Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 17 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Senesty - On Se Niin 05.08.2011

Senesty - On Se Niin
samaa mieltä jeren kanssa, suomi sopii sun suuhun.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Syntiset - Syntiset 23.07.2011

Syntiset - Syntiset
Lähetään siitä, että biitti oli vitun kova. syntinen. Molemmat hoiti hommansa kotiin vaikka välillä vähän haparoiden mutta kokonaiskuvaahan se ei haitannut. Mun mielestä olis saanut Jerepee vetää samanlaisen äänen omiin setteihinsä kun seuraavalla kaverilla oli. Luulin ensin kertsiks mutta sitten jatkuikin vaan loppuun asti samana, sekotti ehkä ihan skidisti ainaki meikän aivoja. Lisäksi loppuun lisätty puhe"sanoma" toimi helvetin hyvin ja jätti hyvän maun biisistä. Kyllä tää ysin biisi on helposti
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lc nick - Lc nick - Matkalla Huipulle (Prod.by Allrounda) 22.06.2011

Lc nick - Lc nick - Matkalla Huipulle (Prod.by Allrounda)
niin missäs sää tossa kertsissä oot?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kaapeli - Poika 14.05.2011

Kaapeli - Poika
nouseva tähti.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Joni Holtiton AKA SikaRaunio - Jokainen tavallaan 27.02.2011

Joni Holtiton AKA SikaRaunio - Jokainen tavallaan
Jes Jes. Hyvä että lähdit tälle tielle genren suhteen, natsaa. Ja sanoihin oot saanu kärjistettyä sitä sananvapautta ja kantaa, mutta jäin odottaan enemmän sanakikkailuja ja metaforia. Biitti on vitun stydi ja kokonaisuus toimii paremmin vähän valtavirrasta poikkeevan kertsin kanssa! keep dis shit comin'
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane - Vahvin lääkitys 25.11.2010

Mc Mane - Vahvin lääkitys
Nyt on pakko vielä pistää kommenttia, xnrr nyt vaadin kyllä jonkun lähteen ja heti sille että alkoholi vaikuttaisi samoihin reseptoreihin kun piri, polle... Ja siihen vielä että valitettavasti tunnen monen monta narkomaania ja en ole eläessäni nähnyt "narkkarin kieltäytyvän äcidistä" eli kyllä se menee siinä missä muutkin, lisäksi tiedän monta sekakäyttäjää jotka eivät kannabikseen koske koska liian "hidas" heille. Näillä näkymin näyttäisi nopealta googlaukselta eikä faktapohjaiselta tiedolta.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane - Vahvin lääkitys 25.11.2010

Mc Mane - Vahvin lääkitys
Kiitoksia vastauksistasi, kuitenkin joudun mainitsemaan vielä että Vaikka kannabis luokitellaan Tällä hetkellä huumeeksi se ei ole Aine, vaan kasvi=skidii pilkunnussimista, minkäs teet. ja lsd:llä viittasin käyttäjän vasta_lause kyseiseen lausahdukseen "digailin ku mainittet monia eri happoja täs", happo=lsd... monia eri lsdeitä...kö?? ja kyllä ymmärrän että halusit kärjistää nimenomaan huumeita Et alkoholia, kuitenkin aloitat toisen versesi puhumalla siitä, joten päässäni riipi kauhistuttava ristiriitaisuus=mihin oikeastaan pyrit?
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane - Vahvin lääkitys 24.11.2010

Mc Mane - Vahvin lääkitys
Oli pakko kuunnella biisi taas ihan vain vasta_lauseen kommentin takia ja täytyy myöntää etten kuullut yhdenkään hapon nimeä mainitsevan, eli LSD:tä ei taidettu mainita? Myös muitakin epäkohtia löysin: en tiedä onko sellaista olemassa, mutta tähän hätään en tiedä yhtäkään ainetta joka tekisi silmät punaisiksi. Ja yhdyn erittäin paljon nicoälämölön lauseeseen, miksi tähän piti lyödä kannabis mukaan, esim. alkoholi tuhoaa paljon enemmän ihmisiä kuin lussu. Oma mielipiteeni on, ideana hyvä, valistus on aina jeppis. Mutta tästä kuuluu enemmänkin tietämättömyys kun asiantuntejuus.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jasmiina - Jasmiina Karvinen, Jättipäät & IsoäS - Älä oo levoton 21.11.2010

Jasmiina - Jasmiina Karvinen, Jättipäät & IsoäS  - Älä oo levoton
nättiä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ujo Poika - olit meille rikkaus 29.10.2010

Ujo Poika - olit meille rikkaus
Aij että, muuten jeppis, on aina hyvä että jengi jaksaa muistaa omistuksilla muita! Mutta... mua sapettaa suunnattomasti että tää on sama tausta kun mun Valmis maailma biisissä :) sen siitä saa kun käyttää ilmaisbiittejä :/ miksaa vokaaleita vähän kovemmalle niin kuuluu paremmin, siitä 8
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele .KR - Kulje??? 29.10.2010

.KR - Kulje???
ihan menevä, tuplat puskee ehkä vähän liikaa läpi mutta ei se oo niin vakavaa :D kertsiin olis voinu keksiä jotain ehk miksaukseen tai sit tyyliin enemmän panostusta. mutta kokonaisuudessaan lepi ralli. thumbs up!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jihad - Mustaa 13.09.2010

Jihad - Mustaa
Joo, lähetää siitä että biitti on saatanan kova. Ehkä omasta mielestä vähän enemmän vois olla meininkiä niin sanottua agrea messissä kun tällanen biisi ja aihekin kerran on. Ja kun vähän miksaukseen enemmän panostais niin kokonaisuus olis mahtavampi! kasin annan siitä että meininki on Aitoo isolla aalla.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ujo Poika - Area 75 27.08.2010

Ujo Poika - Area 75
jepa, pysyt tässä nopeemmassa paremmin biitissä pysy näissä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ujo Poika - huoneen toisella puolella ft. Wety 25.08.2010

Ujo Poika - huoneen toisella puolella ft. Wety
tota... joo, kuulosti ihan kuunneltavalta kunnes tuli ensimmäinen kertosäe, hyhhyh etten tykännyt yhtään, kauheeta usher/justin bieberi kuraa! kakkosversen vetäjä vähän hiljemmalle jotain volyymisäätönappi juttua särkee niin perkeleesti ja muutenkin miksauksiin olis voitu panostaa pikkasen enemmän.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Flaidis & Pekkajäbä - Sen saa nähä Ft. Asa 18.08.2010

Flaidis & Pekkajäbä - Sen saa nähä Ft. Asa
huhhuh, en sano muuta.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele EYO - Päivistä Parhain f. Kosti & Pilvi 17.08.2010

EYO - Päivistä Parhain f. Kosti & Pilvi
ei näin aamupöhnässä pysty filosoimaan sen enempää kun että nättiä. jatkakaa samaan tahtiin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ujo Poika - vastauksii ft.peysface 05.08.2010

Ujo Poika - vastauksii ft.peysface
iha jeppis biisi, ja A.D.n biitti toimii taustalla, kertosäkeeseen olis voinu panostaa vähän enemmän jos tästä jotain rutistavaa haluaa keksiä. mutta kyllä tää toimii thumbs up!
9