Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 19 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele G.O.R.E. - (My Agony) Fucking Broken - demo 06.03.2021

G.O.R.E. - (My Agony) Fucking Broken - demo
Teknistä iloittelua ja taitavat tekijät. Jos haluaisi oikeasti erottua kaikista tarjolla olevista trash bändeistä, niin panostaisin melodioihin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele CrVd - Broken dreams 17.01.2021

CrVd - Broken dreams
Oikein hyvä biisi. Rullaa kivasti eteenpäin ja laulaja hoitaa homman hienosti. Seuraavaa odotellessa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Karisma - Christmas in Love 2020 18.12.2020

Karisma - Christmas in Love 2020
@Sambous5 Erittäin kiva kuulla, että pidit tuotoksesta. Itseni mielestä onnistuimme taltioimaan mielessäni pyörineen fiiliksen biisiin. Biisistä tuli hyvätuulen melodinen, suht ajaton puhdasverinen popbiisi. @urpoarpo Saundeista on kiittäminen pikku-serkkuani Lassea, joka on aikamoinen taikuri tuottamaan ja miksaamaan. Lisäksi mulla on ollut onni tutustua aikanaan laulajaan Marttiin ja onneksi hän on innokas aina osallistumaan mun biiseihin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Karisma - Christmas in Love 2020 17.12.2020

Karisma - Christmas in Love 2020
@ Musavelho, hieno kommentti, mulla on melodiseen musaan aina pyrkimys, välillä onnistuu paremmin ja välillä huonommin. @popkorni, miksaus on yhtä paljon makukysymys kuin on itse musiikkikin. Mun musiikissa itse diggaan uusimpien biisieni miksauksista. Christmas in Love biisissä kuuluvat rummut ja etenkin basso, ainakin mun äänentoistolaitteissa. Annetaan kaikkien kukkien kukkia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele U.K. Arpo & Täyskeno - Valepukkien Joulu 16.12.2020

U.K. Arpo & Täyskeno - Valepukkien Joulu
Komppaan AnttiJ:n kommentteja. Teiltä jo toinen perättäinen sanoitushelmi, edellinen käsitteli sitä parisuhdeteemaa. Näitä kahta verratessani, niin biisinä parisuhderytinä oli mielestäni parempi, mutta hyvinhän tämäkin laukkaa laitumella. Kansa haluaa varmasti lisää näitä ralleja, joissa on hyvät slash hauskat sanoitukset, mutta ainakin allekirjoittanut valepukki toivoisi, että itse biisit olisivat melodisesti vähintään parisuhdebiisin tasolla. Kynät sauhuamaan ja skitat soimaan, niin hyvää tulee jatkossakin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Karisma - Christmas in Love 2020 13.12.2020

Karisma - Christmas in Love 2020
Kiitti Pekka palautteestasi. Kerron sinun ja muidenkin kommentoijien palautteen biisin tekemiseen osallistuneille. Itse ollaan oikein tyytyväisiä lopputulokseen ja biisin tahdissa on hyvä mennä kohti joulua.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Karisma - Christmas in Love 2020 13.12.2020

Karisma - Christmas in Love 2020
Kiitos Antti kommentistasi. Makuja on monia eri asioissa, mutta pakko myöntää, että itseni mielestä tää biisi onnistui yliodotusten. Joulubiiseissä ei onneksi tarvitse olla musiikillisesti niin ajan hermolla vaan tämä genre on armeliaampi sen suhteen. Tässä onnistui kaikki mihin tähtäsin ja biisi on tavallaan yhtä kertsiä alusta loppuun ja lopun modulaatiot tuovat lisää fiilistä. Mun luotto laulaja Martti ja tuottaja Lasse niittasivat tän maaliin kymppi plus arvoisesti, kävi itse skabassa miten vain.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Karisma - Christmas in Love 2020 11.12.2020

Karisma - Christmas in Love 2020
Kiitos jälleen kommenteistasi Popkorni. Eikö se vähän niin ole ettei seepra voi raidoilleen mitään, joten jatkossakin mun biisit tulevat olemaan juuri, kuten olet niitä aina kuvaillut pliisua-kornia ja hyvällä tsäkällä tarttuvia :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wagtails - Outshined 30.12.2019

Wagtails - Outshined
Erinomainen styke, kaikki toimii ja kuulostaa erittäin pätevältä. Ainoa miinus tulee kappaleen pituudesta, minuutin olisi helposti voinut nipsaista helposti pois.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele NaNa - Sun Syys 21.10.2018

NaNa - Sun Syys
Hyvä NaNa, jälleen erittäin tasokasta tekemistä!!! Lisäksi hieno monimerkityksellinen nimi teokselle :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele NaNa - Aito Ihminen 31.01.2018

NaNa - Aito Ihminen
Upea biisi ja piano on todella kaunis sekä hienosti varioiden soitettu melodiaa kunnioittaen. Onnexi olkoon, erinomaista työtä myös sovituksellisesti. Hetkittäin tuli jopa Queen tyylisiä fiiliksiä stemmoista. Sinulla on ihanan herkkä ääni, joka ainakin tähän balladiin sopi täydellisesti. Pitää kuunnella muutkin biisisi :) Tämän perusteella olet erittäina osaava säveltäjä, sanoittaja, sovittaja ja laulaja! Kunnia sille, jolle se kuuluu.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Karisma - Crazy with You 13.01.2018

Karisma - Crazy with You
Sharkfish, kiitos kivasta kommentista :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele harrii - Amalthea 17.03.2007

harrii - Amalthea
Moi, valitettavasti lupaavasta alusta latistuu itsensä toistamiseksi pitkitetyssä muodossa. Toteutus on teknisesti ok, mutta sävellyspuoli jää pahasti amatööritasolle, ei ole vahvoja melodiakoukkuja, jotta jaksaisi kuunnella samaa kiertoa eri rytmikuvioilla. Ensin on syytä tehdä vahva sävellys ja sitten on varaa leikkiä teknisillä mahdollisuuksilla.
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tommi Isoaho - Viimeinen matka 17.03.2007

Tommi Isoaho - Viimeinen matka
voit muuten käydä arvostelemassa vastavuoroisesti mun biisit www.mikseri.net/karisma osoitteessa....
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tommi Isoaho - Viimeinen matka 17.03.2007

Tommi Isoaho - Viimeinen matka
Moi, pohjista ja niiden sävellyksestä ehdoton papukaijamerkki ja 9,5 pistettä. Hyvä meininki biisissä. Hienon biisiaihion tuhoaa täysin luokaton laulu ja etenkin iskelmätasolle jäävä laulumelodian kirjoitus. Pidä pohjat nykyisellään, kirjoita laulumelodia uusiksi ja hanki osaava laulaja, sitten on mahdollisuuksia eteenpäin.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pouta - Mother 23.03.2007

Pouta - Mother
biisin pohjat ovat erittäin lupaavat, but but, laulumelodian tylsyys tappaa koko biisin. tekisin laulumelodian uudestaan ja sovittaisin biisin "tiukemmaksi". nyt on haahuilua aika paljon.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pouta - Upside Down 23.03.2007

Pouta - Upside Down
moi, mielestäni erittäin epämelodinen ja turha biisi. en dikannut ollenkaan.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pouta - Allright 23.03.2007

Pouta - Allright
Todella hieno biisi, ei voi hattuillakseen muuta sanoa. Hyvin sovitettu, laulettu ja mieleenjäävä melodia, hyvää työtä. tuosta ccr kommentista sen verran ettei minulla ainakaan tullut viboja siihen suuntaan. biisissä oli jotain tuttua, muttei kuitenkaan niin, etteikö se olisi teidän omanne. kaikkihaöhan me lainataat muilta jossain määrin. mielestäni valmista kamaa ja hyvä veto. pitää käydä kuuntelemassa teidän muutkin biisit. Mielellään kuuulisin teidän ajatukset mun biiseistä osoitteessa www.mikseri.net/karisma
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pouta - Underground 23.03.2007

Pouta - Underground
hittibiisin aihio on olemassa. kertosäkeessää laulun pitäisi ehdottomasti lähteä falsetista alaspäin, silloin syntyisi tarvittava dynamiikka, jotta biisi syttyisi hitti asteelle. kitaroiden riffit ja syntsan melodiat ovat hyvät. ei muuta kuin biisi uudestaan telakalle ja a-osiin lisää täytettä ja kertsin laulun pitää lähteä falsetista, sit alkaa skulaamaan.
9