Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 110 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele nots - Can't Find The End of a Rainbow 06.12.2005

nots - Can't Find The End of a Rainbow
Ihan hauskaa grooveahan tässäon paikoitellen mukana. Skebasaundi on hiukan kaukainen ja hukkuva omaan makuuni. Laulu toimii kohtalaisen hyvin, hiukan taa'emmas miksattuna ja efektoituna. Ei muuta kun skeboihin lisää rouheutta ja laulua enemmin esille ni jo toimii.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kiana - Deep Inside 04.03.2006

Kiana - Deep Inside
Jees, hienoasti jyrää eteenpäin kipale. Mukavan junttaavaa meininkiä paikoitelleen. Hiukan jopa Diablon meininki tuli mieleen paikoitelleen. Hienoa. Livenä toimisi varmasti mainiosti. Rokrok.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Verenperintö - Petetty 25.09.2005

Verenperintö - Petetty
Erittäin toimivaa metallipoppista. Vokaalit toimivat erityisen hyvin. Stemmat sujuu kanssa hyvin. Kertsin melodia iskee mahtavasti. hiukan semmonen melankolinen sävy tässä kipaleessa ja se toimii hemmetin hyvin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Asgardão - Dream of Glory 15.07.2005

Asgardão - Dream of Glory
Aivan mahtavat melodiat upeaa jälkeä ,upeaa instrumentaalia. Kaunis.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Avidé - Anna mun mennä 02.07.2005

Avidé - Anna mun mennä
Laulajalla upea ääni, soitto kulkee ja melodiat toimii. Semmonen reipas kesäbiisi ja rento meininki alusta loppuun. Rok rok!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Witch King - Reunalla 07.09.2005

Witch King - Reunalla
Aivan mahtavaa vokaalityöskentelyä. Tempo sopivan rivakka ja soundit riittävän riipaisevat. Lisää tämmöstä meininkiä. Rock!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chaos Creation - Primal Uprising 05.06.2005

Chaos Creation - Primal Uprising
Hemmetin napakat saundit ootte saanu tähä aikaan, riffit rokkaa ja kokonaisuus toimii hyvin. EI muuta kun lisää matskua vaan kehiin ja moshaus käyntiin!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Re-Armed - The Eyes That Have Seen Everything 03.08.2005

Re-Armed - The Eyes That Have Seen Everything
Soundipolitiikka kunnossa. Varsinkin rummut ovat erittäin napakan kuuloiset eikä muissakaan vikaa ole. Vokaalityöskentely vakuuttavaa. Paikoin semmosta In Flames Colony lätyn aikaista menoa tarjoillaan tässä. Sävellykseen sekä sovituksiin panostettu selvästi, koska biisi on mielestäni melko huolella mietitty loppuun asti. Erittäin hieno paketti kaikin puolin. Rock!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Minoria - Jalkaisin 14.03.2005

Minoria - Jalkaisin
Taattua Minoria -soundia tarjoillaan tässäkin biisissä: soundit kohdallaan ja soitto kulkee laulua myöten. Kyllä se on vaan niin, että nuo koskettimet tuovat biisiin rutkasti lisää potkua. Melko rauhallinen biisi, mutta kertsiin on kuitenkin saatu iskevyyttä riittävästi. Mielestäni tuo hiukan karheampi laulutyyli sopii laulajalle ehkä parhaiten, joten sitä toivoisin jatkossa luulevani enemmin. Hieno biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dark Shadow - The Sinmakers 26.07.2005

Dark Shadow - The Sinmakers
Laulu paikoin erittäin upeaa tulkintaa. Taustat ja saundit onnistunteet myös melko mukavasti. Erityisesti jäi mieleen tuo rouhea skeba saundi. Toimii. rok rok.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Käärmenäyttely - Idoli 22.12.2004

Käärmenäyttely - Idoli
Erittäin asiallisesti lähtee biisi käyntiin. Tästähän tulee hiukan jopa Mokomatkin mieleen. Ihan mukavan reipasta laukkaa ja vielä suomenkielisenä, siitä ehdottomasti plussaa. Saundit on sopivan selkeät. Hieno teos, josta selviää, että ei sitä kaikkea tarvitse niin vakavissaan tehdä ja silti jälki voi olla erittäin upeaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eternity Flames - Mystery Of Sorrow 04.12.2004

Eternity Flames - Mystery Of Sorrow
Hitaasti, raskaasti ja varmasti lähtee biisi käyntiin. Oikeastaan aika toimiva mosh-riffi siinä. Äänimaailma on upea: paljon hienoja melodiakulkuja muilla 'äänillä' tuettuna. Melodisessa dödössä sitä vaan kuuntelis niin mielellään myös vokalisointia, tosin tämä toimii melko mukavasti ihan instrumentaalinakin. Hieno koneellisesti toteutettu tuotos. RoK!

Kommentti kappaleesta Kuuntele MoonStone" - Now And Forever 19.11.2004

MoonStone
Autotallisaundeiksi varsin selkeät. Hiukan semmonen melankolin tuo päämelodia. Kyseinen melodia voisi sopia hyvin esim. jonkin elokuvan/sarjan tunnariksi. Laulaja tulkitsee genrelle tutulla tavalla. Eli melko korkealta vedetään. Kyllä tää ihan kelpo 80's matskua on. Uudemmista orkestereista tuli mieleen muutama suomalainen power-porukka kuten Strato, S.Arctica jne. Mukavasti ne soolotkin siellä kulkivat.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taciturn Project - Fly Through The Sky 17.11.2004

Taciturn Project - Fly Through The Sky
Jep, saundit on namia korville. Perhana kun toimii vokaalit taas hyvin. Skebaleadit kuljettaa mukavasti kipaletta jatkuvasti eteenpäin. Hieman tuota toista rauhallisempi tosiaan. Tunnelmallista menoa siis. Erittäin huolellisesti sovitettu ja sävelletty biisi. Todella upeaa kuunneltavaa niin tuotannollisesti kuin soitannollisestikin. Rock!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Frostburn - Are There Roses On My Grave 06.05.2005

Frostburn - Are There Roses On My Grave
Hemmetin toimiva veto tämä. Rokkaa niin perkeleen hyvin. Laulaja osaa hommansa todella hyvin. oikeastaan aivan kansainvälisen tason vokalisti on kehissä tässä orkesterissa. Ei muuta kun lisää matskua vaan kehiin, toimii, rock!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Evil Angel - Thrash Nightmare 16.11.2004

Evil Angel - Thrash Nightmare
Jälleen erittäin asiallista sahausriffi-osastoa. Rumpukomppi on alussa nopea kun mikä. Erittäin hienoa tavaraa tämän orkesterin tuotokset. Ehdottomasti lisää vaan kehiin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Evil Angel - Demonical Blasphemies 16.11.2004

Evil Angel - Demonical Blasphemies
Tempo on ainakin sopivan nopea. Riffit rautaisia ja laulaja hallitsee hommansa. Upeeta meninkiä oikealla asenteella, toimii!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Eternity - Unhorn the devil 12.11.2004

Project Eternity - Unhorn the devil
Mukavaa vaihtelua tosiaan noille muille kipaleille tämä. Hiukan tässä on semmonen melankolinen tunnelma ja niin kuuluukin varmasti. Laulaja hallitsee äänensä hyvin ja käyttää sopivasti nyansseja: välillä kovaa ja karheasti välillähiukan hillitymmin. Komppikitaroitakin oli mukava kuunnella kun oli vaivauduttu tekemään molemmille omat sovitukset, siis melodian lisäksi. Pituutta kertyy tälle teokselle varsin muakvasti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taciturn Project - Sentiment 01.11.2004

Taciturn Project - Sentiment
Mukavastihan se lähti biisi käyntiin. Selkeät soundit ja soitto sekä laulu toimii hemmetin hyvin. Rokkaavat riffit ja tarttuvat melodiat tekevät tästä biisistä todella upean kokonaisuuden. Soolokin on aika mainio. Tämmöstä tavaraa ehdottomasti lisää. Rock!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Absence - Everlasting Moment 15.10.2004

Absence - Everlasting Moment
Asiallista menoa toimivilla melodioilla. Laulu on uskottavan kuuloista. Saundit ovat selkeät. Rumou-basso linjaa on mukava kuunnella kun soitto on tarkkaa ja varmaa. Rok.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eternity Flames - Winterheart 08.10.2004

Eternity Flames - Winterheart
Enemmin tästä tuli kyllä sellanen industrial tyylinen pauke mieleen. Ihan toimivia riffejähän siellä oli ja taustat toimi kanssa hyvin. Kitaraa vaan enemmin pintaan ja ehkä jonkin sortin panerointia kehiin. Rok.

Kommentti kappaleesta Kuuntele National Napalm Syndicate - Nothing But Anger 10.11.2004

National Napalm Syndicate - Nothing But Anger
Loistavat riffit ja vakuuttavat vokaalit. Ehdottomasti parhaita trash-porukoita mikseristä, mitä on tähän mennessä tullut vastaan. Taustalaulut toimii kanssa hiton hyvin tässä. Hieno kappale kaikin puolin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blood Christ - Suffering Voices 09.11.2004

Blood Christ - Suffering Voices
Toimivat kitarariffit ja vakuuttavaa vokalisointia. Sounditkin sopivan selkeät kyseiseen kaahaukseen. Upea teos kyllä. Lisää vaan matskua kehiin ehdottomasti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Enthrone - March of the Victorious Ones 20.09.2004

Enthrone - March of the Victorious Ones
Intro onnistunut kaikessa tunnelmallisuudessaan hienosti. Asiallista menoahan tämä kipale tarjoilee. Koskettimet otettu vahvasti esille, toimii. Vokaaliosuudet hoidetaan kunnolla loppuun asti ja vaihtelevuuttakin niihin on saatu. Hieman olisin kaivannut tähän sellaista nopempaa, ehkä hiukan blastiin kallistuvaa osiota, mutta toimii näinkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moment After Scarlet - Delirium And Her Daughter 16.09.2004

Moment After Scarlet - Delirium And Her Daughter
Hyvät saundit, siitä aina ehdottomasti plussaa. Ajoittain melko mahtipontista menoa tarjolla tässä. Laulaja hoitaa hommansa asiaan kuuluvalla tavalla. Soittopuoli on hallussa ja sovitus on myös melko onnistunut. Loppujen lopuksi melko rauhallinen kappalehan tämä on, johtuen ehkä laulajan äänestä. Kiipparia on tuotu mukavasti esille ja se luo rutkasti lisää tunnelmaa biisiin. Onnistunut kipale kaiken kaikkiaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Iron Sphere - The Night Calls Me 05.11.2004

Iron Sphere - The Night Calls Me
Varsin toimiva alku sovitettu biisille. Taidokasta poweria kyllä. Laulajakin hoitaa hommansa tyylillä: äänessä on ajoittain sopivaa karheutta. Toimii. Soundit on kanssa mukavan selkeät. Varsin valmiilta paketilta kuulostaa tämä orkesteri.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vincent Black Shadow - Book Of The Dead 24.10.2004

Vincent Black Shadow - Book Of The Dead
Napakasti tärähtää biisi käyntiin. Asiallista murinaa taustalla. Toimii. Laulusta tuli hiukan mieleen Lamb of God, joka kertoo vokalistin kovasta tasosta. Hyvä biisi ja aika rouheita riffejä myöskin. Rock!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sonicmind - Everlasting 26.08.2004

Sonicmind - Everlasting
Alusta tulee mieleen sellanen melko rock-meininki, mutta kun laulu tulee mukaan niin musiikki saa heti hiukan rankemman sävyn. Hyvä. Laulaja hallitsee sekä karjumisen että puhtaan laulun hyvin. Tuossa 2:10 kohdalla alkava osio on erityisen onnistunut, hieno väliosio tekee aina biisistä eloisamman.

Kommentti kappaleesta Kuuntele AM I BLOOD - Devil Of Your Head 12.08.2004

AM I BLOOD - Devil Of Your Head
Joo, Rob Zombie tuli kyllä ensimmäiseksi mieleen. Hyvä, hyvä. Hemmetin rokkaava kertsi tässä, toimii. Kyllä tämmöstä matskua kuuntelisi mielellään enemmänkin kuin yhden kappaleen verran. Rok!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Avathar - Where Light And Shadow Collide 12.08.2004

Avathar - Where Light And Shadow Collide
Mahtavan eeppinen tunnelma tästä ainakin välittyy. Melodiat toimivia ja kuljettaa jatkuvasti biisiä eteenpäin. Laulut erittäin raa'at. Toimii! Omassa genressään parasta antia mitä olen mikserissä kuullut, ehdottomasti. Pituuttakin on kappaleelle kertunut aika mukavasti, jolloin päästään toddelisen mahtieepoksen tunnelmiin. Niin, ja puhtaat lauluosuudet kruunaavat jo muuten onnistuneen biisin. Rok!

Kommentti kappaleesta Kuuntele the Republic of Desire - End Product 18.11.2004

the Republic of Desire - End Product
Erittäin asiallisesti pamahtaa biisi käyntiin. Tuo kertsi todella upeaa kuunneltavaa, kiippari tuo sinne plajon lisää iskevyyttä. Saundit selkeät ja sopivan 'konemaiset'. Erittäin lupaavalta kuulostavaa materiaalia tulossa siis. Rock!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Thy Legacy - Bury me 26.07.2004

Thy Legacy - Bury me
Kunnon ryminällä lähtee tää biisi käyntiin. Toimii. Räväkkää menoa alusta loppuun. Laulu on vakuuttavan kuuloista. Muutamia mainioita mosh -riffejäkin löytyy. Rok.

Kommentti kappaleesta Kuuntele BLOOD-STAINED - Inhuman 24.08.2004

BLOOD-STAINED - Inhuman
Toi puhdaslauluosio toimii hiton hyvin. Jatkossa sitä voisi käyttää ehkäpä rohkeemminkin? Tämä Inhuman eroaa tosiaan muusta tuotannostanne. Ehdottomasti teidän paras biisi tähän asti minun mielestäni. Lisää tällästä kehiin vaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electric Majesty - Astral Nospirations 09.10.2004

Electric Majesty - Astral Nospirations
Hemmetin hyvät saundit. Tyylikkäät melodiat, toimivat riffit, tahtilajin muutoksia ja tarkkaa soitantaa. Hyvää progea kyllä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Northworld - Beneath The Northern Sky 05.07.2004

Northworld - Beneath The Northern Sky
Sävellys/sovitus puoli on kunnossa. Kiipparit toimii perhanan hyvin. Skebat jyrää mukavasti eteenpäin ja melodioita on vilejlty riittävästi. Ei muuta kun keikkoja metsästämään!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Torn - Beyond Mortal Scopes 09.11.2004

Torn - Beyond Mortal Scopes
Skebasoundi sopivan putkimainen ja rouhea. Toimii. Asiallista runttausta kunnon murinoilla. Biisi pysyy hienosti kasassa alusta loppuun. Vokaalit vakuuttavat kaikella karuudellaan ja mureudellaan. Rok.

Kommentti kappaleesta Kuuntele -Novus- - Palindrome 23.06.2004

-Novus- - Palindrome
Hieman Opeth-tyylistä tunnelmointia tuli tuosta alusta mieleen. Hyvä. Hidasta, mutta raskasta soitantaa on tarjolla. Piano toimii tässä erityisen hyvin, jatkossa sitä voisi ehkäpä läyttää hiukan enemmin? Toimiva sävellys tämä on.

Kommentti kappaleesta Kuuntele BLOOD-STAINED - Rejected 24.08.2004

BLOOD-STAINED - Rejected
Joo kyllä tääkin aika mukavasti lähtee liikkeelle. Soitto ja laulu vakuuttaa. Rumpalin työskentelyä on mukava kuunnella: soitto on tarkkaa ja fillejä on riittävästi jne. Riffit on onnistuneita ja leadit kuljettaa biisiä mukavasti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele BLOOD-STAINED - Hollow Display of Chaos 23.06.2004

BLOOD-STAINED - Hollow Display of Chaos
Hemmetin tiukkaa riffittelyä. Vocaalit, kitarat ynnä muut soittimet toimii. Tästä tuli kyllä mieleen hieman varhaisempi Dark Tranquillity. Mainiota musaiikkia kerrassaan. Livenä tällästä meininkiä seuraisi ihan mielellään. Tarkkaa ja varmaa soitantaa alusta loppuun. NIin, ja rumpali pitää paketin hyvin kasassa. Rok!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Luja - Liekki 30.06.2004

Luja - Liekki
Jep, eli tämä jun_tusen palaute koski eri projektia ja eri biisiä kuin tätä biisiä :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Frostlord - Freezing Winds Of North 03.08.2005

Frostlord - Freezing Winds Of North
Synamelodiat toimivat ja saundikin miellyttää korvaa. Kitaroihin olisin kaivannut hiukan vaihtelua. Tähän biisin kun saa vielä vokaalit niin jiohan rokkaa niin perkuleesti. Eli vokalistia vaan etsimään. Onnistunut veto kokonaisuudessaan kuitenkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Quaint - Plan B 21.05.2004

Quaint - Plan B
Loistavaa. Täysin valmista musiikkia levytettäväksi. Sovituspuoleen on varmasti käytetty aikaa: ei olla tyydytty helpoimpaan mahdolliseen ratkaisuun vaan siihen, mikä kuulostaa parhaalta. Piano toimii taas aika hyvin tässä. Kertsi tosiaan toimii moitteettoman hyvin. Skittasaundi on myös mukavan kuulonen. Toimii.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Northern Discipline - The One 26.08.2004

Northern Discipline - The One
Hyvin rokkaa tää.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Eternity - Sing When You're Burning 20.05.2004

Project Eternity - Sing When You're Burning
Napakkaa menoa toimivilla melodioilla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Minoria - Routasydän 12.05.2004

Minoria - Routasydän
Mahtavaa. Syntikat toimii tässä erittäin hyvin. Kertsi rokkaa hiton hyvin. Painostavan raskas tunnelma säilyy alusta loppuun. Yllätyksellinen alku sekä väliosa ovat mukava lisä tälle biisille. Tasokasta hevirokkia kyllä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mindflayer - (I'm getting) Mental over you 08.05.2004

Mindflayer - (I'm getting) Mental over you
Koskettimet on tuotu tässä kappaleessa vahvasti esille. Hyvä niin. Kertosäe erittäin hyvä, aina taustalauluja myöten. Rumpusaundit ovat todellakin mukavan selkeät. Kitaroihin olisin kaivannut hiukan enemmän potkua. Vielä kun näihin kappaleisiin saisi muutaman hiukan raskaamman/rankemman väliosan, olisi arvosana 10 enemmän kuin lähellä. Hyvää musiikkia rokkaavalla otteella.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mindflayer - Vague 08.05.2004

Mindflayer - Vague
Sopivan napakat ja selkeet saundit. Naislaulaja toimii tässä erittäin hyvin. Säksyttävät, hieman konemaiset äänet taustalla tuovat kappaleeseen mukavaa vaihtelua ja lisäsävyä. Tämä biisi kyllä rokkaa hemmetin hyvin. Skebat kuulostavat riittävän vihaisilta ja särökin miellyttää kuulijan korvaa. Laulu/taustalaulut toimivat koskettimien kanssa todella hyvin. Soitto ja sovituspuoli on tällä bändillä hyvin hallussa: kappale ei 'töksähtele' missään vaiheessa ja biisi rullaa sulavasti eteenpäin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Clamour - Eksynyt 25.04.2004

Clamour - Eksynyt
Täähän rokka hemmetin asiallisesti. Laulu ja soitto sujuu, sovituspuoli on onnistunut. Koskettimet tuo mukavasti lisää elävyyttä tähän kappaleeseen, tosin hiukan enemmin pinnassa ne voisivat mielestäni olla. Kitarasaundi on sopivan rouhean kuuloinen. Elävänä tämä orkesteri pitäisi varmasti tarkistaa sopivan tilaisuuden tullen. Niin, ja Mimmu hakkaa rumpuja lähes samalla raivolla kuin J.Sinkkonen (Kotiteollisuus). Lisää vaan biisejä mikseriin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dark Shadow - Ghost of mind (vocal version) 20.07.2004

Dark Shadow - Ghost of mind (vocal version)
Tämä alkaa toimimaan todella hyvin! Vocaalipuolikin on vakuuttavan kuuloista. Kitaraleadit kuljettaa biisiä onnistuneesti alusta loppuun. Tuo kiippari toimii kanssa aika mukavasti. Melodista, menevää metallia kyllä. Rok.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Delfoi Road - Memory Girl 19.04.2004

Delfoi Road - Memory Girl
Biisi suorastaan räjähti käyntiin. Ihan asiallisesti rokkaa tää kappale. Soitto ja laulu pysyy hyvin kasassa alusta loppuun.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Inquisitor Black - Shadows and Dust 18.04.2004

Inquisitor Black - Shadows and Dust
Varsin onnistunut intro. Haikea ja toimiva kokonaisuus.

Kommentti kappaleesta Kuuntele RAUTAKELLO - Sataa 19.04.2004

RAUTAKELLO - Sataa
Kitaroiden pudotettu vire (?) toimii hemmetin hyvin. Kertsi jää kanssa mieleen aika vaivattomasti. Suomalaista heavyrockia parhaimmillaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ainakaunis - Elämää suurempaa (versio 1) 15.04.2004

Ainakaunis - Elämää suurempaa (versio 1)
..aivan, mutta rummuissa siis erihenkilö, noh hyvin toimii kuitenkin :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ainakaunis - Elämää suurempaa (versio 1) 15.04.2004

Ainakaunis - Elämää suurempaa (versio 1)
Tytöthän rokkaa hemmetin hyvin! Pieni skitan epävireys ei meininkiä latista - päinvastoin se on varmaan tarkotettu tehokeinoksi. Sovitus on omaperäinen ja toimivakin. Jennin paukuttaa kyl rumpuja todella asenteella. Rock!

Kommentti kappaleesta Kuuntele OPPRESSION - Chasing the Moon 30.08.2004

OPPRESSION - Chasing the Moon
Upeita melodioita täynnä. Rakenteeltaan ja sovituksiltaan onnistunut biisi kaikin puolin. Hiukan melankolisella fiiliksellä varustettu tämä kipale, ei huono juttu. Täytyy sanoa, että toimii ihan instrumentaalina varsin hyvin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dormancy - Edge of Life 12.04.2004

Dormancy - Edge of Life
Laulajalla hyvä ääni. Delayn käyttöä voisi ehkä hiukan vähentää tuossa alkupuolen laulussa. Täähän on kelpo sävellys! Erittäin hyvä, että pysyy akustisena alusta loppuun. Ei muuta kun lisää biisejä väsäämään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele THE SERPENT SUN - Out From Madness 10.04.2004

THE SERPENT SUN - Out From Madness
Hemmetin napakkaa menoa. Laulajalla hyvä ääni: riittävän karhea ja säröinen. Hienoja riffejä mukana, joiden tahdissa tukan heiluttaminen onnistuu varmasti. Todella mahtavaa heavyrock -meininkiä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Autere - Waste For Nothing 11.04.2004

Autere - Waste For Nothing
Hiton makeita riffejä tarjolla jälleen. Erittäin tasokasta dödöä, kuten aikaisemmatkin kappaleet. Tämmöistä meininkiä olisi varmasti mukava katsella livenäkin. Skittamelodiat on onnistuneita, leadit toimii laulun kanssa niin kuin pitääkin. Biisi ei tosiaankaan lopu kesken, vaan pituutta on soitolle kertynyt riittävästi. Lopussa kuultava kitarasoolo on myös riittävän pelkistetty, eikä liikaan tilutukseen olla sorruttu. Hyvä niin. Näitä biisejä on aina mukava kuunnella.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Syvätakila - Metamorfoosi 09.04.2004

Syvätakila - Metamorfoosi
Semmonen T.Rautiainen meininki tässä hiukan on. Skittoja olisi ehkä voinut miksata hiukan enemmän esille. Erittäin toimiva sävellys tämä on. Livenä voisi myös toimia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele For The Cause - How The World Turns 04.04.2004

For The Cause - How The World Turns
Soundit on hyvät. Melodinen punk 'n' roll meininki tässä tosiaan on. Laadukasta musaa hyvällä meiningillä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Confusion - Dissected Mind 11.05.2004

Confusion - Dissected Mind
Räväkästi lähtee käyntiin tää biisi. Rumpujen basari-saundista tykkäsin. Hienoa, että progeenkin osataan sekoittaa huuto/karjumis laulua, sillä se toimii. Taitavasti sovitettu tämä biisi ja koko orkesteri hallitsee soittimesa hyvin. Tasokasta musiikkiahan tää on.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ace in a hole - Time to get the walking started 24.03.2004

Ace in a hole - Time to get the walking started
Hyvin räjähtää biisi käyntiin. Todella raskasta sointia tässä musiikissa. Kitarat on riittävän terävät ja samalla raskaat. Hyvä kappale.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ace in a hole - Do not confess 24.03.2004

Ace in a hole - Do not confess
Samaa räväkkää linjaa jatketaan, toimii. Erittäin vihaiselta kuulostaa laulaja - hyvä niin. Hyvää matskua kaikin puolin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele happy-go-lucky - kind of red 01.04.2004

happy-go-lucky - kind of red
Omaa musiikkimakuaan on syytä laajentaa jatkuvasti, eikä mihinkään tiettyyn genreen tule jumittua. Inspiraatiota on täytynyt olla tätä kappaletta tehdessä - ilman sitä ei voi näin laadukasta jälkeä saada aikaan. Lisäksi tämä kuulostaa riittävän omaperäiseltä. Laulaja hallitsee äänensä hyvin. Taustat on tehty huolellisesti aina taustalauluja myöten. Varsin valmiilta paketilta tämä vaikuttaa. Voisin hyvin kuvitella tämän olevan myös radioasemien soittolistoilla. Persoonallista otetta on riittävästi, ja vahvaa kappaletta ei ole pilattu liiallisella pituudella. Tämä on myös erittäin kuulijaystävällistä. Onnea levydiilin etsintään!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kekkoset - Luonnon lait 19.03.2004

Kekkoset - Luonnon lait
Wah-wahien jälkeen biisi suorastaan räjähtää käyntiin. Kunnon rähinä biisi. Punk-vaikutteita on aika paljon, mikä on hyvä. Mukavan reipasta punkrokkia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Enflamed - If the World Stops Turning 19.03.2004

Enflamed - If the World Stops Turning
Loistavaa. Mahtavat soundit. Laulupuoli myös kunnossa. Kitarat kuulostavat riittävän monipuolisilta. Todellista räjähdys kertosäettä jäin vielä odottamaan. Erinomainen suoritus näinkin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haava - 9. Taantuma takaisin todellisuuteen 05.05.2004

Haava - 9. Taantuma takaisin todellisuuteen
Tätä kappaletta kuunneltaessa kuulija ei voi tietää mitä seuraavaksi on odotettavissa - toimii aina. Todella riipivän karmaiseva tunnelma tässä on. Biisi ei päästä kuulijaa helpolla: kappale on kuunneltava loppuun asti, on tässä sen verran painostava tunnelma. Enpä ole tätä ennen tällaiseen taidepläjäykseen vielä mikserissä törmännyt. Vakuuttavaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Autere - Autere 17.03.2004

Autere - Autere
Heti alkuun täytyy sanoa, että soundit on kunnossa. Esim. rummut kuulostaa tarpeeksi napakalta. Kappaleen perusriffi on toimiva. Turhaam kikkailuun ei olla tässä sorruttu, vaan meno on sopivan jämäkkää ja suoraviivaista. Melodeathiahan tämä on. Laula kuulostaa riittävän vihaiselta, ehkpä juuri vaihtelevuudensa ansiosta. Laulussa käytetty muutamissa kohdissa efektejä? Erittäin hyvää melodista dödöä. Mahtava meininki tässä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Shadowen - Post Deliverance (2004) 15.03.2004

Shadowen - Post Deliverance (2004)
Sopivaa kontrastia tuo nuo puhtaat/örinä laulut. Syntikka sovitukset on onnistuneita. Hiukan sellainen sankarimeininki tulee noista syntikoista mieleen :) Sopivan mittainen kappaelkin tämä on: ei ole pilattu turhalla pituudellaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ms.Take - Open your eyes 15.03.2004

Ms.Take - Open your eyes
Laulajalla sopivan karhee wiskiääni :) Kertsi toimii mainiosti ja homma pysyy kasassa loppuun asti. Taustalaulut onnistuneita. Hiukan sellanen Backyard Babies -meininki tästä tulee mieleen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Minoria - Hauta 14.03.2004

Minoria - Hauta
Mahtavasti lähtee liikkeelle tämä biisi. Laulussa ehkä hiukan sellaisia CMX -vivahteita. Omaakin panosta on mukana rutkasti. Syntikka tuo perhanasti lisää sävyä tähän kappaleeseen. Todella tasokasta materiaalia tässä genressä pitkästä aikaan. Muitakin mainitsemisen arvoisia kohtia täsä kappaleesta löytyy: kertösäe on varsin tarttuva ja sopivissa näärin rauhallinen, eikä se hyppää suoraan silmille. Ennen kaikkea sovitus on todella onnistunut kaikin puolin. Varsin valmiilta paketilta kuulostaa tämä orkesteri.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Abeja Maestra - Earth To Be a Garden 13.03.2004

Abeja Maestra - Earth To Be a Garden
Hyvin swengaa. Laulajalla hyvä falsetti äänessään :) ja tuo wahwahin käyttö tuossa kitarassa on onnistunut ratkaisu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Casanndra - Enkelten hautuumaa 10.03.2004

Casanndra - Enkelten hautuumaa
Kitarasoundi ei ole ihan mun makuun ja niitä voisi laittaa ehkäpä hiukan enemmän pintaan. Ihan toimiva sävellys kuitenkin. Laulajalla upea ja selkeä ääni.

Kommentti kappaleesta Kuuntele OPPRESSION - Wandering Souls 13.03.2004

OPPRESSION - Wandering Souls
Hyvin lähtee käyntiin tämä biisi alusta alkaen. Tempo on sopivan verkkainen, jotta komppiskitat pystyy komppaamaan riitävän raskaasti. Tuplapasarit lätkyttää kans taustalla iham mukavasti. Syna lisää tunnelmaa sopivissa määrin. Pituutta tälle kappaleelle kertyy rutkasti, jolloin päästään mahtieepoksen tasolle.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dark Shadow - The last falling 12.03.2004

Dark Shadow - The last falling
Napakkaa soittoa läpi biisin + onnistuneita sovituksia/melodioita.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Enemy Is Us - Ashes Of The World 12.11.2004

Enemy Is Us - Ashes Of The World
Hemmetin asiallsita menoa tarjolla. Soitto ja laulu sujuu ongelmitta. Mahtavia riffejä ja toimivia melodioita viljelty sinne tänne. Soundit sopivan selkeät ja kirkkaat. Tämmöstä matskua lisää ehdottomasti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eternity Flames - The One And Only 19.03.2004

Eternity Flames - The One And Only
Mukava kuunnella konesoundejakin välillä. Tässä ne toimivat varsin mainiosti. Ihan semmonen marssihevi tulee tästä mieleen :) Onnistunut kappale kaikin puolin. /../

Kommentti kappaleesta Kuuntele SaraLee - Evil In Us 14.04.2004

SaraLee - Evil In Us
Suorastaan räjähtävän tehokas alku, toimii. Taustat laulettu hyvin. Skebat toimii tässä ihan älyttömän hyvin: ei ole ihan perinteistä komppausta, vaan sovitus puolella on käytetty riittävästi mielikuvitusta. Nuo koskettimet tuo kyllä rutkasti lisää tunnelmaa tähän biisiin. Erittäin tasokasta musiikkia. Näin tasokkaita artisteja löytää hiton harvoin mikseristä. Levytyssopimuksen arvoinen bändi ehdottomasti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SaraLee - Hearts & Roses 14.04.2004

SaraLee - Hearts & Roses
Nää saundit on kyllä aika mukavan kuuloset. Laulajalla riittävän monipuolinen ääniala. Lead melodiat toimii hiton hyvin. Laadukkainta tän genren musaa mitä olen mikserissä tähän mennessä kuullut. Tästä tulee kyllä hiukan mieleen uudistunut Entwine- orkesteri, mutta ei liikaa. Sävellys ja sovitus puoli on kyllä kiitettävän hyvin hallussa. Kertosäkeiden luominen onnistuu kyllä tältä bändiltä aika vaivattomasti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Synestesia - Odota ja näe 04.02.2004

Synestesia - Odota ja näe
Ihan asiallista musiikkia. Joo, instrumenttien soittotaito on aika hyvin hallussa. Muutamia loistavia kitaramelodioita. Erityisen omaperäisen säväyksen biisin tuo juuri suomenkielinen laulu. Ei muuta kun lisää biisejä vaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Quaint - Obsession 13.01.2004

Quaint - Obsession
Kyllä toimii. Ekalla kuuntelukerralla oli hieman ihmeissään: "joko tämä loppui ?". Hieno kappale jälleen. Kertosäe erityismaininnnan arvoinen ! Kitarat ehkä parasta Quantinea tähän mennessä. Lisää säröä kehiin! Ainoaa tervettä kritiikkiä annan biisin lopusta, jossa kappale tuntuu loppuvan jollakin tapaa kesken. Oletko kenties opiskellut laulua jossakin? Tai ollut laulutunneilla? Äänesi on mahtava ja nyanssejakin löytyy kiitettävästi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Quaint - Reason 11.01.2004

Quaint - Reason
Ensimmäiseksi biisistä tuli mieleen Evanescence, ainankin laulun puolesta. Reason on hieno kappale (jälleen): laulumelodiat on hyvin kirjoitettu ja taustat on soitettu ammattitaitoisesti, varsinkin kitara kohdat tuli kuunneltua melko tarkasti, koska soitan myös itse kitaraa :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Quaint - Perfect Day 03.01.2004

Quaint - Perfect Day
Hienoa. Ensimmäiseksi huomasin kuvasi uusista käyttäjä kuvista. Tämän jälkeen ajattelin katsoa mitä biisejä olet tehnyt, jonka jälkeen löysin kappaleesi Perfect Day. Aivan mahtava kappale ja soundit kohdallaan. Kiinnostaisi tietää esim. oletko itse soittanut myös joitakin soittimia vai ainoastaan laulanut kyseisessä biisissä ? Todella hienoa musiikkia, lisää biisejä tulossa?
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Legacy Of Past - Craving To My Grave 03.03.2004

Legacy Of Past - Craving To My Grave
Aika toimivat kitaramelodiat biisin alussa. Hyvä veto laittaa naislaulua tuohon alkuun: myöhemmin kun örinät tulee mukaan ni biisi ikään kuin syttyy uudelleen. Kyllä täst semmonen varhainen Amorphis tulee mieleen juuri tuon örinän ansiosta :) Soundit on suhteellisen selkeät. Hyvät sovitukset, joista kanssa plussaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Legacy Of Past - Her Name Was Death 06.02.2004

Legacy Of Past - Her Name Was Death
Siis perhana, tämä biisi se vasta hyvä on: lauluosuudet todella upeita. Biisi on täynnä sopivia kontrasteja sekä laulujen että soiton saralla. Joo ja panerointia on käytetty vanhaan malliin: vasemmalle lead kitarat ja oikeelle komppaajat, toimii. Alkaa olla faniutumisen paikka.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Legacy Of Past - Garden Of Stone Roses 06.02.2004

Legacy Of Past - Garden Of Stone Roses
Hienoa. Hyvin sulautuu nuo kaksi eri tyylistä vocalisointia yhteen. Kitaramelodiat pitää tunnelmaa yllä läpi biisin. Myös sanat ovat toimivat. Erinomaista musiikkia! Tässä todiste siitä, että yksinkertaisilla riffeillä voi saada aikaan monipuolista musiikkia.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Formed - Without 20.01.2004

Formed - Without
Soitto kulkee ihan mallikkaasti. Ihan kiva melodia toi kitarakuvio, joka kulkee läpi biisin. Äänen käytöstä sen verran, että tiettyihin kohtiin olisi sopinut hieman laittaa karjumista/huutoa, koska muutoin kappale jää vocalien osalta melko keskinkertaiseksi. Hienoa musiikkia omaperäisellä soitannalla.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gehinnom - The Ultimate Detonation 22.12.2004

Gehinnom - The Ultimate Detonation
Vanhoja perinteitä kunnioitetaan asiallisesti ja myös omaa panosta on mukana. Erittäin raakaa ja julmaa menoa. Toimii. Vokalisti osaa hommansa erityisen hyvin: sekä matala murina että hiukan korkeampi korina tuntuu irtoavan mainiosti. Varsin onnistunut tekele kaikin puolin. Rock!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Parade - Soft Asylum 18.03.2004

Silent Parade - Soft Asylum
Erittäin laadukasta musiikkia. Soundit on mainiot. Laulusta tulee paikoitellen mieleen uudempi Amorphis, mutta ei liikaa. Omaa otetta on mukana kiitettävästi. Vocaaliosuudet laulettu tyylillä purkkiin: taustalauluja myöten kaikki kunnossa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Uncle Abraham - Tennesee Drivin' Blues 30.11.2003

Uncle Abraham - Tennesee Drivin' Blues
Tää on kyl ihan vitin kova biisi. Pete on pistäny parastaan, kitarakuviot on hyvät.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deapre - Kicksled 18.03.2004

Deapre - Kicksled
Erittäin ärhäkästi lähti liikkeelle. Perhana kun on vihasta tavaraa :) Tasokasta grindausta kyllä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Creepy Crawlie - Face the Reality 05.05.2004

Creepy Crawlie - Face the Reality
Hemmetin räväkkää ja toimivaa menoa! Hienoa, todella vihaisen alun jälkeen hieman rauhoitutaan. Liveänä tällä orkesterilla riittää varmasti energiaa ja meininkiä. Rok!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Distant Silence - Tragedy 19.10.2004

Distant Silence - Tragedy
Laulajalla upea ääni. Rokkaavan tunnelmallista menoa tarjolla tässä, syntikalla maustettuna. Toimii. Silentium tuli tästä tosiaan hiukan mieleen. Täytyy sanoa, että tämä naislaulu toimii tässä luultavasti parhaiten. Biisin tekoon on nähty selvästi vaivaa: eri osat sulautuvat moitteettomasti toisiinsa ja soitto/laulu on varmalla pohjalla. hieno biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pbl! feat WandaT - Haterix 22.03.2004

Pbl! feat WandaT - Haterix
Mielenkiintonen alku kitaroiden säestämänä. Todella upea kertsi, ihan tajuttoman onnistunut tehokeino tuo piipitys taustalla. Hyvä rytmitys vieläpä. Hiukan vaan särkee tuo särökitara omaan korvaani. Sopivia kontrasteja on kappaleessa kiitettävästi. Hyvin on sovitettu eri osat yhdeksi kokonaisuudeksi. Laulukin on riittävän selkeää. Soitossa on lisäksi persoonallista otetta. Hyvä kappale.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Filthy sixx - Pain 12.10.2004

Filthy sixx - Pain
Hemmetin napakat saundit. Pikkasen tuli tuosta kitarasaundista mieleen vanha kunnon Guns'n'Roses. Soitto ja laulupuoli hyvin hallussa. Asiallista menoa alusta loppuun. Hieno biisi. Rok!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blueborn - My Sweet Addiction 19.03.2004

Blueborn - My Sweet Addiction
Lähtipä swengaavasti liikkeelle! Naislaulaja on erittäin hyvä vocalisti. Wah-wah kitaran ja säröbasson liitto toimii täydellisesti. Hienoa musiikkia.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele GutFeast - Blood god revelation 22.03.2004

GutFeast - Blood god revelation
Napakkaa menoa. Hienoja kitarakuvioita soitettu ympäri biisiä. Kunnon tykitystä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Torture Killer - Flesh Breaks to Open Wounds 29.11.2003

Torture Killer - Flesh Breaks to Open Wounds
Ihan asiallista lätkytystä, kunnon runttausta kunnon murinoilla. Perusdeathia ilman turhia kikkailuja.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Funeral Feast - Parasite 21.04.2004

Funeral Feast - Parasite
Hemmetin napakkaa menoa, suorastaan murskaavan jyräävä biisi. Saundit on selkeet ja hyvät. Erityisesti tuo matalalaulu toimii hiton hyvin. Erittäin asiallista deathmetallia.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Spreading - Charge 01.02.2004

The Spreading - Charge
Hyvin vyöryttää tämä biisi eteenpäin, rummut toi kivasti vaihtelua tähän biisiin. Kitarat pitää koko hommaa kasassa. Ihan toimivaa heviä.
8

Sivu: 1 2