Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 12 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gerichtshof - Hypotermia (Remaster) 28.06.2005

Gerichtshof - Hypotermia (Remaster)
Hypotermia on ehdoton suosikkibiisini EBM:n alalta, itseasiassa ensimmäinen jonka kuulin. Alku rysähti kivan matalasti soimaan, mutta tuo uusi bassorumpu on kyllä aika munaton, vähän kun saisi siihen syvyyttä. Laulusta saa hieman paremmin selvää kuin vanhassa versiossa, plussaa sitä. Syntikkakin on pienellä delaylla näköjään parissa kohtaa, tuo oli aika mitäänsanomaton lisä, jotenkin se soi oudosti korvassa. Tuo uusi snarefilli oli kyllä aika potkukas, plussaa siitä. Jäi kyllä semmoinen fiilis, että pidän itse enemmän vanhasta versiosta, vaikka näillä onkin aika vähän eroa. Jos sen matalamman rummun saisi takaisin, tunnelma olisi varmasti jo parempi.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tervaskanto - Tähtiin Kirjattu Kohtalo 28.06.2005

Tervaskanto - Tähtiin Kirjattu Kohtalo
Yksin sen takia että teette suomalaista miekkaheviä, antaisin kympin. MUTTA teette kaiken lisäksi hyvää sellaista, numerot eivät riitä. Rakastan biisin syntikkaa, olkoon kuinka kulutettu teema tai miten tahansa, aivan sama. Tämä on se musiikkityyli jota ei koskaan kyllästy kuuntelemaan, ja tuo aina jotain uutta biisi biisiltä. Jos nyt jotain pitäisi marmattaa, valittaisin vokaaleista, tuo peikkomörinä on kyllä pätevästi suoritettu, mutta oikein odotin että jossain vaiheessa kajahtaisi syvältä kirkas miesääni, tuo speakkiosio tasapainotti asiaa kyllä jotenkin. Loistotavaraa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metalliiga - Linnakkeen Puolustus 27.07.2005

Metalliiga - Linnakkeen Puolustus
Haha, tähän tiivistyy koko sankarihevin sanoma, kieli poskella örkkejä vastaan! On muuten helvetin loistava tuo korkea laulaja, jee jee jee.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Zombi - In the Cellar 30.08.2005

The Zombi - In the Cellar
Muuten ihan menevä biisi sun muuta, mutta meikäläisen deathkorvaan aivan liian pehmeät saundit. Johtunee siitä että bathoryn ampparikitarat on iskostunut niin kovaa kalloon.

Muuten onnistunut kokonaisuus.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mental System Breakdown - Cosmic Messages From Deep Inside (Demo) 02.08.2005

Mental System Breakdown - Cosmic Messages From Deep Inside (Demo)
Melodioista sai vielä selvää. Olkoon se hyvä taikka huono asia. Bassorummussa saisi olla reippaasti enemmän munaa että se soisi meikäläisen korviin kunnolla. Muuten kaikin puolin veikeä tuttavuus.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hell Factory - Industry Shakedown 09.06.2005

Hell Factory - Industry Shakedown
Harvoin musiikki saa ihoni kananlihalle, mutta tämä biisi onnistui siinä. Loistavaa tuskaisen metelistä mättöä armoa antamatta, rupesi melkein itkettämään kun tajusi että biisi on vasta puolessavälissä. Edellistä kommentoijaa lainaten, Vitun Loistavaa!!!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Skaven - Legacy of Rust 26.05.2005

Skaven - Legacy of Rust
Kiva retroalku, ja menevät kitarat. Hyvää kuunneltavaa ;)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project YIFF - Lepakko Tommi 27.02.2005

Project YIFF - Lepakko Tommi
Tämmöisen nimen omaavan projektin biisiä ei voi olla arvostelematta! Harmi etten ole kovin kokenut psyteknon kanssa, joten arvostelen tämän hiukka enemmän "maallikon" näkökulmasta. Kaikenlaiset hölmöt piirrettyäänet sopivat loistavasti kappaleeseen, joka alkaa hieman vakavammin orkesterirummuilla, loppuen röyhtäilyefekteihin. Mitään suurempaa melodiaa en piisistä saanut irti, mutta niin se sitten varmaan on tarkoitettukin, ei tähän oikein mitään voisi kuvaillakaan. Kuten aiemmin sanoin, en ole turhan kokenut psytrancen avulla, ja tämän takia en voi paljoa kritiikkiä antaa, kehuja vain ^^
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kahlia - GH-Hypotermia (Routa mix) 19.02.2005

Kahlia - GH-Hypotermia (Routa mix)
Biisistä ei jäänyt oikein mitään käteen, johtuneeko siitä se muistutti hyvin paljon alkuperäistä. Vokaalit synkkaavat aika huonosti biisin kanssa, ja melodia tuntuu matelevan jotenkin merkityksettömästi. Pieni instujen vaihto ja vokaalien kunnolla asettaminen saattaisi auttaa asiaa paljonkin, ja kuten jo sanoin, biisi muistuttaa aivan liikaa alkuperäistä.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Misantrophy music - Colonialist dream 11.05.2005

Misantrophy music - Colonialist dream
Flyygeli on kieltämättä vähän turhan kova, ja siinä saisi olla pientä kaikua. Melodiakin rupesi jo tuottamaan pientä tykytystä otsassa, mutta nuo säröiset hihatit jotka putkahtavat aivan satunnaisesti ilmoille tuovat mielenkiintoisen tunnun, hypähdin ilmaan kun sellainen soi ensimmäisen kerran...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hengestä - Ilm.6.4 11.05.2005

Hengestä - Ilm.6.4
Rummut alussa olivat jotain mainitsemisen arvoista, nostivat jännittävästi ennen biisin "virallista" alkua, ja nuo kolinat loistivat loppupäässä. Biisi oli kyllä ehkä hieman turhan lyhyt, ja jotain vähän matalampaa 909-kickiä olisi voinut upottaa sekaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vihtahousu - The Sumnmoning 11.08.2005

Vihtahousu - The Sumnmoning
Ollut jo kauan yksi suosikkibiiseistäni. Joskus muinoin latasin huvikseni vain, ja aina vähän väliä on hiiri pistänyt soimaa. Tätä jaksaa kuunnella, totaalisen hämärä biisi, toimii kuin huume @.@
10