Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 220 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Out of Tune - Modern Times 19.01.2010

Out of Tune - Modern Times
Alun melodia oli oikein positiivinen yllätys ja myöhemminkin biisissä kuullaan ihan mielenkiintoisia sävelvalintoja. Laulusta en oikein tykkää, koskaan en ole punkista niin välittänyt. Aika nopea ja lyhyt ralli, mutta mielestäni ihan sopivan mittainen. Soitannallisesti toimii hyvin ja saundillisesti tämä on parempi laatuinen kuin keskiverto punkrepäisy.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Exoar - The Messenger 19.01.2010

Exoar - The Messenger
Aika selvät Lamb of God -vaikutteet tässä. Ei onneksi mennä kuitenkaan plagioinnin puolelle. Örinään toivoisin hieman lisää aggressiivisuutta. Tosin nyt saa ainakin suhteellisen hyvin sanoista selvää. Soitannollisesti tässä ei ole mitään moitittavaa. Riffit virtaavat hienosti etiäpäin ja muutama varsin mielenkiintoinen riffikin sieltä taisi löytyä. Kitarasoolo oli myös kaikeassa yksinkertaisuudessaan varsin toimiva, ja lopun harmoniat kitaralla kivat. Hyvää thrash metalia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sunset Boulevard - Love Eruption 19.01.2010

Sunset Boulevard - Love Eruption
Biisi kiinnitti erityisesti huomioni vasta tuossa kitarasoolossa, joka intron aikana soi. Mukavat saundit tässä ja soitannollisestikin toimii oikein hyvin. Turvallisilla kasarirock-vesillä liikutaan, eli biisillä ei kauheasti mitään kovin uutta ole tarjottavana. Kertsi ja väliosa ovat intron lisäksi mielenkiintoisimmat kohdat tässä kipaleessa. Plussat kitaroinnista.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Los hijos de Franco - Tourist wars 19.01.2010

Los hijos de Franco - Tourist wars
Aika sekavalla mätöllä lähdetään tässä kipaleessa etenemään. Ihan mukavan persoonallisella otteella tässä veivataan. Ehkä hiukan tylsän puoleista kuunneltavaa ainakin minulle. Kaipaisin jotain isompaa melodian tynkää biisiin. Nyt tämä vaan rullaa eteenpäin, eikä varsinaisesti kiinnitä huomiotani mitenkään erityisesti itse biisiin. Puhtaita kitaroita olisin myös mielelläni kuullut tässä kipaleessa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DuO KäSäMä - Kountry vesa 19.01.2010

DuO KäSäMä - Kountry vesa
Tässähän on oikein hilpeä meininki. Harmi vain että laulu mielestäni vähän pudotti fiiliksiäni tästä. Mukavan kuuloista tämä kyllä on, sitä ei voi kieltää. Soittokin toimii hienosti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele the Devil's Blue Band - A Dogman 19.01.2010

the Devil's Blue Band - A Dogman
Perinteiseltä blues rockilta kuulostaa heti alkusekunneista lähtien. Jotenkin olen vähän kyllästynyt näihin samoihin kuluneisiin kaavoihin josta tämä genre ei tunnu pääsevän irti. Noh, onhan tämä soitannollisesti oikein toimivaa ja etenkin laulaja vetää mallikkaasti, vaikkei laulusaundikaan mikään kovin persoonallinen ole. Hyvin tehtyä perus blues rockkia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Olïver Kaïma - Desperaation kukat 19.01.2010

Olïver Kaïma - Desperaation kukat
No tämähän on mielenkiintoista ainakin alun perusteella. :D Saundit ehkä hiukan sekavat, biisi toimisi varmasti paremmin kun niitä hieman selkeyttäisi. Niinkuin aikasemmin mainitsin niin musiikillisesti tämä on kyllä varsin mielenkiintoinen pläjäys. Hiukan tulee Kuha -niminen bändi mieleen. Oikein mielelläni tämän kuuntelin. En ehkä tanssimaan tämän tahdissa lähtisi, mutta oikein toimivaa ja omaperäistä matskua!

Kommentti kappaleesta Kuuntele electrichaos - Sound 19.01.2010

electrichaos - Sound
Ihan mielenkiintoista äänimaailmaa tässä on tarjolla usein päällekkäisine raitoineen. Tämän tyyppinen musiikki ei ihan mun soittolistoille asti ole yltänyt, eli en tästä pahemmin osaa mitään sanoa. Saundit on selkeät. Tämä voisi toimia ihan hyvin soundtrackkina jossain tietyssä kontekstissa, sillä näin yksinään tämä jää ehkä hieman laimeaksi. Olisin kaivannut enemmän kehitystä itse biisiin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Freshco - Between the Lines 19.01.2010

Freshco - Between the Lines
Aika mukavan kuuloista poppista jännillä, mutta toimivilla saundeilla. Laulusaundi sopii hienosti biisin yleisilmeiseen. Hauskoja rytmityksiä ja yllätyksellisiä käänteitä myös mukana. Vähän ennen kahta minuuttia alkava suvantokohta on varsin mielenkiintoisen kuuloinen. Kivoja sävelvalintoja. Oikein toimivaa kamaa tämä on. Ei mitenkään kovin perinteistä poppia, mikä on siis positiivinen asia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - My Babe Won´t Let Me Go 19.01.2010

TOB - My Babe Won´t Let Me Go
Ensimmäisenä huomasin tässä varsin taidokkaan, joskin aika perinteisen kuuloisen vokalistin. Hyvin toimi hommaa, eikä tuo perinteisyys haitaksi ole, sillä tässä tuskin ollankaan blues rockin rajoja rikkomassa. Muutenkin on sävellyksellisesti aika perusbluesia, mutta ei se mitään kun hyvin toimii! En tästä kauheasti pahaa sanottavaa keksi, ellei sitten nimenomaan persoonattomuudesta aleta miinuspisteitä jakelemaan. Soitto toimii hienosti ja saundit on mukavat.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Kivitalo 19.01.2010

Fillari - Kivitalo
Varsin genrensä mukainen kipale tämä. Mukavan pirteää menoa ja saunditkin on kohdallaan tämän tyyliseen matskuun. Yleisesti ottaen tykkään aika paljon kirkkaammasta kitarasaundista, mutta tähän biisiin sopii kyllä yllättävän hyvin tuommoinen tuhnuinen saundi. Kitaralla kivoja riffejä aika ajoin. Oikein pätevän kuuloista menoahan tämä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Joulu On 14.12.2009

Fillari - Joulu On
Kyllähän tämä joulumuzakilta kuulostaa, eli biisi on varsin hyvin onnistunut, koska sitähän tässä on haettu. Saundimaailma on leppoisa ja pehmeä, ainut mikä aluksi vähän korviin iski oli tuo trumpetti. Itse miksaisin ehkä hiukkasen hiljemmaksi sitä. Mitäs tässä muuta, oikein toimivaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Far'n Beyond - The Deal 17.11.2009

Far'n Beyond - The Deal
Hieno kitara alussa. Ja muutenkin meno jatkuu varsin tyylitellysti intron jälkeen. Laulu sopii saundiltaan hienosti biisiin. Ehkä hivenen on kuitenkin soittimissa tunkkaiset saundit lauluun verrattaessa, mutta eipä tuo minua häirinnyt. Soitannollisesti (ja laulullisesti) oikein toimivan kuuloista tavaraa. Vähän lisää persoonallisuutta jäin kaipaamaan, sillä tämä ei varsinaisesti erotu kauheasti genren muista bändeistä. Mutta noh, eipä kai sitä aina tarvikkaan? Myös hieman oli laiskan oloisesti tämä vedetty, tiedä sitten mistä johtuu. En siis tarkoita että tämä pitäis 2 kertaa nopeammalla temmolla vetää. :D Ehkä hieman tunkkaisella saundimaailmalla on jotain tekemistä tämän kanssa? Kaiken kaikkiaan ihan pätevä biisi!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Roni Samuli - Äiti 17.11.2009

Roni Samuli - Äiti
Vähän tylsän kuuloiset rummut ja minuutin jälkeen tuleva särökitara oli saundiltaan aika epäselvä eikä muutenkaan oikein minun mieleeni. Laulu toimi kuitenkin ihan hyvin. Vähän olisin kappalerakenteeseen kyllä toivonut monipuolisuutta. 5 minuuttia on vähän liikaa tälle biisille, sillä samoja osiota pyöritellään vuoronperään, eikä biisi varsinaiseti missään vaiheessa kasvu. Nimenomaan tuota dynamiikkaa jäin kaipaamaan. Tämä olisi mielestäni toinut paremmin jos olisi ollut vaikka kahden minuutin repäisy.

Kommentti kappaleesta Kuuntele PRemedy - Mindless Crimes 17.11.2009

PRemedy - Mindless Crimes
Alun filtteröinti ihan toimiva ratkaisu tässä. Sitten jysähtääkin käyntiin mukavasti biisi. Laulaja kuulostaa kyllä Sentencedin Laihialalta aika paljon, mikä ei kyllä mikään huono juttu ole! Musiikillisestikin hieman samalla linjalla mennään kun Sentenced. Kertsi toimii hienosti, vaikka ei ehkä kauhean mieleenjäävä olekkaan. Väliosasta ja sen kitarasoolosta tykkäsin, erottui biisistä tarpeeksi hyvin ja toi hienosti dynamiikkaa kokonaiskuvaan. Saundillisesti tässä ei ole mitään moitittavaa. Kaikki soittimet kuuluu mukavan selkeästi, ja laulunkin volumet on kohdallaan. Oma musiikkimakuni on hieman moniulotteisemmassa rockissa, mutta tätä kyllä oikein mielelläni kuuntelin. Ja saatan kuunnella vastedes. Hyvin toimii genressään!

Kommentti kappaleesta Kuuntele KVI - Bliss 11.11.2009

KVI - Bliss
Valitettavasti en kauheasti tästä osaa mitään sanoa. Vähintäänkin kuitenkin mielenkiintoinen sävellys. Pieni pettymys oli tämä biisi, sillä odotin vähän monipuolisempaa teosta biisin kuvauksen perusteella. Ihan hienoa matskua silti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zomby Woof - Dire Wolves Dance 11.11.2009

Zomby Woof - Dire Wolves Dance
Ihan mukavat saundit tässä on. Kivoja, jokseenkaan ei mitenkään kauhean erikoisia riffejä. Kitaraliidit olivat hyviä tuolla taustalla. 1:30 lähti kyllä mielenkiintoisen kuuloinen kohta. Pianosaundi vähän turhan midimäinen, mutta ei kyllä minua haitannut. Sen jälkeen tulevat kirkkourut toimivatkin sitten hienosti. Rakenteeltaan tämä on kyllä oikein hieno sävellys.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Exoar - Identity 11.11.2009

Exoar - Identity
Soitto tässä biisissä ainakin kulkee. Taitaa olla tosin konerummut? Ei oikein tiedä, kun saundit on jokseenkin tunkkaiset. Hiukan on kyllä tasapaksua menoa. Laululle en myöskään oikein lämpene. Muutamia kivoja riffejä löytyy kyllä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lauri Koittola - Taivas ja maa 11.11.2009

Lauri Koittola - Taivas ja maa
Oikein kaunis pianoalku ja kitaran saundi on myös hieno. Laulu toimii hienosti, ja tässä on kyllä esillä varsin toimiva balladi ammattimaisella tavalla esitettynä. Tykkäsin kyllä paljon. Mukavasti kehittyy biisi edetessään voimakkaammaksi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lokosa - Lempityttöbändi 11.11.2009

Lokosa - Lempityttöbändi
Ihan menevän kuuloista matskua. Saundit ovat vähän liian tunkkaiset minun makuuni. Etenkin laulusaundi voisi olla kirkkaampi. Kivan kuuloisia osioita tässä kyllä on, ja suht persoonallisella otteella niitä veivaillaan. Hiukan progevivahteita havaittavissa. Kitarasoolosta en oikein pitänyt, kuulosti aikamoiselta sekamelskalta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elämää ja aivokemiaa - Bailaustai 11.11.2009

Elämää ja aivokemiaa - Bailaustai
Ihan kun olisin jo kuunnellut/kommentoinut tätä jo! Tuo melodia kuulostaa niin tutulta. No, joka tapauksessa ihan letkeää menoa. Vähän persoonatonta ehkä. Soitto kulkee kuitenkin hyvin, eikä mitään sen kummempaa valittamista ole. Kitarat soivat kivasti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele TÄDÄÄ - Like a Dead featuring Malla 11.11.2009

TÄDÄÄ - Like a Dead featuring Malla
Elektroninen musa ei ihan mun juttu ole. Sen kyllä voin sanoa että laulaja laulaa suht hyvin. Mukava saundi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Far'n Beyond - Storm Without Rain 11.11.2009

Far'n Beyond - Storm Without Rain
Todella hieno bassosaundi ja basson kuviot. Muutenkaan ei kyllä saundeissa ole valittamista, ei soittimien eikä laulun. Mukavasti myös dynamiikkaa havaittavissa. Muutakin kuin pelkkää särömassaa. :) Kertsi kuulosti hiukan persoonattomalta, eikä niin tarttuvalta. Väliosa oli hienon kuuloinen. Tästä kuitenkin jäi ehkä vähän ponnettoman oloinen fiilis. Jollain tavalla hiukan laiskaa soitantoa. Joku outro olisi myös ollut paikallaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rokres - Instrutsi (keskeneräinen) 10.11.2009

Rokres - Instrutsi (keskeneräinen)
Ihan hienon kuuloinen intro tässä, vaikka en ihan tuosta kitaransaundista niin välittänyt. Vähän liian "mössöä". Intron jälkeinen riffi on mielestäni oikein mallikkaan kuuloinen. Aika progemaisia vivahteita tässä. Tykkään. Toimisi hyvin vaikka keikan avausraitana näin instrumentaalina. Paikoitellen tuli vähän pelimusiikit mieleen. Oikein kelpoa kamaa. Vähän naksukajareissa jostain syystä varsinkin loppupuolella, mutta ei välitetä siitä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pate Nykänen - Tanssi-Ässät 10.11.2009

Pate Nykänen - Tanssi-Ässät
Mä en kyllä osaa tästä sanoa oikein mitään. :D Kummallista musiikkia. No saundit oli ainakin ihan kunnossa, ja bassolinjat oli mielenkiintosia. Laululle en ihan lämmennyt. Hieman tasapaksua menoa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Joni Holtiton AKA SikaRaunio - Kädestä suuhun feat. Kurv(2009) 10.11.2009

Joni Holtiton AKA SikaRaunio - Kädestä suuhun feat. Kurv(2009)
Suomi Hip-Hop ei kyllä ole mun juttu, eli en tästä kauheasti osaa sanoa. Ihan toimivalta tämä kuitenkin kai kuulosti. Vähän tasapaksua tosin, samaa neljää tahtia neljän minuutin verran. No, enhän mä näistä mitään tajua. :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele Putte Ranta - My Redhead Girl 10.11.2009

Putte Ranta - My Redhead Girl
Oikein kauniilta kuulostaa heti alusta lähtien. Vähän ehkä häiritsee pieni hyppely tahdissa. Et ilmeisesti käyttänyt metronomia nauhoittaessa? Oikeastaan se ei tämmöisessä akustisessa balladissa niinkään häiritse. Laulut toimivat yllättävän hyvin. Paljon paremmin kuin aikaisemmissa teoksissasi. Niissä eniten häiritsi se laaja kaiku, jota tässä ei ole onneksi käytössä. Biisi voisi ehkä olla hieman lyhyempi, mutta eipä tuo minua häirinnyt.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Travesty of Sympathy - Two Seasons 10.11.2009

Travesty of Sympathy - Two Seasons
Kivan mureat kitarasaundit, joskin vähän tunkkaiset. Muutenkin saundimaailma on vähän tunkkainen, kirkkautta kaipaisin lisää. Vokaalit on miksattu vähän liian kovella minun makuuni, enkä ihan tuo örinäkään lämmittänyt. Puhtaat vokaalit toimivat paremmin, niissä tosin olisi voinut olla vähän rajumpi ote. Nyt menee vähän lallatteluksi. Soitannollisestihan tämä toimii oikein mukavasti. Ei mitään pahaa sanottavaa, ja biisin rakenne on vähintäänkin mielenkiintoinen. Sopivan poukkoilevaa, ja osioita on mukavasti. Eniten tässä tosiaan nuo laulut häiritsivät, mutta muuten varsin toimivaa kamaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Misstep - Black Line Light Mix 10.11.2009

Misstep - Black Line Light Mix
Kiva urkusaundi alussa. Ja seuraavaksi kiinnitinkin huomioni upeaan lauluääneen! Tämä on saundillisesti kyllä aivan loistava. Akustiset kitarat kun lähti niin vahvisti mielikuvaa siitä että nyt tulee jotain hienoa. Todella selkeät saundit. Ainoa mikä ei aivan mieleeni ollut, oli tuo soolokitaran saundi. Sopi kyllä biisin hyvin, eikä siinä mitään vikaa ollut muutenkaan. Itselleni kolahtaa vain hieman erilainen soundi. Rakenteellisesti biisi on aika mielenkiintoinen, eikä mitenkään huonolla tavalla. Odotin että tämä menee "tavallisten" kappalerakenteiden mukaan, mutta eipä mennytkään! Hyvää matskua kaiken kaikkiaan, pahaa sanottavaa en keksi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Roni Samuli - Tule kanssani kotaan 10.11.2009

Roni Samuli - Tule kanssani kotaan
Laulusaundi ei itseäni henkilökohtaisesti kauheasti lämmitä, vaikka toimiikin tässä varsin hyvin. Ei siis mitään vikaa. Kitarassa on hyvä saundi, eikä komppaamisessa ole mitään moitittavaa. Vähän kyllä jäin kaipaamaan vaihtelua tähän kappaleeseen. Varsinkin tuo rumpukomppi alko jo vähän kyllästyttämään, kun melkein koko biisi oli samaa. Mutta ihan toimivaa matskua sinänsä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Paskoja Vihanneksia - E-Bow Meets Didgeridoo In An Unreal Room 10.11.2009

Paskoja Vihanneksia - E-Bow Meets Didgeridoo In An Unreal Room
Ihan mielenkiintoista äänimaisemaahan täällä tarjoillaan. Ehkä hieman autenttisempaa saundia oisin kuitenkin kaivannut. Valitettavasti en tästä osaa kauheasti enempää sanoa. Olihan tuo ihan mielenkiintoinen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Hymy Pyllyyn 10.11.2009

Fillari - Hymy Pyllyyn
Onpas iloisen kuuloinen alku! Laulut toimivat ja sopivat kivasti biisin yleisilmeeseen. Saundit ovat myös oikein kunnossa. Ei nuo konerummutkaan pahemmin häiritse, vaikka vähän koomiselta kuulostaakin. Mutta sekin asia sulautuu hienosti yleisilmeeseen. Ei ihan mun tyylistä musiikkia, mutta oikein toimivaa ja varsin hieno teos varmasti genressään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - Shining Floor 10.11.2009

TOB - Shining Floor
Hiukan laiskan oloista meininkiä, en tiiä oikein mistä johtuu. Laulaja vetää kuitenkin mallikkaasti, ja saundit, joskin hiukan sumuiset, sopivat tähän biisiin oikein mainiosti. Hiukan kehitystä biisille olisin kaivannut, nyt jäi vähän tasapaksuksi. Soolot toimivat oikein hyvin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Minimal Effort - Time travellin´ 01.07.2009

Minimal Effort - Time travellin´
Onpa tiukkaa tavaraa. Ensimmäisenä kiinnittin saundipuoleen huomiota, joka on aivan erinomainen. Kaikki soittimet on kivasti miksailtu omille alueilleen, eikä ne syö toisistaan tehoa. Bassonkin kuulee mukavan selvästi, mikä on erittäin positiivista ja aika harvinaistakin. Musiikillisesti tämän on myös erittäin mielenkiintoista. Kiva ettei noudateta aivan noita normikappalekaavoja, vaan koko ajan tulee uutta ja mielenkiintoista settiä vastaan. Todella hienoja sointu- ja melodiakulkuja koko biisi täynnä. Tämä on varsin persoonallisen kuuloista, vaikka jotain mielleyhtymiä muutamiin bändeihin tuleekin. Soitto toimii hyvin yhteen ja laulaja vetää hienosti omalla persoonallisella äänellään. Diggaan kyllä tosi paljon.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Minimal Effort - Hero of the day 01.07.2009

Minimal Effort - Hero of the day
Tämäkin potkii kovasti persoonallisella sävellystyöllä heti alkusekunneista lähtien. Soitto toimii jälleen hyvin yhteen ja saundit on samaa tasoa kuin tuossa toisessakin kipaleessa, eli erinomaiset. Paikoittain tuli Dream Theater mieleen noista kitaran pitkistä slidenuoteista. Mahtavaa kamaa kyllä. Grooveakin löytyy runsaissa määrin. Mahtava lisä tuo funk-kitara tuossa yhdessä kohtaa. Hei, saitte uuden fanin!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sound God - Black Skies Spewed Solid Rain (raakaversio) 24.06.2009

Sound God - Black Skies Spewed Solid Rain (raakaversio)
Korjaus kommenttini neljännen kappaleen alkupuoleen: Tämä riffi paljastuikin sitten biisin viimeiseksi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sound God - Black Skies Spewed Solid Rain (raakaversio) 24.06.2009

Sound God - Black Skies Spewed Solid Rain (raakaversio)
Mielenkiintoinen itämainen aloitus tässä. Särökitaroiden ja niiden jälkeen tulevat synät saivat aikaan aika synkän ja erittäin hienon fiiliksen. Opeth tulee tästäkin kipaleesta mieleen aika paljon monellakin tapaa, eniten kuitenkin osioiden toistoista sekä biisin synkästä yleisvaikutelmasta. Tuossa pienen tauon jälkeen lähtevässä kitarassa on mielenkiintoinen kulku ja tokalla kerralla tulevat harmoniat täydentävät hienosti. Tuplabasarit kuulostivat hyvältä lisättynä tuon päälle. Hienosti rakennatte laajemmaksi tätä biisiä biisin edetessä. Oikeestaan tässä biisissä tykkäsin örinöistä kun ne tulivat kehiin. Sopivat todella hienosti biisin tunnelmaan. Myös puhtaat voksut toimivat mainiosti. Tuli joku bändi niistä mieleen, minkä nimeä en kyllä nyt saa päähään. Radiosaundi laulussa toimi myös hienosti tuossa yhdessä kohdassa. Tämän jälkeen tuleekin aika brutaali riffi josta tykkäsin erityisen paljon. Tämä biisi paljastuikin sitten viimeiseksi. Mulle tuli semmonen olo, että tuota vikaa riffiä oisi voinut kehitellä pikkuhiljaa voimakkaammaksi. Ensin esimerkiksi hiukan rauhallisemmat rummut, jotka sitten vähitelleen muuttuisivat helvetinmoiseksi tuplabasaritykitykseksi. Sen verran kiva outroriffi oli että voisi kyllä todellakin kestää paljon kauemmin kuin mitä nyt. Ja siis juuri tällä kehittelyllä se ei kyllästyttäisi vaikka kestäisi reilun minuutin. Mutta hei, toimi tuo todella hyvin näinkin! Biisissä on mukavasti käytetty erilaisia tahtilajeja kadottamatta kuitenkaan tarttumapintaa. Itselleni kolahtaa aina tahtilajin vaihdokset ja mielestäni niillä saa oikein käytettynä kuuntelijan keskittymään biisin tarkasti. Näin ainakin minun kohdallani. Saundeista tykkäsin myös todella paljon. Kitarassa oli suurimmaks osaks sellainen pieni särö, jolla ei tuollaiset soinnulliset kitarakulut mene aivan mössöksi. Tämä siis hyvä asia. Kitaroiden lisäksi myös kaikki muut saundasivat hyvin. Jokainen soitin on hyvin kuultavissa (ainakin minun kajareillani) ja ne sopivat saundeiltaan tosi hyvin yhteen ja loivat jollakin tapaa mielestäni aika persoonallisen saundin. Kyllä tämä todellakin erottuu Mikserin muusta materiaalista todella paljon juuri tällä persoonallisuudellaan ja sävellystaidolla. Noh, aikamoisiks kehuiks tämä kommentti nyt meni, mutta olette sen kyllä ansainnut. Äärimmäisen hienoa matskua. Taidanpa nyt tästä samantien faniutuakin ja alan pitämään projektianne silmällä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cauna - The Obliterator 22.06.2009

Cauna - The Obliterator
Aika perinteisen kuuloista melodista death metalia, mutta kuitenkin suht toimivaa. Örinästä en niin kauheasti välitä, mutta sopii tähän biisiin kyllä hyvin. Rakenteellisesti ihan mielenkiintoinen teos. Tässä ei ole liikaa toistoa eikä biisi taida mennä ihan normi kappalerakenteilla eteenpäin. Saundipuoli oli myös hyvä, ei valittamista. Hiukan persoonallisempaa otetta kaipaisin kuitenkin sävellykseen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fluffy - Airy Nightmare 22.06.2009

Fluffy - Airy Nightmare
Ihan mukavan usvaiset saundit. Vähän tosin nuo rumpusaundit tuolta iskee omaan korvaani ei-niin-tyylikkäästi. Muutenkin aika sekaista sävellystyötä perkussioiden osalta. Yksinkertainen toimisi paremmin tässä kappaleessa. Oikeestaan muuta valittamista ei juurikaan sitten löydy. Biisissä on hieno tunnelma ja lauluja vetää hyvin. Lopussa nuo perkussiotkin alkoivat tuntumaan paremmilta kun niitä oli vähän yksinkertaistettu ottamalla ylimääräiset sähellykset pois. Kaikenkaikkiaan ihan toimiva kipale tämä. Ehkä hieman suurempaa kehitystä oisin toivonut biisille.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele AnnaannA - Salainen yhteys 08.06.2009

AnnaannA - Salainen yhteys
Diggasin todella tästä 5/8 tahtilajista mikä biisissä on. Muutenkin aika hyvin Mikserin muusta materiaalista poikkeavaa musiikkia. Biisistä tulee Ultra Bra aika vahvasti mieleen. Mukavia ja erikoisia tahdituksia ja sävelkulkuja siellä täällä. Laulaminen toimii sekä teknisesti että saundillisesti. En tästä kauheasti mitään negatiivista keksi. Ehkä jokin kliimaksi biisin keskiosaan tai loppupuolelle olisi voinut olla hyvä ratkaisu. Toimii kuitenkin näinkin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electric Lady Band - Emerald Boogie 07.06.2009

Electric Lady Band - Emerald Boogie
Hieman tunkkaiset saundit, mutta sopivat tunnelmaan erittäin hyvin. Hyvää kitarointia, joskin aika perinteisillä bluesjutuilla mennään. Mutta mikäs siinä kun toimii! Kuuntelisin mielelläni tätä jossain pienessä pubissa taustamusana. Ajaa asiansa näin todella hyvin. En oikeestaan juurikaan mitään muuta negatiivista löydä paitsi sen että biisi ei ehkä erotu edukseen muusta blueskamasta. Jotain omaperäisyyttä olisin toivonut, mutta se ei taida bluesissa olla niitä tärkeimpiä juttuja. ;) Hyvää matskua!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mojo Swing - Blasting the Future 08.06.2009

Mojo Swing - Blasting the Future
Intro oli hieno! Diggasin erityisesti tuosta basson saundista, mukavan rouhea. Kitaroihin kaipaisin ehkä vähän enemmän särmää, nyt ovat hivenen tunkkaset. Laulajan saundi on aika hard rock, eli biisiin todella sopiva. Sävellyksellisesti biisi on myös ihan toimiva. Vähän enemmän potkua toivoisin kertsiin kylläkin, nyt se erottuu liian vähän biisin säkeistöstä. Hard rockista kun kuitenkin on kyse, niin semmonen räjäyttävä kertsi toimisi mielestäni tässä erinomaisesti. Tosin tuon seikan vois saada korjattua ihan pelkillä volumen säädöillä ja muutamilla lisäraidoilla. Väliosa oli oikein toimiva, ja synasoolo sopi biisiin hyvin, joskin se oli aika perinteinen. Neljän minuutin jälkeen tuleva osio, missä kitarat soittavat melodiaa, oli myös mukava lisä biisiin. Hyvää, joskin aika perinteistä matskua. Jotain jäin vielä kaipaamaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele In My Dreams - Sadepäivä 22.06.2009

In My Dreams - Sadepäivä
Biisin nimi sopi hienosti sävellyksen yleisvaikutelmaan. Tästä todellakin tulee sateinen ja synkähkö päivä mieleen. Kitaroissa on kivat saundit. Aika lyhyt biisi. Tästä olisi helposti saatu kasvatettua laajempikin versio, mikä minun mielestäni olisi voinut toimia paremmin. Tosin nämä 2 minuuttia kyllä toivat tuon sateisen päivän mieleen, joten hei, tämähän on onnistunut teos. Mitäs sitä turhia pitkittelemään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Provinssi 08.06.2009

Fillari - Provinssi
Tässähän on vauhdikas meno, varsinkin intro käynnisti biisin hienosti. Hyvät ja selkeät saundit, tosin itse olisin nostanut vähän tuosta taustan särökitarasta volaa, mutta toimii kyllä näinkin hyvin. Kertsissä kiva rumpukomppi basarien osalta ja biisin melodia toimii mainiosti. Aika perinteistä, mutta hyvin tuotettua musaa!

Kommentti kappaleesta Kuuntele AlfaKalle - What If You\'re Not Enough 06.06.2009

AlfaKalle - What If You\'re Not Enough
Ihan mielenkiintoisia melodoita tässä biisissä. Eivät mene ihan normipoppiskaavan mukaan. Tuosta lauluefektistä en niin välittäny, tosin aika yleinen tämän kaltaisissa biiseissä. Tämä ei ole kyllä yhtään mun musaa, mutta mukavan erilainen kipale tämä on muista tämän genren biiseistä. Hieman enemmän olisin vaihtelua kaivannut biisiin. Arvosanaa en oikein osaa antaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dr.Groove - Alpine Groove 22.06.2009

Dr.Groove - Alpine Groove
Ihan toimivan kuuloinen kipalehan tämä. Saundit on hyvät ja voisin ihan hyvin kuvitella tämän soivan jonkun videon taustalla. Tämä ei oikein tällaisenaan toimi, sillä biisissä ei kauheasti tapahdu kehitystä, eikä melodinen anti ole kovin suurta. Videon taustaksi tämä toimisi oikein hyvin!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Flying in Electronica - My Child Is Growing 22.06.2009

Flying in Electronica - My Child Is Growing
Hieno alku. Mukavia bassolinjoja ja jokseenkin omaperäisiä sointukulkuja. En nyt tiedä mihin yhteyteen tämä kipale sopisi, sillä vaikka tämä nytkin on oikein mukavaa kuultavaa, vaikuttaa tämä kuitenkin hieman taustamusiikkimaiselta. Johonkin videopeliin tämä voisi kyllä hyvin sopia. Saunditkin ovat hyvin sopivat sellaiseen. Oikeaan kontekstiin liitettynä mielestäni erittäin toimiva kipale.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metaplasm 646a - The Walls Are Melting 16.05.2009

Metaplasm 646a - The Walls Are Melting
Ei ihan mun musaa mutta koitetaas nyt jotain kuitenkin kommentoida! Ihan mukavasti kehittyy biisi alussa tuohon minuutin paikkeille. Voisin ihan hyvin kuvitella tämän soivan jossain yökerhossa. Saundipuolikin on ihan niin kuin pitääkin. Synapadit kuulostaa kivalta. Tämä kommentti jää nyt harmillisen lyhyeksi enkä arvosanaakaan oikein osaa antaa, kun en tällasta musiikkia oikein osaa arvostaa. Tapanani ei ole antaa nelosia biiseille jonka genreä en ymmärrä. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - Time to Rock 10.05.2009

TOB - Time to Rock
Aika perinteistä rokkia kaikinpuolin, mutta genrehän on classic rock. ;) Saundipuolesta sen verran että kitarat voisi olla enemmän esillä ja niissä voisi olla hieman enemmän presenssiä. Ei ne nytkään mitenkään kovin häiritsevät kuitenkaan ole. Basso on saatu kivasti istutettua mixiin. Varsin selkeästi. Tämä 1:30 kohdalla alkava osa erottui kyllä biisistä edukseen tosi hyvin. Muutoin biisi vaikutti hivenen tasapaksulta. Tosin saattaa olla että se ei muita häiritse kuin mua. Mun musiikkimakuni kun ei oikein tähän genreen kohdistu. Ei mitenkään kovin säväyttävä tekele tämä, mutta ihan hyvin toimivaa peruskamaa!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Valtatie 16.05.2009

Fillari - Valtatie
Näin ensimmäisenä täytyy sanoa, että sulla on aika pirusti krediittejä kommenttiringistä. :D Itse biisi on varsin letkeän ja kesäisen kuuloinen. Saundit on selkeät ja mukavan pehmoiset. Kivoja pirtsakoita melodioita myös biisissä. En mä tästä oikein muuta miinusta voi antaa kuin laulusta, joka on vähän nasaalipainoitteinen ja hiukan epävireinen. Muuten toimii kyllä tanssibiisinä erinomaisesti. Ei ihan mun musaa mutta kuitenkin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele OffBlast - Entente Cordiale 10.05.2009

OffBlast - Entente Cordiale
Hieno saundi kitarassa tässä alussa ainakin! Muutoinkin on saundit ihan kohdallaan. Ainut mikä vähän pisti korvaan oli konerummut, mutta ei mitenkään häiritsevästi. Varsinkaan jälkimmäisellä puoliskolla ei häirinnyt lainkaan. Kivoja bassojuttuja oli myös siellä kun vähän tarkemmin kuunteli. :) Toimivaa matskua!

Kommentti kappaleesta Kuuntele AlfaKalle - Das Papier 03.05.2009

AlfaKalle - Das Papier
Aikas mielenkiintoinen teos. En tästä kyllä valitettavasti kovin paljoa saa sanottua. Toimivat ja selkeät saundit on kyllä. Muutamia ärsyttäviä elementtejä löytyi, kuten tuo "Crazy Frog" -ääni. :P Ehdottomasti parasti tässä oli nuo naisen laulut, joita alussa oli. Ihan hyvää jälkeä tämä biisi, ei vaan oikeen muhun kolahda.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sound God - The Gift (raakaversio) 13.06.2009

Sound God - The Gift (raakaversio)
Siisti alku! Hyvää kitarasaundia ja muutenkin on saundit kohdallaan. Hieno ratkaisu nuo puheet tuolla taustalla ennen örinää, muistutti vähän Pain of Salvationia. En tiedä onko tuttu bändi sulle mutta kuitenkin. Örinöistä en niin kauheasti pitänyt, mutta se nyt taitaa olla vaan musta kiinni. Jaksan harvoin örinästä innostua, ellei kyse ole Opethin Mikael Åkerfeldtista tai muutaman muun bändin laulajasta. Hyvin tuo örinä kuitenkin sopi tähän biisiin tunnelmaltaan. Ja aika ajoin tuli muuten sävellyksestäkin mieleen tuo Opeth, mikä on minun kirjoissani hieno juttu. Varsin persoonallisen kuuloista matskua, vaikka mulle vähän tuntematon genre onkin. Pahaenteisen rauhallista, niin kuin tuossa vieraskirjassakin on sanottu, pitää paikkansa. Joihinkin biisin kohtiin olisi hienosti sopinut puhtaatkin laulut. Onhan tuolla lopussa siis käytetty laulussa vähän puhdastakin saundia, mutta enemmänkin oisi sitä voinut mielestäni biisiin sisällyttää. Diggasin erittäin paljon tuosta basson outrosta! Hyvää musaa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Just Got Paid - City Blues 22.06.2009

Just Got Paid - City Blues
Mukavan livemäiset ja raikkaat saundit. Näistä ei kyllä valittamista paljon löydä. Laulajalla myös siisti ja voimakas laulusaundi. Tällaista kuuntelee kyllä tosi mielellään. Kitarasoolo erottui mielestäni edukseen usein kuulluista persoonattomista blues-sooloista, toimi kyllä hyvin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Tie 06.06.2009

Fillari - Tie
Ihan toimiva biisi. Saundit on hyvät ja melodiat/soinnut kuulostavat hyvältä. Hiukan lisää tarkkuutta ja voimaa toivoisin lauluun. Toisaalta tällainen aika hento tyyli sopii tähän kipaleeseen mainiosti. Väliosio erottui mukavasti muusta biisistä ja soolokin toimi oikein hienost. Ehkä vähän oisin sitä kuitenkin miksannut kovemmalle.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Killing Kind - Drain Away 16.05.2009

Killing Kind - Drain Away
Soitto tuntuu kulkevan oikein mallikkaasti kaikilta osin ja saundit on selkeät ja muutenkin hyvät. Laulaja on myös hyvä. Tulee vähän Metallica mieleen biisin yleisilmeestä. Ihan toimivaa teknisesti, mutta ei kauhean omaperäistä. Kitarasoolo oli ihan siisti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Renegade Ride - Stars 14.05.2009

Renegade Ride - Stars
Erittäin hyvät saundit on tässä biisissä. Mukavan kuuloiset nuo akustiset kitarat. Tulee jostain syystä aika paljon Poets of The Fall mieleen, etenkin laulajasta. Ihan menevää musaa, mutta ehkä hieman liian suoraviivaista mulle. Soitto on kuitenkin tarkkaa ja muutenkin hyvää. Tuo kolmen minuutin kohdalla tuleva osio erottui mukavasti muusta biisistä. Jotain jäin kuitenkin vielä kaipaamaan...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Renegade Ride - Break Me To Pieces 10.05.2009

Renegade Ride - Break Me To Pieces
Mukavan rouheat ja selkeät saundit tähän biisiin saatu loihdittua. Etenkin tuosta kitarasaundista tykkään. Muutenkin tosi menevää matskua. Nuo cleanikitarat kuulostivat myös tosi hyviltä biisin aikana. Laulaja vetää kaikinpuolin varsin mallikkaasti. Toimivaa materiaalia!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Renegade Ride - Crusader 03.05.2009

Renegade Ride - Crusader
Hyvä laulaja! Ainakin multa saatte ison plussan näistä tahtilajeista, mukavempi kuunnella välillä jotain muuta kuin perus 4/4 riffittelyä. Hyvä ettette alkaneet näitä tahteja muuttelemaan siitä demoversiosta. Tai enhän mä tiedä jos vaikka muutittekin. Hyvin toimii kuitenkin tuo 7/4 pääriffi ja väliosassa oli myös hienoa soittoa. Varsin toimivaa kamaa saundeja myöten. Ehkä jotain pientä hieman muusta biisistä erottuvaa väliosiota jäin kaipaamaan. Toimii kuitenkin näinkin. Hyvä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Exoar - Brutal Crime 22.04.2009

Exoar - Brutal Crime
Aika perinteistä thrashia. Kitarat saisivat olla PALJON kovemmalla, nyt tämä ei oikein kuulosta niin massiiviselta mätöltä, mitä thrashilta voisi odottaa. Laulajan äänestä en pidä lainkaan, mutta sopii musaan ihan hyvin. Saundeja kun parannatte niin biisi saa täysin uuden ulottuvuuden.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Kevät saa mut 25.04.2009

Fillari - Kevät saa mut
Pientä epävireisyyttä laulussa havaittavissa, mutta siitä huolimatta todella kaunis biisi! Hienoja melodiakulkuja ja erinomaiset saundit. Sanat ovat aika perinteiset, mutta toimivat. Tuo saksofoni on kiva lisä biisiin. Eniten pidin kuitenkin juuri näistä akustisen kitaran melodioista. Jos nyt jotain moitittavaa pitäisi sanoa niin laulun epävireisyys hieman häiritsi. Se kun saadaan kuntoon niin sit en kyllä tiedä enää mitä parantaa. Hyvä veto kuitenkin näinkin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marccus - Talk 25.04.2009

Marccus - Talk
Hyvän kuuloisia sointuja! Eroaa kivasti näistä normaaleista kaavoista, mihin aika moni "sortuu". Yleisilmeeltään melko persoonallista työskentelyä kaikin puolin. Mukava fiilis biisissä. Laulajan saundi toimii myös tässä oikein hyvin. Miksaus on kohdillaan. Vähän tuo pillijuttu kuulostaa epävireiseltä tai jotenkin muuten jännältä, mutta kyllä siihen tottuu. Jotain pientä ehkä oisin kaivannut vielä lisää. Jonkinlaista väliosiota, näin jäi ehkä vähän liian lyhyeksi. Tai siis, oisin voinut jatkua pidempäänkin. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Evolution (2002 - 2010) - Damned 22.04.2009

The Evolution (2002 - 2010) - Damned
Oho, onpas hyvät saundit! Potkii oikein kovaa. Pidin alun akustisista kitaroista sekä niiden aikana kuuluvasta laulusta. Itse biisin laulajakin on oikein pätevä ja toimii tämän kaltaisessa musassa mainiosti. Erityisesti tykkäsin rumpalin soitosta, mukavia pieniä kikkoja siellä täällä. Toimii hienosti. Kitarasoolo oli myös hieno, ei sortunut pelkkään skaalarunkkaukseen niin kuin monilla muilla. Kaikenkaikkiaan varsin tasapainoista materiaalia. Hyvä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Just Got Paid - I'm a Dog 14.05.2009

Just Got Paid - I'm a Dog
Kivan kuulosta rockia. Saundimaailmasta ja laulajan äänestä tykkään erityisesti. Jotenkin vähän progressiivisempaa kuin normirockki, joka on kyllä mun mielestä iso plussa. Tuli vähän King Crimsoninkin ajoittaan mieleen jostain syystä. Hyvää matskua!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Päivätyö 22.04.2009

Fillari - Päivätyö
Ihan pätevän kuuloinen pirtsakka biisihän tämä. Saundit toimii ja laulu sopii tällaiseen musaan hyvin. Tämä ei ihan ole sitä mitä itse olen tottunut kuuntelemaan mutta toimiihan tämä. Ehkä vähän oisin kaivannut lisää vaihtelua biisin. Hyvää matskua kuitenkin. Kyllä tälle varmasti kuuntelijoita löytyy.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Red Light Fever - Control Substance 03.05.2009

Red Light Fever - Control Substance
Aika perinteistä tämän genren musaa noita konemusan elementtejä lukuun ottamatta. Ihan toimivaa kuitenkin. Ei ehkä mun musaa mutta kuitenkin. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Raster Density - Blood On The Black Ice 10.05.2009

Raster Density - Blood On The Black Ice
Varsin hyvät saundit ja pirun tarkkaa soitantaa! Ihan meheviä riffejäkin saatu sekaan. Death Metal ei Opethia lukuun ottamatta ole mun juttu, mutta kyllä tästä huomaa että teillä potentiaalia on hyvinkin paljon! Tuli Sikth ja Between the Buried and Me mieleen. Jälkimmäinen varsinkin laulusaundista sekä alkupuolella olevasta kitarasoolosta. Todella hienoa matskua. Ehdottomasti parasta Death Metalia mitä olen Mikseristä kuullut. Johtuu ehkä siitä että tässä on aika paljon progressiivisa elementtejä. Täytyy sanoa että diggaan paljon vaikken kovin useasti tällaista kuuntele! Ei mitään moitittavaa. 10. (Ja helvetti tota rumpalia :D)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Evolution (2002 - 2010) - Dice 06.06.2009

The Evolution (2002 - 2010) - Dice
Saundit on kyllä erityisen hienot. Myös alun soolot muutamine harmonisten tuplausten kanssa kuulosti todella hyvältä. Biisi on täynnä mukavan murakoita riffejä, mutta erityisesti mulle toimi tuo hieno sooloilu. Laulajan saundi ei oo ihan mun mieleiseni, mutta ei siinä mitään vikaakaan ole. Hyvin toimii.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fluffy - Lanterns 25.04.2009

Fluffy - Lanterns
Kivan saundinen tämä akustinen kitara tässä alussa. Muutenkin oikein hyvän kuuloinen yleisilmeeltään. Kaikki soittimet erottuu hyvin miksauksessa. Laulajalle propsit, hoitaa homman hyvin, ja ääni on aikas persoonallinen. Tykkäsin biisin sointukuluista ja soljuvuudesta; kaikki osat liimautuu toisiinsa hienosti. Ehkä jotain pientä väliosiota jäin vielä kaipaamaan. Siinä tulisi myös biisille vähän lisää pituutta, nythän tämä on aika lyhyt. Ei kuitenkaan mitenkään häiritsevästi. Oikein hyvää kamaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Evolution (2002 - 2010) - Loss 14.06.2009

The Evolution (2002 - 2010) - Loss
Erittäin munakkaat saundit, sen voi sanoa jo heti biisin käynnistyessä. Riffit toimivat myös todella hyvin, vahvistavat vain tuota munakasta saundia. Biisiin on saatu mukavasti dynamiikkaa noilla ajoittaisilla puhtailla kitaroilla säkeistöjen alussa. Mikä tärkeintä, eri osiot ja dynamiikkavaihdokset kuulostavat yhtenäisiltä. Kitarasoolo oli siisti. Tosin se olisi voinut kestää 2-4 kertaa kauemmin! ;) Soitto sekä sävellys oli täyden kympin arvoista enkä kyllä saundeistakaan mitään moitittavaa löydä. Annanpa siis tälle 10. :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Evolution (2002 - 2010) - Never Again 10.05.2009

The Evolution (2002 - 2010) - Never Again
Ensimmäisenä iski korvaan varsin mehevät ja selkeät saundit. Jopa basso on hyvin kuultavissa ainakin näillä mun kuulokkeilla. Siitä iso plussa saundipuoleen. Myös mm. nuo akustiset kitarat on sovitettu hienosti miksiin. Laulajan ääni ei ole ihan mun mieltymyksieni mukainen, mutta se kyllä toimii erittäin hyvin! Voimakasta ja dynaamista. Ei mitään nynnyilyä. Soitto kulkee todella hyvin. Hienoja sweeppejä tuossa kitarasoolon alkupuolella ja muutenkin kitarasoolo oli varsin mehevää soitantoa. Kaiken kaikkiaan todella valmiin kuuloista matskua. Ehkä loppua oisi voinut vähän hioa. Nyt loppui kuin seinään. Joku pieni outro-pätkä olisi voinut mielestäni olla parempi ratkaisu. Noh, ei annata lopun pudottaa pisteitä. Hyvää kamaa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ever Since The Day - 362 31.03.2009

Ever Since The Day - 362
Pirtsakka ja toimiva intro, jonka jälkeen lähtee menevä kohta, jossa myös laulaja astuu kuvioihin. Tulee Poets of the Fall mieleen tästä! Voisin uskoa että tällaiselle matskulle löytyy kyllä kuulijakuntaa paljonkin. Omaa musiikkitarvettani tämä ei ihan tyydytä, vaikka tosi mielellään tätä kuuntelee! En juurikaan keksi mitään moitittavaa. Toimii!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Extracorporeal Shock Wave - Studiolive 10.05.2009

Extracorporeal Shock Wave - Studiolive
Pisti naurattamaan toi biisin kuvaus. :D En kyllä oikein oisi uskonut että tämä on livepätkä! Minkälaisella keikalla oikein olitte? :P Mahtoi erota tämä biisi muitten materiaalista mikäli muita esiintyjiä oli. Täytyy sanoa että tämä ei ehkä ihan mun kuuntelumieltymyksiäni vastaa, ehkä mun päivän suositeltua meluannos on sitten keskimääräistä pienempi... Joka tapauksessa kuitenkin ihan sinänsä mielenkiintoista kamaa. Kaikennäköisiä saundeja esiintyy biisissä. Arvosanaa en tälle oikein osaa antaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - BMW 01.04.2009

Fillari - BMW
Yllättävän selkeät saundit vaikka tuolla lukeekin ettei studionäpläykseen ole käytetty aikaa juurikaan. Biisi etenee pirtsakasti ja tavanomaisin kaavoin, ja toimii yllättävän hyvinkin. Tämä genrehän ei tosiaan ole se mun juttu, mutta kyllä tästä huomaa että toimii!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Los Propanol - Kapteenin Komppi 31.03.2009

Los Propanol - Kapteenin Komppi
Onhan tämä ihan mielenkiintonen biisi ensimmäiseksi sävellykseksi. Ei varmaan kannata lähtee sen enempää kommentoimaan saundeja tai mitään muutakaan. :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pate Nykänen - Landella 25.04.2009

Pate Nykänen - Landella
Rappi ei ole mun juttu, oli se sitten alternativea tai ei. Sanonpa siis vain että ainakin soittimet toimivat ihan hyvin keskenään. En ole sellainen joka antelee genren takia nelosia, ja tämä kuulostaa siltä että kuulijakuntaa voisi olla. Annanpa siis seiskan. :)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Evolution (2002 - 2010) - Brothers 16.05.2009

The Evolution (2002 - 2010) - Brothers
Todella hieno akustisen kitaran saundi alussa joka kantaa hienosti alun laulumelodiaa. Laulut toimivat muutenkin todella hyvin ja saundipuoli on kokonaisuudessaan erittäin hyvä. Pidin erityisesti siitä että miksauksessa kuuluu basso ainakin näillä mun kajareilla todella hyvin. Saundikin on hieno. Kappale on itsessään hienoa tunnelmointia vaikka välillä vaihtuukin vähän raskaammaksi. Erittäin toimivaa. en mä tästä oikein kauheasti mitään negatiivista osaa sanoa. Hyvää kamaa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Los Propanol - Mållijazz 28.03.2009

Los Propanol - Mållijazz
Aika jänniä sävelkulkuja! Ihan toimivan kuuloista matskua tämä. Vähän pidempi voisi olla, sillä oisin kyllä jaksanut kuunnella pidempäänkin. ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Denyall - Garden of the condemned 28.03.2009

Denyall - Garden of the condemned
Toimiva intro. Pidin noista tahdituksista. Örinästä en niin välittänyt, mutta naislaulajan ääni toimii tässä kyllä tosi hyvin. Hyvä lisä! Soitto näyttäisi kulkevan oikein hyvin, eikä saundeissakaan ole valittamista.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mukelo - Kelaa 26.03.2009

Mukelo - Kelaa
Hauska intro! Suomi Hip-Hopista en välitä yhtään, joten tämä kommentti jää aika lyhyeen. Äänimaailma toimii, muuta en oikein osaa sanoa. :(

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dooris - Metsä 28.03.2009

Dooris - Metsä
Hyvän kuuloinen bassosaundi iski ekana korvaan. Muutenkin toimii kyllä saundit, mutta laulusaundi on ehkä hivenen tunkkainen. Ei kuitenkaan häiritsevän paljoa. Jotain lisää oisin toivonut itse biisiin, nyt kuulosti vähän yksitoikkoiselta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Drake - Everflowing 28.03.2009

Drake - Everflowing
Hyvillä saundeilla tuotettua musaa. Ensin vähän karsastin lauluääntä, mutta lopulta se alkoikin sitten vaikuttamaan oikein toimivalta. Aika pitkä biisi ottaen huomioon genremääritelmän pop. :P Itse olen sitä mieltä että liian pitkiä biisejä ei ole, mikäli säveltäjä on halunnut tuoda esille kaikki ideansa. Eri asia sitten jos väkisin koittaa vääntää biisille lisää kestoa. Tässä ei mielestäni ollut sellaista havaittavissa. Eikä kyllä oikeastaan edes vaikuttanut seitsemän ja puolen minuutin biisiltä, äkkiä se aika kului. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mukelo - Zingled 18.03.2009

Mukelo - Zingled
Hienon kuuloista materiaalia! Pidin erityisen paljon synajousista ja muista tuolla taustalla. Ne antavat biisille niin paljon lisäilmettä. Hyvä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Flathead Waltz - Epitaph 01.04.2009

Flathead Waltz - Epitaph
Laulajasta tulee vähän mieleen Abydosin laulaja paikoittain. Ihan toimiva siis. En ehkä ihan mieltäisi tätä progressiiviseksi rockiksi kuitenkaan, kuulostaa vähän liian tavanomaiselta. Saundeihin kaipaisisin myös hiukan lisää särmää.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele VRS-Project - Sound of Guitar 10.05.2009

VRS-Project - Sound of Guitar
Laulussa aivan liikaa kaikua ja joissain muutamassa kohtaa meni vähän volat yli niin alkoi särkemään. Ikävä kun ei saa sanoista mitään selvää. Kitaransoitto on kyllä kohdallaan, varsin mallikasta soittoa näin nuorelta kaverilta. Saundeista en ole niinkään varma. Ei ehkä ihan omaan makuun ole, mutta toimivat suht hyvin. Eniten tässä tuo laulusaundi varmaan sekoittaa mieltymyksiä... Hivenen tasapaksua materiaalia, mutta kuitenkin toimivaa. Laulusaundi kun olisi selkeämpi, niin tämä olisi paljon, paljon parempi. Se tässä nyt siis pudottaa pisteitä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele AlfaKallen vanhat - Shut 07.03.2009

AlfaKallen vanhat - Shut
Aika yksitoikkoinen biisi lukuun ottamatta tuota yhtä osiota. Lopun oisi voinut hioa vähän paremmaksi, ettei se lopu aivan yhtäkkiä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Needless Live - Witch(27.2.09) 26.03.2009

Needless Live - Witch(27.2.09)
Thrashi ei ehkä ole aivan mun juttu, mutta äänenlaadusta huolimatta biisi toimi oikein hyvin! Soittajat ja laulajat osaavat asiansa hyvin, joten niissä ei ole mitään moitittavaa. Olisi mukava kuulla kunnollisilla saundeilla tämä biisi. Varsinkin tuon intron voisi saada toimivilla saundeilla paljon hienomman kuuloiseksi. Kaiken kaikkiaan varsin menevää matskua. Menkää studioon mikäli on siihen mahdollisuus! :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Needless Live - Sahra(27.2.09) 31.03.2009

Needless Live - Sahra(27.2.09)
Soitto vaikuttaa ihan suhteellisen hyvältä ja itse biisikin on ihan toimiva thrash-pläjäys! Tykkäsin noista ajoittaisista "soolokitaroista" mitä tuolla taustalla kuuluu. Saundeja en lähde sen enempää kun viimeksikään kommentoimaan; ne ovat riittävän hyvät biisin yleisvaikutelman saamiseksi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crookmachine - Hypoxia 28.03.2009

Crookmachine - Hypoxia
Hienolla äänimaailmalla ja persoonallisella otteella valmistettua instrumentaalimusaa. Oikein kivan kuuloista. Joidenkin mielestä biisi saattaa olla liian pitkä, mutta minua pituus ei haittaa jos homma toimii. Ja tässä toimii!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - Mystery of Life 07.03.2009

TOB - Mystery of Life
Hieno aloitus biisillä! Biisi luistaa hienosti eteenpäin voimakkaan ja suhteellisen persoonallisen lauluäänen voimin. Kitarasoolo ja taustan huuliharppukuviot ovat oikein maukkaat. Kyllä tätä mielellään kuuntelee. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zomby Woof - Black Cat Witchcraft 07.03.2009

Zomby Woof - Black Cat Witchcraft
Kappale sisältää mukavasti erilaisia osioita, jotka erottuvat toisistaan tarpeeksi. Lauluista pidän myös, etenkin tuplauksista. Kaiken kaikkiaan miellyttävä kipale, joka ei turvaudu normaaleihin kappalerakenteisiin liikaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Somnam - Deeper Surrealism 07.03.2009

Somnam - Deeper Surrealism
Hyvin tyylikäs kappale! Etenkin näin yömyöhään kuunneltuna mielliyttävää kuultavaa. Hienoja melodioita!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Piecemaker - Crush 28.03.2009

Piecemaker - Crush
Taattua Piecemaker-laatua! Tuli vähän Mental Fix mieleen, mikä onkin ehkäpä teidän paras kuulemani biisi. :P Tämäkin toimii kyllä loistavasti; saundit on kohdallaan ja soitto pelaa tosi hyvin. Kitarasooloista pidin erityisesti. Teidät pitäisi päästä näkemään livenä. :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lumeuni - A New Day 28.03.2009

Lumeuni - A New Day
Hyvän kuuloista matskua. Kauniita melodioita ja hienoja sointuja! Saunditkin toimivat. Hommaa tähän se laulaja niin hyvää tulee! Diggasin noista jousista taustalla. Hyvä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Two-by-Four - Paralyzed (From the Neck Up) 14.05.2009

Two-by-Four - Paralyzed (From the Neck Up)
En tiiä luokittelisinko tätä ihan heti rockiksi. No, ei tuolla genrellä niin väliä. Soitto kulkee hyvin ja laulajan saundi sopii hyvin biisin yleisilmeeseen. Aika perinteisen kuuloisia kitarariffejä mutta kuitenkin toimivia. Sama pätee kitarasooloon. Kitarasaundeissa aika vähän säröä, mutta parempi se on kuin että olisi säröt täysillä. Näin ne on mukavan selkeät. Ihan toimiva biisi. Ei mitenkään kauheasti säväyttänyt; jotain biisistä erottuvaa osiota oisin kaivannut (puhtaita kitaroita tms.) ja persoonallisuutta lisää.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Red Light Fever - Say Yeah! 28.03.2009

Red Light Fever - Say Yeah!
Ihan menevän kuuloista matskua. Laulusaundi sopii yleissaundiin loistavasti! Kertsi on myös hieno, eikä saundeissakaan ole valittamista. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele John Corpse - Night of Lizards 01.04.2009

John Corpse - Night of Lizards
Kivan kuuloisia riffejä tässä! Toimii hyvin taidonnäytteenä tämä pätkä. Varsinkin tuolla jossain puolentoista minuutin kohdalla oli aikamoista sweeppailun ja täppäyksen yhdistelyä, mikäli oikein kuulin! Jäin kaipaamaan bassoja, sekä dynaamisia vaihteluja itse biisiin. Soittotaito on todellakin kohdallaan, ja rummut taitaapi tulla Ezdrummerista. Hoitavat hommansa ihan suht hyvin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Red Light Fever - Hangover 07.03.2009

Red Light Fever - Hangover
Oikein hauskan kuuloinen biisi! Tykkään erityisesti laulusta, sekä biisin vaihtelevuudesta. Persoonallinen biisi. Kertsi on hyväntuulinen. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fluffy - Dead Town Letter 26.03.2009

Fluffy - Dead Town Letter
Toimivan kuuloista materiaalia hyvillä saundeilla varustettuna! Laulaja ja soittajat osaavat hommansa hyvin ja lopputulos on varsin miellyttävän kuuloinen. Hyvä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Nihilisti 07.03.2009

Kalashnikov - Nihilisti
Ihan mukavan rempseän kuuloinen biisi, josta tuntuu kuitenkin puuttuvan se jokin. Soitannollisesti hyvin yhteen soitettu, mutta laulu kaipaisi mielstäni lisää ytyä.

Sivu: 1 2 3