22.01.2007

LePe - Loistava Päivä
mitä tässä ny voi enää sanoa. perkule:D mykäks sait aikas kepeesti; kiitän ja kuittaan! (n' num against, sry. vähäiset sanatti puhukoot puolestaa)

Kommentti kappaleesta Kuuntele colp - Välil sattuu 12.01.2007

colp - Välil sattuu
hmm chillailles löysin tän mutta siis joo. kokonaisuudessaa aika hyvä:) paketti sinäsä kuosis, vaikkeki ois voinu olla voksut iha va vähä kovemmalla ko joutu keskittyy kuuntelemiseen(vai oonko vaan huonokuulone?). vaikee muut sanoo jos ei väännä volii ja keskity. mutta kun si käänsin volaa kaakkoo ja keskityin niin: tykkäsin kovasti biitistä joka sopi sanoihi ja äänees=> flowsta ja äänestä tykkäsin kovasti:) g'g'! eipä tässä ny hirveesti kehittävää krääsää jaksa ruveta tuonka enempee tiputtaa mutta jääköön tällä kertaa tähän ja jään odottelemaan lisää:)

Kommentti kappaleesta Kuuntele colp - Välil sattuu 12.01.2007

colp - Välil sattuu
hmm chillailles löysin tän mutta siis joo. kokonaisuudessaa aika hyvä:) paketti sinäsä kuosis, vaikkeki ois voinu olla voksut iha va vähä kovemmalla ko joutu keskittyy kuuntelemiseen(vai oonko vaan huonokuulone?). vaikee muut sanoo jos ei väännä volii ja keskity. mutta kun si käänsin volaa kaakkoo ja keskityin niin: tykkäsin kovasti biitistä joka sopi sanoihi ja äänees=> flowsta ja äänestä tykkäsin kovasti:) g'g'! eipä tässä ny hirveesti kehittävää krääsää jaksa ruveta tuonka enempee tiputtaa mutta jääköön tällä kertaa tähän ja jään odottelemaan lisää:)

Kommentti kappaleesta Kuuntele TH-T - Kaupunkimme Palaa 21.01.2007

TH-T - Kaupunkimme Palaa
suorastaan ihanaa^^ just sellasta josta tykkään:) ei tässä ny mtn osaa si sanoo oikee enempää.. odotukset oli kovat ko katto et ketkä jätkät tässä onkaa si messis ja ne khyl täytty. kiitän!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Azure Mind - The Walk (4am mix) 09.01.2007

Azure Mind - The Walk (4am mix)
doddiih ny vihdoin aikaa käyä tääl kuuntelee ja tiputtaa mällit. no joo mut siis kuulosti kyl tosi kivalta.:) todella rentouttava biisi ja jotenki rauhottava:) sai jotenki stressin purkautumaa näitte kiireiden ja stressin keskellä. en ny tän kehittävämpää osaa just ny tähä sanoo. kiitän^^

Kommentti kappaleesta Kuuntele JouGGis - Takaisin 22.11.2006

JouGGis - Takaisin
ah.. tääki va on nii.. ah...*mykkä olen taas*
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele LePe - Pimeydestä aurinkoon 27.11.2006

LePe - Pimeydestä aurinkoon
jeah. jotenni mukavan lepposa biisi kokonaisuudessaan - tosiaa fiilareit..erityisesti tykkäsin tuosta kuorost varsinni ko kertsis kunnol oli.. toi lisätunnelmaa kybäl lisää. mutmut. en täs mielentilas ny oikee mtn järkevää osaa sanoo.. häiritte kuitenni jäi tuo loppu jotenni ykskaks ja sih noi versein alut jotenni ykskaks et pehmeyt tämmöne biisi ois kyl enemmä kaivan niihi enemmänni. en ny riimehi jaksanu ruveta kiinittää huomioo sen enempää.. tuli taas niin kehittävää sanottavaa muttamutta siis jeash biisi mut ei tullu semmosta ahaa elämystä kyl täl kertaa.. mut ei huono..=> nroo et sua tuas siekä mut jospa nuo sanat kertoo jtn ites. (masentaval fiiliksel masentavaa kommenttii)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kaikille vapaat biitit - dip 21.01.2007

Kaikille vapaat biitit - dip
aivan ihana biitti. tätä en osaa ko rakastaa.:)

Kommentti kappaleesta Kuuntele RauskiXL - yksin 24.10.2006

RauskiXL - yksin
aiih..ei voi kyl mtn muuta sanoo ko et mahtavaa.. aivan mahtavaa!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lari Henrik - Can´t do without you 23.10.2006

Lari Henrik - Can´t do without you
lähin kuuntelee varauksel tätä biisii.. mutta hupsis yllätyin kyl superpositiivisesti! biitti oli aivan ihana tykkäsin siitä hirviästi! sanat oli lepposat ja sai jotenkin olon rauhalliseks, vaikutti varmaa tyyli jol vedit. kokonaisuudessaan voin kyl sanoo et tosi onnistunu biisi kaikki oli jotenki kohillaan. ite tykkäsin tästä. mahtavaa!! harvemmin arvosanaa annan mut tälle on pakko tiputtaa tuo kybä.. ei voi kyl ny muuta..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lil\' Salsa - Etsimässä 22.10.2006

Lil\' Salsa - Etsimässä
ei kyl iha heti uskos et jätkä 13... vittu tommoset setit ja flow ja ääni. tervemenoa se on... mutta jooh tästä biisistä niih aikas chilli meno kyl ihan diggailin.. en voi ny oikee sanoo mtn enempee vetää mykäks ja numeroo taas en taia antaa ko sitä ni huono oon tiputtelee.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DirtyBeats (free beats) (vanhoja) - lauantaipatoutuma 20.08.2006

DirtyBeats (free beats) (vanhoja) - lauantaipatoutuma
pakko myöntää nää sun biitit on mahtavia. paljon vaihtelevuutta, osat erottuvat, sekä ite verseis jtn pientä saattaa ain olla mikä tekee ainutlaatusen. en osaa ny mtn kehittävää tähän sanoo sorry.(ja neki vähät sanat taas kertokoo sen mitä kertoo=> no number..)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Inanna - Enkelin Katse (studio) 19.08.2006

Inanna - Enkelin Katse (studio)
hmm ensinnäkin biitistä.. muistelen kuulleeni tän saman biitin jsn Sanan vetämäs biisis (en musita biisin nimee)? odotukset täten nousivat hieman korkeammalle ko olin kuullu biitin jsn aiemminki.. laulu kaipaa turkasesti harjoitusta, niin melodioiden kanssa kuin muutenkin äänenkäytön kanssa. ääni hukkui jonnekkin eikä sanoista tahtonut saada selvää..soundi jotneki tunkkanen..ois voinu parempi jopa jos ois ollu selkeempi ääni ja lauluun vaan enemmmän rohkeutta ja voimakkuutta. siitä se. päätän tähän en osaa oikee ny mtn enempää täl kertaa tähän sanoo.. mut siittä se. miksaus selkeyttää ja parantaa jo paljon jos sais selkeemmäks. mut en anna taas nroo ja p's..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Azure Mind - Broken Chords 04.07.2006

Azure Mind - Broken Chords
pakko myöntää; hyvältä kuulostaa.:) sai tanssijalan vipattamaan, ja vaihtelevuuden ansiosta jaksaa kuunella kerta toisensa perään, pikemminkin tunnelma vain nousi. hyvä hyvä:) mitään kehittävää tähän en nyt osaa lohkaista, vähemmän kun tätä puolta tunnen, mutta jään fani-listalle odottamaan lisää:)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bliz North - Guitar Revenge 22.08.2006

Bliz North - Guitar Revenge
kokonaisuudessaan aika jeash biisi. plussaa siitä et suht mielenkiintosen olit saanu kasaan, VAIKKAKIN oli aikas yks'toikkonen eli vaihtelua kehiin va enemmän ja rohkeemmin. toine miinus oli si se että säädäppä nuita soittimia samalle vahvuudelle. iskee piano aika pahasti korvaan ko alkaa. vaikee laulajan/räbäjän sen mukaan si vetää tuoho ees jos ykskaks liian kovalle iskee ei voi miksataka mitenkä. ja se et vasta kolmannel kuuntelu kerral hokasin sen viulun sieltä. jäi jotenki pianon ymym sälän alle ja pahasti. saa olla siis selkeempi. elikä ny tähän hätään nopsaan kirjotettuna tuli mieleen et säädäppä nuo volyymit korvalle siedettävimmiksi ja tasaisemmiksi. mikään ei saa puskea yli ja hukuttaa kaikkea muuta. volyymilla ei saa yrittää tuoda poweria biisiin, vaan tee se melodialla ja soittimilla. toisena sitten tuo vaihtelevuuden tuominen. enemmän vaihtelevuutta biisiin niin melodioiden, soittimien vuorojen sekä esim. tuon pianon tempon ja kuviot vois vaikka loppuu kohti jotenki nopeutuu ja todella muuttua hieman jotta saadaan näin samalla poweria biisiin. tuossa myöhemmi tätä jo kirjoittaessani kuuntelin tuon alimman ja siinä oli mielestäni kivasti sitä pianoa juuri muuteltu. hyvähyvä. yhistelepä hieman eri oppimiasi asioita, kuuntele vanhoja ja opi kantapään kautta. kyllä susta viel biitintekijä tulee:) keep on goin'

Kommentti kappaleesta Kuuntele 42s Productions - Synkkää 27.05.2006

42s Productions - Synkkää
iha jeesh biitti sinäsä... tuo vaa oli yhes välis pianomelodia sama ku yhessä toises biisis..n. lähtien kohasta 0:49 ja sitä oli käytetty sitten siitä eteenpäin hieman niitä omia siihen jatkox tuoden mut taas palattiin siihe samaan. ootko tietosesti vai vahingossa? ei muuten mut häirihtee mua aineki aika pahasti tuo samanlaine pianohomma:P jätän taas numeron antamatta. p'c'..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hume - Taas tämä alko feat. Jbo 26.05.2006

Hume - Taas tämä alko feat. Jbo
ei o huono ei:) kertsin rallatus va vähä rupee pitemmän päälle ku kuuntelee ni "rassaavalta" tuntuu. iha jeesh molemmat vetää, ehkä eka vetäväl jäbäl rullaa paremmi, toine kuulostiki si jo helvetin tutulta..?:S mutta joo anyway aika jeesh biitti taustal, ja riimit iha jeba kamaa. ainoo häiritsevä periaattees oli toi kertsin rallatus. jätän täl kertaa numeron antamat sori va.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane (Vanhat) - Maija 19.03.2006

Mc Mane (Vanhat) - Maija
hyvän biisin oot tehny pakko myöntää:) kaunis biisi vaikkakin "perustyylinen" biitin ja flown kannalt.. mut ei häirinny sinäsä.. kuuntelin useemman kerran tuota biisii, huomasin et oon ite joskus tehny aika samantyyliset lyriikat ( ensimmäinen rakkaus, kestää muutaman vuoden mut sitte likka joutuu muuttaa faijan työnperäs ulkomaille.. seuraa tuskaa, itkua ja sadetta -niiku biisin nimi oli-.. yx poikkeus oli se et ei tavannu enää koskaan..luovutti lopulta) mut voin sanoo et sun tekemät on paljoki paremmat:) jään odottamaan jatko-osaa:) numeroo en sori uskalla antaa, harvemmin nykysin enää..:P

Kommentti kappaleesta Kuuntele BeNeL - Will To Carry On 19.08.2006

BeNeL - Will To Carry On
laulu on suoraan sanoen mahtavaa..*sniif* hyvältä kuulostaa.. sanoista sai selvää jne. ei ny pahasti mikää suoranaisesti häirinny. en osaa ny oikee sanoo mtn. gogo!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eaze - Heavenly Piano 22.10.2006

Eaze - Heavenly Piano
todellaki aikas hyvähyvähyvä:) mitäs tässä ny hirveesti kommentoimaa.. jtn pienii soittimien voimaakkuus erot jotkut ehkä oli hieman ns. jsn muual ko ois ollu parempi mut tosiaa siis nui mainittakoon ko ei paljosta o kii eikä häirihe mikää. no number again sorry..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ideaali - Näin tänää 27.11.2006

Ideaali - Näin tänää
jebujebu kuulosti khyl aikas chilli meno pakko myöntää et khyl piristi jotenni ja sai kroppaan pientä liiket aikaa.(liikkus enemmänki jos pää ei ois sidottu kuulokkeisii) mutta joo pakko myöntää digailin biitistä khyl pirusti ja jätkä jeash setit suanu piäle räkästyy. so not bad at all:) mut jiäsh oon en tän kehittävämpää osaa ny tähän täl kertaa tiputtaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele SC-Beats - 0utro 01.12.2006

SC-Beats - 0utro
oih.. aivan ihana biitti!rauhallinen, ei ollut yksitoikkoinen, mikään ei häirinnyt korvaan, ja nuo soundit aah.. en osaa ny mtn kehittävää sanoa mutta pakko myöntää että aivan ihana!:)tykästyin*kovasti

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jarspis - Demo 2005 - 02 hymypoika 04.05.2006

Jarspis - Demo 2005 - 02 hymypoika
kuunellu näitä siu biisejä täält ja pakko sanoo et tää kyl iskeny ja jääny mieleen parhaite.. jäbä osaa.. lyriikat saa kuuntelemaa ja tuo mieleen moniakin asioita. biitti jotenki sopi tähän eikä mitenkä mikää häirinny mua aineka. semmone kokonaisuudessaan ihanan haikee. huono ny tähän hätään mitään hirveen kehittävää tahi fiksua, enkä anna jälleenkään arvosanaa, mutta nää vähäisetkin sanat puhukoot puolestaan:)

Kommentti kappaleesta Kuuntele IzE - Schlampe 12.03.2006

IzE - Schlampe
voi helevetti.. ei voi sanoo kyl muuta ku et aivan mahtavan kuulosta tää siu hommas!! vahingossa löysin nää ja ny ku kuunnellu näit ni jätkä vetää helvetin hyvin nii saksaks ku suomeksi ja asiaa ja kekseliäästi..(vaikkakin mun saksan kielen taito ei mikää loistava o mut kuitenni jotenni ymmärtää) biiteistä sen et osas on kyl kauniit tai hyvät biitit, joissaki vähä "konemaiset" alkutasol olevan kuuloset mut täs varsinki hieno biitti.. pakko fanittaa haluun kuulla lisää:)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Talentti (vanhat) - Käsi kädessä kohti arkkua 31.07.2005

Talentti (vanhat) - Käsi kädessä kohti arkkua
no joo täs tän päivää kunnellu tätä biisii... frendit messis fiilistelty ja kaikki tykänny ja lopputulos sama-> lataus ja pyörimää koneelle..xD arvosteluna se et sanat asiaa ja saa ne vaan entistä merkityksellisimmix kun kuuntelee kerta kerralt uuestaa... ja kokonaisuudessaa paranee sitä mukaa mitä useemmin kuuntelee...!:)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Talentti (vanhat) - Käsi kädessä kohti arkkua 31.07.2005

Talentti (vanhat) - Käsi kädessä kohti arkkua
asiaa....:) juuri sellast mikää uppoaa muhun sojona... aivan ihanaa... kiitos lisää!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rope Freebeats - NoName4 27.03.2006

Rope Freebeats - NoName4
kaunis biitti pakko sanoo..! ei oikee mitää kehittävää tästä osaa.. vähä lyhyt on muuten uskaltautuisin kyselee...arvosanaa en taaskaa uskalla antaa ikävä kyl vaikka tosi hyvä biitti kyl on. sanat kertokoot jotain:)P