Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 71 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele ISÄM MAA - JIHAD OF TEUVO HAKKARAINEN 27.01.2012

ISÄM MAA - JIHAD OF TEUVO HAKKARAINEN
On mukava kuunnella!

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Munchies - (that guy smells like) the munchies 09.04.2011

The Munchies - (that guy smells like) the munchies
Jollain härskillä tavalla tulee mieleen Joy Division ja Tarantinon leffameininki. Loistokkaan ja letkeän kreisiä menoa, toimii.

Kommentti kappaleesta Kuuntele happy-go-lucky - trippin' 09.04.2011

happy-go-lucky - trippin'
Tää on edelleen niin pirun toimiva. Orkesterinne käsittelee, I'd say.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dian - Happy Now? 07.02.2011

Dian - Happy Now?
Teillä on kaikki ainekset nousta kotimaan musalistojen kärkeen tällä eri tyyliset kuuntelijat tavoittavalla lempeällä, mutta rokkaavalla tyylillänne. Osaatte toimivasti kokeilla uusia juttuja jättämättä kuitenkaan taakse omaleimaista Dian -henkeä, josta teidät nykyään tuntuu jo helposti tunnistavan. Kävin tarkastamassa kuulumiset virallisilta nettisivuiltanne ja olen vilpittömästi iloinen puolestanne, että olette saaneet musahommat rullaamaan. On hauska seurata taitavien muusikkojen kehittymistä jo ihan alkumetreiltä. Biisistä itsessään kertoo paljon jo se, että se kesti yhteen putkeen neljä kuuntelukertaa, jotka olivat välttämättömiä kirjoittaessani edeltäviä ajatuksiani bändistänne. Tällainen jatkosoitto ei yleensä tunnu toimivan kohdallani. I'm happy now, thanks for asking about it with this track. PS. Matka Oulusta Helsingin keikkalavoille kestää kaiken kaikkiaan noin kuusi ja puoli tuntia. Ei paha, ihan näin vinkkinä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele El Camach - Over you 07.02.2011

El Camach - Over you
Ei tarvita näemmä kuin 5 sekunnin potku letkeään rokkiviisuun, jotta pääsee matkustamaan mielessään takaisin viime kesään. Hyvin toivottu ajatusleikki näin helmikuun alussa. Väistämättä tulee mieleen muun muassa Hurriganes, ja jo edellä mainittu CCR. Pitänee tutustua muihinkin tekeleisiinne.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Thunderbaum - The Rockpot 01.04.2009

Thunderbaum - The Rockpot
Seinäjoen AMK:ssa opiskeleva kaverini soitti tätä biisiä mulle taannoin eikä se vielä ekalla kuuntelukerralla tuonut mulle mitään merkittävää kuunteluelämystä. Myöhemmin kotona yksin ollessani palasin MySpace-sivustollenne kuuntelemaan saman biisin uudestaan ja tajusin, ettei mulla tainnut olla korvat auki ekalla kuuntelukerralla. Nyt tätä biisiä tulee popitettua monta kertaa päivässä nupit kaakossa. Ihan saatanan kova meininki!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kansalainen - Kompurointia 18.04.2007

Kansalainen - Kompurointia
Ihan älyttömän tarttuva riffi. Vokaalit taustalauluineen toimii ja koko kappale on ihan radiosoitto-, muttei suinkaan mitään tusinatavaraa! Älyttömän jees, propsit. Joissain kohdissa tulee Tom Waits/RHCP -tyylin lisäksi mieleen kovasti myös yksi vaikutteistanne, YUP! Niillä on kovin samanlainen meno. Pitäkää lippu korkealla!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Free Soul - Game Over 28.09.2006

Free Soul - Game Over
Vokalistilla on ihan mielettömän kaunis ja puhdas ääni! Kaikki soittimet soittaa tasaisesti hyvin yhteen, eikä mikään jää toisen varjoon. Miksauskin on kaiken lisäksi hyvin onnistunut, vaikken siitä osa-alueesta muuten enempää tiedä. Olen suhteellisen kyllästynyt sellaisiin tapauksiin, joista koitetaan väkisin tehdä mahdollisimman funksoulgroovejeejeeletkeetä -kappaleita, tämä oli erittäin positiivinen yllätys. Suorastaan ihana tapaus. Harvoin kymppiä annan, mutta te sen ansaitsette. Pitänee kuunnella ilmeisesti muutkin tekeleenne.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dorian Crew - Twin Barrel 29.04.2006

Dorian Crew - Twin Barrel
Niinkuin edeltäväkin sanoi, menee ehkä taustamusana. Tartteis vielä jotain sellasta, mistä nämä muistaisi paremmin, ei jää oikein mitään käteen. Mieleenpainuva melodiarinkutus tekisi tässä terää. Hauskat soundit, mutta aika tasapaksua alusta loppuun. Kuten broidi tuossa äsken ilmaisi, tämä sopisi oikein hyvin logiikkapelin taustalle :D Johonkin, missä pitää ajatella paljon. Kuitenkin, parempi kuin tuo aikaisempi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dorian Crew - Masters Nutz 24.04.2006

Dorian Crew - Masters Nutz
En oikein tiedä, miten tätä pitäisi arvostella. Alussa esiintyvää sekavaa ääntä olisi voinut lyhentää ja miksata hiljemmaksi ja pehmeämmäksi. Se antaa aika heikon potkun kappaleelle ja laskee ennakko-odotuksiani Savolaista kohtaan. Kappaleen puolivälissä tulee esiin kiinnostavimmat soundit ja kappale saa vähän kontrastia. Sopivan pituinen säätö, mutta lopun koittaessa mitään ei oikein tuntunut jäävän käteen. Kokonaiset viisi minuuttia kappale on mielenkiintoista äänileikkiä, mutta erottuakseen hiukan genrestään, se tarvitsisi jotain omaperäistä. Kuitenkin, way to go!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Duo Sydänvarkaat - Kultaa kauniimpaa 24.02.2006

Duo Sydänvarkaat - Kultaa kauniimpaa
Ihana kappale! Kaikki toimii ja laulu on erittäin tasokasta. Tausta duppaduut ovat niin tasaiset ja sykäykselliset, että epäilen vähän, jos olisivat koneella tehdyt. Korkeat pisteet erittäin onnistuneista ja kirkkaista päävokaaleista ja tunnelmasta. Toimii!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kansalainen - Sade ei tule tippoina 22.01.2006

Kansalainen - Sade ei tule tippoina
Mainiot sanotukset, loistava bändi, hyvää soittoa, rento meininki. Ää en tiedä. Täydellistä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Länä - Better Place 26.12.2005

Länä - Better Place
Olen aika eri linjalla, mitä aiemmat kommentoijat. Tausta on aika peruskamaa, ei niinkään ammattimaista, sillä se seuraa peruskaavaa, eikä siitä saa oikein mitään irti. Vokaaleja en menisi haukkumaan, niissä kun ei ole mielestäni mitään muuta huonoa, kuin kaiken arvostuksen alentava älyttömän huono englannin lausunta. Sitäpaitsi kappale taitaa olla liian vaisu ja vaihtelun vähäinen, ettei se välttämättä menisi edes clubilla. Seiska.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mahtavat Andersonit - Olen Kaivannut Elinaa 27.03.2006

Mahtavat Andersonit - Olen Kaivannut Elinaa
Auuuts. Tulee mieleen Muumipeikko ja pyrstötähti -elokuvan loppurallatukset. Taustoihin kaipaisin lisää särmää ja vokaaleihin lisää varmuutta, sitten tämä voisi vastata enemmän sellaista kuunneltavaa kappaletta. Eritoten taustat kusevat sen verran, ettei tätä kauhean pitkään kestä kuunnella. Syna taustalla on miksattu liian kovalle ja välillä se meinaa peittää laulunkin. Myös joku ihmeellinen pisaraa jäljittelevä ääni taustalla pistää korvaan aika pahasti. Onhan tässä silti ihan söpskä rallatus.

Kommentti kappaleesta Kuuntele förderband - unpolished statement 22.11.2005

förderband - unpolished statement
Tykkäsin kovasti tämän tunnelmasta. Basso on tosi jees ja muutenkin hyvä kappale! Jejee, forderband määrää.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taso - Palvelija 11.11.2005

Taso - Palvelija
Haa! Loistavaa, johan olen tässä odotellutkin uutta materiaalia teiltä. Äänitys on vähän kehnon puoleiset, mutta muuten oikein oivaa Tasoa. Etenkin kitarat toimii! Hoh.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sideshow - Valley's tale 22.11.2005

Sideshow - Valley's tale
Vokaleita arvostellessa artikulointi on hyvää, mutta niin sanottu finnrish särähtää aika pahasti korvaan. Lisäksi alussa tuntuu, että laulaja ei pääsisi välillä ihan alas saakka, joten äänessä kuulee pienen paineen. Kun kappale alkaa, niin kyllähän sen loppuun asti ihan mielellään kuuntele. En oikein paremmin osaa tätä arvostella. Kai tämä ihan hyvä oli, kasi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele F R E A K T H R O N E - Freakman Of The Century 03.11.2005

F R E A K T H R O N E - Freakman Of The Century
Oho oho! Heti, kun kappale alko, suu loksahti auki. Ihan sairaan hyvä setti. Laulaja, kitarat ja kaikki toimii. Ai saakeli, miten hyvä! Lisää, kiitos.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electric Monk - Modern Day Scoundrels 22.11.2005

Electric Monk - Modern Day Scoundrels
Hoh, ihan täydellinen! Vokalisti on ihan mahti ja soitto on mukavan energistä. Jeejee hyvä pakkaus päätöntä menoa. Turha enää kehua, ysi tulee.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elämää ja aivokemiaa - Hän elää 23.11.2005

Elämää ja aivokemiaa - Hän elää
Kylläpä on mukavan pirteä rock-kipale! Mukavan iloista meininkiä alusta loppuun, soittonne energia tarttuu helposti kuulijankin. Rennot sanat ja hyvä tunnelma.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Juha Kiili - Puhelin 05.11.2005

Juha Kiili - Puhelin
Juha Kiilin ääni menee ehdottomasti Mikserin parhaimmiston listaan! Miten jollain ihmisellä voikaan olla näin nerokkaita sanoituksia ja melodioita? Jokainen kappale ihan oma tarinansa ja melodiansa. Hajanaisissa kohdissa tulee helposti kylmät väreet. Älyttömän hyvä paketti, kymppi tulee.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele QBA - Accepting Death (Thoughts Demo) 12.11.2005

QBA - Accepting Death (Thoughts Demo)
Mukavan vangitseva alku, jolloin kitarat ovat etenkin toimivat! Laulaja osaa. Taas. Kun biisi lähtee kunnolla käyntiin, alan myös tykätä. SOADia tästä ei mitenkään tule mieleen, mutta enemmänkin juuri Slipknot. Juu, toimiitoimiitoimii. Jee, ysi. Osaatte!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crashed Creepers - Dead Man's Rock 11.06.2005

Crashed Creepers - Dead Man's Rock
Hyvää mättöä. Harmi vain, että äänitystä ei voi kehua. Se tekee tuosta äänimaailmasta lähinnä mössöä. Mutta hyvin soitatte, ei voi mitään muuta kuin kehua tällä kertaa! Alusta asti kunnon fiilistelyä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soulead - Can't Tell 11.06.2005

Soulead - Can't Tell
Hyvin liikkuva groove-biisi. Sopivan pituinen ja hyvä, letkeä meininki alusta loppuun. Vaihtelua olisi voinut olla vähän enemmän. Hyvin soitettu! Ei muuta lisättävää.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sekalaista kamaa - Do The Right Thing 11.06.2005

Sekalaista kamaa - Do The Right Thing
Oikein kaunis rock-kappale. Stemmat sopii hyvin yhteen, kappale on sopivan mittainen ja kitara on toimiva. Hyvin soitettu, sopi kuunneltavaksi tällä tavalla yömyöhään.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Full Diesel - Gun-shy 11.06.2005

Full Diesel - Gun-shy
Loistavaa soittoa! Pää alkaa väkisinkin nytkyä. Hyvä paketti. Ei muuta lisättävää.. Kymppi tulee!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arcane - Pernicious Christianity 11.06.2005

Arcane - Pernicious Christianity
Hyvä tunnelma, hyvää soittoa, hyvää rääkymistä. Jokin tässä silti on, etten kasia parempaa anna. Syy taitaa olla se, että tältä musiikkigenreltä olen kuullut samanlaisen kappaleen jo tusina kertaa. Eli ei hirveän omaperäinen paukutus. Silti hyvin vedetty ja sopivan pituinen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele DRIVING SILENCE - Celebration Ride 09.06.2005

DRIVING SILENCE - Celebration Ride
Tämä toimii ihan täysillä! Soitatte tunteella ja energisesti. Ja hauskaa on kuulemani perusteella ollut. Ei tässä hirveästi mitään omia ideoita ollut, mutta hyvä kappale, soitto ja fiilis. Great!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele TPM - Midnite Train 11.06.2005

TPM - Midnite Train
Toimii! Vokaalit asenteella lauletta ja äänityksen puolesta pitäisi nostaa hattua: mitkään soittimet eivät jää tässä tapauksessa toisten varjoon ja laulu on miksattu mukavan selväksi. Pidin ja rokkasin. Jes!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele QUIET - Morphine 14.05.2005

QUIET - Morphine
A-osan kitara on hieno. Äänitys on onnistunut todella hyvin. Vokaalit ovat hienot. Kertosäe ja kaikki! En keksi mitään huonoa sanottavaa, hyvä QUIET-kokonaisuus. Tulipas taas rokkailtua.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tric - Circles 12.11.2005

Tric - Circles
Wow, sattuipas kelpo biisi vastaan Maksalaatikossa! Miksaus on onnistunut erittäin hyvin ja soitto kulkee mukavan tyylikkäästi loppua kohden. Laulaja on kuin syntynyt laulamaan juuri tätä kappaletta. Olette onnistunut, Maija on myytyä tyttöä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ystävällinen Tohveli - Uljas Kelmi 03.04.2005

Ystävällinen Tohveli - Uljas Kelmi
Oi. Tajusin, etten juurikaan pelkää puisia tynnyreitä, joten kuuntelin kappaleen! Kestit \o> Olet kyllä musiikillinen ihmelapsi jos en paremmin sano. Kappaleen melodia jää suorastaan päähän soimaan. Teit niin suuren vaikutuksen, että lisäsin itseni jopa fanilistaan. Jee popitus.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Susi - Jakomäki 09.05.2005

Susi - Jakomäki
Oikeesti, mitä enemmän tätä kappaletta kuuntelee, sitä enemmän tästä alkaa pitämään. Ootte soineet koneella aika tiuhaan tahtiin. Lepposaa. Lisää materiaalia!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Susi - Jakomäki 17.04.2005

Susi - Jakomäki
Tykkäsin tosi paljon. Rento meininki. Jotenki tää fiilis on sellane mistä tykkään paljon. Jatkakaapas samaan malliin!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele D Fast - the plan 22.02.2005

D Fast - the plan
Oioi, ihan loistava! Kulkee tosi letkeesti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele May i cry - Ashes 11.06.2005

May i cry - Ashes
Mikäs muu tästä alusta tuli mieleen, kuin kaiken kansan tietouteen noussut kotimaamme ylpeys HIM. Joo, on ihan toimiva kappale! Mikserissä ei tällaiseen rockiin aina törmää. Äänitys onnistunut ja laulajan ääni sopii tähän todella hyvin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kaytanhousuja - Kaljaa ainiaan v4.7% 17.04.2005

Kaytanhousuja - Kaljaa ainiaan v4.7%
Tää on tosi asiallinen. Ja ennen kaikkia asiaa. Pidin. Soitto hyvää ja solistin ääni on hyvä ja meininki tres bueno.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Duo Creative - Song II 11.03.2005

Duo Creative - Song II
Mukava kappale! Tosi letkee ja etenee kivasti. Hyvähyvä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele koulu on sxxxxx - maijalla oli karitsa (verenpunainen) 25.05.2005

koulu on sxxxxx - maijalla oli karitsa (verenpunainen)
Aivan älytöntä paskaa.. En tajuu. Ei tämmöstä tänne. Kiinnostus heräsi lähinnä siitä, kun huomasin etunimeni kappaleessa. Tää ei ole edes hyvä vitsi. Säälittää.
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele -BEACH&SMILES- skipidöweinau - tha real gangsta from intiö hood 11.06.2005

-BEACH&SMILES- skipidöweinau - tha real gangsta from intiö hood
Haha, ihan loistava, koska ihan paska! Toi tausta pisti hymyilemään ja heilumaan tahdissa. Ihan kamalaa, mutta silti näköjään kuuntelin ja fiilistelin alusta loppuun. Eh.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Avohoitopotilaat - Täti 09.06.2005

Avohoitopotilaat - Täti
Tämä oli oikein mukava yllätys, koska en ole vielä oikein löytänyt Mikseristä kunnon punkia. Hyvä pojat! Kuten aiemmin jo mainittiin, tämä on oikein tunteella ja hauskanpidolla väsätty kappale. Hyvä fiilis tarttuu kuulijaan ja jalat ja pää alkavat väkisin nytkymään suun vääntyessä hymyyn. Tää oli hyvä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moosefrog - Coffee with Cream 11.06.2005

Moosefrog - Coffee with Cream
Oikein rentoa meininkiä. Kuten edellä mainittiin, tämä kuvaa kunnolla sumuisen aamun kahvihetkeä. Sopii kuunneltavaksi parhaiten kello viiden aikaan aamulla. Fiilis oli oikea. Pidin, ei muuta lisättävää.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Juha Kiili - Politricks (feat. KFied) 09.05.2005

Juha Kiili - Politricks (feat. KFied)
Mahtavaa! Tää tehos tosi hyvin. Jäin rallattelemaan tätä melodiaa.. Uskomattoman rento. Pidän. Aivan loistavaa. Mitään huonoa ei tule nyt ainakaan ensikuulemalla mieleen, vaikka epäilen että myöhemminkään mitään ihmeellistä tulee esille. Tämä taitaa olla sitä tyyppiä, mikä paranee soitettaessa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lumous - Kosmetiikkaa 22.11.2005

Lumous - Kosmetiikkaa
Ei taida tehdä minuun kauhean kovaa vaikutusta, vaikka vokaalit ja kitarat toimii ihan hyvin paikoin. Silti tuo ilmeisesti koskettimilla tehty ääni tuolla taustalla kuulostaa ihan hirveältä. Johdatus kertosäkeeseen kitaroiden ja nannatteluiden kyljessä toimii! Ihan asenteella soitettu kappale, loppuun ei kylläkään sovi kappaleen hiljentäminen. Aivan kun se jäisi jotenkin kesken jättämättä mitään käteen?
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lumous - Viilto 22.11.2005

Lumous - Viilto
En tiedä miksi sitä kutsutaan, mutten pitänyt hirveästi tuosta kappaleen alusta, kun ääni jakautui kajarista toiseen sekunnin välein. Laulajalla on ihan mukava Ultra Bran välillä mieleentuova ääni, joka sekin jännästi rikkoontuu kertosäkeessä. Ihan toimiva ja taidokas kappale kuitenkin! Ysin saatte.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kronik - VALVEILLA 10.03.2005

Kronik - VALVEILLA
Tää on ihan mieletön! Äänitys on onnistunut todella hyvin. Melodia, lyriikat, kaikki. Toimii. Erittäin toimiva kokonaisuus.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele helsinki blues driver - There Are Many Among Us Leaving 05.11.2005

helsinki blues driver - There Are Many Among Us Leaving
Järjetön! Niin paljon tunteita ja soittamisen ammattitaitoa, että vähemmästäkin saisitte tämän neidin kylmille väreille. Kuunnellessa nousee paljon muistoja mieleen ja tulee jotenkin asteen vahvempi olo henkisesti. Olette onnistuneet!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Drunkwater - Trousers 05.11.2005

Drunkwater - Trousers
Ihastuin vokalistin ääneen ja stemmoihin hetkellisesti erittäin syvästi. Kitarastikin hoitaa hommansa ihan täysillä ja koko kappale menee letkeän mukavasti loppua kohden. Tykkäsin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele helsinki blues driver - next train 30.05.2005

helsinki blues driver - next train
Oi mikä paketti. Hämärää ja letkeetä soittamista. Enempää en ala jaarittelemaan, ihan mieletöntä fiilistelyä. Taidan minäkin faniutua.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wack - Ei jaksa 15.06.2005

Wack - Ei jaksa
Voivoi, kun tuli kappaleen kuunneltua niin sellainen olo, että voisin saman tien lähteä keikallenne fiilistelemaan. Ah. Jotenkin miellyttää kaikki tällainen rento meininki. Hieno yhtälö laittaa räppiä ja groovea. Pidin ja lisään itseni faniksi. Hähä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aivolävistys - Poliisiäpärä 07.06.2005

Aivolävistys - Poliisiäpärä
Niin tämä on se Aivolävistys! Jaajaa. Alussa pisti korvaan aika iso rytmihäiriö ja huonon äänityksen takia, laulu ja soittimet yhdessä ovat lähinnä sellaista isoa mössöä. Eikä noissa lyriikoissa nyt ihan älyttömästi sitä sisältöä ole, mutta ei sitä varmaan aina tarvitse olla. Mättötyylinen soitto on tosi jees tässä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele MALfUNCTION - I Am Fire 22.02.2005

MALfUNCTION - I Am Fire
Tämä saattaa olla se suosikkini teidän tuotannosta. Kitaramelodia on todella hyvä! jesjes.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MALfUNCTION - episode1 16.07.2004

MALfUNCTION - episode1
Loistava kappale! Älä syö sukkiasi. Hyvin äänitetty ja kaikkee. Tällanen on mun mieleen! Jatkakaa samaan malliin..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Monosurround - Girl Who Stole The World 11.11.2005

Monosurround - Girl Who Stole The World
Voi kun on kaunis popballadi, kitara on ihana ja kappaleessanne on mukava tunnelma alusta loppuun. Niin kauniisti laulettukin, että ysi pamahtaa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dian - Airscrewed? 22.02.2005

Dian - Airscrewed?
Pidän todella paljon. Ihan loistava. Pitää alottaa biisi alusta koko ajan. Jatkakaa samaan malliin. Pitää lisätä itteni tonne fanilistaan!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Insert Remedy - Epicenter 01.07.2005

Insert Remedy - Epicenter
Aika hiton loistava pätkä! Äänitys onnistunut, osaatte soittaa ja laulajalla on todella särmikäs ääni. Kaikki toimii, ja kuten joku aiemmin sanoi, pää ja jalat alkavat heilua väkisinkin. Kiitos!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Alipaine - Maisa 10.06.2005

Alipaine - Maisa
Haa, Alipaine! Häröilin teidän vieraskirjassa vanhoilla sivuillanne joskus pari kolme vuotta sitten. Jee. Maisa on monta kertaa kuultu ja joka kerta pidetty. Tämä kun on kunnon rynkytystä alusta loppuun.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele happy-go-lucky - trippin' 09.06.2005

happy-go-lucky - trippin'
Oi ihan mieletöntä fiilistelyä! Pidän tällaisesta sumuisesta nujazz-fiilistelystä. Ah, että oli kelpo kappale. Olin ihan messissä alusta loppuun. Älyttömän hienoa. En keksi tästä mitään huonoa sanottavaa. Pistän replaylle. Hyvähyvä! Ai että mikä paketti!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele happy-go-lucky - kind of red 26.05.2005

happy-go-lucky - kind of red
Älyttömän hyvä biisi ! Tykkäsin. Solisti vetää tosi hyvin! Kaunista ja siistiä. Muutenkin tosi hyvä kokonaisuus ja meininki. En osaa muuta, kuin kehua tällä kertaa. "Hyvin te vedätte"
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Harri - Love boat (on Friday) 15.06.2005

Harri - Love boat (on Friday)
Äää, ihan loistava! Tunnelma on mieletön ja kaikki pelaa. Tässä on jotain sellaista, johon en ole aikaisemmin törmännyt. Toimii kivasti tällä tavalla kesällä. Hyvähyvä! Olen myytyä tyttöä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele SILVERINE - Change 09.06.2005

SILVERINE - Change
Ihan mieletön alku! Tempaa heti mukaansa. Intron jälkeen petyin lässähtäneeseen tunnelmaan, joka ei muutu paljoakaan kappaleen aikana. Sanoista ei saa oikein selvää. Pojot tulee introsta ja laulajan erikoisesta äänestä. Kokonaisuutena ihan menevä paketti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Putous - Sammunut Valo 23.11.2005

Putous - Sammunut Valo
Ai että, taas on niin kaunis kappale teiltä, että järki putoaa päästä! Tykkäsin todella paljon, ihana tunnelma ja kitarat ovat upeat. Älyttömän hyvää settiä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Putous - Kaupunki Jää Taa 03.11.2005

Putous - Kaupunki Jää Taa
Kyllä Putous hoitaa taas tämän hyvän suomirokin puolen! Loistava tapaus. Kaukana puuduttavasta radio nova -rallatuksesta, vaan tässä on paljon teidän omaa tyyliänne. Hyvähyvähyvä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Förster Band - Radiation #5 05.11.2005

Förster Band - Radiation #5
Älyttömän hyvä miksaus, kitarat, soinnitus, vokalisti ja meininki. Vähemmän hyvää on vokalistin korvaan hieman pistävä "finnglish" tai "engrish". Ei se kuitenkaan menoa haittaa! Hyvät kitarasäröt ja muuta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Putous - Et koskaan oo niinkuin ne muut 09.06.2005

Putous - Et koskaan oo niinkuin ne muut
Mun mielestä tähän kappaleeseen taas sopii se, että laulajan ääni hukkuu muihin soittimiin. Niin pitkään, kun sanoista saa selvää, tähän se sopii! Laulajan ääni sopii suomirock-kappaleisiin, kuin nyrkki silmään. Älyttömän hyvä kokonaisuus. Mukavaa perusrockia. Pidin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Enkeli - En ansaitse 25.05.2005

Enkeli - En ansaitse
Aika yksitoikkoista pimputtelua. Laulajan ääni on erittäin heikko, treenamalla siihen saisi vähän särmää, nyt se ei vakuuta. Lisäksi laulajan lausunnassa on havaittavissa erittäin ärsyttävä "stadin ässssssä". Se pitäisi ehdottomasti saatava pois, koska se pistää erittäin pahasti äänistyksessäkin korvaan. Äänestä kuulee heti, että se on melko treenaamatonta, jos vähänkään ymmärtää lauluopetuksen päälle. Yhden kohdan rääkäisyllä on ilmeisesti haettu rockimpaa asennetta. Aika huonosti onnistui. Ääni on kuitenkin sellainen, että treenatessa siitä saisi paljon omaperäisemmän ja särmikkäämmän. Kappaleen puolivaiheilla ymmärsin jo viestisi "en ansaitse". Itseasiassa taisin tajuta sen jo paljon aikaisemmin. Kappale on tuolle mitäänsanomattomalle viestille aivan liian pitkä. Samaa rataa alusta loppuun ilman mitään vaihteluja.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taso - Naamiot 19.01.2004

Taso - Naamiot
Niinkuin edellä jo mainittiinkin, Don Huonoilta kuulostaa. Ja se on hyvä juttu se! Kiinnostava kipale..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kongo - Jonon Viimeinen 07.11.2005

Kongo - Jonon Viimeinen
Älyttömän piristävä poppikappale tähän kepeään mielentila. Laulajan ääni tuo mieleen kaukaisesti CMX:n vokaalivastaavan eli A.W.Yrjänän! Jees, mutta toimii.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dian - Juiced 05.11.2005

Dian - Juiced
Dian tykittää taas! Wuuu! Loistava biisi, pitänee ilmeisesti taas lisätä tiedostooni. Parasta Dianissa on ehdottomasti sen solisti, joka tässä kappaleessa esiintyy edukseen erityisesti kertosäkeen aikana! Jes, mitäs sitä enempää jaarittelemaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fat Funk Force - All over you 11.06.2005

Fat Funk Force - All over you
Muuten ihan menevä kappale, mutta fiilistä laskee laulajan erittäin laiska tulkinta. Onhan tää tämmöinen "tosi groove jee", mutta erittäin kaavoihin kangistunutta. Lisäksi kokonaisuus ei muutu ollenkaan kappaleen aikana, vaan samaa rataa mennään alusta loppuun. Hohhoijaa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele -atomi+ - magic puzzles 11.05.2005

-atomi+ - magic puzzles
Tykkäsin tästä tosi paljon. Kappale vaihtelee sisällöltään eikä ole siis yksitoikkoista rämpätystä alusta loppuun. Hyvä hyvä! Tämmöistä lämminhenkistä fiilistelyä. Jee. Luurit korville ja repeatille!
8