Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 90 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ääneenajattelija - IRTI 18.08.2015

Ääneenajattelija - IRTI
Nyt on pakko todeta, että jos uran alku on näin toimiva, jatkossa voi odottaa ihan mitä tahansa. Teksti kuulosti ensikuulemalta rajulta, mutta kun luin laulun tarinan, kyllä sen pitää sellainen ollakin.
Laulussa on nippanappa ehkä liikaa tilakaikua, mutta se on toki makuasia ja voi johtua tietokoneeni äänentoistostakin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ville Kotiranta - Syksyn Tuuli 30.09.2013

Ville Kotiranta - Syksyn Tuuli
Tässä on ainesta radiohitiksi asti. Lyriikka istuu ja sovitus on omaperäinen ja toimiva. Sääli, että tämän päivän musiikkituotanto suosii kovin yhdestä muotista valettuja artisteja. Persoonallisuudet kuitenkin ovat aina ne, jotka läpimennessään räjäyttävät pankin. Tässä olisi hyvä tarjokas siihen hommaan. Syksyhän tämän biisin tunnelmassa hyytääkin oikein kunnolla.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kuttaperkkataivas - Huivista aurinkolasit Remix 07.08.2013

Kuttaperkkataivas - Huivista aurinkolasit Remix
Niin, ollappa se runoraati ohjelma vielä. Olisi mukava kuulla, mitä Jukka Virtanen tästä sanoisi. Tunnelma on sydämeenkäyvä. Kitaroiti on todella taidokasta ja toimii hyvin runon taustalla. Toisaalta lausuja saa runon istumaan musikkiin niin hyvin, että mietin onko lausuja ammatiltaankin puhetyöläinen. Tuota tekstiä on upea lukeakin. Hyvä, että se on laitettu mukaan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marco&Black Dog. - Hamer Rock. 24.02.2013

Marco&Black Dog. - Hamer Rock.
Hyvää matskua tämäkin. Minustakin rummut saisivat olla rajummat, niin tulisi lisää potkua. Muuten tässä on kyllä kaikki elementit paikallaan. Kitaristille extrapojo.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marco&Black Dog. - Green Eyes Lady. 24.02.2013

Marco&Black Dog. - Green Eyes Lady.
Ai hitsi, miten komeeta! Tämähän on aivan levytyskelpoista tavaraa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lassi Heiskanen - Ylpeästi vainaa 19.06.2012

Lassi Heiskanen - Ylpeästi vainaa
Odotan, että tämä alkaisi soida radioissa. Ellei tämä millekään levylafkalle ota kelvatakseen, niin jo on kumma.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lassi Heiskanen - Maalaan aikaa / mukana Johanna Kankaanmäki 16.06.2012

Lassi Heiskanen - Maalaan aikaa / mukana Johanna Kankaanmäki
Tässä on kaikki kohdallaan. Sovitus on harkittu, biisi on kaunis, hyvin esitetty ja studiojälki on aivan ammattitasoa. Aika kunnianhimoinenkin tämä on. Täydet pojot tauluun.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele SingerFishing - Yksinäisyys 13.06.2012

SingerFishing - Yksinäisyys
Tämähän on, kuin Kreetalle tehty. Tosi nätti laulu ja hyvin tulkittu.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Margen Barhaat... - Mä Olen Kojak... 28.05.2012

Margen Barhaat... - Mä Olen Kojak...
Hyvä! Jotenkin tunnistan pomoja omankin työhistoriani varrelta. Onneksi tuo työelämä onkin jo minulla takana päin. Ainoastaan tätä musiikkipuolta enää. Enää ei tarvitse hyppiä Kojakkien mielen mukaan. Ehkä tausta voisi kuulua enemmän, joskin pitää tässä sanoista selvä saada, joten ei laulua kärsi hukuttaakaan. Siellä on kuitenkin hyvä biitti alla ja antaisi vauhtia enemmän, jos se tulisi hieman vahvemmin. Tietokoneeni äänentoisto tosin ei ole mitään hifiä, mikä kannattaa huomioida.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kilpa-Snacke - Johannes Takasen kohtalosta 04.04.2012

Kilpa-Snacke - Johannes Takasen kohtalosta
Ihan oikeata folkia! Papukaijamerkki ehdottomasti.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele marco.n - Artistin Arkea..(country suomipop) 30.12.2011

marco.n - Artistin Arkea..(country suomipop)
Mukavan letkeää menoa. Hiukan kiireellä tehdyn kuuloinen, tähän olisi voinut ja kannattanut paneutua enemmänkin. Marco tehtailee tasaisesti hyvin toimivia biisejä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele marco.n - Lännen Nopein,,,, 28.11.2011

marco.n - Lännen Nopein,,,,
Letkeä kantribiisi. Laulu kaipaisi mielestäni hiukan kaikua, vaikka toiset diggaavatkin tällaista kuivaa soundia. Kitaristille vielä extra bointsi. Tämä kaveri kehittyy biisintekijänä koko ajan. On niin tuottelias, että kyllä sillä menolla väkisinkin jotain oppii. Luulisi, että hänet pian joku musiikkialan tärkeämies huomaisikin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele marco.n - Ratsastan Huomiseen.. 28.11.2011

marco.n - Ratsastan Huomiseen..
Mukavan rentoa menoa. Huonompia biisejä soi kaljabaarien jukebokseissa pilvin pimein. Minäkin kaipaisin lisää ääntä trumpettiin, jos hienosäätää halutaan. Kyllä tässä olisi hitin ainekset.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lesbian Pain - Tuutulaulu 12.07.2011

Lesbian Pain - Tuutulaulu
Todella vähällä on saatu paljon ja jotain elämää suurempaa aikaan. Upean shamanistinen tunnelma. Tuo delay pizzicatoviulussa on mielestäni hyvä, se antaa rytmin tälle. Kun tämä loppuu, on istuttava hetki aivan hiljaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pyhäkoulu Palaa - Verimeri 22.06.2011

Pyhäkoulu Palaa - Verimeri
Tästä tulee jakomieliseksi. Upea biisi ja samalla toivoo, että maailma olisi sellainen, ettei tällaista biisiä tarvittaisi. Jos se olisi sellainen, ei myöskään näin upeaa biisiä olisi... Apuva! Ajankohtainen tämä on ollut jo monta vuosikymmentä ja kauhistuttava ajatus on, ettei se myöskään menetä ajankohtaisuuttaan vuosikymmeniin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pyhäkoulu Palaa - R.I.P. 28.05.2011

Pyhäkoulu Palaa - R.I.P.
Nämä pitäisi saada radioon! Upeeta, mahtavaa! Näiden taidepläjäysten parissa on mukava käydä viihtymässä ja tämä jatkaa samaa linjaa tyylikkäästi. Näitä täytyy saada lisää!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele marco.n - Mun On Paha Olla.. 22.03.2011

marco.n - Mun On Paha Olla..
Kun on itsekin kokenut kiusaamista kaukaiseen koluaikaan, tästä jäi hiukan ilkeitä muistoja nostava fiilis. Kun toteaa, että meikäläisellä on niistä ajoista jo tosi kauan ja silti ne fiilikset palaavat joskus takaisin, voi vain todeta, miten isosta asiasta tässä lauletaan. Toteutus on mahdollisimman pelkistetty ja se on oikea ratkaisu, tämä ei todellakaan kaipaa ylituottamista.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele English Songs... - War In My Head. 15.03.2011

English Songs... - War In My Head.
En hallitse englantia riittävän hyvin arvostellakseni tekstiä, tai laulusuoritusta siltä osin. Marco toisaalta on niin loistava ilmaisemaan itseään suomeksi, että hänenä keskittyisin siihen. Riffi on hyvä ja tausta toimii komeasti. Laulu minustakin on jotenkin hiukan irrallaan taustasta, mutta toimii kyllä. Urkusoolon soundin olisin toivonut olevan "käheämpi". Siihen voisi laittaa hiukan vaikka säröä mielestäni.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele MarcoN. - Me Mennään Taas.. 15.03.2011

MarcoN. - Me Mennään Taas..
Doctor Carpenter sanoo jokseenkin kaiken, minkä itsekin sanoisin tästä. Joskin tuo keskikohdalla oleva puutuvan soolon paikka mielestäni toimii. Se on jopa hyvä esimerkki siitä, ettei aina ole pakko lykätä kovaa tilutusta joka väliin vaan tuo urkumatto jo pelkästäänkin toimii soolona, joka saa odottamaan jatkoa. Loppupuolella tuo vinkukitara mietityttää tarpeellisuudellaan, mutta sillä lienee tarkoitus, jota en vain äkännyt. Biisihän on biisinä ihan takuuvarmaa Marcoa. Biisintekijänä hän parantaa jatkuvasti, kuin sika sitä kuuluisaa juoksuaan. Kadehdittavan luomisvoimainenkin hän on, uutta tulee tiuhaan tahtiin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele MarcoN. - Anna Anteeksi Rakas(suomipop). 06.03.2011

MarcoN. - Anna Anteeksi Rakas(suomipop).
Uudet laitteet vörkkivät hienosti. Tausta on komea. Biisissä on hyvä melodia elämän makuinen karhea tarina. Taattua MarcoN:ää. Joku aivan pieni miksausjuttu vielä voisi olla, että laulu istuisi tuohon taustaan paremmin. Nyt se jotenkin kuulostaa taustasta irralliselta, mutta en keksi, mitä se on, jonka se kaipaisi. On tämä ysin arvoinen pläjäys kuitenkin. Kitarasoolosta pidin myös, se tulee jotenkin yllärinä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MarcoN. - Kolibri.. 21.02.2011

MarcoN. - Kolibri..
MarcoN parantaa koko ajan, kuin sika juoksuaan. Jokaisen Irwin fanin pitäisi kuulla tämä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Unia (pre-band) - Kotona 17.02.2011

Unia (pre-band) - Kotona
Olen kuullut häissä paljon heikommin onnistuneita lauluja, kuin tämä. Laulusta jää kiva fiilis. Kitarat soitettu tyylikkäästi ja hyvin tämä on laulettukin. Teksti riimitelty hyvin, vaikka pari "puolisointua" riimeissä huomasinkin. Niitä tekevät nykyisin ammattilaisetkin, joten hyväksyttäneen. Tarinahan tässä on tärkein ja se on sellainen, kuin häälahjaksi tehdyssä laulussa pitää ollakin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele marco.n - Matkalla Levyyhtiöön... 24.01.2011

marco.n - Matkalla Levyyhtiöön...
Hieno tarina laulussa, joskaan sitä ei kerrota, tuliko se sopimus sitten... Sitä voi sitten jokainen arvuutella. Musiikkia, jolle ei nyt Leevi ja Leevigsin jälkeen ole ilmaantunut tekijöitä. Siis lauluja tavallisen päähän potkitun ihmisen unelmista ja huolista. Siksi tällä uskoisin olevan markkinatkin. Mistä löytyisi se levy-yhtiö, jolla olisi juuri nyt kiinnostus täyttää aukko? Tausta rullaa mukavasti, eikä siihen ole ahdettu liikaa tavaraa. Laulu voisi tulla hiukan hiljempaa, että taustakin pääsisi enemmän esille. Kulkisi vielä komeammin. Nyt toisaalta tekstistä saa varmasti selvän ja laulun tekijän tuotoksissa on paljon asiaa, piilotettuna rivien väliin. Sanoista pitää silloin selvää saadakin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MarcoN. - Missasin Sut.... 23.01.2011

MarcoN. - Missasin Sut....
Hyvin toimivaa suomipoppia. Senkin kuulee, että taidot kasvavat koko ajan. Tausta on erittäin tyylinmukainen. Joku pieni juttu, kun siellä vielä olisi ns. "koukkuna", joka tarttuisi päähän, niin olisi kympinkin arvoinen. Levy-yhtiöissä niitä "koukkuja" mietitään usein oikein porukalla, että mitähän tähän laitettaisiin...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MarcoN. - Rock And Roll. 20.01.2011

MarcoN. - Rock And Roll.
Hyvä teksti ja hyvin kulkeekin. Tästä ei ihan keksi, ollaanko mukana pienellä huumorilla vai täysin tosissaan. Vähän samanlainen fiilis siltäosin, kuin Peitsamon biiseissä. Tämäkin ansaitsisi tulla tehdyksi oikean bändin kanssa. Voisi tehdä jopa pikkuisen rajumminkin. Kyllä tässä ne Suomalaisen Rockin alkuaikojen fiilikset tosiaan ovat käsin kosketeltavina.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MarcoN. - MAANANTAI 20.01.2011

MarcoN. - MAANANTAI
Tämän voisi hyvin kuvitella tulevan YleX:ltä. Oikein tyylinmukaista Suomi-Rockia. Tuo korkealta menevä kitara välillä hiukan haeskelee stemmaansa. Ei sekään kiinnittänyt huomiota ensikuuntelulla.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele MarcoN. - vanha luu. 18.01.2011

MarcoN. - vanha luu.
Jos tämä olisi tullut radiosta olisin luullut, että tämä oli SIG nimisen bändin tekemä. En tiedä oliko harkittuakin? Tulee mieleen joku "Vuosisadan rakkaustarina". Mikä pudotti pisteitäni on tuo "enkelikuoro" joka on etten sanoisi turhan maskuliininen. Nuo välihuudot on kai tarkoitettu toimimaan huumorina, mutta jos ne jättäisi pois, niin tämä olisi hiton hyvä rakkausbiisi. Melodia on hyvä ja teksti toimii ja on tyylin mukainen. Olisinpa töissä levy-yhtiössä tuotannosta vastaamassa, niin tämä pääsisi markkinoille. Vaikkaan, että soisi myös radioissa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Margen Barhaat... - Työttömän Joulu. 18.01.2011

Margen Barhaat... - Työttömän Joulu.
Mainio pätkä! Nimeksi tälle kylläkin antaisin mieluummin: "Voisinko jo pullon korkata". Kun ei tekstissä ollut edes tuota nimessä esiintyvää lausetta. Tämä Silja Line fiilis yhdistettynä biisin tarinaan on jännä kontrasti. Tässä on hyvä sekin, että konepohja todella kuulostaa koneelta. Luo lisää sitä oikeaa tunnelmaa. Melodia on hyvä ja mukavan ristiriitainen tekstin kanssa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MarcoN. - Ole Mulle Tänään,Älä Ole Tänään. 18.01.2011

MarcoN. - Ole Mulle Tänään,Älä Ole Tänään.
Biisinä oikein hyvä! Soundi vaan on kovasti ohut ja minullakaan ei basso kuulu tällä koneella. Tässä koneessa tosin ei ole mitkään huippuäänentoistot. Laulun ja taustan balanssi on turhan lauluvoittoinen. Tausta, joka on vedetty hyvällä rytinällä, jää suotta jalkoihin. Mutta siis hyvä rockbiisi. Tämän uskoisi keikalla uppoavan jengiin. Yksi niistä projektisi biiseistä, joiden kanssa pitäisi mennä oikean bändin kera jonnekin oikeaan studioon ja tehdä ihan valmiikai. Ellei näille löydy kustantaja, niin onhan se nyt kumma! Ennen demojen ei haluttu olevan turhan hyvin tehtyä, että levy-yhtiöiden omat sovittajat saivat töitä. Nykyisin tuottajat vaativat täysin kustannuskelpoista jälkeä. Säästämistä sekin. Hyvä todiste hyvyydestä sekin, että on käväissyt listan ykkösenä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Margen Barhaat... - Rumien Taivas... 17.01.2011

Margen Barhaat... - Rumien Taivas...
Onneksi olkoon, sinähän olet listalla!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Margen Barhaat... - Rumien Taivas... 11.01.2011

Margen Barhaat... - Rumien Taivas...
Tämä on mainio. Tälle on selvä markkinarakokin, kun Gösta Sunqvist on poissa. Kaljabaarien peräkamarinpojille ei enää kukaan tee musiikkia. Taustahuutelut ovat muutoin ihan hyviä, mutta niitä voisi ehkä miksata pikkuisen alemmas.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Garbolla ei ole mitää järkevää asiaa - Ale-taistelu 28.12.2010

Garbolla ei ole mitää järkevää asiaa - Ale-taistelu
Nythän alat löytää oman tyylisi. Tämä on hyvä. Ehkä toivoisin, että laulussa olisi hiukan enemmän rajuutta paikkapaikoin. Tätä sinun täytyy tyrkyttää levy-yhtiöihin. Tämä voisi aivan hyvin tärpätä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pyhäkoulu Palaa - Kaalimato 14.12.2010

Pyhäkoulu Palaa - Kaalimato
Semmosta se on sanaristikoiden täyttäminen. Näitä kun tulisi radiosta, niin alkaisin taas kuunnella sitäkin laitetta! Mukava taidepläjäys.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pyhäkoulu Palaa - Jäähyväishymni 14.12.2010

Pyhäkoulu Palaa - Jäähyväishymni
Hiton hyvä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele J Heinonen - Violin twist 03.09.2010

J Heinonen - Violin twist
Käypä viulu hyvin kimppaan rautalankakitaran kanssa. Tuotahan pitää alkaa itsekin tutkimaan. On näitä ilo ihmisen kuunnella! Vaikka tämä biisinä hiukan raakile vielä onkin, niin silti tästä tulee niin hyvälle mielelle, että.

Kommentti kappaleesta Kuuntele J Heinonen - Swing round 03.09.2010

J Heinonen - Swing round
Johan tuosta kitarasoundista olisi Hank Marvinkin kateellinen. Rummut hiukan tökkivät jossain kohtaa, muutoin on kyllä tosi upeaa tavaraa. Eikä ne rummutkaan pahasti töki...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Härkä OLE! 01.09.2010

Fillari - Härkä OLE!
Tämä on mahtava! Lähetä ihmeessä tämä jollekin levy-yhtiölle! Pakkohan tämän on läpi mennä. Lisäpointsit tuosta Pasodoblesta rytminä, taitaa olla ensimmäinen laatuaan Mikserissä. Mikäpä se muu olisi tässä voinut ollakaan. Tosi vakavastakin aiheesta irtoaa hauska laulu, niin se parhaiten ajaa asiaansakin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Te Olette Hyvä Yleisö (vol2) 09.08.2010

Fillari - Te Olette Hyvä Yleisö (vol2)
Hyvä kuin possu pienenä. Niin kujin aina tässä projektissa. Parasta näissä on se, että ovat selkeästi omaleimaisia. Jos tämä tulisi radiosta, kesken radion avaamisen, niin heti tietäisi kuka laulaa. Niin sen pitäisi olla. Iskelmiä laulavat tangokuninkaalliset kuulostavat kaikki samalta. Pois ne ja tätä tilalle!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Häähumppa 09.08.2010

Fillari - Häähumppa
Jos nyt tarkkoja ollaan, niin tämä on pikemminkin ehkä jenkka. Tosin tanssivat nykyisin myös "kävelyhumppaa" jota ei saa soittaa liian nopeasti, joten siinä rajallahan tässä mennään. Niin, tuota... Biisihän on jälleen taattua Fillairia. Toimii oikein hyvin kaikilla tasoilla. Teksti soluu niin luontevasti, että kyllä käy katteeks.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Junttakone (rakennusmiehen rakkauslaulu) 09.08.2010

Fillari - Junttakone (rakennusmiehen rakkauslaulu)
Taattua Fillaria jälleen. Mukavan sympaattista Suomi-Rockia. Radioon nämä pitäisi soimaan saada! Kansanliikkeen paikka!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MarcoN. - Elämän Yllärit... 09.08.2010

MarcoN. - Elämän Yllärit...
Gösta Sundqvist onkin ollut jo kauan vailla manttelinperijää. Tässähän se on. En edes tässä menisi korjaamaan tuota kitaraa, se kyllä pitääkin olla juuri tuollainen tässä biisissä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele MarcoN. - Kiitos Kelalle.. 09.08.2010

MarcoN. - Kiitos Kelalle..
Mikäli tämä olisi tehty paremmassa studiossa ja hieman siistitty eräiden sanojen osalta, niin voisi hyvin päästä YleX:n soittolistalle. Nyt se muistuttaa todellakin karaokessa laulettua Popedaa. Kotikylän Kelassa en ole asioinut työttömyys rahojen takia, mutta lääkärissäkäyntien matkakorvauksen suuruus on täällä riippuvainen kulloinkin tiskin takana olevasta henkilöstä. Metalliliiton kassassakin oli viime kesänä pikku ruuhka. Kun työpaikallani alkoivat pakkolomat maaliskuussa, niin elokuun lopulla sai jopa ensimmäisen kerran rahaakin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kreeta - Kaipaan meren ääreen 09.08.2010

Kreeta - Kaipaan meren ääreen
Mukavan symppis musiikkia. Näin pitkässä biisissä kaipaisin taustaan pientä sovituksellista vaihtelua. Tarkemmalla kuuntelulla siellä olisikin yksityiskohtia, joita voisi miksata hiukan enemmän pintaan. Nyt se on hiukan turhan tasaista mattoa. Sinänsä hyvin soitettua ja hyvin soundein. Hyvä mieli näistä kaikista biiseistä tulee yleensäkin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Mojo Band - Dust My Broom 08.08.2010

The Mojo Band - Dust My Broom
Ai kuinka makeaa Steelkitaraa! Vanha Fleetwood Mack tulee tästä mieleen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Mojo Band - Half Dry Wine 08.08.2010

The Mojo Band - Half Dry Wine
Wow, kunnon Bluesia! Oikein tyylin mukaisesti vedetty. Cream tulee minullekin mieleen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kreeta - Milloin saavut sä luokseni 07.05.2010

Kreeta - Milloin saavut sä luokseni
Nätti ja mukavan rento laulu. Sovitus istuu hyvin laulajan tyyliin. Jonkinlainen kansanlaulu fiilis, samalla tavoin kaihoisa. Sopisi hyvin kuunneltavaksi radiosta mökillä, kun ilta tummuu järvellä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lokosa - Satansgod 28.04.2010

Lokosa - Satansgod
Onpa jännä teos. Kasvaa hienosti ja loppuu todella yllättävästi. Jää jotenkin outo tunnelma. Mietin jopa, että meneekö jotain herkkää pilalle, jos kuuntelee uudelleen, mutta kuuntelinpa kuitenkin. Sama tenho jää edelleen. Tätä ei muistele pahalla. Hyvin tehty biisi, jota ei voi kuvitella kenenkään muun esittämäksi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make & Mike - M-Train Boogie (Desert Mix) 28.04.2010

Make & Mike - M-Train Boogie (Desert Mix)
Biisi itsessään olisi toimiva. Se pitäisi sovittaa ja tehdä sitten studiossa. Alussa lähti ihan tanakasti, mutta loppupuolella kitaristi ei jaksa pysyä laulun aikana pelkässä riffissä. Menee sitten puuroksi koko hoito. Ja sitä släppäävää kontrabassoa tämä kaipaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lepakkotiimi - Pure Kovaa 28.04.2010

Lepakkotiimi - Pure Kovaa
Tästä Genrestä minä en ymmärrä yhtään mitään. Olen kuitenkin joskus päättänyt, etten ikinä sano mitään musiikkia paskaksi, enkä siis sano nytkään. Riimittely on kyllä nasevaa, siihen kaiketi tämä genre perustuukin. Ei näitä ainakaan iltasella pysty saunan rappusilla viheltelemään... Niin, minä en ole keksinyt vampyyrileffojenkaan hienoutta. Paitsi, että Bela Lugosin Dragula on loistava.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jam-O - Kukkaruukkureggae 28.04.2010

Jam-O - Kukkaruukkureggae
Minulla on Habaneroja ja Cheyennejä kasvamassa, joten rakkaasta aiheesta on tehty tämä. Varsinkin ensin mainittu on todella taivaallista Dynamiittia! Niin, musiikkiin jos mennään, niin hyvin on tehty tämä paketti. Genre on hyvin hanskassa ja upeat soundit. Hienoja yksityiskohtia sovituksessa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kuoleva Luonto - Pinnan alla tuulee 28.04.2010

Kuoleva Luonto - Pinnan alla tuulee
Tässä olisi kyllä aineksiakin, mutta livemäinen esitys on paikoin melkoista puuroa. B-osissa tuo taustakuoro ei ole yhtään harmoninen. Lieneekö sillä ollut tarkoitus korostaa sanomaa ja tehty niin tahallaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sunset Boulevard - Love Eruption 28.04.2010

Sunset Boulevard - Love Eruption
80-luvun tunnelmiin vievä biisi. Puolen välin paikkeilla ajattelin, että onpas tasapaksua, mutta sitten tulikin suvantovaihe nättien syntikoiden kera ja sitä seurasi oikein maukas kitarasoolo. Hyvä maku tästä jää. Ihan pientä vaisuutta soitossa olen havaitsevinani, mikä tietysti tulee siitä, kun tallentaessa yritetään soittaa mahdollisimman puhtaasti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rope Too Tight - The Flight Of Fenix 28.04.2010

Rope Too Tight - The Flight Of Fenix
Pitäisiköhän tässä puhua Progressiivisesta Heavystä? Alusta ei yhtään pysty arvaamaan mitä on tulossa ja matkallakin biisi muuttuu useaan kertaan. Rumpalin työskentely osoittaa melkoista virtuositeettia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Division XIX - The Dead of the Night 26.04.2010

Division XIX - The Dead of the Night
Tämä ei kylläkään ole meikäläisen musiikkia, mutta tiukkaa vetoa tämä on. Soittotaito on kunnossa. Näissä ei koskaan saa sanoista mitään selvää, kai se tässä genressä ei ole mitenkään kovin tärkeä asia. Kitarasooloakin täytyy kehaista ja kitarointi muutenkin on sellaista, että erottuu edukseen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele AlfaKalle - Party Mr.Hardy, Party All Night Long 26.04.2010

AlfaKalle - Party Mr.Hardy, Party All Night Long
Ensin ei luvannut mitään hyvää, mutta yllättäen kehittyikin ihan hilpeäksi ralliksi. On tämä niin erikoinen, että tästä voisi tulla jopa hitti. Kertosäe on jopa oikein mieleen tarttuva. Nuo retrosyntikat ovat hauskat. Tämähän sitäpaitsi paranee joka kuuntelulla!

Kommentti kappaleesta Kuuntele kenbarbie - krakukas 26.04.2010

kenbarbie - krakukas
Äänityskalusto ei taida olla kovin tasokas tässä. Sanoista en saanut mitään selvää. Oliko tässä muita instrumentteja, kuin kitara ja rummut ollenkaan. Voisi tämä toimiva biisi ollakin, jos se tehtäisiin "oikeasti".

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sunset Boulevard - Sunset Boulevard 26.04.2010

Sunset Boulevard - Sunset Boulevard
Bändi soittaa hyvin. Senkin kuulee, että vaivaa on nähty. Biisistä ei oikein löydy koukkua, joka jäisi mieleen. Soundit ovat hyvät ja pidin kitarasoolosta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Synapsit 26.04.2010

Kalashnikov - Synapsit
Bändin nimestä odotin paljon rajumpaa kamaa. Hiukan puuroinen, joskaan tietokoneeni äänentoisto ei ole mitään HiFi tasoa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - My Babe Won´t Let Me Go 26.04.2010

TOB - My Babe Won´t Let Me Go
H e l e v e t i n H y v ä!!! Bändi toimii komeasti. Suomalaisten ongelma on usein, että vaikka soitto kulkee, niin laulu on vaisua. Tässäpä toimii sekin. Onnea tuleville maailmankiertueille!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Kuvia kumarra 26.04.2010

Fillari - Kuvia kumarra
Jaahas, Fillari Goes Folk tällä kertaa. Ja taas toimii, alkaa olla taattua kamaa nämä Fillarin biisit. Minä kuuntelen tätä mieluummin, kuin Lauri Tähkän tuotantoa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele J Heinonen - Magic twist 22.04.2010

J Heinonen - Magic twist
Kyllä vanhan sielu lepää näitä kuunnellessa. Upeat soundit. Jos vahvistinkin on itse tehty, niin kyllä käy katteeks!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elämää ja aivokemiaa - Bailaustai 02.12.2009

Elämää ja aivokemiaa - Bailaustai
Kiva poppis biisi. Minua hiukan häiritsi, kun aina juuri kun alkaa kulkea biisi aina vaihtaa komppia. Tämän voisi antaa kulkea kokoajankin. Tästä tulisi hyvä bailupiisi. Perjantai on aina hyvä biisin aihe.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marccus - Talk 02.12.2009

Marccus - Talk
Hyvin toimivat laulut pistävät ensimmäisenä korvaan. Soitto ei paikoin kuulosta oikein rennolta. Sovitus on aika kunnianhimoinen, mikä lienee syynä. Pidän kyllä tästä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Exoar - Identity 02.12.2009

Exoar - Identity
Genre ei minulle luvannut hyvää, mutta tämä olikin positiivinen ylläri. Soundit ovat mureat ja soitto toimii tarkasti. Laulussa on energiaa ja biisi vie mukanaan. Kun tällainen vanha pieru diggaa tätä, niin onkohan se sittenkään hyvä merkki...

Kommentti kappaleesta Kuuntele PRemedy - Mindless Crimes 02.12.2009

PRemedy - Mindless Crimes
Komea biisi. Tasapainoinen äänitys. Soittajilla homma hanskassa. Mitä sitä muuta enää kaipaa. Loppu on onnettarista kiinni, toivotaan heidän olevan suopeita!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Harja talonen & jenkkakahvat - Riehutaan (Nukkumaanmenolaulu) 02.12.2009

Harja talonen & jenkkakahvat - Riehutaan (Nukkumaanmenolaulu)
Jaahas, pikkuoravat ovat taas täällä. Jotenkin kovin varovaisesti näytelty. Sitä ei kotistudiossa tietty oikein pysty pistämään isolleen... Pitch shifteri tekee hiukan puuroista jälkeä. Taitaa olla tietokoneen pluggari. Isolla rahalla saa parempia rautaversioina, mutta siis isolla rahalla... Kyllähän tämä hymyyn saa! On niin tutun kuuloista...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lokosa - Bangles 02.12.2009

Lokosa - Bangles
Tämä voisi mielestäni hyvinkin soida Yle-X:llä. Voihan olla, että vielä soikin. Tässä on kaikki osa-alueet mielestäni kohdallaan. Tekstin sanoma ei tosin vielä ole auennut, jos sen aina tarvitseekaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rokres - Instrutsi (keskeneräinen) 23.11.2009

Rokres - Instrutsi (keskeneräinen)
Proge heavya, voisi nimetä. Jotakin etno vaikutteitakin olin löytävinäni. Soitto toimii hyvin. Mielenkiintoista, miten tulee jatkossa muuttumaan, kun on vielä kesken. Tämän tallennuksessa on tainnut mittarit lyödä punaiselle, paukahtelee ikävästi kaiuttimissa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lokosa - Lukko 23.11.2009

Lokosa - Lukko
Hyvin soitettua suomi-Poppia. Voisi hyvinkin päästä Yle-X:n soittolistalle, jos olisi ison levy-yhtiön tuote.

Kommentti kappaleesta Kuuntele electrichaos - Skin 23.11.2009

electrichaos - Skin
Tässä on soundimaailma melko puuroinen, voihan se olla täysin harkittuakin. Jos on, en oikein keksi miksi. Pitäisi ehkä päästä kuuntelemaan discolaitteilla ja oikein lujaa, sitten se imu saattaisi löytyäkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Joni Holtiton AKA SikaRaunio - StereoTyypit - Takas maanpinnalle 23.11.2009

Joni Holtiton AKA SikaRaunio - StereoTyypit - Takas maanpinnalle
Kuulostaa kyllä ihan oikealta. Genre on niin vieras, etten puutu biisiin enempää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Pato 23.11.2009

Kylmän Raudan Sepät - Pato
Hyvin soitettua ja laulu toimii, siitä jopa pitää antaa erikoismaininta. Lyriikan sisältö ei oikein avautunut, josko se nyt on edes tarpeellista.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Musta Lista - Tehdas 23.11.2009

Musta Lista - Tehdas
Niinpä, minunkin työnantajani teki vararikon. Ikävä visio, mutta niin totta. Hyvin tehty ja soitettu biisi. Kasvaa mukavasti loppua kohden.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Misstep - Black Line Light Mix 20.11.2009

Misstep - Black Line Light Mix
Tämä pitäisi viedä miksattavaksi johonkin kalliiseen ammattistudioon heidän releillään ja tuottajan kanssa. Kyllä tässä olisi kaikki kohdillaan. Laulukin toimii, sehän on kotimaan hevibändien Akilleen kantapää ollut kautta aikojen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Roni Samuli - Äiti 20.11.2009

Roni Samuli - Äiti
Käytettävissä ei liene ollut kovin hienoja laitteistoja. Puutteista on kuitenkin selvitty. Biisi on ihan toimiva. Pitäisi päästä toteuttamaan paremmissa olosuhteissa bändin kanssa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Putte Ranta - My Redhead Girl 20.11.2009

Putte Ranta - My Redhead Girl
Tulipa nostalginen olo. Oikein nuorena 60-luvulla kun kuunneltiin Donovania kaverin patterilevysoittimella. Mukavaa, että ei vanhaa folkkiakaan ole unohdettu, tai olisiko tuo tulossa takaisin...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Musta Lista - Hiljaa kuunnellaan 20.11.2009

Musta Lista - Hiljaa kuunnellaan
Ja ei, kun Yle-X:n soittolistalle ja eetteriin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Paskoja Vihanneksia - E-Bow Meets Didgeridoo In An Unreal Room 20.11.2009

Paskoja Vihanneksia - E-Bow Meets Didgeridoo In An Unreal Room
Olipa taide pläjäys. Koitin kuvitella elokuvaa, jossa tämä olisi. Ensin yritin ajatella Australian autiomaata nimen takia, mutta lopuksi löysin itseni alaskan lumierämaasta. Että tämmönen tapaus tälläkertaa...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Travesty of Sympathy - Two Seasons 20.11.2009

Travesty of Sympathy - Two Seasons
Soitettu hyvin, mutta laulussa olisi skarpattavaa. Genre ei ole minulla hallussa, joten en sano biisistä mitään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dismay - Trust in Vain 20.11.2009

Dismay - Trust in Vain
Soitto toimii komeasti ja soundit ovat selkeät. Tämä hevin alue on sen verran vieras, etten kommentoi biisiä itseään. Sovituksesta pidin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Hymy Pyllyyn 19.11.2009

Fillari - Hymy Pyllyyn
Niih, tottajumalauta vallankin siellä pohjanmaalla! Taattua Fillaria. Herttaisen rattoisasti kulkeva biisi. Hyvää Pubi kamaa. Saisi joku levytuottaja jo huomata nämä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - Shining Floor 19.11.2009

TOB - Shining Floor
Tässä on kyllä ainesta. Satsatkaapa tähän pari kolme satasta lisää ja miksauttakaa se jossain hyvässä ammattistudiossa. Saattaisi hyvinkin poikia rahat takaisin!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Nelikymppinen 25.10.2009

Fillari - Nelikymppinen
Mukavasti rullaava biisi tämäkin. Tätä olisi kiva soittaa Juke Boxista lähibaarissa keskiolutta särpien!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marko Lindin hengellinen musiikki: - Yöperhonen 23.07.2009

Marko Lindin hengellinen musiikki: - Yöperhonen
Oikein nätti biisi. Tällaisia ei ole tehtykään 70 luvun jälkeen. Tuli oikein nostalginen olo!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Tie 24.04.2009

Fillari - Tie
Mukava ralli. Livenä soiton kun vielä huomioi, niin lopputulos on tosi hyvä. Tekstihän näissä kaikissa rullaa tosi luonnikkaasti. Onnea valitsemallasi tiellä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillarin tarakka - Te olette hyvä yleisö 02.04.2009

Fillarin tarakka - Te olette hyvä yleisö
Kiva melodia, se on tänä päivänä mannaa, että joku tekee sellaistakin. Teksti toimii myös hyvin. Loistava lopetusbiisi keikalle! Pitäisi löytää kustantaja, tämä olisi kyllä ihan valmista tavaraa. Lisäpointseja soundeista.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillarin tarakka - Lohdutussilikoonit 02.04.2009

Fillarin tarakka - Lohdutussilikoonit
Nyt tuli kesää ikävä, että pääsee ongelle... Kiva tunnelma tässäkin. Sanoitus toimii hyvin, vaikka onkin riimitön, ei sitä edes huomaa ellei ajattele.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - BMW 02.04.2009

Fillari - BMW
Oikein toimiva Rock-ralli. Teksti kulkee luontevasti ja istuu rytmiin. Tämän hetken kaikki ammattilaisetkaan eivät pysty samaan. Myös soitto ja laulu toimivat hyvin. Pitäisiköhän tästä kaapata biisi oman bändin repertuaariin...

Kommentti kappaleesta Kuuntele marhas - Tiellä Valheiden 14.12.2008

marhas - Tiellä Valheiden
Huolellista työtä, mikä näemmä on jo kantanut hedelmää. Mukava tunnelma biiseissä. Täällä on peukut ylhäällä, jospa siitä ura urkenisi...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kokous - Raudankaivajat 13.04.2006

Kokous - Raudankaivajat
Upeaa! Proge ei ole kuollut! On tainnut tulla kuunneltua Jethro Tullia? Eipä mennyt hukkaan, jos niin on. Löytyisipä tälle kustantaja.
10