Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 314 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele l0wbtry - Bassline needs a ladder 14.01.2013

l0wbtry - Bassline needs a ladder
enemmän glitchiä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Barty1 - Hevin kuuntelija 27.12.2012

Barty1 - Hevin kuuntelija
pakko sanoo että tää on jollain sairaalla ja kieroutuneella tavalla hyvä. keharihyökkäys9000

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sokea viha - CurseUponPrayer 03.12.2012

Sokea viha - CurseUponPrayer
mitä muuta voi sanoa
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele nu är fisk - Baby Seals Hit The Club 03.12.2012

nu är fisk - Baby Seals Hit The Club
Maukasta sano karhu kun paskaansa söi "NAM"
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Slaughtered Into The Cradle - 1. This Is Your Demise 03.12.2012

Slaughtered Into The Cradle - 1. This Is Your Demise
hei mitäs tää tämmönen on. törkeen kovaa paukuttelua. laulut vaa megee ja wot

Kommentti kappaleesta Kuuntele 320x240 - mindlock 03.10.2012

320x240 - mindlock
iha hauska. semisti ärsyttää et vokaalit on koko ajan liian hiljasella. se on itseasiassa aika monessa sun biisissä ongelmana. ymmärrän kyl et blendaus on tyylikikka mut vähän raskasta pinnistellä et kuulee mitä biisissä lauletaan. kertsi on kyllä törkykova (Y)

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Vault 72 Orchestra - I Had a Brother But He Fell Away 02.10.2012

The Vault 72 Orchestra - I Had a Brother But He Fell Away
Pysäytti. Totaalisesti.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele 320x240 - instruction manual to self-immolation 02.10.2012

320x240 - instruction manual to self-immolation
known as sanity :3 laitoin just ämpäriin ku fiilistelin vanhoja hyviä aikoja.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kai Huttunen - Saavuin sateella kotiin (Ylen Yksi - 2012-08-26 - Konserttitaltiointi) 21.09.2012

Kai Huttunen - Saavuin sateella kotiin (Ylen Yksi - 2012-08-26 - Konserttitaltiointi)
Hyvin on taltioitu Ylen henki tähän teokseen. Pisteet siitä. Kaikki muu onkin sitten sitä itseään. Jollain meta-tasolla tai jossain sienissä tästä voisi ehkä tykätäkkin, mutta ei koskaan oikeasti. Hauskasti kuuluu noi midikiipparin koskettimen äänet kun hakkaat niitä. ota femma
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Shine Fish - French Loving (Original Mix) 21.09.2012

Shine Fish - French Loving (Original Mix)
Jeppistä, tätä on joskus tullut kuunneltua ihan vapaaehtoisestikkin. Kovaa matskua. Itseasiassa parempi kuin muistin. Toi piano on vaa vieläkin semi-hirveä. kai sen on tarkoitus olla ybermuovinen mut joo. ei. Toistoa on mun makuun turhan paljon. Johtunee siitä että nykyään tulee kuunneltua enemmän electro-housea, jossa tapahtuu kaikenlaista jänskää constantly. Tää on aika konservatiivista noin niinkun kokonaisuudessaan. Ei huono, mutta ei ihan kanna pituuttansa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele fabrikation / processing - Tuhannen puhallus 21.09.2012

fabrikation / processing - Tuhannen puhallus
No nyt mennään lujaa. Kummallisia harmonioita liikenteessä. Sinänsä yksittäisinä soundeina noi synat kuulostaa ihan hyviltä, kokonaisuudessa ei oikein toimi. rummut on myös vähän meh, vaikka tykkään kyllä kompista. tiukka. jotenki näillä soundeilla tästä sais sellasen tiukan SONOIO tyylisen syntikkapop anthemin. joku punanen lanka ois siisti joka pitäs homman kasassa. esim vokaalit. Nyt tässä on paljon ideoita, jotka toimii keskenään vähän vaihtelevasti. tosi ristiriitaisia fiiliksiä aiheuttava biisi. heitetään nyt vaikka seiska soundeista, rytmistä ja potentiaalista.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Azo Nelonen - Tarvin jotain speciaalia 21.09.2012

Azo Nelonen - Tarvin jotain speciaalia
ehhh, klassinen mikseriflow, klassiset mikserilainit. Tos vikas verses flow toimi hetken, muuten ei oikeen missään vaiheessa. kertsi tökkii varsinki tosi pahasti, ihan ku et sais sanoista selvää ku luet niitä. Beatti on niin groove et tähän tarttis ihan toisenlaisen flown. sellasen rullaavan ja letkeen. osittain ongelmana on lienee myös liian lyhyet lainit, siks tulee noita hapuilevia taukoja. tjaa mitäs muuta. sanotukset on aika yhdentekevät. ei tässä oikein ole edes mitään hauskoja läppiä, joten biisin funktio jää pikkasen epäselväksi. shokeeraaminen? tuskin. naurattaminen? ei sentään. musiikilliset ansiot? ohutta. no ota kutonen hyvästä yrityksestä
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jorma Kanki & Vallankumousveljekset - Kapitalistin joulu 17.09.2012

Jorma Kanki & Vallankumousveljekset - Kapitalistin joulu
Tää varmaan toimis livenä baarissa hyvin. Kertsissä on sellasta yhteislaulumeininkiä. Sanotuksissa viljellään peruskliseet lampaista ja afrikan ongelmista, ei oikein jaksa naurattaa. Laulalla kohtuu hyvä tatsi mut yliyrittämisen makua on ilmassa. Nojoo turha näitä juttuja on syvemmin analysoida. Ihan puhdas livebiisi, ei tätä kotioloissa jaksa luukuttaa.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stonela - Näinä Aikoina 17.09.2012

Stonela - Näinä Aikoina
Homma toimii. Kiva haikea tunnelma, mutta aavistuksen banaaliksi jää. Ei tämä oikein mitään yllätyksiä tai uutta tarjoile. Geneeristä suomirokkia hyvin toteutettuna. Sanoitukset herättävät mielikuvia autioituvasta pikkukaupungista pakkasaamuna. Perusjutuilla mennään. Tokan versen delayt vokaaleissa olivat mielestäni vähän turhia.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Valium for Van Gogh - Purple Mountain Rubbish Heap 17.09.2012

Valium for Van Gogh - Purple Mountain Rubbish Heap
Hyvä soundi. Parantunu huimasti vanhemmista tuotannoista. valitettavasti laulussa on menty päinvaistaiseen suuntaan. Toisella kuuntelukerralla laulu ei enää häiritse niin paljoa mutta kyllä sille jotain pitäis silti tehä. Ehkä miksata paremmin ja treenata ääntämistä. Jawbreaker tyyliset vokaalit ois mehevät tähä. tykkäsin ylikompuroiduista rummuista paitsi et basari kumisee liikaa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Very Nasty Secrets - '84 (demo) 12.09.2012

Very Nasty Secrets - '84 (demo)
iha bilebiisi. Kitaroinnista tulee mieleen vic chesnutt. sun kantsis oikeesti hankkii paremmat äänityskamat. ovat halpoja nykyään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele 320x240 - scraps 10.09.2012

320x240 - scraps
glitch ihanaa :_ vokaaliglitsit on aina parhautta ja toi snare on just sopivan IDM eli kuiva ja tuhnu. akustiset soittimet blendaa hienosti kone-elementtien kanssa. just näin, just näin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele RYTMIS - The music of Zero Kama performed with multiple instances of Oluttölkki 07.09.2012

RYTMIS - The music of Zero Kama performed with multiple instances of Oluttölkki
syöveriä

Kommentti kappaleesta Kuuntele Oma säätö - Holokaustin unohdetut atomit ikuisuuden kadotetulla tiellä 23.08.2012

Oma säätö - Holokaustin unohdetut atomit ikuisuuden kadotetulla tiellä
aivan paras.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Hymy Pyllyyn 05.08.2012

Fillari - Hymy Pyllyyn
huumorimusiikkia, hmm. Todella vaikea laji. Tulee mieleen jotkut vanha suomalaiset klassikot. Paremmilla soundeilla tästä saisi ehkä ihan kovan rallin. Ei oikein toimi tähän krapulaan. Neljä minuuttia tällaista on myös aivan liikaa. puolet voisi leikata.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Apus - Elämä 05.08.2012

Apus - Elämä
Suomenkielinen metalli.. yh.. Alusta biisin olisi suonut liikkuvan jonnekkin ihan muualle. Intro ja sitä seuraava metalliosuus tuntuvat vähän erinäisiltä. Toi alun demppikitara tarttis jotain botnea. Toteutus muuten hyvää tasoa. Laulu kaipaisi vahvuutta kun kyse on kuitenkin metallista. Ehkä myös tuottamiskysymys. Kuitenkin hyvä biisi lajissaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tube Microchips and Local Warming - Iron Curtain 05.08.2012

Tube Microchips and Local Warming - Iron Curtain
Minimalistista. Alussa fiilis oli vähän plääh mut sit ku homma lähti paremmin käyntii nii pää alko nyökkymään. hyvä. Biisin parasta antia toi keskikohan nostatus ja sen jälkeinen rivakampi osuus. JOtenki toi intro syna joka palaa kuvioon lopussa ei oikeen nappaa. tuntuu irralliselta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jamsterin pelimusakellari - Birthday Bop 05.08.2012

Jamsterin pelimusakellari - Birthday Bop
Oho, empäs ole tällaiseen aikaisemmin törmännyt. Oikein huipaisaa tiluttelua. Soundit todella karut. Ne kun vaihtaisi ja lykkäisi roimasti effffffectejä niin tästä saisi oivallisen glitch biisin
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Fengshui 04.08.2012

P. M. Kostiainen Project - Fengshui
Aika karut soundit. komppiskeba melkoisen kuiva, en tiiä sopiiko tähän. Kitara myös miksattu liian kovalle, laulu hitusen liian hiljaisella. Laulun efektointi ihan jees. Mitä itse biisin teemaan ja fiilikseeen tulee niin vähän kylmäksi jätti. tempo sais olla reippaampi ja muutenkin enemmän asennetta. Liikaa toistoa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lassi Heiskanen - Tuhat tarinaa 04.08.2012

Lassi Heiskanen - Tuhat tarinaa
Osu ja uppos. Kyl tän tahtii alko jalka jammailemaan ja sanoja tapailemaan heti. Tuotanto ihan ok, vähän tiukempaa soundia sais olla. Myös esiintymisessä petrattavaa tällä saralla. Nyt tää on vähän turhan laiska. Vokaalit myös miksattu liian hiljaselle varsinki vikas kertsissä kun tavaraa tulee lisää. Pop musiikissa vokaalien pitää aina olla päällimmäisenä, koska siihen kuuntelijan fokussi on keskittynyt. Käytännössä Jukka Immonen tuottajaksi ja oot uus anssi kela.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kristuksen Vapahtamien Laulukuoro - Tosi rakkaus odottaa (feat. VNS) 01.08.2012

Kristuksen Vapahtamien Laulukuoro - Tosi rakkaus odottaa (feat. VNS)
HMmm, tästä ois saanu kovan HC punk biisin. Tai ainaki vähä särösempänä ois kova. Muuten tuotantoarvot aivan huipussaan toki. Tämä on sitä AITOA JA REHELLLISTÄ musiikkia, jumalauta. Välillä menee vähän epävireisesti mutta ei se menoa hidasta. VNS on parempi ku hendrix. hmm... veezayn pitäs kyllä tehä täst tanssiremixi nii huhuhuhh! jeesuski kääntyis ristillään, jumalauta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele MKDELTA - Be My Human 22.07.2012

MKDELTA - Be My Human
Tuleeko näistä our townin biiseistä joskus vokaaliversioita? vähän kaipaisivat!

Kommentti kappaleesta Kuuntele MKDELTA - Our Town 22.07.2012

MKDELTA - Our Town
Erittäin kovaaa IDM naksuttelua ja suhinaa! tommonen pursuileva suihkurummuttelu toimii aina.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jyrsiä - Tie Edessämme 21.07.2012

Jyrsiä - Tie Edessämme
tematiikasta tulee vähä mielee rise against - approaching curve. Magee setti. tykkään et nää on aika tällasia lyhyitä pläjäyksiä

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jyrsiä - Olen Yksi Heistä 07.07.2012

Jyrsiä - Olen Yksi Heistä
nää on mukavan tämmösiä lyhyitä ja mitäänsanomattomia mut silti aika siistejä

Kommentti kappaleesta Kuuntele RI:SA - success pt3 27.06.2012

RI:SA - success pt3
onkstää ny niiku loppu niiku final ;_;

Kommentti kappaleesta Kuuntele Osku Kinnunen - Punished in Blood 20.06.2012

Osku Kinnunen - Punished in Blood
1. tee pari tämmöstä lisää 2. lähetä levy-yhtiöön 3. ???? 4. PROFIT!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Andy Livid - Hollow 20.06.2012

Andy Livid - Hollow
helvetin hyvä vuosien jälkeenkin
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mitä - VOI KUUNLEMA 20.06.2012

Mitä - VOI KUUNLEMA
nyt vittu lyyti kirjottaa :DD
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Decay Day - ampukaa joulupukki 09.06.2012

Decay Day - ampukaa joulupukki
saxofoni vst ! tiuk biisi kylss

Kommentti kappaleesta Kuuntele rraAste - Metropolis 09.06.2012

rraAste - Metropolis
kivan venkoilevaa matskua. hassu kesäfiilis. toimii tämmösee krapula pöhötysoloon! ja muovisynakilinät<3

Kommentti kappaleesta Kuuntele Käsikääpiöhelvetti - Urheiluruutu 25.05.2012

Käsikääpiöhelvetti - Urheiluruutu
tässä oli tunnetta isolla tlä

Kommentti kappaleesta Kuuntele Emma Tie - Criss Ankelie 29.04.2012

Emma Tie - Criss Ankelie
elämä on kuin suklaarasia , tulee finnejä :DDDDDDD perfectt
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele ...as Jy Sê Haan - Straight Outta Capcom 25.04.2012

...as Jy Sê Haan - Straight Outta Capcom
so sick

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moist Bois - Maailmanloppu (Laava cover) 30.03.2012

Moist Bois - Maailmanloppu (Laava cover)
tanssisin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Recycle Bin - Lampaat (cover) 14.03.2012

Recycle Bin - Lampaat (cover)
vitti! himmee !! oikeesti kovaa paskaa huhuh
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haava (ReMixit) - Asia kuin Will Live Forever (Upperbarelseboken Cover) 14.03.2012

Haava (ReMixit) - Asia kuin Will Live Forever (Upperbarelseboken Cover)
Magee! kiitsa <3 tavallaan aika rauhallinen äänimaisema saatu tosta biisistä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Greenscape - Joutsen 03.03.2012

Greenscape - Joutsen
Tosi nätti biisi. Ulkona on aurinkoinen ja lämmin talvipäivä. kädessä aamukaffe ja sit tää biisi soimaa nii avót! ei mielestäni kaipaa laulua.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bernard P. Ktaemsshar - Theba(Sinuhe egyptiläinen) 29.02.2012

Bernard P. Ktaemsshar - Theba(Sinuhe egyptiläinen)
tää vois olla jossai legend of zeldassa taustamusana. messevää!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bernard P. Ktaemsshar - Arbre mort d'espoir (dans mon château en Espagne de toi) 29.02.2012

Bernard P. Ktaemsshar - Arbre mort d'espoir (dans mon château en Espagne de toi)
tiukkoja biisejä sulla huhuh. näitä ku tuottais lisää nii kovaa matskua ois huhuh
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jamsterin kisabiisit - Night of the Living Deaf 27.02.2012

Jamsterin kisabiisit - Night of the Living Deaf
repesin tossa alussa :D ei tainnu iha osuu nappiin soundit joo. mutta hauskan camp!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cordis - 4677890 (Original I'm In Your Drumkit, Wasting Your Time Mix) 25.02.2012

Cordis - 4677890 (Original I'm In Your Drumkit, Wasting Your Time Mix)
jop jop kyllä breikin tullessa piti taas vääntää volat kaakkoon. Loistoa. Ainut mikä laitto korvaan oli se et toi chippi soundi ei kaikkein täytetyimmissä kohissa oikeen istunu. esim. ennen tota breikkiä
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kotapo - Always on the go 25.02.2012

Kotapo - Always on the go
Hieno biisi, kyllähän tästä saisi vaikka mitä

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ihmisrauniot! Gather - The Unbearable Fucksatan Of Vacillation 23.02.2012

Ihmisrauniot! Gather - The Unbearable Fucksatan Of Vacillation
No vittu. emmä tiiä, muhu iskee tää "ei niin tosissaan" -meininki. Tavallaa täs projektis on kiehtovaa se miten, noh, paljaana te ootte. täs ei oo sellasta pidättyneisyyttä ettekä te yritä mennä minnekkään piiloon. "tämmösiä me nyt vaa ollaan"

Kommentti kappaleesta Kuuntele ...as Jy Sê Haan - mikseri netin edustus biisi 23.02.2012

...as Jy Sê Haan - mikseri netin edustus biisi
voittoa
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vrum - Pandas With Tambourines 1 17.02.2012

Vrum - Pandas With Tambourines 1
Hillitön.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vrum - Pandas With Tambourines 2 16.02.2012

Vrum - Pandas With Tambourines 2
hyvö biisi!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele OGT - Kiitos 13.02.2012

OGT - Kiitos
Mukavan positiivinen biisi. Beatti iha ookoo, progee : D sitte kritiikkiä: tuplaukset kusahtelee paikoittai. ainaki kohis 0:56 ja 2:04. Yleisesti myös kantsii laittaa tuplii vähä hiljemmalle, varsinki jos ei mee iha yks yhtee. beatin audiotagi kohassa 0:20 vähä sekottaa kans. sitäki vois koittaa kikkailla poes. biisi myös loppuu omaan korvaan vähän hassusti, beatti ois kaivannu viel paria lainia. hope it helps

Kommentti kappaleesta Kuuntele Takajärvi MK - Biitti 1 (MK01) 21.01.2012

Takajärvi MK - Biitti 1 (MK01)
helvetin hyvä! jäbällä on hullusti skilliä :o saako näitä käyttää?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Camp 7 - Ape pohtii Camp Mikserin olemusta 10.01.2012

Camp 7 - Ape pohtii Camp Mikserin olemusta
WOAAAAAH tissit

Kommentti kappaleesta Kuuntele Camp 7 - Twight kertoo olostaan ja paperin valmistuksesta 10.01.2012

Camp 7 - Twight kertoo olostaan ja paperin valmistuksesta
selvä homma !
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Seraphiel - Blind Seer 26.12.2011

Seraphiel - Blind Seer
Kyllä! eipäs ole pitkään aikaan tätä tyylilajia tullu luukutettua mutta tehä ootte ku wintersun progemmalla otteella ! erittäin hyvä, nyt lisää settiä ulos ja keikkaa sisään.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele RI:SA - something triggered 01.11.2011

RI:SA - something triggered
Onnea viikonbiisivalinnasta! Onse kova.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Vault 72 Orchestra - We Screwed Up the Paperwork 11.09.2011

The Vault 72 Orchestra - We Screwed Up the Paperwork
Osuva julkasupäivä :P hienot on sanat, mitkä lienee pääpointti tässä paatoksessa. helvetin hyvä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Vault 72 Orchestra - Dreamt of Walls That'd Collapse and Fires That'd Spread 02.09.2011

The Vault 72 Orchestra - Dreamt of Walls That'd Collapse and Fires That'd Spread
mukavasti juuri tämän tyylistä musakkia etsiskelinkin :3 kiitos

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vrum - Mosquitoes Are Swarming This Summer 16.06.2011

Vrum - Mosquitoes Are Swarming This Summer
Kuuntelin tätä ja mewiä tänää töissä ja kyl tää oli parempi. et silleeen

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vitut - Jos nyt kuitenkin 03.06.2011

Vitut - Jos nyt kuitenkin
tykkäsin

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vitut - Tää meni vituiks nyt jo 03.06.2011

Vitut - Tää meni vituiks nyt jo
http://www.youtube.com...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vrum - Cars Go In Two Directions 03.06.2011

Vrum - Cars Go In Two Directions
noni nysse vitti onsit täälä jumekauta huhuh,,, onse semmonen... onse semmmonen. kattokaa ny. Siellä se virnistelee että "nooo, tulihan tossa yritettyä pikku kikkaa".. onse semmonen...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vrum - Infinite Forest 24.05.2011

Vrum - Infinite Forest
Miusta paras vrum biisi tähän mennessä. ja hullut soolot. ei mulla muuta!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Voidshark - Vox Torsion 16.05.2011

Voidshark - Vox Torsion
Hui saatana! Täst tulee mielee et oisit laittanu terroria ja rytminoisea tehosekottimeen, lisänny pari melodiaa ja vóla! WILL IT BLEND?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Insectoid in Isolation - Static Days 04.05.2011

Insectoid in Isolation - Static Days
jopas! onnittelut biisivalinnasta! Ei tää kyllä ihan glitchin kriteereitä miusta täytä. huikeat yksi timestretch kitkututs? ehkä miskeriin pitäs lisätä uus genre, pop-glitch? anyone? Mut emmie tiiä, ehkä mie oon puristi. Kyllä tätä silti kuunteli. Rummut varsinkin olivat varsin maukkaita ja melodiat varsinkin myös varsinkin. Tai se yksi mikä tässä nyt oli. Ilmeisen jumittelevaa maisemaa tässä oli varmaan haettu, ihan noin nimestä päätellen. Kyllä silti vähän odotin että johonkin suuntaan olis kehitytty, ees pikkisen :( nyt tää jää kauniiks pätkäks jonka soittaa kyllä mieluusti pari kertaa loopilla, mutta taitaa jäädä sen jälkeen unholaan...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Shatterling - Pyromechanics [clip] 26.04.2011

Shatterling - Pyromechanics [clip]
hullu klippi. potkii. so sick. yo peace

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chalice For Your Loss - Vita Brevis... 20.04.2011

Chalice For Your Loss - Vita Brevis...
VITTI SIKKII. hauska kuuulla uusinta versiointi tästä huippu biisistä !! basso miksattu AIVAN LIIAN TÖRKEEN LUJALLE tai sit mie oon homo :_ mut kyl tää täst

Kommentti kappaleesta Kuuntele peteonkeisari - Kyylä 15.04.2011

peteonkeisari - Kyylä
Tais olla KOTIstudio missä kävit äänittämäs :D tosin laatu on paskaa jopa siihen nähen. Kuulostaa usb-mikil nauhotetulta. Flow kusee myös, epävarmaa ja munatonta. Läpätkin väsähtäneitä, eli ei tästä oikee mitään jää käteen.. 2bad :(

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moist Bois - I Don't Need (You Now Don't Make It Harder For Me Just Leave My Life And Go Will I Ever Survive I Thought I Had It All But Was It Just For The Show) 14.04.2011

Moist Bois - I Don't Need (You Now Don't Make It Harder For Me Just Leave My Life And Go Will I Ever Survive I Thought I Had It All But Was It Just For The Show)
onks tää sitä homopoppia? : D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Screen Princess - Kimono Airplane 13.03.2011

Screen Princess - Kimono Airplane
deskriptionis matkittu neutral milk hotelii !

Kommentti kappaleesta Kuuntele Posse Conspiracy - Tuplapotti (2010 Remix) 26.02.2011

Posse Conspiracy - Tuplapotti (2010 Remix)
TUPLABASRAII XDXD
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Posse Conspiracy - Tuplapotti (2010 Remix) 26.02.2011

Posse Conspiracy - Tuplapotti (2010 Remix)
EI helvetti :D :D:D:DDD paras! beatti on vitu kerma xD hyvär träbät myös.. peace...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Otoroko Heavy Industries - Battlestar Otoroko - The Hidden Hand 23.02.2011

Otoroko Heavy Industries - Battlestar Otoroko - The Hidden Hand
KLassikko, samplet rautaa
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Insectoid in Isolation - Soulsteel 2011 - Submerged in Saltwater 23.02.2011

Insectoid in Isolation - Soulsteel 2011 - Submerged in Saltwater
no emmä ny postirokista tiiiä mut hyvä silti! toi särötetty leadipiano oli ihana<3 Meininkiä täs on enemmän ku siinä previkassa, mikä kyllä sopii omaan makuuni ihan hyvin. Jäbä alkaa olla jo ihan kunnon tekijä! Jotenki täsä toi biisin nimi istuu ku nakutettu tähän äänimaailmaan ja niihi visioihin joita se herättää. iso plussa siitä. suolasta soundia :] Mutta sitten taas toisaalta ehkä liian junnaava omaan makuuni. Tokihan tämä on aika lyhyt ja rakentuu pitkälle tuon leadin kasvattamisen ympärille joten ehkä se annettakoon anteeksi. Hyvä tunnelmapläjäys ja kaunis särö.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Isolaattorin misc - III - Submerged in Saltwater (preview) 22.02.2011

Isolaattorin misc - III - Submerged in Saltwater (preview)
Mun mielestä on aika turha kitistä jostain sointukierroista kun ne kaikki on kuitenkin jo käytetty. Musiikissa olennaista on se ilmaisu. Kaikki muu on toisarvoista. Itse tykkäsin biisistä kyllä ja miksei se voisi olla tarkoituksellinen kikka kopioida idolinsa sointukierto jos se antaa jotain sille kappaleelle. Mielestäni se on enemmänkin kunnianosoitus. ainiin ja btw, sointukiertoja ei voi patentoida.

Kommentti kappaleesta Kuuntele When We Buried The Ringmaster - Ctrl+c Ctrl+v 18.02.2011

When We Buried The Ringmaster - Ctrl+c Ctrl+v
taattua WWBTR laatua ! vähän mössö miksaus ainakin jos vertaa tohon demoon. Paljon on tapahtumaa ja vokaaleista ehdotonta plussaa!! hullua settiä huuhuh :o cleanitki parantunu hurjasti sitten demon. ei muutaku lisää settiä ulos kiitos!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Finningtelligens - Mielenkiintoinen 18.02.2011

Finningtelligens - Mielenkiintoinen
ok. miksaus kusee, laulu kusee, soundit kusee. näinniinkuin tiivistettynä. en tiedä lastenlauluista paljoakaan mutta uskoisin että niiden tulisi olla helposti lähestyttäviä ja helppo laulaa mukana. Näin en näkisi tämän biisin kohdalla olevan ja luultavasti siksi et päässyt jatkoon :( mutta treeniä vaa kehiin ja tsemppiä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Phatency - Dream Cap 16.02.2011

Phatency - Dream Cap
pirun jepa. puhesämplet hymähdytti :) hyvä meininki. ehkä snadisti sumusempi miksaus vois olla. nyt on niin kovin kirkas.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sound God - Chapter I: The Gift 08.02.2011

Sound God - Chapter I: The Gift
jumalaiset rumpusoundit!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Osku Kinnunen - Ignorance 04.02.2011

Osku Kinnunen - Ignorance
so sick
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ihmisrauniot! Gather - Babylon In Fire 01.02.2011

Ihmisrauniot! Gather - Babylon In Fire
sanat esiin : D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ihmisrauniot! Gather - Babylon In Fire 01.02.2011

Ihmisrauniot! Gather - Babylon In Fire
ihan vitu hyvä ! enemmän viiltelyy kaipais
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Biitti Google-kääntäjällä - 15 - lökö: geibiitti 29.01.2011

Biitti Google-kääntäjällä - 15 - lökö: geibiitti
VITU HYVÖ XD
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele JACOTACO - Darkness Remains The Same 22.01.2011

JACOTACO - Darkness Remains The Same
Mikä laulu? eiku aijjaa onse tuol jossai äänivallin alla. Panostakaa seuraavaks miksaamiseen. Laululle kannattaa tehdä tilaa sovituksessa ja miksauksessa. vokaalipainotteisessa musiikissa se on kuitenkin se mihin ihmiset kiinnitävät eniten huomiota eli siihen kannattaa panostaa PALJON. ihan hyvä meininki muuten ::)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gaia - Questions in E-minor 22.01.2011

Gaia - Questions in E-minor
Pakko tästä on tykätä :) Miksauksessa toki hiukan parantamisen varaa. vähän liiankin kompuroidut soundit. plussaa kuitenkin siitä että kaikki instrumentit kuuluvat melko hyvin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moogh - Up 22.01.2011

Moogh - Up
varmaan eka biisi mikserissä mihin tekisi mieli sanoa vain Vittu mitä paskaa. onneksi se oli vain ensifiilis :) on täs jotain hyvääki. esim kaikki muu paitsi toi sample. käytännös jos se ottais pois niii täät vois harkita kuuntelevansakki. mutta tällasta tänään! :DD

Kommentti kappaleesta Kuuntele MKDELTA - Unrest (Anomie) 11.11.2010

MKDELTA - Unrest (Anomie)
iha ok
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Darkened Mind - Mondoshawan 27.10.2010

Darkened Mind - Mondoshawan
kyllä entinen indu mursu lämpiää näin rapsakalle menolle ! loistavaa !
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moogh - I want Feat. djrelicnj & CiOnDaddy 26.10.2010

Moogh - I want Feat. djrelicnj & CiOnDaddy
letkeet! miksaukses ois viel hituc parantamisen varaa mut törkee kova silti

Kommentti kappaleesta Kuuntele RYTMIS - Näin On Marjat 25.10.2010

RYTMIS - Näin On Marjat
iha hyvä :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele GAF - Chemically Induced Lobotomy 07.09.2010

GAF - Chemically Induced Lobotomy
aika humppatemmoissa kyl mennään mut onha tää kiva tämmöne keikkaralli. LO BO TOMY !!

Kommentti kappaleesta Kuuntele MC Pyllykone - Hymni Mc IiZulle 07.09.2010

MC Pyllykone - Hymni Mc IiZulle
mieki annan. Pyllykone rulez!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Posse Conspiracy - Paskan Keskus 11.07.2010

Posse Conspiracy - Paskan Keskus
kymppi
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Posse Conspiracy - HUHTASE NIKO 21.06.2010

Posse Conspiracy - HUHTASE NIKO
hajosin noille neljän lainin verseille :DD mut siis erittäi gängstä ja tr000 samana aikana !!! vitujepa ½
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele RI:SA - Methods 02.05.2010

RI:SA - Methods
vituttaa kehuu näi paljo mut kommentoin tähä nyt tota salabiisii minkä menin kuuntelee ekana ku innnostuin niin noista sanotuksista. todella kova huttuu. oikein anthemi. ja noi kompuroidut rummut ei jumakautaaaaaaa 10+

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mengele Blue Eyes - Avaimen Kaava 02.05.2010

Mengele Blue Eyes - Avaimen Kaava
tKATO FRITS MÖ KOMMENNTOIN ! erittäin hienosti lähtee, mukavan sekava fiilis tossa alussa. semmone vähä seinille hyppimise makusta pillerit pomppii pöydällä piripolkkaa. sit lähteee aika yllättävä rumpukomppi ja meininki vähä rauhottuu. vokaalit miksattu tosi hiljalle ja taakse AIJAI. taitaa olla täs biisis nii paskat sanotukset ettette viittiny ees uppii ja raiskasitte siks noi voksut. NOEI VITSILLHÄÄ MIE :_:_ kivasti kitaroita tässsä kappalees kuulin ainakin kaksi eriilaista ja sitten syna soittaa vähä kitaran kaa yhtee tossa minan tai kahen paikkeilla. paljon breikkei ja fillei. aika progeehan tää on. miksaus jotenki hiljane mut johtuu ehk siit et kuuntelin äskö UBB ja kaikki on siihe verrattuna hijlasta. aika rauhalline kappale loppuje lopuks. aloin täs tykkäää näist rummuist niiku loppuu kohden. oikein maukas rytminoisesektio niinsanotusti! puhtaat laulut toimii vaik menee vähä radiomatskuks mut mikäs täsä. vissii tehty tol klassisel neljän soinnun kierrol tää homma tsek out: http://www.youtube.com...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Obizeth - Cease To Die 02.05.2010

Obizeth - Cease To Die
hei mä tykkäsin tästä! ihanat suihkukitarat ja basso humisee jossai ihan omassa stratösfäärissään. laulu oli kyl hienooo

Kommentti kappaleesta Kuuntele Darkened Memorial - Soulless Wanderer (re-mastered version) 02.05.2010

Darkened Memorial - Soulless Wanderer (re-mastered version)
tosi jännää matskuu ! mä luulin et tää ois ollu bläkkii mut no joo. sama se. kiva äänimaailma! tollane mukavan lofi. toimii

Sivu: 1 2 3 4