Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 5 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chaos Crew Dj's - Euroviisuehdokas 19.07.2006

Chaos Crew Dj's - Euroviisuehdokas
Kylläpäs jäi harmittamaan. On se vaan niin ässä! Kyllä tästä vielä onnistunu replika joskus kehittyy, siihen mä luotan. Törkeen hyvää menoa!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chaos Crew Dj's - The Sacrifice (prew) 03.07.2006

Chaos Crew Dj's - The Sacrifice (prew)
Noniin, pojathan räväytti! Mukavasti kuuluu tästä tää teidän tuttu kädenjälki, mutta saundia on viety vielä eteenpäinkin! Ralli alkaa ehkä vähän puuduttavasti, mutta miksatessa kuulostaa varmasti oikein hyvältä. Alun narinat kuulostaa Xan Lunarianista tutuilta, mutta toimii! Suvannon alussa odotukset nousi kattoon, vokaalit kuulostaa hyvältä. Nostatus oli mukavan potkiva. Koko paketin kruunaa kuitenkin toi melodia, mikä on kyllä oikein kaunista kuunneltavaa ja meininkin on sopivan maailmanpelastusta! Miksauksesta sen verran, että bassolinjaa voisi ehkä ihan hieman korottaa ja melodiaa tuoda hieman enemmän esiin, mutta hyvältä kuulostaa tälläisenäänkin! Hyvillä raiteilla mennään, tästä on loistava jatkaa. Täysmittaista vain tulemaan kun valmistuu, niin pistetään soittoon! ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chaos Crew Dj's - Broken Dreams 18.12.2005

Chaos Crew Dj's - Broken Dreams
Melodiasta täytyy kyllä antaa iso käsi. Niin loistava ralli että lamputkin tippuu katosta!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chaos Crew Dj's - Xan-lunarian 26.09.2005

Chaos Crew Dj's - Xan-lunarian
Tää todellakin rokkaa, todella psykedeelinen meininki, voin hyvin kuvitella tän mielettömissä strobotykityksessä! Ainoa mikä tässä mättää, on sama asia, mikä iskee muissakin tediän muuten mainiossa biiseissä korvaan. Nimittäin hieman puuttellinen miksaus, mitä on varmasti helppo parannella! Masteria pikkiriikkesen alaspäin, kuten myös diskantteja. Eniten huomiota kaipaisi kuiten huomiota kick, josta pitäisi saada tuo terävyys pois. Miksaus kuntoon, niin mainiosta biisistä tulee mahtava! Lisää tätä, peukku.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taajuus - Punishment 22.05.2006

Taajuus - Punishment
Suuri arvostus täältä, jannulla on aivan pirun loistavaa saundia! Tää ralli iski parhaiten, loistavan energistä menoa! Pidän.
10