Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 392 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jack-Henry Junior - Paikka 22.12.2011

Jack-Henry Junior - Paikka
Onhan tää nyt ihan jumalattoman hyvä. Tuo kertsi on loistava. En voi vältyä siltä ajatukselta, että taustalla olisi se läskibasso ja myös sello lähtisi hienosti tuohon tokaan säkeistöön mukaan. Toivottavasti Jack-Henryltä saadaan kuulla lisää tällaista materiaalia, sillä tätä kyllä kuuntelee enemmän kuin mielellään. BTW: Aika Dire Straits -soolo. :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Me Wokkivihannekset - Sun Tyttö 22.12.2011

Me Wokkivihannekset - Sun Tyttö
Kyl osaset on kohillaan. Stemmat toimii ja tempo on kohdillaan. Ei kai muuta kun yy-kaa-koo-nee ja menoks!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Womack - Long Live The Dog 22.12.2011

Womack - Long Live The Dog
Vähälloisto!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Paha Rasti - Särkynyt 22.12.2011

Paha Rasti - Särkynyt
Mainio biisi. Kertsi rullailee hienosti. Tällaista päivitettyä Kolmas Nainen -meininkiähän tässä on, mikä on positiivista siinäkin mielessä, että juuri vähän aikaa sitten oli puhetta kavereiden kanssa, että minne on kadonnut sellainen perinteisempi Suomirokki. Paha Rasti toivottavasti tuo sitä taas takaisin. Ja jos MasaM tarkoittaa tuolla "khi-khi" -jutulla tuota basson soundia, niin sitähän ei missään nimessä auta sieltä pois miksata. Klangia pitääkin olla bassossa! :) Peruspyöree soundi on niin lääst siison. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele J Heinonen - Magic twist 09.02.2009

J Heinonen - Magic twist
Hienoa kitarointia. Soundit on kyllä varsinaisen kohdallaan ja tunnelmaan on tavoitettu oikein mukavan autenttinen fiilis. Melodiatkin kun vielä iskevät näin hienosti, niin pakkohan se on myöntää, että alkaa jalka vippaamaan. Kesää odotellessa. Ja tanssilavoja. Toimii!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Function in Disfunction - Forssa 05.11.2008

Function in Disfunction - Forssa
Näin Forssalaisena oli pakko tarkastaa näin hienon nimen omaava biisi. Ja oikein maukasta rokkiahan täältä pärähti soimaan. Laulaja vetää kyllä hienosti ja basso murisee mukavasti. AIC:n vaikutteet kuuluvat kieltämättä ja se on vaan toki plussaa. Hieno biisi, tiukka nimi!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Baikal AM - Smells like Siberia 14.10.2008

Baikal AM - Smells like Siberia
Aiks tiukkaa settiläistä kyllä. Lievästi neuroottisen olon tuo lähes hypnoottinen tunnelma ja nuo kilkuttimet mitkä seilaa edestakas tuolla taustalla. Tekis mieli kurkata, että juoksenteleeko joku mun parvekkeella kilkattamassa. Siltä se kuulostaa. Kohtalaisen agressiivista palaslaikan soittoa sisältää myös. Tunnelman noustessa loppua kohden ja temmon kiristyessä lähes nään kuinka balalaikka poltetaan rituaalinomaisesti kuin Henkka aikoinaan. Tiukka meno! Tunnelmaa. Fiilistä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Paha Äijä - Osakehuorat 15.07.2008

Paha Äijä - Osakehuorat
Sanoisimpa että PÄ on kyllä mennyt vähän hittihakuiseksi näin kymmenessä vuodessa. Jumalauta KAKS MINUUTTIA!?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nook - Cute Poison 10.02.2009

Nook - Cute Poison
Joo, meille on itseasiassa linnakeikka tulossa. Oli niin vakava rikkomus. Viisumejakaan ei enää saada. :,(

Kommentti kappaleesta Kuuntele Downtown Crashers - Whorse 22.04.2008

Downtown Crashers - Whorse
Mukava sekoitus tuollaista oldies popmelodiaa, seiskaseiskaa ja hoocee(hkoa) settiä. Juurikin nämä kontrastit ovat biisin vahvuus. Mikään osa ei antanut vinkkiä mitä seuraava osa pitää sisällään ja silti näistä osista kasautui ehjä kokonaisuus. Tiukka biisi. Kyl!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Golgata ¨ - Romahduksen mekanismi 20.02.2008

Golgata ¨ - Romahduksen mekanismi
Jopas on taas saatanan kova ralli. Soundien rupisuus ei oikein kolahda ehkä meikäläiseen ja enemmän toivoisi sellaista helvetinmoista jytinää, mutta biisi oli taas täyttä rautaa niin soitannollisesti kuin lyriikoidenkin puolesta. Tiukka!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Golgata ¨ - Patrioottileijonat 20.02.2008

Golgata ¨ - Patrioottileijonat
Ai vittu mutta tässä on kyllä kova tuo rumpufilli jolla tää biisi lähtee käyntiin. Muutenkin hyvää rytkettä. Tuosta soundipolitiikasta en sen enempää sano, kun sen sanoin jo tuossa toisessa biisissä. :) Mutta vitun tiukan kuuloinen tämäkin. Kyllä pitää ep ostaa kunhan se ilmestyy!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ruaste - C64 15.02.2008

Ruaste - C64
Ei voi olla huono biisi jos lauletaan c64:stä! \,,/ Kyllähän tämä on niin tuttua kauraa. Minä muistan ainakin! Helvetin hyvin tehtyä kamaa muutenkin. Punkista ollaan menty jo hevimpään suuntaan. Mutta kyllähän tässä hyvää rytkettä on. Syntax Error!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Laava - Jääkausi 23.01.2008

Laava - Jääkausi
Ihan tiukan rallin on taas Laava vääntänyt. Mukavaa pientä kikkailua on heitelty perusrakenteen sekaan joka rikkoo sopivasti kokonaisuutta. Laulussa tosiaan on tapahtunut hienosti kehitystä ja kertosäkeen donhuonomaiset stemmat kuulostavat hyvältä. Vähän isompaa ja raskaampaa vaihdetta kaipaisin kuitenkin lisää, ettei ihan Happoradioksi mene hommat. :) Mutta hyvä biisi kaikin puolin silti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Salma - Marionette 04.03.2008

Salma - Marionette
Tässä kyllä pääsee laulu vielä hienommin oikeuksiinsa. Intialais-vaikutteiset melodiakulut ovat ässät. Muutenkin aika nasta biisi. Vähän sekoitetaan tällaista maailmanmusiikkia ja hevikitaraa. Ihan mukava keitos.

Kommentti kappaleesta Kuuntele rytke (original) - Käykö kateeks 19.09.2008

rytke (original) - Käykö kateeks
Oi perkele! Jopa yllätty kuin kerrassaan legendaarinen Rytke löytyi mikseristä! Rytke on viihdyttänyt monen monta kertaa pitkiä työmatkoja ja unettomia viikonloppuöitä. Käykö kateeks esittelee ehkä hieman erilaisen Rytkeen. Vähän hevimmän ja synkemmän. Tuimaa menoa. Mutta kova biisi. Kyllä tämä päivän pelasti selkeästi!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Munchies - dementia surf 08.11.2007

The Munchies - dementia surf
Tässäpä on napakka ote. Hyvää sellaista perinteisempää surf-meininkiä. Koetin kovin heittää tähän jotain analyyttisempää, mutta pyyhin ne pois. Turha tätä on lähteä analysoimaan. Hyvä rykäsy jossa on kaikki oleellinen. Ei mikään pitkä, mutta se pistää vain painamaan uudestaan tuota hifi-nappulaa. Toimii!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kisha - Aurinko laski 29.10.2007

Kisha - Aurinko laski
Hienoja stemmoja taas kerran ja todella mukava soundimaailma on saatu kasattua tähän biisiin. Eritoten tuo basso soundaa tuon basarin kanssa hienosti yhteen. Mii laiks. Itse biisikin on oikein hieno. Kyllä tällaisia biisejä on aina ilo kuunnella. Ei voi muuta kuin toivoa Kishalle pitkää ikää ja menestystä. Mitään negatiivista tai "rakentavaa" en osaa sanoa, kun omaan korvaan en mitään sellaista löydä. Hyvä hyvä! Bravo! Nousen seisomaan ja taputan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dolls of Decadence - My Way to Fight 30.06.2008

Dolls of Decadence - My Way to Fight
Biisi potkaisee käyntiin aika rouheella vanhan koulukunnan hardrock-riffillä. Tällainen toimii kyllä aina. Muutenkin oikein messevä meininki ja soundit on kyllä tyylilleen oikein passelit. Hyvä meininki. Ja kertsissä raidikomppi rokkaa. :) Asiallista settiä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Masters of Kamasutra - Aikaa Nopeampi 01.10.2007

Masters of  Kamasutra - Aikaa Nopeampi
50 vuoden päästä bändit jotka ottavat vaikutteita Apulannasta, voivat kuulostaa tältä. Eli siis tämähän on 50 vuotta aikaansa edellä. Tiukka biisi. Kertsi on varsin tarttuva ja syntikat ovat kinkiydessään kovat. Ainoa mikä vähän särähti korvaan oli se, että tuntui ettei laulu mennyt ihan taimissa välillä, mutta uskon vian olevan sekä kaiuttimissa että pitkissä piuhoissa, että päässäni. Biisi ei voi olla huono kun lauletaan panemisesta ja kaljan juonnista. Sitä en kyllä ymmärtänyt mitä tämä aika oli, mutta varmaan jotain übertiukkaa sekin oli!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Prime Mover - Enbart Psykopat 24.09.2007

Prime Mover - Enbart Psykopat
Komeasti soitettua progeilua. Taitavat soittajat ja mietitty sovitus tekee biisistä kyllä todella kovatasoista kamaa. Vaan kun on sen verran huonosti tullut tuota ruotsinkieltä opittua, että jääpi tämä sanoituspuoli vähän mysteeriksi meikäläiselle. :-P Mutta hieno biisi ja tosiaan sellainen fiilis jäi että juurikin tuo sovituspuoli oli mietitty loppuun asti. Hyvä hyvä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mr. Bang & Gang - Rattlesnake Shake 20.09.2007

Mr. Bang & Gang - Rattlesnake Shake
Hyvä meininki. Mukavaa törmätä tällaiseen rockabillympäänkin kamaan välillä täällä. Hienosti rokkaa ja fonit (tai mikkä lie torvet) tuovat mukavan lisäpotkun biisiin. Juuri sen lisäpotkun mikä antaa sen piristysruiskeen biisille ja erottaa sen siitä perusmassasta. Hieman tulee Reverend Horton Heatin jotkut jutut mieleen. Positiivisessa mielessä ehdottomasti! Toimii!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kisha - Kalenteritytöt 14.09.2007

Kisha - Kalenteritytöt
Jopas on valmiin kuuloista materiaalia. Kitarat helisevet oikein railakkaasti ja todella tyylikäs sovitus niin soitinten kuin laulujenkin osalta. Tällainen Tavaramarkkinat päivitettynä 2000-luvulle. Perhanan toimivaa kamaa. Rok. ...niin joo ja laulajalla on muuten todella hyvä ääni. Voimakas. Toimii.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalle G. ja Rytinäkerjäläiset - Tartsanin Poika 14.09.2007

Kalle G. ja Rytinäkerjäläiset - Tartsanin Poika
Laulajahan kuulostaa ihan Moog Konttiselta. Tämä on tällasta punk-bluesia. :) Tiukka viisu! Nyt studioon vielä, niin päästään tuosta huojuvasta soundista, joka ikävästi kiusaa kuuntelunautintoa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Munchies - blistertoe 30.07.2007

The Munchies - blistertoe
Uuh. Tätäpä on odotettu taas. Soundit ovat vaihtuneet yllättäen vähän kiltimpään ja jopa popimpaan suuntaan, mikä kieltämättä yllätti. Ja jopa sellaista 60-luvun surf-pirtsakkuutta on hiipinyt mukaan. Mutta silti soittamisen mielekkyys tästä kuuluu läpi ja biisi vedetään tyylikkään rennosti läpi. Positiivista on myös se nuhjuisuus joka biisistä huokuu. Liika hiominen on jätetty muille ja ne pienet kauneusvirheet ja tahrat on jätetty rikastuttamaan biisiä. Se on hieno juttu. Mutta mitä vittua: Mikä tuo urkua etäisesti muistuttava melu tuolla taustalla on? :D Ässä veto. Pitäisi varmaan pikku hiljaa tilata se teidän levy joka on pitänyt tilata sitten jo viimekertaisesta mikseriristeilystä saakka. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Thorbjorn - Monster (live) 27.06.2007

Thorbjorn - Monster (live)
Ihan nasta koukku tehty tauolla tuohon riffiin. Muutenkin mukavan rutisevat soundit ja rumpalilla oikein kivoja kikkoja. Laulajalla oikein toimiva ääni myös. Ilokseen tähän tutustuisi joko oikein paikanpäällä keikalla tahi sitten oikein studioäänitteen muodossa. Liveäänite kun ei oikein päästä biisiä oikeuksiinsa. Koskaan. Kaikin puolin oikein mukiinmenevää rokkia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Social Pressure - Squeak 18.07.2007

Social Pressure - Squeak
Hyvää settiä ja erityinen hatunnosto sille, että yksin on väännetty. Jollain omituisella tavalla biisi kuulostaa Motörheadilta (!) mutta erittäin punkisti vedettynä. Hyvä meininki. Ei muuta kuin bändi alle ja lavoille.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jyrki Iivanainen/ Sinä teit sen EP - Sinä teit sen 11.06.2007

Jyrki Iivanainen/ Sinä teit sen EP - Sinä teit sen
Oho. Jyrkihän on tehnyt vallan kovan luokan matskua. Toitto kulkee hienosti ja sovitus on erittäin tyylitajuisesti toteutettu. Enpä vain tiennyt että Jyrki osaa vielä laulaakin kaiken lisäksi. Mutta helkkarin hienosti se sujuu. Tyylikäs on se sana, johon haluan tiivistää ajatukseni tästä biisistä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele IVB - Tumppu-Laakso 30.05.2007

IVB - Tumppu-Laakso
No tässä ainakin tuli selväksi asian ydin. Oikein sopivan mittanen biisi. :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele Masters of Kamasutra - Leave the Women 19.06.2007

Masters of  Kamasutra - Leave the Women
Kyllähän tätä kelpaa miesten kesken kuunnella. Ehkä kädet toistensa olkapäillä ja nyrkit aurinkoa tervehtien. Hienot taustakuorot. Tulee miehekäs olo!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hittegods - All for Rock'n'Roll 25.05.2007

Hittegods - All for Rock'n'Roll
Mainiota riffittelyä, joka lähtee käyntiin kuin Danko Jones konsanaan. Muutenkin biisi on varmanpäälle tehtyä runttausta joka tallaa selkeästi noiden klassikko-areenabändien jalanjäljissä. Kyllä tätä ilokseen näin perjantaiehtoona kuuntelee.

Kommentti kappaleesta Kuuntele IVB - Puolalainen putkimies 30.05.2007

IVB - Puolalainen putkimies
Vallan mainio koukku tuolla välissä tuo humppa-filli. :D Laulajalla ihan mainio ääni ja sanoituskin on varsin mainio. Ainoastaan ehkä jotain kitaramelodiakoukkua olisi tähän kaivannut. Pelkällä komppikitaralla tuo musiikillinen anti jää hieman tasapaksuksi. Mutta hieman enemmän melodiaa, niin johan on mainio meininki. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kabe - Terebi 25.05.2007

Kabe - Terebi
Vittuakaan en ymmärrä, mutta hyvältä kuulostaa. Rokkaa oikein mukavasti ja tukee väitettäni että biisi voi olla hyvä vaikkei ymmärtäisi sanoista mitään. Laulu on instrumentti siinä missä muutkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electric Crayon Set - Kitty Ruxpin 06.06.2007

Electric Crayon Set - Kitty Ruxpin
Ensimmäinen asia joka biisissä kiinnittää huomion on laulajan aksentti. Loistava britti-aksentti ainakin tällaisen mitään asiasta tajuamattoman korvaan. Välillä tulee olo, että sanoja väännetään vähän liikaakin, mutta toisaalta tuo aksentti on juuri se tehokeino joka tekee laulajasta todella persoonallisen. Ainakin ottaen huomioon että kyseessä on suomalainen bändi. Biisi on ihan mukava ja näpsäkkä. Bändin esittelystä olisi voinut kuvitella että luvassa olisi kauempaakin vaikutteita ottava bändi, mutta itselle ainakin tuli mieleen pitkälti 80-luvun lopun ja 90-luvun alun brittiaktit. Biisi on monipuolinen sävellyksellisesti ja ei takuulla kulu loppuun ensimmäisellä kuuntelulla. Taidokasta soitantaa josta ammattitaito kuuluu läpi. Melko mainio ralli, etten sanoisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lasse Aitokari Group - Katse 01.06.2007

Lasse Aitokari Group - Katse
Teknisesti todella hyvätasoista materiaalia. Laulajalla hieno ääni ja soittajilla on selkeästi taitoa hyppysissä. Mutta itse biisi on hieman tasapaksua ja tosiaa tulee hieman mieleen joku rippileiribiisi. Tällaista yleismukavaa kamaa mikä ei ikävä kyllä jää mieleen, vaikka periaatteessa kaikki osaset ovat kohdallaan. Mutta taitavasti tehty. Kyllä tämä silti tuonne kasin pintaan pyöristyy.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ruaste - Elämää 25.05.2007

Ruaste - Elämää
Mainion kuulosta materiaalia! Hyvät melodiat ja tarkkaa soitantaa. Laulaja vetää oikein komeasti. Ei tämä nyt ihan Klamydiaa sentään ole. Tässähän on selkeästi tällainen 80-luvulta kotoisin oleva thrash-soundi. :) Kaikin puolin siis on kuitenkin taidolla tehtyä kamaa. Hjuva, hjuva!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Molly Grows Up - Beyond My Reflection 22.05.2007

Molly Grows Up - Beyond My Reflection
Perkele mutta toimii. Aivan loistavan murisevaa kitarasoundia, toimivia melodiakoukkuja, hienoja stemmoja... ei tässä paljon muuta voi toivoa. Mitä parempi biisi, sitä vähemmän yleensä sanottavaa. Joten ilmaisen tässä tapauksessa mielipiteeni numerona. Niin harvinaista kuin se nykyisin on... aivan vitun hyvä joka tapauksessa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Masters of Kamasutra - Ilmojen Kuningas 16.05.2007

Masters of  Kamasutra - Ilmojen Kuningas
Johan on pojat poppisviisun vetäisseet. Enpä aikoinaan olisi uskonut, että Hevi-Tommikin paukuttaisi kannuilla näinkin poppia kamaa. Mutta mutta, oikein reipas rallihan se oli. Kohdillan oli niin sävelet kuin sanatkin ja laulajallakin oli oikein sopiva ääni tällaiseen kamaan. Ehkä hieman jotain yllätksellistä koukkua jäin kaipaamaan, mutta kokonaisuudessaan biisi oli oikein kelvollista matskua. Kyllä tästä kesähitin radioon saisi. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Oneplay - On the shore in ´87 02.05.2007

Oneplay - On the shore in ´87
Missä on Phil Collins!? Joo, kyllähän tässä on omalla imelällä tavallaan oikein onnistunut biisi. Vielä kun olisi ollut hieman enemmän kaikua. Mutta hyvä meininki, hyvät soundit. Tämän tahdissa Sonny Crockett voisi hyvinkin rakastella.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Life Giving Waters - Fold 25.10.2007

Life Giving Waters - Fold
Tässä on kyllä otetta. Helmet vokaalit ja tiukka ote soitossa. Tuo lead-riffi on hauska. Jotenkin hieman jotain kaikuja Seattlesta/AIC:sta. :) Hyvä biisi. Eihän tätä voi kuin diggailla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele LAPSET - Yksin 13.04.2007

LAPSET - Yksin
Kieltämättä soitto on oikein hienosti tasapainossa ja kokemus kyllä kuuluu soitossa. Tuo vanhempi Alakohan tästä tulee hieman mieleen sekä tämä yhden suomalaisen kolmikirjaimisen yhtyeen myöhäisempi tuotanto myös. Ja nyt en siis puhu CMX:stä. ;) Vähän ehkä varman päälle pelataan ja olisin hieman enemmän toivonut jotain koukkua joka niittaisi tämän siihen joukkoon joka varmasti jää päähän, mutta nyt lievästä yllätyksettömyydestä kärsien tämä jää siihen "ihan jees" -joukkoon. (Huomio: vertailukohtana siis ihan kaupallisen tason yhtyeet. Sen verran kovalaatuista tavaraahan tämä on.) Joka tapauksessa erittäin tasokasta kamaa. Keep up the good work!

Kommentti kappaleesta Kuuntele KTROPR - Saamelaiset Afrikassa 16.05.2007

KTROPR - Saamelaiset Afrikassa
Hassuja ääniä on pojilta päässyt suusta. Niiden samplaaminen kyllä alkaa kuulostamaan aika koomiselta pidemmän päälle. Hymyilin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele D Fast - nature story 01.06.2007

D Fast - nature story
Todella hieno biisi kaikin puolin ja OFS:n laulu on suorastaan hunajaa. Onnistunut kokonaisuus jonka jaksaa kuunnella uudelleen ja uudelleen. Hatunnoston arvoinen suoritus!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Veljekset Perse / Brothers in Arse - Kyrpääsit ei lyki / Alcohol, No Love 30.05.2007

Veljekset Perse / Brothers in Arse - Kyrpääsit ei lyki / Alcohol, No Love
Mahtava bassosaundi! Veljekset Perse ei petä tälläkään kertaa. Köörihuudot toimii aina!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Christoart Ltd - Tango tuberculosis 13.04.2007

Christoart Ltd - Tango tuberculosis
Kieltämättä kohtalaisen erikoista. Ei ihan joka päivä tule tällaista vastaan. Ja sehän nyt on nykypäivänä helvetin hieno asia. Ei kyllä aukea ihan heittämällä, mutta jättä ehdottomasti kuulijalle sellaisen olon että tämä on pakko kuunnella uudestaan. Uskon että tällä on sisuksissaan enemmän tarjottavaa kuin ensikuulemalta tämä antaa ymmärtää... ...tyylikäs soolo.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kamikaze Jesus - The Marcus Song 25.04.2007

Kamikaze Jesus - The Marcus Song
Tämähän jytää vitusti. Laulajalla aivan perkeleellisen ässä ääni jota hän myös osaa käyttää. Kaikin puoli rivakkaa työstöä on tämä, vaikka ensikatsomalta voisi sivun perusteella kuvitella kyseessä olevan jokin yläasteikäisten poikien huumoribändi. Totuus oli toinen. Vitun kova.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sad Circus - After The Earthquakes 27.04.2007

Sad Circus - After The Earthquakes
Oho. Todella valmiin kuuloista poppia. Soundipuoli kohdallaan ja orkesterin jäsenillä on taitoa. Laulajan ääni toimii oikein hienosti. Ei tästä oikein kritisoitavaa löydy. Hienoa. Jatkakaa valitsemaanne linjaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electric Monk - Fuel For My Soul 11.04.2007

Electric Monk - Fuel For My Soul
Toimii perkeleen hienosti näilläkin soundeilla. Ei paremmasta väliä. Tämän voi sutaista c-kasetille ja keräillä sieltä fiilistä kesää varten eikä edes äänenlaatu kärsi. Hyvä meininki. Rokkaa niinku sikana!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Claymore - Tyttörakkautta (säv. Saarto /san. Saari) 2005 25.05.2007

Claymore - Tyttörakkautta (säv. Saarto /san. Saari) 2005
Todella ammattitaitoista kamaa, joka ei toteutuksena tai sävellyksenä häviä millään tavalla kaupallisille kanssaorkestereilleen. Ikävä kyllä bändi ei varsinaisesti myöskään erotu tällaisesta suomalaisesta perusrokista. Hyvä biisi, mutta sekoittuu muiden joukkoon. Jokin tietty persoonallinen koukku kun tähän olisi lisätty, niin menestys olisi taattu. Mutta muuten taso on todella kova. Täysin radiovalmista kamaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Behind Closed Doors - Burn In 25.02.2007

Behind Closed Doors - Burn In
Perhanan kovaa runtuahan tämä on. Meitsi suunnilleen tippu penkiltä. Hienosti kulkee soitto ja Jakehan on pirun tiukka vokalisoija. Tiukkaa settiä kertakaikkiaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Behind Closed Doors - Cowboy 06.05.2008

Behind Closed Doors - Cowboy
Jumankeka! Lehmipoikia taivaalla! :) \,,/

Kommentti kappaleesta Kuuntele Iron Sphere - With Open Eyes 23.01.2007

Iron Sphere - With Open Eyes
Mainion oloinen biisi joka murtautuu jo hieman ulos vanhoista melodisen metallin kaavoista. Ihan freesejä ratkaisuja jotka kyllä palkitsevat. Hyvä biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aivolävistys - Leikitäänkö rauhaa? 28.01.2007

Aivolävistys - Leikitäänkö rauhaa?
Tämä on kyllä HELEVETIN kova biisi. Jokin tässä vaan potkii munille niin hienosti. Väkisinkin vaan lähee pää mukaan. Toimii.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Iron Sphere - Kiss Of The Dark 10.01.2007

Iron Sphere - Kiss Of The Dark
Hoplaa. Kyllä uusi Iron Sphere tykittää komiasti. Soitto on selkeästi kerännyt tarkkuutta edelliseen demoon verrattuna ja uusi laulaja istuu kuvaan kuin nyrkki perseeseen. Todella komeaa laulantaa. Ehdottomasti tämä alkaa lupailemaan jotain isompaa. Toimii todella hienosti. Uskoisin että jos taso pysyy samana, niin voi alkaa sitä levysopparia odottelemaan. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele KTROPR - Hom!O 29.12.2006

KTROPR - Hom!O
Uittu! Se on samanlainen! Siitä hyvästä 10 pistettä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele KTROPR - Hom!O 29.12.2006

KTROPR - Hom!O
Pelottavan paljon tuo syntikka kuulostaa samanlaiselta Casiolta jonka aikoinaan itse omistin...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele TAR - 10 000 31.05.2007

TAR - 10 000
Tämähän toimii ihan mukavasti. Laulajalle lähtee kyllä iso plussa. Aivan ässää äänenkäyttöä. Ainoastaan rummut ovat jotenkin oudon tökkivät. Tuntuu kuin ne kulkisivat ihan omia polkujaan taustalla. Niihin enemmän groovea ja enemmän esiin basaria, niin johan lähtis. Ja bassoo kunnolla pintaan ja vitusti säröä siihen. :D Mutta ihan mainiota matskua kokonaisuudessaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Pyhäpäivä 18.09.2007

Kalashnikov - Pyhäpäivä
Aina joskus törmää biiseihin jotka saavat uskomaan että rock ja pop-musiikin saralla tulee sentään joskus jotain mielenkiintoistakin. Tämä on yksi niistä biiseistä. Hyvä meno, mukava soundi oujea!

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Munchies - payday 14.11.2006

The Munchies - payday
Ha. Loistava meininki taas kerran. Nyt vedetään tosiaan vähän positiivisemmissa merkeissä, mutta sehän on ymmärrettävää jos on kerran Payday kyseessä. Hjuva meininki, mitäpä sitä sen enempää analysoimaan. Soittamisen ilo selkeästi kuuluu ja se on pääasia. Mun payday on ens maanantaina ja sit ostan sen teidän levyn!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bravo Parents - Kulkuri ja pelkuri 28.05.2007

Bravo Parents - Kulkuri ja pelkuri
Täältähän lähti soimaan melkoisen toimivaa suomirokkia. Hyvin JJS:n hengessä etenee tämä biisi, kuitenkin millään tavalla plagioimatta. Hyväntuulinen ralli joka pistää todellakin jalan vipattamaan. Todella mainio kappale.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Garage Flower - Mean Girl 25.05.2007

Garage Flower - Mean Girl
Wow. Aivan mahtavaa että täältäkin löytyy oikeasti tyylillä ja taidolla tehtyä garagerokkia. Nimensä mukainen bändi. Soundit jyrää mahtavasti ja biisissäkään ei mennä sieltä mistä aita on matalin, vaan tosiaan on mietitty tuota sovitusta. Loistava biisi. Loistava meno. Ässää, niinkun tavataan sanoa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rayman Dale - Blue Crime 20.12.2006

Rayman Dale - Blue Crime
No kyllä on ainakin laulussa soundi kohdallaan. Komia ääni. Muutenkin tiukkaa kamaa kyllä. Rokrok.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Munchies - (that guy smells like) the munchies 28.08.2006

The Munchies - (that guy smells like) the munchies
Tämä biisi kolisee itselle vielä paremmin kuin tuo www...". Enemmän rytkettä ja rähinää. Biisi kaahaa eteenpäin kuin ruumisauto sateen liukastamalla tiellä ja lopetuskin on sen mukainen. Hyvää rypistystä. Tätä lisää!

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Munchies - awww... 28.08.2006

The Munchies - awww...
No jopas. Oikein tyylikkän kuuloista matskua joka kivasti surffailee jossain Laikan ja Kosmonauttien kanssa samoissa sfääreissä. Oikein jees.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Camp5 - Hiphop-biittien teko 17.08.2006

Camp5 - Hiphop-biittien teko
Mä en jaksanu kuunnella tätä loppuun. :(

Kommentti kappaleesta Kuuntele Camp5 - Elämän Tarkoitus 2: JM 17.08.2006

Camp5 - Elämän Tarkoitus 2: JM
JM on filosofien kuningas! Hieno puheenvuoro!

Kommentti kappaleesta Kuuntele OUT OF BREATH - Angel of death 31.01.2007

OUT OF BREATH - Angel of death
Ei vittu. Tipahti kyllä leuka pöytään. Aivan vittu tiukinta paahtoa biisillisesti sekä soitannollisesti mitä mikseristä on tullut vastaan. Soundit on niin tiukasti kohdallaan, että ei mitään jakoa. Kitara murjoo ja murisee niin että munissa tutisee. Huh. Tulee hiki jo kuunnellessa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Büfo - Noitavasara 17.08.2006

Büfo - Noitavasara
Perkele kun potkii raa'asti munille. Erittäin agressiivista matskua. Tämän tahdissa olisi hyvä hakata päällään rautanaulaa seinään ja juoda tinneriä. Vittu jees!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Overnite - Magic Carpet 17.08.2006

Overnite - Magic Carpet
Hienosti kulkee biisi ja laulajalla oikein mukavan persoonallinen ja vahva ääni. Kieltämättä tuo Incubus jollain tavalla kuuluukin tuolta vaikutteista, mutta se on vain erittäin positiivista. :) Hyvää materiaalia kyllä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antti Kaukomaa - Ville vei sut Tukholmaan 02.08.2006

Antti Kaukomaa - Ville vei sut Tukholmaan
Aikas räväkkä veto ja ehdottoman piristävä. Soundi on sopivan vittumaisen rosoinen joka tukee sopivasti vielä itse biisin tunnelmaa. Hektisyys ja rutina on niin nappi silmään tässä biisissä kun vain toivoa voi. Harvoin törmää biisiin jossa tunnelma tosissaan tukee biisiä. Käsin kosketeltavissa on se tunne ja fiilis joka on tätä biisiä tehdessä ilmeisesti ollut. Soundista tulee muuten mieleen lievästi J. Karjalaisen Electric Sauna-kombolla tehty matsku. Tietynlainen selkeä vedenjakaja verrattuna aikaisempiin biiseihin ja toivottavasti saadaan vastaavanlaisia räväkkiä makupaloja jatkossakin. Mainiota kaikin puolin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Atem - Kuolleena voit vain kuunnella 30.08.2006

Atem - Kuolleena voit vain kuunnella
Jopas oli hyvää mätöstä. Näin pienillä kusenpolttamilla tietokonekajareillakin toimi todella hienosti, niin ihan mielenkiinnolla odotan että pääsen illalla tarkastamaan miten jytisee oikeilla laitteilla. Joka tapauksessa toimiva biisi joka piti mielenkiinnon yllä loppuun asti. Kyä rytisee.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Death With A Dagger - Burning 28.01.2007

Death With A Dagger - Burning
Helkkari, mutta on vallan maukasta meininkiä. Toimii kuin junan vessa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kotoisat Sävyt - Juuret 28.05.2007

Kotoisat Sävyt - Juuret
Todella tyylikästä ja kovatasoista fiilistelyä. Biisi soljuu ja groovaa eteenpäin kuin itsestään. Laulajalla todella persoonallinen tyyli laulaa, vaikkakin välillä hieman eräskin Otto tulee mieleen. Itse kyllä pidän sitä ihan positiivisena asiana. Mukava tuollainen 70's-ote tässä on. Kesä, tyhjä tie edessä ja destination anywhere. Kyllä. Helkkarin hieno biisi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kotoisat Sävyt - Mutsi Hei 28.05.2007

Kotoisat Sävyt - Mutsi Hei
Nätisti rokkaa tämäkin. Tai siis päin vastoin nätistä ei ole tietoakaan, sillä aivan vitun munakkaastihan tämä rouhii. Harvoin tulee vastaa näin rokkaavaa bändiä joka vetäisi suomeksi näin luonnollisen kuuloisesti. Jos joku tulee sanomaan että suomen kieli ei istu rock-musiikkiin, niin käsken painua vit... kuuntelemaan Kotoisia Sävyjä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zok Pluk & Paratiisinvangit - Kimonon kristallipallo 24.07.2007

Zok Pluk & Paratiisinvangit - Kimonon kristallipallo
Vau. Mahtavat soudit on loihdittu kaikessa lämpöisyydessään kappaleeseen. Hyvin tällaista mukavan keveää meininkiä. Valmiin kuuloista materiaalia kaikin puolin varustettuna hyvin omaleimaisella soundilla. Eritoten tuo laulumiksaus on kaikessa suttuisuudessaan loistava. Todella toimivaa matskua.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Caitline - One Step Towards Failure 28.01.2007

Caitline - One Step Towards Failure
Aikas hunajaista menoa. Soitto on kohdallaan ja melodiat ovat maistuvia. Laulajakin vetää oikein tyylillä, niin eihän tästä helvetti mitään huonoa sanottavaa keksi. Meikäläinen diggailee, etenkin kun täältä mikseristä ei paljoakaan mitään mainitsemisen arvoista hooceeta löydy. Mutta Caitline selvästi kyllä on mainintansa ansainnut.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Caitline - The Things We Have 28.01.2007

Caitline - The Things We Have
Perhana, mutta hienosti tykittää tämäkin biisi. Mahtavuutta. Tässäkin on saundit oikein mukavasti kohdallaan. Rumpalille vielä erityisplussa tiukasta rummutuksesta joka toimii kellopelin lailla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Flying Fishrooster Experiment - Cat Woman Theme 19.02.2008

The Flying Fishrooster Experiment - Cat Woman Theme
Kovuus. Sieluni silmin näen Julie Newmarin joraamassa kissapuvussaan tuon "kertsin" tahtiin. Eritoten mieltä lämmitti nuo taustakuorot tuolla. Hieno kitaramelodia. Hienot soundit. Mahtavuutta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Veljekset Perse / Brothers in Arse - Punk 2006 / Punk 2006 19.08.2006

Veljekset Perse / Brothers in Arse - Punk 2006 / Punk 2006
Kymppibiisi tämäkin. Sanoitushan on lähes kantaaottava! Moottorin pärinää ja pauketta. Rok rok! \,,/
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Veljekset Perse / Brothers in Arse - Veljekset Perse / Brothers in Arse 19.08.2006

Veljekset Perse / Brothers in Arse - Veljekset Perse / Brothers in Arse
Tämä nyt vain on niin klassikko. Ladat ja kaikki. Ja kertsiä ei voi olla laulamatta mukana. Killeri hitti.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Veljekset Perse / Brothers in Arse - Hei, me rentoudutaan! / Hey Look Who's Relaxing Now! 19.08.2006

Veljekset Perse / Brothers in Arse - Hei, me rentoudutaan! / Hey Look Who's Relaxing Now!
Aivan loistava tämäkin. Tämähän melkein on kuin Turbonegroa suomeksi. Kyllä tämän tahdissa on hieno rentoutua kera oluen.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Veljekset Perse / Brothers in Arse - Syntynyt nussimaan / Born to Make Love 19.08.2006

Veljekset Perse / Brothers in Arse - Syntynyt nussimaan / Born to Make Love
Tietyllä tavalla tämän voisi sanoa jopa kulkevan hienosti Puhelinkopin jalanjäljissä, vaikka tyylilaji onkin hieman kevyempi. Mutta se on aina hienoa kun asioista puhutaan niiden oikeilla nimillä. Eihän tätäkään voi muuta kuin diggailla.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Veljekset Perse / Brothers in Arse - Hampuri / Hamburg 19.08.2006

Veljekset Perse / Brothers in Arse - Hampuri / Hamburg
Aivan VITUN loistava kertosäe. Tämä jää väkisinkin päähän soimaan. Veljekset Perse on parasta mitä suomalaisen musiikin saralla on pitkään aikaan tapahtunut.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Polttoitsemurha - Kansaneläkelaitos 27.07.2007

Polttoitsemurha - Kansaneläkelaitos
Potkii munille myös vitun tyylikkäästi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Polttoitsemurha - Paskaks vaan ja palamaan 27.07.2007

Polttoitsemurha - Paskaks vaan ja palamaan
Helvetin tykit soundit ja muutenkin armoton meno. Laulut jää vähän alle, mikä on ikävää, mutta kyllähän sieltä selviää, että paskaks vaan ja palamaan. :) Toimii.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Avidé - Julma Totuus 28.05.2007

Avidé - Julma Totuus
Mageet soundit on onnistuttu vääntämään biisiin. Kitarat rouhii tyylikkäästi, mutta eritoten tuo bassosoundi lämmitti mieltä. Joku nasta efekti siinä ilmeisesti on. Sen verran kivasti pärisee. Muutenkin oikein valmiin kuuloinen biisi. Saattaa olla, että kuvittelen, mutta ihan kuin hieman olisi sävyjä tuosta "Satu peikoista" -kappaleesta tuossa kertsissä. :) Mutta hieno ja valmis kokonaisuus, jonka hyvinkin voisi kuulla radiokanavilla. Itseasiassa ihmettelen että miksei jo ole kuulunut.

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - Mä en usko (sanat helisee, versio b) 17.08.2006

POLTE - Mä en usko (sanat helisee, versio b)
Hmm.. olipas positiivinen yllätys, sillä biisin nimi ei kyllä luvannut paljoa ja mietinkin, että onko kyseessä jokin huumoriprojekti. Mutta ihan hyvin vedettyä perusarvoihin nojaaava suomirokkiahan sieltä tuli. Soitosta kuuluu varmuus, mutta jokin sellainen oma juttu tuntuisi puuttuvan. Nyt hukutaan vielä helposti massaan, vaikka biisi itsessään onkin erittäin toimiva etenkin kertosäkeen osalta. Soitto kulkee erittäin hienosti ja kokemus kyllä kuuluu. Ammattitaitoisen kuuloista suomirokkia kaikin puolin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haggis - Around 22.05.2006

Haggis - Around
Mukavan rutisevaa tavaraa tarjoilee Haggis. Tässä on tartuttu itse asiaan ja turha siloittelu on jätetty markan kuustosille. Sopivasti raakaa ja silti niin mukavan rokkaavaa. Laulu toimii pirun hyvin. Ja mitä useammin tämän läpi kuuntelee, niin sitä tiukemmin tämä tarrautuu päähän kuin purkka tukkaan. Kyllä. Erittäin toimivaa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Galantine - FunkMeister [2006] 12.05.2006

Galantine - FunkMeister [2006]
Heh. Tiukkaa settiä kieltämättä ja tyylikkäästi on onnistuttu kyllä sekoittamaan orkestraatioita tällaiseen funkkimeininkiin. Hauska jytähän tässä on. Harmi että itse ne funkille ominaiset elementit tuppaavat jäämään vain tuon alun jälkeen jousien ja pianon alle ja enemmän ehkä olisinkin kaivannut tuota wahikitaraa esiin. Ja tietysti näin basistina ja muutenkin suurena funkin ystävänä kaipasin myös tiukkaa slap-bassoa. :) Hyvää matskua, vaikkakin funkkaavan alun jälkeen itse funk-elementit jäivät lähinnä taustalle. Mutta hieno biisi ja hyvä toteutus kaiken kaikkiaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aaltopiiri - Kaikki hajoo 01.05.2006

Aaltopiiri - Kaikki hajoo
Klassikko! Paras! Bravo!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kung-Fu Zombies - Pump The Living Dead Full Of Lead 28.05.2007

Kung-Fu Zombies - Pump The Living Dead Full Of Lead
Alkoi oikein ihmetyttämään että enkös minä muka ole tätä arvostellut saati sitten liittynyt bändin faniksi!? Noh, biisihän potkii munille, näyttää keskisormea ja sylkee päälle vielä kun makaat maassa. Aivan vitun tykkiä rokettiahan tämä. Toimii!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele She! - Sometimes 11.06.2006

She! - Sometimes
Aivan loistava tuo kitaran soundi kyllä. Yhdistettynä vielä mainioon biisiin, niin ei tästä voi kun tykätä. Pakko sitä on paukauttaa itsensä tuonne fanilistalle. Aivan helmi meininki.

Kommentti kappaleesta Kuuntele QUIET - Latest Thing 19.08.2006

QUIET - Latest Thing
Hyvän kuuloinen biisi ja epäilemättä tulee kuulostamaan pirun hyvältä varsinaisella julkaisulla. Tarttuvuutta löytyy kitaroista ja laulajalla on todella hyvä ja persoonallinen ääni. Osaamisen ja ammattitaidon kyllä kuulee läpi tässä materiaalissa ja selkeästi bändi onkin melkoisen kypsä varmasti jonkin levy-yhtiön poimittavaksi. Hieno biisi. Tuleva julkaisu tulee olemaan varmasti kovaa kamaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Oliver Eye - Red Bike 02.05.2007

Oliver Eye - Red Bike
Ihan nastaa progsuiluahan tässä. Basso groovailee oikein mukavasti. Vähän tuollaista Satriani-vaikutteista menoa on havaittavissa. Pidempäänkin olisi kuunnellut. Hieman lyhyehkö. Joku toinen iisimpi osa tuonne väliin ultimaattisilla kukkulasooloilla olisi voinut olla ihan poikaa. Kelpo matskua silti. Lopetus mainio.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hacu - Life - I Am Sorry 28.05.2007

Hacu - Life - I Am Sorry
Mukava tällainen jatsahtava rytmitys tässä. Biisi selkeästi kulkee ja tosiaan kuten artisti itse toteaakin esittelyssä, biisistä saisi varmasti hyvinkin mielenkiintoisen version bändin kanssa aikaiseksi. Vähän fonisektiota ja rhodesia, niin johan läks. :) Hyvän kuuloinen on tämä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hacu - Faith - Rely 28.05.2007

Hacu - Faith - Rely
johan kuulosti siltä kun olisi pistänyt "Like a Prayer" -levyn soimaan. :) Todella tyylikäs ääni laulajalla ja aikastas nasta taustakin on biisiin loihdittu. Hieno rytmikikkailu kuljettaa biisiä eteenpäin. Bassolinjaankin on lohdittu mukavaa funkkaavaa tatsia paikka paikoin. Lisäpisteitä heruisi tietysi vielä kun saataisiin oikea bändi vetämään taustat, mutta itse biisi toimii ja laulaja vetää todella pontsit kotiin äänellään ja tekniikallaan. Hienon kuuloista.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Burtons Roadside Cross - Beat Me 27.09.2007

Burtons Roadside Cross - Beat Me
Johan on tiukkaa runttausta. Hivenen eroaa siitä mitä tuli nähtyä Leightonilta tuolla Kaavin taikapadan terassilla kesällä. :) Noh, huomenna näytätte vetävän Forssan Blue Poolissa, niin pitää melkein venyä paikalle katsomaan. Rock on!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Duo Sydänvarkaat - Kultaa kauniimpaa 17.08.2006

Duo Sydänvarkaat - Kultaa kauniimpaa
Heh. Aika hupaisa tuo tausta kyllä. Harmi että koneellinen. Jos olis ihan oikea a cappela, niin tässä olisi aika tiukka hitti. Todella hyvä laulaja ja hyvä biisi. Kaiken lisäksi vielä tosiaan tuollainen spesiaali sovitus, niin tässä olisi oikeasti potentiaalia. Toivottavasti jonain päivänä kuullaan se aito a cappela versio. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele PositiveÄX - Uli Behringer 28.02.2006

PositiveÄX - Uli Behringer
Kieltämättä Behringer on kiitoksensa ansainnut niin positiivisessa kuin negatiivisessakin mielessä ja tämä biisi kyllä palvelee mainiosti kyseistä tarkoitusperää. Toteutus oli tavattoman mainio ja kappaleessa oli jopa havaittavissa hieman Veli Puolikuu- tai P.P.Peteliusmaisia maneereita. Hjuva meininki.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hittegods - FREE RIDER 17.01.2006

Hittegods - FREE RIDER
Mukavasti potkii tämä rokkitsibale. Tulee hieman mieleen aikoinaan vaikuttanut bändi "Magic wave". Kertsissä oikein pirteä groove ja muutenkin biisissä on mukavan napakka ote. Laulajakin pistää haisemaan tyylikkäästi. Perinteitä kunnioittavaa rokettia, mutta mitäpä sitä pyörää uudelleen keksimään kun nykyinen toimii ihan hyvin. Hyvä meininki. Rock'n'Roll! \,,/
9

Sivu: 1 2 3 4