Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 147 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele OPPRESSION - Rising From Oblivion 14.02.2020

OPPRESSION - Rising From Oblivion
Miettiessäni synkkiä tulevaisuuden skenaarioita ajasta, jolloin internetin striimausmediat ovat tyhjentyneet tai korporaatioiden hallinnan takana ja ydinsodan runteleman autiomaan laidoilla kuuntelemme vain viimeisiä menneestä ajasta jääneitä mp3-tiedostoja kuluneilta muovisilta USB-tikuilta tajusin, että minun on ladattava tämä kappale itselleni talteen vielä kun se on mahdollista. Itselleni ehkä koko 2000-luvun ensimmäisen vuosikymmenen Mikseri-kokemuksen määrittävä kappale. Olen monesti blokannut korvakuulolta tätä opetellessani soittamaan. Iso kiitos vaikutteista ja inspiraatiosta.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Art Of Delusion - Silent Activist (DEMO) 06.02.2012

Art Of Delusion - Silent Activist (DEMO)
Herätti todella paljon positiivisia ajatuksia. Progressiivisuus on todella hyvin flowssa ja tekee kuuntelukokemuksesta alusta loppuun erinomaisen mielenkiintoisen. Mä nautin siitä, että on päällekkäin meneviä kerroksia ja monimutkaisia melodioita ja nyt ollaan samaan aikaan niiden kanssa tasapainossa ja over the top, auvoinen tila jota tuskin itse koskaan musiikillisesti saavutan. Kitaralla soitettuna noita kaikkia kitarasointuja ei edes olisi alle kymppitonnin voinut saada kuullostamaan noin täyteläisiltä. Kauan eläköön plugarit. Sävellys on myös niin viimeisen päälle. Ja rumpuplugari on sekin todella sähäkkä. Ehkä ainoa vaimentava aspekti on paikoin todella päällä oleva synasoundi, joka on noihin muihin soittimiin verrattaen välillä pliisu. Tämäkin alkaa kyllä selvemmin ilmetä vasta kolmannen kuuntelun jälkeen. Mutta koska tiedän, että haluat jatkuvasti kehittää metodeja kohti parasta mahdollista, niin juuri tuohon soolosynaan laittaisin työstöä. Sekin on jo nyt todella hyvä, mutta se voisi olla tästä vieläkin parempi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dethera - Rain Of Daggers 20.06.2011

Dethera - Rain Of Daggers
Kokonaisuutena mahdottoman hyvä. Vokaalit miellyttävät henk. koht. todella paljon. Alku on mitä tunnelmallisin. Pahimman yksittäisen ongelman aiheuttaa melodioiden omituinen epäsopivuus/epävireisyys siellä täällä. Saavat muutoin todella hyvin sävelletyn ja äänitetyn biisin kuulostamaan hetkittäin hämmentävän amatöörimaiselta. Pientä virehämminkiä ja soundi ei ehkä ole kyseisissä kohdin optimaalisin. En pitäisi tätä silti hirveänä takaiskuna biisin yleiseen erinomaisuuteen nähden. Laittakaa sanat näkyviin jos mahdollista. Itseä ainakin kiinnostaisi lukea.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Alecto - Bravery 12.04.2011

Alecto - Bravery
Koskettavaa. Käsitellään tiestysti myös hieman keskimääräistä isompia tuntemuksia. Teksti on hieno, ja istuu erityisen hyvin tohon eri puolille polveilevaan sointukaavioon. Sanoisin kyllä, että kuka tahansa kelpuuttaisi muistokappaleeksensa. Paljon duureja ja se henkii isosti lämpöä. Sekä sun biisinteko, Eevan laulu, että sovittaminenkin on mennyt tosi paljon eteenpäin. Tästä kuulee jo tuottamiseenkin käytettyjä tunteja. Mui bien.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wrists of Rye - Midsummer Murders 11.04.2010

Wrists of Rye - Midsummer Murders
No other night like this turns the forest to abyss. Wretched animals, the birds of satan. Unborn children of cold blood killers, on the altar of sacrifice. Kill your half-brothers, steal their mother. Cursed be your life. She was a silhouette drawn against the setting sun, and I won her over just a few nights before. I told her she could stay, at the last breath of the day, but she had a task the forest had asked to do.

Kommentti kappaleesta Kuuntele White Genesis - Portrait (sample) 02.02.2010

White Genesis - Portrait (sample)
Mitä vittua!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Liquorworks - Full Bladder Torment 01.06.2009

Liquorworks - Full Bladder Torment
Aivan käsittämätön hyvä asettelu vajaa kolmeminuuttiseksi, ei tuntunut yhtään liian lyhyeltä, herätti tähän aamuun tosi inspiroivasti.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Backstabbing Bastard - The Modern Way to Sin 23.11.2008

Backstabbing Bastard - The Modern Way to Sin
Vai että risut, ruusut ja muutkin kasvinosat. No kokeillaan. Ekaan kertosäkeeseen mennessä tuo Göteborg vaikutteisuus on ottanut melkein niskalenkin. Mietin jo yhden säkeistön ajan sitä, mistä In Flamesin biiseistä tuo teemariffi on yhdessä koottu ja napsaistu. Aika monia tuli mieleen. Siinä mielessä ei tämä skene mitään uutta tarjoa, eikä tässä nyt koe uudestisyntyneensä soundin tai sovituksen osalta.. Mutta löytyyhän täältä jotain aika erikoisiakin juttuja. Laulusta pisteet. Vokalisti vetää aika rohkeasti palkeet auki, siinä missä välillä möristään suhteessa matalallakin. Lyriikat yrittivät olla kantaaottavat selvästi, ja olihan ne sitä, ihan voi allekirjoittaa tuon mammonan kiron maailmassa. Soundeista ja tarkkuuksista ei lopulta kahta sanaa: Hyvää työskentelyä. Hieno sävy loppuun päin vielä tuosta radikompista ennen viimeistä kertosäettä. Soolo jotenkin jää lyhyeksi ja pliisuksi, joutuu oikein hakemaan sen tuolta. Kysehän ei ole siitä, etteikö tämä ralli voisi kestää helposti minuutin kauemminkin. Paljon kaikkeahan sieltä löydettiin, vaikka ekoilla kerroilla kieltämättä kuullostaa aika riisutulta. Ei huomio jostain syystä kiinnity kuin pariin osa-alueeseen erityisesti koko biisin aikana: Puhtaaseen lauluun ja pariin toisaalta tutun kuuloiseen ja toisaalta hyvin kulkevaan rifiiin. What can I say. Tasaisen hyvää, en pettynytkään.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Alecto - The Day That Went By 10.11.2008

Alecto - The Day That Went By
Vaikkei tuo nyt aito akustinen olekaan, niin tosi hienosti saatu siltä kuulostamaan, muutamat matalammat kulut ja sointujen soimatta jääminen paljastaa lähinnä, vaikka onkin hämmentävän aito tuo kevyesti särähtävä slikki, erittäin hämmentävää. Parin kuuntelukerran jälkeen alkaa aueta paremmin tuo kokonaisuus, hyvin White_genesis tyylinen sävellys siinä mielessä, ettet päästä helpolla vain kuuntelemaan kappaletta pintapuolisesti! Sanat olisikin todella mielenkiintoista nähdä. Vaikka omasta mielestäni hyvinkin saa selvää Eevan artikulaatiosta (paljon parempaa jälkeä kuin Kakolla Tallulahissa esimerkiksi), niin poljento ja säepituus on välillä erityisen poikkeava ja vaikea (Y) ! Tuplauksetkin laulupuolella hienotunteisen taustalle jätettyinä. Kuka tahansa ei tästä varmaan siksi innostu, että vaikeusastetta on kuuntelijalle asetettu melko paljon. But I ain't just anyone!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Medicated - Peritonal 09.09.2008

Medicated - Peritonal
NO VOI JUMALAUTA! ei muuta.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Alecto - Silta 13.08.2008

Alecto - Silta
Noinkin pitkäksi biisiksi kantaa hyvin loppuun asti, ei ollenkaan niin suoraviivainen ratkaisu kun mitä päällepäin odotin. Täytyy kuunnella vielä kertaalleen läpi tässä. Runo on hieno, noudattelee tyylikkäästi tiettyä poljentoa ja alkuriplaa, mukaellen, vaikka sitten olisittekin rukannut sitä laulettavaksi. Varmasti hyvinkin henkilökohtainen, tiedän tunteen, joo. Selkeästi etenevä ns. tarina tai kerronta, voisi sanoa jopa ajatuksia herättäväksi, vähintäänkin inspiroivaksi. Sopi takuulla hienosti kyseiseen tilaisuuteen. Melodia taipuu hyvinkin ennalta-arvaamattomasti, joutuu keskittymään että saa nuo eri osiot erilleen tuolta. Se siis ehdottomasti hyvänä asiana, tälläisiä biisejä on muuten liian paljon, nousette sieltä ehdottomasti ylös. Eevan laulu ehkä vielä korostaa tuota viestiä ja istuu hyvin tuohon pianoon, aivan kuin tuolla ennälle tehty kokonaisuudessaan. Pahin pelko tällä hetkellä lähinnä on, että ette mokomat tee mitään muuta kuin tämän, siksi olen varautunut ja jään ehdottomasti odottamaan enemmän näyttöä siitä, että tämä nyt varmasti sujuu niin mallikkaasti kuin miltä näyttää. Ettäs tiedätte.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gozerk - This Place 06.10.2008

Gozerk - This Place
Vai että Gran canarialta asti, no se on jo saavutus sinänsä. Tekee mieli kysyä että miten koko nauhotusprosessin hoidatte? Koska kuulostaa hyvinkin paljon yhteissoittona nauhotetulta. Eikä siinä mitään, jos joku vaikka ihmettelee, miksei loistavia raskaita albumeja ole tullut enää 90-luvulla tai sen jälkeen, johtuu se liian hyvistä soundeista. Sopii tuo raakuus tähän, kun hiottuna ei tästä jäisi oikein mitään käteen. Ei voi meiningin puutteesta valittaa. Uskon vakaasti ettei sanoituksia ole, eikä kitaristi-laulaja varsinaisesti sano kuin parissa biisissä jonkin hieman erottuvan fraasin, silloin tällöin. Ei siinä mitään, tuo blääh öääh ei ole hullumpi, kunhan hemmon kitarisat kestää tuollaista mieletöntä riipimistä, niin miksei. En välttämättä ostaisi teidän pitkäsoittoa musan takia, ehkä teette jopa turhan karua omaan makuun. Voisin kyllä ostaa sen teidän homman tukemiseksi. Keep it up.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gyuarados - Anniversary Child 05.12.2008

Gyuarados - Anniversary Child
höhö, nauhotan tähän vähän growleja ja sen sellasia, lähettelen sitten sulle ni voit kommentoida mun näkemyksiä kappaleen suhteen, tuli tähän vaan juttuja mieleen :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gyuarados - Anniversary Child 02.07.2008

Gyuarados - Anniversary Child
Vau, aika opeth grindiä tuossa, kuulostaa kyllä aika paljon åkerfeltdin kynältä, mutta hienosti tuot siihen tuon kandalaispoppoonkin mukaan, todella mielenkiintoinen äpärä niiden kahden bändin tuotannosta. Taas ehkä vähän kuunnellaan sitten sitä alkujuttua uudestaan pari kertaa. Ei se tapa mikä hämmentää. Tekisi niin mieli olla sun saappaissa noiden riffien tekohetkellä ja heittää niihin jotain ihan jatsia. Harmoniat tekisi ainakin johonkin poikaa. Ja sitten ""demon"" ekat puhtaat kitarat. Ja toimiiko? No vitussa toimii. Maltilla oot ottanu nekin sisään. C-osa toi uutta särmää tähän. Pakko tykätä tuosta Opeth jutusta aika kovaa lopulta.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gyuarados - Planet America 02.07.2008

Gyuarados - Planet America
Antaa odottaa itseään, taas näitä biisejä missä voi kuulla vaikutteita suunnasta jos toisestakin. Todellakin vain laulun tarpeessa, ainesta sillä saralla on saada tästä oikea mötkäle. Tehdäänpä niin että väännetään tähän jotain, olisi sääli päästää tätä näin vähällä. Ainakin tuohon B-osan tapaiseen saisi hienoa värinää ärinällä ja tuohon A-osaan on ihan pakko saada jotain ironista duuria. Harmistutko jos yritän kirjottaa tähän lyriikoita ja kokeilen exporttaa cubaseen ja katon mitä tulee :D ? Hieno melodia tuolla loppupäässä, oikein vertaansa vailla. Hieno poikkeus tuosta projektin yleistyylistä. Hallitset kyllä ihailtavan hyvin tuon "mr. producer" matskun. Und die Schlagzeug singen night mehr. Underbar.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gyuarados - Peptide 02.07.2008

Gyuarados - Peptide
Meni netti eilen kohtalokkaasti poikki kun yritin tätä yöllä komentoida. Vaikka puhutkin tuossa virheistä, niin kuulostaa kitaroiden osalta tarkemmalta toiminnalta, kuin aikaisemmat biisit, varsinkin vaikutuksen tekee se, että kappaleessa moodi/tempo vaihtelee jatkuvasti. Hieno C-osa btw, tuo vähän lisää sitä sävyä tähän hommaan. Ainoa ongelma mikä tässä nyt on nähtävissä on se, että kun aika kunnioitettavan orjallisesti teet noita A ja B osia peräkkäin niin biisi alkaa kulua ennen kuin päästään edes loppuun asti. Rumpujen lisäksi olisi ihan tervetullutta lisätä yhä lisää aspekteja tähän, jotain melodista hommaa ja niin edelleen, sillä sulta ei tuota proge silmää puutu, se tiedetään! niin miksi sitten ei viedä tätä jo tässä vaiheessa taas askeleen verran eteenpäin. Hyvää shittiä eniveis.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ultimate Pain - Dark room 16.07.2008

Ultimate Pain - Dark room
On mutten aika kova, vaikea edes suoranaisesti kuulla mistä tuo kaikki puuduttavan hyvä sekamelska, temmonvaihtelu ja riffittely on peräisin, jotain aika panteran ja vanhemman metallican välimaastoa mennään jossain välissä. siitä viis. Laulaja kyllä vetää todella omintakeisen vakuuttavaa linjaa. Ei voi kun pitää siitäkin osastosta. Edes Arch enemyn naislaulaja ei vakuuta yhtä paljon raskaan genren vokalistina. Toimii. Lukisin vielä lyriikoitakin mieluusti, vaikka suurimman osan tuosta kuuleekin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gyuarados - Heavy Mentality 23.06.2008

Gyuarados - Heavy Mentality
Melkeinpä vielä jotenkin jopa periaatteessa sutjakkaampi, aika erilaisia biisejä, mutta tavallaan tää oli enemmän sitä twisted fuck osastoa, sitä SYLiä ja sen semmosta mutapainia, joka oikeastaan hieroo korvakäytävää todella miellyttävästi. Niin alternatea, että ihan putoo kelkasta jatkuvasti. Mikä on ihan oikein. Vois joskus noista sun studiolähtökohdista tulla vääntää sinne jotain yhteisprojektia! Sieg Hail.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele White Genesis - Psyche [sample] 16.07.2008

White Genesis - Psyche [sample]
ainakin tuo basarihomma korjautunut tähän ihan heti. lisäksi on tuo soundimaailma sen verran kokonaisvaltaisestikkin kehittynyt ja toimiva, että tässä on ainesta enemmänkin. Teeppä heti loppuun niin päästään lyömään lukkoon.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gyuarados - Sesame 23.06.2008

Gyuarados - Sesame
Ja vitut, rummut panoroitu nätisti, toimii kuin olisit tehny koko ikäs. Kuuluuhan tuosta a whole bunch of vaikutteita. Muistan et soittelit joitain noita juttuja joskus koulussakin. Aika impressive, katotaan mihin tää ajautuu. Ihan valmiita kohtia lauluja odottelemassa. Ei ku häkää pönttöön, mikset saman tien köhisi kappaleita valmiiksi, omaperäiset lyyriset jutut olis todella poktu munille tämän kera :) ! Aaaaawesome.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele White Genesis - Virtuality 16.06.2008

White Genesis - Virtuality
Mahtavaa settiä, hemmetin hienoja ideoita jotka pysyy mukavasti samassa paketissa, nyökyttelemään sai ja jaksoi kyllä ihan kuunnella loppuun asti ! Muuten noi plugin rummut toimii moitteetta, mutta toi basari vähän ehkä vie niiden toimivuutta jotenni. mut sweeeeeet.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cerebro - The Dead Recognition 25.03.2008

Cerebro - The Dead Recognition
kiemurrellaan aika monen genrensä vahvimman edustajan jalkojen ympärillä, mutta jostain syystä onnistutte tällä biisillä tekemään niin paljon, että väistätte jokaista leimaa. Biisissä tapahtuu jo itsessään koko ajan ja kun vielä lähdetään noilta soundipohjilta, niin ei se kuivaksi jätä. Jos tässä nyt joskus vähän ehkä jossain kuulisi jotain jöötteboria, niin moniin tämän kaltaisiin bändeihin nähden on esim. vokalistillanne paremmin tiedossa, mitä se hyvin vetäminen noin ihan oikeasti on.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hoofbeat - Poet [maistiainen] 09.03.2008

Hoofbeat - Poet [maistiainen]
voisi ainakin laulaa uudestaan, for sure.

Kommentti kappaleesta Kuuntele New Futile Dawn - Remains Of Human Decay 27.02.2008

New Futile Dawn - Remains Of Human Decay
olihan tuossa ihan näppärää tekemistä, laulajakin oli mielestäni ihan mukavan käheä, ei sitä nyt aina niin mainstreamiltä täydykkään kuulostaa :P Alku oli piristävän ambientti.. mikä ikinä. Mukavan progehtavia kohtia löytyi matkan varrella. eiei paha.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele TARRAIN - Flying high 27.02.2008

TARRAIN - Flying high
Melodiapuoli ainakin ihan hanskalokerossa, jopa tähän genreen omaperäistä matskua. Vähän tarkastelisin vireyttä, voi olla että olen väärässä, mutta kuulostaa hieman leftin puoleinen melodiaa soittava kitara epävireiseltä. No eipä tuo paljon haitannut. Ihan mukavasti joka tapauksessa kannatteli loppuun asti, mielenkiinto pysyi kyllä yllä. Silti olisin itse tehnyt hieman lyhyemmän juuri sattuneesta syystä. Yksin väännellyksi ehdoton hatun noston paikka :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele TARRAIN - Intro (instrumentaali) 07.01.2008

TARRAIN - Intro (instrumentaali)
Mukavat äänimaailmat, kitaroissa on munaa, stemmatut melodiat toimii ihan moitteetta, eipä voi itseopiskelusta viimeistään siinä vaiheessa moittia ku tuntuu olevan silmää noille kuluille :) pituutta voisi olla tosiaankin, jokin vähän erkaneva osio loppua kohti toimisi. Alku oli todella mukaansatempaava, joten tämä käy introksi mitä parhaiten. Odotetaan mitä tuleman pitää!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Orge Rampage - Parasite 22.01.2008

Orge Rampage - Parasite
Vielä tälläisessäkin genressä kun metalli kuuluu suomesta jotain innostavaa ja uutta, luojan kiitos että laulu on puhdasta ja maltilla on teillä päin harjoiteltu ja nauhoitettu. Erittäin napakkaa ja vakuuttavaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taiunta - Naurettava 28.10.2007

Taiunta - Naurettava
aika koukuttava. en ole nyt ehtinyt mainostuksestasi huolimatta ehtinyt paneutua kappaleisiisi, mutta aloitan tästä näin alkuun päästääkseni. Aivan loistavasti pätkitty flow, todella omaperäinen ja ennen kaikkea, todella nappaavasti sanoitettu. Vie tuollaisen sanavirtamusiikin uudelle tasolle. jeij
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Perikuva - Lapsen tarina 29.10.2007

Perikuva - Lapsen tarina
todella, todella agressiivista ja jopa epämiellyttävää. ihan hyvät lähtökohdat siis. Kitarat on mukavan puuroiset ja niin edelleen, laulu on ikävä kyllä myös hieman samasta vellistä veistetty, kertosäkeeseen, joka ei sinänsä ole mikään toivoton, voisi lisätä jonkin päälle tuovan elementin. Verta ja suolenpätkiä. Lyriikat on ainakin häijyt. Parasta näiden kahden biisin välillä on, ettette ole lähteneet kummankaan kanssa samoista lähtökohdista, joka antaa sinänsä toivoa että teiltä tulee seuraavaksikin jotain yhtä omaperäistä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Perikuva - Täyttä ihraa 18.07.2007

Perikuva - Täyttä ihraa
aki on kone.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Warriors Of Might - Tale Of A Mighty Warrior 25.07.2007

Warriors Of Might - Tale Of A Mighty Warrior
Mielestäni biisi kyllä sai ilmaa siipiensä alle yhä loppua kohti, instrumentaalisti biisi oli kelpo, hieman erilaista mitä teiltä on tottunut kuulemaan, rumpuratkaisut ainakin vähän yllättivät. Laulupuolella voisi ehkä kiinnittää huomiota lausumiseen, mielestäni laulu vähän katkeili paikoillaan, kertosäe toimi selvästi parhaiten, kun taas säkeistössä oli paikallisia epävireisyyksiä havaittavissa. Sävellyksellisesti raikas, ette sortuneet toistamaan itseänne millään osa-alueella.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hate Revelation - When Deadly Coldness Arrives 10.07.2007

Hate Revelation - When Deadly Coldness Arrives
Tässä on sellainen hyvä tekemisen meininki, juttuja on yhdistelty monesta osastosta hyväksi kokonaisuudeksi. Laulu on nyt ehkä omaperäinen, siksi ehkä tämän biisin parhaimmistoa, paikoin riffitkin onnistuvat toimimaan. Suhteellisen perusrykäisy näiltä pohjilta. Lapsuksiin ei kuitenkaan ole sävellypuolella sorruttu ja se peittää sen seikan, että kokonaisuus on lopulta hieman yksipuolinen. Silti kuuntelin parikin kertaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fourpointsix - Stone 13.05.2007

Fourpointsix - Stone
Erittäin tiukkaa riffittelyä, todella omaperäinen ja mielenkiintoinen biisi. Huokuu sellaista keveää agressioita, joka viettää sunnuntai-iltaani kohti alkuaan. Tykkäsin, jumalauta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hamarapuoli - Maa on syntinen laulu 27.05.2007

Hamarapuoli - Maa on syntinen laulu
Tämän nimen alle oli kyllä pakko käydä. Laulu jostain syystä parempaa tässä vanhemmassa.. mistä sitten johtuneekiin, samoin lyriikat, vähän loogisempaa menoa. Taas tälläinen biisi, joka on tiivis paketti, mutta ei jäisi soittolistalle, jotain puuttuu, jotain löytyy, mene ja tiedä, loput on sitten niin ihmisestä kiinni.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hamarapuoli - Kahdeksan surmanluotia 27.05.2007

Hamarapuoli - Kahdeksan surmanluotia
Riffit potkii loistavasti, erittäin tiukka meininki säilyy loppuun asti, ei mitään liian suoraviivaista, näppärää kikkailua. Laulu on kieltämättä vähän häiritsevä, vaikkakin paikoittain hyvin sovitettu. Sanat ovat joissain kohdin ehkä valmiita mietintämyssyn alle, hieman outoja juttuja tämän tyyliseen biisiin, tietysti tavoiteltu sellaista äijämäisyyttä, mutta "heinät pitäis lehmille ajaa navettaan" ? Loppuun odottelin sitten sitä kliimaksia, alussa oli jo hyviä poikkeavuuksia ja keskellä jokin c-osan tapainen. Mutta se kuinka monta kertaa tässä sanotaan tuo biisin teemalaini, niin olisi voinut keksiä jotain muutakin huudettavaa. Loppuu kyllä tiukasti, niinkuin pitääkin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. Virta - Project X 13.05.2007

P. Virta - Project X
Aika sanoinkuvaamaton tunnelma alussa. Torvet ovat erittäin omaperäisen matalat, ei yhtään liiankorkeaa pajupilliä sotkemassa kompleksia. Viulut kuulostavat myös hienoilta paneroinnin tuloksena. Kokonaisuutena aivan ällistyttävän hyvä kokonaisuus, meikäläiselle menisi enemmän kuin täydestä amerikkalaisessa massatuotanto leffassa. Jossain kohdin jopa niin hienoa toimintaa, että kiinittäisi takuulla positiivista huomiota. Torvet on niin harvoin hyvin kuultuna. Ottaisin kyllä nuo jäätävät sababongot tuolta mäkeen. Ja siihen kohtaan missä alkaa rytmisempi osio, lisäisin vielä tarkamman sointukulkua kannattelevan pitkäsointisen matalan soittimen, esim. jonkin torven soittamaan pitkiä nuotteja. Viulut siellä takaavat taustaa, mutta kuulostaisi lisänä hyvältä, ainakin sitten kertaukseen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cerebro - You Could Have It All 12.04.2007

Cerebro - You Could Have It All
kyllä, lyriikatkin natsasivat :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cerebro - You Could Have It All 12.04.2007

Cerebro - You Could Have It All
laittakaas sanat näkyviin, sen mitä oikein kuuntelin noista lyriikoista, eli jaksoin kuunnella saadakseni selvää, oli oikein mielekästä. Tekee mieli tarttua tuohon hienoon non-lineaarisuuteen, kuten tuossa mainittiinkiin, niin mehsuggamaiseen lyttäykseen, vaihtelevaan rumpu ja kitaraosastoon. Tässä valittu linja pitää suoraviivaisen suoraviivaisena ja kikkailu ei mene lainkaan liian pitkälle. Se olennainen on muistettu; melodisempi laulu lisää tässäkin vedossa kuunneltavuutta. Ja "D£D£" meuhkaa oikein uskottavasti. Basso on ehkä tarkoituksella vähän takana, olisi saanut tuupata hiukan lisääkin, mene ja tiedä, kitarat on saatu kuulostamaan niin hyviltä ja linjat on niin selkeitä, että laskettaneen makuasiaksi. Erittäin sopivan mittainen ja tämän tyyliseksi kappaleeksi poikkeuksellisen mieleen jäävä viisu, näppärillä koukuilla joka osa-alueella saatu kuulostamaan freeshiltä. Timangi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lugathur - Horns of Infernality 24.05.2007

Lugathur - Horns of Infernality
Black metallia, perinteistä Black metallia. Hyvä tunnelma alusta loppuun, hyvin käyttelet kaikkia instrumentteja. Jossain vaiheessa aloin epäillä Rightin kitaran vireisyyttä, mutta ei pahempia ongelmia, rummut oli joka tapauksessa hoidettu poikkeuksellisen mallikkaasti. Olisi kiinostavaa katsella sanat läpi, miten natsaa tuohon tunnelmaan yms. Karjuminen oli aika brutaalia, oikeaa rääkymistä, vaikea sanoa johtuiko se harjaantumattomuudesta vai tyylistä, kuulosti joka tapauksessa tylyltä ja niinhän sen olla pitääkin, turha ruveta analysoimaan murinaa, kun mitä paskempaa niin sitä parempi :D Voisi miettiä, saisiko kitarasoundeja vähän enemmän kirkkaiksi, uhkasi välillä vähän puuroutua, muuten todella hyvä suoritus tämän genren alla.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lost Detour - Painted 23.05.2007

Lost Detour - Painted
Hei, napakkaa, hyvät vaikutteet ja menevät kappaleet, hienoja ideoita jotka eivät ole jääneet makaamaan, hyvin saatu toteutumaan, vokaaliosuudet ovat jopa hieman yllättäviä vaikka metallikuosit mainiksitkin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Iron Sphere - Reaching For The Sky 28.02.2007

Iron Sphere - Reaching For The Sky
kuin lihapiirakka kahdella nakilla. ja tietysti sinapilla.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele White Genesis - Unlocked 22.02.2007

White Genesis - Unlocked
Vähän godfather toi alku :D pianoa oli. vaikee nyt eritellä mitenkään, kun tässä nyt oli.. pianoa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Shemeneicha - Kylmää kättä 27.01.2007

Shemeneicha - Kylmää kättä
Pikemminkin iskelmää säröllä kuin hard rockia, poljento on kuin Volgassa ja kun rummuista ei kuulu virveliä koko kappaleen aikana käytännössä lainkaan, niin jää aika hi hat-basari setiksi tuo rummutus puoli. Laulu on paikoittain ihan hyvääkin, mutta noita kertosäkeen ja paikkoittain säkeistöidenkin joka toisen säkeen loppua kannattaisi miettiä uudestaan, niissä kohdin laulu menee aivan päin helvettiä. Kitarasoolo on hyvä, vaikka kitarasoundi on juuri sooloa lukuunottamatta aika puuroutuva. Tempokin pääsee välillä vähän karkuun. Sanoituksista, hmm, mitään selkeää tavoitetta tai lopullista yhteistä linjaa ei näytä olevan. Loppusointuhakuisuus on hyvä asia, vaikka siitä voisikin monipuolisuuden nimissä luisua välillä. Aprtan takka on muuten hemmetin hyvin ja symbolisesti sanottu. Noh, vuoden päästä teette jo ihmeitä, faniudun ja otan selvää.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Albert Roxtone - Baroquelicious 24.01.2007

Albert Roxtone - Baroquelicious
ollu tässä vähän kommentti taukoa. Kovin hyvältä kuulostaa. Sulla on uskomattoman hyvä korva fiilistelylle.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antipope - Razorwire 30.05.2007

Antipope - Razorwire
Hienosti antaa biisi odottaa itseään, ehkä tämän sivun tuotoksista nappasi tämä eniten, juuri siksi, että malttia on ollut tuon alun suhteen, ei kuulostaa millään lailla suoraviiviaselta tai itseään toistavaa, jaksaa kyllä kuunnella homman alkuun asti. Aika brutaalisti lähtee, mutta suhinoista sun muista päätellen ei kyllä ikinä uskoisi, että on exportattu 256kbps... Kannattaa äänitysvaiheessa miettiä vähän enemmän sitä, miltä kitarat esim. kuulostavat kumpaankin korvaan. Tässä biisissä leftin korva on täysin poikkeava rightista, ehkä tarkoituksellisesti, mutta kun molemmat soittavat lähes puhtaasti omaan korvaan, niin joko kannattaisi nauhottaa ristiin, tai sitten tasoittaa soundia. Kitarat tuntuvat särkevän enemmän, siinä missä rummut tulevat hyvin. Vokaalisuoritukset ovat mielestäni kaikesta huolimatta omaperäiset, vaikkakin vaikutteet kuuluvat. Melko bruutaliakin toimintaa sieltä osalta löytyy. Jotkin riffit toimivat toisia paremmin, välillä homma on paremmin käsissä, kuin toisinaan. Loistavaa vaivannäköä sanoituspuolella, nostaa koko paketin vahvaan kasiin. Hail !
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Satumnaisuus - Millainen taikatemppu oikein 21.12.2006

Satumnaisuus - Millainen taikatemppu oikein
en ehkä kysynyt itseltäni, halusinko todella upottaa mieleni tähän maailmaan, se mitä alkoi lapuista kuulua, ei ollut enää minun kontrolloitavissani, uteliaisuus vei voiton. Tästä nyt ei voi erotella mitään, psyke on mitä on, voiko tätä tanssia, kun pää ei ainakaan keinu. En halua vaikuttaa laskevasti epätietoisella mielipiteellä, sillä tätä on nyt hyvin vaikea analysoida mihinkään suuntaan. Toivottavasti tämä saa jollakin seisomaan muutakin kuin silmän. Hyvä hyvä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. Virta - The Forces of Nature 20.12.2006

P. Virta - The Forces of Nature
Todella mielenkiintoset alkuasetelmat: linnunlaulujen jälkeen mennään kuuntelemaan norsja savannilla :D Mahtavia sampleja oot löytäny, kuten toi susi tos melko alus ja sit aika hyvin erottuvia soundeja pianoon, kuten joku pasuunan tyylinen ja tollanen ikäänku panhuilu. Sade kuulostaa sateelta. Sulla on hyvä näkemys tähän tyyliin etenevästä melodisesta musasta, tos sateessa vois mennä ehkä molliin tai ainaki ns. "synketä". Mut se on luonnollisesti vaan taiteellinen kysymys, ja kappale kuulostaa aika optimistisen toiveikkaalta tälläisenään. Paljon hyvää tässä oli.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Last4Seasons - Yesterday Is Over 20.12.2006

Last4Seasons - Yesterday Is Over
aivan helvetin mahtava. Tuo alku toimii mahtavan sulavasti, ja laulu täyttää osansa. Todella positiivinen yllätys.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SOULTRAY - My name on your stone 26.01.2007

SOULTRAY - My name on your stone
Rouhea kitarasoundi ja rouhea vokalisti. Toimii, vaikka klimaksi tekisi tälle höpöä, nuo erikoiset melodiapätkät tuovat biisiin siät ns. variaatiota. Vähän tasapaksu silti, vaikka livenä tämän tahdissa keinuttelisi mukavasti. Näin toisella kerralla aloin erottaa noita sanojakin, joten artikulaation voisi sanoa myös toimivan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele White Genesis - Howl 25.11.2006

White Genesis - Howl
kuuntelin parikin kertaa. Toimii ihan hyvin, pari hieman ristiriitaista sointuvariaatiota, kai sen voi pistää progen piikkiin :) Tällä kertaa jopa kuunneltava kitara ja hyvin tuo rumpuohjelmointikin mäiskii, toki kylläkin kun rummut ovat turhan kovalla instrumenttien muuhun tasoon nähden, kuuluu esim raidissa tuo konemaisuus vähän, eipä silti monelle luultavasti kuulu :D Hyvin toistuu tuo teema riffi muutamaankin kertaan, tulee sellaista kiertoa biisiin. X japan on ihan oikeutetusti vaikutteissa :D
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Last4Seasons - Perfect Love Story Ver 2 22.10.2006

Last4Seasons - Perfect Love Story Ver 2
Tarttu ihan kivasti, tuli vaan jossain vaiheessa sellanen olo, että kuullu tän biisin ennenkin. Miksi, no sitä voi ihmetellä vaikka noiden sointukiertojen kannalta. Tykkäsin kyllä laulajan äänestä, kitaramelodioista ja varsinkin tuosta stemma-aspektista, istui tähän kyllä hyvin. Pikkuisen liian pitkäksi pääsi menemään, olisin voinut tuollaisesta kolmiminuuttisesta tälläisestä antaa ysinkin. Melodioita saisi myös vähän nostaa noiden komppisahauksien takaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pyromaniac - LÄPI 11.12.2006

Pyromaniac - LÄPI
toimii, kerranki on sanoissa munaa, musaa en pysty arvostelemaan millään osa-alueella alas, kaikki instrumentit kuulostavat maukkailta. Seuraavalle tilkkutäkkilevylle kenties.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bussimatkaaja Kimmo Tosmunen - Kimmo menee mummulaan 15.10.2006

Bussimatkaaja Kimmo Tosmunen - Kimmo menee mummulaan
haha, ihQ :D <3 oot säilyttänyt Richardin perinteen ja se on kaunis asia <3
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chrism - Chapter VI: Queen of the Obsidian Tower 17.10.2006

Chrism - Chapter VI: Queen of the Obsidian Tower
toimii. Laulua ei käytännössä ottaen voisi tehdä eri tavalla biisin yleisluonteeseen nähden. Aika erikoisia äänimaailmoja ja yllättäviä duureja putkahtelee. Kitara välillä liiankin päällä. Soolokohdissa kuulostaa parhaalta, mutta ns. komppeja rämistäessä hiukan liian kovalla. mutta monta kuuntelukertaa meni ja koko ajan parani.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Autopilot - Fallen 04.10.2006

Autopilot - Fallen
no biisi on kyllä erittäin hyvä, ideat ja melodiat on melko tuoreita, ei kuulosta suoraan projektin vaikutebandeilta, huomaa että sävellyssuunta hieman muuttunut tuosta vanhemmasta. Ei ole puolen vuoden tauko huonommaksi tehnyt, tsemiä jatkoonkin :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Backstabbing Bastard - Destined to Fail 22.03.2007

Backstabbing Bastard - Destined to Fail
mitä tulee kun yhdistää Opethin ja Panteran ? Aivan nakki kappale, mahtavia bluesjyrinä riffejä. Laittakaa sanat esille, olisi hauskaa vähän lueskella. Karjunta ja laulu ovat molemmat persoonallisen massiivisia. Uskomaton In Flames stemmariffi johonkin väliin, vähän vekkulisti tahdin rikkova bridge, akustista helinää kuin kiusaa tekemään.. tässä alkaa tulla plussia kaksille käsille. En keksi kuin yhden jutun mikä pistää korvaan tuossa kolmen minuutin kohdalla: mikään ei pistä korvaan, eli biisin pitäisi vaihtaa suuntaa ja palata. Sellanen erisävyinen thrash-eväsretki olsii sopinut kummasti. Noilla rahkeilla se olisi hionut tämän timantin. Kokeillaan seuraavaa biisiä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Conspiracy - For Us 22.10.2006

Conspiracy - For Us
NYt varsinaisesti tämä tyylistä kuuntele, mutta kyllä sen tunnistaa kun tulee hyvän kuuloista yrittämistä kohdalle. Laulajan ääni on ihan siinä rajoilla, tippuuko nuotista paikoin, se voi myös vain kuulostaa siltä, sillä laulu voisi olla hivenen kovemmallakin. Melodiat on ihan perus settiä, mutta kyllä tässä sitä onnistumista on neljästä minuutista reilut kaksi. Voisi muutaman kerran kuunnella pitkillä bussimatkoilla, voisi levyn ostaa jos ilmestyisi. Hyvä hyvä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Armandáriél - Deep whisper 01.02.2007

Armandáriél - Deep whisper
jos teen leffan niin tuun lainaamaan, en laita arvosanaa, kun en oikein ehdi paneutua, aika vaikee myös arvostella alas tai ylös, joten sanon vain, että kuulosti leffamusalta :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aeiouaih - Regression 16.08.2006

Aeiouaih - Regression
nyt on psyken saralla saavutettu sellanen piste, että alkaa kuulostaa erittäin hyvältä, jossain vaiheessa se tyylikkyys ja näyttö näistä biiseistä katos siihen liikaan kikkailuun, mutta nyt kun tähän pääsee sisälle jo ekalla kuuntelukerralla, niin täytyy myöntää kuinka hyvin homma toimii. Se, että laatu on noin korkea vaikuttaa todella paljon viimeiseen lopputulokseen, se tarjoaa nuo täyteläiset kitarat ja kaikumaisemat joiden sisään jää helposti. Arvioin edellistä kappaletta ehkä hieman karkealla kädellä, entaen mielialan vaikuttaa päätökseen, mutta tämä napsahti. Faniudun nyt, niin pysyn tästä enemmän ajan tasalla.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Warriors Of Might - Kill With Might 09.09.2006

Warriors Of Might - Kill With Might
Kitarointi jaksaa taas hämmästyttää. Erinomaiste. Laulu nyt toimii ihan hyvin mielestäni, vaikka monet sitä ovatkin tässä dissanneet, persoonallisuus on niin pirun tärkeetä. Aika sinfoonista tämä on, tilua on enemmän kun laki sallii, mutta mehän ei lakia kumarreta. Warriors of Might jatkaa keihäät ojossa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Albert Roxtone - Phoenix's Flight 24.01.2007

Albert Roxtone - Phoenix's Flight
Vire siis melkeinpä kuin H-E-A-D-A-C-H-E, eipä se paljon päänsärkyjä teetä silti :D Nyt vasta eksyin tuon katsomaan. Kiitos informaatiosta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Albert Roxtone - Phoenix's Flight 03.08.2006

Albert Roxtone - Phoenix's Flight
Alfa väläyttää. Piti kysyä että mihin oot tuon alimman kielen nyt sitten virittänyt, kun en ole 7 kielisiin enemmin tutustunut, ei millainen viritys tähän nyt sitten tulee ?
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Overnite - Magic Carpet 16.05.2007

Overnite - Magic Carpet
Häkellyttävän vahva laulaja, huomioon ottaen tuon kitaran soiton tuossa ohessa, Porcupine Treetä selaamalla löysin tänne, parasta tämänsuuntaista soljuvaa poppia mikserissä. Hieno mukaanraapaisu Steven Wilsonin tapaan tehdä musiikkia, noissa laulua tukevissa melodioissa ja kertosäkeeseen tulevassa rähisevässä kitarassa. Suhteessa PT:hen kappaleen ehdoton etu on se, että se tietää koska kannattaa lopettaa, ideat on hyödynnetty loistavasti juuri oikeaan hetkeen asti, jolloin toivookin olevan biisin vaihtumisen aika, tai uudestaan kuuntelun. Lyriikoiden puolella ei mitään henkeäsalpaavaa, hyvää perus taustateeman luomista. Aika funk meininski jäi päällensä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Warriors Of Might - Cry For War 27.06.2006

Warriors Of Might - Cry For War
nonih, alkaa olee aika komiat logot sun muut. Näin heti alkuun aika komiaa kitarointia :D No elikkä, jostain syystä kuulostaa aivan treenikämppävedolta, snare kuin kurkkupurkki.. ehkä meidän kaiuttimissa on toistossa eroja :D ? Jostain syystä tämä nyt kuulostaa aivan Warriors of Might biisiltä. Jokin poljento sen tekee. Mutta tälläistä asenne powermetallia edelleen. Prkl prkl :D
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celluloid Dmage - Motaatti 14.7 22.06.2006

Celluloid Dmage - Motaatti 14.7
voi siuta mokomaa, en mä osaa sanoa tähän oikein mitään :D ! Hyvät soundit kyllä. Totuus on, että en tiedä tästä mitään, mutta vähän pää tässä nyökkyy. Ugh Ugh.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aeiouaih - Vertical 24.05.2006

Aeiouaih - Vertical
No menipäs vähän hassuksi välillä. Siis peruspaketissaan tykkäsin, mutta tälläiset akustiset biisit noilla syke-mausteilla jättää vähn raiskatun maun suuhun :D Väsyneet ulvahdukset ja muut.. Mutta sitä kai olet hakennukkin :D Niin en osaa arvostella tätä alas, kun psykenä tänne on laitettukkin, että siinä mielessä olisin tuollasiat sairasta taustamasturbaatiota käyttänyt enemmänkin. Vielä enemmän keikuttanut tämän asetelmistaan. Aika verticaali olo jäi, kun ei tullut sitä kliimaksia joka olisi tiputtanut. Mutta ihan ihmeellinen, eli okok.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Warriors Of Might - Heart Of A Dragon 21.05.2006

Warriors Of Might - Heart Of A Dragon
nätti näppäilyalku. varmaan jotain ns. stemmayrityksiäkin tuossa laulussa joka sitä seuraa, en ole varma mutta kuulosti siltä :) Kitarasoundi on silynyt suhteellisen hyvänä, varmaan kommentoin viimeksikin että lisäisin siihen paksuutta. Laulajalla on hyvä ääni, mutta saisi olla enemmän pinnalla ja ei aina ihan toimi, mutta kauneusseikkana mitätön. Tärkeintä että on hyvät rummut, munakkaat kitarat ja asenne laulu kuitenkin. Sävellys on aika vekkulia. Paljon pitkää ja toistuvaa kitaran melodiailottelujuhlaa, mikä ihan toimii, varsinkin kun melodiat on soitettu niin rapsakoilla soundeilla. Uhkaa jäädä muuten ilman yllätyelementtiä, mutta onneks lopussa on soolo. Muuten hieman tasapaksu. Mutta kyllä tätä nyt helisyttää mielelläänkin. Gut gut.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Last4Seasons - On The Wings Of Trust 19.05.2006

Last4Seasons - On The Wings Of Trust
Sangen lupaava promo tulossa tästä Soundit ovat sitä tasoa, ettei keksi siihen mitään puuttumista.. Tykkäsin vaikka jostain etäisesti muistutti. En tiedä oliko tämä sitten liian suoraviivaista kymppiin omaan makuun, mutta kun en mitään moitittavaa keksi, niin ysin tiputan kernaasti. Juu, ei irtoa mitään tarkempaa kommenttia, todella mukiinmenevää.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Irvikuva - Irvikuva 13.05.2006

Irvikuva - Irvikuva
Me rakastetaan sua heikkiiiiii <3<3 IhQ <3<3 Ja annetaan anteex vaik sä mokasiiiit.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hollow Crane - Soon to realize 11.05.2006

Hollow Crane - Soon to realize
I've been fallen, by your failure. Reaching over, to get you, to choke you. What you did was slightly unforgivable, that includes your mindless behavior. When I get my hands on you, you will pay with pain and come to realize. I tried holding on forever I tried holding things together But no, you couldn't understand, you had to fight your way trough me. You couldn't come to understand, but ya will, but ya will, I'll show you No, you couldn't come to understand, you had to fight yer way trough me You couldn't come to understand, but ya will, but ya will, I'll show you We are taking this as failure, as we never came together. And you think it's all for better. I don't want it, I don't need it, you can take it, 'cause you killed it. I tried holding... But now you die.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - chicks,chicks,chicks (hot summer night) 07.05.2006

DIRTY CLUB - chicks,chicks,chicks (hot summer night)
Noni, oujee :D ! Aika nostalgista vääntöä, voiko joku väittää ettei kuulosta AC/DC:ltä ? Joka tapauksessa tässä on tuollainen jännä sävähdys nykypäivästäkin. Ihan sujuva, vaikka vähän ristiriitainen ... alkaa ripomaan tuo laulajan ääni loppuapäin, kun menee meininki niin kummalliseksi. Sanaakaan en saanut selvää patsi alun "one more time!" No mitä tähän nyt sanomaan.. hehe.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Warriors Of Might - Fight Till You Die 29.04.2006

Warriors Of Might - Fight Till You Die
Ihan sukkelaa elämöintiä tämä on. Hieman mitäänsanomaton, mutta haa, näppärästi oli tuossa 1:35 alkavassa välikitaraperkeleessä paneroitu tuo soolo hyppimään kuin naapurin kissa leftistä raittiin.. kovin miellyttävä kikka :) Jotain tekisin tuolle kertosäkeelle jos teidän sovituksista vastaisin :D kuulostaa jostain syystä pirun väkinäiseltä.. Laulu on kyllä muuten aika omaperäinen tälläiseen genreen ja ei jätä mitään erityisen moitittavaa kun suhteuttaa kappaleeseen yleisesti. Hyvä kun ette lähteneet stratovarius linjalta tätä lähestymään :D ! Oli muuten aika nakki soolo. Sopi mainiosti koko pakettiin ja kitarat ovat mielestäni muutenkin aika lähellä kiitettävää. Vähän lisäisin niihin jotain gainia tai distortionia. Mutta ei nyt itketä sitä, hyvin siellä surraavat. Rummuista ehdoton plussa. Hienoa kun pojat eivät ole ohjelmoimaan sortuneet. Sitä kuulee aivan liian usein.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tino Stylez - Just niinku pitääki Feat :Dedi-B 18.04.2006

Tino Stylez - Just niinku pitääki Feat :Dedi-B
no joo, hyvää hiphopiks, mut en oo tän musiikkigenren edustajii :D. Oon kyl kuullu täällä huomattavasti huonompaaki, et gut gut :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele AAE - Seconds 31.08.2006

AAE - Seconds
sanoinkuvaamattoman upeaa musisointia, kaikki oli kyllä erittäin hallussa. Ei mitään lisättävää.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Albert Roxtone - Old Photographs 10.04.2006

Albert Roxtone - Old Photographs
nätit soolot, ei pääse mihinkää. sulla on kyllä korvaa tuon sävelkulkujen suhteen. kävin äänestämässä tuolla helsinkiabc:ssä. eikä ollu varmasti eka kertakaa :D. kunhan varmistin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele UDG - Vune 03.07.2006

UDG - Vune
HEY ! Normally i don't comment the second song ever, but this is better than the first one :D ! Sounds like a bucket of sugar.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Noose - No More Fear 21.04.2006

The Noose - No More Fear
Mahtava tuo sisääntulo tossa 48 sekunnin kohdalla, tuollainen röhkäisy, muutenkin tuo riffi on tuollainen kannatteleva ja suuri kiitos siitä kuuluukin kitaroiden loistavalle ulosannille :D! mutta jos en ole aivan väärässä, niin kohdissa joissa toinen kitara soittaa melodiaa tai sooloa, ei rightista tule komppikitaraa lainkaan, tälläinen ei hirvesti stereopöytäkaiuttimilla kuunneltaessa haittaa, mutta kääntyy esim. korvanappeihin aika toispuoleiseksi. Yrittäkää säätää itse balanssi pelkästään raitille ja kuunnella, niin jossain vaiheessa kyllä ilmenee aika pahastikkin :D Mutta sävellyksenä on aika über. Nuo pianot hyvin täydentävät sitä mikä monista tämäntyylisistä vedoista jää puuttumaan. Soolon lisäksi tähän voisi ehkä keksiä jonkin dramaattisen tempovaihdoksen tai sointukierron muuton tai jotain, mitä voisi odottaa kappaleen alusta lähtien. Tälläisenä suhteellisen tasapaksu, mutta mikä hyvää, hyvin koossa pysyvä paketti, että ei tätä ainakaan kikkailulla ole pilattu. rok rok :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Disastrous Utopia Slave Masters - sad child and a lollipop 26.03.2006

Disastrous Utopia Slave Masters - sad child and a lollipop
karun kuulosta, sllasta folk asennetta tässä :D toimii pirun hyvin nuo sävellykset, hyvin oot saanu kitarat ulos fenderilläkin, vaikkei tän tyyliseen aina paras kitara olekkaan :D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Embreach - Beauty Bred Rage 31.01.2007

Embreach - Beauty Bred Rage
vähän latteat lyriikat, sävellyksellisesti tässä löytyy mukavia systeemejä, tasapainoinen kokonaisuus, vaikka kuulostaakin loppujenlopuksi in flames sahauksella pönkitetyltä tutulta melodiapaahdolta. Jotkin sahaus riffit toimivat mahtavasti. Laulaja vääntää pääsääntöisesti ihan hyvin. Jotkut kohdat vähän hämäriä, kuten 1:28 alkava, on ihan siinä rajoilla että toimiiko vai ei, en ihan päättänyt vielä, kuulostaako enemmän "sekavan sekavalta" kuin "toimivan sekavalta". Soolo on omaperäinen. Rummuissa ei tapahdu mitään mullistavaa, vaikkakin toimii, ei siis voi pahemmin moittia. Mitä sitten vielä, niin, hyvää oli kuitenkin, ei saa unohtaa :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Evermourn - Audition 23.03.2006

Evermourn - Audition
hurjan kuulosta vääntöä, jotenki ei erotu aina että missä ees mennään (en ehkä laskisi miinukseksikaan :D) vai puuttuuko tästä baasso vai mikä ..? voisi meinaan antaa potkua lisää. Hieno kertsi ja muutenki vaihteleva sovitus :D. |,,/// !!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele White Genesis - Lasken kohti maata 17.03.2006

White Genesis - Lasken kohti maata
kas vain, pientä panerointia jopa rummuissa, lautaset kilahtelee eri puolilta. Mutta hei, tämähän pyörähtelee hyvin :D. Tykkään nyt kun pääsen sisään tuohon kiertoon. Ja mitä tuohon melodisuuteen mistä artokin mainitsi tulee, niin se tässä kyllä toimii. Tekisi mieleen soittaa tonne kitarasoolo väliin, ja sitten jotain paksua bassohöysteistä särökitaraa, eikä mitään surisevaaaa kärpäsen vittua, mikä on tyylimoka sijoittaa mihinkään piisiin, eli siis jos kitaran tekee, niin perkele se pitää tehdä sitten hyvin. :D mutta olisi mielenkiintoista tehdä joskus pienimuotoista yhteistyötä näitten suhteen, tuota vaihtelua ja särmää saisi instrumenttilisäyksellä ja tässä kun on oivia sointuja pohjaksi soololle, ni tähän päälle voi muutenkin tuollaista tiluttelua harjoitella. Pitikö haukkua jotain..? ei nyt tuu pahemmin mitään mielee, tota toista osiota ei välttämättä olisi tarvinnut tehdä lisinkaan, vaan liittää vaan toi sinäänsä onnistunut soolo tuohon perseeseen vaan ja unohtaa se lopun kikkaile, teema kun kelautu jo muutaman kerran, eikä näillä resursseja sun oo mahdollista lisätä tohon pakettiin mitään mullistavaa ja korvaa hereillä pitävää elementtiä. mut ei ku lok 'n lol. ;)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele perkele - Apocalyptinen laulu 08.03.2006

perkele - Apocalyptinen laulu
aika tiukkaa settiä :D voii hemmetti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Autopilot - Exhausted Source 31.03.2006

Autopilot - Exhausted Source
felvetin hyvä, tällästä oon hakenu mikseristä jo pidemmän aikaan. Just loistavasti nappaa mulle tämä. Kitarasoundit hipoo täydellisyyttä, tän tyylisestä jööttepöristä itekki ottanu suhteellisen paljon musiikillisia vaikutteita Hyvin potkii kaikin puolin, tälläisenä haluisi fleimaritkin kuulla ilman sitä perkeleen rääkymistä aina. Vaikka se paikoittain toimiikin, niin ei jaksa aina upota. Erittäin paljon tykkäsin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele White Genesis - The White Genesis (Remake) 23.02.2006

White Genesis - The White Genesis (Remake)
tykkäsin tästä muuten harvinaisen paljon, pidin tästä sävellyksestä jo aiemmin, mut tuo tätä vähän enemmän oikeuksiinsa. varsinki noi rummut alkaa kelvata jo suhteellisen hyvin, basari kuuluu, lautaset on jyhkeet, niihin ei kannata puuttua sen enempää, ei niiden asema tässä kuitenkaan mikään elintärkeä ole, jos vaikka lähestyisin tuota rakennetta eka lähemmin. Intro on aina hyvä juttu, 50/50 kannattaako lähteä suoraan teemalla ja tässä toi sisääntulo on toimiva, ehkä hiukan lisää potkua jollain keinolla tuohon 0:30 kohtaan, niin tempaisis siitä oikeen mukaa, vaikka toimii noineensakin että ehkä se on parempikin pitää juuri noin. Hauskoja välikohtia, noihin tekis melkein mieli kirjottaa sanat ja ottaa sellanen melko korkee naisääni kikkaileen ainaki jotain, sitten toistaa sellasta laulukohtaa muutaman kertaa siellä biisin välissä jossain. Vähän kun tuntuu että useemman kuuntelukerran jälkeen tuo teema kuuluu joka paikasta vaikka aina eri instrumenteilla soitettuna, niin kuitenki toistaa vähän itseään, että väliin joku toistuva mutta vaihtuva elementti, kuten laulu voisi tepsiä hyvinkin. Mitä noihin soundivalintoihin tulee, nin erittäin hyvin toimii, voisin coveroida omaksi ilokseni ja sitten voisit nähdä mitä mä tässä biisissä nostaisin ylös, mutta älä ota sitä plagioimisena, siis en yritä varastaa juttua vaan nostaa sille hattua.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Albert Roxtone - Deaf Man's Rock 20.02.2006

Albert Roxtone - Deaf Man's Rock
mahdottoman rouhea biisi, monipuolinen on sun repertuaari ei voi muuta sanoo :D Pysyy mielenkiintoisena alusta loppuun, mikä on aina ja edelleen kaikista tärkeintä. Hienoja stemmojakin, äh, en ala ees luettelee, tiukka paketti joka tapauksessa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Fadal - Death is Nothing Without Pain 29.03.2007

The Fadal - Death is Nothing Without Pain
Sangen ilahduttavaa synkkyytä, edelleen kehun rumnmpalia. Hämmentävän brutaali örinä tuolla jossain biisin taka-alalla kuulostaa mahtavalta, miksi, ken tietää, mutta näin on. Mosh Mosh.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Fadal - Last Chance is Suicide 29.03.2007

The Fadal - Last Chance is Suicide
Se miten tuo syntikka tuossa alussa tunkee päälle vähän häiritsee, homma paranee kun syntikka loppuu. Sen jälkeen synth kuitenkin pelaa erinomaisen hyvin. Kitaroihin olisi saanut laittaa vähän lisää puskua.. Voi myös olla että kitarasoundi on vähän suttuiseksi tekevä, mene ja tiedä. Kokemuksesta tiedän, että omissa kaiuttimissa kuulostava ei koskaan kuulosta samalta jollain muulla. Rumpalin suoritus oli mahdottoman hyvä, tekniikkaa ja omaperäisyyttä osoittava, selkeä kiinostava sävynlisäys tähän. Laulaja onnistuu myös kuulostamaan melko miehiseltä, mikä on mahtavaa. Liveveto oli rumpujen kannalta parempi, vaikka tässä virveli oli vähän alhaalla ja livesäädössä rummut taas puski liiaksikin päälle. Kaikesta huolimatta ja juuri siksi, echt gut.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele White Genesis - Pulsing blood 12.01.2006

White Genesis - Pulsing blood
ai niin ja hyväsundiset rummut oot keksiny viel.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele White Genesis - Pulsing blood 12.01.2006

White Genesis - Pulsing blood
mukava kaiku kiinnitti ekaks huomioo, oli muuten hieno teema ja tollanen marssirumpu, hmm, sanoisin et paras tähän asti sun sormilta, kuuntelen mieluusti muutamaanki kertaan, täs on nyt sitä jotain jere, tee lisää tällee vahingossa :D no ei, oot epäilemättä hyvä säveltäjä, näkemystä, tässä on paljon syvyyttä ja toi c-osan piano on ihan ku jostain pelistä, mahtava, ja sit taas toi virvelin pärinä. Tästä mä voisin kuvitella heviversion, vaik en viitti ruveta noita kuvioita kelailee. Muuten coveraisin heti. Hyvää tilahdusta, jatka tätä syvällistä linjaa, ku se sujuu.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Albert Roxtone - Something Beutiful 02.01.2006

Albert Roxtone - Something Beutiful
kyllä kyllä, mukavan steve vai tämä (:
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bussimatkaaja Kimmo Tosmunen - Kimmo Tosmusen Tarina 14.12.2005

Bussimatkaaja Kimmo Tosmunen - Kimmo Tosmusen Tarina
yläneläisillä on vaa isommat aivot ja vehkeet. ei mitää avaruus mambo jumboo :D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bussimatkaaja Kimmo Tosmunen - Kimmo Tosmusen Tarina 10.12.2005

Bussimatkaaja Kimmo Tosmunen - Kimmo Tosmusen Tarina
otetaan toi sensivuvaikutusmetsästys pois, ku se oli vahinko :(
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bussimatkaaja Kimmo Tosmunen - Kimmo Tosmusen Tarina 10.12.2005

Bussimatkaaja Kimmo Tosmunen - Kimmo Tosmusen Tarina
loistavat noi äänenmuutokset :D ja toki kerronta niineen päivineen, tosiaanki tuo värikkyyttä ku on muitakin :D vaikka tuo iskä kuulostaakin lähinnä kuussataakiloselta uroskarhulta, enkä oo saanu selville mitä se sanoo (MEE POIS sensivuvaikutusmetsästys ?), ni toi pikku-kimmon ääni on loistava xD (MEE POISanssistakunminäkutistuastäs?) teron ääni on karimaattinen, oikee radioääni mun mielestä :D ja elina, no krapulainen äiti, ei tarvinnu varmaa ees kauheesti ääninäytellä.. :D ehkei tossa oo sitä insipiroitua tilannekomiikkaa mikä sai oikeesti nauramaan väkisinki, mut onhan tää sujuva, toki toki (: hyvä että se richard selvis sieltä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele CHB (R.I.P.) - Authority 08.12.2005

CHB (R.I.P.) - Authority
muhun kyllä uppos, psykeä mitä sitten, tollanen härdelli on aina hyvästä :D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rabble At Therapist - The Bassplayer 21.12.2005

Rabble At Therapist - The Bassplayer
nätisti potkii tämäkin :D
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bussimatkaaja Kimmo Tosmunen - Vladimir serkun luo 27.11.2005

Bussimatkaaja Kimmo Tosmunen - Vladimir serkun luo
mä en oikee usko et niin voi menetellä, muha, mikä lause xD ! loistavaa *thundering applause*
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Albert Roxtone - Boogie All Fuckin' Night! 09.12.2005

Albert Roxtone - Boogie All Fuckin' Night!
mahtava tatsi sulla tohon kitaraan, ei voi muuta sanoo, noinkin yksinkertasen taustan saa kuulostamaan mahtavalta, ku miettii sitä että toi soolokitarahan tota pitää pystyssä pitkälti, mutta pystyssä kun pysyy, ni ei itketä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Albert Roxtone - Let Me Explain 18.10.2005

Albert Roxtone - Let Me Explain
hiukan latistava toi rumpukomppi, mutta biisin teema on kyl muikee. Perin diggailtava.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bussimatkaaja Kimmo Tosmunen - Bussimatkaaja Kimmo Tosmunen 20.10.2005

Bussimatkaaja Kimmo Tosmunen - Bussimatkaaja Kimmo Tosmunen
tää on näitä lukioajan aikaansaannoksia, itsekkin kun tullu näistä mielenkiintoisista pikavuoron vaiheista keskusteltua. Ei silti ole pokkaa vaatia tekijänoikeuksia, mutta ylpee olen, näin juuri.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trashed! - Continue.. 13.10.2005

Trashed! - Continue..
kyllä muhun menee todellakin :D ! oot kehittyny tollee sävellyksellisesti paljon, pysyy paremmin kasassaki ku ennen |,,/ mahtavia ideoita, loistavaa et tää projekti on elossa (:
9

Sivu: 1 2