Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 9 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Biittistudio - Saddnes 29.11.2004

Biittistudio - Saddnes
Sanon saman, mitä edellisetki, eli kaikua on vähän liikaa, ei tahdo lähteä käyntiin. Siis Verse on tylsä, basso on ihan ok. Kertsi on kyllä loistava, mut verse niin tylsä. Muuten kyllä toimii, versestä vähän parempi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Biittejä - jejee 20.11.2004

Biittejä - jejee
joo, mut mun mielest se ei sovi silti siihen, sry. hyvä biitti, mut jos jotain hiot, nii mun neuvo on, et hiot sen toisen basarin just ennen snarea poies.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Biittejä - jejee 20.11.2004

Biittejä - jejee
Tää oli ensimmäinen biitti sulta jossa mä todella tykkäsin rummuista. Tosin toi yhdet basarin iskut tulee liian nopeesti peräkkäin. Mä tiedän, mitä sä yritit tehdä, mut se ei oikee sovi tän biitin tunnelmaan. Melodiat on just hyvät, versessä sopivan rauhalliset ja kertsissä noi viulut rulettaa. Yks sun parhaimpia biittejä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wack - Olemattomat sanat (versio 3) 16.11.2005

Wack - Olemattomat sanat (versio 3)
Soitto on tosiaan upeaa. Intro lähtee hitaasti ja varmasti mukavankuuloisella kitararifillä. Rumpali, kitaristi ja kosketinsoittaja osaa asiansa, saksofoni ei mukana tällä kertaa, mikä jää harmittamaan. Ainoa kunnon miinus minkä annan tälle biisille: räpeillä tulee vähän liian kiire. Ja ehkä sanat ei sovi meininkiin niin hyvin. Tosiaan tähän olisi voinut vieläkin huonommat sanat laittaa, joten ei nyt kovin pahasti mennyt. Rento. Ja laadusta plussaa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wack - Ei jaksa 16.11.2005

Wack - Ei jaksa
Paras biisi tältä ryhmältä. Saksofoni mukana! Plus näistä rummuista pidin, eikä melodia ollut kahden soinnun välillä vaihtelemista. Kertosäkeen jälkeen rauhoittunutta tunnelmaa ei räppi pilaa, koska se ei ole liian hätäistä (kuten Olemattomat sanat). Toisaalta melodia tulee tuttuakin tutummaksi pidemmällä kappaleessa, vaihtelua vaikka esim. soolon muodossa? Bändisoolo tosin on loistava lopetus tälle rentoakin rennommalle kappaleelle.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele High Post Crew - Opaali-ASP (biitti) 07.06.2004

High Post Crew - Opaali-ASP (biitti)
Njähää!!! Pilaaha tää on!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele High Post Crew - Opaali-ASP (biitti) 03.06.2004

High Post Crew - Opaali-ASP (biitti)
Jepujee..... Biitti toimii, ja scratchit, mut jos tää on sun mielestä nii perseestä, nii ei tarvi laittaa tänne välttämättä. iha kiva, vois sanoo, mutta mä en oo ikinä kuulu sääli nelosista... jos antaa säälistä numeron, nii eikse oo yleensä hyvä? no ihan sama, DeeKoo pitäs muutenki lukita pakkopaitaa, ku se arvostelee biisejä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wack - Paljon sanoja (Studiolive 16.5) 16.11.2005

Wack - Paljon sanoja (Studiolive 16.5)
Tässä pidin treenikämppä-tunnelmasta. rento, mutta ehkä turhankin yksinkertainen kitara.. Jos se toinen kitaristi oltaisiin saatu mukaan, olisi voinut olla meininki erilainen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Biittistudio - Dream 09.06.2004

Biittistudio - Dream
snare oli just hyvä tälläseen biittiin, vähän tollanen potkua antava. Kirtara miellytti ainaki mua. Kertsissä siistit pianot. Stringit rulettaa aina. Ainoo huono oli kyllä liian hiljanen basari, mut ei se nii paljoo haitannu. Loistavaa!
10