Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 38 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Luminosity - The Escapist 19.08.2012

Luminosity - The Escapist
Tämä oli pirteä rallatus. Biisin kirjoittajalle/kirjoittajille hatunnosto. Hyvin futaavat melodiat. Tasokas saundimaailma kruunaa koko kakun. Tykkäsin suuresti. Hyvä hyvä!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Alaskan Maisema - Kasvotusten 04.04.2008

Alaskan Maisema - Kasvotusten
Jep. iskee kuin rautalapio päin naamaa! Tosi hyvä veto tää. mä ainakki tykkään kovasti
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dying Fire - Your Time Is Now 08.06.2006

Dying Fire - Your Time Is Now
Nonnii!! Taas ne sen teki! Todella mukava kuulla pitkästä aikaa teidän uutta matskua. Tää kyllä tempasee mukaansa niinkuin nuo kaikki edellisetkin. Ja kuten muutkin ovat sanoneet: alku on hyvä ja biisi lähtee hienosti käyntii. Jotenki tuntuu että riffit ja melodiat olisi hieman yksinkertaistuneet viime kuulemasta mutta rautaa tämäkin on. Hieno veto jälleen.. LISÄÄ!! :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele TaiaT - Unfeeling 09.06.2005

TaiaT - Unfeeling
Nonniih.. vihdoinki! Täähän on helvetin hyvän kuulonen! Saundit on kyllä kohdallaan.. ja melodiatki on edelleenkin pysyny hansakassa.. efektejäki tuntuu piisaavan ;) Mukava fiilistely pätkä. kyllä tätä kelpaa kuunnella useemmanki kerran!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Astrayed - The Real Meaning 05.05.2005

Astrayed - The Real Meaning
No perhana.. täähän on helvetin hyvä! Hyvät riffitelyt ja meloodiat ootte kkyllä pukannu tohon! tässä on hemmetin hyvä meiniki ja vokaalitkin kuulosti paljon paremmilta kuin tossa edellisessä virressä! (En sitte tarkoita ettei laulaja osais laulaa vaan mä en henk koht diggaile tollasia vokaaleja) Saundit kyllä kruunaa tän biisin ehdottomasti!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Astrayed - Deep in the forest 05.05.2005

Astrayed - Deep in the forest
"Perkele kyllähän se kunnossa alkaa jo olla" Toimivan kuulonen pätkä.. vokaalit ei oikein nappaa muhun. Mukavia koukkuja ootten saaneet tonne väänettyä! Asenne ainakin kohdallaan.. sooloa jäin vähän haikailemaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Out of Silence - New Beginning 15.05.2005

Out of Silence - New Beginning
Täähän on rautaa!! erittäin hyvät melodiat ja tollaset paksut kitarariffit jauhaa hienosti!! saundut oli myös suht kohdallaan.. pikku rätinäähän tossa loppupuolella pisti korvaan mutta ei se häirinny ;) antaa palaa vaa.. muhun tää ainaki uppos hemmetin hyvin
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dying Fire - When Love Becomes A Lie 31.03.2005

Dying Fire - When Love Becomes A Lie
Nonnii Taas jälleen loistavaa Dying Fire-materiaalia! Hyviä melodioita ja riffejä on taas ripoteltu hyvin tonne biisin sekaan.. toi kitaran chorus-saundi on kyl iskevä! Vokaalit olisi voinut laittaa miksauksessa vähän hiljemmalle! Mikasuksessakin on nähty selvästikin vaivaa. Töitä on tehty! Soolosta taas plussaa.. Kyllä tää mielestäni 10 on ansainnut!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele ThunderForce - Chains of Tomorrow 16.03.2005

ThunderForce - Chains of Tomorrow
Intro oli tajuttoman kova! Vokallit on hemmetin hyvät.. melodiat ja riffit iskeviä.. uppoo hyvin! Saundeissakaa ei oo moitittavaa. Ja nyt noi synatki kuulostaa ihan hyviltä! Sooloa jäin vähä haikailemaan.. mutta rautanen biisi kokonaisuudessan
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tob Le Ron - Basic Cake 25.02.2005

Tob Le Ron - Basic Cake
Jälleen hyvä menobiisi... toi akustinen kuvio sopii tosin hyvin noihin leadeihin! Väliosa kruunaa koko biisin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tob Le Ron - EgoBoost 25.02.2005

Tob Le Ron - EgoBoost
Hyvän kuulosta matkua! Melodiat ja riffit erinomaisia! Kelpaa kuunnella.. hyvät saundit kaikilla osa-alueilla. lopputulos korvia hivelevä..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dying Fire - When All Is Gone 18.02.2005

Dying Fire - When All Is Gone
Oho! Sällithän jälleen kerran pistää porukkaa polvilleen.. tai ainakin mut :) loistavat melodiat ja riffit kylvetty sujuvasti ja taidokkaasti hyvien rumpukomppien sekaan.. kermana kakun päällä vielä hyvät vokaalitkin! Loppuosan sooloilusta pidin erityisesti.. muhun tällänen kyllä iskee -Lisää tällästä samaan malliin-
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tob Le Ron - tob le ron 25.02.2005

Tob Le Ron - tob le ron
Hyvä meno kipale! Ehkä vän liian rokkia mun makuun mutta siitä piittaamatta melodiat istuu hyvin riffien/kommpien kanssa. Hauskoja noi synarillutukset tuolla taustalla!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tob Le Ron - Meanwhile In Sweden 25.02.2005

Tob Le Ron - Meanwhile In Sweden
No nyt aletaa jo olee pelottavan lähellä Joe Satriani tunnelmaa! Hyvää kitaratyöskentelyä täytyy myöntää.. ainut missä ois parantamisenvaraa oli mielestäni toi kompikitaran saundin latteus.. ronskimmalla säröllä sais jo huomatavasti kontrastia biisiin! Mutta melodiat ja soolokitaran saundi olivat loistavat!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chrism - Chapter III: The Messenger 07.02.2005

Chrism - Chapter III: The Messenger
Loistavaa osaamista joka saralla! Kitarariffit jossain kohti melko progemaisia. Synasaundit ehdottoman kohdillaan! Rumpali sai kyllä varmaa "sätkiä" tollasten komppien kaa ;) vokaalit parasta laatua! Kitarasoolo kruunaa koko kipaleen! On tää ehdottomasti kuuntelemisen arvoinen biisi!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dying Fire - Nightmares 26.01.2005

Dying Fire - Nightmares
Joo kymppi piti antaa.. ja se ei todellakaa yleistä mulle mut tää biisi kyl ansaitsee sen todellaki! Eli jos biisi kestää 5 minuuttia eikä ala kyllästyttää mua ni sen täytyy olla hyvä.. mukavan vaihteleva biisi! Kitarakuvioita ei voi moittia.. kipeetä tilutusta! Laulajakin osuu aika kohdalleen tälläseen musaan!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lesser Celandine - Perplexed 24.01.2005

Lesser Celandine - Perplexed
Kipeen hyvää mättöö... kyl kelpaa kuunnella! hemmetin hyvät kitara riffit! rumpukompitkin oli kelvolliset... tosin jossain vaihees menee ehkä vähä yli mut mitä sitte :) Kybä tulis jos ois vokaalit ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lesser Celandine - Ceased Existence 24.01.2005

Lesser Celandine - Ceased Existence
heh heh kiire tulis jos pitäs oikeesti soittaa... mukavan vaihtelevat riffit! rumpufilleistä pidin erityisesti. soolonki olit kehittäny...tosin se oli aika lyhyt
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele TaiaT - Burn In Hell 25.01.2005

TaiaT - Burn In Hell
mukavan kuulonen menobiisi... melodiat oli hyvät! kitara kompit sopivat hyvin tilutuksen taakse! Rummut oli helevetin hyvän kuuloset
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Iron Sphere - Shadow Dance 24.01.2005

Iron Sphere - Shadow Dance
Helvetin hyvä biisi!! Bändi todellakin osaa hommansa... mahtavat soolot! saundit ja melodiat erinomaiset!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dying Fire - The Journey 26.01.2005

Dying Fire - The Journey
Alku kuulosti jotenki tönköltä mun korvaa mut hyvin biisi lähti käyntiin! Tää ei ehkä mun mieletä oo niin kova ku toi edellinen mutta kitarakompit edelleenki hyvin hallussa. mukava rauhallinen väliosa on myös saatu kyytii ;) loppu osan soolo oli kyl kaiken huippu!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beautiful Betrayal - My Bleeding Scars 26.01.2005

Beautiful Betrayal - My Bleeding Scars
Mukavan kuulonen melodinen ralli! Vokaalit kruunas koko biisin.. Hyviä riffejä oli keksitty ja saundit oli hyvät! Rautasta tavaraa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Astrayed - Nahkaäpärä 31.03.2005

Astrayed - Nahkaäpärä
Mun kone ei suostunu avaamaa tätä ku vaa lofina mutta koitan sen pohjalta antaa jonki näkösen kommentin Jep tässä on on toi "oksatpois"-fiilis.. joka on aina positiivistä. Vokaalit oli hyvät ja sanat kohtuullisen pelottavat ;) Saundeista ei voi sanoo oikee mitää ku ei pysty kuuntelemaa hifinä.. mutta riffit ja melodiat oli oikein käyttökelpoiset ja toimivat.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Astrayed - Shelter Of The Shadows 31.03.2005

Astrayed - Shelter Of The Shadows
Kevyttä mättöö tääki. Vokaalit kuulostaa aika paljon joltain Kovenantin vahemman materiaalin vokaaleilta. Melodiat jäi hyvin soimaan päähän. toi väliosa jäi päällimmäiseks mielee. Loppupään soolo kyllä kruunaa tän biisin. saunditki oli mukavan kuuloset.. ilmeiseti miksaamiseenki on panostettu
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Iron Sphere - Wicked 24.01.2005

Iron Sphere - Wicked
Kovaa kamaa.. kitara kompeista pidin erityisesti... ja noi harmoonit sopi komppeihin paremmin ku hyvin! vokaaleista tulee iso plussa
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Benighted - Accident Of The Rankki part2! feat. Antt 22.11.2004

Benighted - Accident Of The Rankki part2! feat. Antt
Ouuh jeaah! Tollane matsku kyl iskee meikälaiseen iha villisti;)! Melodiat oli iha törkeen hyvät ja kompit toimii loistavasti! Synät oli myös iha hyvät!! Paras biisi pitkiin aikohin! Jatka samaan mallin..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele ThunderForce - Waves of Brightness 04.02.2005

ThunderForce - Waves of Brightness
Onhan siinä pläjäystä kerrakseen. Hyvää kitaratyöskentelyä löytyy hyvillä melodioilla höystettynä! Noista synasaundeista en oikee pitänut... kokonaisuudessaan menevä instrumentaali kipale!

Kommentti kappaleesta Kuuntele the Republic of Desire - End Product 27.02.2005

the Republic of Desire - End Product
Suhteellisen voimaksta matskua.. mä tykkään! Hyviä riffejä on kylvetty pitkin ja poikin biisiä. Rumpu kompitkin oli hyviä. Vokaalit kuulosti vahvasti Alexi Laiholta.. jeeah! -Industriaali hevi metalli on aina paikallaan-

Kommentti kappaleesta Kuuntele ThunderForce - Living with Fear of Thunder 04.02.2005

ThunderForce - Living with Fear of Thunder
Aika pahasti toi särkee.. tai sit se johtuu mun laitteista ;) mutta siitä piittaamatta hyvä melodinen kappale! Vokaalit oli melko erikoiset, joista pidin erityisesti! Hyviä kaksiäänisiä lirutteluitakin löytyy!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Alaskan Maisema - Syyntakeeton 04.02.2005

Alaskan Maisema - Syyntakeeton
Ooh jeah! Loistavaa tavaraa! Hyvät kitarariffit ja saundit! Hyvin puskee biisi eteenpäin. Vokaalit hoidettu hienosti.. homma pysyy hanskassa! ..rautaa.. jäi vaan miettimään että miten niin pop-metallia?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Out of Silence - Before Dawn 17.01.2005

Out of Silence - Before Dawn
Hemmetin hyvän pätkän oot kyl saanu pakerrettuu! Instrumentaalinakin kuulosti ihan kivalta.. vaikka kaiken kruunais ne vokaalit... Mutta iskee se noinki iha hyvin! -Ainaki muhun!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sami Anttila - the Storm 31.01.2005

Sami Anttila - the Storm
Olihan siinä saanu jo vähän sävellellä.. oli melodiaa jos jonkinäköstä! Mukavaa kuunneltavaa ja soittotaitokin taitaa olla kohdallaan!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Northern Flame - Winter's Fury (instrumental) 13.03.2005

Northern Flame - Winter's Fury (instrumental)
No nyt päästiin sitte sinne stratovariuksen puolelle.. Tolkki vaa puuttuu ;) kelpo tilutusta koko biisi.. kelpaa kuunnella! Akustinen väliosa jäi päällimmäiseks mielee.. jep kyllä kavereilla näyttää kitara pysyvän kädessä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Relicon - Introduction To Sickness 18.02.2005

Relicon - Introduction To Sickness
Jonkiasteista melankoliaa tossa ilmeisesti haettiin.. erittäin hyvän kuuloinen. Melodiat ihan ok!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Relicon - Farewell 18.02.2005

Relicon - Farewell
Noniin nyt alettin päästää asiaan! Hyvää riffittelyä löytyy mielin määrin.. hyvät noi rumpukompit. Saundeja vois ehkä vähän hioa! Vokaalit ehkä pikkaset latteat mutta lopputulos on hyvä ;) kunnon soolo olisi kruunannu!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele TIAGA - No Turning Back 23.11.2004

TIAGA - No Turning Back
Ei sille mitää voi että tää biisi on ihan liian hyvä!!! Ei voi paljo muuta sanoo ku loistavaa!!! Niiku muutki on jo sanonu et tosta kyllä kuulee sen vanhan tutun TDF:n tyylin...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele the Republic of Desire - Year of the Locust 27.02.2005

the Republic of Desire - Year of the Locust
Jälleen yhtä rankkaa meinikiä ku nuilla aikaasemmilla.. Tällästä musaa kuunnelssa ei ainakaa pysty nukahtaa ;) Tää oli ehkä pikkasen sekavampi kipale ku noi muut, mutta silti ihan hyvä. -industriaalia joo-

Kommentti kappaleesta Kuuntele the Republic of Desire - Memory Manager 27.02.2005

the Republic of Desire - Memory Manager
Aika punkki vivahteinen biisi.. toimii kyllä hyvin! Saunditki oli ihan mukavan kuuloset. Noi Efektin läpi vedetyt vokaalit kuulosti kyl hauskoilta!