Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 72 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Indyus - Sleepless Caravan (1001 tales of arabia) 05.01.2006

Indyus - Sleepless Caravan (1001 tales of arabia)
Alku junnaa hyvin, mutta 0:23 ei toimi. Minne niin kauhea kiire? Tässä on vaan pintaa, ei oikein sitä perusjuttua. Breikki ja huilu kahden minuutin pintaan, vaikka huilusoundi onkin ylettömän naiivi. Liikaa tavaraa kautta linjan. Väärällä tavalla hektistä, tosta 0:40 eteenpäin hetken aikaa biisi toimii hyvin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dr.Groove - Dragons Are Gone 03.01.2006

Dr.Groove - Dragons Are Gone
Tämäkö rokkia? Varmaan kiva, jos tykkää tällaista tehdä. En saa tästä mitään, valitan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ghost Trio - Dare Go On 04.01.2006

Ghost Trio - Dare Go On
Tosi kivan hiekkaiset soundit setissä. Kitara tulee vähän turhan kovalla, soundi on hyvä. Tämähän soi hienosti! Ei mitään ylimääräisiä. Myös laulusoundissa on olemusta. Erittäin tyylikkästä. Bassosoundi kaipais vähän karismaa, nyt on liian line-out. Tomit soi ihan timantisti! Tätähän kuuntelee mielellään. Crashot pitäis tässä olla paljon tummempia / syvempiä. Haikat sen sijaan on tosi nätit.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Indyus - Asian Highway 04.01.2006

Indyus - Asian Highway
Alussa liikaa kamaa. Elementtejä jotka vois toimia, nyt ei toimi. Turhia juttuja, ei loogista. Kuten sanottua, hirveän tökerö. Mutta kyllähän tää ajoittain kyntää, esim. 2.30 kohdilla. LIIAN rikkonaista, ei vastakohtia / puhtautta, vain jotain sen suuntaista, kuten 3:53. Tossa 4:20 toimii hetken hienosti. Ei toimi, tämä rakenne kusee.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Neon Cowboys - I'm by Your Side 05.01.2006

The Neon Cowboys - I'm by Your Side
Olipas suttuiset soundit. Kokonaisvoimakkuus jää vähän nollatasosta. Tässä on elementtejä, jotka toimii. Ainakin kerto on suhteellisen toimiva. Tamburiini myös hyvä, joskin soundi on pelkkää kihinää. Tuotanto laahaa. Loistavat vaikutteet teillä on! Ja laulaja vetää hetkikkäin varsin hyvin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stupor Mundi - Leskenlehtiallergia 04.01.2006

Stupor Mundi - Leskenlehtiallergia
Koukkuja on. Vähän hoiperrellaan koomisuuden rajamailla, mutta esim. 1:50 toimii hienosti. Tämä leskenlehtiallergia tuntuu jokseenkin irralliselta ja absurdilta, joskaan ei hauskalla tavalla. Ok kappale, vähän liian pliisu jotenkin soundeiltaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electrorate - Nuproduction 04.01.2006

Electrorate - Nuproduction
Simppeli teema. Junkkaa eteenpäin. Vähän tylsä, poissaoleva. 3.04 voisi odotella vielä lisää. Vähän liikaa matskua. Rakenne saisi olla hitaampi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - Broken Dreams (Remastered) 03.01.2006

Silent Dream - Broken Dreams (Remastered)
Tosi "smooth" soundimaailma, kitaroihin tekisi lisäsärmää tuoda ne hieman lähemmäksi (ei tarkoita lujemmalle). Vähän makuasioita, mutta tossa 0:57 olisi hyvä osoittaa dynamiikantajua ja soittaa kuivemmin ja vähemmän. Ainakin jousisynat laittaisin mukaan vasta 1:09. En tiedä jos tykkäätte nopeista jutuista, mutta tykkäisin myös että ton osan iskut olis kahdeksas- eikä kuudestoistaosia. Tekisi siitä dynaamisemman ja mielestäni rankemman. Hyvin vedetty kyllä. Ja yläpää on ainakin mp3-tasolle kivan puhdas.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Barbara Blonde: Mama 25.12.2005

DIRTY CLUB - Barbara Blonde: Mama
Ehkä selkeä, mutta turhan ohut, läsnäolematon soundi ts. kuulostaa kuin tulisi kuin stereoista, joka on toisessa huoneessa. Ja toisaalta, tämä kuulostaa hyvällä tavalla livevedolta. Balanssi on kyllä hyvä. Biisinä nyt ei erikoisesti lämmitä, joskin kertsin kitaravallit tulee kivasti, tarkasti ja ilmavalla soundilla. Kertsissä on ainesta, muuten hieman kliseistä. Toisaalta kyllä hyvin vedetty! Ja soundit paljolti makuasioita.

Kommentti kappaleesta Kuuntele ROUTA/ AIKA - helvetin sepät. 04.01.2006

ROUTA/ AIKA - helvetin sepät.
Rumpalilta voi takavarikoida tuplat. No ei. Rumpali siis vähän roiskii. Alku sinänsä ihan hyvä, laulaja vetää parhaiten. Tempoa hieman alas, selkeämmät vallit, turhat fillit pois, soundit kuosiin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bitch So Sweet - The Reasons 04.01.2006

Bitch So Sweet - The Reasons
Hittibiisi. Jaa. Midi-hanuri? Ihan ok rokkia. Valleihin lisää mureutta, keskiääniä. Säkeistö on kuiva ja tiukka kuten pitääkin, rakenteellisesti tämä ei ole kovinkaan mielenkiintoinen. No, kuinka moni hittibiisi on? Laulu kaipaa puhtautta, kirkkautta. TAI: paremman mikin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Penetraatio - Salaisuus 04.01.2006

Penetraatio - Salaisuus
Soundit aikamoista soopaa. Huono enkooderi, yläpää kihisee, sähisee. Lame on ainakin varsin hyvä. Ja voihan olla ettei ongelma siitä johdukaan. Konerummut on vähän halvat. Vähän tämmöistä "soittelua". 1.05 teemassa on sentään jo vähän ideaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Randomtalks - The Day Above Me 04.01.2006

Randomtalks - The Day Above Me
Alkuun sais olla vahvempiakiakin padeja. Rummut fillaa liikaa. Etenee kärsimättömästi. 1:54 alkavaa teemaa ei ehdi vielä odottaa. Rummut sais olla paljon kuivemmat, jotain eksotiikkaa soundeihin. Nyt on tosi perustavaraa. Padit kovin kevyitä. Kitarasoolo mukava lisä, saisi olla vielä utuisempi ja simppelimpi. Aika hyvä alku, mutta rakenne ei kestä kuuntelua.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Henen lähettipalvelu - Niskalenkki 05.01.2006

Henen lähettipalvelu - Niskalenkki
Light rock? Vaivaannuttavaa - huumoria? Tästä aiheesta on tehty jokunen biisi, tässä ei ole oikein mitään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Jester's Tear 03.01.2006

Celestial Aeon Project - Jester's Tear
Hieno kuulla näillä "orkesterimallintajilla" tehtyä musiikkia. Omaat harmoniantajua, se on hienoa. Hieman eeppisempi tämä olisi saanut olla, ainakin tuota pääteemaa olisi hyvä loppua kohden voimistaa massiivisilla viuluilla. Hyvä "teos", mutta rakenne ei ole vielä ihan selkeä / dynaaminen. Toisaalta, jos haluat musiikin olevan "for easy and atmospheric listening" niin mikäs siinä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Coach & Toverit - Hammondi 03.01.2006

Coach & Toverit - Hammondi
Tulee mieleen joku peli. Luultavasti yleisin mielleyhtymä tosta soundista. Ehkä tätä olis vielä voinut vähän kelata. Kenelle tämä on tehty - muutenko vaan? Tragikoomista ehkä, ei erityisen hauskaa - minusta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele D Six Minuz - Just Wanna Lose My Mind 04.01.2006

D Six Minuz - Just Wanna Lose My Mind
Basso soi tosi epätasaisesti. A pomppii silmille. Siitä pääsee eroon hyvällä mallintajalla. Tällä ei ole oikein mitään annettavaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antti Kaukomaa - Pyhäjärven rantaan 11.05.2005

Antti Kaukomaa - Pyhäjärven rantaan
No tulihan se kesähitti. Joo joo! Nyt on oikea kieli taas. Tosi velmu teksti. Tosi rentoa soittamista jälleen. Hienoa svengiä ja tunnelmaa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hautausmaa (vanhaa Rikhard Blackia) - Ei meidän ääni 01.04.2005

Hautausmaa (vanhaa Rikhard Blackia) - Ei meidän ääni
Oikein kiinnostava kappale, kuuluu myös donkkarivaikutteita. Konerummut aina häiritsee, joskin tässä poikkeuksellisen vähän. Rullaa todella mukavasti, ehkä tuonne kitaraan, soolon soundi turhan muovinen ja purkkimainen. Mielenkiintoinen, rokkaava biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Rotten Project - Olen Johtaja 29.03.2005

Riku Rotten Project - Olen Johtaja
Laulussa hyvä artikulaatio. Melkoisen eriskummallinen, näin hyvässä mielessä. Tulee mielleyhtymiä Samuli Putroon, ainakin hyvin etäisesti. Itseään toistava fillailu hieman ärsyttää, skittalinjat kunnossa. Mielenkiintoinen, hitiksi turhan koukuton.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Anyday 01.04.2005

Kalkutan Konepaja - Anyday
Rummuissa on toisinaan vähän liikaa tavaraa. Mutta toimiihan tämä. Soitossa on energiaa, ja ote on hyvällä tapaa hieman omalaatuinen. Joistakin häiritsevistä seikoista huolimatta tämä kyllä rokkaa loppua kohden mainiosti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tuho - Last Words 01.04.2005

Tuho - Last Words
Hieman hitaahko joo. Laulajalla toki vahva ääni, mutta kokonaisuutena ei herätä suuremmin musiikillisia intohimoja. Rummut ovat tosi haasteelliset soittaa ja saada kuulostamaan hyvältä näin hitaaseen. Tomit ovat hieman kuraa, koko setin miksaus itseasiassa. Skitta vetelee tummia sävyjä mutta tavaraa on liikaa ajoittain.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Argon - Times of sorrow 29.03.2005

Argon - Times of sorrow
Varsin mukavan kuuloista. Rumpuihin, lähinnä soundeihin, olisin kaivannut lisää voimaa. Loppua kohden jyllätään mainiosti, ja alakertakin toistuu mukavan pehmeästi. Parhaita genreä molodinen metalli Mikserissä kuulemiani viisuja, joka voi johtua osittain myös siitä, etten ole kuullut kuin muutaman. Rakenne on mielestäni hyvä ja biisillä on selkeää potentiaalia.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele förderband - adrenalin (downtempo) 28.03.2005

förderband - adrenalin (downtempo)
Oijoi, tämähän olikin varsin maukasta. Groovaa kyllä mielestäni erittäin hyvin. Tosi chilliä, omaperäistä, eloisaa. Soundeissa mukavaa vanhahtavuutta, kestää kuuntelua mainiosti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rami Airola - Agentti Tulevaisuus 01.04.2005

Rami Airola - Agentti Tulevaisuus
Vähän vaikea saada otetta. Jos vanhaa peli / elokuva -fiilistä on haettu, niin siinä on onnistuttu kyllä hyvin. Kyse onkin lähinnä siitä, ettei genre herätä kiinnostusta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Salaliitto - Tietenkin 27.03.2005

Salaliitto - Tietenkin
Jioo, ihan toimivahan tämä. Konerummut toki häiritsee. Suvantovaihe ja soolo näppäriä. Miksaus vähän turhan ohut.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Diffusion - Future Unfold 28.03.2005

Diffusion - Future Unfold
Rumpujen filtteröinti todella miellyttävä poikkeus. Alun soundimaailma turhan tunkkainen, sekainen. Balanssi aika hakusessa, mikä on harmi, sillä biisi omaa potentiaalia. Nyt tulos on lähinnä outo kollaasi. Kuitenkin omaperäinen ja näin mielenkiintoinen. Laulua alas, rumpuja ylös, kitaraan keskiääniä. Monenmoista.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Diffusion - Reflections Never Fade 01.04.2005

Diffusion - Reflections Never Fade
Alku lähtee energisissä tunnelmissa, mutta jotain olisi voinut karsia. Skittasoundi vähän liian linjasoundinen ja päällekäyvä. joskin sehän on tarjoituskin. Ääniklippejä, puhetta on käytetty harkitusti. Rauhallinen osa lähtee kauniisti. Mukavan monipuolista on.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele ThunderForce - Chains of Tomorrow 01.04.2005

ThunderForce - Chains of Tomorrow
Tasainen esitys, mutta ei herätä suurempaa mielenkiintoa. Sävellys on melkoisen ennalta-arvattava, miksauksessa on puutteita, joskin myös onnistuita alueita, kuten soittimien keskinäinen balanssi. Ei tullut kalaa tällä kertaa, joskin sooloilu-osuus osoitti sävellyksen parhaita puolia. Paranee huomattavasti loppua kohden.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Minoria - Jalkaisin 28.03.2005

Minoria - Jalkaisin
Jos tässä villevaloa on haettu, olisi laulun miksausta voinut vetää vielä enemmän yli, eri a-osaan enemmän hönkää vielä. Rummut kaipaisivat pelkistystä, muutamia turhia fillejä on. Muuten kappale kokonaisuudessaan oikeinkin mallikas, pieniä oivalluksia on, synaa käytetty hyvin myös. Laulu tasaisen varmaa, teksti ei ärsytä kliseisyydellään, mikä on suuri ansio jo sinänsä. Plussaa suomenkielisyydestä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Reflected - Postmortem 01.04.2005

Reflected - Postmortem
Runsaasti on Dream Theaterin parhaimmiston piirteitä. Kyllä tätä ihan lystikseen kuuntelee, joskin soundien ja balanssin kanssa olisi vielä vähän tekemistä. Tyylikästä kitarointia on, tarkkaa on myös synan käyttö.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vicious Minds - Tiger On The Run 29.03.2005

Vicious Minds - Tiger On The Run
Kertsi koituu kappaleen pelastukseksi. Vauhtiin päästyään rullailee ihan mukavasti, vaikken perusrokkenrollista juuri perustakaan. Tärkeitä iskuja olisi ollut hyvä korostaa mm. kerrossa koko orkesterin voimin. Tavanomaista, liiankin.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antti Kaukomaa - Kylmälaukku Juomaa Täyteen 04.03.2005

Antti Kaukomaa - Kylmälaukku Juomaa Täyteen
Miellyttäviä aineksia on. Tarinamuotoinen teksti toimii oikein mainiosti. Tunteella soitettu, sen huomaa. Kivan hillittyä on taas, laskisin taidon piikkiin. Kitara on hienosti vedetty, ei mitään turhaa. Laulu soundaa taas tosi hyvältä. Myös tamburiini tosi tarkasti soitettu. Vaikea soitin, nimittäin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele förderband - adipeux 01.04.2005

förderband - adipeux
Hieman huonolla tapaa itseään toistava. Ei niin toimivan alun jälkeen siirrytään kuitenkin rennompiin maisemiin. Ei ollenkaan parhaimpia viisujasi, kuitenkin kuuntelua kestävä. Lähteäkö duurissa vai mollissa, se yksi häiritseviä piirteitä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele damnfunk - Feed up 22.02.2005

damnfunk - Feed up
Tykkäsin kovasti. Sävellyksessä oivaltavaa otetta, vaikka tuttua ja turvallista onkin. Hienosti toimii ja groovaa. Osoittaa soittimien hallintaa ilman pätemisen tarvetta, mikä on hieno asia. Valmiin ja miellyttävän kuuloista musiikkia.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Salaliitto - Uni 27.03.2005

Salaliitto - Uni
B-osa toimii ihan suhteellisen miellyttävästi. Kitarasoundit on turhan raskasta ja kliinistä. (suoraan efektin linjasta tms.) Aika kliseistä jotenkin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dian - Sunshine Eventide 23.02.2005

Dian - Sunshine Eventide
Hyvinhän tämä on tuotettu. Snaren soundi tässä vain häiritsee. Samoin filleissä kiinnittää huomion tietty yliteknisyys ja grooven puute. Muilta osin biisi onkin valmista kauraa. Sävellys on varsin hittivainuinen ja onnistunut, monessakin suhteessa. Myös monipuolisuus, kuten funk-vaikutteet miellyttää.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dian - New You 23.02.2005

Dian - New You
Hyvin räyhää. Lähes pro-tasoa tuotannollisesti, joskaan rumpusoundit ei iske. Kitaravallit kuulostaa tarkoilta, kuten pitääkin. Loistavia riffejä ja energiaa. Säkeistön urut lisää laatuvaikutelmaa entisestään.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marvel - Get Away 23.02.2005

Marvel - Get Away
Aineksia hyvään biisiin, joskaan miksaus ei miellytä. Laulu on auttamattomasti tukossa, mikä tekee hallaa koko biisille. Laulua kannattaisi ohentaa alhaalta melko voimakkaasti, sekä nostaa keskialueelta, erityisesti 1 & 4 khz kohdilta. Kompressointi tekisi myös hyvää laululle. Ylätaajuuksien nostaminen masterointivaiheessa toisi selkeyttä ja tilantuntua. 1:40 alkava rouhea kitarointi on sen sijaan mukavaa kuultavaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gazablanca - Kahleissa 26.03.2005

Gazablanca - Kahleissa
Jiaahas. Soundit ihan kunnossa, laulussa olisi vähän säätämisen varaa. Lajityypissään ihan kelpo suoritus muilta osin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele astralic- - Higher 25.02.2005

astralic- - Higher
Tuli mieleen, että syna lähtee hortoilemaan liian aikaisin 1:25. Toimisi mielestäni paremmin jos sillä saralla ei tapahtuisi mitään uutta hetkeen. Valmistaisi odottavaa tunnelmaa paremmin mainiolle 3:17 olevalle kliimaksille. Loppu onkin turvallista ja valitettavankin tuttua trancea. Yksinkertainen rakenne toimii kyllä kiitettävästi, mutta sävellyksen suhteen kaipaisin enemmän. Hyvä biisi silti!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Circum Elements - Reward Of Assistance 01.04.2005

Circum Elements - Reward Of Assistance
Hallittua on soittaminen. Sävellys kuulostaa myös varsin hiotulta. Hyvin jauhaa kieltämättä, mukava tuttavuus. Energinen, todella potentiaalinen ralli. Laulu hieman särähtää korvaan ajoittain.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arsonist - Trigger Happy 28.03.2005

Arsonist - Trigger Happy
Jopas liikuskelee kappale varsin monenlaisissa maisemissa. Monipuolisuus on toki hyvä asia, mutta kappaleessa on hetkiä, jolloin kappale etenee hieman kummallisesti ja epäjohdonmukaisesti. Loppua kohti meno paranee, mutta tarpeeksi hyvää koukkua ei meinaa löytyä. Kahden minuutin kohdilla ja jälkeen mennään asiallisiin tunnelmiin. Teema halpoine jousineen (mikä on tässä yhteydessä hyvä asia) on hyvä, ja toistuu sittemmin, sillä kertaa johdonmukaisesti. Räkäiset noise -äänet (?) myös hieno juttu.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele G.O.R.E. - 5:1 28.03.2005

G.O.R.E. - 5:1
Trash ei kuulu suosikkeihin, mutta onhan tässä voimaa ja energiaa. Laadultaan myös vaihtelevaa, erityisesti fillailu ärsyttää hienoisilla mauttomuuksillaan. Ihan ok paketti kuitenkin.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dr.Groove - Shine In Her Eyes 25.03.2005

Dr.Groove - Shine In Her Eyes
Jopas tulee tuo akustinen pahasti epäsynkassa. Itseäni kappale ei suoranaisesti miellytä, mutta ainakin tietynlaisen letkeän fiiliksen hakemisessa on onnistuttu. Jotenkin kappale on täynnä kaikkea irtonaista. En tiedä, mitä tarkalleen ottaen on haettu - kaipaisin kuitenkin selkeyttä. Tunnelmallinen tämä kyllä jossain määrin on.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antti Kaukomaa - Ladies -- joko tanssitaan? 04.03.2005

Antti Kaukomaa - Ladies -- joko tanssitaan?
On kyllä hieno veto, 2:00 alkaa erittäin varma osuus. Lopussa on hieman liikaa toistoa, kitaran sijaan olisin kuullut miellummin sitä repivää urkurevittelyä, mitä kohta 2:56 osoitti. Muuten kyllä tyylikästä poppia, tosin splash on vähän asiaton - muu setti soundaa tosi hyvältä jälleen, varsinkin haikka ja snare. Tomit nousee turhan pintaan ainakin yhdessä fillissä. Torvia käytetty harkitusti, soundi ei tietysti ole aidon arvoinen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ahven - Kuningas 22.02.2005

ahven - Kuningas
Aika hätäinen ralli. Tekstissä on tasoa. Mukava miksaus kuten rallissa Lintu ja koira. 1:50 alkaakin läppäosuus.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soul Flow - You're The One 05.03.2005

Soul Flow - You're The One
Ihan mukavasti kulkee. Hyvä bassline. Triangeli sopisi mainiosti, sellaisia yksittäisiä juttuja. Ainakin 1:06, kun toinen osa avautuu. Urkuja nostaisin. Hienosti laulettu on.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Force Majeure - I Hear Voices - Demo 2004 01.04.2005

Force Majeure - I Hear Voices - Demo 2004
Olipas valmiin kuuloista. Ei oikein tyylilaji sytytä, mutta kappaleesta löytyi monta kiistattomasti hyvältä kuulostavaa seikkaa, kuten mainiot stemmat laulussa ja kitaroissa. Laulaja kuulostaa myös todella vakuuttavalta. En laittaisi genreen Heavy metal, tämä oli posiitiivinen yllätys. Omaperäisyyttäkin oli.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antti Kaukomaa - Jäätelöä ei saa kuin kaupasta 04.04.2005

Antti Kaukomaa - Jäätelöä ei saa kuin kaupasta
Teksti on oivaltavimpia tuotannostasi. Ajatus liikkuu kekseliäästi. Rhodes särkee taas erittäin persoonallisesti. Kappaleella vahva tunnelma, hyvä riisuttu sointi. Akustista vaivaa pieni epävire, mutta kokonaisuuteen sillä ei ole vaikutusta.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - ..makes me horny 27.03.2005

DIRTY CLUB - ..makes me horny
Hahaa. Patty tai Selma laulaa. Tai Marge. Ehkä kaikista maailman musiikkityyleistä juuri Glam Rock on se joka herättää eniten vastenmielisyyttä, ärsyttää eniten ja antaa minulle vähiten. A-men.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Casual Street Band - Ambition 23.02.2005

Casual Street Band - Ambition
Sävellys on kaunis. Kerto hipoo täydellistä, loppu tarjoaa lieviä palautuksia maan pinnalle. Laulajalla on upea ääni, se on sopivan pinnassa ja myös myös miksaukseltaan herkän kuulas. Olosuhteet huomioiden täyden kympin arvoinen kappale.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antti Kaukomaa - Ajetaan Jämsään 04.03.2005

Antti Kaukomaa - Ajetaan Jämsään
Aika mukava rallatus. Kitaran soundi aika toimiva, sen lisäksi varsin hillitysti soitettu. Syksy etenee ja viilenee väliosa groovaa erityisen hienosti. Rummuissa on ilmeisesti haettu sellaista vanhan setin tuntua, missä on hyvin onnistuttukin. Tykkään myös rhodeseista ja pienieleisestä soittamisesta. Biisi on tosi selkeä. Monia elementtejä, jotka tekisin samalla tavoin. Sanoitus aika mieleenpainuva, ei ehkä mitään uutta, mutta asiayhteytensä puolesta onnistunut. Laulun miksaus totetettu myös minun makuuni, eli melko kompressoitu, lämmin mutta kuiva. Kovat konsonantit iskee hienosti ja puhtaasti, mikä nyt on osittain hyvän rytmiikan ja artikuloinnin ansiota. Hyvä kesäbiisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MistAge - Suspicious Peking 01.04.2005

MistAge - Suspicious Peking
Selkeä miksaus, rummut-kitara-basso toimii soundillisesti hyvin yhteen. Dynamiikan käyttö hallittua, rummut sekoilee filleissä. Menettää otettaan ajoittain.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rooms - Human Essence 22.02.2005

Rooms - Human Essence
Ensimmäisenä asiana nousee miellyttävä balanssi. Alku on rakennettu kiinnostavasti, tamburiini alkaa hienossa kohtaa. Soundaa myös hyvälle, joskin keski- ja yläkeskiäänet ovat aavistuksen verran tukossa. Biisissä miellyttää tarkkuus ja rakenne, joskin ajoittain tavaraa on liikaa. Mainio lopetus.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Uncle Foe - Mirrorcity Train 03.01.2006

Uncle Foe - Mirrorcity Train
Teknisesti hyvä. Rakenne vähän yskii, se on epälooginen. Turhia kitaroita sotkemassa. Periaatteessa tässä on paljon hyvää, mutta en saa mitään otetta. Vahvimmillaan biisi on esim. kohdassa 2:20.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antti Kaukomaa - Eveliina (akustinen versio) 04.04.2005

Antti Kaukomaa - Eveliina (akustinen versio)
Jäätelöä ei saa kuin kaupasta -laulun ohella tämä on onnistuneimpia toteutuksiasi. Laulun kauneus korostuu lämpimien soundien ja minimalismin myötä. Laulu on vahvaa, äänenkäyttö dynaamista ja miksaus on erittäin selkeä, kuulas ja lämmin. Suhinoita ja kolinoita olisi toki voinut leikkailla / feidailla alusta ja lopusta, mutta ei liene kovin oleellista. Aika lailla arvosteluasteikon yläpuolella.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Different Ape - That is not me 22.02.2005

Different Ape - That is not me
Mahdottoman hyvä. Biitti groovaa, soundit toimii. Basson iskut tulee juuri oikeisiin kohtiin. Tietystä tavanomaisuudestaan huolimatta todella kekseliäs ja sielukas. Tätä kuuntelee mielellään.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Different Ape - That is not me 04.02.2005

Different Ape - That is not me
Oikein tyylikäs biisi. Ihailtavan hallittua soundeiltaan ja muiltakin osin. Teema rhodeseineen on mielestäni erittäin hyvä. Ei mitään häiritsevää kuulokkeista kuunneltuna, siis 10.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele ahven - Lintu ja koira 22.02.2005

ahven - Lintu ja koira
Mukavan selkeä miksaus. Sävellyksessä on järkeä, sanoissa löytyy. Todella hyvä äänenkäyttö.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Different Ape - Unknown 22.02.2005

Different Ape - Unknown
Todella hyvä. Mukavan hillitysti soitettua. Kuulostaa oikein valmiilta ja kypsältä. Hieno, eleetön lopetus.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Dirty club 25.03.2005

DIRTY CLUB - Dirty club
Enpä ole mikään suuri tämän genren ystävä. Miksaus on ainakin karkea, liekö tarkoitus. Liian korkealle nousee taso, limitterille olisi käyttöä. Musiikillisesti tms. en pidä. Lajissaan ihan ok suoritus.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Different Ape - Hold 22.02.2005

Different Ape - Hold
Loistava alku. Snare- ja tomisoundit ei miellytä. Muuten oikein hyvin rakennettu kappale. Kunniamaininnan saa laulaja.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stonecold Zombie - Kotka-Hamina Nightlife 01.04.2005

Stonecold Zombie - Kotka-Hamina Nightlife
Menee enemmänkin osastoon Mark T. Bird -huumori. Hauskaa läppää, mutta ei tästä mitään muuta irti saa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele happy-go-lucky - trippin' 24.02.2005

happy-go-lucky - trippin'
Ihan hieno aikaansaannos. Biitin repaleisuudesta tykkään. Rhodesit toimii myös, delay-skitan ottaisin pois.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele happy-go-lucky - kind of red 25.02.2005

happy-go-lucky - kind of red
Laadukas kyllä. Aavistuksen rikkonainen, välillä kaipaisi hieman selkeämpää otetta. Laulaja vetää hyvin, b-osa toimii erityisen hyvin rytmiikkansa ansiosta. Loistava renkutus, vaikka en kympin arvoisesti ihan lämpenekään.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele electrichaos - ROCK ME 28.03.2005

electrichaos - ROCK ME
Olipas hauskaa junnausta. Genreä tuntemattomana onkin sitten paha mennä lisäilemään mitään. Mukavan omaperäistä ainakin, mikä on lähes aina hieno asia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele astralic- - Aura 25.02.2005

astralic- - Aura
Alun shakerit groovaa aivan loistavasti. Rakenne on mukavan yksinkertainen, 1:20 efekti nostaa biitin uudelle tasolle. Jotain yksinkertaista, harkitusti käytettyä samplea jää kaipaamaan, kuten puhetta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Incolumis - Tsunami (original mix) 26.02.2005

Incolumis - Tsunami (original mix)
Samaa mieltä ylläolevan kanssa. Timmi vokaalisample (esim. suvantovaiheen loppuun 6:13) saattaisi korostaa kappaleen moniulotteisuutta. Tykkään näistä rytmisesti tulkinnanvaraisista leadeista. Hitaasti aukee.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele -CSPR- - Valot Syttyi 01.04.2005

-CSPR- - Valot Syttyi
Jioo, ei oikein lämmitä tämän sortin suomirokki. Sinänsä kappaleessa on hyvää soittamista, hieman omaperäisyyttäkin, mutta kokonaisuus ei herätä kummoisia tunteita. Balanssi on hyvä, koukut puuttuu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Groove Uncut - Terve mieli 04.03.2005

Groove Uncut - Terve mieli
Aijai, kyllä hakee hyvin heti alusta. Napakat rummut, ehkä voisi vieläkin miksata kuivemmaksi. Snare on aavistuksen verran liian pinnassa. Basso vetää erittäin hyvin, sitä nostaisin enemmän. Kuuntelin nimittäin laadukkailla kuulokkeilla, missä on melkein ilmiömäinen taajuusvaste alataajuuksia ajatellen, mutta basso se vaan jää jalkoihin. Soundi on kyllä ansiokkaasti kompressoitu, mutta syvennystä soundi kaipaisi. Perkkuihin saisi myös ruuvata yläkeskiääniä ja muita erottuvuutta lisääviä taajuuksia. Sanoitus on aika samisaarta, tosin löytyyhän tekstistä toimiviakin kohtia. Laulajan äänenkäyttö hyvä. Hienoja elementtejä ovat myös B-osan synkattu tremolo-kitara, puhaltimet sekä mainio urkusoundi ja ennenkaikkea se että uruista on saatu jotain irtikin. Hieno renkutus.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kide - kide - lost science 01.04.2005

Kide - kide - lost science
Voisi sanoa, että loistavaa rentoutus / venyttelymusiikkia. Ei liene kuitenkaan kohteliaisuus, joten jätän sanomatta. Rentoutumiseen turhankin hektinen, olisin tykännyt mieluusti myös biitin filtteröinnistä, siis kirkkaasta todella tummaan jne. Tuo sitra (what ever) tuo aimo annoksen eksotiikkaa. Hienoa.
8