Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 10 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teemujazz - Music for Meditation 29.09.2005

Teemujazz - Music for Meditation
Erittäin, erittäin kaunista ja tunnelmallista maalailua. Kyllä sopii rentoutua tämän kanssa. *nojaa taaksepäin rentoutuneena ja nauttii* Erittäin monipuolista materiaalia saat kyllä aikaan. Rauhoitti heti... ja tällaista tulee kuunneltua niin harvoin, että kyllä kymppi napsahtaa. Carry on man!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele iNFRATUNA - as a Remembrance 17.09.2005

iNFRATUNA - as a Remembrance
Oikein hyvältä ja soljuvalta kuulosti ja nautittava biisi. Kaikki olennainen on jo sanottu ylläarvostelleiden toimesta. Ei sillä, että olisi mitenkään huono tällaisena, mutta noihin rumpuihin saisit todella paljon elävyyttä, että lisäisit sinne sekaan aina joissain vaiheissa semmosen hetkeksi rytmin kääntävän breikbiit fillin... se tekisi heti sellaisen vaihtelevuuden säväyksen sinne sekaan. Koklaa vaikka seuraavassa biisissäsi sitä... :) Mutta todella, hyvä oli kerrassaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teemujazz - Beauty (intro) 08.09.2005

Teemujazz - Beauty (intro)
Hyvän kuulonen intro on. Hienosti "leijuu melodia ympäriinsä vapaana". Tulee rauhallinen fiilis. Erittäin hyvän kuulosta. Nyt odottelenkin vain että mitä tulee intron jälkeen... :).
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teemujazz - L.A. Funk 27.08.2005

Teemujazz - L.A. Funk
Hyvältä kuulostaa. 35 sekunnin kohdilla lähtee kyllä niin kunnon groove, että alta pois. Hienoa maalailua tämän grooveosion jälkeen koskettimilla ja tyylikästä rytmillä leikkimistä alussa ja lopussa, varsinkin lopussa. Bassolinja lähtee kyllä niin perkeleenmoisella groovella tuon intron jälkeen, että ei tiedä mitä sanoisi. Ainut mitä olisin ehkä kaivannut oli se, että virvelin äänessä olisi ollut vähemmän kaikua ja se olisi ollut napakampi. Mutta erittäin hyvä biisi ja huippunapakka loppu.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Free Soul - The Creature (Demo) 27.08.2005

Free Soul - The Creature (Demo)
Hienosti rullaa koko biisi ja kuulostaa erittäin hyvältä. Hyvin yhdistetty groovea ja jazzimaista keveyttä. Laulu on hyvin balanssissa soitetun musiikin kanssa. Tästä biisistä saisi mielestäni helposti tehtyä kaksi erilaista versiota. Tämä, jossa on enemmän jazzmaista keveyttä ja sitten jos nostaa esiin bassorummun ja basson niin luonne muuttuu letkeäksi groovemeiningiksi. Mutta hyvältä kuulostaa tosiaan ja olet kyllä hyvin laulanut flunssassa. Ja vaikka se kuuluukin niin mielestäni se tekee aika hyvän säväyksen tähän biisiin :). Lisäähän tässä on pakko vaatia, kun näin hyviä biisejä teet!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Free Soul - Time Wasted Waiting (Live @ After Eight, Pietarsaari) 14.08.2005

Free Soul - Time Wasted Waiting (Live @ After Eight, Pietarsaari)
Hyvän kuulosta oli kyllä. Mukavan groovaavaa meininkiä. Äänenlaadusta nyt on turha mitään puhua, koska sille ei joskus voi mitään. Mieluummin näin, että nauhoititte, koska erittäin hyvän biisin vetäisitte. Itseasiassa tuo saundimaailma tuo minulle erittäin kotoisan fiiliksen. Soittajat ovat osanneet hommansa hienosti. Maalailleet rentoutuneina taustoja ja olleet kuin kotonaan soittaessaan tätä kappaletta sekä. Olette osanneet kyllä pitää hienosti biisin koko ajan rauhallisena, vaikka siinä löytyykin aika voimakkaitakin "kohokohtia". Nyansiikkaa on käytetty hienosti ja se tuo lisää elämää tähän kappaleeseen. Ennen kaikkea on ilo huomata miten kauniisti osaat käyttää ääntäsi. Kuulee, että joku tosiaan osaa hommansa. Tällaista kuuntelee mieluusti ja toivottavasti saat lisää materiaalia tänne mikseriin kuunneltavaksi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teemujazz - B3 Samba 2 15.07.2005

Teemujazz - B3 Samba 2
Tosi hyvä meno tässäkin kyllä. Mitähän sitä sanois. Tulee välillä mieleen Chick Corean Friends-levyltä Samba Song. Vaikkakin rumpusoundit ovat hiukan jyhkeämmät sulla(mikä ei ole siis huono asia ollenkaan) verrattuna Steve Gaddin rumpuihin sillä levyllä. Joten ei tää nyt huonoa voi olla, jos noin pääsee käymään tätä kuunnellessa :).
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teemujazz (Vanhempi tuotanto) - Touch of R&B 15.07.2005

Teemujazz (Vanhempi tuotanto) - Touch of R&B
Kylläpä on hienoa ja erilaista kamaa sulta verrattuna niihin joita olen kuunnellut. Tosi rentouttavaa. Jos pikkasen saan sanoa niin tuo virveli olis ollu ihan täydellinen sellasena että se olis tuottanut ikään kuin pienen "räjähdyksen" joka katoaa melodioiden sekaan pidemmällä aikavälillä. En tiedä ymmärtääkö kukaan, mutta sanoinpahan nyt. :P
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teemujazz (Vanhempi tuotanto) - Funky Jam 15.07.2005

Teemujazz (Vanhempi tuotanto) - Funky Jam
Todella hyvä! Aivan mielettömän groovaavaa ja tunnustusta siitä, että olet tehnyt tämän aivan yksin. Hyvän fiiliksen saanut sisään tähän biisin. Ja loppu on todella nasevan kuulonen. Itse rumpalismiehenä en kyllä sanoisi, että rummut ovat tässä biisissä liian pinnassa sillä yleensä tämän tyylisessä musassa annetaan biitin kaikua ja kuulua kunnolla.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bastusection - Arvoton rakkaus 18.05.2005

Bastusection - Arvoton rakkaus
Joo nyt mäki pääsin tänne asti arvostelemaan kipaletta, jossa itse soitan. Joo tosiaan meillä oli niin sanotusti aika pieni budjetti ja nauhotettiin koko höskä rumpalin eli siis mun olohuoneessa. Kiitos todella positiivisista palautteista ja tarkoitus olisi saada kappaleita kesän aikana ulos lisää ja paremmalla laadulla kuten säämiskä tuossa jo totesikin.
10