Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 12 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele A Day in Paradise - Coarse Fragments 09.05.2007

A Day in Paradise - Coarse Fragments
Ihan menevää tunnelmointia :). Nättejä kitaramelodioita, ja laulutkin on kyllä tässä biisissä paremmat kuin noissa kahdessa muussa (joskin epävireisyys vielä vaivaa). Lopetus oli kekseliäs, vaikka jossain vaiheessa biisiä tulikin jo mieleen, että eikö se nyt koskaan lopu *naur*. Ehkä jotain koukkua kaipaisi lisää, toki tällaisenaankin taustamusiikkina menee. Onko teiltä tulossa mitään muuta kun tätä kitarajamitusta? Pistetään kasi, niin jää vielä parannettavaakin. Jatkakaa!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Amberian Dawn - River of Tuoni 31.03.2007

Amberian Dawn - River of Tuoni
Laulajalla harvinaisen upea ääni, kun vertaa muihin saman genren naislaulajiin (jos nyt muuan Turusta lasketa mukaan). Laulajatar todella ylettyy ylempiinkin ääniin, eikä se ole sitä ainaista äänessä roikkumista, johon usein törmää (esim. Katra, Within Temptation, Evanescense). Laulaja tekee siis loistavaa työtä, ei voi muuta sanoa. Biisi.. Olisi saanut olla paljon koukuttavampi (kuitenkin omaperäisyyden säilyttäen), nyt loistavimpaa antia on lähinnä laulaja, ammattitaitoiset soittajat ja parin minuutin kohdalla oleva soolokikkailu. Mutta ei yhtään hullumpaa silti, jatkakaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Shemeneicha - Pienet sielut 28.01.2007

Shemeneicha - Pienet sielut
Kyllä tämä on selkeästi näistä kahdesta biisistä parempi. Biisi kulkee kivasti, sanat tämän tyyppiseen musiikkiin juuri oikeat ja soitto kuulostaisi sujuvan. Laulussa kuitenkin paljon parantamisen varaa, kannattaa kiinnittää huomiota vireeseen ja joidenkin kirjainten ääntämiseen. Lopun laulut etenkin kummastutti, (?).. Pianokuviot rakastuttivat erityisesti, oikein mainiot! Kokonaisuutena ei huono, lauluun tosiaan vielä hiomista niin kyllä se siitä ^^.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Argathron - Ebony Flame 28.01.2007

Argathron - Ebony Flame
Heti tuli Slayer mieleen ensimmäisistä tahdeista. Siitä eteenpäin melko perussettiä. Säkeistön örinät toimivat mitä mainioimmin! Yllätyin ihan puhtaammista lauluista kertsissä, tosin laulaja handlaa kyllä nekin, ei ongelmaa. Soittokin tuntuu kivasti rullaavan. Vielä jos vähän olisi enemmän jotain koukkua saanut biisiin, ja soundeissa tietty viilaamisen varaa, mutta eihän se tietenkään tärkeintä ole. Joo, kyllä mä tästä tykkään!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Halla - Kaipaan sinua 02.01.2007

Halla - Kaipaan sinua
Alku todella tarttuva. Laulaja osaa kyllä laulaa nätisti ja nuotilleen, mutta omaan makuun ei kyllä yhtään iske tämmöinen "perusnaislaulanta", kuultu on ja miljoonaan kertaan. Sanoissa sama vika, omaperäisyys puuttuu. Soitto kulkee kivasti, ei valittamista siinä ^^. Ihan kiva biisi, mutta ei varsinaisesti tuo mitään uutta kenellekään.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - Drown 28.01.2007

Silent Dream - Drown
Alun viulut ihan loistavat, kylmiä väreitä melkein.. Alun jälkeen petyin hieman. Soitto- toimii, laulu- toimii, mutta jotain pikku koukkuja tai muuta olisi siellä saanut olla enemmän. Soolosta asti tekee taas mahtavasti nousua, mutta huippu jää saavuttamatta, kun biisi jo ehtii loppua. Kokonaisuutena kuitenkin mainio biisi, ja varmaan useammalla kuuntelukerralla saattaisi kuulostaa vielä paremmalta, kun on päässyt jyvälle. Jatkakaa! ^^
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sweet Impale - Where Am I 28.01.2007

Sweet Impale - Where Am I
Ei yhtään hullumpaa ^^. Soitto soljuu ja asennekin kuulostaisi olevan kohdillaan. Laulajalla hieman "aneeminen" REM-soundi (mitä se ikinä sitten tarkoittaneekaan :D), mutta tykkäsin siitä huolimatta. Paikottaiset taustalaulutkin erittäin hyviä. Oli kyllä ihan loppuvingutuksiinkin asti hyvä biisi, ja ennen kaikkea monipuolinen (mitä monilta bändeiltä tuntuu biiseistä uupuvan). Vielä otain pikku hienosäätöä olisi kaivannut, mutta kyllähän tämä silti kuulostaa mitä mainioimmalta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hamarapuoli - Kaunis Katarin 02.01.2007

Hamarapuoli - Kaunis Katarin
Alkuriffittely oli mukavan kuuloista. Hmm.. Soitto on sujuvaa, laulu on sujuvaa, mutta silti jotenkin tuntuu että ne kuuluisivat erityylisiin biiseihin. Laulu ja sanat enemmän Suomirock-tyylisiä (Pate Mustajärvi-vaikutteita?), kun taas soitto hieman rankemman kuuloista. Mutta mikäs tässä, eihän tämä huono ole.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele ROTWALLI - PROSTITUOITU 02.01.2007

ROTWALLI - PROSTITUOITU
Huumorimeininkiä. Tuli Pelle Miljoona ja moni muukin todella suomalainen artisti tästä mieleen. Biisissä oli hyvät ja huonot hetkensä, vaikkakaan tällainen musiikki ei noin yleensä iske ollenkaan. Eipä minulla mitään vastaankaan ole.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Skulldriver - LocoMotive 14.08.2006

Skulldriver - LocoMotive
Vau, tämähän on todella hyvän kuuloista matskua, kaikki pelaa loistavasti yhteen. Laulajasta tykkäsin kovasti, toi ehkä mieleen hieman diablon, mikä ei ole yhtään huono asia (ainakaan omasta mielestäni). Tosin paikoittain laulu oli ehkä vähän liiankin kähisevää, mutta eipä tuo nyt niin haitannut. Kitaroiden komppaukset tosi komeita, rytmitykset on kivan omaperäisiä ainaisen peruskompin sijaan. Tämä biisi olisi helppo kuvitella todella tykin kokopitkän metallilevyn aloitusraidaksi. Tasapainoittelen ysin ja kympin välillä.. Äh, aina on varaa parantaa. Jatkakaa o/
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Fadal - Last Chance is Suicide 31.03.2007

The Fadal - Last Chance is Suicide
Tässä biisissä oli kivaa horrormeininkiä, jota toivat mielenkiintoiset synaosuudet ja puhelaulut. Kitarat rouhivat myös menevästi, rumpali hoitaa kyllä hommansa myös ihan huomattavan hyvin! Äänenlaatu ei tietenkään parasta mahdollista, mutta tämän biisin mystinen tunnelmointi kyllä korvaa sen kirkkaasti. Kitarasooloon olisi kaivannut ehkä jotain vähän yllättävämpää. Synistille kyllä erityiskiitos, soundit ja äänimaailmat on kyllä niin kohdallaan kun vaan voi olla. Ymmärrän kyllä, että monia ei varmaan tässä biisissä laulu sytytä, mutta omasta mielestäni se kyllä sopi tähän biisiin hyvin. Lopetus olisi saanut olla ehkä astetta räimeämpi, tuo oli vähän vaisu. Mutta niin, kasi vai ysi.. No, antaa mennä vain. Ysi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The August - Puzzle 01.08.2006

The August - Puzzle
Soitanta kulkee hyvin, laulajalla on hyvä ääni (joskin paikoittain olisi saanut olla hieman lisää "ilmettä" ja tulkintaa ettei käy liian tylsäksi) ja plussaa paikottaisista taustalauluista, jotka tuovat kivaa lisäpotkua. Kuitenkin aika perusbiisi, radiokamaa. Nohm, ei ehkä edusta kuuntelemaani genreä, mutta homma kuitenkin pelaa, joten faneja varmasti riittää ^.^
8