Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 22 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Re-Pulse - Moment In Ecstasy 14.07.2007

Re-Pulse - Moment In Ecstasy
Laulajan ääni on miellyttävän kuuloinen, vahva mutta heleä. Kappale paranee loppua kohden kun mukaan tulee myös laulettu kertosäkeistö. Jotain olisin kaivannut rytmitykseen, koska tulee jotenkin tasapaksusti. Mikseri.netin parempaa kamaa kuitenkin!

Kommentti kappaleesta Kuuntele SOULTRAY - My name on your stone 14.07.2007

SOULTRAY - My name on your stone
Kappale on itselleni vähän liian melodiatonta tykitystä vaikka kertosäe ei huono olekaan. Mp3 laatu ei anna täyttä kunniaa biisille ja pellit rätisevät vähän turhan treblesti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Pyhäpäivä 13.07.2007

Kalashnikov - Pyhäpäivä
Kyseinen biisi ei lähentele omaa musiikkimakua, mutta kappale on ihan mukavaa kesämusiikkia, jota kuunnella baanalla ikkuna auki. Itse olisin jättänyt taustalla kuuluvan surisevan efektin pois, koska ainakin kuulokkeilla kuunnellessa häiritsee itseäni ja aluksi kuuntelee onko miksauksessa jotain vikaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi 14.07.2007

Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi
Biisissä on mukavasti potkua ja hyvät kitarat. Itse olisin kaivannut kertosäkeeseen vielä jotain melodista koukkua, jotta itseeni olisi kympillä iskenyt. Lajissaan varmasti hyvä biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chrism - Chapter III: The Messenger 09.02.2005

Chrism - Chapter III: The Messenger
Laulajan ääni on erittäin jees!Vähän oli miksauksessa vielä hiomista, koska vähän oli puuroa joissain ja syna hiukan liian pinnassa. Tiedä paljonko taas mp3 muoto on heikentänyt. Todella "hauskan" kuuloista ja jopa progemaista. erikoisia sovituksellisia ratkaisuja+.soitto kulkee ammattimaisesti!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele No_ - The Execution 18.02.2005

No_ - The Execution
Kitarat tuntu olevan jotenkin erillään kun laulu ja muu melodiamatto miksattu mukavasti. Laulajalla persoonallinen ääni vaikka ei oma suosikkini tyyliltään olekaan. Biisi keskitasoa parempi ja äänenlaatu mikserinetin parempaa puoliskoa vaikka itselleni biisi itsessään on tärkeä ja se voi olla hyvä huonoilla saundeillakin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beautiful Betrayal - My Bleeding Scars 21.09.2006

Beautiful Betrayal - My Bleeding Scars
Erinomaiset saundit ja biisikin rullaa mukavasti. Englannin lausunnasta voisi aina sanoa, mutta kaikki muu onkin erittäin pro-kamaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Extra Virgin - Don't Torture 16.08.2004

Extra Virgin - Don't Torture
Lauluja kuulostaa hyvältä! Kertosäkeessä oli ajatusta kiitettävästi. Soittajat osaavat hommansa. Saundit aika hyvin kohdillaan. Muuten biisi ei mitenkään erityisesti sävähdyttänyt.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Joonas S. - This feeling 15.08.2004

Joonas S. - This feeling
Biisin alku sai itessäni jotenkin haikean tunteen, mutta sitten kappale alkoi tuoda enemmän hyviä fiiliksiä:) Jotenkin pitäisi saada skittaa enemmän esiin ja äänimaailmaa laajennettua. Biisi on sinänsä mukavan kuuloinen, soitto ammattitaitoista ja laulu ok!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Die/For/Why - Scum of the earth 14.08.2004

Die/For/Why - Scum of the earth
Laaja musiikkimakuni kattaa myös kyseisen tyylin. Kappale olisi tarvinnut virveliä alun jälkeen niin biisi olisi lähtenyt paremmin käyntiin ja saanut uutta pontta. Kappaleessa oli joitain trancevaikutteita. Sinänsä ihan ok kuuloista kun vielä saundit saisi paremmin esiin. Onko tehty trackkerillä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kongo - Tyhjä Huone 12.08.2004

Kongo - Tyhjä Huone
Alku lähtee vahvasti!Laulu on sinänsä puhdasta, mutta vähä liian hentoa omaan makuun.Soitto kuulostaa hyvältä ja saunditkin on ihan hyvät. Biisi on ihan ok suomirokkikappale!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tahra - Mitä Jää? 14.08.2004

Tahra - Mitä Jää?
Biisi kuulostaa ok, mutta jotain puuttuu, että biisi lähtisi todella etenemään. a osa kuulostaa kompin osalta jotenkin turhan hennolta. Laulu hieman liian edessä ja kovalla. Alku on hyvä ja alkaa odottamaan hieman parempaakin kuin mitä lopulta on tulossa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Damake - Alone 10.08.2004

Damake - Alone
Melodiat parani loppua kohden. Basso oli liian tuhnu ja haitsua liian vähän pinnassa. Basso kun jämäköityy niin biisi tulee selkeämmäksi ja hatsu antaa biisille jatkuvuutta. Hyvän kuulosta muuten!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Olavi Takatalo - Kuuletko 13.08.2004

Olavi Takatalo - Kuuletko
Soundit tuntuvat tulevan voimakkaammin oikealta puolelta. Soolokitara hiukan viiltää lopussa(vähän liiankin terävä). Biisi on sinänsä hyvän kuuloinen ja hiukan vielä viilausta lähinnä soittimien äänenvoimakkuuksiin niin avoTT!Laulajalla on persoonallinen ääni, vähän Vilkkumaata, mutta herkempi ja hennompi. Johonkin kohtaan kaipaisi vähän kovempaa rutistusta laulajan taholta, biisissä on kuitenkin sen verran rankkuutta!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele 2Pro - Lift Me Up [v2] 17.07.2004

2Pro - Lift Me Up [v2]
Aika erikoisen kuuloinen biisi, jossa on sekaisin erilaisia tyylejä. Kertosäkeistö jää päähän soimaan jo ensimmäisen kuuntelun jälkeen.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jouni T & Kummitusprojekti - Merellä 18.07.2004

Jouni T & Kummitusprojekti - Merellä
Mukavan kuuloinen kappale. Sopii kesään erittäin hyvin. Rummut ehkä vähän takana ja vaisut. Basso kuulostaa hyvältä. Laulu on siinä ja siinä ettei mene välillä jo liian matalalle laulajan äänialaan nähden.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tahra - Rotta 14.08.2004

Tahra - Rotta
Pidin tästä enemmän kuin tosta uudemmasta. Tässä on potkua kunnolla ja kertosäe, joka mulle on tärkeä, on hyvä. Laulajan äänessä on biisissä tarvittavaa väriä eli vähän käheesti mennään. Rumpujen miksauksessa erityisesti korjaamista. Bassorumpu on liian "konemainen tumps" ja virveli on viritetetty hiukan liiaan kireälle. Voisi olla vähän tummempi kun nyt on aika terävän oloinen. Huilu alussa mukava. Mutta mitäs minä neuvomaan. Hyvää meininkiä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jarkko Kuoppamäki Band - Laiska-Jaakko (2004) 14.08.2004

Jarkko Kuoppamäki Band - Laiska-Jaakko (2004)
Laulajasta tulee mieleen joku toinen laulaja...Hanhiniemi...Rummut mukavasti pinnassa, mutta sinänsä hyvät kitarat voisi olla vähän selvemmät. Biisi on ihan hyvä vaikka ei mitenkään erityisesti sykähdytäkään.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele ...Nothing But The Truth - Executed Soul 10.08.2004

...Nothing But The Truth - Executed Soul
Alun pianot suhisee aika kovasti ilmeisesti hiukan heikon samplen takia. Muuten ihan kivan kuuloinen balladinpoikannen. Virveli vois olla hiukan jämäkämpi kun nyt on haitsumaisen terävä. Mukavat melodiat löytyy...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ...Nothing But The Truth - Time To Go 10.08.2004

...Nothing But The Truth - Time To Go
Kuulostaa trackkeriltä:) Mukavaa vedätystä. Erityisesti 2.40 kohdilla on hyvä demppipätkä. Ongelmana trackkereissä on vähän toi et tuplat voi sotkea musiikkia varsinkin nopeena. Käypäs katsomassa tuolta mun sivulta samanniminen pätkä jossa myös käytetty apuna impulsea. Biisi on tehty 2002-2003 vaihteessa!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele ...Nothing But The Truth - Blacksmith 10.08.2004

...Nothing But The Truth - Blacksmith
Mättöä löytyy. Ehkä vähän loppua kohden yksitoikkoiseksi muuttui áinakin toisella kuuntelukerralla. Alko kiinnosta noi samplet!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele ...Nothing But The Truth - Goblinforest 10.08.2004

...Nothing But The Truth - Goblinforest
Tutullani minomuksella myös gobling foresti ja tehty kaiketi impulsella(Joskin musiikki tyyli vähän eri). Tämä kuulostaa oikein hyvältä. Sopivaa tummuutta ja jyhkeyttä löytyy vaikka ehkä hiukan suttuista ainenkin mp3. Piano kuulostaa hyvältä. Kaveri osaa träcätä!
9