Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 37 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. Virta - Something about thinking 30.03.2007

P. Virta - Something about thinking
Kuullostaa hieman samalta kun Sonata for violin and piano in d-minor.. tää on ihan raikas, jotenkin keväistä heräämistä muistuttava luritus. Jotenkin tosi hellyyttävä! =D Näissä on kyllä se vaara, että ilman mitään tiettyä mihin näitä yhdistää (kuten jotakin leffaa ym.) tämä itse sävel ei välttämättä saavuta sellaista "pakko kuulla se biisi" -ilmötä. Mutta mielellään kuuntelee jos se tuossa taustalla soi. Kiva!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. Virta - My heart beats for you 30.03.2007

P. Virta - My heart beats for you
Ja taas hullut kilkahtelut! Ne jotenkin tässä kipaleessa jopa pilaa tuon tunnelman.. höh.. muuten niin lempeen mukava, ja sitten nuo aggressiiviset muovisen oloset kilikilinät.. äh, ei.. loppui hölmösti.. sori.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. Virta - The Great arctic Tree 30.03.2007

P. Virta - The Great arctic Tree
Aika vaikuttava, patarummut on kyllä hienon kuullosii. Alun ja varsinkin lopun välkähtelykilkatus on kyllä vähän liikaa, ja isommalla volyymillä varmaas särkis korvia.. Kivasti heräilee tämä piisi, ihan kun oltais aamunkoitossa sotaan läldössä.. =) Noi kilkahtelut kyllä häiritsee, niistä tulee jotenkin muovinen olo.. siis jos kuvittelisin laittavani itse tän johonkin elokuvanpätkään, poistaisin kyllä nuo kilkahdukset.. Muuten kiva!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele nkossu - white devotion 08.12.2005

nkossu - white devotion
Noh, tässä mun läppärissä nää kaiuttimet on aika.. öh.. heikot.. joten en saa tästä ihan kaikkee irti, mut jos mä nyt mielikuvitustani käytän ni ihan hienoltahan tää kuulostaa. Ei niin kauheen perus nkossuu, tää on ehkä vähän enemmän. Tällane nätti piisi mut pelkään et kestääks tää välttämättä kovin montaa kuuntelukertaa.. Loppu vähän vaisu, mut en tiijä miten ois parempi. Kokonaisuudessaan tää oli hyvä. Varmaa parempi viel kunnon kajareil..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele puunukke - suutele pois 04.02.2005

puunukke - suutele pois
Ihan nätti piisi kivat melodiat ja suloset sanat, mut tuo laulu. Niin anteeksi, mutta tuo laulu ei kuullosta niin mukavalta.. en tijä johtuuko laulajasta vai laitteista, mutta se voisi olla vähän soinnukkaampikin... =) Hyvä silti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele MALfUNCTION - episode1 06.07.2004

MALfUNCTION - episode1
Mun mielestä tää oli aika tavallista rokkia, tai mitä tää nyt oli. Kyllähän näitä aina kuuntelee, mutta tätä en kyllä jaksais välttämättä kuunnella kovin paljoa putkeen. Oikeestaan tää biisi ei tarjonnu juurikaan mitään uutta, ei mitään täysin omaa joka sais väreitä kulkemaan pitkin kehoa. Vaikee sanoa mitä tässä kappaleessa olis parantamista, koska mikään ei kuitenkaan oo erityisen huonosti. Joku silaus vaan puuttuu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stocco - untraceable - Catch me 21.04.2004

Stocco - untraceable - Catch me
Juu tää on parasta! Muistan ihastuneeni tähän jo joskus ensikuulemalla vaikken sillon kokonaan kuullutkaan. Tässä piisissä ei ole ainuttakaan kohta jota ei voisi kuunnella. Suosittelen tosiaankin loppuun kuuntelemista. =) Hienoja hetkiä. Aika älyttömän pitkä biisi muuten, mutta nyt kun miettii, niin eipä tästä oikein mitään voi karsiakaan. Täydellistä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele ukkofant - Humani Hei! 23.03.2004

ukkofant - Humani Hei!
Vähän pimee kipale.. täs ei taida joo juurikaan olla mitään ituu.. "Humani hei" kuullostaa kyllä jotenkin miellyttävältä... =P Ihan kivat sanat.. heh.. tjoo, no tääon nyt tällanen..
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Me, myself, Jogi & Jefferson - Meatloaf! 10.05.2005

Me, myself, Jogi & Jefferson - Meatloaf!
Öh... onkohan sulla oikeudet tohon melodiaan..? ;P Ihan hassu tapaus kyllä. Vähän vaikee antaa tällaselle numeroa... =P

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jäykkis, Flaikkari & Panssaridivisioona - Miikan kuolema 23.03.2004

Jäykkis, Flaikkari & Panssaridivisioona - Miikan kuolema
Ei hitsi mikää kipaale! Ihan ontto mut silti jostain syystä jotenki tarttuva. Hienoja ääniä löytyy kyllä.. Vaikee tälle on mitään numeroita lähtee antaa, että olkoon nyt vain sanainen tämä arvosteluni.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stocco - untraceable - Darkning 30.03.2004

Stocco - untraceable - Darkning
Hienot nuo biisi-kuvat muuten... ;P
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stocco - untraceable - Darkning 15.03.2004

Stocco - untraceable - Darkning
Tää on varmaan niitä piisejä joita pitäs kuunnella vähän suuremmilla volyymeilla. Hmm.. en nyt tiiä onko tääkään ihan parasta tältä levyltä.. joko niin, tai sitten tää musa kuullostaa vaan paremmalta korvalappustereoissa. =)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electron - The Call of Wilderness 19.04.2004

Electron - The Call of Wilderness
Aijai! Tässäpä hunajaa korville, pitkästä aikaa. Jotenkin tosi viatonta musiikkia. Tässä on ainakin tunnelmaa saatu mukaan! Tätä voisin kuvitella kuuntelevani useamminkin. Joissain kohti tulee mieleen joitakin NES-pelejä.. =P ..vähän nyt kyllä kokonaisuutta hämää nuo kaikki biisilogot, onkohan ne nyt varmsti ihan luvallisesti täällä?
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele OPPRESSION - Forever Rain 03.02.2004

OPPRESSION - Forever Rain
Hyvän kuulloinen biisi. Herkkä ja vähän unettavakin.. Tämä on niitä biisejä jotka kaipaa jonkun tietyn hetken, ajan tai ajatuksen päästäkseen lopulliseen mahtiinsa. Tämä on niitä biisejä joihin tunteet tallennetaan. Hienoa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stocco - untraceable - Choose now 25.11.2003

Stocco - untraceable - Choose now
Taas kahdeksan minuuttinen.. pitkää on. =) Aika hissukseen alkailee, ekat parikin minuuttia. Ei parasta Stoccoa mun mielestä.. Vähän jotenkin valju biisi, ei oikein saa mitään tempoa. Outoja ääniä muutenkin. Tässä täytyy olla kyllä eri mieltä artistin kanssa. Sori.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tohi - Rakkaudesta ( Piste Kurrre Tohi ) 21.12.2003

Tohi - Rakkaudesta ( Piste Kurrre Tohi )
Pitipä katsastaa minkälainen biisi on saatu aikaan samalla nimellä kun yksi maailman parhaista. =P Nojuu, hip hoppi tosiaan ei ole alaani, mutta tää on jo paljon parempaa kun edellinen mitä kuuntelin. Aika jännä oikeestaan, vaikka tuo ääni ei musta oo kiva. (sori) Ihmeen toimivaa hip hoppia oikeestaan. Taidanpa antaa tälle hopparille paremmat pisteet! =D
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stocco - untraceable - Noman's nomad 13.04.2004

Stocco - untraceable - Noman's nomad
Joo, mietin uudestaan ja tajusin, että kun tää nyt on vähintään toisiks paras niin tän on pakko olla kymppi! ..siis teen muutoksen -> 10!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stocco - untraceable - Noman's nomad 17.11.2003

Stocco - untraceable - Noman's nomad
Tää on sairaan hyvä! =D Kuunnellu tätä nyt jonkun aikaa.. Tossa 2:40 kohalla alkava hommeli on mukava. Mä en yleensä tykkää pitkistä biiseistä, mut tää toimii näin pitkänäkin. Tossa about 3min kohalla alkaa kans jännä kohta. Tää sisältää paljonki jänskiä ja toimivia ääniä. Loput on biiseissä mun mielestä tärkeitä, koska todella monet biisit onnistuu ryssii loppujensa kanssa. Tässä tää tällein mukavasti ja hiljalleen palautuu tohon mitä oli alussa. Toimiva! Antaisin 10 mut en uskalla. Tää nyt on sellanen 9+/9½.. Lisää näitä levyn piisejä tänne! =D ...Toi takakansi on muuten vähän outo valinta tohon kuvaks..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jonkki - Trapped under fire 13.10.2003

Jonkki - Trapped under fire
Pirteän kuulloinen. Tämäkin on kesken? Ihan mukavaa kuunneltavaa tämäkin muttei keskeneräisenä saa oikein oikeaa kuvaa.. ihan kiva.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jonkki - Jonkki - Whistle of sorrow 13.10.2003

Jonkki - Jonkki - Whistle of sorrow
Onpas ihan nätti melodia. Ei siis valmis? No alku lupaava, mutta tuleeko tähän mitään muuta? Et tiennyt genreä, eli onko tämä hiphopin taustaa, vaiko jotain ladukkaampaa? Hyvä lähtökohta mielestäni.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elektrojänis - LOGO LEHMÄ 10.09.2003

Elektrojänis - LOGO LEHMÄ
Heh! Aika pirtee kipale! Hassu lopetus. Kuten useissa arvsteluissa mainitsen, loput ovat biiseissä yleensä huonoja. Täsä oli HYVÄ! =D Tulee muuten jotenkin mieleen mm. Sonic tuosta musasta.. (Tuo "elektrojänis" tuossa oikealla on muuten myös hieno! (ensimmäistä kertaa täällä vierailen.) =) )
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stocco - Frequence Stab (acid cow mix) 19.08.2003

Stocco - Frequence Stab (acid cow mix)
Okei, mä en yleensä oikein tällasista ikuisuus-biiseistä välitä (niissä jotenki joko kestää päästä alkuun tai sitten junnataan) mutta tää on sentään vaan 8min. Ihan hassu biisi, täs on suorastaan jotain ideaa.. jotkut on vaan yleensä sellasa sekavaa kolinaa ja räminää (kolina on hienoa, mutta musaks sitä voi harvoin kutsua) ilman mitää pointtia. Mä nyt en osaa edes arvostella mitään konemusaa, että jos mä jätän ton numeron tyhjäks ja lisään sit joskus jos osaan. =) (vois kyllä laittaa kympin ihan vaan näön vuoks kun kukaan muu vielä arvosellu.. =P)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Freyja - No name 07.10.2003

Freyja - No name
Edelleenkään en ole konemusiikin ystävä, enkä asiantuntija, mutta silti tulee jotenkin aina kuunneltua/arvosteltua juuri niitä.. =P Mutta juu, ihan mielenkiintoinen. Tuo "melodia" on jännä ja "läähätys" äänet myös. Biisi on mielestäni aika tasapaksua ja kuullostaa hieman ponnettomalta. Loput on aina tärkeitä (minulle) ja tässä oli oikein hyvä loppu! Loppui samaan mistä alkoi, eli tuohon "läähätykseen". Mielenkiintoinen kuunnella näin pari kertaa, mutta tuskin tarjoaa sen enempää. Seiska.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Olden Goldies - kaivos 30.05.2003

Olden Goldies - kaivos
liian tekemällä tehtyä kolinaa. mutta stocco pitää silti, vaikka jatkaakin kesälomailua ilman elisaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eskonkuja - Pelkkää Rakkautta 09.10.2003

Eskonkuja - Pelkkää Rakkautta
Mahtava kipale! =D
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele ObLiQuE - Look At The Stars 09.10.2003

ObLiQuE - Look At The Stars
Löytyi koneelta.. =P Juu, minäkään en pidä laulusta. Ei oikein mielestäni sovi biisiin, muuten varmaan olisi mukava. Jok jätkäkin kun laulaisi sellasella tietyllä äänellä tai tyttö vähän edes herkemmin niin ehkäpä. Mutta nyt tulos ei säväytä millään muotoa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele ObLiQuE - Bloodstained Angel 26.05.2003

ObLiQuE - Bloodstained Angel
Tjuuh, ihan mukavaahan musaa tämä. Ihana että löytyy välillä muutakin kun konemusaa.. =) Tulee varmaan kuunneltua tää useempaan otteeseen ajan mittaan. Saa nyt nähä jos latailisin muitakin.. (kuka tämän laulaa? ..ainoo jotenki et tuo ääni ei mun mielestä hirveesti sovi tähän (hirveen matala) mutta sille kai ei voi mitään, se ei liene muuteltavissa oleva asia.. =) )
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kineka - LSD 19.04.2004

Kineka - LSD
Musiikiks tätä on kyllä aika vaikee lähtee nimeemään, mut näin ääninä aika mielenkiintosta. ..itseasiassa varsin pelottavaa. Tätä ei varmaan kannata ruveta kuuntelee yksin pimeessä illalla.. ..mut toisaalta, sellanen tilanne onkin melkein ainoa mihin tällaista voikaan "käyttää". Juu, en osaa sanoa juurikaan enempää. Korvani sokaistuivat..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kineka - Epäluottamus (St.) 13.05.2003

Kineka - Epäluottamus (St.)
Hmh, uus kommentti.. tota kun kuuntelee illalla niin rupee oikeesti pelottaa/ahdistaa... Varsikin tuo alku on jotenkin niin.. pelottava.. Hurh, niin "kaamee" biisi että numerokin on jo hyvä.. o_O Ehkäpä mää vaan nautin tollasesta pelosta.. =P Vähän toi kitinä haittaa tunnelmaa, jos se ois samantyyppistä koko ajan kun tuo alku ni ois paha...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kineka - Epäluottamus (St.) 21.02.2003

Kineka - Epäluottamus (St.)
Hmm.. alku oli todella mukava.. sit tuli sellanen olo että tässä nyt yritetään saada ihminen hulluuden partaalle pelkkiä ääniä käyttämällä.. =P mutta joo, kaikessa kummallisuudessaan ihan hauskaa! =) Ja alku tosiaan oli hyvä! =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Epäolento - kangastus 09.10.2003

Epäolento - kangastus
Oho, ensimmäistä kertaa huomaan laadussa jotain "häikkää", eli vähän heikon kuullosta, mutta avaralla mielellä osaan kyllä kuvitella miltä kipale kuullostaisi "laadukkaampana". =) Eli, ihan kivan kuullonen tämäkin on kyllä. Ei niin iskevä kun Aurinko-kipale tosin. Oikeastaan tästä ei saa ihan oteta, mutta kyllä tätä kuuntelee!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele soviet finland - hyvän ihmisen käsikirja aloittelijoille 25.08.2003

soviet finland - hyvän ihmisen käsikirja aloittelijoille
Hmh, koska mä en juurikaan tällasesta musasta perusta, tai tätä edes ymmärrä, niin jätän nyt ainaki kaikenlaiset numerot pois arostelusta. Välillä tää kyllä kuullostaa ihan jänskältä, mut mua ei noi liialliset vinkunat oikein innosta. Jotkut äänet yleensäkin on mahtavia vaikkei ne oiskaan musaa, mut tässä ei niitäkään ole (paitsi joku kilkutus tuolla on suht ok).. pitää olla synkkää kolinaa js aikoo pelkillä äänillä pärjätä!!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Epäolento - AurinkO 09.10.2003

Epäolento - AurinkO
Löysin koneelta! (mun yleisin toimintamalli nykyään ilmeisesti.. =D (joku käy aina mun koneelle latailemassa..)) Ja kommenttiakin: Kappale alko soimaan ja piti heti tarkistaa että mikäs se tämä bändi on, ahaa, Epäolento. Kuullostaa erittäin hyvältä! Tällanen vaikuttava jollain tapaa. Ihana piisi! =) (iih, mullahan on täällä lisääkin Epäolentoa!)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Epäolento - Kauniit Kuolevat 09.10.2003

Epäolento - Kauniit Kuolevat
Kuullostaa nätiltä. =) Kiva piisi. Tästä saa jo enemmän otetta (vrt. kangastus)! Tykkään erityisesti yksityiskohtana tuosta korkeammasta huudahduksesta mm. sanojen "raskaasTI kuin lyijy, eikä mikään TAAkse jäänyt" kohdissa. No siis nuo isolla kirjoitetut. =) Jees!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Epäolento - Murros 14.10.2003

Epäolento - Murros
Tässä on jotain tosi Apulantamaista, mutta siitä huolimatta/sen takia hyvä biisi! Toimiva ja mukaansatempaava. Laulaja todellakin kuullostaa hyvältä! (kuka tässä laulaa??) Tätä tuun kuuntelee jatkossakin! Ennen biisin kuuntelua muuten päätin, että jos tämäkin on hyvä, ryhdyn faniksi! Tuloksen näet siis fanilistastasi.. =)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Epäolento - Hermola 08.09.2003

Epäolento - Hermola
Hmm, eksyin tänne, kuuntelin ja tykkäsin, voi kyllä! Tässä oli ensin jotain venäläisbändi-tyylistä, siten Apulantaa ja loppuen lopuksi en tiedä mistä nämäkin ajatukset tulivat. Toimii kokonaisuudessaan ja laulajan äni ja lausumatapa on jotenkin jännä. Kuullostaa myös omaltaan. Aika lyhyt tosin, voisi jatkua pitempäänkin!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stocco - Leave immediatly 22.02.2003

Stocco - Leave immediatly
Heh, hassunhauska! =) Mukava oli tuota kuunnella! =D
10