Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 115 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Peloukoufa - Niin silloin 08.05.2015

Peloukoufa - Niin silloin
Tarttuvaa kertosäettä ja hyvin soitettua suomirockia. Menee kivasti tuonne 80-luvun suunnalle ja ei onnistu ärsyttämään millään tavalla. Laadukasta jälkeä kaikenkaikkiaan ja tätä jaksaisi ihan livenäkin kuunnella
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dying Out Loud - Sold 08.05.2015

Dying Out Loud - Sold
Hyvvee heviä! Tässä kulkee kivasti käsikädessä tiukempi poljento ja hieman kaupallisempi meno. Kertosäe on kuin In Flamesin uusilta levyiltä. Lauluun voisi saada enemmän voimaa vaikka tuplauksen kautta, mutta muuten ihan pätevä teos.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sumell/Kostiainen - Arizonan aavikon lentävät siat 08.05.2015

Sumell/Kostiainen - Arizonan aavikon lentävät siat
Aina perusrokki riffittelyä, vuan ihan hauskat sanat. Vähän ehkä turhankin ”perinteinen” ja vastaaviin biiseihin tulee törmättyä liiankin usein.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zerexon - Radi☢activated love (electronic/melodic trance) 13.04.2015

Zerexon - Radi☢activated love (electronic/melodic trance)
Erobiisin teeman kyllä aistiin tästä ja siitä plussat. Sävellyksenä ihan mainio transebiisi, joskin rumpusoundit on harmittavan muoviset. Bassoon pitäisi saada enemmän alapää jytinää. Tämä melkein huutaisi vokaaleja mukaan ja vaikka variaatiota on mukana, meinaa kappale muuttua tylsäksi loppua kohti
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arto Hietala - We Are The Rain 13.04.2015

Arto Hietala - We Are The Rain
Raskaat kohdat kitaralla sopii yllättävän hyvin tällaiseen synkkään rokkiin. Vokalistilla on mukavan persoonallinen soundi ja kertosäe on kivasti mukana laulettava. Tämä on vallan mielenkiintoinen idea sotkea raskaampaa menoa tälläiseen rockfiilistelyyn. Rummut on vähän köykäiset, mutta sangen tarttuva biisi
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Peloukoufa - Anna mulle aikaa vaan 13.04.2015

Peloukoufa - Anna mulle aikaa vaan
Sangen persoonallisen kuuloinen vokalisti, joka pysyy hyvin nuotissa. Kivasti vaihtuu rauhallisen osuuden jälkeen vähän menevämpään. Soundipuoli tuo mieleen Eläkeläisten kappaleet ja kappale muuten tuo mieleen Juicen materiaalin. Kertosäkeessä sanat toimii vallan hyvin, mutta hitaammassa säkeessä osa tuntuu venytetyiltä ja rimmaavuudet ei tule "luontevasti".
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Olen kännissä 13.04.2015

P. M. Kostiainen Project - Olen kännissä
Säkeet toimi minusta tosi hyvin ja kappaleen ovela akustinen kitarat meets teknorummut toimii pirun hyvin. Vokalistin ääni on kuin tehty tälläiseen juomalauluun. Väliosan kitaraosuus sai hymyn huulille. Kertosäkeeseen toivoisi vähän räväkkyyttä, vaikka vaihdosta rumpuhin tai muuta "koukkua". Rehellinen biisi, jota voi lauleskella vloppuna nakkijonossa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Polonium - That Man from Trio 13.04.2015

Polonium - That Man from Trio
Psykedeelistä rokkia hyvinkin. Komeaa kitarointia ja soitosta voi kuulla kosmoksen kuiskauksen. Vähän tälläinen "jamittelubiisi", johon olisin melkein toivonut loppuun nopeatempoisempaa "kliimaksia". Vokalistin ääni on vähän voimaton, mutta soittotaidot on kohdillaa. Soundit on mukavan 70-lukua ja sopii hyvin bändin ulosantiin
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dethera - Drag Me To Hell 06.03.2010

Dethera - Drag Me To Hell
Hyvin yhdistettyä Death/Rässiä, groovaava meno ja varsin pätevästi koriseva laulaja. "Soolo" kanteleen tiluttelua oli ehkä vähän liikaa itseni makuun, mutta kova kipale tämä on kaikinpuolin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kozaks Of Metallishtan - Kazakhstan Song 11.02.2010

Kozaks Of Metallishtan - Kazakhstan Song
Mainio biisi jo aikaisemminkin, on nyt saanut ansaitsemansa soundit ja hillittömän "intron". Tätä tulee varmasti hoilattua kolmen promillen humalassa torilla /,,/
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kozaks Of Metallishtan - Siberia 11.02.2010

Kozaks Of Metallishtan - Siberia
Herkistelyä välillä kerrassaan, paahtoi on onneksi taas reippaasti mukana. Soundit on kohdillaan ja sanoitukset saavat väkisin hymyn huulille. /,,/
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kozaks Of Metallishtan - Politiks 11.02.2010

Kozaks Of Metallishtan - Politiks
Laatu mäiskettä! Tarttuu päähän kuin jeesus-teippi siiliin. Kehityksen edelliseen tuotokseen kuulee niin selvästi että epäilenkin että tämä biisi on tehty Jenkeissä studio-muusikoiden voimin /,,/
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalmisto - Borders 08.08.2009

Kalmisto - Borders
KUOLOA! Bändin nimi antoi aivan väärän kuvan musiikista, odotin tusina-bläckkis biisiä mutta ehei! Soitanta toimii ja biisissä on sopivasti vaihtelua että pysyy mielenkiintoisena. Laulajasta ylimääräiset plussat, kaunista korinaa /,,/
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kehä - Asfalttiin 08.06.2009

Kehä - Asfalttiin
Tehosekoitin vakuitteinen, soundit kohdillaan ja laulajalla omintakeinen lauluääni. Vähän tämä on tälläinen "radio-soitto" biisi, helposti lähestyttävä ja kertosäe joka on tehty tarttumaan päähän. Ei oikein nappaan, mutta en oikein tämmöistä kuuntelekkaan :-)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tribal - Kahle 30.04.2009

Tribal - Kahle
NO HITTO! Tuo arvostelu piti mennä Älä Pelkää Vaimoa Biisiin :-) NOOH! Kahle Biisi: "Slovari" ei nyt ensimmäisenä tule mieleen tästä, ennemminkin surumielinenrunttaus. Väliosan piano+kitara soolo on ehkä biisin parasta antia, olisi voinut pitempikin olla. Vähän loppuun kesken tämä biisi, loppuun olisi voinut vaikka kertsin vielä kerran tempaista. Mutta kitarat runttaa ja laulajaa ööö..laulaa, ihan hyvä biisi mutta ehkä näistä uusimmista "huonoin".
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tribal - Kahle 30.04.2009

Tribal - Kahle
Roketiroll! Syntikat tekevät varsin "ilkeää" jälkeä, runtta on kitaroissa kohdillaan ja mukana laulettava kertosäe. Kertsin kitara riffi sai väkisin hymyn huulille, perus riffiksi varsin "kaunis". Vokalisti vois ikorahdella useamminkin kun sen tuntuu osaavan. Kyllähän Tribal alkaa olla jo aika valmis paketti isommallekkin yleisölle.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tribal - Älä pelkää vaimoa 30.04.2009

Tribal - Älä pelkää vaimoa
No nyt se meni oikeaan biisiin tämä arvostelu :-D Roketiroll! Syntikat tekevät varsin "ilkeää" jälkeä, runtta on kitaroissa kohdillaan ja mukana laulettava kertosäe. Kertsin kitara riffi sai väkisin hymyn huulille, perus riffiksi varsin "kaunis". Vokalisti vois ikorahdella useamminkin kun sen tuntuu osaavan. Kyllähän Tribal alkaa olla jo aika valmis paketti isommallekkin yleisölle.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tribal - Kiveen kirjoitettu 30.04.2009

Tribal - Kiveen kirjoitettu
Varsin Mahtipontinen biisi, maailmanlopun meininkiä.Riffit runttaavaat välillä hyvinkin Trio Niskalaukaus maisesti HYVÄ! Soundi-politiikka on ammattimaista tasoa. Syntikat luovat hyvin onnistuneesti tunnelmaa. Vokalisti on saanut oman-soundinsa toimimaan hyvin, kertsi olisi ehkä kumminkin kaivannut tuplauksia tai räväkämpää ilmaisua. Tuttua Tribal meininkiä joka toimii kuin puskutraktori.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Atretic Intestine - Divinity Through Self-Mutilation 30.04.2009

Atretic Intestine - Divinity Through Self-Mutilation
Döddistähän tämä on isolla Deellä. Hyvinkin Cannibal Corpse henkistä paahtoa. Tuotanto on rautaistaa ja soitto toimii. Döddis on aina döddistä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Atretic Intestine - Cannibal Breed 30.04.2009

Atretic Intestine - Cannibal Breed
Kyllähän tämän tahtiin kaljua tulee heitettyä. Paahto on kohdillaan ja laulaja hoitaa tonttinsa huomattavan hyvin. Kitaroinden riitasoinnut olivat miellyttävä lisä. Eihän tästä voi olla pitämättä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Abhordium - Thus You Are Nil 22.07.2009

Abhordium - Thus You Are Nil
Varsin kalmankatkuista döddistä. Mättö on kohdillaan, riffit runnovat ja laulajalla on tehokas viemäri-korina. Varsin mainiota siis kaikinpuolin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Burden - Embraced By Anguish 15.03.2009

Burden - Embraced By Anguish
Jaahas tässä on jo ihan pätevät demo-soundit. Hiukan suttuiset mutta saapahan ainankin selvää ja on voimalla soitettua. Ensimmäisenä korvaan särähtää laulu, liian taustalle miksattu ja hyvin ponneton, korise vaan niin että on verenmaku suussa niin hyvä tulee. Riffittely toimii,joskin soolo oli aika tylsä, mukavia tempo vaihteluja ja varsin onnistunut sekoitus melodista ja vanhanliiton döddistä. Ensidemoksi varsin lupaava.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deviant Tactics - Hollow Eyes(Promo Version) 17.01.2009

Deviant Tactics - Hollow Eyes(Promo Version)
Hollow Eyes käynnistyy kuin Raivotautinen Juna, täynnä Plutoniumia. Mäiske on tarkkaa ja soundit puree. Pää-Riffin katkonainen soitanta miellyttää korvaa ja Loppuun veivattu soolo iskee kympillä. Huutaja seisoo ylpeänä tyylinsä vahvana edustajana. Perin Amerikkalaisen oloinen biisi kaikinpuolin, tästä tuleekin biiisin ainut miinus, Kertosäe on liian "HEY ALL SING-ALONG! " Tämä tulee varmasti saamaan radio-soittoaikaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ArsonA - In Nothingness 10.01.2009

ArsonA - In Nothingness
Kyllähän tämä kuololta haiskahtaa. Soundeista vois vinistä vaikka viikon, mutta kun on hyvin tehtyä vanhanliiton döddistä, ja vallan hauskasta mainostettukin pakko vaan kehua. Jäsenistö ympärille ja studion kautta keikalle.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Utilitarian Anthropophagy - Time to die 14.01.2009

Utilitarian Anthropophagy - Time to die
Melkein jo heitin kuulokkeet pois tuossa alussa, onneksi parani sitten huomattavasti. Tämä toimii varmasti pirun hyvin livenä, vauhtia on taas riittäviin ja agressio on 110%
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Utilitarian Anthropophagy - To be alive 14.01.2009

Utilitarian Anthropophagy - To be alive
Kah Korvat vuotaa verta...Döddistä ja kovaa semmoista. Vauhti on tasaisen tappava, ja soundit on kohdillaan. Väkivalta on ihana asia.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cold Cold Ground - Tension (DEMO) 01.12.2008

Cold Cold Ground - Tension (DEMO)
Varsin ilkikurisen kuuloinen biisi, alun "räppi" laulu säikäytti hiukan mutta kyllähän se sitten siihen sopi ihan hyvin. Tämä on tämmönen Moshi-Industriaali biiisi, kulkee hyvin ja varsin iskevä kappale. Munakkaasta Laulajasta iso +, kun usein tämän tyylisessä musiikissa on joku huokailija ulisemassa miljoonan mikserin läpi. ME LIKE!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cold Cold Ground - You Will Break (DEMO) 01.12.2008

Cold Cold Ground - You Will Break (DEMO)
Varsin tehokasta Industriaalia jannut paukuttaa. Tässä on sitä "kaupallista" potentiaalia roppakaupalla, mutta myös tiettyä särmää. Meikäläisen korvaan tämä toimii hyvin. Tarttuva kertsi ja eläväiset synat on tämän biisin vahvuus, ja onhan tässä tuota rokettirolliakin jonkun verran :-)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eturintama - En ole hullu 17.11.2008

Eturintama - En ole hullu
Ehdottomasti paras biisi tähän mennessä. Pirun tiukka meininki ja äärettömän tarttuva kertosäe. En näe mitään sitä miksi tätä ei voisi soittaa esim. Radio Rockin vakio soittolistassa. Tämä yksi biisi pesee omasta mielestäni koko Mokoman uuden levyn :-D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eturintama - Kivuntuoja 17.11.2008

Eturintama - Kivuntuoja
Ei ihan niin iskevä kuin nuo toiset uudet biisit..joku tässä biisissä häiritsee, en vaan saa päähäni mikä...mutta ei tämä nyt huonokaa ole...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eturintama - Riivattu 17.11.2008

Eturintama - Riivattu
DODI..pojat on polkassu isomman vaihteen silmään. Nyt rupeaa tuo "karjunta" laulu olemaan samalla laatutasolla kuin puhdas laulanta. Hyvin perinteistä suomimetallia ja omasta mielestäni potkii jopa useita levyttäneitä artisteja paremmin.Tarttuva kertosäe ja hyvät rouheat soundit. Hyvä hyvä hyvä...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sleigh MSN - The Choice 01.12.2008

Sleigh MSN - The Choice
Sleigh MSN on turboahdettu Diablo. Perin "epä-suomalaisen" kuuloista pauketta. Jos tukka olisi moshaisin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sleigh MSN - Tie Domi 01.12.2008

Sleigh MSN - Tie Domi
Kah..vallan rässimäinen poljento on tässä biisissä. Loppu on kyllä varsin murhaava, ja koko biisi toimii kuin höyryjuna. HYVÄ /,,/
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gargeblaster - Päänsisäiset piikkilanka-aidat 09.02.2009

Gargeblaster - Päänsisäiset piikkilanka-aidat
Suomenkielinen ulosanti laulajalta on vallan omaperäinen ratkaisu tämän tyylisessä musiikissa. ME LIKE! Kyllähän tässä vahvasti tulee Cavaleran poijan vanhempi tuotanto mieleen. Hiukan meinaa olla "hiljaiset" soundit tässä ja ehkä hiukan omaperäisyyttä ei haittaisi, mutta hyvää kuoloa! 8/10
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gargeblaster - Auttavat kädet, syyttävät sormet 09.02.2009

Gargeblaster - Auttavat kädet, syyttävät sormet
Mäiskettä luvassa, tässä on sopivasti sitä omaa näkemystä joka "Päänsisäiset Piikkilanka-Aidat" puuttui. Soundit tarvitsi Räimettä lisää. Mutta kalmankatkuista mättöähän tämä on. 8/10
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gargeblaster - Eläköön aggressio 09.02.2009

Gargeblaster - Eläköön aggressio
Eläköön! Tämä potkii jo vallan mainiosti, viha haisee ja vauhtia piisaa. Suomenkielisestä laulannasta isot plussat. Tässä omasta mielestäni on kaikki palaset kohdillaan, ei mitään turhaa, suoraa turpaan vetoa. Ehdottomasti paras tuotos bändiltä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ArsonA - Deus Ex Ego 10.01.2009

ArsonA - Deus Ex Ego
Kuolon korina onnistuu miellyttävästi, mäiskettä on kovasti, ehkä tuo "monipuolisuus" tekee vähemmän iskevän kuin: In Nothingness biisin mutta kyllähän tämä toimii!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ArsonA - Metamorphosis of the Soul 10.01.2009

ArsonA - Metamorphosis of the Soul
Tästä huomaa helpointen että on"demo" tuotos kyseessä. Ktllähän nuo kaksi edellistä toimii paremmin, mutta tässäkin on osat kohdallaan, ja varmasti studio-soudeilla tämäkin kalju heiluisi. Tässä on Behemoth vaikutteet aika vahvasti esillä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gozerk - Kill or be Killed 02.01.2009

Gozerk - Kill or be Killed
Vallan murhaava aloitus biisillä, tämähän on ihan pätevä mättö-biisi. Uudempi Slayer haiskahtaa Ja sopivan lyhytkin. Tämä on hyvä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gozerk - Fucking Racist 02.01.2009

Gozerk - Fucking Racist
Juu ihan mukavat vanhanliiton soundit, vähän on täyte-biisimäinen. EI tuon Kill or Be Killed biisin jälkeen oikein nappaa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gozerk - The sky falls down 02.01.2009

Gozerk - The sky falls down
Hmym..joo tämä ei uppoa, "keposemmassa" biisissä laulaja ärsyttää todella paljon.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele KAMALA - Anteeksiantamatonta 18.09.2008

KAMALA - Anteeksiantamatonta
Ehdottomasti paras biisi uudella demolla. Biisi rullaa eteenpäin kuin tankki ja jäi heti päähän soimaan. Mie pidän kovasti tuosta pääriffistä, yhdistelmä SoulFlytä ja Kotiteollisuutta. Groovaavaa ja raskasta niinkuin se pitääkin olla /,,/
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele KAMALA - Riittämättö 18.09.2008

KAMALA - Riittämättö
Olen aina ollut sitä mieltä että: Jos biisissä on Moshi-kohta ei se voi olla huono. Tässä melkein koko biisi on yhtä tukan heilutusta joten ei sekään ole huono asia :-D. No asiaan: Rullaava meininki on tässäkin, varmaan parhaat Kamalan sanotukset koskaan ja laulu "melodia" kuulostaa hyvälle korvaan. Ja moshi kohta...MIE TYKKEEN!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele KAMALA - Kamala akka 18.09.2008

KAMALA - Kamala akka
Tätä piti pari kertaa kuunnella ennenkuin aukesi. Kaunista riffittelyä taas on mukana, ja hemmetin härön kuuloinen "naukuva" kitara välillä taustalla, se on siisti. Ei ehkä ihan niin iskevä kuin Anteeksiantamonta-biisi mutta taattua Kamala laatua.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Breeding Sky - Nro. 2 31.12.2008

Breeding Sky - Nro. 2
Tässäkin ihan maukkaita riffejä, kannattaisi ehkä kasata tämän projektin ympärille ihan kokonainen bändi. Potentiaalia on.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gozerk - Digging Deeper 02.01.2009

Gozerk - Digging Deeper
Soundit on tässä suht. puurot, ei meinaa sahauksesta saada selvää. Laulajasta en vaan pidä. Jätkillä on paljon tiukkoja riffejä ja meininki kohillaan joka biisissä, mutta se viimeinen niitti että jaksaisi kuuntelemalla kuunnella puuttuu. (ei nyky-jenkki musa uppoa minuun)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gozerk - Be Yourself 02.01.2009

Gozerk - Be Yourself
Tässä tuo laulaja häiritsee vielä enemmän, mutta tässä on taas parempaa riffittelyä kuin Tiret Of Running biisissä. Vähän tämä meinaa Jenkki-mättö massaa upota...mutta rässi on rässiä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gozerk - Tired of Running 02.01.2009

Gozerk - Tired of Running
Nyky-jenkki rässi tässä haisee. Aika "tunkkaiset" soundit. Hyviä riffejä ja ihan ideaa, mutta en pidä tuosta "sanattomasta" huutamisesta, en nimittääin saa kirveelläkään selvää laulajasta. Sovituksesta kannattaisi myös miettiä, että kannattaako kaikki hyvät riffit laittaa samaan biisiin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gozerk - This Place 02.01.2009

Gozerk - This Place
Muutama murakka riffi on tähän eksynyt, ja poljento toimii. Puuduttava meinaa vaan olla..
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chaos Infinitum - Loveless 01.12.2008

Chaos Infinitum - Loveless
Vähän turhan "proge" meikäläiselle, mutta ihan ok-räväkkä biisi muuten.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chaos Infinitum - Church of the Broken 01.12.2008

Chaos Infinitum - Church of the Broken
Kyllä tämä toimii, melkein olisi pakko päästä livenä katsomaan. Tässä biisissä/bändissä on kyllä huikeasti potentiaalia. /,,/
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chaos Infinitum - Centipede 01.12.2008

Chaos Infinitum - Centipede
Hyvin miellyttävän kuuloista paahtoa. Jos ei tällä biisillä Pitit irtoa niin ei sitten millään. Laatu kipale, ja UBER iso + Bassosoundista.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Breeding Sky - Nro. 3 31.12.2008

Breeding Sky - Nro. 3
Nuoreksi kaveriksi veivaat aika pätevää pauketta, muutama aika tiukka riffi ja tosiaan rummut toimii hyvin. Ehkä hiukan "pitkitetty" mutta Laulua vaan kehiin niin hyvä tulee..
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Breeding Sky - Nro. 1 31.12.2008

Breeding Sky - Nro. 1
Ihan ok toimiva introitus.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele NOMA - Necrosis In Facial Tissue 11.06.2008

NOMA - Necrosis In Facial Tissue
Hehee paahtoa /,,/ Laulu on ehkä turhan taustalle miksattu, mutta eipä tuo haittaa. Tämä toimii varmasti todella hyvin livenä. Me like
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele NOMA - Smeared and Smothered 11.06.2008

NOMA - Smeared and Smothered
Harmi että laulanta on jouduttu suorittamaan sukkien seassa komerossa, eihän sitä siellä pysty antamaan itsestään kaikkea irti. Ihan ovela paikkaus on tuo särön käyttö, pitää itsekkin sitä testata. Musiikillisesti ei ehkä ihan niin hyvä kuin vanhemmat paahtobiisit, Mutta ilman suurempia tunnontuskia voi tälle 9 pamauttaa...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sleigh MSN - Gestapo Inc. 10.08.2008

Sleigh MSN - Gestapo Inc.
Tiukkaa shittyä, hyvät soundit ja soitanta toimii. Sopivasti omaa ja lainattua. Sinking ja Machine Head suunnalla liikutaan. Iskee kympillä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Breeding Sky - ... 31.12.2008

Breeding Sky - ...
Ihan menevätä peikko-metallia. Soitto on hallussa, ja on ihan tekemisen meininki.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Demolisher - Crucifix Head Crush 02.04.2008

Demolisher - Crucifix Head Crush
Ompa äkkiväärää Döddistä. Ehdottamasti tiukin death-metal biisi mikserissä. Brutaali ja ahdistava, tämä pääse heti soittolistan kärkeen!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Demolisher - Darkness Evolution 02.04.2008

Demolisher - Darkness Evolution
Kyllä on taas brutaalia materiaalia. Edelleen hämmentynyt olen että jätkillä ei ole levysopparia ja euroopan kiertuetta verentahrimissa käsissä. Loistava biisi ei voi muuta sanoa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tribal - Kuilu 02.04.2008

Tribal - Kuilu
NONIIN! Nyt on saatu Soundi-politiikka toimimaan. Ompa pirun tarttuvan kertosäkeen pojat veivanneet. Perus Tribal tyyli on tunnistettavissa, mutta mukaan on tullut se oikea särmä jonka potkii pirusti päähän. Laulu on ehkä himpunverran liian taustalle miksattua, mutta hyvä hyvä hyvä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tribal - Tuomitut 02.04.2008

Tribal - Tuomitut
Jytää ja lohduttomia tuskan hetkiä tarjolla. Varmaan parhaimpia biisejä bändiltä tällähetkellä. Sopivan hidas ja painostava, varma live-hitti. Tulee hyvässä mielessä mieleen Timo Rautiasen vanha tuotanto. Lisää murinaa! ME LIKE!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Abortification - Emptiness 16.04.2008

Abortification - Emptiness
Tässä toimii paremmin toi "kevyt" kohta kuin toisessa biisissä. Mukavan vaihteleva laulu, lisää tätä kiitos!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Abortification - Refusal of Identity (Tortured & Violated) 16.04.2008

Abortification - Refusal of Identity (Tortured & Violated)
Aika tiukkaa mäiskettä, tulee jenkki DeathCore meileen (hyvässä) ehkä vähän omperäisyyttä lisää ja "kevyet" kohdat suohon, paahtoa vaan alusta loppuun. Pistän teidän nimen muistiin ja saa ilmottaa millon tulee uutta matskua :-)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele NOMA - Deadforms 11.06.2008

NOMA - Deadforms
Minuun tämä uppoo kuin kuuma kirves voihin. Suth. omaperäisen kuuloista Grindailu/döddäilyä joka on harvinaisen hyvä asia. Moshpit pytstyyn ja riehumaan!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele QBA - Day of Redemption 05.08.2008

QBA - Day of Redemption
Karjunta tuntuu laulajalta onnistuvan huomattavasti paremmin kuin tuo puhdas laulanta. Nykyään kun tuntuu joka paikkaan sitä puhasta työnnettävän, joka saa minun karvat pystyy. Harminpaikka sinänsä tässä biisissä olisi ihan potentiaalia kunhan vain runtta-akselia nostettaisi yhdellä pykälällä. Tarttuva kertosäe, hyvät soundit ja muutamia toimivia ideoita.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Surma - Olen Alpha, olen Omega 31.01.2008

Surma - Olen Alpha, olen Omega
Ei perkele...kyllä tässä on mikserin kovimpia bändejä. Tämän tahtiin kun pääsisi livenä kaljua heittämään. Levysoppari ja kiertueelle ja heti!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Surma - Aamutähti 31.01.2008

Surma - Aamutähti
Aika tiukka pääriffi biisissä, todella brutaalia meininkiä. MIE TYKKÄÄN!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vermian - Decline 13.01.2008

Vermian - Decline
Suttuset soundit pilaa vähän tunnenmaa. Kitarat saisi olla paremmin esillä, ja lauluun räkäisyyttä. Ihan rehellistä Döddis/bläkkistä, hiukan omaperäisyyttä mukaan niin parempi nummero tipahtaa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele GARM - Time To Face The Truth 08.01.2008

GARM - Time To Face The Truth
Räkäistä meteliä on poijat tehny. Paahtoa senverran että tein pienet moshpitit olohuoneeseen. Tätä lisää /,,/
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Jasser Arafats - Axis Reborn (demo) 27.12.2007

The Jasser Arafats - Axis Reborn (demo)
Tiukkaa paahtoa, basari-soundissa on kunnon oldsckooldöddis meininki. Iso plussa siitä. Sinänsä harmi että bändillä on "hupi-bändi" nimi, se saattaa haitata vakavasti otettavuudessa. Mutta musiikillisesti toimivaa mättöä, tätä jaksaisi livenäkin moshailla /,,/
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eturintama - Luku kahdeksaan 03.12.2007

Eturintama - Luku kahdeksaan
Ovelia äkkivääriä muutoksia biisissä ja Kertosäe nousee taas päähän hetkessä. Kunniaan tai Murhaa huudot toimivat hyvin. Tiukan kertosäkeen takia annan 9
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eturintama - Kadotettu 03.12.2007

Eturintama - Kadotettu
"Räyhäämis" laulanta tuntuu olevan bändin heikoinlenkki koska säkeestä ei tahdo saada millään selvää. Onneksi puhdas laulanta onnistuu todella loistavasti. Tiukat riffit ja Kertosäe tarttui heti päähän...jämäkkä 8 tulee
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tuho - DMZ 03.12.2008

Tuho - DMZ
Hmym..vallan miellyttävää mäiskettä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tuho - Beyond 12 Feet 03.12.2008

Tuho - Beyond 12 Feet
Perinteinen Rässi paukutus uppoaa aina /,,/ Biisi runnoo eteenpäin kuin Saksan Armeija Sveitsissä, varsin "omaperäinen" laulaja, sopii hyvin ja antaa biisille/bändille omanlaisensa soundin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dolls of Decadence - Out of Sight 02.01.2008

Dolls of Decadence - Out of Sight
Harvinaisen pätevä lauluääni tytöllä tässä. Reipas kasari-meininki ja päähän soimaan jäävä kertosäe. Levysopimus ja radioon /,,/
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Serpenthia - Empty 24.10.2007

Serpenthia - Empty
Hmym...aika jämäkästi alkava biisi, tässä biisissä ei ole liikaa "kikkaulua" jotka vaivasivat (minua ainakin) vanhemmissa biiseissä. Tämä voisi olla melkein Dimmu Borgirin sinkun B-puoli biisinä koska itseainakin kuulen vanhemman dimmun tässä. Laulaja on petrannut entisestään ja alkaa olla jo aika pätevä. Joissain kohdin tuli hiukan industrial vaikutteita jotka sopivat todella hyvin. Eipä se, varmaan jätkien paras biisi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele NOMA - L.Y.C. 11.06.2008

NOMA - L.Y.C.
Tiukkaa shittyä, laulu tuntus kulkevan jos pikkusen siihen sais sitä volyymiä lisää. Voipi olla semmonen homma että jos tämän livenä kuulisi niin pääheiluisi. Positiivisen omantyylistä musiikkia.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Darcasis - ...And Then You Die 19.09.2007

Darcasis - ...And Then You Die
Vanhempi Dimmu Borgirin tuotanto tulee tästä biisistä mieleen, ehkä hiukan mielipuolisempana. Äärettömän hyvän kuuloinen on "se kohta jossa tempo nopeutuu ja runttaus alkaa. Tässä on syntikatkin onnistuneet kunnolla. Melkein olisi toivonut saman tyylistä laulutyylien vaihtelua kuin nimikko biisissä. 9 pamahtaa
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Darcasis - Path Of Blood 19.09.2007

Darcasis - Path Of Blood
Tämän biisin arvasin iskevän jo alku riffeistä. Mukavan leppoisa tempo ja hienot simppelit syntikat. Tässä myös mukavia efektejä laulussa. Senverran tiukat riffit että 9 jysähtää /,,/
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Darcasis - Ikuinen Talvi 19.09.2007

Darcasis - Ikuinen Talvi
Hyvin suomenkielikin taipuu paukkeen edessä. Mielenkiintoisia efektejä laulussa ISO +, biisi muistuttaa jonkinverran Mustan Kuun Lasten vanhempia biisejä. Simppeli biisi ilman ylimääräistä kikkailua saa 8.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Darcasis - Dancing With The Flames 19.09.2007

Darcasis - Dancing With The Flames
Ihan hyvän kuuloista mäiskettä. Monipuolinen laulanta saa ison plussan. Synkät kitarat ja riffit on myös loistavat. Syntikat taas eivät ihan "toimi" joka paikassa, välillä ne tuntuvat liian väkisin tehdyiltä. Mutta taas esim. "kertsissä" toimivat todella hyvin. Napsakka 8 pamahtaa ja lisää vaan tälläistä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dead Morrow - 02 - Black Soul 25.06.2009

Dead Morrow - 02 - Black Soul
Hyvin URN;mainen veto, Likaista ja ilkikurista. Soundit on varsin toimivat tämän tyyliseen rankaisuun. Väliosan "nätti" kohta tuli vähän puun takaa mutta kyllä se siihen tuntui sopivan. Kyllähän tämän tahtiin voi vuohia uhrata /,,/
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele KAMALA - Merkattu 03.09.2007

KAMALA - Merkattu
Pirun tarttuva pääriffi, sopivan yksinkertainen ja raskas. "Laiska" basari poljenta saa myös ison +. Jos jotain huonoa pitää sanoa niin sanoituksissa puuttuu ehkä se viimeinen potku päähän. Jämäkkä 9 tyttärille.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele KAMALA - Pakko 03.09.2007

KAMALA - Pakko
Kyllä tämä saa kaljun heilumaan. Jämäkkä biisi jossa on kaikki osat kohdillaan. EI mitään turhaa kikkailua vaan suoraan reippaasti turpaan. Kyllä joutuu 10 heittämään. /,,/
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Serpenthia - In Times of Morbidity 20.08.2007

Serpenthia - In Times of Morbidity
Nyt alkaa olla bändissä osat oikeilla kohdillaan. "Proge" kohdat on minimissään ja ne ei hypi silmille. Laadukas tuotanto ja loistobiisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kirofoni - Peili 26.08.2007

Kirofoni - Peili
No tämä upposi ihan kympillä. Loistobiisi joka päätyy mp3-soittimeen. Sopivalla tavalla erilainen kuin muut biisit mutta bändin tunnistaa silti. Loisto meininkiä /,,/
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kirofoni - Taakka 26.08.2007

Kirofoni - Taakka
Ihan toimiva biisi, "runttaus" kohdat toimii mainiosti. Minullakin särähtää korvaan "mä sä" kohdat, mutta mistäpä minä mitään tiedän.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kirofoni - Kannan 26.08.2007

Kirofoni - Kannan
Laadukasta jälkeä tämäkin. Ehkä hieman "tyttö-heviä" minun makuu mutta omassa karsinassaan pahin karju. Kertosäkeestä yksi ylimääräinen pojo...se on hieno..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Demolisher - Dark Circle 26.08.2007

Demolisher - Dark Circle
Missäs se download nappi on...ÄÄRETTÖMÄN TIUKKAA DEATH METELIÄ!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cainian - Swamp 26.08.2007

Cainian - Swamp
Kyllä tämä uppoaa aika tehokkaasti. Tulee mieleen Norjan vanhat pojat black metallin noustessa syvyyksistä. Kaikin puolin loisto biisi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Demolisher - Enter The Suffering 26.08.2007

Demolisher - Enter The Suffering
Tätä voi vain hölmönä kuunnella...jätkät on sitten Döddiä tehny....JOS vielä paitaa sais XXL koossa olisin uber tyytyväinen.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Radical M Project - Deathfactor 26.05.2007

Radical M Project - Deathfactor
Laatu kamaa, tässä on suomen Industrial Metallin uusi toivo /,,/
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antarktis Utopia - The shape of things to come 14.08.2007

Antarktis Utopia - The shape of things to come
Todella taidokkaasti tehty biisi. Sopivasti vanhaa tuttua ja omaa ideata. Laulajalle iso käsi...hyvin te vedätte /,,/
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tribal - Vastuunkantaja 24.11.2006

Tribal - Vastuunkantaja
Nyt alkaa Tribalissa olla kunnon runttaus meininkiä, soitto ja laulu kulkee todella hyvin. Ehkä hiukan "nuhruiset" kitara soundit heikentää biisin raskautta mutta Hemmetin kova biisi ei voi muuta sanoa. Varsinkin välillä oleva hitaampi kohta on loistava. ROK ROK
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Thraciar - Claustrophobic Holocaust 14.08.2007

Thraciar - Claustrophobic Holocaust
Tämmönen reipas moshaus biisi. Kyllä tätä kelpaa kuunnella ihan useampaan otteeseen. Laadukasta räimettä demo-asteellakin. Keep it Heavy /,,/
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Alaskan Maisema - Kasvotusten 03.10.2006

Alaskan Maisema - Kasvotusten
Ei vittu! Jätkät paranee kokoajan! Rupeaa tyyli olemaan jo aika selvä ja yllättävän omaperäinen, vaikutteet kyllä kuuluvat mutta "oikealla tavalla". Laulajalla ISO käsi. Äijä voisi vetää vaikka TangoMarkkinoilla, on se senverran monipuolisen äänen omaava. Hautaan Biisi on kylläkin ehdottamasti bändin paras biisi...(minne se on hävinnyt) MUTTA TAHTOO LISÄÄ!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Radical M Project - SBV 29.09.2006

Radical M Project - SBV
Aika Jämäkän Biisin olette veivanneet...Ei kylläkään niin hyvä kuin Radical mutta kuitenkin ihan toimiva. Joku tökkii tuossa kertosäkeessä ei oiken tiedä mikä ja ihme VillenNegativeValo ulina biisin loppupuolella on ihan turha, Mutta kyllä tämän biisin perusteella jo lätyn joutuu ostamaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Morg - Strife 03.09.2007

Morg - Strife
Hmym...Tämä ehkä sortuu liikaan yrittämiseen. Liianpaljon tavaraa on yritetty saada samaan biisiin. Laulu toimiin hiukan paremmin kuin 2 biisissä. Ihan ok demo on, tästä on hyvä jatkaa.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Morg - Evil Eye 03.09.2007

Morg - Evil Eye
Ehdottomasti Demon paras biisi. Kertosäkeen riffi ja sen jälkeinen "runttaus" kohta saa suuren +. Laulu on tässäkin aika "laiska" ja soolot ei oikein sovi biisiin.
8

Sivu: 1 2