Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 290 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Kitkan viisas 26.05.2013

P. M. Kostiainen Project - Kitkan viisas
Perinteistä, selkeästi kieli poskessa tehtyä musiikkia. Laulu jää hieman miksauksessa taka-alalle, se voisi kuulua paremmin. Laulajalla on miellyttävä ääni ja hyvä artikulointi. Suoraan sanottuna, ei tämä nyt niin kovin suuria tunteita herätä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele LautaJaska - Paradox 19.11.2009

LautaJaska - Paradox
Todella hienoa, että joku jaksaa vielä tehdä tätäkin musiikkia. Arvostan todella! Sanoitus hyvinkin ajankohtainen, puraisevan napakka. Sovitus ja sävellys kuulostaa ammattitaitoiselta. Ainoa tekninen seikka, joka otti korvaan oli liiallinen kaiun käyttö laulussa, välillä vähän epäselkeytti sanomaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Luntti ( Kivikautiset biisit) - Naisten kesyttäjä Ft.Sarkastinen 14.04.2009

Luntti ( Kivikautiset biisit) - Naisten kesyttäjä Ft.Sarkastinen
Tässähän oli sitä asennetta. Ja kuulostikin hyvältä. Hitto tullut suakin seurattua sivusta mistä olis kaks kolme vuotta, Luntti. Jätkä on noussut ja kehittynyt kokoajan. Respect.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kuningatarkunta - KKR - Pahoinvoiva hyvinvointivaltio 14.04.2009

Kuningatarkunta - KKR - Pahoinvoiva hyvinvointivaltio
Jahas jahas, kiva kuulla kaikesta seuraavasta valituksesta huolimatta kuitenkin uutta Mistyltä ja muutenkin. Hmm. Jännän käytetty aihe, ei iske mitenkään. Jotenkin muutenkin tuntuu ahdistavalta ja pahoinvoivalta koko biisi. Tökkivää, huonolta kuulostavaa (vaikka puitteet onkin kunnossa, äänenlaatu ei kuse, vaan kokonaispaketti) ja jotenkin laahaavaa. Tehkää nyt kuitenkin jotain. Iskevää. Asenteellisuutta enemmän peliin tytöt! Ei vain ruikutusta ja valitusta.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hollow Crane - Danielle's Dream 17.07.2008

Hollow Crane - Danielle's Dream
Vai että tämmöistä. Vähän miksaus kaipaa jotain hohtoa. Muutenhan äijällä riffittely kyllä hallussa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Suvanto - Ámás 26.04.2008

Suvanto - Ámás
Jotenkin alun padien ajoittuminen ensimmäisten rytmisten elementtien kanssa ei toiminut, mutta lähti sitten toimimaan kun tuli lisää tuota rytmistä puolta. Rauhallista chillailuahan tämä on. Oikein mukavasti menee taustalla. Hieman jää vain fruityn valmiiden soundien maku, ainakin osittain. Miksaus toimii, mikään ei särise taikka mitään. Tasot on osattu säätää. Jotain syvyyttä tähän ehkä vielä toivoisi. Mutta hyvä taustabiisi tämä näinkin on. Lisää vain tukka putkella!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele merri- - Kasapanos - Vaihtoehtoloppu 29.04.2008

merri- - Kasapanos - Vaihtoehtoloppu
Tunteikkaasta pianosta heti alkuunsa plussaa. Piano räppibiitissä on aina kaksiteräinen miekka, joko se toimii taikka sitten ei. Ja tässä se on onneksi sitä toimivaa laatua. Tunnelman nostamista koko tuo intro, mutta ehkäpä turhan pitkä. Tunnelmallisen alun jälkeen alkaakin vähän turhan räväkästi ja sekavasti kun räpin taustalla vetelee tämä kaunisääninen tyttö omiaan. Voisi olla parempi jos ei kuitenkaan noin päällekkäin olisi, nyt ei tiedä kumpaa kuuntelisi. Ymmärrän mitä efektiä tässä on haettu, mutta taustalaulua kyllä pitäisi miksata taaemmas ja epäselvemmäksi jos noin sitä käyttää, nyt se vain sekoittaa kun on niin kirkkaana. Toisen kerran kun tulee vielä joku soolokitara siihen päälle, niin enemmän vain sekoittaa. Harmittavaista tämä päällekkäisyys ja sekavuus, kun muuten biisissä olisi kyllä hyvin ainesta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele merri- - Mielialapaine (Satta Timo -produktio) 29.04.2008

merri- - Mielialapaine (Satta Timo -produktio)
Mielenkiintoisen hitaasti lähtee liikkeelle, hyvä tunnelma. Muhkeasti miksatut räpit, joissa sanoissakin todella merkitystä eikä mitään tusinakamaa. Biitti rumpuineen vähän vaisu, mutta räppien tuplaukset ja laajuus korvaavat paljon. Hienoääninen tytteli päässyt kertsiin lauleskelemaan :) Hienoa! Kaikenkaikkiaan hyvä biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hoofbeat - Poet [maistiainen] 24.03.2008

Hoofbeat - Poet [maistiainen]
Kappas kappas, olin jo innoissani kun näin että täällä on uuttakin. Mutta mitä vielä, jotain kämäistä demopätkää. :P Noh. Lupaavaahan tämä on, itseasiassa. Sanon vain että tällä tasolla kannattaa tehdä biisit valmiiksi, keskeneräistä työtä on paha lähteä arvostelemaan. Sen vain sanon, että innolla odottelen milloin tulee uutta kokonaista biisiä tänne.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lazy Bastard - Wordsmith Theme 23.12.2007

Lazy Bastard - Wordsmith Theme
Hieno kaikuisa piano joka yhdistyy hienoiseen äänimaisemaan. Elämän makuinen, kuuloinen ja tuoksuinen tunnelmointi tosiaan. Olen henkilökohtaisesti kateellinen tyypeille jotka saa tämänkinlaista soundtrackia aikaan, minulla kun yleensä tuuppaa vaan hyvin synkkämielistä ja mahtipontista. Tästä voisi sanoa, että jos tämä olisi vesi, niin tämä olisi bonaqua ligh lighter the lightest edition. Ainoat soundit mitkä pisti hieman korvaan olivat nuo epämääräiset padit jossa oli jotain kuorosämpylää mukana, mutta muuten aivan mukavaa. Viulu on äänenä erittäin miellyttävä. Kyllä tästä varmaan ysi pitää antaa. Kympin saavuttamisesta jaa uupumaan ainoastaan jokin elementti tai rakenne, joka oikeasti saa minulla itsellänikin tunteet pintaan, tämä ei valitettavasti sitä tehnyt, saattaa tosin johtua siitäkin että lähdin kuuntelemaan täysin analyyttisessä mielessä. Mutta hyvä hyvä, jatka vain samaan malliin ja hanki kunnianhimoisuutta hieman, niin olet pian pitkällä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rolle - Blueberry Soup 21.11.2007

Rolle - Blueberry Soup
Hyvin pyörii sävellys kyllä, piano loistava, selittyy varmasti hieman laajemmista pianistitaustoista. Jouset muuten mukavat, mutta vähän orkestraatioon panostaisin, nyt taitaa alussa olla ainoastaan viulusektio käytössä (?). Kyllähän siinä myöhemmin tulee niitä matalampiakin, mutta edelleen soinnunkuljetus heittelehtii vähän turhankin rauhattomasti. Erilaisia sointukäännöksiä kuljetukseen mukaan, niin että sävelerot olisivat soinnun vaihtuessa pienempiä. Ja tosiaan nopeammat vaihtelut voisi tuplata jakamalla sektiot osiin, niin sujuisi vaihto liukuvammin. Soundien puolesta ihan kohtuullinen, mitä nyt pianosoundi ei oikein paperisuudellaan miellytä. Kokonaismiksaus on hieman liian kirkas, muuten ihan mukavaa kuunneltavaa. Jatka samaa rataa! :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Laatuseula - 0705 16.09.2007

Laatuseula - 0705
Voi juma. Repesin. Tästähän tulisi kaupallinen hitti :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele Halla - Haurasta Kuorta 04.09.2007

Halla - Haurasta Kuorta
Mainiota reilua menoa. :) Laulajan ääni kuulostaa oikein mukavalta, artikulaatio on selkeää ja muutenkin kaikki teknisesti kunnossa. Sanoituksetkin melko perinteistä suomirockia, elikä hyvät. Kitaroissa olisi voinut jonkin verran enemmän olla munaa jossain kohdissa, etenkin ihan normaalin versen taustalla, kun bassokaan ei anna kovin paljon rytmistä tukea alimmilta taajuuksilta, vaikka se noin mukavasti lätkyttääkin. Kokonaisuus kuitenkin on vallan mainio, palaan melko varmasti myöhemminkin kuuntelemaan tämän bändin tuotoksia. :) Jatkakaa samaan malliin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Misty Steps - Daydream in the Forest 08.08.2007

Misty Steps - Daydream in the Forest
Rehellisyys, puhtaus, kauneus ja vaatimattomuus. Täydellistä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Heuregaea - Riko minut 27.07.2007

Heuregaea - Riko minut
Jostain syystä tuli mieleen vanha kunnon Juice tästä. Ääni hieman samankaltainen, ja sanoitukset loistavaa tasoa. Kaikin puolin miellyttävää musiikkia.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Graine - This Place 04.09.2007

Graine - This Place
Oikein tunnelmallinen, jotenkin rumpujen tulossa mukaan tulee mieleen Eppu Normaali. Ehkäpä mielijohde jatkunut pitempäänkin, jos lyriikat olisivat olleet suomeksi. :) Laulajan ääni on todella mielenkiintoinen, ja tuplaukset hyvin miksatut. Muutenkin koko biisi on yhtä isoa tunnelmalatausta, joka on todella mainio seikka. Loistavaa. :) Pakko paukauttaa ysi tästä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Perikuva - Täyttä ihraa 28.07.2007

Perikuva - Täyttä ihraa
mitä vittua. kommentoin tän jo kerran, missä mun kommentti :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hollow Crane - Serenity 26.07.2007

Hollow Crane - Serenity
Yllättävän hyvin miellyttää nämä melko puhtaat kitarasoundit, ja muutenkin biisin rakenteen progetyylinen kehittely. Efektimpien skittojen kuuntelun totutteluun meni aikaa, mutta lopulta nekin aukesivat. Laulussa olet petrannut paljonkin, respectit siitä. Jatka samaan malliin. Älä kiirehdi, vaan tee omalla tahdillasi, pyrkien aina parhaaseen suoritukseen. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Azarok - Näkemys 03.06.2007

Azarok - Näkemys
Intro mielenkiintoinen ja hämärä. Ehkäpä hieman menee rubatossa, liekö tarkoituksellista. Ja sitten ennen kitaran astumista mukaan jotenkin hieman miksaus pätkäisee, mutta ei kovin häiritsevästi. Skitan soundi on melko rouhea ja rammsteinimäinen, raaka. Ehkä lisää bassotaajuksia ja munaa olisi voinut saada. Pimputukset varmistavat taustaa. Sitten pieni suvantovaihe, toimii ihan mukavasti. Sitten alkaakin täysi meninki, vokaalipuoli on muuten kunnossa, mutta mikki ei ole oikein kestänyt ilmeisesti äänenpainetta, kun särisee. Sehän siinä onkin aina ongelmana, kun vähän voimakkaammin joutuu äänittämään, särisee aina kun ääni on liian lujalla. Loppujen lopuksi ihan toimiva biisi, kaikki osa-alueet rumpuja lukuunottamatta keskinkertaisia. Tästä on hyvä jatkaa ja kehittyä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nectino (Vanhat) - DCX - Flying High (Escay remix) 28.05.2007

Nectino (Vanhat) - DCX - Flying High (Escay remix)
Juma. Olet saanut tähän ihan erilaisen fiiliksen kuin alkuperäisessä. Eri soinnutuksella ilmeisesti, mutta silti se jotenkin vain sopii kohtuu hyvin. Hienoa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hollow Crane - Ceremony 27.05.2007

Hollow Crane - Ceremony
Mielenkiintoinen ja tunnelmallinen biisi. Tulee jokin vahvasti mieleen, en tiedä vain mikä. Basso on kadoksissa. Rummut hyvät, ei niin tunkkaista kuin muissa biiseissä, ehkä. Hyvä että joku osaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele NK33 - Highway (Original Version) 30.06.2007

NK33 - Highway (Original Version)
Mielenkiintoiset ja realistiset ambienssit välillä, itsekö olet nauhoitellut? Muutenkin hyvin toimiva kipale, progea, niin progea. Jatka samaan malliin :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chemical God - nimi_puuttuu_01052007_1039 29.05.2007

Chemical God - nimi_puuttuu_01052007_1039
Todella loistavaa meininkiä! Tämän kun saisi miksata, lisätä rummut, basson ja jotain riipivää syntikkaa. :) Aijai.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Handbreaks - Blackest Moon-akustinen demo 17.05.2007

Handbreaks - Blackest Moon-akustinen demo
Todella loistavaa kamaa. Kitarointi on todella hyvin hanskassa, laulupuoli myös. :) Tosiaan hieman miksaukseen olisi voinut tehdä jotain, kaikua ehkäpä delayta. Mutta hieno on sävellys ja sanoitus.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Boreal Orchestral - Elegy for Piano and String Orchestra 03.06.2007

Boreal Orchestral - Elegy for Piano and String Orchestra
Rakastan henkilökohtaisesti tuota EWQLSO silverin pianoa, se on todella loistava ääninen. Ja tässä sitä todellakin on käytetty hienosti, jousien kanssa. Ihanan melankolinen tunnelma.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Boreal Orchestral - The New Dawn (demo snippet) 03.06.2007

Boreal Orchestral - The New Dawn (demo snippet)
Hyvin onnistuu tuon EWQLSO silverin kanssa. Hienoa orkestraatioa, tasapainoista. Lisää tämmöistä. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hollow Crane - Things (I know) 13.05.2007

Hollow Crane - Things (I know)
hitto, täälläkin uutta. :D Noh. Tämä (huomaan lentokoneen lentävän taivaalla) biisinä on melko ärsyttävä. En tykkää noista kitaroinneista, ärsyttävät äänet, ei mitään sidettä osioiden välillä. En tykkää laulussa olevasta kaiusta. En tykkää tunkkaisista rummuista. Sanoista en tiedä, tykkäänkö vai en, kun en oikein jaksa edes niitä täydellä keskittymiskyvylläni kuunnella. Laahaavaa.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Galantine - The Miracle (All The Way) 06.06.2007

Galantine - The Miracle (All The Way)
Itse kun en satu jostain syystä funkahtavista kitaroinneista tykkäämään, niin tämän biisin alku ottaa vain päähän. Mutta muuten todella loistavaa ja ammattimaista jälkeä, torviosiot, laulut kaikki. Rumpupuolelle olisi toivonut vähän enemmän fiilistä, nyt se on tuommoinen tylsähkö konerytmi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hoofbeat - Corner 13.05.2007

Hoofbeat - Corner
Hitto, uutta musaa täällä eikä mulle mitään kerrottu. No onneksi huomasin itse :D. Noh. Kitarointi edelleen mainiota, eipä siitä sen enempää sanottavaa voi kai ollakaan. Lauluääneen on tullut parannusta jonkin verran, ei värise ja pysyy suurinpiirtein muodossaan. Tuplaukset laulussa toimivat. Muuten biisin tunnelma on hyvin lattea, suorastaan väsyttävän puuduttava. Jotain koukkua taikka muuta innostusta nostavaa kaipailisin. Mutta tekniikka ja puitteet ovat kunnossa, enää puuttuu se omaperäisyys, koukku ja artistin oma intohimo tekemäänsä asiaa kohtaan.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bernard P. Ktaemsshar - Gôriaxes Htunn 26.05.2007

Bernard P. Ktaemsshar - Gôriaxes Htunn
Miellyttävä sävellyksenä, jotkin soinnut tosin tuntuvat epäsopivilta kokonaisuuteen. Jotain koukkua tämä tosin kaipaisi, jotain joka jäisi mieleen. Soundillisesti tämä on melko mitään sanomaton, halvat syntikkaäänet joka soittimessa, mutta en nostaisi siitä niin suurta numeroa, ymmärrän jos laitteistoa ei ole. Ja niin, ehkä toistaa hieman liikaa. Se ikuinen ongelma kaikessa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Galantine - A Small Favour (Suite) 06.06.2007

Galantine - A Small Favour (Suite)
Tulee jostain syystä mieleen Marlon Brando ja alkuperäinen Godfather elokuva. Mutta hitto vieköön, eikös sen niin kuuluisi ollakin, jos mafialeffaan on tulossa. Sävellys toimii, vähän tökkäisee kun vaihtuu jousi/kuorosektiosta pianolle ja maniskalle, mutta sen jälkeen tunnelma onkin jo katossa. Kokonaisuudessaan erittäin onnistunut biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Galantine - Goutsukubari 06.06.2007

Galantine - Goutsukubari
Vou. alusta asti ihan tyrmäävä tunnelma. Huilustahan se johtuu. Sopii täydellisesti. Jotenkin niin luonnollisen kuuloinen. Toisin kuin taustalla jylläävät jouset, ainakin alussa niissä on jotain niin juustoista ja synamaista, että ei sovi lainkaan tyyliin. Biisin kasvaessa jouset kuitenkin parantuvat. Rytmisoittimet ovat myös hyvin onnistuneita, ainoastaan häiritsee tuon ison rummun panorointi pikkuisen liian takavasemmalle. Ei ehkä häiritsisi jos kuuntelisi jollain muulla kuin kuulokkeilla. Mutta edelleen, todella hyvää matskua!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lehdet - Terälehdet 01.07.2007

Lehdet - Terälehdet
Todella hienoa tunnelmointia. Saa kylmät väreet kulkemaan selkää pitkin. :) Ei tästä voi sanoa mitään pahaa, kun kaikki osuu nappiin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kari K - Yössä vain 28.03.2007

Kari K - Yössä vain
Hoo, olin ihan perseelleni lentää. :D Sävelsin ja tuotin itse eilen valmiiksi yhden iskelmään vivahtavan taustan, johon etsin nyt sanoittajaa/laulajaa. Mutta ei siinä vielä mitään ihmeellistä, siinä on ihmeellistä että annoin sille nimeksi "Yössä kerran". Noh, tämä biisi on jälleen sitä tuttua Karia, perustoimivaa iskelmää, voisi hyvin kuvitella kuulevansa aamulla kun painaa taksissa kouluun ja radiosta kanavavalintana iskelmä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Löyly - Stress 26.03.2007

Löyly - Stress
Ahdistava tunnelma heti alusta, sävelkorvani yrittää kokoajan tunnistaa missä skaalassa ja missä sävellajissa tässä mennään, mutta eipä taida olla minkään teorioiden avulla selitettävissä miten tämä tunnelma on luotu. Rumpupuoli tuli hieman yllättäen, en osannut odottaa sen tyylistä. Sama juttu tuo nariseva basso, jotenkin kuitenkin tukee biisiä hyvin ja vie eteenpäin, mutta itselleni tuntematon soundi, jota en osannut odottaa. Mutta mitä hittoa minä tässä valitan, sehän on erittäin hyvä juttu että biisi ei ole ennalta-arvattava, niin kuin yleensä tämän genren edustajat. Hyvää materiaalia sekä tunnelmointia. Jatkapa samaan malliin, hyvä tästä tulee. :) Kasi paukahtaa tästä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele DJ Rolle - Under Construction 09.04.2007

DJ Rolle - Under Construction
Hienoltahan tämäkin kuulostaa melodioiden ja osittain äänienkin osalta. Kokonaista biisiä olisi mukavampi kuunnella. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele SpeaK - Think 26.03.2007

SpeaK - Think
Melkoista tunnelmointia jo alusta lähtien, paketti vain tiivistyy ja tunnelmat siinä ohella loppua kohden. Rummut ehkä hieman soundiensa puolesta ohuet, olisi toivonut niihin enemmän potkua, kun noissa padeissa on jo sitä kuulautta ja ilmavuutta biisin tarpeisiin. Bassolinja on ihan menevä, subi hieman liiankin kovilla tämän kanssa. Että en voi väittää että alataajuuksia ei olisi tarpeeksi. Biisin keskikohdilla on näitä, mitä kutsun "liitelyksi", elikäs ne ovat tarpeellisia biisin rakenteen kannalla, mutta pakostakin niissä kohdissa aina tunnelma jotenkin latistuu. Loppua kohden muutenkin tuntuu, että ei jaksaisi kuunnella enää, joku punainen lanka tästä uupuu. Erittäin hyviä tunnelmointeja sekä soundeja tässä kuitenkin on, joten annanpa arvosanaksi 9. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Misty Steps - White Rain 25.05.2007

Misty Steps - White Rain
Mieletöntä. En voi muuta sanoa. Tai no pakko yrittää. Musiikki on tunnetta. Tämä on musiikkia. Kiitos.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Eternity - Cry For Eternity 02.08.2007

The Eternity - Cry For Eternity
Kaunis sointukulku alussa, ehkä olisi voinut olla johdattelevuutta vaihdoksissa, nyt vähän tökkii. Kellonkilinät jostain eivät miellytä minua, en tykkää. Vähän liian luuppaava melodia harpulla, häiritsee. Sama jatkuu pianolla, synakuorojen varmistaessa taustaa. Joku outo korkea torvikin löytyy, en osaa määritellä mikä soitin se on. Virveli- ja patarumpu toimii kohtuuhyvin. Sävellyksenähä tämä on ihan kiva, mutta realistisemmat äänet ja mahtipontisempi orkestraatio olisivat poikaa. Saako tehdä remixin? :P
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jonze - I Want Out 22.09.2007

Jonze - I Want Out
Hienot tunnelmoivat melodiat, ihanan juustoiset supersahapadit, ja päälle vielä jykevät rummut. Rakenteessakin on mukavasti vaihtelua :) Hyvä hyvä, jatka samaan malliin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele White Genesis - Unlocked 05.03.2007

White Genesis - Unlocked
Yhden edelliseen kommentoijaan, pieni motiivinpätkä muistuttaa Nino Rotan Godfather leffaan säveltämää teemaa. Mutta muuten kyllä hyvin omaperäistä, piano on vain niin ihana soitin, että sitä jaksaa kuunnella. Siihen yhdistettynä viulu on lähes maailman parhaalta kuulostava soitinyhdistelmä. Oijoi jos saisit joskus sävellettyä oikein kunnnon mittaisen sonaatin viululle ja pianolle. Olisin taivaassa. Mutta tämäkin on todella hyvä, pituutta saisi olla lisää, mutta ymmärrän kyllä, en itsekään halua mitään sävellystäni tahallaan pitkittää, sitä tulee juuri sen verran kuin on tullakseen, ja hyvä niin. Ysin arvoinen suoritus tämä silti on. :) Jatka samaan malliin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lehdet - Tavoittamattomissa 01.07.2007

Lehdet - Tavoittamattomissa
Jostain syystä en pidä tästä niin kovin paljoa. Jotenkin tuo toistuva pianon kuvio vain ärsyttää, kun itse olisin tehnyt siitä pikkuriikkisen erilaisen. :D Tätä ongelmaa ei tietenkään olisi, jos en itse olisi näin luova ja muutoshaluinen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hoofbeat - Cold Smoke 04.02.2007

Hoofbeat - Cold Smoke
Alussa haikea tunnelma valtaa mieleni. Kitarat toimii. Ehkä hieman hätiköityjä vaihdoksia soinnuissa, en oikein tiedä mitä ajatella. Sanoitukset pistää miettimään, harmiksi vain äänesi ei sen enempää. Tuplaus laulussa toimii. Rumpujen ja basson tullessa mukaan kokonaisuus pysyy hyvin kasassa, ehkäpä rumpupuoli hieman tunkkainen ja bassolinjassa olisi saanut olla enemmän vaihtelevuutta. Soolo melko perusteellista, lähes pikkutarkkaa soittamista. Olisi saanut olla vain hieman pidempi, vastaavaa näytetettä teknisestä osaamisesta olisi kuunnellut pidempäänkin. Kokonaisuudessaan biisi ei herättänyt minussa mitään sen suurempia tunteita tai tuntemuksia. Alussa olleet haikeat tunnelmat haihtuivat johonkin. Kuitenkin jaksoi hyvin kuunnella loppuun saakka. Kokonaiskuvasta jotenkin jää vain laimea maku. Mutta potentiaali tässä riittää, jatka samaan tahtiin niin pääset pitkälle.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hollow Crane - Lure 28.01.2007

Hollow Crane - Lure
Mielenkiintoista. Riffi puree, rummut syö ja kokonaisuus sulattaa! :) Erittäin monipuolinen teos, selvästikin asiantuntija hommissa. Jostain syystä alkoi vain vasenta korvaa jomottamaan, tuntuu kuin kokonaisuuden balanssi olisi enemmän vasemmalla. Kaiuttimilla kuunnellessa tuskin se muodostuisi haitaksi. Kyllä tästä on pakko kasi tiputtaa. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Iron Sphere - With Open Eyes 27.01.2007

Iron Sphere - With Open Eyes
Jeah! Tässä on meininkiä. Kaikki jytää niin helvetisti että karvat pois. Etenkin soolo tuo niin elävästi mieleen Yngwien että iso iso plussa siitä. Erittäin taitavaa ja lahjakasta soitantaa. Pakko tästä on ysi tiputtaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DJ Tempo - Fill Me 20.01.2007

DJ Tempo - Fill Me
Wuhuu! :D Tässä on asennetta, etenkin voksujen puolelta. Pakkaa vaan naurattamaan, taitaa olla vaan niin kieli poskessa tehty. Poljento toimii. Melko perussettiä musiikillisesti. Kyllä tästä seiska napsahtaa :) Jatka samaa rataa :)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chemical God - This Pain Inside of me 29.05.2007

Chemical God - This Pain Inside of me
Todella loistava biisi! Tosin toisen kitaran suvantokohdissa kuuluva häiriöääni vähän häiritsee. Mutta senhän saa korjattua sitten miksauksella. :) Tähänkin kunnon bassonjytke sekä rummut tuplabasarilla niin täydellisyys tavoitetaan. :) Mahtavaa matskua.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele White Genesis - Innovation 04.02.2007

White Genesis - Innovation
Todella upeaa pianofiilistelyä, tässä on jo klassikon ainesta. Ihailtavia ideoita. Jotenkin olisi saanut tämäkin vain kehittyä tästä, olisi mukava ollut kuunnella pidempään näin taidokasta soittoa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SpeaK - Learning From The Forest 26.03.2007

SpeaK - Learning From The Forest
Melko hämääviä elementtejä tässä, alun epäselkeät voksut vaivasivat jatkuvasti, pitipä kerran keskeyttääkin kuuntelu ja aloittaa alussa, ihan vain sitä varten että mielessä pyöri "Mitäköhän siinä alussa mutistaan". Elementeistä ehkä onnistunein on rytminen puoli, rumpujen soundit. Sopivat tähän täydellisesti. Osa melodioista kuitenkin on mielestäni ristiriidassa toistensa kanssa, ottavat pahasti korvaan. Mutta hyvää chillailua tämä on, kaipaisi vain jotain tukevaa josta pitää kiinni, eikä ajatus harhailisi koko ajan tarpeettomiin seikkoihin. (Saattaa tosin olla että itse olen hieman huonosti keskittyvässä tilassa) Mutta jälleen kerran, erittäin mainiota materiaalia, josta olisi ehkä pidemmällä hiomisella saanut vieläkin nautittavamman. Kasi paukahtaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele J Heinonen - KAKSI KITARAA 10.12.2006

J Heinonen - KAKSI KITARAA
Harvinaisen hyvin tuotettua musiikkia mikserissä olevaksi. Hieno sävellys, kaikki on tasapainossa. Ehkä miksaus painottuu hieman rumpuihin, mutta ei häiritsevästi. Kyllä kuulee että on ammattilainen asialla, tätä toivoo kuulevansa lisää. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Galantine - Point Of No Return 06.06.2007

Galantine - Point Of No Return
Ai tämä on se biisi, joka on soinut päässäni jo kauan! Varmasti siitä asti, kun ensimmäistä kertaa kävin täällä tuotoksiasi kuuntelemassa. En osannut mitenkään yhdistää. Tämä on niin ammattimaisen kuulosta jälkeä jälleen, että oksat pois. Ihmettelen vain, kun jätkä saa tämmöistä aikaan. Aivan mahtavaa ja tasaista koko projekti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele White Genesis - Dark Blue 04.02.2007

White Genesis - Dark Blue
Todella tunnelmallista, tässähän orchestralin suurena ystävänä lensin lähes taivaaseen :) Etenkin tuon viulun motiivit ovat loistavia. Mahtavaa. Tässä meillä uusi Sibelius. Saanen lisätä Jere Huhtasen nimen projektiini vaikutteeksi/idoliksi. :D Kiitos.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mooma - Where Are We Going? 26.03.2007

Mooma - Where Are We Going?
Erittäin unelias tunnelma, elementit suorastaan lennättävät tunnelmat jonnekin toiseen ulottuvuuteen. Soundeista huomaa, että on asiantuntijat asialla, kaikki on tasapainossa, tunnelmaa ei säröytä yksikään vaivaamaan jäänyt yksityiskohta. Kaikki on jopa niin täydellistä ja kliinistä, että tavallaan korva oikein etsii virhekohtia, niitä kuitenkaan löytämättä. Ambientiä vähän kuunnelleena voin hyvillä mielin sanoa, että tämä on rentouttavinta ja mukavinta mitä on tähän mennessä vastaan tullut siltä tyylilajilta. Saattaapa käydä niin, että tämä biisi innostaa minua jatkossa kuuntelemaan enemmänkin tämäntyylistä, ainakin tällä hetkellä tuntuu siltä. Piru vie, pakko se tästä on kymppi napsauttaa, kun pyörii jo kolmatta kertaa ja aina aukeaa uusia ulottuvuuksia. :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele elisabeth - hääbiisi 11.02.2007

elisabeth - hääbiisi
Erittäin hieno biisi. Sanat, sävellys ja laulu toimii erittäin hyvin. Laulu on hyvin äänitetty, ääni toimii. Mutta piano on taas hieman huonompi, sille voisi tehdä jotain. Saattaisi olla parempi hankkia vaikka midiä tukeva digitaalipiano, millä voisi suoraan koneelle sekvensseriin äänittää ja tehdä tuon äänen hieman paremmaksi, kun studioon ei pääse äänittämään. Mutta se saattaisi tosin viedä tästä biisistä tämän ihanan eläväisyyden ja tunteen. No, en valita enää, vaan sanon yhden sanan: Hienoa. Jatka samaan malliin. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele elica - Wistful Theme 03.03.2007

elica - Wistful Theme
Loistavaa fiilistelyä! Sävellyksenä tämä on taidokas, ja kokonaisuus toimii. Jouset olisivat voineet olla hieman kovemmalla, korkeat pianot ehkä hieman pehmeämmät, eivätkä noin terävät. Mutta loistokasta tämä on, täydellistä fiilistelymusaa jota arvostan :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Galantine - Tears Of Raven 28.03.2007

Galantine - Tears Of Raven
Jumalauta! Tämähän vetää vertoja Williamsille, Shorelle ja Zimmerille todella hyvin. Nuo kuorosoundit ovat aivan loistavat, saisiko udella mistä lähteestä ne ovat? Ja muutenkin koko biisin soundimaailma on huippua, ainoastaan pata/bassorumpuihin olisin kaivannut ehkäpä parempaa samplea, mutta se nyt on vain minun korvissani näin. Mahtavaa, mahtavaa, mahtavaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Galantine - You Keep Me Crying 06.06.2007

Galantine - You Keep Me Crying
Mahtava biisi, aikaisemmin olen jo kuunnellut, mutta pääsen nyt vasta kommentoimaan. Todellakin tämä on sitä melko perinteistä, ehkäpä kliseistäkin, mutta silti erittäin hyvin toimivaa. Kitarat olisivat ansainneet vähän ylemmäs miksauksen. Lauluääni on loistava. Pakko tästä on ysi napsaista.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele hasandergraund - hasand egraund athem spöössöl fiitturing. raimssi 04.10.2006

hasandergraund - hasand egraund athem spöössöl fiitturing. raimssi
Melko sekavaa, joidenkin äänet toimii, joidenkin ei. Miksaus on melko välttävä, ahdistavaa. Sanoista ei saa aina selvää, sanomaa tässä ei tainnut paljon ollakaan. Säälistä annan kutosen.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tommi Pakkoneuroosi - Vanha ja heikko.mp3 26.09.2006

Tommi Pakkoneuroosi - Vanha ja heikko.mp3
Todellakin parempi miksaus kuin se aikaisempi, vokaalit kuuluvat nyt mainiosti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DJ Synth - Peace of strings 14.09.2006

DJ Synth - Peace of strings
Letkeä meininkin, jotkut instrumentit vain tuntuvat menevän väärässä rytmissä tai jotain vastaavaa. Miksaus on myös melko huono, toisaalta äänimaailma on mukavan täyteläinen. Äänien pannaus myös häiritsee jonkun verran, ehkäpä ei kannnattaisi laittaa ääniä ihan täysin reunoihin, vaan voisi jättää myös ääntä hieman toisellekin puolelle. Melodiensa puolesta tämä biisi on kyllä mitä mainioin, mukavat kulut ja hyvä rakenne. Tästä on hyvä jatkaa, tekemällä oppii.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Galantine - Battle Of The New Dawn 06.06.2007

Galantine - Battle Of The New Dawn
jotenkin taas tuttu meininki, puhallin ja jousisektiot menee kympillä yhteen, bassorumpu pauhaa nätisti. Pianossa hieman ohut soundi, tähän olisi toivonut semmoista tumman, mutta silti kevyen kuuloista pianosaundia. Mutta erittäin hyvä näinkin. Loppu on mahtavuutta.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Intiaanikesä 11.09.2006

Routaraja - Intiaanikesä
Uskomattoman kova tasoista rockia täällä mikserissäkin. Eipä ole kovin montaa näin laadukasta biisiä tullut täällä rockin saralta tullut vastaan. Miksaus toimii ja laulajalla on loistava ääni. Kaikki melko täydellistä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Armandáriél - Deep whisper 04.02.2007

Armandáriél - Deep whisper
Hienot äänet, harppu etenkin. Muutenkin "tunnelma" jousissa riittää. Todella hienoa, loppui vaan lyhyeen, mutta tämä olikin kai vain alkua :) Tuo melodiahan voisi kehittyä vaikka miksi, lisää mahtipontisuutta ja kaikkea. Alkoi virrata mielettömästi ideoita tän pohjalta. :D Kun itse satun juuri samanlaista tekemään. Olisi joskus mahtavaa vaihtaa ideoita juuri tämän tyyppisistä kappaleista.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Galantine - MI6 06.06.2007

Galantine - MI6
Hienot kuorot alussa, mistähän sinä olet ne saanut? Joukkoon sekoitettu kasarimainen keyboardriffi sopii todella hyvin. Olen jälleen ihan ihmeissäni kaikesta tästä. Loistavaa, en voi muuta sanoa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Profion - Butterfly Dust 07.10.2006

Profion - Butterfly Dust
Jostain syystä jäänyt tämä kappale huomaamatta.. Mutta nyt kuitenkin kommentoin, parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Loistava alku, mahtavat soundit ja hyvin pyörii. Kaikki elementit sopivat toisiinsa, rakenne tarpeeksi yksinkertainen ja toimiva. Kickistä en edelleenkään tykkää, samankaltainen kuin muissa biiseissäsi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kari K - Katseestas näin 29.07.2006

Kari K - Katseestas näin
Hyvät pianot sekä rummut, laulu ihan muuten laadukasta mutta miksaus pettää ja pahasti, toisaalta vika voi lyötyä huonolaatuisesta mikrofonista, mutta olisi tätä saanut jo pelkälle equlla parannettua. Sanoitukset peruskamaa, ei ihan perinteistä balladia, ei kerro minkäänlaista tarinaa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kari K - Linnoihin ja pilviin 31.07.2006

Kari K - Linnoihin ja pilviin
Jotenkin tulee souvarit mieleen näistä sinun kappaleistasi, hyvä hyvä. Tosiaan olisi ehkä sekin hyvä jos alkaisit säveltelemään joillekin tähtiartisteille kappaleita, kuten souvareille. Näyttää tämä sävellys puoli olevan todella hallussa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kari K - Lemmenjuoma 29.07.2006

Kari K - Lemmenjuoma
Todella hyvät rummut sekä kitarat, samat ongelmat kuin muissakin kappaleissasi. Onko tämä tosiaan yhden miehen projekti? Kuinkas paljon tästä on tehty koneella ja kuinka paljon vedetty audiona sisään? Olisi mukava tietää.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kari K - Syntymäpäivä 29.07.2006

Kari K - Syntymäpäivä
Muuten nämä kaikki kappaleesi ovat todella hyviä, mutta sovitus sekä lopullinen toteutus/miksaus pielessä, tästäkin voisi saada uudelleen sovitettuna jo radio hitin. Siitä hyvästä 8, jos olisi paremmin toteutettu niin nousisi numerokin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kari K - Kuuntele 31.07.2006

Kari K - Kuuntele
Erittäin hyvä intro, tasapainoinen ja sopivanpituinen, laulu ei sovi oikein äänellesi, tosiaan menisi paremmin jollain nais-solistilta. Rummut erittäin hyvät. Eipä tästä muutakaan sanottavaa keksi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Free Soul - Game Over 04.10.2006

Free Soul - Game Over
Hyvin lähtee pyörimään, mukavan rento ja rauhallinen tunnelma, kuten kuuluukin. Kokonaisuus toimii. Mitä minä tässä enempää kirjoittelen; Hyvä musiikki vain on hyvää musiikkia, ei se muuksi minun kommentistani muutu.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Frozen Silence - Commemoration 11.09.2006

Frozen Silence - Commemoration
Täytyy todellakin nostaa hattua. Tämä suoritus melkein pudotti minut tuolilta. En voi kuin kiittää. Mahtavaa, erittäin mahtavaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Profound - Downfall 11.09.2006

Profound - Downfall
Aivan taivaallisen kaunis pianokulku... Ei voi kuin ihmetellä suu auki. Kaikki toimii, tunnelma on katossa. Kiitos tästä nautinnosta.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele TakkuTakiainen - TakkuTakiainen Amolli Improvisaatio 1998 25.03.2006

TakkuTakiainen - TakkuTakiainen Amolli Improvisaatio 1998
alku on todella loistavaa, mutta loppua kohden tuntuu omasta mielestä kokonais vire biisistä huononemaan. Mutta minkäs sille sitten kun on improvisoitu. Paljon kunnioistusta kuitenkin multa irtoaa sillä tästä kuulee että on ammattilainen taustalla ;D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Routaraja 04.04.2006

Routaraja - Routaraja
Aika onnistunut miksaus. Kitarat ehkäpä hieman liian taka-alalla mutta ei haittaavasti. Laulu ja sanoitus loistavat. Tämä on sitä kunnon vanhan-ajan (ei tarkoitettu loukkaukseksi) rockia. Harvoin tulee näin hyvää matskua vastaan. Kiitos!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Plastic Tree 04.04.2006

Kalkutan Konepaja - Plastic Tree
Onpas paljon rockia täällä ringissä, no ei mitään ihan hyvä ja modernin kuuloinen biisi tämäkin. Hieman hiljalleen kuuluu, missä vika lienee?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Lämpimästä lämpimään 11.09.2006

Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Lämpimästä lämpimään
Hyvältä kuulostaa muuten, mutta en itse tykkää kovinkaan paljon laulajan äänestä. Mutta sehän on vain makuasia. Melko rentoa ja rauhallista meininkiä. Kitarointi on hyvin hallussa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Profion - Chinaman 26.02.2006

Profion - Chinaman
Hienot pianot ja padit alussa, kaukainen ja utuinen jokseenkin kiinalainen tunnelma, sitähän tässä vissiin oli haettukin. Basso ja kick mielestäni huonot, mutta rummut ihan mukiinmenevät.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele NameLess - Winter Waves (Imous Remix) 22.02.2006

NameLess - Winter Waves (Imous Remix)
Piano saundista tosiaan löytyy se enin vika, liian tunkkanen ja pahvinen, ehkä equttamalla sai paremman, tai sitten ihan uus ääni siihen. Myös haitsu aika peruskaman kuulonen kamala. Kick on liian pohjalla kaikesta, sitä nostaisin itse hieman ylemmäs, mutta täysi makuasia niinkuin kickit aina. Leadit ja gatet toimii hyvin mutta äänet sitä ns. peruskamaa. Rytmisoitinten looppiin sais tulla jossain vaiheessa jotain enempää vaihtelua niin olis kiinnostavampaa. Muuten koko biisi on tasapaksu kokonaisuus eikä oikeastaan mikään pistä enempiä korvaan, jotain omaperäisempää oon kuullut, mutta mikäs tässä kyllähän tämä asiansa ajoi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Youha - For You 29.09.2006

Youha - For You
Erittäin hyvä ja tunteikas biisi. Miksaus on yllättävän hyvä, laulajalla on hyvä ääni ja kaikki muukin toimii. Lisää tämmöistä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Protestorin Humppa Pumppa - Vanhan pärekorin salaisuus 28.09.2006

Protestorin Humppa Pumppa - Vanhan pärekorin salaisuus
Alku sai kylmät väreet kulkemaan selkääni pitkin.. Tämä on loistava. Ihailen sävellystä. Tämänkaltaista musiikkia kuulee nykyään aivan liian vähän.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Witchforest - Battle Tale 26.01.2009

Witchforest - Battle Tale
Tämä kun äänitettäisiin ja miksattaisiin kunnolla niin aijai. Tykkäisin todella kovasti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hollow Crane - Heavy Heart 23.12.2005

Hollow Crane - Heavy Heart
Äänen laatu saa arvosanan hylätty, mutta muuten tässä olis loistavaa hittimateriaali, melodiat kunnolliset, vain laulua vailla. Kyllä se siitä kunhan saisit kunnon mikserin.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bussimatkaaja Kimmo Tosmunen - Kimmo Tosmusen Tarina 13.12.2005

Bussimatkaaja Kimmo Tosmunen - Kimmo Tosmusen Tarina
Miksi yläneläisillä on aina hauskempaa? vastaan omaan kysymykseeni inhottavan itserakkaan tietäjän ilme kasvoillani: Yläneläisillä on tutkimuksieni mukaan aina hauskempaa muihin tämän lajin jäseniin verrattuna, koska Yläne on maailmankaikkeuden ainut paikka jossa on mahdollista tapahtua spektromagneettinen kulminaatio hallusinaatio, joka syntyy auringon neutroni ja elektroni suihkun ja maan gravitaatiokentän yhteisvaikutuksesta kaikkien tietyn matkan päässä olevien ihmisten aivoihin. Tämä spektromagneettinen kulminaatio hallusinaatio aktivoi aivojen mangaani tuotantoa, joka lopulta johtaa täydelliseen järjen romahtamiseen. Tämä kestää useimmissa tapauksissa vain noin kolme nanosekuntia, mutta riittää selittämään sen, miksi yläneläisillä on aina hauskempaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Profion - Insected (Original Edit) 24.11.2005

Profion - Insected (Original Edit)
Omaperäinen kick ja basso :). mukana mukavia rytmikikkailuja, mutta clap soundi on mielestäni sopimaton. Supersaha soinnnut taattua profion laatua! Jotenkin onton ja päämäärättömän kuuloinen biisi kaikista vahvuuksistaan huolimatta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele System-Z - Satan FM 12.10.2005

System-Z - Satan FM
Juuri näin vois määritellä tän genren: aivotonta rumpukikkailua ja satunnaisesti ihan mukavan kuulosta bassokikkailua, hieman lisää älytöntä rumpukikkailua ja vielä silaus hieman huonompaa bassokikkailua. tää biisi täyttää täysin tän genren vaatimukset sekä hyvässä, että pahassa
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Harri Karppinen - Jack Montana - Lopputaistelu 19.11.2007

Harri Karppinen - Jack Montana - Lopputaistelu
Loistavaa tunnelmointia, orkestraatiokin täysin kohdillaan. :) Loistavaa leffamusaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele FEL - Pekka's Electronic Pop Music Song 01.10.2005

FEL - Pekka's Electronic Pop Music Song
Voi vittu mitkä paskat fruityn peruspuhe synat!!! Basso ainakin rokkaa mutta kaikki muu onkin sitten pepusta noin lievästi sanottuna.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Metalmen 01.10.2005

DIRTY CLUB - Metalmen
Hahhaa, tässä on kovaa menoo, ainakin alun metalmen hoilaukset nousevat biisissä arvoon arvaamattomaan, myös muuten elementit ovat eri kovia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele tRA [The Rhythm Addicts] - Refused to be leashed 03.09.2005

tRA [The Rhythm Addicts] - Refused to be leashed
erittäin hieno alotus, biisin muutkin osat sopii toisiinsa vallan mainiosti, en oikeen keksi mitään pahaa sanottavaa...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Rotten Project - Ottawa 03.09.2005

Riku Rotten Project - Ottawa
Loistavaa meninkii, tämmöstä ilosen puoleista rokkii kuulee aina liian harvoin!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mind's Pressures - Life's Pressures 03.09.2005

Mind's Pressures - Life's Pressures
Nykysin on aivan liian vähän kunnon metallii kommenttiringissä, lisää tämmöstä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mind's Pressures - Without Label (Special Track) 01.10.2005

Mind's Pressures - Without Label (Special Track)
Todella loistava intro. Rummutkin melkein täydelliset. Riffi iskevämpää sorttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mind's Pressures - Take Me UG 26.08.2005

Mind's Pressures - Take Me UG
Mukavat kitarariffit ja rummut jos jotain hyvää tästä sanois, mutta laulut ei oikeen muhun iske, en tiedä oikein mistä johtuen, mutta ihan hyvä biisi silti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele WRATHAGE - Sadicum 26.08.2005

WRATHAGE - Sadicum
Hienolta kuulostaa koko biisi! Etenkin pidin rummuista ja tuosta urusta taustalla, kitara vingutukset jotenkin peruskamaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele tRA [The Rhythm Addicts] - RIGHT NOW 17.08.2005

tRA [The Rhythm Addicts] - RIGHT NOW
Tosi outo alku, tulee mieleen joku vanha tietokone peli joka on mennyt tilttiin :) Hienot huudahdukset ja muuten ihan mukavat soundit.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Charming Stranger - Like a Broken Needle 03.09.2005

The Charming Stranger - Like a Broken Needle
Sopivan synkkää ja hidasta, juuri trip hoppii meininkii, jee

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kosminen - Jumissa 17.08.2005

Kosminen - Jumissa
aika surullisen kuulosta, oikeen tulee tippa silmään. tosiaan kun kuuntelee niin tuntuu aika äkkii ohi hujahtavan vaikka onkin pirun pitkä biisi

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mind's Pressures - No Kids 17.08.2005

Mind's Pressures - No Kids
Mukavan kuuloista, oliskohan jotain hevii?? En oikein genrestä tiedä kun olen noita konemusa miehiä. Mutta mukavalta ja muhkeelta kuulosta, laulut on vähän sekavat, mutta saattaapi olla tarkoituskin, kuka tietää?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mätä Zilakka - They had the best of us 26.08.2005

Mätä Zilakka - They had the best of us
Improvisoitu biisi vai!? Ei kyllä oikeen uskois, ellei olis tosi tekijät taustalla, no sitten taitaa ollakin, kokonaisuus ihan mukava ja iskevä.

Sivu: 1 2 3