Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 45 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Poop Dilan - Paatti liikkuu 06.03.2018

Poop Dilan - Paatti liikkuu
Oih!! Taustasta pidän AIIIVAN mielettömästi!! Ritarillinen rintamalla! Mutta mitä helv***** "jabadabaduu".. eeeiiih!! Sanotukset sulla on aina kyllä aivan mielettömän taitavia, lukuunottamatta tuota jabadabaduuta :D Sovitus on sopivan täyteläinen, mutta balalaikaa? (..sekö sielä raikaa, liian vähän aikaa?) oisin toivonut kuulevani enemmän.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele A K Hietala - Volgan Viimeinen (Song of the Volga Boatmen) 06.03.2018

A K Hietala - Volgan Viimeinen (Song of the Volga Boatmen)
Ihanan kevyen raskasta! Kitaroiden koko kappaleen ajan kulkevaan "räm-rä-tä-tä" rytmitykseen olisin värikkyyden vuoksi toivonut hieman vaihtelua.. pari sellaista hetken hengähdystaukoa, joiden jälkeen taas sprintataan. Skeba-soolo on äärimmäisen maukas! Myös vokaaleista pidän kovasti! Korvamato tästä ainakin itselleni on tullut.. muutama aamu onkin alkanut laulaen: "venemies viimeinen" ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele There's No More Odyssey - Song of the Volga Boatmen 06.03.2018

There's No More Odyssey - Song of the Volga Boatmen
Nyt on tuotu Miami Vicen etsivä kaksikko Volgalle suorittamaan hurjaa takaa-ajoa! Kappale upeasti henkii 80-luvun tv-sarjaa, tosin tämä paaaljon puhtaammilla ja iskevimmillä soundeilla! Rummuista ja niiden leikittelevistä rytmivaihdoksista pidän erityisesti! Myös melodiakulun tempovaihdokset toimivat luontevasti! Kappale kasvaa kokoajan, mikä pitää kuulijan otteessaan koko pitkän matkansa. Erityisesti pidän tuosta suvanto kohdasta 4:32 alkaen, mutta sitä oli ehkä hiukkasen liikaa tarjolla. Lopusta olisi voinut nipistää ehkä yhden-kaks minuuttia poies, niin tämän jälkeen täydellinen teos!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ville Kotiranta - Volga, Viimeinen Määränpää 06.03.2018

Ville Kotiranta - Volga, Viimeinen Määränpää
"..pian saavumme kotirantaan!" AIIIIIVAN loisto oivallus! Toi alun rahina-efekti henkii kunnioittavasti alkuperäistä kappaletta! Tää on kyllä sellainen kappale, jota mielellään kuuntelee ihan tällaisenaan ilman tarvetta diipadaapa perusteluille: "tää on pirun hyvä coveri". Tää ei oo todellakaan pelkkä coveri vaan puhtaasti aivan ehta Villen kappale! Tässä on kappale joka on ansaitusti otettu omiin nimiin! Ja AHH noita Ai da-da-kohtia!! Yhden taustastemmoista oisin tosin halunnut hieman enemmän eteen.. kuulostaa ahdistavan hyvälle! Noi vaikeroivat synat (parhaiten erottuu kohdassa 1:53) kuulostaa mielettömän maukkailta! C-osasta siirtymisen kertsiin ois voinut toteuttaa hieman jouhevammin, mutta veikkaan, ettei aika enää riittänyt tätä erikseen hioa. Jo alkujaan tiesin, että tää skaba on kuin luotu sulle, mutta eihän tälläset tekeleet mitään skaboja tartte.. tää on voittaja ihan omillaankin! Hyvä Ville!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele MKSR kisakappaleet - Somewhere by the River 06.03.2018

MKSR kisakappaleet - Somewhere by the River
Nyt liidellään ajassa taaksepäin ritarillisille taistelukentille! Mahtipontista jytkettä ja oikealla tavalla juuri oikeissa paikoissa himmaillaan, jolloin kontrasti tulevaan on vaikuttavampaa! Aivan uskomatonta kokonaisuuden hallintaa!! Kaikki eri osiot kudottu saumattomasti yhteen. Toi aiemman loppuosan rumpujen vilkas kulku ja sävellajin vaihdokset toimii hemmetin hyvin! Paljon pieniä yksityiskohtia, joita jää haltioituneena kuuntelemaan. Sovituksellista juhlaa! Taidokasta, TAIDOKASTA!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele NaNa - Aito Ihminen 14.02.2018

NaNa - Aito Ihminen
Pääsin ilokseni vierailemaan taustalaulujeni kera yhteen kappaleeni innoittajakappaleista <3 Kiitos Syvis tästä kunniasta! Nyt kappaleelle muodostui vieläkin inhimillisempi merkitys! Kuunnelkaahan: https://mikseri.net/artists/syvis-friends/aulangolla/590362/

Kommentti kappaleesta Kuuntele What the Moon Brings - Oodi Lopulle 09.02.2018

What the Moon Brings - Oodi Lopulle
Aloitin kuuntelemaan "kappaletta" volat hiljaisella peläten: "koska se räjähtää?". Kaikella kiusauksellakin pikkuhiljaa väänsin volaa kovemmalle ja kovemmalle samanaikaisesti edelleen peläten: "koska se räjähtää?". Ei vieläkään.. lopulta jo irvistän ja edelleen lisään volaa.. mutta tahti hiipuu ja lapset katoavat :O Olen hämmentynyt!! Loistava idea oodista elämän lopulle! Pieni rytmivaihtelu.. tai tässä tapauksessa -häiriö, olisi ollut veikeä ylläri johonkin elämän varrelle ennen loppua. Vai elikö hän tasapaksun elämän? Nyt kun jo tietää miten tarina päättyy, kaikki alun ilo ja onni tuntuu vain haikean surulliselta. Oudolla tavalla pidän tästä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Minä ja kitarani - Entinen punkkari 09.02.2018

Minä ja kitarani - Entinen punkkari
Rytmikitara pysyy kivasti rytmissä aina silloin, kun et samanaikaisesti laula. Kappaleen rakenne vaikuttaa alusta loppuun asti improlta, jossa ei oikein ole luontevaa kulkua seuraaviin osiin. Myöskään sanoista ei harmillisesti oikein tahdo saada selvää. Kannattaa varmaankin kokeilla laulaa ja soittaa kummatkin instrumentit (kitara ja laulu) erikseen sisälle, jotta kappaleen sanoma nousisi enemmän esille.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kilpajakke - Tunnels Of Void 09.02.2018

Kilpajakke - Tunnels Of Void
Oih! Nyt keho resonoi :) Tunnetila tarinan kerronnassa jäi itsellä vain kesken.. nyt vain pelkkä tuulen henkäys pyyhkäisi läpi tunnelin. Mutta, kyllä! Tunnelin päästä se valon häivähdys kuitenkin pikaisesti pilkahti :) Kaunista äänimaalailua kerrassaan!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elektroborgå - Disconnected 09.02.2018

Elektroborgå - Disconnected
Hienoa, että tässä on nyt sanat luettavissa. Alkuun jopa ärsyynnyin, kun keskittyi liikaa kuuntelemaan sanoja ja unohti täysin kaiken muun kauneuden ympäriltä. Tämä on eräänlainen kutsu ylittämään rajan ja astumaan sille pimeälle puolelle. Nerokkaan tästä kappaleesta itselle tekee sen, kun omasta pöytälaatikosta löytyy lähes samanmoisella sointu kierrolla kulkeva kappale ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Polonium - Hymn for the Moon Boys 09.02.2018

Polonium - Hymn for the Moon Boys
Nätti. Sai aikaiseksi liitelyn hippiajalle (jota tosin en koskaan itse päässyt elämään). Komppikitaroissa sekä lauluissa juuri sopivissa määrin "epävireisyyttä", joka on ok kuunneltavaa leirinuotiolla. Niin kuin pyydettiin, niin en kehu enempää :) Ihan OK +(+) tämä on :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tackle - Guitaralone 09.02.2018

Tackle - Guitaralone
Propsit oodibiisi ideasta :) Pidän itseasiassa aika paljon tuosta kuiskailevasta tavasta laulaa. Sanat on kyllä sellaset, että ois voinu vetää kyllä ihan reippaasti ragella. Tässä nyt vaan rauhallisesti toiselle todetaan, että: "ole hyvä ja painu vit...n" :D Cool maaaan, joten toimii tällai ilme värähtämättäkään :P Kivaa mystisen rauhallista jammailua!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Suoraa Huudeilt - Elämäntyyli 09.02.2018

Suoraa Huudeilt - Elämäntyyli
Alussa itsellä ilme kuin peuralla ajovaloissa :) Paljon kaikkia ääniä siellä täällä, eikä aivan tarkkaan voinut sanoa, kuuluuko ne kappaleesta vai omasta päästä :D Mutta kun kappaleeseen pääsee sisälle, alkaa tajuamaan, että kyllähän tämäkin elämäntyyli kaikki ne ylä- kuin alamäetkin kantaa mukanaan. Kivoja avaruusmaisia riitasoinnillisia kohtia siellä täällä ja taasen vapaapudotuksia ja ilmassa liitelyä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kämä Simmons - Pikku Tytöt 09.02.2018

Kämä Simmons - Pikku Tytöt
Menevä sävellys :) Sanoja sekä säveliä vaan tuntuu olevan hieman liikaa, kun tuntuu että kiire meinaa joissakin kohdissa tulla. Nyt kaikki äidit ja isit, pitäkää lapsistanne kiinni! Kämä Simmons on irti :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Karisma - Crazy with You 09.02.2018

Karisma - Crazy with You
WOW!! Tällainen uus-vanha-Van Halen tyylinen musa on lähes kokonaan kadonnut tällä vuosituhannella. Mielestäni se on äärettömän harmillista! Mutta täällä se on taas.. kiitos Karisman!! Tää tykittää ja puhkoo tärykalvot korkealta ja kovaa! Uskomattoman lahjakasta kitarointia kuin muutoinkin tuotantoa! Laulumelodia on juuri oikealla tavalla pop, jotta tempaa joka ikisen matkaansa laulamaan! Jos itellä tulee huono päivä vastaan, tulee tästä jatkossa mun voimabiisi, joka kääntää taas väkisin hyvälle tuulelle! :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Curved - The Call 09.02.2018

Curved - The Call
Oih!! Nyt toimii ja uppoooo!! En vaan millään voi pysyä paikallani tätä kuunnellessani, joten kommentitkin jää aikas lyhkäsiksi kun perse ei millään pysy penkissä! Mutta ei tämä kommentteja juuri tarvitsekaan - liikuttava tekele ihan kirjaimellisesti! Taso laaaaadukasta ja mukaansa tempaavaa!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Poop Dilan - Kiitoradalla 09.02.2018

Poop Dilan - Kiitoradalla
Kuunnellessa suu vääntyy väkisin hymylle ;) Sanotuksissa oot kyllä aivan uskomaton virtuoosi! Pikkutuhmaa, eikä vaan kaksmielistä, vaan monimielistä sanailua on kiehtovaa kuunnella. Suomenkieli on kyl veikeetä, kun sitä osaa oikein pyörittää :) Hellyyttävän herkkä laulutulkinta, tollanen salaa vihjaileva :P
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hut & Shack - This Time (An ode to strength) 09.02.2018

Hut & Shack - This Time  (An ode to strength)
Kyllä ootte saaneet taas veret seisauttavan kipaleen aikaan! Erittäin värikäs ja moniulotteinen kipale! Erityisesti pidän piano juoksutuksista ja kappaleen moniosaisuudesta joka on taidokkaasti nidottu yhteen yhdeksi kappaleeksi. Miiralla on kyllä kadehdittavan laaja äänirekisteri! WAU olkoon "rääkäisylle" kohdassa 3:15!! Ja terminään rääkäisy tässä kontekstissa on tarkoitettu hyvällä! Hyvällä tavalla kylmät väreet aikaan saava! Psykedeeliset loppu hyräilyt ovat nannaa korville :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Exponentti - kahden kanssa 09.02.2018

Exponentti - kahden kanssa
Ohhoh! Biitti on ihanan seko :) Basson soundista pidän kovasti, tosin napsun hakkaa yli. Lyriikkaa tulee seurata todella tarkkaan, kun tuntuu ettei rytmikikkailut riimiparien kanssa mene ihan täysin kohdilleen. Lähes kuulostaa läpilausunnalta, kun riimitykset ei ole niille "luonnollisimmilla" paikoillaan. Siispä flow'hun kannattaa jatkossa kiinnittää enemmän huomiota.. 2:09 alkavaan verseen alkaa jo olla omaan korvaan mieluisampaa soljuvuutta äänenkäytössä. Äänensävy sulla on kyllä sopivan käheinen, eli siitä propsit :) Päälainien tupla-raita sekä liiallinen delayn/reverbin käyttö jotenkin sotkee vaan harmillisesti koko paketin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele NaNa - Aito Ihminen 01.02.2018

NaNa - Aito Ihminen
Kiitoksia kaikille tasapuolisesti aivan mielettömän mahtavista kommenteista! Miksauksistani olenkin saanut niin aiemmin, kuin edelleenkin kivasti rakentavaa palautetta ja näin ollen päätinkin, että parempi minimoida suurin tuho ja aloitella opettelu ihan pienistä asioista.. vaikkakin yksi soitin kerrallaan :) Myöhemmin voi harkita, uskaltaako sitä hyödyntää kuinka monen instrumentin ilotulitusta saman aikaisesti ;) Myös erikseen on pakko nostaa yksi Syviksen tuotos yhtenä tämän kappaleeni innoittajistani mukaan: https://mikseri.net/artists/pop-no-harm/aulangolla/586579/ Eli jos nurkkaan ajautumisesta pitää, niin sitten pitää :) Kukin omalla tavallaan, mutta hävetä ei ainakaan tarvitse lainkaan!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ville Kotiranta - Psykoosit Tulilla Taas 05.11.2017

Ville Kotiranta - Psykoosit Tulilla Taas
WOOOW!! Johan oli tunteikas pläjäys :D Kaikin puolin erittäin toimiva! Jo introsta alkaen tuli fiilis: "tää tulee kuunnella huolella". Erityisesti kertsin ekat 8 tahtia antaa kivan toiveikkaan olon kasvavien jousien myötä, mutta sitten kuin salamana kirkkaalta taivaalta täyskäännös ympäri ja psykoosit on täysin valloillaan. Wow!! Kertsin vikat 8 tahtia rikkinäisellä synasoundilla ja riitaisalla riffillään yhdistettynä lyriikkaan nostattaa kivasti kappaleelle ristiriitaisen tunnelman. Myös nyt kertsissä olikin taas sitä kaipaamaani rouheampaa tulkintaa :) Hyvä Ville! Ehdottomasti kappaleena kuuluu sun parhaimmistoon!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hut & Shack - A New Day 06.10.2017

Hut & Shack - A New Day
Ohhoh! Nyt on kyllä kappale joka saa vajoamaan polvilleen :) Sävellyksenä kauniisti kunnioittaa blues-perinteitä. Ja Miiran aivan uskomattoman taidokkaan haikaileva SUURI tulkinta toimii erityisesti! Täydellisyyttä hipova sovitus olisi lunastanut täydellisyyden-mitalin yhdellä skebasoololla ;) Ja EI... ei lainkaan mielestäni hippi, vaan loisto tuotos aivan omassa sarjassaan!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ville Kotiranta - Jäisiä Mustikoita 05.10.2017

Ville Kotiranta - Jäisiä Mustikoita
Laadukasta tuotantoa! Massiivisen synkät soundit ja vouvaavat synat antaa erittäin vakuuttavan vaikutelman. Sovituksessa on sopivasti stoppeja ja kaikki kivan erillaisesti toteutettu. Varsinkin basso-droppi on henkeä salpaava :) Ja sanat.. niis on ROUTAA! Ja koko kappaleen ajan kantavat rytmikikkailut tekee mielekkään kuunnella toisen jos kolmannenkin kerran putkeen. Ainoa, mitä oisin toivonut kuulevani, niin hieman rouheampaa laulutulkintaa kertsiin. Mutta kokonaisuutenaan kuitenkin erittäin onnistunut tuotos tästä pikku seikasta huolimatta :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lahkonen / Pena - Yhtiäjakautunut maa 14.06.2017

Lahkonen / Pena - Yhtiäjakautunut maa
Ajatuksia herättävä kappale ehdottomasti! Täydellisesti toimii pelkältään mies ja kitara-tulkinnalla. Enempää ei olisi kaivannutkaan. Itseään toistava melodia sopii juuri tällaiseen kappaleeseen, varsinkin, kun omaa Popkorninkin mainitseman laulun dynamiikan hallinnan. Jokaiseen säkeistöön maalautuu näin ollen omat sävynsä. Harva kappale laittaa itseni sointuja tapailemaan. Tämä oli sellainen! Kiitos tästä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Miira - Vaellus itärajalla 14.06.2017

Miira - Vaellus itärajalla
Ihanan kepeä kappale! Alkuun Pizzicatot tuo mieleen menninkäisten ja keijujen metsän, jossa pienen pienen ihmisen olisi hyvä taivaltaa. Säkeistöstä alkaen harpataan kuitenkin vuosia eteenpäin ja ollaan Suomen kauniissa maisemissa kunnioittaen arvokkaasti sen historiaa. Sävellyksenään erittäin kaunis! Sovitukseltaan kappale saa hengittää vapaasti, lyriikat tukee tätä mielikuvaa myös täydellisesti. Hienotunteisesti saat piirrettyä palan kauneinta Suomea mieleen! Kappaleen julkaisu hetkellä olin itse maailman toisella laidalla ja näin ollen toi ihanan Suomituulahduksen sydämeen. Kiitos Miira tästä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele SingerFishing - Nollasta Sataan 14.06.2017

SingerFishing - Nollasta Sataan
Voihan paatoksen paatos! Kertsi on varsin ovelasti sovitettu.. alkuun vahvasti alkaa synnyttämään niin lyriikallaan kuin myös sovitukseltaan toivolle kipinää, mutta kuitenkin lopulta iskee kasvoille ja vaivuttaa epätoivoon. Eli kirjaimellisesti "melkoista vuoristorataa". Markon tulkinta jättää erittäin vahvan ahdistuksen tunteen (hyvällä tavalla) ja varsinkin lopun joiku sinetöi fiiliksen. Suomalaista melankoliaa parhaimmillaan. :) Olen haltioitunut! Loistavaa työtä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele NaNa - Ville Kotiranta & NaNa - Sortovuodet 13.06.2017

NaNa - Ville Kotiranta & NaNa - Sortovuodet
Kiitämme kommenteista :) Kappaleen tulikin olla soolopainoitteinen, mutta omien miksaustaitojeni puutteesta, jäi kuorosovitukset ontuviksi juurikin mainituin osin. Onneksi solistin taidokkuuden vuoksi, kappale kuitenkin mielestäni kannattelee arvokkaasti itseään :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele NaNa - Ville Kotiranta & NaNa - Sortovuodet 05.06.2017

NaNa - Ville Kotiranta & NaNa - Sortovuodet
Kiitoksia kommenteista :) Onneksi kuitenkin norja oli sorjasti kirjoitettu pienellä :D Vaikkakin muiden pohjoismaiden mainostamista en piä pahana, tuntuisi se isänmaallisen kappaleen kohdalla kovin ironiselta ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Multishape kisabiisit - Fly (touch the sky) 11.04.2017

Multishape kisabiisit - Fly (touch the sky)
Sävellyksenä sekä soitoiltaan äärimmäisen kaunis! Ja kommentit antoi sympaattisesti kappaleelle vielä hellyyttävän tarinankin :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ville Kotiranta - William Homebeach - Touch The Sky 11.04.2017

Ville Kotiranta - William Homebeach - Touch The Sky
Rauhallisen viihdyttävä kappale! Ja kyllä, kertosäe nostattaa kirjaimellisesti lentoon! :) On se kyllä ihailtavaa, kun omaa muuntautumiskykyisen niin äänen, soitto- kuin sovitustaidotkin. Tässä varsinkin hyvin kuoriutuu autotunen takaa erittäin pehmeä soundi. Eli tämän seurauksena, saat useamminkin vetää poikkiväsyneenä ja läpällä laulumelodiat demopurkituksena seuraavaa päivää varten ;) ..ja eikä sitten ennen neljää! :P
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele There's No More Odyssey - Fly (touch the sky) 11.04.2017

There's No More Odyssey - Fly (touch the sky)
Taitavan ahdistavaa alitajunnan virtaa! Psykedeelinen kertosäe vaivuttaa väkisin paatuneemmankin transsiin ;) Kymppi kyllä, ehdottomasti!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ville Kotiranta - Viimeinen Drinkki 13.02.2017

Ville Kotiranta - Viimeinen Drinkki
Jo muutaman päivän kipaletta kuunnellut ja varsinaisen korvamadon oot kyl saanut aikaseks! Voin kertoo, et kun aamukahvia juodessa (varsinkin näin maanantaina) älyää hyräilevänsä kappaletta kohdasta: "mä tahdon olla kännissä, kun harmageddon on käynnissä" alkaa itseä hieman huolestuttaa. Mut onneks kuitenkin lopputulemana voi todeta: oot vaan säveltänyt niin pirun hyvän kipaleen! ..huh :) Tosin, 1:58 kohdassa alkavaa maukasta rytmitystä olisin halunnut kuulla ainakin tahdin tai pari enemmän.. myös ISOn kappalleen olis voinut kruunata arvoisellaan moduloinnilla vihoviimeisen drinkin kunniaksi, sillä onhan kuitenkin Harmageddon kä(y)nnissä ;) Kivasti vika kertsi sai kuitenkin nostetta melodioilla ilman moduukin! Ihanan puhdasta stemmalaulantaa ja muutoinkin mahtipontista poljentaa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pismi - Läpällä, tosissaan EP - Pismi - Tyttö Mun Kulmilt 05.02.2007

Pismi - Läpällä, tosissaan EP - Pismi - Tyttö Mun Kulmilt
hi hii :D ihanan imelää :D:D kyllä sä osaat muokkautuu biisiin ku biisiin, se on taito ja lahja, jota kannattaa vaalii :) ..voin vaa kuvitella, kuinka pitkä jono ponnari-päisiä tyttöjä on kiskalla tän biisin jälkee :D:D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pismi - Läpällä, tosissaan EP - Pismi - Valitsin Sut 05.02.2007

Pismi - Läpällä, tosissaan EP - Pismi - Valitsin Sut
prkl :) on se pakko myöntää, kyllä tuo poika laulaa alkaa osaa :D:D ..ja yllättävän nopeesti tuon miksauksenkin oot oppinu :D:D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pismi - Läpällä, tosissaan EP - Pismi (vier. VP Vuori) - Vitut Helsingist 05.02.2007

Pismi - Läpällä, tosissaan EP - Pismi (vier. VP Vuori) - Vitut Helsingist
intro mielettömän MAUKAS :D:D ..tää biisi on kyl tän ep:n onnistuneimpia biisejä... tykkään :) ..ainoo mikä korvaan hitusen helähtää, on kertsin "hJelsingist" ..taitaapi olla markuksen tekeleit :D:D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pismi - Läpällä, tosissaan EP - Pismi - Tähdet 05.02.2007

Pismi - Läpällä, tosissaan EP - Pismi - Tähdet
tää vaa on niin TÄHTI-BIISI :D :D FIILAAN!!!! :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pismi - Läpällä, tosissaan EP - Pismi (vier. Kultakurkku) - Yks Mahis 05.02.2007

Pismi - Läpällä, tosissaan EP - Pismi (vier. Kultakurkku) - Yks Mahis
hehe :) letkee olo :D ..muistuttaa vaa royal familyn ja mängin - taas kerran.. mut ei se paha oo.. sekä tää, että tuo.. kummatkin biisit on LOISTAVII :D ..kiitettävä featurointi kultikselta :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pismi - Läpällä, tosissaan EP - Pismi - Matkaan 05.02.2007

Pismi - Läpällä, tosissaan EP - Pismi - Matkaan
..tää on muuten ainoo biisi, jota en edes muistanu ep:lt löytyvän :/ ..mut täs on selvästikin parhaimmat yksityiskohdat :) ..kyllä... kyl tykkään :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pismi - Läpällä, tosissaan EP - Pismi - Vie Mua 05.02.2007

Pismi - Läpällä, tosissaan EP - Pismi - Vie Mua
mielettömän hyvät kikkailut ja sointusat laulut kertsis.. tykkään :) :) ..kyllä sä krisse oot älyttömästi kehittyny!! :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pádre - Pádre & Pismi - Mun Mami 16.11.2006

Pádre - Pádre & Pismi - Mun Mami
hehee :D:D ..ei tätä voi muuta ku FIILAA!!!! :D biitti laittaa väkisinki jammaa ja räpit nostattaa suupielet hymyyn :) ..ja kertsi jää hemmetin hyvin päähän soimaan... elikkä AIIIIVAN LOISTAVAAAA :D:D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele eKn - Jos sä haluut f/ Pismi 12.10.2006

eKn - Jos sä haluut f/ Pismi
letkeetä...fiilaan!!! :D ..jo pelkkä biitti antaa veikeän olon :) ..ja räbät ja läpät maustaa täst erittäin maukkaan kipaleen :D ..kyllä!! tälläst lisää juuh :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele SiM - prinsessa mun unista 11.09.2006

SiM - prinsessa mun unista
en tiiä onko joitain asioita parempi jättää sanomatta vai sanoa suoraan.. mut tää on biisi jossa sanotaan suoraan ja se TOIMII!!! ..mut edelleenkin oon erimielt ton kolmannen versen "mä" täsmätuplasta :) ..mut ei se tätä pahenna :) kertsi on tunteel vedetty ja biitti on taattua Sim matskuu.. kyllä!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dedi-B - Sanat Tappaa 12.08.2006

Dedi-B - Sanat Tappaa
Tykkään äänen käytöstäs.. selvää ja puhdasta :) Kertsi on kyl iskevä ja miksaukset natsaa paremmin ku hyvin.. biitti on surullisen kaunis.. varsinkin ekan versen 8 baarin jälkeen.. huh.. hieno ratkasu :) ainoo mikä häiritsee on biitin paikottainen särkeminen.. mut kyl tää toimii silti :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele 2kko - Kädet kattoon 28.04.2006

2kko - Kädet kattoon
Siis aivan loistavaa!!!! ...siis... LOISTAVAA!!!!! Kyllä työ poijjaat vaan osaatte yllättää :D Biitti parempi ku loistava ja räpit myös.. niinku aina!! Tässähän alkaa väsyneenäkin tanssi jalkaa väkisin vipattaa :) Good, good..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele 2kko - Pallot esiin feat. Ulottuvuus 17.01.2006

2kko - Pallot esiin feat. Ulottuvuus
Khyyl.. oon kuullu paljon eriäviä kommentteja biisist, mut mää ainaki fiilaan :) ..erityisesti pieniin yksityiskohtiin lämpeen, kuten esim. okkeeeii, pa-pa.. jne.. Biitti on simppeli, mut sopii fiilikseen!! Loistavaa yhteistyötä poijjaat!! ;)
9