Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 5 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele marco.n - Aika Loppuu.... 18.10.2011

marco.n - Aika Loppuu....
Täysin erimieltä Tosi Torkan kanssa. Marco.n osottaa sen mistä musiikissa on aina ollut kyse, ennen kun asiasta mitään tietävät bisnesmiehet tuhosivat sen kierrättämällä valmiiksi pureskeltua sontaa kansalle. Todelliisuudessa musiikkihan on vain hauskanpitoa, tunteiden välittämistä ja päähän kertyvien omituisten ajatusten purkua. Hyvä marco.n. Kuuntelen näitä tuhat kertaa mielummin kun huipputuotettua kliinista paskaradiosontaa, jossa on tunnetta yhtäpaljon kun kumisaappaissa. Ysin biisi!!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mirroria - Into the Shades of Melancholic Winter 27.11.2010

Mirroria - Into the Shades of Melancholic Winter
Vaikeasti arvioitavaa musiikkia, mutta joku taika näissä on kun ekan biisin jälkeen piti kuunnella loputkin. Kai sopivat outoa ja melankolista mun makuun. myös jännä tunnelmallinen soundi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mike (Vanhat) - Viimesee Asti! clip 18.09.2010

Mike (Vanhat) - Viimesee Asti! clip
Tätä hiphoppia on niin paljon mulle mainoistettu ja sitä tuntuu olevan jo ylitarjontaa jokapuolella, joten vaikeaa on kyllä enää erottua joukosta. en oikeen enää biisien perusteella pysty löytämään selkeitä eroja. Toki miksauksessa ja taustoissa on paljonkin eroja. ainut mikä lähes aina harmittaa on vocalistin tasapaksut rytmitykset. kun kuuntelen ulkomaalaisia esikuvia on räpäytyksissä selkeesti enemmän nyansseja ja rytmivaihdoksia. Täällä tuntu aina menevän vaan tätä tätä täää.. tätä tätä täää... Hiukan enempi persoonallisuutta peliin niin kaikki on muuten ok.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ujo Poika - Area 75 12.09.2010

Ujo Poika - Area 75
Moih. Hihop ei varsinaisesti ole mun genreä, joten en ehkä ole paras mies kommentoimaan tätä. Muutaman jutun kutenkin heitän. Taustat ja biisin alku hemmetin hyvä. Tykkään että taustoissa on muutakin ku rumpu ja basso. Tulee näin enempi musiikillisia elementtejä. Lyriikoiden rytmiikkaan toivoisin vaihtelua ja nyansseja Nyt kävi ehkä vähän turhan monotoniseksi. Arvosanaa en pysty antaamaan, mutta yleiseen tasoon verrattuna ihan kelpo räpäytys.

Kommentti kappaleesta Kuuntele eliaslepistö - Fire 01.09.2010

eliaslepistö - Fire
Biisinä silti 9 arvoinen vaikka tosiaan kaikesta selvää saanutkaan. Ainakin kuvitelmissani loistobiisi kunnolla viimeisteltynä.
9