Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 10 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Charayana - Liberation [radio edit] 07.08.2004

Charayana - Liberation [radio edit]
Kivan pehmeä saundi.. eli miksaus toimii. Luo Kivan hempeän fiiliksen biisiin. Tosin saundit itsessään on hiukan persoonattomia. Soolo komppi taas on kuultu jo viime vuosituhannella niin moneen kertaan et se ei enää jaksa innostuttaa samaan tyyliin. Laulu on hieman tyyliä "wannabe Justine Suissa", mut ihan ok. Melodia on keskiluokkan ok tasoa. Sanotus hieman yksinkertainen. Hieman olis saanu ol enemmän persoonallisuutta laulussa ja biisissä yleensäkin niin olis ollu huomattavasti parempi mut hyvä näinkin.. 8 1/2
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Uplink - Misty Morning 31.07.2004

Uplink - Misty Morning
noni, nyt mentiin :) hemmetti mut sul on hyvii saundeja. ja draivia löytyy tästäkin biisistä. Oceandriven jälkeen on odotukset korkealla. :( pettymys on suurempi ko olis saanu olla.. tosa soolos ei oo oikeastaan mitään.. melodia on niin keskinkertainen ku olla ja voi. soolokomppikin on sieltä paremmalta vuosituhannelta.. valitettavasti. mut onneks tekninen puoli pelastaa tän biisin. miksaus ja saundit loistavat.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beatcontrol - Here We Go (Radio Cut) 19.03.2004

Beatcontrol - Here We Go (Radio Cut)
Menoo on ko pienes pitäjäs. Siitä kypä, mutta.. Basari on jääny johonkin.. johonkin Hawajin lämpöön lekottelemaan tai jotain.. :) Muutenki miksaus hiukan puutteellinen. Melodia ihan okei. Ei jää turhii miettimään ja siitä plussaa. Kaiken kaikkiaan ihan menevä biisi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beatcontrol - Beatcontrol (vocal) 02.03.2004

Beatcontrol - Beatcontrol (vocal)
Tää on jotain!!!! Toi laulu on ihan kunkku!! (tai kuningatar täs tapauksessa) ;) Biisin ikä kyl näkyy, mut ko tomii ni toimii..... Ei se ikä siin sit enää mitään paina. Lisää odotetaan.. P.S. Jokos sitä endorfiniäki saatais tänne :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beatcontrol - Awake the club 02.03.2004

Beatcontrol - Awake the club
Toimii!!!!! Ja lainatakseni tost yläpuolelta: Kokemus näkyy ja kuuluu.. ;) Tätä lisää..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Orgazmo - Tears (ft. VPM) 31.07.2004

Orgazmo - Tears (ft. VPM)
oli ihan pakko kommentoida biisin tunnelmaa. on erittäin mukava. eritoten tuo huilu saundi mikä ei ole parhaasta päästä, mutta sen melodia. miksaus ja saundit eivät ole ihan parhaasta päästä mutta ok kuitenkin.. lauluakin olis voinu käsitellä enemmän.. jäi vähän kuivaksi, kuin saundipuoli muutenkin. :/
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Human Sound - Simplified Sounds 31.07.2004

Human Sound - Simplified Sounds
hyvä draivi, mut miksauksessa on hieman jotain hämminkiä, mut ei haitaksi asti. Clap-soundi on huippuluokkaa.. itte ferrykin saattais olla kateellinen :) soolo jää kyl sit hiukan johonkin viimevuosituhannelle :/ rakenteeltaan ja saundeiltaan biisi on kunnossa.. paitsi ehkä basso & basari.. basso on hieman kepeä saundi ja basari ei oikein sovi saundina tähän biisin, mut voin olla väärässäkin. mut muuten hyvä biisi. toi clappi tulee ainaki tos lopussa hiukan yli..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele WastEr - (I'm in Love With a) Hollow Man 31.07.2004

WastEr - (I'm in Love With a) Hollow Man
hiukan korjatakseni.. tulihan se hollow mankin sieltä :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele WastEr - (I'm in Love With a) Hollow Man 31.07.2004

WastEr - (I'm in Love With a) Hollow Man
lähtee mukavasti liikkeelle.. kivoja saundeja alussa. jotain pieniä epäsointuja tai vastavaa melodiassa.. melodia muuten on suht kaunis. sit päästäänki lauluun. ei oo toi ääni ihan valmis ja muutenkin hieman epäselvää lausuntaa joissain kohdissa. en kyl löytäny tota biisin nimee mistään, saati siihen liittyvää, mut ehkä ei oo tarkotuskaan.. noi tausta hönkäilyt ei oikein toimin ja saa aikaan pientä epäsointua, mut ei kuitenkaan niin et karskahtais korvaan kovin pahasti.. paremmin miksattuna toi laulu olis hyvä.. nyt se on vaan keskinkertainen. tunnelma pelastaa arvosanaa..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Incolumis - Tsunami (original mix) 31.07.2004

Incolumis - Tsunami (original mix)
Hitto mikä gruuvi!!! Mahtava draivi ei voi muuta sanoa.. mutta.. Jää hieman ykstoikkoseksi.. onneks tos 4min kohal tuli toi suvanto.. Ja taas mentiin :) Helvetin hieno saundi tosa compissa (anteex ruma sana, mut en keksiny muutakaan yhtä voimakasta sanaa) Miksaus on erinomainen.. ehkä paras mitä tääl oon kuullu. Ja jalka heliuu :) jos sais hiukan jotain komppia tai sooloa tohon gruuvin päälle, olis täyden kymin biisi. saundit oli kaikki kohillaan.. ainut miinus oli se ykstoikkoisuus.. eli = 10- (saat 9 tohon arvosteluun ko se ei ihan sen kympin arvonen ollu)
9