Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 142 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Death Generation - Blackout 02.01.2013

Death Generation - Blackout
Timmiä settiä. Laulukin toimii muuten makiasti, mutta sanoista on ainakin minulla vähän vaikeuksia saada selvää. Layne Staley -pastissi toimii ainakin mulle!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project 66.6 - Dying Existence 06.11.2012

Project 66.6 - Dying Existence
Onpa rosoiset soundit. Muutenkin aika... "jännittävä" tekele. Laulusoundit ovat ihmeellisesti tuolla taustalla, vaikka niiden pitäisi olla pinnalla. Sanoista ei saa mitään selvää. Puhumattakaan sitten noista growleista, jotka toki kuulostavat aika jänniltä. Liian rosoisesta soundista ja laulun katoamisesta johtuen arvosana putoaa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele 4 Eyes Only - In your dreams 06.11.2012

4 Eyes Only - In your dreams
Kuuluu turhan selkeästi tässä laulajan suomalaisuus. Jos ei enkku taivu paremmin, niin kannattaisi laulaa suomeksi. Ei siinä mitään pahaa ole. Use your strengths! Biisin parhaat hetket ovat tuossa 2:30 kohdalla. Toimiva sävellys ja ihan hyvin tuotettu pätkä noin muutenkin. Miksaus jees, soundit jees. Ysi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Fauna - Haudalla 06.11.2012

The Fauna - Haudalla
Mahtipontinen sävellys. Laulu ei minulle kuitenkaan toimi, koska sen soundi kuulostaa jotenkin oudolta. Hyvä miksaus noin muuten ja komea sävellys. Kyllähän tätä muuten kuuntelisi enemmänkin, mutta tuo laulu jostain syystä onnistuu karkottamaan minut, valitettavasti. Ysi koska on kuitenkin hyvin loppuun asti tuotettu.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MikeOne - Kynä & Paperi ft. Zankie 06.11.2012

MikeOne - Kynä & Paperi ft. Zankie
Ihan asiallinen räppibiisi. En oikein ole paras arvioimaan tätä genreä. Taustat toimivat ja soundit ovat asialliset. Riimitys toimii hyvin ja on tarkkaa. Monissa mikseriräpeissä itse riimittely on epätarkkaa ja huonon kuuloista. Tämä ei ole. Biisissä jees sanoma.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele ARTOmusic - On yö ja aika ikävän (kotidemo) 06.11.2012

ARTOmusic - On yö ja aika ikävän (kotidemo)
Kuvauksen mukainen koukuton, hauras ja kaunis. En oikein pysty antamaan tälle arvosanaa. Laittaisin itse laulua vähän lisää etualalle, koska tämä on kuitenkin hyvin laulajavetoinen kappale.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nantsi - Aamu 06.11.2012

Nantsi - Aamu
Aika herttainen biisi. Kiva svengi. Soundit ovat ihan kohdallaan ja miksauksessakaan ei suurempaa huomautettavaa ole. Joku semmoinen isompi koukku jäi tästä itselleni puuttumaan. Mutta voin samaistua sanoituksiin :-)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Audism - Colossal Gray 06.11.2012

Audism - Colossal Gray
Ei yhtään pöllömpää instrumentaalirokkia. Hyvät soundit, kiva äänimaailma noin yleensä. Hyvä miksaus. Mukava kulku itse biisillä. Mikäs tässä tämmöistä kuunnellessa!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Klawie - Outpacing the Grim Reaper 06.11.2012

Klawie - Outpacing the Grim Reaper
Diggaan. Tässä on komea fiilis ja sounditkin toimivat kunnolla. Lopun nostatuksessa on juuri sitä oikeaa eeppisyyttä. Maltillinen, mutta kuitenkin vahva biisi. Toimii! Semmoset kevyet E.S. Posthumus -vibat, vaikka ehkä ei ihan niin eeppiseksi kuitenkaan nouse. Viimeistä nuottia olisin jatkanut pitempään. Se jäi vähän lyhyeksi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Melodica Finlandia [ Crystal Hyperia ] - Dream Of Roses 06.11.2012

Melodica Finlandia [ Crystal Hyperia ] - Dream Of Roses
Huhhuh, kun oli taas pitkä biisi tahkottavana. Paljon hyviä asioita, mutta ne lopulliset koukut, jotka itselle olisivat uineet ihon alle, jäivät puuttumaan. Ei huono, mutta ei mitenkään erityisen muistettavakaan valitettavasti. Parhaat hetket siinä kuuden minuutin kohdalla "pianottelussa."
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Faro - You're What I've Got 06.11.2012

Faro - You're What I've Got
Vaihteeksi oikeasti osaava laulaja mikrofonin takana. Kaiken kaikkiaan hyvä biisi, tykkään yleisestä fiiliksestä. Kertsi olisi ehkä kaivannut vähän taustalauluja tuohon tueksi enemmän. Hyvät soundit ja hyvä miksaus.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele R-iQ - Angels 06.11.2012

R-iQ - Angels
Aika mielenkiintoinen biisi. Tyylikäs äänimaailma ja hienosti käytetty efektejä hyödyksi. Sopivan ahdistava tunnelma.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dr.Groove - Ride Back Home 06.11.2012

Dr.Groove - Ride Back Home
Laulusoundi kuulostaa jotenkin oudolta. Mielenkiintoinen fraseeraus ja intonaatio laulussa. Kitarasoolossa soundi on turhan tunkkainen. Clearimpi soundi olisi toiminut paremmin. Kiva biisi kuitenkin ja mukava fiilis.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Palm - Moonie 06.11.2012

The Palm - Moonie
Ei hassumpi raita. Tykkään yleisestä fiiliksestä. Varsinkin biisin loppupuoli toimii aika hyvin. Laulu vähän on epätasaista, mutta kenties kuuluu asiaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Pallosalama 06.11.2012

P. M. Kostiainen Project - Pallosalama
Aika tuhnuiset saundit ja efektoitu laulu. Biisissä sinänsä ihan potentiaalia, mutta tämä hyvin mahdollisesti toimisi paremmin vähän puhtaammilla soundeilla. Tässä toki on varmaan haettu vähän punkahtavampaa soundia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele T.Rautakari - Kaksoisrooli (Tahtoisin Niin) 22.10.2012

T.Rautakari - Kaksoisrooli (Tahtoisin Niin)
Oman genrensä ylväs edustaja. Laulun alavireisyys paikoin ottaa fiilistä pois, mutta noin muuten ihan iskelmältähän tämä kuulostaa. En osaa valitettavasti oikein paremmin arvostella, kun genre ei ole minun juttuni.

Kommentti kappaleesta Kuuntele B4550 - Phosphorus 22.10.2012

B4550 - Phosphorus
Nyt ei ollut yksinkertaisesti tässä electro-housessa tarpeeksi variaatiota. Liian paljon pyörii ihan saman kikan ympärillä koko biisi. Kaikki koukut jäävät puuttumaan. Äänimaailma sinänsä on ok, mutta biisistä jäi jotenkin täysin puuttumaan se, mikä nostaisi se massaan hukkuvan tavaran yläpuolelle.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sakka - Ystävyyden muistot 22.10.2012

Sakka - Ystävyyden muistot
Herttainen biisi ja huomaa kyllä, että nuoren mielen kynästä on tämä maailmalle lähtenyt. Jos teini-iän kynnyksellä pystyy tällaiseen, niin luvassa on varmasti hienoa settiä jatkossa. Muut soittimiet kuuluvat hyvin, mutta laulu on vähän hassusti miksattu. Olisin laittanut sitä vähän enemmän pinnalle.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Epidemia 22.10.2012

P. M. Kostiainen Project - Epidemia
Hankala arvostella. Sointukulku on kiva, mutta enemmänhän tämä biisi on tämmönen rämpyttely. Jos rakennettais tämän pohjalle kokonainen biisi, niin vois olla kovakin. Who knows?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dropsy - Reinkarnaatio 19.10.2012

Dropsy - Reinkarnaatio
Huhhuh, kun tämän biisin tuhoaa täysin tuo aivan älyvapaa rumpumiksaus. Laulukaan ei tunnu sopivan pakettiin ollenkaan, vaikka sinänsä ihan jees growlia onkin. Taustalla olevat kitarat ovat biisin vahvin osa. What the heck is going on with the "drums," man? En vaan vissiin tajuu.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele ARTOmusic - Rippeet (2010) 19.10.2012

ARTOmusic - Rippeet (2010)
Hyvin miksattu. Tykkäsin säkeistöjen taustalla olevasta "kitarajuntasta." Kertosäe jostain syystä ei minulle toiminut. Laulussa ei valittamista, tarkalta ja persoonalliselta kuulostaa. Hyvä lohkaisu.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Apus - Elämä 19.10.2012

Apus - Elämä
Kiva yllätys tuo piano alussa. Laulu alkoi vahvasti, mutta jostain syystä muun orkesterin tullessa mukaan se kuulosti jotenkin alavireiseltä ja vähän häiritsi. Kitarasoundit ovat tosi hyvät. Biisissä monipuolinen rakenne.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Melodica Finlandia [ Crystal Hyperia ] - Crystal Hyperia 12.10.2012

Melodica Finlandia [ Crystal Hyperia ] - Crystal Hyperia
Tykkään. Hyvältä kuulostaa. Vähän tuntui ääni särisevän meikän kajareissa noissa jytäkämpien rumpujen iskuissa ja siitä pieni miinus. Hienot teemat ja toimivat transitiot. Kaikin puolin laadukas kappale.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jusuf Julma - Seezen Bög 12.10.2012

Jusuf Julma - Seezen Bög
Aekamoista. Ei kai tämä nyt diskoa ole. Kovaa on meno, mutta enhän minä nyt tämmöstä osaa arvioida. Hyvältä kuitenkin kuulostaa ja genressä ehdottomasti minun mielestä hyvä sen edustaja!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ARTOmusic - ROUDASSA 12.10.2012

ARTOmusic - ROUDASSA
Tuotantoarvot on hyvät. Laulu toimii, soittimet ovat tasapainossa, koukkujakin löytyy. Ja silti vaan se jokin jää henkilökohtaisesti uupumaan. Siksi ysi. Ei tätä muuten kritisoida voi. Ekstramaininta toimivista metaforista :-)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Rug Harness - Forever Alone 12.10.2012

The Rug Harness - Forever Alone
Ihan timmi veto. Rempseät soundit, biisiin sopiva laulu. Toimivaa punkkia!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Finite Earth Project - Pale Blue Dot 12.10.2012

Finite Earth Project - Pale Blue Dot
En mä edes viitsi arvostella tätä, koska Carl Sagan on paras. Kymppi. Ai pakkoko jotain on sanoa? No musa kuulostaa hyvältä ja Carl Sagan on paras! Kelpaako? Pah. Ota kymppisi ja ole iloinen :-)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele T.Rautakari - Siipirikko (Final) 12.10.2012

T.Rautakari - Siipirikko (Final)
Menee kategoriaan "ihan kiva." Tästä kuuluu, että työtä on tehty, mutta biisi itsessään kaipaisi jonkinlaista isompaa koukkua. Tietyt syntikkasoitinvalinnat ovat vähän turhan syntikkamaisia, mikä rikkoo ikävästi immersiota. Leppoinen rallatus, joka on ihan hyvin kuitenkin tuotettu. Laulu on ok-tasolla, mutta vähän lisää tukea ja tarkkuutta, niin vot!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dog Full Of Acid - Hengitä 12.10.2012

Dog Full Of Acid - Hengitä
Räppi ei ihan se meikän omin juttu ole, joten kommentti kannattaa ottaa siinä kontekstissa. Itse riimittely toimi varsin hyvin, vaikka meneekin vähän uhoamisen puolelle :-). Kertsi jäi minulle himpun verran ontoksi varmaankin laulutyylin takia. Taustabiitti ja soundit olivat toimivia. Genrensä ylväs edustaja!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Faro - Gonna Be OK 12.10.2012

Faro - Gonna Be OK
Aika tiukkaa settiä. Hyvä naisääni ja timmit kitarat kiinnittivät huomion. Kaikinpuolin varsin laadukas tekele. Tykkäsin!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Klawie - IBM Excursion 12.10.2012

Klawie - IBM Excursion
Ei nyt ihan jotenkin auennut minulle tämä. Konemaisuus tässä tapauksessa jotenkin nyt vähän rikkoi immersiota. Sinänsä ihan mukavat melodia/sointukuviot, mutta ei tämä nyt oikein ihon alle päässyt. Soundeissa yleisesti ei muuten valittamista :-)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele 4 Eyes Only - Fading fast 12.10.2012

4 Eyes Only - Fading fast
Biisin soundimaailma oli ihan miellyttävä, mutta kovimmat koukut jäivät puuttumaan. Potentiaalia kuitenkin löytyy. Nauhoitteeksi laulu kuulostaa vähän hiomattomalta. Häiritsee hiukan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele EREKTIO NOLLA ULTRA 666 - Uuden Jerusalemin sammunut kajastus 11.10.2012

EREKTIO NOLLA ULTRA 666 - Uuden Jerusalemin sammunut kajastus
Dead Space in mikseri. En minä tälle pysty antamaan arvosanaa, kun en yksinkertaisesti ymmärrä tätä taidetta. Sinänsä aika coolia kyllä. On tälläkin varmaan paikkansa jossakin :-)

Kommentti kappaleesta Kuuntele R-iQ - M706-8073421 11.10.2012

R-iQ - M706-8073421
Ei ehkä ihan sitä minun genreäni, mutta omassa lajissaan hieno genrensä edustaja! Tyylikäs soundimaailma etenkin puolen välin tienoolla.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jorma Kanki & Vallankumousveljekset - Kapitalistin joulu 11.10.2012

Jorma Kanki & Vallankumousveljekset - Kapitalistin joulu
Sanat ovat hauskat, mutta itse laulu kuulostaa vähän laiskalta varsinkin noissa juoksutuksissa. Kenties on ehkä tarkoituskin, mutta minua se vähän häiritsi. Hyvä huumoripitoinen kokonaisuus kuitenkin :-)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Anna Sipilän Lapsi - Välitilassa 11.10.2012

Anna Sipilän Lapsi - Välitilassa
Tämä on hyvä! Kaunis laulu, hienot sanat ja varsin loppuun asti viilatun oloinen kokonaisuus. Kaikki toimii. Jotain eppunormaalimaisuutta kitaroissa :-). Tykkään!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Peloukoufa - Niin joo 11.10.2012

Peloukoufa - Niin joo
Olipahan leppoisa luritus :-) Kivat kitarasoundit ja mukavan kermainen laulu.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Death Generation - Clown 11.10.2012

Death Generation - Clown
Nyt toimii! Tykkään kovasti tästä tummemmasta äänimaailmasta. Hyvä miksaus, hyvä soundi, hyvä kaikki :-) Yksi miinuspiste siitä, että en oikein tykännyt laulajan englannin "viäntämisestä." Mutta hyvä on biisi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele 1MA - Ready to Rock - 1MA - Viimeinen rukous 11.10.2012

1MA - Ready to Rock - 1MA - Viimeinen rukous
Rap ei ole ihan se meikäläisen genre, joten kommentti pitää ottaa siinä kontekstissa. Kiva biitti, osuvat sanoitukset, mutta kertsi vähän jätti kaipaamaan jotain koukkua. Tuotantoarvoissa ei juuri ole valittamista. Hyvä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Naamapalmu 11.10.2012

P. M. Kostiainen Project - Naamapalmu
Biisi itsessään on aika kiva. Lauluäänen rosoisuudessa on jotain hienoa. Kitaran ja laulun äänenlaatu on tosin asteen verran tunkkainen, joten se häiritsee kokonaisuutta. Hyvä tuotos siitä huolimatta!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Modestz - Memento 31.08.2012

Modestz - Memento
Punainen lanka jäi tästä rallista jostain syystä puuttumaan. Taustamusiikkina menee, mutta jotain tämä vielä mielestäni kaipaa, että pääsisi täyteen kukoistukseen. Kuitenkin ihan asiallisesti tuotetun kuuloista, joten mikserikasi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nihil Mortum - Praised Be I 31.08.2012

Nihil Mortum - Praised Be I
Olen yhtä hyvä arvostelemaan tämän kaltaista black metallia kuin nykytaidetta, koska ko. taiteenlaji ei putoa minulle laisinkaan. Genressään vaikuttaisi olevan sen uljas edustaja. Tiukat soundit, komeaa screamia ja ahdistava tunnelma kautta linjan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kakkofonia - Maajussin maanantai 31.08.2012

Kakkofonia - Maajussin maanantai
Olihan se "tällainenkin renkutus." Hauskat sanat. Toistaa hitusen itseään.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Unia (pre-band) - Kotona 31.08.2012

Unia (pre-band) - Kotona
Kaunis kappale. Vähän "nasaalihtava" lauluääni jostain syystä häiritsee minua, mutta kokonaisuutena oikein hyvin tehty ja tuotettu kappale.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Death Generation - Decay of Society 31.08.2012

Death Generation - Decay of Society
Alice in Chainahtava. Tykkään. Mukavan juntahtava perusriffi ja laulussa on haettu ihan selvää Layne Staleymaista soundia. Ja onnistuttukin. Mikserikymppi, koska on myös loppuun asti tuotettu.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Euroopan omistaja 31.08.2012

P. M. Kostiainen Project - Euroopan omistaja
Kovin tunkkaiset ja rosoiset soundit. Ajaa asiansa, mutta ei tästä nyt oikein meinaa saada kiinni. Lauluefekti tuntuu vähän turhalta Rob Zombie -viritykseltä. Toimisi varmaan paremmin pelkällä delaylla ja ehkä kaiulla. Sanat ainakin ovat selkeät.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tapez Productions - Kabaka Pyramid - Be Wise 31.08.2012

Tapez Productions - Kabaka Pyramid - Be Wise
Hyvin tuotettu. Hyvät soundit. Laulaja hanskaa hommansa genren rajoissa oikein komeasti. Kertsin "bee wise" ei ihan minulle aiheuta kummempia väreitä, mutta omassa kontekstissaan toimii ihan asiallisesti. Kaiken kaikkiaan ylväs genrensä edustaja.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Firma - Huudat mua 20.02.2011

Firma - Huudat mua
Ihan valmis biisihän tämä on. Hyvä miksaus, tarkka soitto jne. Mikserikymppi helposti.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mood Swing - Drive 12.02.2011

Mood Swing - Drive
Kivan rosoinen soundi. Ehkä kaipaisi vähän enemmän bassotaajuuksia, niin potkisi vieläkin paremmin. Laulu erittäin pinnalla. Tulee vähän Hugo Ferreira (Tantric) -vibat äänestä. Mutta koska ääni on niin pinnalla, niin kaikki pienet virheet soivat omassa korvassa (itsekin laulaja, niin aikamoinen natsikorva mulla). Hyvä kokonaisuus ehdottomasti ja hieno sävellys.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele yolk - I´ll achieve 12.02.2011

yolk - I´ll achieve
Tiukka veto. Laulajalla on hyvä ääni ja on muutenkin kovassa vedossa tässä - pikkuvirheet unohtaen :-). Oiva kokonaisuus. Tykkään!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Dirty old Groupie 12.02.2011

DIRTY CLUB - Dirty old Groupie
Vähän tunkkainen miksaus. Laulusoundi on aika kiva, mutta ääntämisessä on korjattavaa vielä. Suomalaisuus kuuluu liian selvästi läpi englanniksi lauletuksi biisiksi. Osa soittimista kuulostaa turhan syntsamaiselta minun makuuni. Kokonaisuus kuitenkaan ei ole yhtään huonompi ja tykkään biisistä noin muuten.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele TS Orion - Terra 12.02.2011

TS Orion - Terra
Tykkään. Olisin tosin toivonut, että biisi olisi ottanut ehkä hiukan lisää vauhtia alleen vielä jossain vaiheessa. Mutta varsin kivat soundit. Pelien ystävänä mieleen tulivat mm. Mass Effect ja Deus Ex -tyyppiset fiilistelyt.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mood Swing - Candyman 12.02.2011

Mood Swing - Candyman
Aika jees alttirokkibiisi. Laulu paikoin menee vähän minne sattuu ja se särisee omaan korvaani. Se viimeinen silaus jotenkin tästä jää puuttumaan. Aloitus oli hyvä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make & Mike - Rumien Taivas.(remix) 12.02.2011

Make & Mike - Rumien Taivas.(remix)
Herttainen rallattelu. Miksaus toimii sinänsä ja biisin idea on tottakai hauska. Edelleenkin itseäni riepoo tasapaksu laulu. Jos ei saa tarkemmaksi, niin lisää sitten vaikka Mustajärvisäröä tai vastaavaa korvaamaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Judas Kiss My Ass - Peter And The Wolf 12.02.2011

Judas Kiss My Ass - Peter And The Wolf
Aika ihmesettiä tämä edelleenkin on. Soitto on epätarkkaa. Äänentasot vaihtelee miten sattuu. Laulu on tunkkaista ja epäselvää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Death Generation - Hole in my soul 12.02.2011

Death Generation - Hole in my soul
Aika kovat vanhan Alice in Chainsin vibat tulee tästä. Ei pöllömpää soittoa, mutta laulumelodiat ovat turhan värittömät minun mielestäni. Jotenkin lässäyttävät biisin. Hitusen lisää tarkkuutta myös lauluun kaipaisin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sunset Boulevard - Hungry Hearts 12.02.2011

Sunset Boulevard - Hungry Hearts
Kaikin puolin toimiva pop-ralli. Ehkä jopa liiankin pop :-D. Ainakin lyriikoiden puolesta kuulostaisi siltä, että klisekoneesta on ongittu ihan kaikki mahdolliset palaset. Mutta miksaus on hyvä, soitto toimii ja laulu toimii. Ei tästä suuremmin valittamista löydy.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rope Too Tight - Wrong Words 18.01.2011

Rope Too Tight - Wrong Words
Hyvä biisi!! Makea riffi biisin taustalla. Solisti vetää tyylillä oman osuutensa. Tykkään. Varsin tiukka meno.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SINFACTOR - Broken in the process 17.01.2011

SINFACTOR - Broken in the process
Aika hyvä äänenlaatu autotallinauhoitukseksi. Aika kovat Papa Roach -vibat tulee solistista. Hyvä biisi, hyvä miksaus, hyvä meno!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Raiwo - Fragor Maximus 17.01.2011

Raiwo - Fragor Maximus
Laulu miksattu aika pienelle. Mustajärvisoundit paistaa hauskasti läpi laulusta. Syntikat ovat vähän rasittavia, mutta noin muuten ihan kelvollinen ralli.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mustaruhtinas - Kohti Pimeyttä 17.01.2011

Mustaruhtinas - Kohti Pimeyttä
Black Metal ei oikein ole niitä genrejä, joita minä olisin pätevä arvostelemaan. Ihan hyvin rääytty vokaalit.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Presence Absent - I'm 18 now 17.01.2011

Presence Absent - I'm 18 now
Ääntämisestä paistaa liikaa suomalaisuus läpi. Ihan hauska veisu, josta kuitenkin puuttuu se kovin terä. Miksauskin on himpun verran tunkkaisen kuuloinen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele DuO KäSäMä - Kountry vesa 17.01.2011

DuO KäSäMä - Kountry vesa
Hauska kantriralli. Kivat vokaalit. Miksaus tosin voisi ehkä olla hitusen terävämpi. Ihan pikkusen jäi semmonen fiilis, että laulaisi jonkun kankaan läpi tms. Mukava veto!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rotten Rectum - Tenutan Kanssa Saatanan 17.01.2011

Rotten Rectum - Tenutan Kanssa Saatanan
Hankalahan näitä on arvostella. Grindcore on grindcorea. Ihan jees oloinen soundi, mutta äänityksen laatu on aivan sieltä ja syvältä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make & Mike - Why Baby. 17.01.2011

Make & Mike - Why Baby.
Kiva ralli, mutta kenties kuten tekijä on ennakoinutkin - laulu ei oikein parhaalla mahdollisella tavalla toimi. Soitto toimii hyvin ja miksaus on laadukas.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trail of Life Decayed - Blood On Your Hands 16.01.2011

Trail of Life Decayed - Blood On Your Hands
Enpähän ole oikea kaveri tätä arvioimaan. Sinänsä aika tyylikkäästi revitty noi vokaalit, mutta kun itse ei suuremmin siitä tyylistä välitä, niin minkäpä tolle mahtaa. Soundit ovat hyvät ja soittokin tarkkaa. Biisin alku oli kova.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Garbolla ei ole mitää järkevää asiaa - Ale-taistelu 16.01.2011

Garbolla ei ole mitää järkevää asiaa - Ale-taistelu
Aika hyviä arvosteluja on tämä näköjään saanut, joten tuntuu pahalta heittää kritiikkiä soppaan, mutta kuitenkin. Näpsäkät sanat ja idea on erittäin hyvä. Mutta. Vokaalisuoritus ei minun mielestäni tässä toimi laisinkaan. Laulu on miksattu vähän ihmeellisen kumeaksi ja itse laulusta puuttu sellainen tietty potku kokonaan ja on paikoin vähän viimeistelemätöntä. Taustan syntikkasoittimet rikkovat ainakin minun korvaan kovin ärsyttävästi. Tämä olisi varmaan aika repäisevä livebiisi :-)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele yolk - Travelling 16.01.2011

yolk - Travelling
Toimiva biisi. Vahva naissolisti. Vähän tuntuisi ääni värisevän kertsissä jostain syystä. Voip olla, että kuvittelen. Mutta kultakorva on kultakorva jne :-) Säkeistöt ovat kappaleen parasta antia tällä kertaa. Kertsi jostain syystä ei iske aivan samalla tavalla.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele 4 Eyes Only - Fly again tonight 16.01.2011

4 Eyes Only - Fly again tonight
Hauskan kuuloinen ralli. Kivat stemmalaulut vokaaleista. Noin muuten vokaaleista puuttuu jokin tietty terä, jota kaipaisi. Kitaran soundi etenkin soolossa vähän ontto, mutta hyvin soitettu. Potentiaalia biisistä löytyy!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele State of Ignorance - Blind 16.01.2011

State of Ignorance - Blind
Hyvänkuuloista soittoa. Miksaus on laadukas ja äänen väri on varsin hyvä. Vokalistin karjunta on ihan jees kuuloista, mutta stemmalaulanta ei vaan yksinkertaisesti toimi. Jokin siinä mättää. Noin kokonaisuutena biisissä on kyllä potentiaalia.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sonar Transistor - Major Transistor 14.01.2011

Sonar Transistor - Major Transistor
Mielenkiintoinen kappale. Soundit välillä ainakin minun kajareillani särisivät, ongelma masteroinnissa? Kauniita soundeja. Pituus on pieni ongelma ilman laulua, koska keskittymällä kuunnellen biisi tahtoo tuntua vähän turhan pitkältä. Mutta taustamusiikkina tämmöinen toimii tosi hyvin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Out of Tune - Matter of Extraordinary Wonder 14.01.2011

Out of Tune - Matter of Extraordinary Wonder
Tosi menevä ralli. Itseäni lähinnä riepoo laulutyyli, joka nyt on vaan tavua tavun perään. Sopii toki tyylilajiin, mutta itse kaipaan yleensä vähän erilaisia vokaaleja. Hieno biisi kuitenkin!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Earspasm - the Might 14.01.2011

Earspasm - the Might
Hyvin miellyttävä veto. Taustalla tosin koko ajan kuuluu todella ärsyttävä suhina. Kenties jopa tarkoituksella, mutta itse en kyllä välittänyt. Ehkä jotain erikoista koukkua vielä tähän kaipaisin, mutta varsin kivan kuuloista settiä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lokosa - Kake 14.01.2011

Lokosa - Kake
Aika makea biisi! Tykkäsin. Taustalla oleva sähkökitaran kevyt melodia välillä kuulosti jotenkin häiritsevästi olevan pois rytmistä. Kertsin melodia ei ole ainakaan kovin perinteinen, mikä on toki hyvä juttu, kun omaperäisyyttä haetaan. Mutta siis joka tapauksessa komea biisi ehdottomasti mielellään tämmöstä kuuntelee.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rotten Rectum - The Pain ov Puti 14.01.2011

Rotten Rectum - The Pain ov Puti
Valitetattavasti soitosta ei saa oikein muuten kuin rummuista yhtään mitään selvää. Kaikki muu menee ihmeelliseksi puuroksi. Energiaa teillä ainakin on.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Judas Kiss My Ass - Sleepwalker (II versio) 14.01.2011

Judas Kiss My Ass - Sleepwalker (II versio)
Kitara-tiluttelu pysyy nyt suurimman osan ajasta rytmissä mukana. Vokaaliosuudet ovat kyllä vähän oudon kuuloisia meikäläisen korvaan. Ei edelleenkään oikein mun makuun osu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele SYLAFYRA - Pankration 12.01.2011

SYLAFYRA - Pankration
Tätä biisiä en onnistunut kuuntelemaan laisinkaan. Ei toiminut, vaikka miten yritin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lepakkotiimi - Pure Kovaa 12.01.2011

Lepakkotiimi - Pure Kovaa
"Kun mä räppään, mä oon Batman." :-) Timmit riimit. Ei yhtään pöllömpi genrensä edustaja.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hampaattomat Lapset - Leaking Piss - Leaking Piss 12.01.2011

Hampaattomat Lapset - Leaking Piss - Leaking Piss
Tuhnuinen livenauhoitus. Sopii tietty jollain omalla tavallaan punk-meininkiin. Toimii kenties kohderyhmälleen, mutta itse aika vaikea saada tästä mitään irti. Simppeli, yksinkertainen, lyhyt ja vähän tympeä punk-veisu. Valitettavasti ei voi tuon parempaa arvosanaa antaa. Soundit kuntoon, tarkkuutta soittoon. Muitakin sanoja peliin kuin "leaking piss", niin vot... tuosta tulee vielä oiva punk-ralli. Nimittäin asennetta teillä ainakin on :-)
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele PRemedy - Mindless Crimes 12.01.2011

PRemedy - Mindless Crimes
Vähän kuuluu suomi vokalistin ääntämisestä läpi. Kenties kuvittelen, mutta pikkusen jää miksauksesta semmonen viimeistelemätön maku. Hyvä raita ja soitto toimii. Tykkään biisin lopetuksesta, jolloin tuntuu melkein siltä kuin koko bändi vähän petraisi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Judas Kiss My Ass - Faith Will Move Mountains (VI versio) 12.01.2011

Judas Kiss My Ass - Faith Will Move Mountains (VI versio)
Edelleenkin soitto ei oikein tahdo menevän samassa rytmissä. Miksaus tässäkin himpun verran tunkkainen, mutta pituutta sentään on tarpeeksi :-) Paras tähän mennessä JKMA:n veisuista.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Misstep - Black Line 12.01.2011

Misstep - Black Line
Black Sabbath -vibat iskivät hetkellisesti tätä kuunnellessa. Kivat soundit ja ihan jees veisu. Hienot tummat fiilikset tulee tätä kuunnellessa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Out of Tune - PSYOPS 12.01.2011

Out of Tune - PSYOPS
Onpas jännä raita. Mielenkiintoinen kokonaisuus. En osaa päättää tykkäänkö vai ärsyynnynkö vokalistista. Ainakin hyvin persoonallinen tyyli, siitä ei mihinkään pääse. Omalaatuinen biisi, mutta jokin tästä jää itselle vielä puuttumaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele SpeedHawk vs. Riktronik - I'm Chipping In 12.01.2011

SpeedHawk vs. Riktronik - I'm Chipping In
Koska en genreä tunne, niin tyydyn sanomaan, että onpas kova konemusiikin edustaja. Tykkään melodioista, tykkään biitistä. Tykkään. Tulee mieleen erinäiset pelimusiikin edustajat, mitä tässä on hyvin mahdollisesti haettukin ainakin "soittimista" päätellen. Jotkut tietyt soitinäänet vähän ehkä ärsyttävät, joten kymppiä ei lohkea, mutta ysi irtoaa tällä kevyesti. Kova veisu!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Far'n Beyond - Missing in Action 12.01.2011

Far'n Beyond - Missing in Action
Komiat kitarasoundit!! Solisti on tiukka, mutta himpun verran kuuluu suomalaisuus ääntämisestä läpi. Mutta todella hyvä laulusuoritus! Miksattu vähän jännät efektin kertsin lauluun. Pistää korvaan. Biisi on oikein tyylikäs ja hyvä. Soittimien soundit toimivat ja soitto on tarkkaa. Hyvin komea genrensä ylväs edustaja.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Herrasmiehiä - Huomenna Kaikki On Toisin 12.01.2011

Herrasmiehiä - Huomenna Kaikki On Toisin
Onpas jännä lauluraita. Hyvin jännän oloinen biisi muutenkin :-) Semmonen tietty koukku tästä puuttuu ja tuo keskivaiheen kiipparisoolo ei ehkä ole ihan just sellainen kuin pitäisi. Sanoitukset ovat kyllä osuvat!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele HARMA - Sinun sielusi 12.01.2011

HARMA - Sinun sielusi
Onpahan komea ralli. Hyvä solisti! Kauniit säkeistöt, jyräävä kertsi. Kunnon epätoivomeisinkiä. Hyvä miksaus, kaikki toimii. Kitarasoundit ovat just sopivat. Kokonaisuus on erinomainen. Ainoa miinus lopun "summennettuihin" vokaaleihin, jotka eivät oikein sovi mielestäni pakettiin. Well done!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vicious Minds - Cobra Queen 12.01.2011

Vicious Minds - Cobra Queen
Kivan säröinen solisti. Ääntämisestä vielä kuuluu suomalaisuus läpi tosin. Hyvät soundit ja äänimaailma. Soitetaan myös tarkasti. Tarttuva kertsi ja ihan perushittikamaa, jos vaan yleisönsä löytää. Veikkaisin, että Suomeksi laulettuna tämmönen menis Popedafaneihin ihan kympillä. KOOBRRAAKUNINGATARRR. :-)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Judas Kiss My Ass - Peter And The Wolf (II versio) 12.01.2011

Judas Kiss My Ass - Peter And The Wolf (II versio)
Turhan lyhyt biisi. Skitat eivät mene ihan samassa rytmissä välillä ja lead-skitta on soundeiltaan vähän heikko ja tunkkainen. Potentiaalia on, mutta vielä pitää vähän tehdä töitä, että tästä tulee kalu.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Margen Barhaat... - Rumien Taivas... 12.01.2011

Margen Barhaat... - Rumien Taivas...
Taustalla härnäävä suhina. Epic harmonikka-aloitus. Syntikkasaundit jotenkin risovat. Sanoitukset hauskat ja ajavat asiansa. Tekee sen mitä pitääkin varmasti :-) Lisää tunnetta lauluun!!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jusuf Julma - WahWahSong Extrentered Edition 12.01.2011

Jusuf Julma - WahWahSong Extrentered Edition
No tulipahan ringissä vastaan tekele. Vielä, kun itse ymmärtäisi mikä on ollut tekijän pointti tässä. Luultavasti tekee juuri sen mitä pitääkin :-)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kreeta - Milloin saavut sä luokseni 12.01.2011

Kreeta - Milloin saavut sä luokseni
Tiukka veisu. Vahva ääni. Parempi kuin toisessa kuuntelemassani saman artistin kappaleessa. Kaunis sävellys ja uppoaa kohderyhmään varmasti kovaa. Hyvin maanläheiset sanoitukset ja sopii teemaan mukavasti. Miksaus toimii myös, kaikki on kohdallaan. Kympin arvoinen genrensä edustaja.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Minimal Effort - Hero of the day 10.01.2011

Minimal Effort - Hero of the day
Hyvää settiä. Solistikin osaa pääosin asiansa, mutta hitusen vielä hakemista, kun mennään tuonne head-voicen puolelle. Toimiva biisi. Vielä nuo pienet karheudet kuntoon ja vot - kunnon progeralli.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Melodies in the Moonlight - Sun 10.01.2011

Melodies in the Moonlight - Sun
Mukavaa tunnelmointia. Tykkään. Varmasti sopii oikein hyvin nimenomaan peliin taustamuzakiksi. Hyvinkin voisin kuvitella vaikka WoWissa olevan tällaisen taustan. Ajaa siis asiansa mainiosti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Snow-White Sorrow - Graveyard Games 10.01.2011

Snow-White Sorrow - Graveyard Games
Onpas ihmeelliset soundit. Vähän niinku tynnyrissä soittais. Biisinä ihan jees perussettiä, mutta eipä tästä sen kummempia koukkuja saa irti. Miksaus kuntoon ja vokaalit kunnolla esille. Muuten tämä jää aika valjuksi.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele marco.n - Taivas Meille Avautuu.. 10.01.2011

marco.n - Taivas Meille Avautuu..
Onko tämä nyt siis parodiabiisi vai ei? Ei oikein tahdo pää taipua tämän ympärille. Taustapiano on aika hypnotisoiva.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Judas Kiss My Ass - Faith Will Move Mountains (V versio) 10.01.2011

Judas Kiss My Ass - Faith Will Move Mountains (V versio)
Pakko olettaa, että tämä kakofonia on tarkoituksenmukaista. Siis eihän nuo taustan kitarat (?) mene laisinkaan varsinaisen sointukuvion mukaan? Vaikea tästä tämmösen perusjantterin on tykätä, kun ei ymmärrä senkään vertaa. Aika hämmentynyt fiilis biisistä tulee, mutta kenties se on tarkoituskin :-)
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make & Mike - Young Rebel.(rockabilly) 10.01.2011

Make & Mike - Young Rebel.(rockabilly)
Onko täällä kommenttiringissä muidenkin artistien biisejä kuin Maken ja Miken? :-D Siinähän se Nuori kapinallinen meni rallatellessa, kun vokalisti oli kahvilla.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make & Mike - Kokkola Rock`*Roll All Night Long. 10.01.2011

Make & Mike - Kokkola Rock`*Roll All Night Long.
Nyt on kunnon eeppiset vokaalit. "Kokkolaaaaahhhnnnnn." Miksi tämmöset ei oo näitä ikivihreitä suomalaisia hittejä?
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trio Los Poslinos Boys - Rauhaton Joulu 10.01.2011

Trio Los Poslinos Boys - Rauhaton Joulu
Ihan hauska biisi, mutta miksaus tuntuu jotenkin vajavaiselta. Jotenkin ei silleen kuulosta niin jouluiselta. Taustan älähtelyt vähän myös häiritsevät. Mutta se risuista. Hauska idea ja rennon kuuloista iloista poppia. Varmasti pikkujouluissa voisi toimiakin :-)
7

Sivu: 1 2