Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 105 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Melodies in the Moonlight - Symphoid 18.01.2012

Melodies in the Moonlight - Symphoid
Hoho nindendofiksaatio :) Vähän olis saanu olla pitempi.. Olis ollu kova kun lopussa olis tullu viel vaikka hirveetä dubstep sähkökitara päristelyä. Lisää vaan sotkemaan ja hyvä tulee tulee! :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele SINFACTOR - A Million Word Epilogue 18.01.2012

SINFACTOR - A Million Word Epilogue
Alku ainakin on ihan menevää rokkii toimivilla kitarasoundeilla. Laulu on myös ihan malliikkaasti hoidettu. Hienoja pieniä koukkuja siellä täällä.. Muutama kohta tuossa laulun sovituksessa ei oikein mielestäni toimi mutta pääpiirteittäin kuulostaa ihan hyvält. Jeezz ihan hyvin myös miksattu biisi kasaan myös.. Ei mitään genreensä mullistavaa mut not bad. 7½
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Anaalitappi-O - Baby Cry 18.01.2012

Anaalitappi-O - Baby Cry
Punk menee multa aina vähän yli mut on tässä ihan hyvä soundi ainakin sillain muihin vastaavin verrattuna. Ehkä vähän jotain omaperäisyyttää tää kaipais kuten muutkin vastaavat myös. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Autotallirallijoukko - Lehmät 18.01.2012

Autotallirallijoukko - Lehmät
Tuotatuota mitähän tähän keksisin.. Sanotaanko että onnistuneet lofisoundit ainakin. :) Ihan jees sanotukset myös ehkä vähän olis voinu miksata enemmän mutta ei oo ilmeisesti keritty.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Millennium Hand - Bad Hair Day 18.01.2012

Millennium Hand - Bad Hair Day
Ihan tunnelmallista tavaraa vähän tuli Pink Floyd soundista jossain kohdin mieleen mikä ei oo ikinä huono juttu.. Pituutta nyt olis saanu olla ainakin puolet lisää ja kehittää vaan vielä pitemmälle.. 7½
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele The_Tasoristeys - Kaunis kylmä maa (Live) 18.01.2012

The_Tasoristeys - Kaunis kylmä maa (Live)
Äänenlaatu aika perseestä mut tää nyt on live.. Ihan kauniit melodiat sinänsä laulussa sais olla paljon enemmän tunnetta ja jotenkin tuo laulu tuossa liian pinnalla muihin huonosti kuuluviin instrumentteihin verrattuna. Jepjep.

Kommentti kappaleesta Kuuntele T.Rautakari - Siipirikko - 2011 remix 16.01.2012

T.Rautakari - Siipirikko - 2011 remix
En tästä nyt ihan reggaeta mielessäni saa paitsi että beatti hieman reggaehtava onkin vahvempaa äänenkäyttöä tarvisi mielessäni. Myös vaikkapa akustinen kitara sopisi ehkä tähän. Tuo 2 minuutin paikkeilla oleva ujellussyna on ihan hieno.. Pähkinänkuores kyl tää ihan lepposa biisi on. :) 7½
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele MarcoN. - Velkaa.... 16.01.2012

MarcoN. - Velkaa....
Tässä erottuu suht vahvasti semmoinen perinteinen suomalaismelankolinen fiilis. Laulussa nyt on parannettavaa vielä tuntuu että aika äkkiä hutastu nauhalle. Akustisella soitettu osio oli hieno ja sitä olisi voinut olla biisissä enemmänkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele IPSM - IsoPaha SusiMies - Rosvo-Roope (feat. Shakki) 16.01.2012

IPSM - IsoPaha SusiMies - Rosvo-Roope (feat. Shakki)
Jahs. Ihan rento tunnelma tässäkin biisissäs. Beatti on myös ihan näppärä. flow menee suurimmaltiosin ihan smootisti ja toi laulu tuo kyl mukavaa vaihtelua muuhun mikseriräppiin verrattuna. Ehkä tuossa laulussa sais vähän vähemmän olla delayta ja reverbiä. Jepep

Kommentti kappaleesta Kuuntele Steve Valley - Ei viskillä voi laimentaa 16.01.2012

Steve Valley - Ei viskillä voi laimentaa
Ihan ok perusrokkia ilman sen suurempia yllätyksiä tämmöstä vois ajatella soivan jossain kuppilan taustalla. ehkä mielestäni laulussa voissa olla vähän vähemmäm reverbiä. (jos, nuzitaan)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele MikeOne - Kynä & Paperi ft. Zankie 16.01.2012

MikeOne - Kynä & Paperi ft. Zankie
Ihan tyylikästä ja ammattimaista räppiä; Flow toimii ja beatti/tausta on ihan toimiva ja hyvin miksattu kaikki yhteen. Ei siinä mitään, jatkakaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dropsy - Goldo 16.01.2012

Dropsy - Goldo
/,,/ Personnallista ja vähintään omintakeista mustaa metallia. Ehkä rumpuja olis voinu olla enemmän tehdä vaikka kissan-nahasta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project 66.6 - Bizarre World 16.01.2012

Project 66.6 - Bizarre World
Ihan magee tunnelma tässä tosi persoonallinen soundi noissa örinöissä varsinkin; Tästä tulee semmonen olo että oikein fiilistellään pimeydessä. :) Tää oli ihan hyvä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nihil Mortum - Architectural Blasphemy 16.01.2012

Nihil Mortum - Architectural Blasphemy
sinällään ihan toimivat konerummut tässä blackkikses kyllä mut vähän ainakin alun tunnelmaa latistaa mut ei nyt lliikaa. Hämärä tunnelma. :) Semmonen aika kaaosmaaginen. Ehkä noi rummut olis voinuu vetää sit kunnolla konemaiseks tjn.. Vähän myös kokonaisuudessaan ehkä liian pitkä, vaihtelua kaipais vielä mielestäni.. jeesjees 7½
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Susijumala - Kaukaisen Maan Laulut 16.01.2012

Susijumala - Kaukaisen Maan Laulut
Ihan toimivat soundit.. Ei nyt mitään maailmaa mullistavaa menoo mut ei kai sen aina tarvi ollakkaan. lopun kitarasooloiluista myös plussaa.. On tässä semmonen tietty vanhanliiton fiilis.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jorma Kanki & Vallankumousveljekset - Lampaita 16.01.2012

Jorma Kanki & Vallankumousveljekset - Lampaita
Lyhyt mutta ihan ytimekäs punkpläjäys. Ehkä tää vois olla rankempikin jotenkin soundeiltaan.. En osaa paremmin kertoa kun punk ei oo ihan omin juttu.:)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Särskilt stöd - rt41 16.01.2012

Särskilt stöd - rt41
Ihan taidolla tehtyä tarinankerrontaa ja hienot harppusoolot vähän nyt laulussa on tietty aina parannettavaa ja ihan persoonallistakin omalla tavallaan.. vähän J. karjalainen ja sentyyliset tulee mieleen tästä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Anna hymyn kiertää 16.01.2012

Fillari - Anna hymyn kiertää
kyllähän tästä vähän rupee hymyiltyttään :) jotenkin tuli mieleen et semmoinen reggaeversio tästä voisi olla hieno..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Soraa ja mursketta 16.01.2012

P. M. Kostiainen Project - Soraa ja mursketta
Jotenkin aika sorainen kitarasoundi :)Hmm kitarasoolo kohdassa on ihan hieno tunnelma.. Vähän ehkä tuota kitarasoundia voisi parantaa tietty tässä varmaan on haettukkin semmosta vanhaa fiilingiä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele IPSM - IsoPaha SusiMies - Etelän Pellet 15.01.2012

IPSM - IsoPaha SusiMies - Etelän Pellet
Vielä pieni lisäys et kyl nois pari ihan hyvää biittiäkin esim tuo kryptisen pohjolan sopii hyvin tyyliis.. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele IPSM - IsoPaha SusiMies - Etelän Pellet 15.01.2012

IPSM - IsoPaha SusiMies - Etelän Pellet
No tuotatuota.. Oon tosi huono räbää arvosteleen kun aika vähän sitä kuuntelen mutta tässä kun pari susibiisiä kuuntelin niin artikulaatio ja murteen käyttö on ainakin persoonallista, mistä isot plussat.. Jotenkin vähän ehkä tulee itsellä Asa mieleen jotenkin. Sanoituksia (se tärkein kaiketi) tosiaan en paljoa osaa kertoo kun mulle ne on musiikissa yleensä vaan tietyllä tavalla biisin käyttöohjeet. Itse sanoisin nyt vielä että biittit kun vielä saisi enempi persoonallisiksi ja mukaan esim akustista kitaraa ja muita oikeita instumentteja (kun tuo sun räppäys on semmosta "luonnollista" niin ehkä biititkin voisi sopia enempi semmosia olla ja vähempi konemaisia) ja sitten voisi sopia joukkoon laulua jne. Eli pähkinankuores persoonallista tavaraaa; Jatkakee harjoituksia!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Alessio - Costa Rica 23.09.2011

Alessio - Costa Rica
Jossain kohdin hieman särki/resunoi soundit. Anyhow ihan hyviä kikkoja tässä mutta vähän liian kuultua soundia ilman sen suurempia juonenkäänteitä. Soundeissa myös parannettavaa.. Ei huonoa elektroa kuitenkaan sanotaanko että varsin kehityskelpoista.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soittolista - Sinä 23.09.2011

Soittolista - Sinä
Perinteistä mutta toimivaa suamirockenrollaa. kitaramelodiat toimivat ja solisti oli myös ihan pätevän oloinen kyllä. Lyriikat kaikessa yksinkertaisuudessaan sopivat myös ihan hyvin tähän. Masteroitu vähän vaisusti ja muutenkin soundit voisivat olla vähän tiukemmat. 7+ ja Etiepäin!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stormdancer - & Dj Novax - My Bass Will Go On [Dizzy Mix] 23.09.2011

Stormdancer - & Dj Novax - My Bass Will Go On [Dizzy Mix]
Aika nopeasti väsätyn olonen setti.. (kauan meni tunti, 2?) Ei oikein toimi. Mutta soundillisesti on paljon huonompiakin täällä kyllä kuultu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele A The A - Lihaskasa 23.09.2011

A The A - Lihaskasa
Höhöö.. :d vähän kuin CMX:n Matti konsanaan muuta en kyllä osaa kertoa aika tyhjentynyt olo.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tanssiorkesteri ValuRauta - Osku (krapulamixkakstuhattaykstoista) 23.09.2011

Tanssiorkesteri ValuRauta - Osku (krapulamixkakstuhattaykstoista)
Juu kepeät mullat miehelle! :)~ Olihan tässä sitä jotain.. jotain.. hmmm.. Alun dingadongdingadong kuulosti kivalta. Vähän kun didgeridoo muttei sinnepäinkään!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Laulavat Jamsterit - Pahantekeväisyysjärjestö 23.09.2011

Laulavat Jamsterit - Pahantekeväisyysjärjestö
Hehhee tää oli ihan hauska. :) Ihan hyvin vedetty ei siinä mitään. Yleensä en huumoribiiseistä liiemmin pidä mutta tää oli ihan jees ku ei ollu perus rokki/punk systeemit joita täällä riittää. 7½
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Koko Perheen Hupimusikantit - Terveydenhoitaja 22.09.2011

Koko Perheen Hupimusikantit - Terveydenhoitaja
Vähän olisi voinut noita voksuja miksata enemmän pintaan kun nyt meni puolet sanomasta kyllä täysin ohi en saanut oikein selvää.. muuta sanottavaa en kyllä nyt tähän hätään keksi. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Palm - This Is What I Want To Say Today 22.09.2011

The Palm - This Is What I Want To Say Today
Vähän mitäänsanomatonta meikäläisen korviin.. (liian kuultua) kyllähän tästä kuitenkin paikoin semmonen iloinen fiilis välittyy. Tuo n.2min paikkeilla alkava suvantovaihe on ihan mukavan kuuloinen. Nua korkeammalta lauletut kohdat kuulostavat aika teennäisiltä. Jepjep

Kommentti kappaleesta Kuuntele RAAKAVERSIO*** - Lähde mun mukaan 22.09.2011

RAAKAVERSIO*** - Lähde mun mukaan
Ihan menevää suomirokkia kaikinpuolin.. kitarat toimii, rummut bassot eipä siinä. Solisti vetää myös ihan hyvin. Livenä voisi olla kovaa tavaraa. Ei nyt mitään uutta mutta mitäpä sitä vanhoja toimivia kaavoja rikkomaan. :) 7½
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nartum - Derealization 22.09.2011

Nartum - Derealization
Mmm hienot melodiat ja nuo choirit ja jouset taustalla toimivat oikein hienosti.. Todella tunnelmallinen biisi. Örinälaulu on myös ihan hienon kuuloista ja onnistuneesti miksattu kuten muutkin instrumentit ja synat. kitarasoundi voisi olla mielestäni hieman mureampi. Anyhow, ihan jeez!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hydromedusae - Darker Tides 22.09.2011

Hydromedusae - Darker Tides
Todella tunnelmallista ja elokuvamaista matskua! kaikki instrumentit soundaavat hienosti ja laulu toimii varsin hyvin. Hyvin saatu myös vaihtelua ja elävyyttä tähän. Ehkä hieman olisi saanut masteroimalla vielä parannettua mutta kyllä tämä nytkin jo 9 ansaitsee! :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Janne's Pub - Valveunta 22.09.2011

Janne's Pub - Valveunta
Mjahaz.. Laulu oli ihan ok, ei tosin mikään persoonallisin lauluääni mutta kyllä nyt menee. Lopun kitaraleadit olivat jees, muuten tämä oli vähän semmonen mitäänsanomaton biisi, jotenkin tuntuu että tämä oli enneminkin crossover poppia mistä oli melkein väkisin yritetty tehdä hieman progahtavaa. 7-
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jorma Kanki & Vallankumousveljekset - Natseja Turpaan! 22.09.2011

Jorma Kanki & Vallankumousveljekset - Natseja Turpaan!
:O :D En mä saanut oikein sanoista selvää mutta uskon että ne olivat ihan hyvät biisin nimi ainakin on.

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - helppo elämä polte & Juliet jonesin Sydän 22.09.2011

POLTE - helppo elämä polte & Juliet jonesin Sydän
Aluperäinen ihan hieno biisij eikä tämäkään yhtään hassumpi ei nyt mitään uutta tosin tuonut. Ei kai tässä kummempia.. keep on rokinn!

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Promethean - Bloodline 22.09.2011

The Promethean - Bloodline
Ihan tunnelmallinen alkuintro. Lähtee myös käyntiin hienosti tuolla huudahduksella. :) Nua kitarat olisi mielestäni voinut tuoda enemmän esiin nyt niissä on semmonen aika tunkkainen zoundi (ehkä tark.) mutta kyllä se näinkin toimii ihan jeez. Laulu ja örinät toimivat pääpiirteittäin myös hyvin. Loppu on myös hieno taustaambientvokaaleineen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nok Nok - pullo punkkuu ja nostalgia 22.09.2011

Nok Nok - pullo punkkuu ja nostalgia
ihan hienoo ja lepposta akustista zoundii varsinkin toi itämaistyylinen käärmeenlumoushuilu ja rummut soundaavat. Myös laulu ja taustalaulu on hyvin hoidettu ja osaavasti miksattu myös paketti yhteen. vähän nyt ehkä semmoselle taustamusiikkiasteelle tää kuitenkin jää kun ei tässä oikein ole semmosta koukkua mihin tarttua.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project 66.6 - Enjoy the ride 22.09.2011

Project 66.6 - Enjoy the ride
Ihan hyvän kuuloista settii.. Hmm rummut olisi voinut säätää tässä kovemmalle, nyt ne ikävästi tuppaa hukkumaan tuonne kitaravallien taakse. (Tai sitten kompressoitu liikaa?) Örinälaulu on tässä ihan hyvin vedetty ja toimivasti miksattukin kaikuefekteineen. 8-
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Death Generation - Before I will die 22.09.2011

Death Generation - Before I will die
Jahzz ammattimaista stoneria ihan jees soundit ja onnistuneesti miksattu/masteroitu kyllä. Tuo suvantovaihe on hieno ja tunnelmallinen korkeine vinkukitaroineen. Laulajan ääni on vaan ainoo mistä en itse pidä toivoisin matalammalta laulettavan tässä mutta se on tietty makukymysys. 8-
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nuggumath - Adventurer 22.09.2011

Nuggumath - Adventurer
Duodaduoda.. Ihan ammattimaisesti miksattua tavaraa kyllä mutta hieman liian taustamusiikkia.. tulee vahvasti joku vanha avaruuslentelypeli mieleen. :D Soundit ovat kyllä toimivat mutta liian helpot. Nyt tää on vähän tämmöstä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Särskilt stöd - ego 22.09.2011

Särskilt stöd - ego
Ihan tämä vois melkein jossain radiossa soida.. Hyvin soitettu kaikki instrumentit, laulu toimii hyvin ja myös onnistuneesti saatu miksattua yhteen. Alun huuliharppua olis kuullut mielellään enemmänkin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Tekno-fillari 22.09.2011

Fillari - Tekno-fillari
Tämä on kyllä ehkä ennemminkin dancea kuin teknoa. :) On tässä ihan hienoja soundeja muutama varsinkin nuo jotkut taustaäänet.. muuten vähän liian perinteistä tavaraa. Joskus 90 luvun alussa olis voinut mennäkkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Matkalla 22.09.2011

P. M. Kostiainen Project - Matkalla
Mongolialaista kurkkulaulua :D eivaan; kitaramelodiat/leadit ovat ihan hienon kuuloiset. Tuo laulutyyli ei oikein sytyttänyt mielestäni puhdas sopisi ehkä paremmin.. Lopun räp/punk laulusta tuli mieleen hieman CMX:n vanhemmat punk biisit.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Paulus - haavoittuvia 13.08.2011

Paulus - haavoittuvia
Lisäälisää!! :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moukka - Sato (single) 10.08.2011

Moukka - Sato (single)
Tää biisi pätee. :) Menee oikein ihan kuunteluun.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grazy Mama & Sidekixx - Päästä irti 10.08.2011

Grazy Mama & Sidekixx - Päästä irti
Hmm tääpä oli mukava tuulahdus; huuliharppu soundas oikein hyvin kuten muutkin instrumentit.. Melodiat olivat hyvän kuuloiset, laulu ammattilaisen hoitamaa joka tuli oikein tunteella. Ammattimaisesti myös miksattu; lyhyt mutta sitäkin ytimekkäämpi paketti.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Omertha - Flesh Lying Underground 10.08.2011

Omertha - Flesh Lying Underground
Ihan menevää soitantaa ja soundia kyllä. Jotkin noista vokaalien uaaarghh korinoista ovat kyllä vähän teennäisiä soundiltaan. Osittain vokaalit toimivat kyllä ihan hienosti mutta parannettavaa löytyy. Ei huonoa metallointia missään nimessä. Sanotaan 7+. Vähän vielä omaperäisyyttä kehiin.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mustaruhtinas - Kohti Pimeyttä 09.08.2011

Mustaruhtinas - Kohti Pimeyttä
No nyt on kyllä sitten niin paskasta ja päin vittua äänitettyä soundia kuten genreen kuuluukin. =) Ihan hyvän kuulosta melodista riffii ja rummut toimii.. Laulusta en saa yhdestäkä sanasta selvää mikä myöskin kaiketi kuuluu gerneen. Kaikenkaikkiaan ihan ok pläjäys joskin välillä tuo äänenlaadun heikkous hieman tätä elämystä häiristee. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Presence Absent - I'm 18 now 09.08.2011

Presence Absent - I'm 18 now
Olihan tässä ihan hauskamaiset sanat mutta tässä häiritsi kyllä meikäläistä helevetisti tua finengelish artikulointi tiedä sitten oliko tarkoituksella ärsyttäväksi tehty mutta anyhow.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Thunderbaum - The Rockpot 09.08.2011

Thunderbaum - The Rockpot
Tuo 0:46 alkava kohta ja jatko siitä on kyllä varsin toimivaa rock'n'rollaa menevine kitarariffeineen lauluineen ja ulinoineen. :) Alussa olin että vähän nyt on taas kuullunlaista settiä mutta kyllä tää olikin ihan menevä ralli loppupeleissä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele 1/oo - For What It's Worth 09.08.2011

1/oo - For What It's Worth
Ihan asiallisen ja ammattimaisen kuuloista teollisuutta tämä. Särövokaalit toivat omaa hämärää lisäänsä. Ihan hyvin vaihtelua ja erilaisia ääniä joka lähtöön. Hyvin myös miksattu yhteen kaikki. Sanotaan arvosanaksi 7½.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Los hijos de Franco - New rules (to the government) 09.08.2011

Los hijos de Franco - New rules (to the government)
Jännää soundia. Laulun aletttua tulee hieman mieleen jotenkin Rage Against the Machine. Tuo 2.20 alkava kohta on oikein toimiva. Vielä kun saisi scratchäystä tähän lisämausteeksi niin olisi paketti kasassa.. On se kyllä nytkin jo. Tykkäsin. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cartoonze - ComicTrip 09.08.2011

Cartoonze - ComicTrip
Jahs ja lisää happoilua on kyllä jälleen kohtalaisen psykoottisen kuuloista menoa. Ei helvetti ei tämmöistä pelkän kahvin voimin pysty kuuntelemaan ja jonkin muun voimin todennäköisesti sekoisin tätä kuunnellessani. ==>

Kommentti kappaleesta Kuuntele Magic Bubles / Sound of Colors - Magic Bubles ((Sound Of Blue)) 09.08.2011

Magic Bubles / Sound of Colors - Magic Bubles ((Sound Of Blue))
Ihan mukavan tunnelmalliset melodiat tässä taikakuplailussa mutteivat kylläkään mitenkään erikoiset.. Myöskin äänenlaatu olisi voinut olla hieman parempi hieman sähisi tuo syntikan ääni joskaan nyt ei haittaavasti. Kai tämä jossain videopelissä vois mennäkkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make & Mike - Seitsemän Merta.. 09.08.2011

Make & Mike - Seitsemän Merta..
Näin soitannollisesti monine eri instrumentteineen ihan mukavan kuuloista poppia mutta laulussa olisi kyllä parantamisen varaa joskin kyllä sekin paikoin kuulosti ihan ok. Huuliharppu oli kiva ja kitarasoolot toimivat.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Suuri utopia 09.08.2011

Kalashnikov - Suuri utopia
Taidokkaasti tehtyä ja varsin omanlaatuista paikoin ehkä hieman progahtavaakin "poppia".. ei kyl mun musaa. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele DuO KäSäMä - Kountry vesa 08.08.2011

DuO KäSäMä - Kountry vesa
=) ihan menevä ralli mutta tää monotoninen laulu on kyllä pitemmän päälle aikasen rasittavaa mutta eipäs tässä kyllä pituuttakaan onneksi ollut liikaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele yolk - Travelling 08.08.2011

yolk - Travelling
Tunnelmallisesta alusta tuli vähän Tool mieleen tykkäsin kovasti mutta sitten kun alkaa laulu (mikä oli kyllä todella ammattimaisen ja hyvän kuuloista) niin jotenkin olisin toivonut hieman matalampaa tempoa ja semmosta rauhallista.. Mutta kyllä tämä nyt näinkin toimi. :)Arvosana: 8-
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fluffy - Bitter Basic Room 08.08.2011

Fluffy - Bitter Basic Room
Nua tietyt synat varsinkin alun muljahteleva syna on sitten rasittava muuten mielenkiintoisen kuuloisessa biisissä varsinkin lauluääni on ihan hyvän kuuloinen ja varsinkin kertsi pätee todella tunnelmallisesti. Vähän nyt noita jotain soundeja vaan vaihtoon prkele!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Picture Came & Broke Your Heart - PukPuk2 08.08.2011

Picture Came & Broke Your Heart - PukPuk2
Tämäpä oli omituinen skipale omituiset soundit jotka kuitenkin toimivat mielestäni vallan mainiosti. Kivasti biisissä oli myös vaihtelua tää sopisi hienosti esimerkiksi johonkin leffaan. Jatkoa odotellessa!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele El Camach - Rest In Peace 08.08.2011

El Camach - Rest In Peace
Tää oli oikein hyvä ja jollain lailla eksoottinen biisi.. Omintakeista ja persoonallista soitantaa! Kitaramelodiat olivat todella miellyttävät ja iskevät ja solistilla on myöskin todella persoonallinen ja miellyttävä lauluääni. Miksaus myöskin täysin onnistunut mielestäni. Arvosana 8½ ja plussat vielä todella maukkaista kitarasooloista. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trail of Life Decayed - Blood On Your Hands 08.08.2011

Trail of Life Decayed - Blood On Your Hands
No onpas tässä poljento! Örinät kirkunat ja muut murinat ovat kyllä todella ammattimaisesti hoidettu.. (Tosin alun korkeasta kirkunasta en pitänyt) Varsinkin tuossa n. 2.30 alkavasta örinästä tulee mieleen jopa lähestulkoon Lamb of God. Kitarariffit ihan asiallisia ja toimivia ja rumpali polkee blastii ku viimestä päivää. 7½ ja plus tuosta lopun murinasta muuten antaisin kasin mutta en tykkää noin korkeasta kirkunasta. :)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soittolista - Me yhteen kuulutaan 08.08.2011

Soittolista - Me yhteen kuulutaan
Perus rokkia mutta ihan toimivaa.. Kertsin sointukuviosta en oikein tykännyt mutta säkeistöjen melodioista pidin. Laulaja vetää siis säkeissä mielestäni ihan hyvin. Sanatkin yksinkertaiset mutta ihan toimivat kyllä. 7-
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rope Too Tight - Inside Me 08.08.2011

Rope Too Tight - Inside Me
Tiukkaa mättöö laulaja vetää ihan hienosti, kitarariffittelyt toimivat ja rummut paukkuvat ihan messevästi. jostain syystä tääkin biisi nyt jökkää ja loppuu tuohon 2 minuuttiin.. (nää jotkut biisit nyt jostain syystä jökkää vaikka puskurointi kyllä toimii.)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moukka - Lähellä/Etäällä (single) 08.08.2011

Moukka - Lähellä/Etäällä (single)
Prskeleen toimiva kattaus tämä setti ja masteroitu todella mainiosti; kitarat, bassot ja rummut ovat oikein muhkeat soundiltaan. Omanlaista metallia ja laulaja/taustalaulajat hoitavat asiansa todella mallikaasti. Tätä kuuntelee oikein mielellään.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cartoonze - FtSSS intro remix 08.08.2011

Cartoonze - FtSSS intro remix
Happotalo. erikoista. sairasta. kirves. verinen kirves. verinen jänis. verinen jänis jolla on verinen kirves. Kiitos.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Extinct Dream - The New Beginning 08.08.2011

Extinct Dream - The New Beginning
Vähän kuullunlaista elektroa.. miksaus on kyllä ihan hyvin ja osaavasti hoidettu mutta melodiat on tosiaan kyllä sitten niin moneen kertaan kuultu ettäs ja sitten vielä tuo perus dancekomppi. Tää on nyt tämmöistä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.. Laulua tai JOTAIN nyt! Jatkakaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jukka Harhama Duo - Sinä olet Tie 08.08.2011

Jukka Harhama Duo - Sinä olet Tie
Hieno lauluääni sinulla (joskin muutamassa kohdassa voisi sovitus olla ehkä hieman toisenlainen) ja kitarasoitto sujuu varsin mallikkaasti. Monissa biiseissä sanotukset on mulle vaan eräänlaiset käyttöohjeet mutta tässä melkeinpä niitä oikein välillä hieman tarkemmin kuunteleepi. Sanotaan että 7½. Lähes 8:iin yltää mutta ei ihan. :)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jusuf Julma - Moldoplex (Krok3n syntymättömyys päivä laulu) 08.08.2011

Jusuf Julma - Moldoplex (Krok3n syntymättömyys päivä laulu)
höhhöö no tää on sitten vähän ja vähän enemmänkin tämmöstä progeilevaa en mä tästä kyl oikein dnb:tä saa mielessäni mutta vähintääkin erikoinen elektroninen kattaus täytyy sanoo. Jänniä ääniä. no mä vaihdan nyt biisiä kuitenkin jos ei haittaa ==>

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Name Day - Twilight 08.08.2011

The Name Day - Twilight
mmmmh.. Tää oli mukavan leppoisa ja melankolinen biisi, varsinkin nua akustiset kitaramelodiat olivat todella kivan kuuloisia kuten myös laulut olivat todella mukavaa kuultavaa ja sovitus oli omanlaatuinen ja mielestäni todella onnistunut. Hyvin myöskin miksattu ja saatu pakettiin.. Muutamassa kohdassa loppua kohden laulajan ääni hieman lauseen lopussa jostain syystä kummallisesti hypsähtää mutta eipä se juuri haittaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele More Confident Me - Celebrate 08.08.2011

More Confident Me - Celebrate
:O Mitähän tähänkin nyt sitten sanoisin ihan omalla tavallaan hyvän kuuloinen aivonraiskaus niin kauan ja vähän kun sitä kesti. Next

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marccus - Anymore 08.08.2011

Marccus - Anymore
Mjahas.. No tuota poikkihuilua olisi kuullut mielellään enemmänkin.. Kuitenkin kaikenkaikkiaan ihan taidokkaasti tehty kappale eri instrumentteineen, lauluineen kaikkineen..(itse laulutyyli nyt ei ihan tyyliltään ole meikäläisen makuun) Ja hyvin miksattu yhteen. Kertosäkeen laulusta tulee vahvasti joku ulkomainen laulaja/bändi mieleeni mutta en nyt saa päähäni että mikä..
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Raven Sky - Wasted Life 08.08.2011

Raven Sky - Wasted Life
Lisään vielä että siis kun tuo biisin aika näyttää 7 min mutta biisi loppuu 4:40..?
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Raven Sky - Wasted Life 08.08.2011

Raven Sky - Wasted Life
Taidokkaasti tahkottua metallia! Mukavan murea mättöriffi alussa ja kertsin melodisempi osuus on myöskin todella maukasta kuultavaa. Örinälauluissa on munaa ja on kyllä asiallisen kuuloista.. Kertsin puhdas lauluosuus voisi olla ehkä ihan hitusen kovemmalle miksattu jos , nussitaan. Rumpali hoitaa asiansa myös todella tyylikkäästi. jos nyt jotain negatiivista niin pituutta olisi voinut olla vähän lisää. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eri Ihmiset - Järjen Ääni 08.08.2011

Eri Ihmiset - Järjen Ääni
Ihan tunnelmallista.. miksaus ja muu itse biisi eri instrumentteineen on todella taidokkaasti ja ammattimaisesti tehty.. räpäytykset tulee todella luonnollisesti ja flow on hyvä.. Kertsin myöskin tod. taitava naisvokalisti on mukava lisä biisiin ja tuo siihen raikkaan ja tunnelmallisen tuulahduksen. Tykkäsin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Penrose - Vegas Volt Girl 08.08.2011

Penrose - Vegas Volt Girl
Tästä mulle tuli vahvasti mieleen joku vanha videopeli välillä. :) Laulua tää kaipais mielestäni hirveesti ihan näin instrumentaalina ei riitä kantamaan yksinään. Kyllä tää sillain kuitenkin ihan ok elektroninen miksaus on johonkin videopeliin tai leffaan tää sopis ja tästä tulee ihan hyvälle tuulelle. 7-
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grand Line - The End Of Time 08.08.2011

Grand Line - The End Of Time
Ihan menevä rallihan tämä; hyvin miksattu ja kitarat, bassot, rummut ja laulu toimivat kaikki ihan kelpoisesti. Ei nyt mitään uutta länsirintamalla mutta ei pahaa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele TÄDÄÄ - G.I.S.P. FINANCE 08.08.2011

TÄDÄÄ - G.I.S.P. FINANCE
Ihan hyvän kuuloista soundia ja tunnelmallista elektroo mukavia koukkuja siellä täällä vaihtelua oli ja kuitenkin semmonen punainen lanka säilyi koko biisin ajan. Varsinkin noi säröt noissa jossain synissa toimi mainiosti. 8-
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Magic Bubles / Sound of Colors - Magic Bubles ((Sound Of Green)) 08.08.2011

Magic Bubles / Sound of Colors - Magic Bubles ((Sound Of Green))
Tää oli ihan tunnelmallista kuplailua.. Ihan vois jossain elokuvassa tai sitten videopelissä soida.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sunset Boulevard - Love Eruption 08.08.2011

Sunset Boulevard - Love Eruption
Genrelleen uskolliset kitarariffit olivat ihan ok mutta alun synaleadsoundi on suorastaan raivostuttava siitä tulee mieleen kaikki ärsyttävimmät kasarirallit. Laulu oli ihan ammattimaisen kuuloista mutta kuitenkin hieman väritöntä. Lopun soolo oli ihan jees. Hieman persoonallisuutta tarvisi kun näitä on jo muutama kuultu. 6½. ja plus kitarasoolosta.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kelvoton & kaksikkO - Lain alla 08.08.2011

Kelvoton & kaksikkO - Lain alla
No tää oli ihan potkivaa mättöö. :) Vielä ku joku vähän tohon päälle murisis jotain ni paketti olis lähestulkoonpa kasassa. Ehkä jotain koukuttavaa korkeelta soivaa kitaraleadiä vähän myös.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sons Of Jodocus - Kuha Karkasi Pohjoiseen 08.08.2011

Sons Of Jodocus - Kuha Karkasi Pohjoiseen
Joojoo jotenkin ennenkun tää edes alko ni biisin nimestä jo ymmärsin että nyt ollaan jossain kaiken mystisyyden alkulähteillä. Sanoitukset ovat kyllä ehkä mikserin parhaimmistoa tähän mennessä. kitaroinnit ovat myös mukavan luonnonläheiset. Jep ja toivottavasti ensi kerralla on parempi kalaonni. =)
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele electrichaos - DSL-killer 08.08.2011

electrichaos - DSL-killer
Tilililii dindindin onhan tässä sitä jotain. =) erikoisia mielikuvia nousee ainakin jostain mikrokosmokseni syövereistä. vähän tää nyt ehkä tarvis jotain tiettyjä substansseja jotta osaisin kertoa paremmin. =)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mike (Vanhat) - Mike - clippi 08.08.2011

Mike (Vanhat) - Mike - clippi
Ihan hyvän kuuloinen pikkuclippi.. Lyriikat olivat ihan jees kuten myös flow oli ihan toimiva. näin rauhalliseen biittiin (mikä olis myös ihan ok) nähden ehkä olisi kuitenkin halunnut kuulla hieman "rauhallisemmin" vedettynä. sillain smoothimmin.. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sad Section - Unknown 08.08.2011

Sad Section - Unknown
Todella hyvän kuuloista aika progemainen meininki tässä.. Varsinkin kitarariffit ovat todella korvanystyröitäni kutkuttelevia ja vaihtelevuutta löytyy niin rytmeissä/rummuissa kuten myös melodioissa ja homma on saatu hienosti pakettiin aka miksattu ja masteroitu. Laulaja tuntuu myös varsin pätevältä ja hoitaa hommansa tyylikkäästi ja tunteella.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Novax - Eyes Don´t Tell Lie (4 Dance Mix) 08.08.2011

Novax - Eyes Don´t Tell Lie (4 Dance Mix)
Tumtumtumtum! :) Paljon on vielä parannettavaa mutta siis miksaus nyt on ihan ok mutta melodiat ja synariffit kaipaavat huomattavasti parannusta.. myöskin pari todella psykoottista melodiavaihdosta tässä oli. lisäksi käyttäisin itse myös jonkinmoista synamattoa/padia. Nyt tää on vähän semmosta liukuhihnatusinatavaraa johon ei varmasti myöskään hirveän montaa tuntia ole jaksettu panostaa uskoisin.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kärki production - Another hell in hell 07.08.2011

Kärki production - Another hell in hell
Alussa odotin kun tuo itse rumpubassoilu oli alussa toisaalta ihan jännän kuuloinen et tää vois olla vaikka hyväkin mutta noiden synaleadien astuessa kuvoihin mun unelmat kyllä murskattiin aika pahasti ne ei kyllä toimi sitten pätkääkään tässä. Vaihtelua ja vaihtelua lisää ja varsinkin noihin melodiohin lisää panostusta. veikkaan että tän tekemiseen ei oo hirveän montaa tuntia kyllä käytettykkään..
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Kudos - Night of the Living Dead 07.08.2011

Project Kudos - Night of the Living Dead
Tuotatuota.. Kitarat olivat tässä paikoin ihan hyvän kuuloiset ja omanlaisensa tunnelma tässä oli mutta laulu ei tässä oikein ollut mun makuun.. hmm Ehkä sen olisi voinut miksata paremmin tähän (stereosointia tjn ehkä) Kun itse lauluääni oli kuitenkin omalla tavallaan ihan ok. Rockrock!

Kommentti kappaleesta Kuuntele 4 Eyes Only - Fly again tonight 07.08.2011

4 Eyes Only - Fly again tonight
Tässäkin on ihan kivat ja tunnelmalliset perus popmelodiat.. Laulu toimii kertosäkeissä ihan mukavasti mutta sama juttu tässäkin kuten edellisessä biisissänne että itse ainakin haluaisin kuulla saman mutta laulettuna matalammalta (varsinkin perus-säkeissä); tietty laulaminen nyt vähän vaikeampaa yhtäkkii virittää alemmaks kuten jokin muu instrumentti.. mutta tää ainakin suosittelisi yrittämään. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Death Generation - Hole in my soul 07.08.2011

Death Generation - Hole in my soul
Ammattimaisen kuuloisesti tehtyä tavaraa. stonergenre ei vaan kyllä ihan meikäläisen ominta osaaluetta ole.. Mutta tuotatuota.. Jotain hookkia tähän kaipaisi lisää mutta se nyt vrmaan onkin juuri miksen tätä stoneria kuuntele kun se on monesti vähän meikäläisen kohdalla semmosta korvasta sisään ja toisesta ulos.. Eli ei tarpeeksi koukuttavaa tjn. Mutta kyllä tälle vrmaan oma kuuntelijakuntansa löytyy.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nuggumath - Life Without Barriers 07.08.2011

Nuggumath - Life Without Barriers
Mjahas viime eurodancen kuuntelusessioista onkin sitten tovi vierähtäny.. Melodiat ihan kivan kuuloiset ja toimivat täytyy myöntää kuten myös basso potkii ihan mukavasti.. Kyllä tässä ihan mukava tunnelma on eikä oo IHAN mitään peruseurodancee mitä alussa pelkäsin. Kyllä tän tahtiin tanssahtelis ihan mielellää. :) 7½ nyt jos tässä olis pituutta enemmän ja vaihtelua eri melodioita jne ni voisin 8:kin antaa kun on kuitenkin hyvin toteutettu jne.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele RAAKAVERSIO*** - Kivinen Polku 07.08.2011

RAAKAVERSIO*** - Kivinen Polku
Ihan menevää Rocknrollii alussa hieman punkahtava laulu ei heti sytyttänyt mutta se alko kyllä jotenkin huomattavasti paranemaan mitä pidemmälle biisis edettiin paikoin kyllä todella toimivaa tavaraa. kitaroineen melodioineen kaikkineen.. kyllä voisin kuvitella tän tahdissa livenä heiluvani. :) 7½ ja plus
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Saastaiset siat 07.08.2011

Kalashnikov - Saastaiset siat
hehhee :D sanat olivat kyllä mielenkiintoiset ja ehdottamasti biisin parasta antia. muuten biisi kulkee kyllä aika ennenkin kuultua peruskaavaa mutta poppi on tietty poppia. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele 4 Eyes Only - It hurts 07.08.2011

4 Eyes Only - It hurts
Melodiat ovat tässä ihan hienot paikoin jopa hieman koukuttavat.. Laulu on tyyliltään hieman liian "peruspopahtava" meikäläisen makuun mutta ne ny on tietty niitä makukymysyksii.. jotenkin ehkä hieman matallamalta ja karheemmalla äänel haluis tän laulun kuulla. Miksaus ja muu kuitenkin ihan ammattimaista tasoo.. ei huonoo mutta ei meikäläisen musaa. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project 66.6 - Unnamed 07.08.2011

Project 66.6 - Unnamed
Alun kitarariffi (pääriffi) on oikein potkiva ainoa että tuntematta äänitysmenetelmiä sanoisin että äänenlaatu ei tässä ole kuitenkaan ihan parhaasta mahdollisesta päästä.. (siedettävä kuitenkin) Örinälaulussa on myös vielä paljon parannettavaa mutta ei se nyt huonoa ole. Mutta oli tässä nyt muutama ihan ok kuuloinen kohta. :) Jatkakaa harjoituksia!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zomby Woof - Lighthouse Keeper 07.08.2011

Zomby Woof - Lighthouse Keeper
Ihan tunnelmallista ja toteutukseltaan ammattimaista raskasmetallointia.. Hienot kitarakuviot ja laulu on jopa yllättävänkin toimivaa välillä. Sanoitukset ovat mieleniintoiset joskin tarvisi kyllä hieman enemmän niitä tarkastella että jotain ymmärtäisin; Anyhow, kyllä tän voi helposti kuvitella soivan jossain synkässä hevipubissa. :) 7½
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Fauna - Haudalla 07.08.2011

The Fauna - Haudalla
Tunnelmallista (guutti?)rokkii.. Tomimiva melodiakoukeroita tässä ja mukavasti vaihtelua.. Sanat(sanoitukset) toimii ja laulu muutenkin. Ei nyt oikeastaan mitään varsinaista negatiivista sanottavaa tästä ainakaan. :)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gary "the Finn Rock" Blue - Hellhound On My Trail (tribute to Robert Johnson) 07.08.2011

Gary
Suurella sydämellä ja tunteella tehtyä bluussii, sen kuulee mä oon vaan nii huono arvosteleen tämmöstä oikeeta musiikkia kun oon näitä koneellisen aikakauden kasvatteja.. :) Mutta rummut on jotenkin (tuntuu ainakin siltä) hieman välillä epäsynkassa.. tai sitten kuvittelen? tarvisi saada whiskey nyt niin osaisin kertoa paremmin..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sonar Transistor - Materia Oscura 07.08.2011

Sonar Transistor - Materia Oscura
Ohhoh olipas kertakaikkiaan vallan erinomainen teos! Mitään huonoa en tästä löydä; Jokainen instrumentti sulautuu toisiinsa täydellisesti ja avaruudelliset melodiat ovat todella kauniit ja koukuttavat. Ainoa mitä tästä kaipaa on laulu mutta tietty instrumentaalimusiikki on instrumentaalimusiikkia ja tämä toimii! *taputtaa karvaisia käsiään yhteen*
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Above Sanity - Walk towards light 07.08.2011

Above Sanity - Walk towards light
Tästä tulee mieleen vahvasti välillä Dream Theatherin ja Musen jonkinlainen välimuoto. Kivat soundit ja melodiat, mukavan kokeelliset myös.. me like! Ehkä hieman liian nopeatempoinen? emmätie.. Laulu on ihan toimivaa myöskin varsinkin kertosäe toimii! (tietty parannettavaa löytyy aina) muuten ehkä itse säkeissä käyttäisin myös lauluäänessä jotain efektointia tässä (kaikua ja ehkä joihinkin kohtaa hieman delayta tjn sinnepäin) 7½ ja plussat päälle. :)
7

Sivu: 1 2