Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 42 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dusty Riders - Fading Embers 22.10.2007

Dusty Riders - Fading Embers
Nämä tunnelmalliset instrumentaalibiisit taittuu Veliltä niin taidokkaasti kuin vain voi. Dobrossa on jännä soundi. Onko siinä Wah välissä? Hyvin toimii kielisoittimet. Jos pientä säätöä voisi vielä tehdä, niin ehkä A-osan perkussiopuolen olis voinut vielä yrittää tehdä vähän luonnollisemman kuuloiseksi. Nyt siltä kohdalta paistaa synteettiset soundit tai samplet läpi. Mutta se on pieni juttu tässä kokonaisuudessa. Kaikkiaan oikein onnistunut veto!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antti Kaukomaa - Insinööri Nieminen 21.09.2007

Antti Kaukomaa - Insinööri Nieminen
Soittimet soi niin huolettoman rennosti, mutta kuitenkin tosi tiukasti. Antin sähköpianosoundi on edelleen niin makee kuin vain voi olla. Soinnutuksessa on kyllä kuultavissa biisin esikuva. Sovitus on huolella tehty, kaikki osuu kohdalleen. Ei voi kun nauttia biisistä ja ihailla tätä svengiä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Malahide - Idle Hands 19.05.2007

Malahide - Idle Hands
Huomion kiinnitti heti alussa, että nyt oli hyvät soundit akustisissa. Hienosti soi, niin kuin tän tyylisessä pitääkin. Ei siis häiritsevää piezo-soundia. Millä mikillä oot äänittäny? Murretut soinnut ja biisin tunnelma yleensäkin on mun mieleen ja loppuhuipennus on oivallinen. Ear candy!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Veli Vinell - Ei Sanoja 29.03.2007

Veli Vinell - Ei Sanoja
Hieno biisi ja ennen kaikkea sovitus. Kaikennäköistä soitinta on mukana, mutta biisi ei mene tukkoon, kun dynamiikkaa löytyy. Piano on hyvän kuuloinen ja muutenkin on onnistunut sekoitus. I like.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele AAE - 1982 04.04.2007

AAE - 1982
Brilliant! Hienoja moodeja ja sävelkulkuja. Makeita oivalluksia stemmasovituksessa, äänimaisemassa ja stereokuvassa. Tää kolahtaa mulle kybällä. Ei haittaa vaikka vaikutteet tulee näinkin hyvin läpi, kun biisi kuitenkin tekijänsä näköinen. Niin ja intro oli kans kahdittavan salaperäinen.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Scion - Waxing Crescent 19.02.2007

Scion - Waxing Crescent
Tunnelma vie mut taas jonnekin Pariisin laidalle ja loppuillan muistikuvat ovatkin sitten vähän hämärän peitossa. Hieno biisi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dusty Riders - Blue Childhood Skies 19.02.2007

Dusty Riders - Blue Childhood Skies
Hyvin sä vedät ja biisit sen kun paranee :). Ei tässä oikein voi muuta sanoa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dusty Riders - Mrs.McGillycuddy's New Watering Can 07.01.2007

Dusty Riders - Mrs.McGillycuddy's New Watering Can
Kerrassaan mainio veto! Samoja fiiliksiä tuli kun The Warmeria kuunteli ekan kerran, vaikka tyylilaji onkin erilainen. Tässäkin on sellainen mestaritason sointukulku. Hyvällä tatsilla vedetty kitarat ja hyvät soundit vielä kaupanpäälle. Tyylikästä fiilistelyä ja hieno lopetus.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dusty Riders - Red Dirt Blues 30.11.2006

Dusty Riders - Red Dirt Blues
Dude! Taidat olla lännen nopein biisintekijä, kun biisejä tulee ihan solkenaan. Eikä mitä tahansa biisejä. Tässäkin on niin hieno melodia. Erityismaininnan ansaitsee kertosäkeen stemmat ja tremolokitara. Monta ääntä siellä stemmassa on oikein mukana? Miksaus on myöskin onnistunut. Hyvin tasapainoinen kokonaisuus.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Malahide - Halfway 27.09.2006

Malahide - Halfway
Aina se Veli vaan laajentaa musaansa uusille urille. Hyvin kulkee funky-poljento ja jalka rupeaa väkisin vispaamaan. Olen aina diggailut Velin hiukan kähisevää lauluääntä, joka tässäkin tulee hyvin esille. Kuulokkeilla kuunnellessa vasta biisi rupesi toimimaan. Tää miksaus vaatii selvästi, että basson matalat murinat saadaan kuuluviin. Pc-kaiuttimilla kuunnellessa tää oli ihan eri biisi. Mandoliinin kuuloinen akustinen kitara oli hauskan kuuloinen ja istui tähän hyvin. Vai oliko se mandoliini? Vähän autenttisemmat rumpu- ja torvisoundit jos jostain löytäisit, niin biisi lähtis vielä korkeampaan lentoon ja lopun nostatus tulis vielä paremmin esille.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Scion - Para Você 04.12.2006

Scion - Para Você
Hieno veto. Groove ja taimi on juuri sellainen kuin sen pitääkin olla tässä. Olen aistivinani Beckin kanssa selkeää hengenheimolaisuutta.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antti Kaukomaa - Ville vei sut Tukholmaan 01.08.2006

Antti Kaukomaa - Ville vei sut Tukholmaan
Huikee biisi! Soundit ja svengi on tässä juuri kohdallaan. Tosi hyviä oivalluksia. Ei tästä olisi parempaa saanut vaikka olisit pidempään työstänyt. Funky tele-soundi on sopivan rosoinen ja kiipparisoolo on parasta mitä on pitkään aikaan kuultu, virtuoosimaista! Tää biisi tulee mukaan lenkkipolulle.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dumpster - For Whom The Bell Tolls (acoustic mix) 25.05.2006

Dumpster - For Whom The Bell Tolls (acoustic mix)
Mitä mä sanoin :). Tää toimii musta paljon paremmin näin akustisena. Laulu tulee tässä sovituksessa hienosti esille. Stemmat sopii kuin nyrkki silmään. Biisi vaatii useamman kuuntelukerran, mutta paranee joka kerralla. Hieno biisi. Synakohta tuntui alussa liian hämärältä, mutta oikeastaan se on aika hauska. 9,5. Pyöristetään kymppiin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Scion - La Marcha En Punto Muerto 04.12.2006

Scion - La Marcha En Punto Muerto
Kaunis kappale. Koskettava ranskalainen äänimaisema Keskiyön cowboyn malliin. Olisi biisi tästä vielä pidempäähkin jaksanut kehittyä, mutta todella hieno näinkin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele AAE - Seconds 14.04.2006

AAE - Seconds
Rohkea veto! Biisi on kaunis ja herkkä. Tulkintasi on todella intiimiä. Ei tähän tarvita enää mitään lisää. Eihän tässä voi muuta kuin kehua ja pistää kymppiä tiskiin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Malahide - For Whom the Bell Tolls 12.04.2006

Malahide - For Whom the Bell Tolls
Jänniä sointukulkuja ja modulointia. Kasarisoundia yhdistettynä perinteiseen trad-meininkiin. Oliko sielä jotain jousiakin tai pan-huiluja taustalla? Liian jännittävää mulle :). Haluaisin kuulla tästä biisistä sellaisen miksauksen, että rummut ja basso on enemmän trad.-suuntaan ja kaikuja ja taustajuttuja vähän vähemmän.

Kommentti kappaleesta Kuuntele AAE - Autumn Rain 11.04.2006

AAE - Autumn Rain
Omalla sarallaan aivan parhaimmistoa. Etenkin kitarakuviot sykähdyttivät. Tää vie jonnekin vieraaseen, mutta ihmeelliseen paikkaan. Olethan lahjakas muusikko.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sidelines - Hurt 19.04.2006

Sidelines - Hurt
Miten harvinaisen hieno kappale. Tästä löytyy syvyyttä ja tunnetta. Biisi on hienosti sovitettu ja soitettu tyylillä, sopivasti nyansseja ja tajunnanvirtaa. Onhan varsinaista herkkua!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Oliver Eye - Grey Town Under The Blue Sky 12.04.2006

Oliver Eye - Grey Town Under The Blue Sky
Tääkin on hieno biisi. Todella ammattimaista jälkeä. Tykkäsin erityisesti tosta hiljaisemmasta väliosasta n. 3 minsan kohdalla.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Oliver Eye - Walk Away 12.04.2006

Oliver Eye - Walk Away
Ei auta muu kuin ihailla tätä tuotosta. Hienosti duunattu kokonaisuus. Sähän oot kova laulumies. Tykkään laulusoundistasi. Kitarointi todella ammattimiehen käsialaa. Monipuolinen, yllättävä, tarttuva ja tiukka paketti. Kateus iskee.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kuolio - Viimeiseen 13.04.2006

Kuolio - Viimeiseen
Hyvä vimma välittyy biisistä. Selvästi on nähty vaivaa sovituksessa. Ehkä hiukan voisi olla vähemmän tavaraa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sidelines - Gone Tomorrow 19.04.2006

Sidelines - Gone Tomorrow
Tykkään tosissani näistä teidän akustisista näppäilykitaroista. Tämäkin on tyylitajulla sovitettu, soitettu ja laulettu. Teillä on hyvä linja biiseissä. Pitäkää se!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antti Kaukomaa - Disco -- Party On 05.02.2006

Antti Kaukomaa - Disco -- Party On
Kuunnelkaa tätä. Antti soittaa funk-kitaraa like no body. Vanha kunnon Commodores tulee mieleen. Kymmenen pistettä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele GuatemalanInsanityPeppers - Pomeranian Fudge 05.02.2006

GuatemalanInsanityPeppers - Pomeranian Fudge
Voi prlk. Miksi näin monta älyttömän hieno biisiä yhtäaikaa. Pomeranian Fudgesta diggasin eniten, mutta muillekin uusille tulee kymppi. Tunnelma tässä biisissä on jotain sellaista mitä olen itse yrittänyt hakea. Mieletöntä kitarointia, ei voi muuta sanoa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trouble Hounds - Suburban Streets 05.02.2006

Trouble Hounds - Suburban Streets
Todella hienoa jälkeä. Viherryn kateudesta kun kuuntelen teidän laulustemmoja. Bändi on täynnä hyviä laulajia. Harvinaista herkkua täällä pohjolassa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Evolution Drive - Stillness 03.01.2006

Evolution Drive - Stillness
Tässä on jotain sellaista joka kolahtaa. Paras tähän mennessä evolution drivelta. Simppeli, mutta täynnä maukkaita melodioita, stemmoja ja kitarajuttuja. Muutenkin sovitus on onnistunut. Petterin laulu, etenkin siellä missä mennään vähän matalammalle, on nannaa korville. Pitää kuunnella vielä paremmista kaiuttimista, mutta miksaus on tasapainoinen ainakin kämäsistä pc-kaiuttimista kuunneltuna.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dumpster - Trust (2) 12.04.2006

Dumpster - Trust (2)
Voi että kuinka hienosti toimii kokonaisuus, stemmat ja kaikki kielisoittimet. Rummutkin kuulostaa tässä hyvältä :) (onko samplet vai aidot?). Koko akustinen setti on livesoiton kuuloista. Niin vaivattoman soljuvaa on tämä. Biisi on ihan mahdottoman hieno. Jos vielä olisi saatu noita piezo-soundeja enemmän piiloon.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Malahide - Mississippi Floodin' 12.04.2006

Malahide - Mississippi Floodin'
Teitkö tämän ennen vai jälkeen New Orleansin tulvia? Laulu toimii, niin kuin aina ja biisi on hieno kokonaisuus tarinasanoituksella. Soundipuolella jotain viilailua voisi tehdä. Ride-komppi tai sen soundi kertosäkeessä pidemmän päälle vähän hämäsi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antti Kaukomaa - Kaikki OK? 05.02.2006

Antti Kaukomaa - Kaikki OK?
Tätä biisiä mun on pitänyt jo aikaisemmin arvioida. Verrattuja muihin A. Kaukomaan biiseihin, tässä on jotain sellaista synkempää. I like it a lot. Sanoitus/sanoma on todellakin ok. Sovitus ja soitto on taas ammattimaista Anttia. Ei voi muuta kun pistää kymmppiä taas peliin. Tamburiini on hyvä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele HeartBurn - I Was Born 12.02.2006

HeartBurn - I Was Born
On kertakaikkiaan järkyttävän railakasta menoa. Laulajan lauluääni ja pörisevä ja koliseva bassosoundi ovat ne elementit, jotka tuovat bändille astetta raaemman tatsin ja näillä myöskin erotutaan muista vastaavanlaisista bändeistä. Stemmat ovat maukkaita ja osuvat hienosti kohdalleen. Tällä bändillä on oiva kyky tehdä maukasta amerikan rokkia pohjoisen miehen rankalla asenteella. Tämä biisi pitäisi mun mielestä olla kaupallisessa levityksessä. Oletteko kuulleet Raging Slabistä? Tässä on jotain saman tyylistä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Veli Vinell - Midnight Sun 02.08.2005

Veli Vinell - Midnight Sun
Lupaavalta kuuloistaa. Biisin tunnelma on sellainen The Warmerin kaltainen ajaton ja hieman surumielinen. Tätä kuuntelee mielellään ihan näin instrumentaaliversiona. Sointukulku on sellainen, että sen pohjalle saat varmaan tehtyä vielä hienot lauluosuudet. Kitaran soittama melodia/soolo antaa tästä jo osviittaa. Jos kehittelet tätä vielä pidemmälle, niin kokeile toimisiko tämä vielä paremmin ilman rumpuja tai sitten jonkun toisenlaisen rytmisoittimen säestyksellä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dumpster - Pitkän Linjan Mies 02.08.2005

Dumpster - Pitkän Linjan Mies
Miten saan tämän biisin pois päästä soimasta? Kuuntelin tämän jo viikko sitten ja vieläkin useita kertoja päivässä alkaa kertosäe soimaan päässä. Ärsyttävää :). Tää on musta ehdottomasti mieleenjäävin kappale näistä sun tämän projektin tuotoksista. Mielleyhtymiä tulee Leevi and the leavingsiin ja Martti Servoon. Vaikka en tyypillisesti kuuntele tämän tyylilajin musaa, on tälle kuitenkin pakko antaa täysi kymppi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Malahide - Queen Of Hearts 12.06.2005

Malahide - Queen Of Hearts
Arvostukseni biisintekotaitojasi kohtaan kohoaa biisi biisiltä. Jälleen tunnelmaltaan mainio biisi. Tavaraa on aika paljon, mutta olet saanut kaikki soittimet sovitettua mukaan niin, että ne toimivat hyvin yhteen. Laulu jälleen erinomainen ja soolo aivan mahtava. Mikä se soitin olikaan? Tähän kun vielä saisi oikeat kannut mukaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dumpster - Kulkija 12.06.2005

Dumpster - Kulkija
Biisi rullaa hyvin. Erityisesti kohta, kun kannut lähtee käyntiin kunnolla miellytti. Biisit kuunneltuani on pakko ilmoittautua faniksi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Veli Vinell - Vajoan 12.06.2005

Veli Vinell - Vajoan
Tunnelmaltaan oikea tällaiseen kankkuspäivään. Lopun efektikitara tai onko se syntikka on hieno. Tähän kun saisi stemmoja vielä mukaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pluto - Sitting Bull 12.06.2005

Pluto - Sitting Bull
Tää menisi täysin jossain Tarantinon pätkässä avausraitana. Biisi kasvaa hienosti, kun basso tulee mukaan. Juuri oikeassa paikassa. Tamburiini sopii hyvin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Malahide - The Warmer 12.06.2005

Malahide - The Warmer
Mahtava veto! Lauluäänesi on kadehdittavan hieno. Biisi on tosi hyvä. Tyylitajusi on ylivertainen. Jostain syystä kitarasoolo nosti ihokarvat pystyyn. Tämä on sellainen veto, että tälle on pakko antaa kymppi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dusty Riders - Rainy Days 12.06.2005

Dusty Riders - Rainy Days
Soitto ja laulu on Suomen huipputason prota. Kaikki toimii. Biisissä on hauska ja huoleton tunnelma. Iso plussa läskibassosta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antti Kaukomaa - Pyhäjärven rantaan 25.06.2005

Antti Kaukomaa - Pyhäjärven rantaan
Tätä on nyt tullut kuunneltua niin monta kertaa, että voin sanoa, että biisi kestää kulutusta ja edelleen kuulostaa hyvältä. Otan biisin mukaan autoon, kun lähden parin viikon lomamatkalle. Biisissä niin hyvä groove, että hymyilyttää joka kerta. Synasoolo on loistava!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Evolution Drive - Morning Train 04.05.2005

Evolution Drive - Morning Train
Tyylipuhdas slovari. Mike and the mechanics tuli mieleen laulajan äänestä. Erittäin hyvän kuuloista ja ammattitaitoista tavaraa. Jos itse saisin valita, niin ehkä pelkistäisin vielä entisestään arria jonkin verran. Kertosäkeen lopetusstemmalaulantajuttu oli todella maukas. Joka tapauksessa kannustusta siihen suuntaan, ilmoittaudun faniksi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Different Ape - That is not me 09.04.2005

Different Ape - That is not me
Järkyttävää. En olisi uskonut törmääväni täällä näin svengaavaan bändiin. Pakko se on ilmoittautua faniksi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Putous - Et koskaan oo niinkuin ne muut 11.01.2005

Putous - Et koskaan oo niinkuin ne muut
Ensimmäinen arvioni tällä saitilla ja heti on pakko antaa täysi kymppi ja ryhtyä faniksi. Parasta suomenkielistä poprokkia mitä olen mikserissä kuunnellut ja pesee mennen tullen monet signatut suomenkieliset bändit. Melodiat, lauluharmoniat ja tajuntaan iskevät kitarariffit Ameriikan malliin. Tulen keikalle, jos tulette Helsinkiin.
10