Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 34 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Musicoholists - Härö 24.03.2019

Musicoholists - Härö
Iha rentoo jammailuu
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fiona's Scarlet Swan - Dante 24.03.2019

Fiona's Scarlet Swan - Dante
Viihdyin
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cloom - Zymphonic 24.03.2019

Cloom - Zymphonic
Vähän vaihtuilevat teemat oli tässä. Muute iha jees.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Anywhere Out Of This World - IV.6/ Immersion Prayer part 3 (I Remember You All) 24.03.2019

Anywhere Out Of This World - IV.6/ Immersion Prayer part 3 (I Remember You All)
En tiiä, jotenki kauhean tylsä ja hidas alkuinen
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele C U R V E D - By my side 24.03.2019

C U R V E D  - By my side
Kuulosti oikein hyvältä, mutta joissain kohissa oli vähän tyhjän kuulosta, olisi voinut olla enemmän meneillään näissä kohissa, enemmän jotain taustasoittimia sävyttämässä instrumentaali kohtia. Antamassa täytettä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mappi-Ö - Humanity's end 24.03.2019

Mappi-Ö - Humanity's end
Jotenki tuhnuisen kuulonen miksaus tässä saattanee johtua basson liian isosta roolista tai sitten vain siitä ettei soitimille olla tehty riittävästi tilaa jotta jokainen soitin pääsisi oikein kukoistamaan. Vaihteluahan tässä riitti ihan mukavasti, että en kokenut tylsyyden hetkiä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele FIFO - Amazon v1 22.03.2019

FIFO - Amazon v1
Mielekästä kuunneltavaa. Tykkään siitä kun kappaleessa käytetään kokeellisia rajoja rikkovia elementtejä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tuntematon - Murrosikäblues 22.03.2019

Tuntematon - Murrosikäblues
Nautin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elämä jatkuu - Sataset pinoon 22.03.2019

Elämä jatkuu - Sataset pinoon
instrumentaali uppoo minuun yleensä paremmin kuin laulettu matsku. Tämä oli ehkä osittain juuri siitä syystä erittäin nautinnollinen musiikin kuuntelu kokemus. Toki tuotannollisesti tämä oli myös laadukas tekele mikä tekee kuuntelemisesta entistä miellyttävämpää. Nimi oli jostain tuttu ja kun katsahdin levyhyllyyni niin siellähän on Timo Mäntysen - Elämää ja aivokemiaa levy. Kyllä. Äitini sen minulle joskus antoi, jolle varmaan olet ojentanut kyseisen levyn henkilökohtaisesti ja hyvää musiikkia siinäkin, tuli luukutettua sitäkin yhteen aikaan aika lailla.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Raisio - Saatana mä kuristan sut hitsikaapelilla 22.03.2019

Raisio - Saatana mä kuristan sut hitsikaapelilla
Hyvin on imurinen tunnelma
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele samivini66 2019 - 21-03-2019 22.03.2019

samivini66 2019 - 21-03-2019
En tiedä oliko tässä pyritty noihin joihinki riitasointuihin, mutta ne vähän pisti korvaan. Muuten vähän pitkästyttävä kun ei ollut sillä tavalla hirveästi vaihtelua, mitä olisi kyllä 3 minuutissa hieman saanut olla.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele samivini66 2019 - 24-02-2019 22.03.2019

samivini66 2019 - 24-02-2019
Mielenkiintonen atmosfääri. empä oo tämmöstä haitsu kikkailua ennen kuulluukkaa todella uniikki tunnelma oli tässä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele NicCreative - The Rallye 09.09.2012

NicCreative - The Rallye
Ysin voi antaa ilman rakentavaa palautettakin. Mutta kymppiä ei voi antaa rakentavan palautteen kera, joten. Biisihän oli, kuten pitääkin alussa olla, yksinkertainen, siitä jo järkevyyspisteet! Melodiassa tosin ei aivan tämä yksinkertainen rauhallisuus pätenyt tahdin viimesimmillä, kun oli tarkoitus aloittaa ´loop´pi alusta niin jotenkin hätänen siirtyminen. TI-TI TAA TI-TI <-- viimeinen TI pois, niin olisi varmaan olllut hyvä imo. =P. Samoin mixaus eli soundien voluumien suhteuttaminen. Tottakai sä tiedät mitä oot tehny ja millä kriteereil. Siks mä nyt annanki ysin =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ARTOmusic - Haaksirikkoiset (promo) 06.07.2011

ARTOmusic - Haaksirikkoiset (promo)
Kaunis. Todella kaunis. Onko laulussa käytetty autotunea vai miksi se kuulostaa paikoittain hiuskarvan verran demonilta.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Harri Karppinen - The Jackal 05.07.2011

Harri Karppinen - The Jackal
Kyllä musiikintekijä ja kuka tahansa kuulee mihin tässä on pyritty, mutta musiikintekijä ja herkkäluontoinen säveltäjä kuulee säveltäjän sydämen äänen. Sitten hieman kritiikkiä suomeksi. Melodia vaihtelua odotin enemmän kuulijan näkökulmasta. Mahtipontisuutta kappaleelle olisi saanut lisää myös lisäämällä enemmän orkesteri soittimia ja lyhentämällä introa, mutta ihan kelpo kamaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Samuli.T.Mäkelä - Lämpöä (Lempeä) 06.05.2011

Samuli.T.Mäkelä - Lämpöä (Lempeä)
Aika nopea temponen vaikka moni hitaampi elementti pitää biittiä pystyssä. Mutta ehkä tää kallistuu kuitenki enemmän menevän puolelle. Tai sanotaan näin, kuuntelisin tätä mielummin autoa ajaessa ku aurinkotuolilla. Tietynlaista letkeyttäkin siis huokuu korviini. Tää instrumental on ihan mun tyylisuuntaa, vaikka olenkin omasta mielestäni alkutekijä tähän verrattuna. Niin tää oli nautinto, joka on kympin arvoinen!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Samuli.T.Mäkelä - Reflections 06.05.2011

Samuli.T.Mäkelä - Reflections
On kyllä upee biitti ihan instrumentalinakin mutta, kyllä uskon et kappaleen suosio lisääntyis, jos tuohon osaisi joku sovittaa laulun vielä. Tämä kappale oli musiikkia korville! Ehkä toistoa oli paikoin liikaa, eli kyllä tän mittaseen kipaleeseen parit soolot mahtuu :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele peteonkeisari - Mika on Bodari 06.05.2011

peteonkeisari - Mika on Bodari
Mitä ihmettä. Mistä voi levyn tilata?
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele peteonkeisari - Roolipelaaja 06.05.2011

peteonkeisari - Roolipelaaja
Ei mikää voita live rooli pelaamista!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make & Mike - Why Baby. 06.05.2011

Make & Mike - Why Baby.
Hyvää musiikkia. Hyvää musiikkia sanotaan kun ei oikeasti ole enää mitää lisättävää. Te vaan yksinkertasesti olette onnistuneet! Nojoo, kyllähän noi laulut vähä pupupöksyltä kuulostaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele peteonkeisari - Jopo 06.05.2011

peteonkeisari - Jopo
Yksinkertaista ja kaunista! Hyvät sanat, että mihin niihin lisäämään, niistä kun saa selvääkin ihan aikuisten oikeasti. Ja biitti on yksinkertanen, mikä on iha fiksu veto, tekee selkeemmän kuulosen. Nyt pyörähtää 10 ja on varmaa eka 10 joka napsahtaa meikäläiseltä tänä vuonna. Niin miksi 10? Haluun painottaa, etten oo kuullu viel biisiä joposta, ei ainakaan muistu mieleen, eli tää on jotain uutta ainakin mulle. Jostain ihan uudesta se 10 aina rapsahtaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele JACOTACO - Lust 06.05.2011

JACOTACO - Lust
No joo. Laulu on paremmin esillä tässä, niiku pitääki. Jotku huudahdukset potkas ehkä vähä liikaakin, mutta ehkä se on sitä luonnon tasapainoa. Pakko silti olla rehellinen vielä tässäkin, syitä tulee mielee monia miksi kuulostaa, ettei laulu oo yhtä ton kappaleen kanssa. Joko joku efekti, mitä on lisätty tai sitte epävireinen laulu. Tai sitte joku, mitä en osaa kuvitellakkaa, mutta siis joku tökkii. Ja se pitäs saada kuntoo :D 9 rapsahtaa kun luulen, että ootte pitkälle parhaanne tehny.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele JACOTACO - Drowning 06.05.2011

JACOTACO - Drowning
Meiningistä tulee vähä dragon force mielee paitsi et tässä laulu on pilattu kaijulla, eikä sitä pahemmin kuule lainkaa. Ja tietty tää on punkimpaa tai rokimpaa kuin oheisen vertauskuvan tuottama skene. Laulu kuulostaa iha dingolta jotenki. Vähä munaa siihe nii hyvä tulee :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Extr3me - Solution - Meteor 31.01.2011

Extr3me - Solution - Meteor
Upeeta. Kappaleessa oli sopivasti vaihtelevuutta ja up/downit ylitti odotukset, kuten niiden on tarkotuskin, Idea säilyi vaihtelevaisuudesta huolimatta :) Huomaa kehityksen tästä verrattuna niihin ensimmäisiin mitä kuuntelin. Kyllä ainakin melodic trance luonnistuu sulta oikein hyvin! Sori, en oikeen oo tehny musaa/käyttäny mikseri.nettiä aikoihin. alan taas käyttämään ja tekee jonkumoisia kone- ja muitakin biisejä taas ahkerammin. Syksy oli työn puolesta äärimmäisen kiireistä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele NoJustSe - Sunset 30.01.2011

NoJustSe - Sunset
Upeen kuulonen, sopivan vaihteleva, ideansa säilyttävä ja hyvin mixattu. Nousut oli tiesti omaan makuuni hieman lepsuja, tai oikeestaan todella lepsuja. En sitten tiedä oliko se tarkotus. Eli aika tasapaksu kappale, up/downiensa puolesta. Ps. Sunset on varmaan maailman käytetyin nimi kappaleelle.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make & Mike - Mä Olen Blues Mies. 30.01.2011

Make & Mike - Mä Olen Blues Mies.
Aivan mahtava fiilis tässä biisissä! Vielä kun itselläkin vanha landola. Hymyää kuin hevosenkenkä tätä kuunellessa. Hupasat ja mukaansa tempasevat sanat. Ei kertakaikkiaan mitään valittamista. Propsit myös Lazy Jakelle.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele marco.n - Ikävä Sinua, 30.01.2011

marco.n - Ikävä Sinua,
Laulussa havaittavat virheet häiritsee suunnattomasti. Äänenkäytössä on hairjoitteleminen laulajalla kuin laulajalla. Sanoma on suoraan sanottuna suloinen ja tasasen vievä melodia pelastaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele EVERIA - Revenge 30.01.2011

EVERIA - Revenge
Lauluääni yllätti negatiivisesti, vähän liian poppimainen. Muuten oikein hyvän kuulosta soitatusta. Kappaleesta ei puuttunut vaihtelevuuteen vaikuttavia tekijöitä. Tosin 3:30 skeba soolo loppu töksähtäen synasoolon alta. Olisi voinu pidempi yhtenäinen skittasolo. Voipi olla makuasioita nämä, joten miinusta siitä ei siis tule missään nimessä. PS. Hieno logo :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MultiChost - R.A.I.D (upgraded version) 30.01.2011

MultiChost - R.A.I.D (upgraded version)
Hämmentävä ja venähtänyt intro. Mitäs se skeba epävireisesti kilkuttaa lopussa. Rakenteeltaan noin muutoin ihan kuunneltava kappale.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele aeronao - admineral 14.12.2009

aeronao - admineral
Kaunista kuunneltavaa. Ehdottomasti juuri sitä mitä odotin löytäväni ennemmin tai myöhemmin. Sisältää silkinpehmeitä liukuvia osia, joista yhdessä kostuu tämä upea kappale. Idea säilyy hyvin taustalla vaihtelevasta soundi maailmasta huolimatta, mikä on erityisen tärkeää Chill Outissa. Satuimpa löytämää sattumalta, (onneksi), kun kaivoin Chill Out listaa ja suurin osa tieteskii kaiken maailman lössötystä. P.S Fanited
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dedi-B - Anna Anteeksi 20.08.2009

Dedi-B - Anna Anteeksi
Omasta mielestä tossa laulun sävelessä oli ehkä turhan suuria sävelkorkeusharppauksia. Mitkä aavistuksen pisti esiin. Muuten ihan ok. Tai siis hyvä :p Toisaalta en tykkää noin electronisen kuulosesta soundista. Luonollisempi saisi olla. Muuta kommentoitavaa ei mieleen tullut. Kaikin puolin onnistunut kipale jokataupksessa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Extracorporeal Shock Wave - Melua-03 (Part 1 of 1) 20.08.2009

Extracorporeal Shock Wave - Melua-03 (Part 1 of 1)
En tiedä. Erikoisin kuulemani kokonaisuus. Osittain todella sairraalloisen kuuloinen. Ihme kyllä oli pakko kuunella kokonaan, että kuulee mitä kohta "tapahtuu". Voisin kuvitella tähän jonkun "todella vanhanaikainen"-efektillä kuvatun kuvamateriaalin, josta ei saa juuri mitään selvää :D. Jossa vielä näkyy pätkiä jostain aivan toisesta maailmasta ja ajasta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Begga(R) - Joysticke Dobba Boom Orchestra 20.08.2009

Begga(R) - Joysticke Dobba Boom Orchestra
Kaikia kappaleis miksaus ihan persiillää ja muutenkin. Voisit harkita jonkun näkösiä alku- ja loppuhäivytys skaaloja. Nyt on vain joko täysiä tai ei ollenkaan. Basso tuo toki runkoa kappaleelle, kannattaa käyttää, ellei ole kauhean akustinen ja melodi painotteinen kappale kyseessä. Pehmeempiä soundeja kehiin. Persoonallisuutta näissä kuitenkin riitti, kaiketi sen ainoaksi psitiiviseksi kannaksi voi lukea. Onnea jatkoon, mikäli vielä intoa riittää jonakin päivänä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele MultiBalance - Avaruus katsoo takaisin 20.08.2009

MultiBalance - Avaruus katsoo takaisin
Mä jo katsoin, että onko muka päivän aikana mun kappaleet saanu kolme kommenttia yhtäkkiä :D. Sitte hoksasin, että joo oliki ihan eri artistin sivu auki. (vähä väsyny). Joo mä tykkäsin tästä. Sanoma oli ehkä vähän omituinen. Mutta hyvän kuulonen kappale muuten, että ei sanoilla oo niin väliä mulle =) Kiva kuunella. Letkee, just semmonen rento oleskelu kappale. <3 pistän ysin.
9