Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 14 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele FALLEN - Scarred & Wounded 19.04.2010

FALLEN - Scarred & Wounded
En mä ees sano mitään tähän.... Numero puhukoon puolestaan! En jaksa kiinnittää huomiota mahdollisiin miksauksen tai soundien puutteeseen edes ku tää biisi on kyl hyvä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Nihilisti 19.04.2010

Kalashnikov - Nihilisti
Tosi tasokasta laatua, vaikkei kappaleena mitenkään kovin mullistava, eikä välttämättä tarvi ollakaan. Perus menevä poppibiisihän se. Tosi kiva siellä loppupuolella se välijammailu. Siitä plussaa. :)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zomby Woof - Dragonskull 19.04.2010

Zomby Woof - Dragonskull
Tää on jotai erilaista. Eikä välttämättä huonolla tavalla. Jotenki tästä jää jännä, swengaava fiilis. Mukavan letkeää. Lopun feidaus vaan vähän tuli liian yllättäen. Hyvä biisi, kyllä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - My Babe Won´t Let Me Go 19.04.2010

TOB - My Babe Won´t Let Me Go
Noniin. Tärähti kyllä laulut aika makiasti heti alkuun ja hyvä soundi laulajalla ensinnäki! :) Bluesia kun ei ole tullu itellä paljoo kuunneltua, niin enpä osaa mennä sitten ihan yksityiskohtaisesti mitään kritisoimaan. Mutta, mun korvaan kuulostaa oikein menevältä, soundit ja balanssi kunnossa, ei välttämättä tunnistais ees kotimaiseksi heti, sen verran tasokasta matskua.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Kuvia kumarra 19.04.2010

Fillari - Kuvia kumarra
Soundit on kyllä aika freessit! Ehkä hieman vain henkilökohtaisesti pistää miettimään tuo Lauritähkämäinen meininki, mut tämä on tosiaan täysin henkilökohtainen mielipide. Ei kuitenkaan moittimista missään, ihan perus suomipoppia, jota tämän päivän radiomusiikin seassa vois ihan hyvin olettaa kuulevansa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele TPA - Totuus piirtää jälkensä.Feat.Nora K 19.04.2010

TPA - Totuus piirtää jälkensä.Feat.Nora K
Kiitoksia jälleen kaikille lukuisasta palautemäärästä ja kiinnostuksesta arvostelemaan biisiä rehellisesti ja rakentavasti. :) Kyllä tätä on tässä nyt monta vuotta tullu jo mietittyä että koska sitten sen uuden version tekis. Ehkä sen päivä pian koittaa, näin kun on monelta osalta itsekin kehittynyt säveltäjänä. Ja kyllä tämän kommentoinnin pohjalta on hyvä jatkaa sitten. Mukava aina palata välillä tähän "suomirock" -projektiinkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vive - Striked 03.02.2009

Vive - Striked
Aika helevetan tiukkaa settiä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vive - Blood Flood 03.02.2009

Vive - Blood Flood
Eipä tähän voi muuta sanoa ku notta perkele! Resonoi kyllä peräaukko taajuudella niin kovaa että heikompia hirvittää! Yhdyn edelliseen, kunnon murinat vielä päälle nii siinäpä sitä sit oliski. :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele TPA - Elämän estraadilla (remake-2007) 09.11.2007

TPA - Elämän estraadilla (remake-2007)
En nyt halua millään tavalla alkaa selittelemään, mutta tiedoksi että rummut on konerummut (jos joku muka jostain syystä ei sitä huomannut), ja että kyseessähän on porukka, jolla tuo nauhottelukokemus on aika vähäistä. Ja siinä vaiheessa kun ja jos tätä aletaan tosissaan tekemään niin meininkihän on ihan eri. Tämäkin versio on vielä ensimmäisiä. Joka tapauksessa, kaikinpuolin kyllä hyvää ja rakentavaa kritiikkiä annettu, siitä kiitos! :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lost With You - Life Is A Crisis (2007) 30.03.2007

Lost With You - Life Is A Crisis (2007)
Ei voi muuta sanoa ku notta PERKELE!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Samppa Saarinen - Legends of the Past 06.02.2009

Samppa Saarinen - Legends of the Past
Kivat melodiat ja mukavan melankolinen fiilis. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele TPA - Elämän estraadilla 17.01.2007

TPA - Elämän estraadilla
Musiikissa nyt ei välttämättä se laatu ole se dominoiva osa. Nämäkin biisit on tehty hyvinkin kotitekoisesti, paskoilla soundeilla jne. Ja se huokuu kyllä jokaisesta tuotannosta. Ihan hyvä vertaus Apulannan ensimmäiseen levyyn, sinänsä kun tämä on myös meille ihan uutta kokeilua. Laadultaan ei kyllä millään tavalla iske laudalta ketään, mut sellasta se vaan on alottelevilla muusikoilla. Ei tästä voi kun kehittyä eteenpäin, tai sit ottaa pakkia sata vuotta, ihan miten vaan! ;) -Jonne F

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sonicmind - Everlasting 13.10.2004

Sonicmind - Everlasting
Tämä kuulostaa erittäin loistavalta. Tosi on, että ehkä hieman simppeli, mut ei se tätä pilaa, ehkä jopa päinvastoin. Tekee biisistä helpommin lähestyttävän. Miksaus/äänimaailma laadukkaasti toteutettu. Meikäläiseen uppoaa kuin haravan varsi Juutuankoskeen. Täytyypä sanoa, että laadukkainta tähän mennessä kuulemaani mikseri.net-mättöä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Malaria - Pyhäsota 16.07.2003

Malaria - Pyhäsota
Joo, riffit on tosi hienoja. Se just et noi konerummut, ja laulusta ei saa selvää. Mut niistä rummuista, etten mä niitä silleen ota arviossa huomioon, koska tiedän ettei sul oikein ollu varmaankaan mahiksia pistää oikeita. Kuten aina, idea on se tärkein, ja tässä biisissä oli hyvä rakenne ja rento meininki.
9