Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 22 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele M.N./techno dance world. - Tänään.yllätys.(techno versio)tää on viimeinen sitä lajia. 28.10.2009

M.N./techno dance world. - Tänään.yllätys.(techno versio)tää on viimeinen sitä lajia.
Sanoitus oli aika hyvä. Ihan tosta tausta musasta en lämmennyt, mutta kuitenkin jotenkin biisi oli okei. Ja jotenkin se kolahti. Joten jotain siinä on oikein :D Lauluääni ei ehkä oo ihan kaikista ihanin.. ite en ehkä lämpee möreille miesäänille. Vika siis minussa. Mutta jotenkin jäi hyvä fiilis joten ei mikään ihan tajuttoman surkea biisi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The August - Call Me 10.08.2009

The August - Call Me
Pitkästä aikaa aloin taas kuuntelemaan noita mitä mulle oli taas mainosteltu. Ja taas turhauduin kun mikään ei oikeen napannu ja ollu hyvä. Sitten omaa profiilia selaillessa tajusin, että ilmeisesti vaan tämä bändi kolahtanu joskus. Ja päätin kuunnella pitkästä aikaa. Ja taas sain iloisesti yllättyä, että kannattaa olla fanina. Tää biisi oli tosi mukava ja tykkäsin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Halla - Mustavalkoista 20.12.2006

Halla - Mustavalkoista
Laulu alko musta jotenkin liian äkkiä ja liian voimakkaasti jos alkaa noin äkkiä. Sen vois kuvata vähän niinku niin et juo samalla ja sit tukehtuu ku se laulu alkaa liian äkkiä ja pelästyy. Laulu oli jotenkin toissijainen musta. Arkaa laulamista, mutta asenteella täytyy sanoa. Ääntämisestä kuuluu että laulaa tosissaan. Musiikki ehkä söi laulua aika paljon. Musiikista mä oikeastaan tykkäsin aika lailla. Joten ihan kiva loppufiilis jäi :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Worstcase - Knives 20.12.2006

Worstcase - Knives
Laulu oli nyt paljon parempaa ku viimeks ku kuuntelin. Paljon selkeempää osittain. Musiikki sit taas kuulosti jotenkin kylmältä. Ihanku olis huonossa huoneessa nauhotettu? En osaa kuvata mutta se kuulosti kylmältä ja kaikuvalta. Ehkä bassoa vois lisätä niin tulis sellanen lämpimämpi olo? I don't know. Kitaran ja rummun yhdistelmä kuulosti välillä ihan aseelta tai tosi nopeennetulta länkkärimusiikilta. Sellaselta että ei ees hevosen kiitolaukka pysyis perässä. Mutta muuten oli musta tosi hyvää. Tai no tosi ja tosi. Mutta hyvää tälläseksi örinämusiikiksi :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gay Tarantula - LaLaLaa 20.12.2006

Gay Tarantula - LaLaLaa
Eih.. ei näin. Tässä oli ihan Leevi and the Leavingsin tausta+ super mario tunnari. Eih.. Ei musta mitenkään kiva yhdistelmä. Ne koiraäänet oli ihan jostain Marsista vai? Laulaja kuulosti siltä et se oli pilvessä Samoin musiikki. Ehkä se oli tarkoitus. Mä en tykkää. Jotkut tykkää. Jotkut ei. :)
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele The August - Serpentine Street 18.10.2006

The August - Serpentine Street
Ihanaa.. pelastitte päiväni. Mulle oli tullu kauheesti pyyntöjä käydä kuuntelemassa musiikkia ja oli koko ajan sellanen olo et haluun kuulla jotain hyvää. Ja sit kaikki oli ihan keskivertoa tai huonoa. Ja sit huomasin et teillä oli uus biisi ja oon nähtävästi teidän faniki.. Ja oikeesti.. tajuan miks oon laittanu itteni fanilistalle :D Pelastusenkelit! Hyvää musiikkia!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurinkokenno - Minä sopeudun 20.12.2006

Aurinkokenno - Minä sopeudun
Musiikki iski heti. Muutama sellanen räntäntää ja mä jo lauloin mukana :D Eli ainaki alku oli iskevä. Laulaja painottaa ihan liikaa loppuihin. Ei kuulosta kauheen hyvältä ku viimeinen tavu saa ylimääräistä painotusta. Ihanku laulaja lukisi paperilta sanoja ja sit lauseen lopussa muistaa et ai niin pitää laulaa ja painottaa loppuun vähän. Loppubiisi oli aika paljon itseään toistava. Loppujen lopuksi ainoa hyvä oli se räntäntää kitaralla. Kaikki loppu oli musta kehityskelpoista max. Mutta jostain on hyvä alkaa.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Unplugged Lyra - Travel of philosophical Creature 18.10.2006

Unplugged Lyra - Travel of philosophical Creature
Musta liikaa äänen venyttämistä. Liikaa kaikua tai silleen. Toi acoustisuus on aina ihanaa ja miellyttävämpää siksi tää musiikki. Ensin luulin että ihan vitsillä varsinkin kun oli tosi hupsun kuulosta. Kuulostaa sellaselta suomalaiselta rakkauslaululta joka ei vaan toimi. En kuuntelis toista kertaa. :)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pigswill - Drifting away 18.10.2006

Pigswill - Drifting away
Kuulostaa ihan mun argentilaiselta kaverilta. Seki laulaa silleen epävarmalla kielellä. Siis se lausuminen tökkii. Mutta laulaa hyvin ;) Ihanan rauhallinen biisi. Mutta en mä tiedä. Jotenkin liian epävarma ja ontto. Ihan hyvä mutta ei kumminkaan riittävän. Sanat on tänään mulla ihan hakusessa. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikko&Joonas - Coffeemachine 04.06.2006

Mikko&Joonas - Coffeemachine
Akustiset jutut on yleensä aivan ihania. Niinkuin tääkin. Täytyy sanoo et kyl silti mielummin kuuntelee esim. Hoobastankin akustisia biisejä. Laulajalla oli ehkä hieman kähee ääni, mut se ei oo pahasta vaan persoonallista :) Kitara kuulosti ihanalta. Kyl mä tykkäsin. Paljon. On tää suomalaisista jutuista paras pitkään aikaan. :) Kiva kun pyysitte kuuntelee. Saitte hymyn huulille :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Master H - How I do 09.05.2006

Master H - How I do
Ihan sellasta letkeetä. Oikeastaan ihan suht hyvää. Tän tyylisestä musiikista en silleen tykkää, joten en oo ehkä paras sanoo. Yritys ainakin on hyvä. Ihan ok. Sanon sen verran.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Noose - Memories 09.05.2006

The Noose - Memories
Musta oli aika masentavaa. Se alko tosi mukavan letkeesti. Thou mietin, että tässä on parasta olla jotain ja pian, koska muuten olis tylsä. Ja sitten. RÄYH. Laulajalla on ihan kiva ääni.. Mutta ei toi karjuminen auta mitään. Biisi vaan huononi.. :( Sen olis voinu laulaa silleen heiman epäkarjuvamminki. Ja siinä olis ollu tarpeeks ytyä viedä biisi hyvien puolelle. En tykänny.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Twiline - Echoes from the past 16.03.2006

Twiline - Echoes from the past
Vai sellasta.. Nyt sitten paukkuu. Alkusoitto oli liian pitkä. Biisi alko ihanan releesti ja sit olin hetken ihan messissä. Mut sit se biisi ei alkanutkaan.. Ja lopahti fiilarit. Laulu kuulu jotenkin hiljaa.. Ja se oli ujon käheen kuulosta. Siinä ei mitään pahaa. Mutta englannin ääntämyksessä hieman kehittämisen varaa. Yäks minkä kuulosta englantia. Tykkäsin biisin releisyydestä. Oli sellasta mukavaa automusaa jos ajelee jossain pohjanmaan peltojen keskellä ja traktorikuskit morjestelee :) Ahh niin joo. Se sanankertaaminen ei hyvä juttu. Kuulostaa tyhmältä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Killed By Stars - My Solution 09.03.2006

Killed By Stars - My Solution
Mä en vaan tykänny. Musiikki kuulosti erittäin yksinkertaiselta. Laulajalla ei musta ollut himmeesti ääntä. Biisi kuulosti vaivaantuneelta ja tylsältä ja en meinannu jaksaa kuunne loppuun asti. Ehkä jos olis ollut enemmän volyymia niin olis saattanut upota hippusen paremmin.. Mutta nyt ei ainakaan. Ehkä tämänkaltaisen musiikin pitäjille hyvää musiikkia. No for me.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Twiline - Lanewalker 16.03.2006

Twiline - Lanewalker
Oli pakko kuunnella tää toinenki ku tossa joku kommentoi et hyvä englannin lausunta. My opinion differs still. Mutta tää on huomattavasti mielyttävämpi biisi. Tää on ihan hyvä oikeastaan. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - Broken Dreams (Remastered) 09.03.2006

Silent Dream - Broken Dreams (Remastered)
Musta se oli hienosti soitettu. Ei kuulostanu niin yksinkertaiselta. En ehkä tykänny laulajan äänestä. Kuulosti hieman vaikealta laulamiselta. Ja yleensäkään en tykkää kaikesta sellasesta ylimääräisestä rähjäämisestä laulun yhteydessä niin ne "karjumiset" ei ollu kivoja. Biisi oli ihan mukaansa tempaava ja kuunneltava :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele S.A.T. - Like The Lightning 15.03.2006

S.A.T. - Like The Lightning
Örrörörörrröörr.. Jos haluaa vakuuttaa mut niin pitää sanoistaki kuulua muuta ku ööörööörröörrlikeörtheörlightörning.. Musiikki oli musta ihan hyvin soitettu ja ihan kivan kuulosta ja jos hieman työstäis niin siitä vois saada ihan mukavan kuulosta menevää rokkia. Mikäli tykkää örinästä niin mikäs siinä. Mua vaan lähinnä ärsytti se.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele CHB (R.I.P.) - Saving The Sweetness 06.02.2006

CHB (R.I.P.) - Saving The Sweetness
Aika hyvää. Jotenkin ehkä uppoaa massaan, jos totta puhutaan. Mutta ihan hyvää. Tulee hieman Negative mieleen.. Ei vissiin hirveen kehu :S Tarkotus oli hyvä kumminkin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The August - One Day 27.03.2006

The August - One Day
Joo.. On tää yhtä parhaimmista mitä oon täällä mikserissä ikinä kuullu. Ja laulaja ääntää hyvin täsäki biisissä. Eli se ei ollu vaan huijausta :D Ihanaa ^^ Jatkakaa ihmeessä.. Thou mä en tajua miten ihmiset kuule tässä kauheesti Coldplayta. Musta tää kuulostaa enemmän Travisilta tai jotain.. No joo.. Mistä mäkään mitään tiedä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kääntöpuoli - Ei tänään 08.04.2006

Kääntöpuoli - Ei tänään
Alku oli tosi mielenkiintoinen. Sai odottaa lisää. Oliks siinä alussa henkäsy? Se oli tosi hyvä musta! Biisin aikana musta laulaja ei ollu osa kokonaisuutta. Tuntu et musiikki meni omia menojaan ja laulaja laulo omia menojaan. Mutta ihan ok biisi musta. Alku oli musta lupaavampi ku loppu.. Mutta tosi kiva että kuitenkin yritätte! :) Jatkakaa ihmeessä kehitystä!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele The August - Might Be 27.03.2006

The August - Might Be
Voih! Ihastuin laulajaan heti ensimmäisen lauseen jälkeen.. Kerranki suomalaisessa bändissä on oikea kielivalinta. Lausunta oli ihanaa. Ja musta oli ihanaa et biisin nimestä tuli mieleen hidas biisi. Niin ihanaa et se oli hidas biisi. Bändin suoritus ei ehkä ollu ihan suurin.. Mutta kuuntelen vielä toisen. Sit tiedän paremmin. Tää ainakin oli aivan ihanaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kongo - Kaunis Kuu 04.06.2006

Kongo - Kaunis Kuu
Mä tykkäsin tästä. Tosi kiva tällänen letkee biisi, jonka vois pistää taustalle soimaan. Tollanen hempee laulaminen sopii jotenkin laulajan ääneen. Biisi oli mukaansatempaava ja musta erittäin kiva. Paljon parempi ku odotin. Tykkäsin myös siitä, et laulua oli paljon :P
9