Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 99 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Mist - Man From The Past 07.05.2010

The Mist - Man From The Past
Huippua rock-meininkiä! lisää tällästä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele When The Empire Falls - Paint your sky 06.05.2010

When The Empire Falls - Paint your sky
Hemmetin hyvin tuotettua, kulkee käsikädessä erittäin hyvän vokalisoinnin kanssa..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Systole - Deathbed Of Hope 27.07.2006

Systole - Deathbed Of Hope
Hyvin alkaa introlla ja miksaus tuntuu olevan mielyttävästi tehty. Tämmöstä joiltain osin hieman kevyempää tavaraa tällä kertaa ja hyvin tuntuu toimivan. Nyt biisi on paketissa kokonaan ja kappale on varsin tyhjentävä. Seuraavan kerran ehkä enemmän synkkyyttä ja ahdistusta tunnelmaan, ettei jää niin pinnalliseksi:)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aeiouaih - Cycles (luomudemo) 23.05.2006

Aeiouaih - Cycles (luomudemo)
Hienoa elämänmakuista tunnelmointia. Laulut oli saatu hyvin purkkiin pikku nyansseja myöten ja kitara soi niin kuin sen kuuluukin soida. Pidin oikein paljon tästä kappaleesta. Hieno suoritus!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele unioni - Taulu 25.03.2006

unioni - Taulu
Tämä on kanssa kiva kertomus. A-osan melankoliasta pidän kyllä mutta kertosäe yllättää positiivisuudella. Piano tekee hyvää yhteistyötä kitaran rytmion kanssa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele unioni - Yksi asia johtaa toiseenkin 25.03.2006

unioni - Yksi asia johtaa toiseenkin
Kiva kertomus. Tunnelma välittyy melodiasta hienosti. Hauskat noi urut, luo tiettyä hilpeyttä kun kerrotaan krapulasta ja urut soi taustalla. Taattua laatumusaa, hieno rento veto!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Firenote - I.N.E.R.S. 04.02.2006

Firenote - I.N.E.R.S.
Ihailtavaa äänenkäyttöä, aivan mahtavan tunnelmallinen balladi, tulee mieleen joitain bon jovin parhaimpia balladeja. Tämä vois sopia jonkin siirappisen elokuvan teemakappaleeksi. Vautsi!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kellari - Se 28.02.2006

Kellari - Se
Tosi upee kitarariffi. Tähän kun sais basson ja laulun niin johan sais upeen biisin! Tässä on nyt sen verran hieno kappale kyseessä, että olisi sääli jättää tekemättä kunnolla loppuun asti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele unioni - Yhdessä 07.12.2005

unioni - Yhdessä
Hienoa materiaalia! Soitinvalinnat ehkä vähän muistuttavat Yöstä mutta muuten paljon rokimpaa. Kitarasärö voisi mielestäni olla toisenlainen. Tunnelmallinen kipale saksofonilla höystettynä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dr.Groove - Viimeinen kierros 02.12.2005

Dr.Groove - Viimeinen kierros
Tässä on tosiaan sellainen "tapahtuipa kerran" -soundi ja sehän sopii vallan mainiosti tähän lauluun. Sanoitukset ovat oikeastaan aika hyvät ja niissähän on sitä syvyyttä. Hyvät huuliharppusoolot.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vanhat ja väsyneet - Hello Pain 02.12.2005

Vanhat ja väsyneet - Hello Pain
Törkeen siisti toi tomi. Ahdistunutta tunnelmaa ollaan onnistuttu luomaan. Psykedeelinen rocki sopisi varmaan tähän ehkä parhaiten kuvaajaksi, tai sitten ei, entäs alternative Goth? Lopun säkeistöt pilaavat kokonaisuutta, koska ne ovat huonosti miksattu ja tuhoavat biisin yhtenäisyyttä, ehkä toisenlaisilla miksauksilla ne voisivat toimiakkin, nyt ne ovat vähän kuin irrallinen osa biisiä. Muuten biisissä oli hyvän kuuloista särökitaraa ja ne alun vokalisoinnit olivat siistit!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vanhat ja väsyneet - Hello 01.12.2005

Vanhat ja väsyneet - Hello
Toi basso on kyllä liian midi-kuuloinen. Muuten rummut ovat mahtavat. Kitarointi kuulosta mielenkiintoiselta, ei mitään perinteistä. Kappaleessa on koko ajan sellainen odottava tunnelma mutta harmi kyllä sitten ei mitään järistyttävää tulekkaan. Omaperäisyyttä löytyy ja tunnelmaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele HOLY THE PAGAN POEMS - DANDELIONS 01.12.2005

HOLY THE PAGAN POEMS - DANDELIONS
Ehkä vähän outo miksaus heikentää kappaleen voimaa. Mukava kappale noin muuten, tunnelmallisuutta on haettu ja kivasti sitä on saatu. Paremman tästä olisi saanut, jos vokaalit olisi miksattu lähemmäksi ja vahvemmaksi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saraste - 1 Wish 29.11.2005

Saraste - 1 Wish
Hyvä melodia. Toi basso on erikoinen ja mielenkiintoinen. Kappaleessa oli vaihtelua mutta olisin toivonut sitä vielä enemmän, ehkä jotain lisäelementtiä olisi kaivattu, vaikea sanoa, ehkä tämä oli nyt hyvä..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gortzu - Inside my mind 01.12.2005

Gortzu - Inside my mind
Tämä oli kyllä sellaista kieroutunutta iloisuutta. Vaihtelua oli kyllä kiitettävästi näillä elementeillä, mutta olisin kaivannut lisää yllätysmomentteja tai yksityiskohtia. Kappaleen loppuosassa yhden synan sävel meni jotenkin ihan oudosti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Diffusion - Painted Red 28.11.2005

Diffusion - Painted Red
Onko tossa alussa jabba the hutt. Ammattitaidollahan tämä on tehty. Laulu on uskottavaa mutta en tiedä tarviiko kappale örinää, joka tapauksessa se karkottaa ainakin puolet kuuntelijoista. Soundimaailma oli kohtuullisen asiallista!

Kommentti kappaleesta Kuuntele RRP: Greatest Hits Vol 2 - Ennustus 26.11.2005

RRP: Greatest Hits Vol 2 - Ennustus
Soitannassa kuulostaa jotenkin kaiken nähnyt kokemus, jonka jälkeen pitää sekoittaa musiikkiin kaikkia mausteita vähäsen ja yrittää luoda jotain uutta. Sen jälkeen saadaankin sitten hienosti miksattua progea. Laulu kuulostaa aivan alivaltiosihteereiden vetämältä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele THE END - More God 26.11.2005

THE END - More God
Jylhähkö menoa. Tyylikästä laulua ja tyylikästä soitantaa. Syntikat ovat hieman oudot ja biisi on muutenkin kaipaisi selkeyttä miksaukseen. Upeeta musaa kuitenkin ja tässä oli jotain uuttakin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele THE END - Carnal Love 28.11.2005

THE END - Carnal Love
Kitara murahtelee melko alhaalla. Miksausta voisi laittaa vähän selkeämmäksi kitaroiden osalta. Syntikka kulkee erikoisen tyylikkäästi. Kappale on mystinen ja erikoinen muutenkin, mikä on vain hyvä asia.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saraste - Moodswing 26.11.2005

Saraste - Moodswing
Hieman ihmettelen genreä, mitä tarkoittaa Intelligent Drum'n'Bass, älykkäille ihmisille tehtyä Drum'n'Bassia vai? Ei kai siihen kannata takertua. Biisin soundit kuulostaa upeilta! Siistiä musiikkia, tosin aika hyökkäävää.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blue Eyed Mary - In Loving Memory 15.11.2005

Blue Eyed Mary - In Loving Memory
Ääni kuulostaa jokseenkin tenoripainotteiselta teiniltä, jopa enemmän kuin itselläni. Ääni soundaa kuitenkin mielenkiintoisesti ja pidän siitä. Hyviä vaikutteita teillä on ja mukava kuulla sitä myös itse soitossa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Killed By Stars - Secret 14.11.2005

Killed By Stars - Secret
Huh kun energia virtaa biiseissänne! Tällä kertaa tuli hieman jenkkimetallivaikutteita, mikä ei ole niitä suosikkejani.Biisi on muuten kyllä kovin asiallista menoa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ROUTA/ AIKA - avajaiset 26.11.2005

ROUTA/ AIKA - avajaiset
Huhhuh, asenteellista trashiä. A-osan laulu toimii hyvin. Tästä rykäsystä voi aistia joitakin b-luokan kauhufilmejä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kosminen - Ei 28.11.2005

Kosminen - Ei
Biisin alku voisi olla stanley kubrickin avaruuseikkailu 2000:ssa niin jaksaisi sitäkin kattoa. En voi sanoa, että laulu olisi ollut mielestäni kauheen hyvä mutta meneehän se siinä joten kuten, kun se on miksattu jonnekkin kaukaisuuteen. Piano on kauhean tylsä, pitäisi olla enemmän tavanomaisesta poikkeava. Itse kyllä pidän pitkistä biiseistä ja tässä oleva kitara oli vallan piristävä, kun toisaalta piano ja laulu olivat aika masentavia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Randomtalks - The Day Above Me 26.11.2005

Randomtalks - The Day Above Me
Hienoa soundimaailmaa. Kappale muuttuukin puolivälin jälkeen jonkuverran, mikä on mun mielestä tosi hienoa. Rummut voisi olla hieman hiljemmalla mutta joka tapauksessa hienoa ja laadukasta musaa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele JauwizD - Island of Wonders 29.11.2005

JauwizD - Island of Wonders
Kappaleen alkupuolisko oli selvästi iloinen ja helppo taso mutta sen jälkeen mentiinkin vaarallisemmalle ja synkemmälle tasolle. Minun mielestä tämä ei ollut lainkaan taustamusaa ja varastaa varmasti pelin huomion mutta toisaalta auttaa luomaan oikeanlaista tunnelmaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Minoria - Henkäys 08.11.2005

Minoria - Henkäys
Kaverithan osaa miksata. Esikuvalleen uskollista meininkiä, ehkä vähän liiankin. Niitä laulajan ylä-ääniä jäi kaipaamaan, ehkä niitä kuullaan sitten seuraavassa kappaleessa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pahaluu - Päämäärättömät 28.11.2005

Pahaluu - Päämäärättömät
Hyvää soitantaa! Perusrokkia mutta ei kuitenkaan mitään ihan perusjuttuja. Laulusta voisin sanoa, ettei ainakaan mitään tavanomaista mutta rehellisesti sanottuna kappale toimisi ilman lauluakin vallan mainiosti. Toisaalta päämäärättömät-sanan hokeminen saattoi olla hyväkin efekti, en pääse nyt itseni kanssa yhteisymmärrykseen siitä, että pitäisikö antaa 9 vai ei.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Abigail - Mourning sorrow (edit) 03.11.2005

Abigail - Mourning sorrow (edit)
Suosittelen tuota maksalaatikkoa, jos haluatte enemmän huomiota kappaleillenne. On meinaan sen verran hyvää materiaalia, että kohta on 3 fanin sijasta 150. Tämä on sitä parempaa perushevimeininkiä, monipuolista äänimaailmaa ja kivoja riffejä. Melodiasta vielä sen verran, että se on upea.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lauri Piispanen - Ensimmäinen vuosi 29.11.2005

Lauri Piispanen - Ensimmäinen vuosi
Elokuvamusiikillisesti varmasti pätevä kappale mutta nyt kun ei tiedä elokuvasta mitään niin on vaikea analysoida tätä. Pätevän kuuloistahan tämä on joka tapauksessa. Tyyli vaihtelee aika nopeasti ja niitä on sekoitettu erikoisesti keskenään, en tiedä onko se sitten elokuvamusiikin tämän hetkistä trendiä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Napalm Monkey Rockers - Bastard Children of the Lost Generation 26.11.2005

Napalm Monkey Rockers - Bastard Children of the Lost Generation
Laulajalla on hieno matala ääni. Kertsi on tosi siisti, toi tyyliin jotain mitä ei kovin usein kuulla. Hyvin olette saaneet biisin kasaan ilman nykyaikaisia tietokonesoftia.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pahaluu - Palan halusta 01.12.2005

Pahaluu - Palan halusta
Tota laulua voisi viilata pienellä miksauksella selkeämmäksi. Mahtava soolo! Kappaleesta huokuu sellanen hieno vintagetunnelma varsinkin noiden soundien osalta, ihan kuin oltaisiin 70-luvulla, ja mikäs sen mielenkiintoisempaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele TDI (The Divisional Island) - Journey to extinction 29.11.2005

TDI (The Divisional Island) - Journey to extinction
Mielenkiintoinen ääni laulajalla, ehkä sitä voisi miksata toisinkin! Äänenlaatu kuulostaa myös hyvältä. En sanoisi tätä mitenkään rajoja rikkovaksi kappaleeksi, niin kuin bändin esittelyssä sanotaan vaan hyväksi kevyeksi rock-kappaleeksi, joka onnistuu luomaan hienoa tunnelmaa. Hyvin balanssissa oleva kappale!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eternal Dreams - Unknown hero 29.11.2005

Eternal Dreams - Unknown hero
Hienoja kitaramelodioita. Örinä kannattaisi miksata paremmin, ehkä jotain effektiä jne. Hyvää ja tiukkaa soitantaa noin muuten ja esim rummut toimii hienosti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele JauwizD - Grimace 01.12.2005

JauwizD - Grimace
Jatsiahan tämä on, tosin hieman outoa sellaista. Piano ehkä särkee joissain kohdin. Pianon tilalle voisi kokeilla myös jotain toista soitinta. Välillä ollaan päästy siisteihin pienokuvioihinkin, varsinkin tossa loppuosalla, itse en yllä ihan noin taidokkaaseen pianonsoittosuoritukseen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele deep impulse - Break The System REMIX 2005 26.11.2005

deep impulse - Break The System REMIX 2005
Aika siisti synkähkö tunnelma, soundaa niin törkeen hyvin, ikävän lyhyt kappale. Varmaan vuonna 2001 on tullut väkisin vaikutteita Bomfunkista, kuten varmaan kaikki muutkin ovat tämän jo sanoneet.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Hope for rebirth 26.11.2005

Celestial Aeon Project - Hope for rebirth
Hienosti kappale kasvaa koko ajan edetessään ja erillaisia soitinyhdistelmiä kokeillaan. Kritiikiksi voisin sanoa, että 3 soinnun kuunteleminen 5 min on ehkä vähän liikaa. Vaikea sanoa miten 3 soinnun kirousta olisi voinut lieventää, ehkä säveltäjällä ei vaan ollut muuta mahdollisuutta, kun keskityttiin vain kasvavaan ja autuaaseen tunnelmaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Porno Samurai 20.11.2005

DIRTY CLUB - Porno Samurai
Tämähän on täyttä PORNOA!! Kivasti kitarat soundaa. Biisin rakenteeseen voisi tehdä vähän enemmän osia. Te soittelette näitä biisejänne varmasti kännissä hehe.

Kommentti kappaleesta Kuuntele FEL - Loboto-mies 29.11.2005

FEL - Loboto-mies
Tämä olisi hyvää pelimusaa, jossain aivan käsittämättömässä pelissä. Sanonta "katsokaa neekerin persettä" pitää aika hyvin kutinsa sillä ne ovat naispuolisilla monesti aika pyöreät ja jopa katsomisen arvoiset.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sävy - Kuivat kyyneleet 27.07.2005

Sävy - Kuivat kyyneleet
Vähän siistiä tunnelmallista meininkiä. Laulajan ääni ei pääse oikeuksiinsa matalilla nuoteilla mutta ylä-äänet ovat aivan mahtavat, säröytynyttä ääntä i like it. Kappaleen soundi on sopusoinnussa tunnelman kanssa. Taustalaulut on kanssa sitä tämän kappaleen parhainta antia.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Filthy sixx - Fading away 13.07.2005

Filthy sixx - Fading away
Onpa kriittistä väkeä. Tämähän on aivan mahtavaa rockia ja laulajankin ääni näyttää olevan kehittynyt. Kyllä tätä kuuntelee mielellään
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Systole - Cortège 30.01.2006

Systole - Cortège
Hienoa kitarointia niin kuin kaikissa muissakin biisissä, melodisia kitaroita, makeeta:) Alussa aivan kuin olisi ääni särkenyt, mitäs pienistä, muuten miksaus oli selkeämpi kuin noissa muissa, vai kuvittelenko vain. Tässä kappaleessa oli selkeä kappalejako, mikä oli mielestäni hyvä asia, laulukin tuli hyvin esille ja sitä oli ilo kuunnella.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Systole - Love Of Sorrow 30.01.2006

Systole - Love Of Sorrow
Hieno kitarariffi, sopii kappaleeseen mielettömän hyvin. Kertsiin on aika hyvin löydetty sitä jotain, nyt jää kappale mieleen! Tämä voisi soida radiossa. Hienoa valmista jälkeä, nyt homma toimii upeesti!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Systole - Enter The Shadows 30.01.2006

Systole - Enter The Shadows
Soundimaailma on kyllä todella hyvää ja onnistunutta, juuri sellaista mistä itse pidän. Lalua kannattaisi miksata ennemmän esille, mitä sitä turhia peittelemään hyvää ääntä. Kappaleen rakenne on hieman liian pelkistetty, eli rohkeesti enemmän vain osia kappaleeseen. Soundia ihailen, sillä se on makee:) Olisi muuten hienoa, jos ihmiset lakkaisivat tuon HIM:iin vertailun kun eihän tässä voi enää gootti-rockia tehdä kun heti syytetään idean varastamisesta ja tässäkin tapauksessa ollaan niin kaukana valosta että vertailu on lähes tulkoon aiheetonta. Himiin vertaaminen on kulunut juttu!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Avidé - Tulisitko? 04.07.2005

Avidé - Tulisitko?
Kaunista yhteislaulua ja pianolla soitantaa:) Joo kaikinpuolin tasapainoista soundipolitiikkaa, tuohon kitaraan kuitenkin kiinnittäisin huomiota sillä se saisi olla ehdottomasti paljon isommalla. Harmi sillä erityisesti A-osassa kitara kuulostaa tosi hyvältä. Hienoa leppoisaa fiilistelyä, kyllä kelpaa kuunnella!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Waking Life - She Left Things To Be 06.01.2006

Waking Life - She Left Things To Be
Ei voi muuta sanoa kuin hienoa settiä. Melodiaa, that's what I like. Kaunista tunnelmallista tavaraa. Kitaroita olisin ajoittain miksannut hieman kovemmalle, jotta olisi tullut hitusen enemmän mahtipontisuutta. Onnistunutta sävellystyötä, tätä lisää!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The August - Autumn Day 07.07.2005

The August - Autumn Day
Erittäin mukavan kuuloiset soundit, laulajakaan ei ole hullumpi. Ehkä kuitenkin liian perinteisillä linjoilla ollaan, se näkyy muun muassa alun kliseisellä sointukuviolla. Onneksi melodiassa on kuitenkin enemmän yritystä. Loppujen lopuksi hieno fiilistelykappalle, vaikee olla tykkäämättä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blueborn - 80s Child 30.07.2005

Blueborn - 80s Child
Hemmetin hyvän kuulosta tavaraa. Kuulee heti että bändi voi nousta kuinka menestyväksi tahansa. Kitaroita käytetään tyylikkäästi vain sen verran kuin tarvii mutta sitäkin addiktiivisemmin. Kappale on hyvin tasapainossa mutta ehkä biisirakenteeseen olisi voinut rohkeasti lisätä enemmän jotain osia, vaikka se olisikin venyttänyt kappaleen pituutta niin se ei olisi ollut lainkaan huono asia.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Killed By Stars - Silence 06.09.2005

Killed By Stars - Silence
Kyllä on hyvän kuulosta perusrockia. Ei oikein voi kauheesti moittia. Jotenkin välillä tuli southern rock -meininki mieleen biisin soidessa, mikä on hemmetin hieno asia, en vaan nyt osaa analysoida miksi se tuli mieleen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Harken - Long Time Ago II 12.07.2005

Harken - Long Time Ago II
Ai että kun tykkään 80-luvusta, te olette kyllä parhaimmillanne tässä biisissä. Laulaja on selvästi kehittynyt ja jopa englanninkieli vääntyy kohtalaisesti. Hyvät noi tomit aina välillä. Siisti kitarasoolo niin kuin aina tämän tyylisissä biiseissä. Koko 80-luku saatu paketoitu yhteen biisiin, LISÄÄ TÄTÄ:)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele D Six Minuz - Just Wanna Lose My Mind 29.11.2005

D Six Minuz - Just Wanna Lose My Mind
Joo laulut on vähän kiireellä äänitetyn tuntuiset. Laulussa voisi kokeilla myös toisentyylistä miksaamista tai toisen tyyppistä esittämistapaa. Kyllä tästä vielä kunnon rockibiisi saadaan pienellä hiomisella!

Kommentti kappaleesta Kuuntele D Six Minuz - Taste Of Succes 26.11.2005

D Six Minuz - Taste Of Succes
Biisi kaipaisi selkeästi rikkaampaa soundimaailmaa. Kertissä on siisti punk-meno päällä ja se meininki voisi pysyä päällä pitempäänkiin. Loppujen lopuksi mielenkiintoista tyylisuuntien yhdistelyä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Pax - Yellow Lights 04.06.2005

The Pax - Yellow Lights
Hyvät säröt kitarassa. Harmi että teillä ei ole neljättä jäsentä bändissänne, joka toisi lisää syvyyttää biiseihinne. Kuitenkin hyvää soitantaa näin pelkistetylläkin tavalla ja kiitos kuuluu kitaristilaulajalle, joka kuulostaa erittäin pätevältä. Itse kappaleessa oli tosi siisti kertosäe ja muutenkin hyvin rakennettu biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hurme - Korppi 14.04.2005

Hurme - Korppi
Kyllä on oikeen hyvää rockia. Tosin ei tämä mielestäni progea ole nähnytkään. Luulin että aluksi joudun kuuntelemaan jotain tylsää korppikotkaäänistä äijää, mutta yllätyin täysin kun olikin naislaulaja. Laulajan ääni on tosi mielenkiintoinen, sillä välillä se kuulostaa joltain lastenlaulujen laulajan ääneltä mutta siis ihan positiivisessa mielessä. Kappale on mukavan tunnelmallinen, kun ensin on mysteerinen a-osa ja sitten tulee särökitarat. Kyllä tykkäsin, hyvä biisi:)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sydänpuu - Suojassa 09.04.2005

Sydänpuu - Suojassa
Aivan mielettömän hyvä meininki. Laulaja hallitsee äänensä todella hyvin ja muutenkin biisin soundi on todella hieno. Upeeta sooloa ja hyvin rakennettua soundimaailmaa. Itse kappaleen rakenne ja melodia on kaikin puolin taattua singlemateriaalia. Laadukasta ja taidokasta soittoa ja musiikin tuottamista, tämä voisi soida vaikka radiossa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele unioni - Saatko minut 09.04.2005

unioni - Saatko minut
Kyllä ysi pitää antaa näinkin rohkeasta viisusta. Toi kitara on aika jyrä ja myös ihan siisti. A-osa on erikoinen ja jopa innovaatinen, kertsi on ihan ok ja täysin pätevä hyvään rokkipläjäykseen. Kaiken kaikkiaan hienoa perusrockia.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zoo 42 - Time 09.04.2005

Zoo 42 - Time
En nyt sanoisi ihan popiksikaan vaan hyväksi rockiksi. Tässä on maailman menoa mukana eli hyvin tehtyä ja laadukkaasta musaa. Kyllä tällasta kuuntelee mielellään, tämä voisi vaikka soida radiossa. Laulaja tekee erittäin vakaata ja tasokasta jälkeä ja saa bändin kuulostamaan mielenkiintoiselta ja varteenotettavalta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Minoria - Jalkaisin 08.04.2005

Minoria - Jalkaisin
Ai että oli siisti kappale, varsinkin kertsi on aivan mielettömän hieno, lauluääni ja myös soundi yleensä on aivan mahtavaa. A-osa oli liian käytettyä tavaraa vaikkakaan ei huono, että siitä lähti se piste pois.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tob Le Ron - Our House 05.04.2005

Tob Le Ron - Our House
Noin taitavalle kitaristille ei oikeen pysty antaa huonoa numeroa kun sounditkin on aina kohdallaan - tämä kommentti ei siis tarkoita että tämä kappale olisi millään tavallaan huono. Se on vain syvällisempi kuin aikaisemmin eli siihen tarvii keskittyä hyvin. Keskiosassa tuleva melodia on tosi hieno ja tunnelmallinen. Kuitenkin minuutin voisi pätkäistä biisistä pois, se tekisi kappaleesta hieman helpommin lähestyttävän.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antti Kaukomaa - Chevy Truck -- You Gotta Let Me Drive 01.03.2005

Antti Kaukomaa - Chevy Truck -- You Gotta Let Me Drive
Hyvän ja letkeän kuulosta. Erityisesti pidin syntikasta ja kitaratkin olivat miellyttävät. Lauluääni sopi tähän muuten kuin nyrkki silmään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele A.K.Alataajuus - Metsään 01.03.2005

A.K.Alataajuus - Metsään
Hyvä laulusoundi. Tässä kappaleessa pitäisi saada lauluääntä esille enemmän, taustat käyvät puuduttavaksi pidemmän päälle. Tietty palo puuttuu, joka tapauksessa laadukkaasti tehty
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tob Le Ron - EgoBoost 04.03.2005

Tob Le Ron - EgoBoost
Mahtavaa kitarointia jälleen kerran. Rumpuihin kiinnittäisin huomiota sillä ne ovat liian hengästyttävät eli liian nopee meininki päällä liian kauan yhteen menoon. Kympistä ei voi tietty enää parantaa, mutta kyllähän ysikin on hyvä:)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Salaliitto - Uni 24.02.2005

Salaliitto - Uni
Tosi hyvän kuulosta. Hieno herkkä biisi. Naislaulua olisin halunnut kuulla enemmänki. Kitaroissa on tosi hieno soundi:)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tob Le Ron - 120 bpm 21.02.2005

Tob Le Ron - 120 bpm
Ai että tässä on taas noita 80 luvun loner-kitara -soitantakoukkuja joista pidän niin mielettömästi. Väkevää riffittelyä jälleen kerran. Pitäskö liittyä faniksi, ai mut mähän olen jo.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rami Airola - Läpi happosateen 20.02.2005

Rami Airola - Läpi happosateen
Tässähän on kunnon meno päällä. Ja soundit ovat kyllä riipaisevat varsinkin toi bassosynä, tosin mukana on myös synaääniä jotka pitäisi mielestäni kuopata, käytä jatkossa enemmän aikaa makeempien äänien löytämiseen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Yes Ma´aM - Gwen Stefani 18.02.2005

Yes Ma´aM - Gwen Stefani
Oikein mielenkiintoisen ja monipuolisen kuulosta. Mukava naisääni vaikkakin hieman lattea mutta ei sen väliä. Miksaus oli toteutettu mielenkiintoisesti, silti erityisesti rumpuja ja myös muita soittimia olisi voitu laittaa isommalle volyymille.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sairaskäyttäjä - Teinipoppia Kansalle 19.02.2005

Sairaskäyttäjä - Teinipoppia Kansalle
Hyvää soittoo, hienoa soundia, laadukasta miksausta!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tob Le Ron - tob le ron 19.02.2005

Tob Le Ron - tob le ron
Täähän kuulostaa tosi mahtavalta. Hienoa on mun mielestä on se että tämä kappale vaihtelee niin paljon. Siististi tulee kasarisynat välillä esille ja kitara vinguttaa ylhäisessä yksinäisyydessä. Mahtavaa Steve Vai meininkiä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tob Le Ron - Meanwhile In Sweden 24.02.2005

Tob Le Ron - Meanwhile In Sweden
Vähän hitaampaa tällä kertaa näköjään. Ehkä ei niin kova veto kun noi muut ja paikoin vähän liian junnavaa mutta tosi hienon kuulosta kaikesta huolimatta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rictus Grin - Last Leaf of the Fall 15.02.2005

Rictus Grin - Last Leaf of the Fall
Tässä on kyllä hyvä riffi ja muutenkin mukava muhkea soundi. Melodia on mystinen ja tykkään siitä. Laulu on paikoittain tosi makean kuullosta, erityisesti alussa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Redhill Rats - Cold, Haily, Windy Night 14.02.2005

Redhill Rats - Cold, Haily, Windy Night
Upeeta, että joku tekee valtavirrasta poikkeavaa ja aidosti omalaatuista musiikkia sekä uskaltaa kokeilla ja yhdistää muitakin muusiikkityyliä. Lauluääni on aivan upea ja lisäksi kappale on mukavan haikeata ja tunnelmallista. Toi lopun kitarasoolo oli kova veto, jota en odottanut. Hienoa:)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Harken - My Heart Burns For You 11.02.2005

Harken - My Heart Burns For You
Erittäin rauhoittavaa musaa osaat tehdä ja ääni oli tosi oli mukava ja rauhallinen. Oli omalaatuinen melodia, myös siitä plussaa. Jos vikoja etsitään niin ensimmäiseksi tulee mieleen että kappale on aivan liian pitkä varsinkin balladiksi. Henkilökohtaisesti en pidä alun leadsyntikan soundista.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vortech - Humid Skies of Darkness (instr.) 24.02.2005

Vortech - Humid Skies of Darkness (instr.)
Biisi oli kyllä tiukkaa tavaraa, ehkä vähän liian tiukka paketti mun mieleeni. Tämä kappale ei valitettavasti iskenyt vaikka industrialista yleensä pidän.

Kommentti kappaleesta Kuuntele -CSPR- - Haavat Paranee 24.02.2005

-CSPR- - Haavat Paranee
Itse pidän kyllä yöstä joten kyllä tämäkin oli hyvä kuuloinen. Mielenkiintoisesti lähdetty kiihdyttämään kappaleen tempoa, mitä ei kovin usein kuule.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele FOTO - Unta pettämään 26.11.2005

FOTO - Unta pettämään
Upeeta soolottelua ja riffittelyä alussa. Hyvää säröä käytätte. Hieno tunnelmalminen biisi, jokseenkin hieman oudot sanat välillä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele FOTO - Jäätää 20.02.2005

FOTO - Jäätää
Kuulosti omaperaiseltä. Vähän niin kuin patea muttei kuitenkaan. Kappaleesta on vaikea saada kiinni mistään mutta soundipuoli kuulosti kuitenkin loistavalta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Roope(soolo) - Vesisateella 14.02.2005

Roope(soolo) - Vesisateella
Onpa muuten laadukasta vocalisointia mikserissä. Laulaja on mukavasti lähellä kuulijaa ja se tekee kappaleesta tunnelmallisen. Kyllä tästä tulee mukava mieli ja se on varmasti tarkoituskin. Laadukasta ja kaunista musaa! Tätä kappaletta kuuntelee mielellään:)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Iron Sphere - Shadow Dance 25.01.2005

Iron Sphere - Shadow Dance
Aivan mathtavan kuulosta kitaran käsittelyä. Ja mikä melodia, aivan fantastista. Iskee täysin kympillä kuin Stratovarius. Tulee hyvä olo kuunnellessa:)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Force Majeure - Gatecrusher - Demo 2004 28.11.2005

Force Majeure - Gatecrusher - Demo 2004
Tässä oli sitä jotain! Uskomatonta eläytymistä mm. laulajalta. Tämä oli vaan niin älyttömän hyvä biisi, että kymppi nasahtaa. Lyhyt ja ytimekäs kommentti samoin kuin biisi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele unioni - Kaikkeni 24.05.2005

unioni - Kaikkeni
Harmi että olen jostain syystä onnistunut välttämään tätä kappaletta pitkän aikaan. Joka tapauksessa löysin tämän hiljattain ja kuuntelin biisiä aika paljon, sillä tämähän on suomirockia parhaimmillaan. Te olette kyllä parhaimmillanne tällaisissa haikeissa/tunnelmallisissa kappaleissa. Kappaleesta jäi erityisesti mieleen taiteelliset ylälauluäänet, jotka antoivat kappaleelle lisämaustetta. Kokonaisuudessaan hienosti rakennettu kappale hyvällä melodialla, hienoa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Killed - Redneck Weekend 21.02.2005

Killed - Redneck Weekend
Tää kuulosti mielenkiintoiselta "jatsilta". Kappaleen nopeus miellytti. Olisin kuunnellut pidempääkin mutta toisaalta joku muu ehkä ei.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Killed - The Death of Death of Death 19.02.2005

Killed - The Death of Death of Death
Jee jee, galaxit räjähtää ja verisilmä purskahtaa
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele D'partment - Last Kiss With God 28.01.2005

D'partment - Last Kiss With God
Tässä biisissä oli iloinen meininki. Piano aina välillä taustoissa oli oikein hienon kuulosta. Muutenkin kappale oli juuri sellaisen kuuloista miltä rockin pitää kuulosta. Vaikea olla pitämättä:)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele FragileHollow - FRAGILE HOLLOW 02.02.2005

FragileHollow - FRAGILE HOLLOW
On kyllä erittäin pätevä kappale. Kertsi jää mukavasti mieleen ja on muuten omaperäinen. Lisäksi efektin käyttö välillä vocaaleissa oli tosi hyvä idea. Alun pianossa on erittäin hienostunut sävy. En löytänyt negatiivista tästä vedosta.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cole - Speak of the devil 18.02.2005

Cole - Speak of the devil
Jes vihdoin löysin mikseristä sonatan tyylistä musaa. Tää itse asiassa on todella hyvä biisi. Alkusynan mystisestä kutsusta lähtien tosi hyvään kertiin asti tämä kappale toimii ihan täysillä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele MINUS ZERO - UNDO THE MIRRORS - FRAMED BY UNSPOKEN 19.02.2005

MINUS ZERO - UNDO THE MIRRORS - FRAMED BY UNSPOKEN
Mielenkiintoisia soittimia tästä kappaleesta voi bongata. Hienoa tunnelmaa. Voisin kuvitella johonkin vanhaa aikaa kuvaavaan leffaan musiikiksi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Outline - Supreme 07.04.2005

Outline - Supreme
Nykyajan rockmusiikistahan on vaikea erottua joukosta ja eikä tässä kappaleessa ollut paljonkaan uutta. Ehkä kuitenkin juuri soundin yksinkertaisuudellaan tämä erottui muista nykyajan singlenikkareista, jotka laittavat montaa eri kitaraa päällekkäin ja kaiken maailman hälyääniä ja jänniä efektilaitteita. Laulaja oli aivan erinomainen mielenkiintoisellaan äänellään. Muutenkin kappale oli täysin tasapainossa ja jopa niin harmoniassa että tätä voi kuunnella väsymättä ja tämähän on juuri sellaista musaa, josta kaikki varmasti pitävät tai eivät ainakaan inhoa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Serenity - Beyond the Life 12.07.2005

Serenity - Beyond the Life
Kaikenlaisia hyviä bändejä tänne mikserin syövereihin on hautautunut. Ihailtavasti laulaja antaa kaikkensa ja laulaa tunteella, lisäksi hänellä on loistava ote kappaleeseen. Soundi on hienosti kohdallaan ja muutenkin tämä on hienoa melodista hard rockia.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele THE END - Unique Equals Nothing 28.11.2005

THE END - Unique Equals Nothing
Vähä siisti toi matala basso ja kitaratkin toimii hyvin, vaikka en tiedä olisiko ehkä parempi, jos kitarat olisivat vielä enemmän pinnassa. Tällaisissa massiivisissa kappaleissa olen yleensä tottunut pidempikestosempiin kappaleisiin mutta se nyt on vain henkilökohtainen mieltymys. Todella massiivista ja tyylikästä menoa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele THE END - Oktober 29.11.2005

THE END - Oktober
Hieman outo toi alun intro samoin kuin kertsin särökitara mutta se ei menoa haittaa. Laulu kuulostaa erittäin hyvältä! Mukava tunnelmallinen kappale upeilla synillä jälleen kerran.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Minoria - Routasydän 25.01.2005

Minoria - Routasydän
Oli ilo kuunnella hyvin äänitettyä rockia. Kyllä tämä voittaa CMX:n 10-0. Laulajalla oli komea matala ääni ja sopi tyyliin kuin nyrkki silmään.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Insert Remedy - Epicenter 22.01.2005

Insert Remedy - Epicenter
Tässä on muuten maalman hienointa kitarasäröä. Itse Laulu on paikoittain innovatiivista monilaulantaa mutta sitten kappaleessa laitetaan vocaalin volyymit liian hiljaiseksi, sääli, sillä muuten kyseessä on aika herkkukappale.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele electrichaos - YEAH! 22.01.2005

electrichaos - YEAH!
Kappaleessa on muuten aivan mielettömän hieno kitarariffi, siihen ei kyllästy koskaan. Muutenkin mielettömän pätevää elekrorokcia. Vielä kun kerkeiäsi kuuntelemaan noita muitakin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele -CSPR- - Tuhat Kertaa 19.02.2005

-CSPR- - Tuhat Kertaa
Kappale lähti rajusti liikkeelle mutta soundit ja riffit on kohdallaan. Lauluääni ei ollut mitenkään erikoinen muttei missään tapauksessa huono mitä nyt soittimien takaa sen joten kuten kuulin. Kappaleen melodia oli oikein mielenkiintoinen mutta jotain suurempaa suvantokohtaa tai hiljaista hetkeä jäin kaipaamaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele -CSPR- - Aurinkoon 20.02.2005

-CSPR- - Aurinkoon
Täähän oli mukavan kaihoinen biisi, tykkäsin. Rummut oli varmaan ihan oikeet mutta diskanttia olisi voitu säätää pienemmälle. Valitettavasti kappale on myös aivan liian pitkä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kineka - NA002 01.03.2005

Kineka - NA002
Kuulostaa lähinnä ufojen musiikilta mutta genrehän onkin experimental. Pituuteen voisi kiinnittää huomiota, eihän tätä jaksa kukaan 8 minuuttia kuunnella.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Incendium - Crush 21.02.2005

Incendium - Crush
Tämä kuulosta makeelta kappaleelta. Miksausksesta voisi sanoa että kappaleessa olisi kyllä reilusti varaa levittää laajemmalle alueelle. Muuten kyllä soitto oli tiukka vääntöä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Incendium - Drowned In You 24.02.2005

Incendium - Drowned In You
Tykkäsin alusta oikein paljon. Kertosäe anto odottaa itseään aivan liian pitkään muutenhan tämä kuulostaa aivan asialliselta ja lauluääni on tosi hyvä. Kaihoinen mukava tunnelma. Liian pitkä kappale but so what lopussa oli hyvää tunteella laulamista/huutamista.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deep Red Divine - Better Day 29.01.2005

Deep Red Divine - Better Day
Olipa kympin kappale. Soundi on kyllä prikulleen paikallaan ja melodia iskee. Harmi kun lauluääni ei kuulu kunnolla, kuullosti meinaan ihan hienolta
9