Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 25 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marian - 1st Love 31.10.2006

Marian - 1st Love
Hyvältä kuulostaa tuotanto, mutta turha löysää audiovelliä sekä jopa vanhanaikainen tyyliltään. Jotenkin tässä kuuluu varman päälle pelaaminen liiankin kanssa: Biisi valuu korvasta sisään ja toisesta ulos, kuin parhainkin MTV 'soul' slovari. Kokeilkaapa seuraavaksi jotain muuta tai persoonallisempaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Unburied Conception - Heavy Metal Ownager 14.08.2006

Unburied Conception - Heavy Metal Ownager
Kuulin itseasiassa biisin assyillä, enkä ollut sielläkään kovin myyty... Kovin mielikuvitukseton tuotos, toisti lähinnä niitä elementtejä mistä Nightwish ja Stratovarius tunnetaan. Biisi myöskin tuntui kikkailevan liian paljon eri kohdilla, mikä vei tehoa kokonaisuudesta ja varsinkin ns. rytyytyskohdista. En antanut assyilla pisteitä, joten en anna nytkään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele the Slowdowns - the Land of the Midnight Sun 17.05.2006

the Slowdowns - the Land of the Midnight Sun
Saundimaailma on mukavan kirkas ja kuulas. Tulee mieleen kesäilta rannalla, siippa kourassa. Mutta siihen se minulla jääkin... Biisi ei alun jälkeen anna oikein mitään. Kaikki ratkaisut ovat turvallisia ja saundit liiankin geneerisiä, melodioita ei varsinaisesti ollut lainkaan ja nyt n. 20 minuuttia biisin kuuntelun jälkeen mieleen ei ole jäänyt mitään. Ikävä sanoa, mutta tämänlaista tavaraa on soinut downtempomaailmassa ainakin jo vuodesta 95. Tarvitsemme jotain uutta!!! (huom. oma lehmä ojassa myös)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Dream on 03.11.2005

DIRTY CLUB - Dream on
Jälleen kerran tuo laulu, heh... Kuulostaa vähän papukaijalta. Biisi on kyllä tosi slovari, pitkä kuin nälkävuosi ja valuu löysänä eteenpäin. Äänimaailma ei ole tarpeeksi massiivinen, vaikka kertsissä yritetäänkin saada jotain sellaista aikaan. Ihan sympaattinen biisi jokatapauksessa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Projekti 3 - Oli Kaksi Minua 27.03.2006

Projekti 3 - Oli Kaksi Minua
Ovikellomelodia ja -saundi alkoi tökkiä jo ennen täyttä minuuttia, saundi voisi olla kyllä kiinnostavampi tai muuttua jollain tavoin. Hieman pelotti alussa myös tuo normiefektoitu rumpuluuppi, mutta tulihan sieltä kiva rumpukomppi sitten sisään. Keskiosan jarremaiset synamaalailut tuntuvat ainakin valittuun genreen hieman oudoilta, mutta jos tätä ei kuuntele trip-hoppina, kuulostaa sangen hyvältä. Ihan kiva saundimaalailu, ei kuitenkaan kolahtanut mitenkään järjettömästi biisinä - joten... annan kasin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pasi Korhonen - Pasi Korhonen - Sentinel 26.08.2005

Pasi Korhonen - Pasi Korhonen - Sentinel
Olisin odottanut biissä edes kahta saundeiltaan erilaista kohtaa, kun kaksi minuuttia oli tulossa täyteen alkoi hieman jo henkisesti haukotuttaa. Sentään tuli keskikohdalla uusi melodia, mutta kohta oli paluu samaan vanhaan mitä alussa oli, huoh. Saundeista: heti korvaan iski ikävästi tuo midi-slapbasso, auts! Rumpusetti voisi olla hieman jytkympi, kompin seassa olevat efektiäänet ovat kuitenkin sangen mukavankuuloisia ja toimivat hyvin. Kitarasaundi (?) on aika kevyt ja saisi hakata mieluummin tyyliin Tim Schuldt :) Jäi vähän valju fiilis, tuotanto oli kuitenkin sangen hyvää ja jaksoin kuunnella kahteen kertaan :) Eli... seiska.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ingrey - Free (Morning Light) 05.04.2005

Ingrey - Free (Morning Light)
Yksinkertaisesti räjäytti pankin, kertosäe jäi soimaan päähän heti ensikuulemalta. Biisissä tapahtuu kokoajan jotain, ja saundit ovat hyvin onnistuneet (vaikkakin hieman diskanttipainoitteiset). Alun härösaundit antoivat jo odottaa hieman erilaista kuin aikaisemmalla demolla - ja odotukset lunastetaan. Erinomaista!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Olavi Takatalo - Naakat 15.03.2005

Olavi Takatalo - Naakat
Biisin melodia on kiva, ja kitaran lofimainen saundi on mainio. Viulu kuulosti hyvältä, mutta välillä se tuntui menevän vähän nuotin vierestä. Lopussa biisi vähän jäi toistamaan samaa, mutta kyllä se tällaiseen musiikkiin sopii. Miksauksessa olisi ehkä voinut hieman nostaa rumpuja pintaan, nyt ne ovat hieman taka-alalla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Salaliitto - Uni 15.03.2005

Salaliitto - Uni
Tällaista kivan kuuloista ja hyräiltävää poppia. Biisi kyllä tuntuukin hieman unenomaiselta, kun se vaan tuntuu menevän eteenpäin ilman mitään suurempia vaihteluita. Kiva kertosäe.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stupor Mundi - Muka 15.03.2005

Stupor Mundi - Muka
Hyvä meininki. "miksei muka ei" toi jostain syystä mieleen Ruonansuun biisin jossa 'lauletaan' "onko pakko jos ei taho?". Tiukkaa soittoa ja varmaan keikalla räkä lentää kaaressa kuten kunnon punkissa pitää :) Tuli mieleen vähän hassen kone ja muut ismo alangon jutut - laulaja oli hieman samankuuloinen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele teempee - Unawarness 22.12.2004

teempee - Unawarness
Hyvä saundimaailma imaisi heti mukaansa. Tyylikästä iltamusiikkia, vaikka päivällä kuuntelenkin... kaikki osaset on hyvin kohdallaan ja tuotanto on laadukasta. Ainoa asia mikä pisti korvaan oli tuo huilu, kuulosti siltä että se ei oikein löytänyt oikeata nuottia. Kaikesta huolimatta hieno biisi. YSI ainiin.... Kiva basso :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Force Majeure - Gatecrusher - Demo 2004 15.03.2005

Force Majeure - Gatecrusher - Demo 2004
Heti alusta kuuli että tässä ei oo kyseessä mikään paska. Laulusta tuli mieleen heti Judas Priest/Iron Maiden \,,/ ja meininki on kovinkin ammattitaitoisen kuuloista. No, eipä voi muuta sanoa kuin että PERKELE :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele I Think - Dragonbeat 19.10.2004

I Think - Dragonbeat
Voi perkele jätkät, oon kuunnellu tässä pari päivää jo putkeen teidän uutta demoa. Tää biisi on ehdottomasti yksi parhaimmista vähään aikaan miltään bändiltä. Hienoa että Hauki on taas päässy vauhtiin :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele distrix - Powersynth 20.09.2004

distrix - Powersynth
Kunnon leppostelua, tuli oikein hyvä mieli :) Saundimaailma toimii tällaisenaankin jo hyvin, mutta jos saundeihin, varsinkin rytmiryhmään saisi enemmän potkua, niin biisi potkisi huomattavasti kovemmin. Ei oikeastaan muuta rakentavaa keksi, biisi ja tuotanto on jopa hämmentävän hyvää. Keep up the good work :D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Somnitone - Mel Takes the Tube 25.05.2004

Somnitone - Mel Takes the Tube
Diggailin suuresti biisin elokuvallisista fiiliksistä, saundimaailma oli muutenkin mukavan savuinen - kuten esittelyssäkin luki. Hieman hämäsi puolessa välissä tuo tauko, mutta se että joku LAULAA puhelimesta on hauska idea :) Jos jotain rakentavaa pitäisi sanoa... niin biisi tuntuu vähän intromaiselta. Kaikin puolin hieno biisi, tuotti hyviä viboja :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tempo - Huume 29.06.2004

Tempo - Huume
Hyvää (hieman experimentaalia) jytkytystä, erittäin mukava saundimaailma diggasin suuresti. Ainoa mikä hieman alkoi kyrsimään oli tuo puhesample joka tuntui jauhavan koko biisin keston. Jos se sanottais kerran, kaksi biisin aikana ja sen jälkeen ns. paska osuis tuulettimeen, aaah :) No perkele, meinasin antaa kasin, mutta kyllä tää ysin ansaitsee. Hyvää kamaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electron - The Victory 19.04.2004

Electron - The Victory
Huhhuh... Tää on kova, kasari puskee läpi varsinkin rumpusaundien osalta, nykyään tuskin kukaan aloittaa biisiä tomifillillä. Synasaundeista ja melodioista tuli mieleen amigan turrican -pelit ja trackermusiikki. Tosi massiiviset synasaundit ja kaikki on täydellisesti paikallaan. Tuli oikein hyvä mieli tätä kuunnellessa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Black Man & The Groovy Swingers - Leaving 22.04.2004

Black Man & The Groovy Swingers - Leaving
Kiinnostavia ja mukavan rosoisia saundeja. Biisi ikäänkuin kokoajan yritti lähteä tosissaan liikkeelle, no onneksi puolessavälissä alkanut hieman housemainen komppi sai mukavaa liikettä aikaan. Loppua kohti ei kuitenkaan tullut mitään suurempaa nousua, mikä hieman harmitti. Kiinnostavankuuloista matskua, pysyn kuulolla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haute Couture - Cats Have Threesome 04.03.2004

Haute Couture - Cats Have Threesome
En ole ennen rytmiraitana kuullu piuhahäiriöitä käytettävän., siitä plussaa. Biisi oli loppua kohden hieman itseään toistava, mutta toisaalta ei tässä paljon muuta ideaa ollutkaan kuin nuo kissan maukumiset. Kissat on rules ja se, että kissat pitää yhdessä hauskaa on myös. Kiinnostava biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Body By JAYk - Math Class 18.03.2004

Body By JAYk - Math Class
Hyvän kuuloista fiilistelykamaa, hieman alun jälkeen jäin hieman odottamaan että laulaja hyppäisi puikkoihin, mutta niin ei tapahtunutkaan. Seurannut kitarasoolo kuitenkin oli hyvä :) Musiikkityyli ei varsinaisesti tämäntapaisena kuulu suosikkeihini, mutta hyvää soittoa on aina kiva kuunnella.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kaurismaki - Vasara 25.02.2004

Kaurismaki - Vasara
Voi helvetti, nyt tuli tuoreenkuuloista punkkia. Laulusta ei saa mitään selvää ja kertsissä (?) kuuluva falsettikirkaisu on helvetin hieno. Saundit on hieman omituiset, mutta sopii biisin fiilikseen täydellisesti. Tykkään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beaner - Edward III 24.02.2004

Beaner - Edward III
Alussa hieman häiritsi tuo epävireisyyden laitamilla liikkuva laulu, mutta loppujen lopuksi tuollainen kevyt Johnny Rotten -meininki sopi biisiin sangen hyvin. Mukavaa punk-rokkia, varsinkin lopussa tullut muheva kitaravalli nosti biisin pisteitä. Sitten muistinkin, että perkele... Oon nähny teidät livenä Munkkiniemen nutalla eräässä nimeltämainitsemattomassa tapahtumassa. Kuulostaa muuten paljon paremmalta nauhalta :) Syynä saattaa olla livekokemusta haitannut krapula.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele _essi levanto - supersoul 23.06.2004

_essi levanto - supersoul
Saundit ja kaikki kohdallaan, noi skitat toimi erittäin hyvin ja bassossa mainio saundi. Varsinkin lopussa meininki nousi ihan helvetin hyväksi. Alun vibes (?) -melodiassa jokin raapi korvaa, mutta saattaa myöskin johtua krapulasta :) Ehdottomasti parhainta haussia mitä oon mikseristä kuullu. *thumbs up*
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teemujazz vanhempi tuotanto - Bossa 23.06.2004

Teemujazz vanhempi tuotanto - Bossa
Vähän, tai ehkä liikaakin paistoi läpi nuo midisaundit, rummut ja passo olisivat voineet olla enemmän pinnassa ja jykevämmät... Piisi jankkasi samaa turhan pitkään, eikä sooloilua jaksanut oikein kuunnella koko biisin ajan. Jotain yksinkertaisempaa melodianpätkää jäin kaipaamaan, että päähän jäisi jotain soimaan. Helvetin hyvästä soitannasta ja meiningistä kasi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele NoGood - My Sound (1st Version) 25.02.2004

NoGood - My Sound (1st Version)
Mukavia melodioita ja ihan ok trancemättöä. Saundeista sen verran, että kovin kuivilta kuulostivat. Eli enemmän kaikua kuten trancessa on (käsittääkseni) tapana ja rumpuihin enemmän anaalibassoa - eli semmoista jytinää että hampaanpaikat vaihtaa paikkaa. Tästä pienestä muotoseikasta huolimatta huomasin yllättäen nauttivani biisistä, vaikka en olekaan trancen suurkuluttaja.