Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 317 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elektroborgå - Clouds 10.11.2013

Elektroborgå - Clouds
Tää toimis meibi paremmin jonku visuaalisen annin kanssa. Kaikenlaista pörinää on tullut kuunneltua, mutta tää ei ole sieltä mielenkiintoisimmasta päästä. Hyvät saundit tossa alussa. Oisin melkeen jättänyt itse paljon minimalistisemmaksi. Puhesample ei iskenyt. Sun pitäis luottaa minimalismin voimaan enempi ja malttaa rakentaa biisejä paljon rauhallisemmin. Täs on liikaa sekoiluelementtejä et jaksais kiinnittää mun huomion.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Kevät ja kesä (Rantasen alternative mix) 10.11.2013

P. M. Kostiainen Project - Kevät ja kesä (Rantasen alternative mix)
Mulle tulee kitaroinnista mieleen Kauko Röyhkä. Vokaaleissakin vähän samaa henkeä, sul ei vaan ilmaisu ole ihan yhtä hyvin (vielä) hanskassa kuin Röyhkällä. Tääkin on suht yksinkertaista sävellyksiltään, mut kuitenkin tosi toimivaa. Melko perinteistä suomenkielistä rock-poppia ja melko toimivaa sellasta. Tasapainoinen kokonaisuus.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele SLIMEMOUTH - Vapaa Mieli Vangitussa Ruumiissa 10.11.2013

SLIMEMOUTH - Vapaa Mieli Vangitussa Ruumiissa
Plussat siitä että sait Charles-sedän fiittaamaan, kerro terveisiä! Tää on sitä Bongzillamaista perussludgea mis on perus-riffit. Ja jumalauta meikä sitten nautiikin siitä. Varmaan just muille ku tälläsille doomstereille vähän turhan ykspuolista musaa, mut mä nautin. Vokaalipuoli on se ikävä heikkous tässä, noi epämääräset huudot ei nyt oikein kolahda päähän kunnolla. Särön lisääminen vois olla jees juttu. Nauratti muuten suomenkielinen nimi ku englanninkielistä samplausta vaan täynnä :D Annetaan kasi, nousis helposti numeron verran ylöspäin jos ois vokaaleissa vähän enempi munaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Täysikuun aikana - Laskeuduimme kuuhun feat R-IQ 04.11.2013

Täysikuun aikana - Laskeuduimme kuuhun feat R-IQ
Aika jamihenkinen pätkä. Täähän rakentuu aika pitkälti ton koko biisin ajan toistuvan pianokuvion päälle soitettujen sooloilujen varaan. Oikeastaan toi huulihrappu sais painua vittuun, tai sit joku vois opetella soittamaan sitä. Sen sijaansaksofonisti ja kitaristi vetää aivan vitun hyvin. Minuahan ei tietenkään kraut-rockin ja stonerin ystävänä mikään toisto pelota, joten en sakota siitä. Huuliharppu vaan on aivan saatanan ärsyttävä. Kolmen minuutin kohdalla tuleva taantumavaihe ois saanut jatkua itseasiassa pidempään. Oisin kaipaillut jotain ambientimpaa kamaa vielä toiseksi neljäksi minuutiksi ja sit tää ois voinut mun puolesta loppua. Ois muuten vitusti paremmat pisteet tällä, mut se saatanan huuliharppu...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Try It Again Sam - Fight The Rabbit 04.11.2013

Try It Again Sam - Fight The Rabbit
Aika menevä psyke-rock riffi heti alussa ja sillä linjalla täs jatketaan. Tykkään tästä aika paljonkin. Kingston Wall -vertaus on varmaa vitunmoinen klise, mut pläjäytetää se taas ilmoille. Kimmon äänes on minul sellanen asennevika et se kuulostaa aina nii vitun Kimmolta et vaikee suhtautua. Täs ei kuitenkaan aiheuta ongelmia. Ehkä vähän liian lyhyt, kaipaisin jotain vähän rauhallisempaa lopetusta ja semmosta maalailua. Hyvä svengi on bändillä, yhteensoitto kertoo ettei oo kukaan ihan ekaa kertaa instumenttiensa äärellä ja kuitenkaan ei ihan yksinkertaisinta ränttätänttää vaikka onkin suht kuuntelijaystävällistä. Jatkakaa samalla linjalla ja älkää ainakaan mitään vitun AOR:ää alkako väsäämään.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pestherd - Weisthor 07.05.2013

Pestherd - Weisthor
Teki pitkästä aikaa mieli kuunnella bläkkistä niin piti laittaa tää soimaan. Vitusti parempi kuin muistan, varmaan eniten fiiliksestä kiinni että miten toimii. Just tällä hetkellä kolisee helvetin hyvin ja ei ollut yhtään niin ylilyövä kuin mitä muistin. Hyvä riffi tos lopussa!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Slash Dementia - Vääjäämättömään itsemurhaan 30.01.2013

Slash Dementia - Vääjäämättömään itsemurhaan
Hui vittu miten kova toi alun riffi. Ei mitään raekttitiedettä vaan perusvarmaa perusmenoa. Tästä minä nautin!

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Decapitated Midgets - Romantic Moonswim in Shit 06.10.2012

The Decapitated Midgets - Romantic Moonswim in Shit
Vitun kova meno! Parasta termin 'goregrind' alla kulkenutta musaa varmaan koskaan. Piti ihan fanittaakki.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Raaka-Aino - Kyl tää täst 05.10.2012

Raaka-Aino - Kyl tää täst
On muuten aika kova. Onks näis sanoituksis joku salakieli käytössä, vai ihan vaan silkkaa dadaa? Biitti on aika nautinnollista kuultavaa kieltämättä, tykkään tälläsestä vähän utusemmasta meiningistä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pestherd - Weisthor 12.09.2012

Pestherd - Weisthor
Tää parantuu selkeesti tosi paljon loppua kohden. Toi eka sointukierrotus ei iske silleen niinko hirveesti, mut sit puolen välin jälkeen tulevat riffit on tosi jeessejä. Ehkä niitä vokaaleja saisi kuulua muuta kuin epäselvästi sieltä taustalta, mut ehkä se sit on joku olennainen juttu täs. Rumpusaundit on kyl aika hämmentävät.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Recycle Bin - Ero 06.07.2012

Recycle Bin - Ero
Ihan hyvin sie vedät. Miksaushan täs kusee eniten kun saundit on mitä on. Mut uudelleenäänitä kato sillee et veä kitararaita ja laulut erikseen ni saattais tulla parempaa jälkeä ehkä. Mut sanotukset oli kivat ja tosi sympaattinen laulelma kaikessa lyhyydessään. Tällänen on kiva vetästä jossain illanistujaisissa muiden iloksi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aamunkajo - Wanderer Part 2 22.06.2012

Aamunkajo - Wanderer Part 2
Oikeestaa ku kuuntelin rauhassa loppuun, ni täähän on jätkän mielenkiintoisin kappale. Oikeasti tää biisi on rakenteeltaan kohtuullisen onnistunut.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aamunkajo - Wanderer Part 2 22.06.2012

Aamunkajo - Wanderer Part 2
Hyvä riffi, täs alkaa olemaan niinku groovia. Tällänen sludgempi lähestymistapa genreen maistuuki oikein hyvältä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele SLIMEMOUTH - Stonah (demo ) 07.04.2012

SLIMEMOUTH - Stonah (demo )
Tulee hassu tunne korvaan, ku kuuntelee noita alun pörinöitä kuulokkeilla. Vitun kovaa jumitusta, toimii aika hyvin tällee väliosana. Tulee Eyehategod mieleen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aamunkajo - Orion 05.04.2012

Aamunkajo - Orion
Tässä alkaa muuten olla rumpusaundi jo ihan miellyttävää luokkaa, ootko siirtynyt toiseen ohjelmaan tai hommannut ihan oikeat kannut? Hyvin on kyl hioutunut tähän muotoon projekti, tällästä vois kuvitella ostamassa demollisen ihan muutenkin, kuin vain tukemismielessä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Isolaattorin misc - Something really suspicious that totally should not be on my bathroom floor but still is 28.02.2012

Isolaattorin misc - Something really suspicious that totally should not be on my bathroom floor but still is
Täs toimis muuten hyvin joku puhesample :_ Tee viel uus versio joka on viimestelty kuultuna. Täs on paris kohtaa nimittäin aika makeeta saundia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele J-Kill - Redemption Is On It's Way 20.02.2012

J-Kill - Redemption Is On It's Way
Pearl Jamin akustinen kellaridemo ysärin alusta? Siltä ainakin vahvasti kuulostaa, kitarat soi tässä ihanan bluesisti ja räkäsesti. Jäbän vokaalit on kyl niin grungea kun voi vaan olla, tykkään. Harmi et tän projektin laatu on muutoin aika vaihtelevaa, kaipais tällästä tasasta laatua enempi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aivolävistys - Sätkynukkehuorat 03.02.2012

Aivolävistys - Sätkynukkehuorat
Saaks esittää toiveen, et täst lähtien enempi ska-poljentaa biiseihin sen hooseen lisäks? Toimii nimittäin kuin polttopullo virastoon.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Obedient Chaos - Ignorence (?) 23.01.2012

Obedient Chaos - Ignorence (?)
Metalcoreksi kyl harvinaisen jeessiä. Kuulostaa mun korvaan vaan vähän modernimmalta death metallilta. Johtunee varmaan positiiviset just äänimaailman karuudesta. Puuttuu kaikki munaanpuhaltamissoundit ja "Attack! Attack!" - vibat, mitä genre useimmiten tuo mieleen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Heijala - Lyhytelokuva 24.09.2011

Heijala - Lyhytelokuva
Isot assosisaatiot miulla tulee Yarin suuntaan, samanlaista mies ja piano - meininkejä. Kyl sitä kestoakin ois joo saanut olla enemmän kun niin lupaavaa jumittelutunnelmaa on ilmassa, mut ei sitten saatana. Oisin kyllä kuunnellut ihan mieluusti pidempäänkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - helppo elämä polte & Juliet jonesin Sydän 10.09.2011

POLTE - helppo elämä polte & Juliet jonesin Sydän
Kitarasaundi on aikas kammottava ja muutenki miksaus on aikas vituillaan jotenkin. Ei kyl mitenkään tuonut mitäään uutta siihen alkuperäseen biiisin, Hyvärinen vetää tässä melkeenpä paskemmin. Ei oo energiaa ja uutta aaltoa, vaan semmosta iskelmärokkia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stonecrust - Savu 13.08.2011

Stonecrust - Savu
Tää on tiukka. Suomenkielellä melkeen toimii paremmin, kuulostaa huomattavasti uniikimmalta. Laulaja vetää kyl hyvin, just sopivaa Saint Vitus-ulinaa. Äänimaailmaa sais tässäkin hioa, enempi MUNAA noihin soundeihin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stonecrust - We, The Absurd 13.08.2011

Stonecrust - We, The Absurd
On ainakin Electric wizardit ja Black sabbathit kuunneltu. Saundimaailma vaan on liian demomainen ja tähän myös kaipais jotain potkua. Nyt kuulostaa vähän liikaakin EW:ltä. Mikä siis sinänsä on vain ja ainoastaan etu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Weird Dream - Witches Pipe 17.07.2011

Weird Dream - Witches Pipe
Täs onkin jo makee budibasso.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Weird Dream - Weird Dreams part I 17.07.2011

Weird Dream - Weird Dreams part I
Vois tän kuitenkin miksata kuntoon vaik oiskin vähän vähemmän TRVE. Pystyis niinko ihan biisiin keskittymään kun kuulisin siitä jotain.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Speedy Jonzales - Laadukast Paskaa (Battle Round 2 - Talizo) 11.07.2011

Speedy Jonzales - Laadukast Paskaa (Battle Round 2 - Talizo)
Ööh... Minen nyt punkkimiehenä mistään mitään tiiä mut eiks hip hopissa oo ideana niinku et ois niitä riimejä?

Kommentti kappaleesta Kuuntele TAR - 10 000 22.06.2011

TAR - 10 000
Sanotaanpa vaan et ei vittu tää tappaa. Hitaasti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele RYTMIS - Näin On Marjat 04.06.2011

RYTMIS - Näin On Marjat
Paskempaa ku Rytmihäiriön levyt ennen Unea.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Monoacid Soundsystem - Mono Document 03.06.2011

Monoacid Soundsystem - Mono Document
Jotenkin tää pauke kaipais syvempää bassoa että toi toisto toimisi kunnolla. Aattelin kyl vetää kunnon yhen miehen reivit tässä ja olla kahvin voimalla nukkumatta siihen kuuteen saakka aamun asti ainakin. Biisi kunnossa, mut saundit kusee. Saatana! Ihme kommentointia, kun kaikki tietää ettei tekno mitään vitun melodioita ole koskaan kaivannut. kaikkea muuta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Acid Sailors - Craptzor 02.05.2011

Acid Sailors - Craptzor
Riffi on käytetty tuhat kertaa koska se toimii. Ja vokaalit tappaa myöskin. Ai että. Lisää tätä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele gobkooh - built for love 01.05.2011

gobkooh - built for love
Vitun hienoa ja perinnetietoista stoneria, siitä kyllä propsit. Ois kympin arvonen jos toi miksaus ei ois noin ärsyttävän munatonta. Mut näin se kuuluukin tehä, jeah.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Drowned In Salt - 88/14 - Sieg Heil! (Give Me Back My Symbols) 25.03.2011

Drowned In Salt - 88/14 - Sieg Heil! (Give Me Back My Symbols)
Helvetin kiva että joku jaksaa neofolkkiakin vääntää. ja tää on miusta aika toimivaa. siks onkin sääli että tää on näin kämänen demo, mie halajan parempaa äänitystä kun tästä puuttuu se paljon puhuttu muna.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Fërtility Cült - Cosmic Kaishakunin 14.01.2011

The Fërtility Cült - Cosmic Kaishakunin
Aivan saatanan hieno biisi. Näennäisestä raskaudestaan huolimatta tässä biisissä on runsaasti kikkoja ja toi junnaavuus on ihan helvetin psykedeelistä iloittelua. Ja saksofoni on tajuttoman kaunis tuolla pörinän taustalla luoden kontrasteja muuta paahtoa vasten. Oisko fyysistä julkaisua saatavilla?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aamunkajo - Transmissio 12.01.2011

Aamunkajo - Transmissio
Vittu mie digsin noista sanotuksista. Vähän enempi mielenkiintoisuus kuin perus 'tuskakärsimysplaaplaaplaa' - löpinät. Lisäksi lievä riitasointujen käyttö riffeis on aika nannaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Büfo - Ei ulos pääsyä 30.10.2010

Büfo - Ei ulos pääsyä
Uhhuhuhu.... Älyttömän kova rumpusaundi tossa alussa. Muutenkin soundimaailma on ihmeen selkeä. Teknisyyttä löytyy jsut sopivasti. ENT-vaikutteilta en voi vältyyä. Ehkä vähän enempi munaa sais kuitenkin olla...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Horros(HC) - Religion for War 06.08.2010

Horros(HC) - Religion for War
Uh! Kunnon vanhan koulukunnan mättöä. Tulee etäisesti Hellshock mieleen, mut kai tää enempi ENT:ltä kuulostaapi. Vittu tätä on kakskyt vuotta ihmiset tehneet, ni mitä sitä turhaan muuttamaan. Asenne on kohdallaan ja energiaa löytyy.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele TAR - Green Masters 05.08.2010

TAR - Green Masters
Vittu että on möhee saundi. Aivan jumalattoman tiukka stoner-riffi ahdistuneiden sludge-karjuntojen kanssa. Vähän niinku et Eyehategod goes Alabama thunderpussy. Eli vitun tiukkaa. Sooloja myöten. Rumpali vetää kans ihan vitun hyvin, tyylitajuisia fillejä eikä ole muutenkaan mitenkään tylsää perusjunttaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Above A Friend's Grave - Together We Stand 22.07.2010

Above A Friend's Grave - Together We Stand
Mie nyt annan tälleen hieman asiantuntevamman kommentin kun oon genren parissa alkanut viihtymään enemmänkin tossa viimeaikoina. Jotenkin toivois enemmän näppäilyä ja nimenomaan hitautta. Vokaalit vois olla etäisemmät jotenkin nyt ne menettää tehoaan. Mut ois tiukka jos ois silleen maltillisempaa soittoa. Toi alun näppäily ois saanut kestää pidempään vaikka.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Appendix® - Kuitenkin kuolemme 30.06.2010

Appendix® - Kuitenkin kuolemme
Ah... Nostalgiaa tässä tulee vaikken julkaisemisvuonna ollut edes syntynyt. Mutta isoveljen kautta tuli viitisen vuotta sitten kuultua toi toi Raha ei oo mun valuuttaa ja iski kyllä ihan vitun kovaa. Tässä on kyllä jotain saatanan nättiä vaikka aika rujo biisi noin päällisin puolin on. Ajatonta uhoa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kiitolliset kansalaiset - 1,000,000 piripäätä 26.06.2010

Kiitolliset kansalaiset - 1,000,000 piripäätä
Vittusaatana! Tästähän tulikin mulle varsinainen juhannushitti. Soinut repeatilla täs jonkin aikaa :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Posse Conspiracy - HUHTASE NIKO 19.06.2010

Posse Conspiracy - HUHTASE NIKO
Vitun kovaa rapcorea. Ja sanat ihan vitun kovat. Jumalauta. Ei ossa muutaka san.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aamunkajo - Maailman toinen puoli 19.06.2010

Aamunkajo - Maailman toinen puoli
Ah. Aivan mahtavaa kitarointia alussa. Yksinkertaisesti vitun tiukkaa. Saundit on just siinä rajalla että lyövätkö yli ja se toimii ihan vitun hyvin. Vokaalit on miksattu myös kivan alas ja se antaa sellasen kivan 'haudan takaa' - efektin. Konerumpujen auttamaton paskuuskaan ei häiritse näin alasmiksattuna. Kitaravallit pääsee oikeuksiinsa. Tykkäilen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gian - Nuclear War Now 17.05.2010

Gian - Nuclear War Now
Vitusti mielenkiintosempaa kuin punkkirässi yritelmät yleensä. Huuto on oikeasti räkästä, riffit mättää turpaam kunnolla ja tuplabasareilla höystetty yksinkertanen rumputyöskentely iskee. Panisinl.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Enter the Pain - No-Reason Hate 17.05.2010

Enter the Pain - No-Reason Hate
Tää on jo ihan vittu ultimaattista stoneria. Soitto on tän alan saralla sieltä teknisimmistä päästä. Ja laulu on just sopivan maskuliinista hoilausta. Tätä ikuunnellessa voi kuvitella ajavansa läpi USA:n etelävaltioiden avoautolla ja pilvessä. Just tällästä tunnelmaa sitä yrittää tavotella kesäpäivinä kaljotellessa. Ei ole millään vitun väliä, kuhan riffit toimii.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Enter the Pain - Halo of Flies 17.05.2010

Enter the Pain - Halo of Flies
Alkaa iha nvitun tiukalla wawwah-introlla ja siirtyy kitaraan ja kivan nastyihin lauluihin. Uh. Stoneria isolla ässällä. Vittu mitään kikkailuja, tää on just sitä mistä pohjimmiltaan pitäis kunnon rokissa olla kysekkin. Valitettavasti tuntunut se ydinajatus hukkuneen useimmilta ihmisiltä. Lauluihi nehkä hieman enemmän raivoa, mut muuten ihan saatanan täydellinen.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Maria. - Hiljaisuus 12.05.2010

Maria. - Hiljaisuus
Ihan saataanan tiukka. Oon liian kännissä kommentoidakseni justy nyt, mut mistä tän demon saa?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haggis - Felt 11.05.2010

Haggis - Felt
Nazi Death Camp goes post punk. Siltä tää kuulostaa. Toimii.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Maria. - Pien 11.05.2010

Maria. - Pien
Alkanut iskee tää biisi pikkuhiljaa yhä enemmän ja enemmän. Alun Killing joke ja Amebix - vaikutteinen bassoriffi on iha vitu tiuak. Kitarointi komppaa loistavasti tota bassojunnausta ja rummut on sopivan eleettömät. Vokaalisuorituksiin kaipais vähän enemmän vittumaisuutta, mut kelpaa tää näinki. Tulee melkoisesti Joy Division mieleen. Lukuunottamatta säröbassoa. Toimii.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Valium for Van Gogh - Dead Roses 10.05.2010

Valium for Van Gogh - Dead Roses
Aah. Vitun kivaa shoegazea joo. Sopivan räkästäkin. Vokaalit on just sellaset poisaolevat ja 'hämyiset' kuin kenkiintuijottelurockiin sopiikin. Enemmän ois vaan sellasta 'Wall of sound' - efektiä kaivannut. Énemmän efektoituja kitararaitoja ja huminaa, ni ois täydellinen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Valium for Van Gogh - Opium (Blue Bird) 10.05.2010

Valium for Van Gogh - Opium (Blue Bird)
Jottain näistä saundeista inistään, mut miusta toimii ihan hyvin. Vokaalien sietääkin olla pinnassa kun ei nyt niin virtuoosimaista soittoakaan ole et mitään olennaista jäis kuulematta. Sanotukset on aika taattua nistiromantiikkaa. Tulee vähän William Burroughsin kirjat mieleen. Kaikenkaikkiaan sellasta aneemista rockailua et vois subutexharhoissa makaavan laiskan hämyn tällästä päästelevän sohvalla maaten.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hautakumpu - Vuorten vielä ollessa nuoria 04.05.2010

Hautakumpu - Vuorten vielä ollessa nuoria
Aah... Kunnon bläkkistä 80-luvun alkupuolen malliin. Heti tulee Darkthronen ekat bläkkislevytykset mieleen ja vokaalit muistuttavat Mayhemin ekaa EP:tä. Raivokasta ja vitun energistä mustaa metallia. Arvostan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bow at the Altar of the Riff - Evil Witch 03.05.2010

Bow at the Altar of the Riff - Evil Witch
Alun bassosaundi on aika jumalainen. Toi soitin kerrosten lisääminen on tietty aika hyväksi todettu, mut jotenkin jättää vähän tyhjäksi. Vokaalit on kyllä helvetin kiehtovan kuulosta määkimistä. Tulee etäisesti kurkkulaulanta mieleen tästä. Ei ole oikeastaan rankka tää kipale, vaan sellasta omintakeista herkkyyttähän tästä aistii. Kaikki kivat yksityiskohdat ja pörinät tukee ihan vitun hyvin kokonaisuutta. Tykkäsin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bow at the Altar of the Riff - Metal Funeral 03.05.2010

Bow at the Altar of the Riff - Metal Funeral
Jo alun riffi on aika erikoisella tavalla nätti ja herkkä. kaiutettu laulu toimii kans aika jumalaisesti. Todella ylvästä tunnelmaa eikä vokaalien pidäkkään sitä huomiota viedä. Helvetin hienosti toimii tuo soolo kanssa. Nopeampi tempo oli tietty odotettavissa kun kuuluu tähän kaavaan perinteisesti. Vähän omasta mielestäni rikkoi tunnelmaa, mut ei haittaa. Ihan menevää heviä tääkin. Olisin kyl toivonut apokalyptisempää lopetusta, mut toimii tää näinkin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Diskelmä - Silence 27.04.2010

Diskelmä - Silence
Ohhoh. Ihan tulee intron perusteella Manowar mieleen (paitti et parempaa epiikkaa) mut sit iskee toi jumalattoman hyvänkuulonen ratsastus D-beat käyntiin. Aivan saatanan tiukka kipale.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Diskelmä - Bloody Tears 27.04.2010

Diskelmä - Bloody Tears
Aivan vitun eeppistä crustinpauhausta. Rumpali osaa duuninsa ja soolokitarat on jumalaiset. Rokkaavampaa kuin Driller Killer ja vihasempaa kuin Amebix. Kunnioitan. Syvästi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kellaricore - Dachshund 24.04.2010

Kellaricore - Dachshund
vitun asiallista stoneria. Sopivan happosta ja junnaavaa riffittelyä, toimis jollain pikkasen karheammilla lauluilla Motörheadin tyyliin. Jos tällästä levyttäisit(te) levyllisen verran, niin ostaisin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aivolävistys - Systeemi on kivenheiton päässä 24.04.2010

Aivolävistys - Systeemi on kivenheiton päässä
Huomattavasti munattomampi saundi kuin noissa vanhemmissa kipaleissa. Tää nyt on tällästä ysärihooseeta, mikä menee itelläni ainakin ihan vitun helposti ohi. Lyriikatkin on niin tollasta kasikkakkosuhoa, et ei vaan jaksa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Paha Karma - Valehtelija 12.02.2010

Paha Karma - Valehtelija
Yleensä tämmönen metallihoosee ei iske, mut tää on sopivan pomppuilevaa ja kieroa, et iskee jopa. Puhtaat voksut on kans kivan eleettömät ja toi vingutteluriffi iskee kybällä. Tiukkaa ol.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mosh Angel - Tormentor 25.10.2009

Mosh Angel - Tormentor
Kunnon äkäistä Bläkkis-vaikutteista rässiä. Vokaaleista tulee mieleen Bathory ja soitannasta Sodom. Mitäs vitun muuta tästä voi sanoa?
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Distorted In Eclipse - Beyond Reality 19.08.2009

Distorted In Eclipse - Beyond Reality
vitun tiukkaa tuommosta folkahtavaa. Oikealla tavalla eeppistä. Kyl tää enempi jotain neofolkkia bläkkis-mausteilal onpi. Tosi eeppinen ja kaunis tunnelma onpi, mukavaa menoa. Emmie osaa muuten tätä kommentoida.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kotapo - Dreamcatcher and a gasp of a mothwing 07.08.2009

Kotapo - Dreamcatcher and a gasp of a mothwing
Tässähän tulee vallan ylpeäksi, kun oman teoksen pohjalta ihan tälläsiä1 On muuten vitusti parempi kuin alkuperänen versio.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aamunkajo - Hukkuminen 20.07.2009

Aamunkajo - Hukkuminen
Konerummut ja riffit kuulostaa tässä huomattavasti paremmalta. Vokaalit vähän liian pinnalla, muuten olis lähes täydellinen biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aamunkajo - Hukkuminen 12.08.2009

Aamunkajo - Hukkuminen
Joo, kyl nyt on vähän vähemmän pinnassa noi voksut. Kyl ny ol hyvä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aamunkajo - Hetki pimeää 20.07.2009

Aamunkajo - Hetki pimeää
Tätä lisää! Heti alusta alkaen aivan saatanan hyvä tunnelma. Tämä on kyllä aivan mahtava biisi. Vokaalitkin sopii loistavasti tunnelmaan. Et ole neofolkkia ajatellut alkaa soittaa?
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Obizeth - Elämäviha 26.07.2009

Obizeth - Elämäviha
Täsä on oikein kaunis tunnelma. Sanatkin on hyvät. ALussa nuo vokaalit tökkii, mutta sitten paranee huomattavasti. Emmie oikein osaa mitään sanoa tästä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele -sihiL - Hamthraxxx 25.05.2009

-sihiL - Hamthraxxx
Aika häiritseviä nuo epärytmit mitä tässä viljellään... Soundit ehkä turhan muovisia, mutta se on varmaankin ihan harkittu osa tätä estetiikkaa? Itselleni menisi ehkä parhaiten jonkinlaisen visuaalisen kokemuksen kanssa tarjottuna...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Posse Conspiracy - Tuplapotti 19.04.2009

Posse Conspiracy - Tuplapotti
..jooh tota tos oli tosi hyvät riimit... ..ja sit toi... Riimi joo... Biitti oli tosi kiva. Ja hauskat sanat joo... Yhym.. ...joo peace multaki...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kotapo - Muistio 19.04.2009

Kotapo - Muistio
kaunista :')
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Valium for Van Gogh - Green Tea and Boiled Beans Where Grafton Street Meets St Stephen's Green 05.04.2009

Valium for Van Gogh - Green Tea and Boiled Beans Where Grafton Street Meets St Stephen's Green
Alun riffistä tulee mieleen 4 Skinsin ACAB. Mut joo, sit ei enää häiritse tuo seikka. Tuo syna on vähän outo, mut sopii yälläseen avantgardistisempaan tunnelmaan. Vokaalit on vähän liian alhaalla. Ton lopun beatboxin ideaa en ymmärrä. On täs enemmän tunnelmaa, kuin noissa parissa edellisessä piisissä, mut kaks ekaa on ehdottomasti parhaimpia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Inkvisition - Decay And Disappear 06.04.2009

Inkvisition - Decay And Disappear
Keskitemponen junttaus kuulostaa ihan vitun kovalta. Rummut sais olla kovemmalla. Voksut on ihan kivat, mut tästä puuttuu sellaset brassibläkkikselle tyypilliset "Uh!" huudahdukset. Sopisivat nimittäin täydellisesti tähän. Vitunmoinen tuomopiopäivän pasuunahan tässä soi. Ehkä nuo vokaalit voisivat olla vähemmän särötetyt. Tietenkin tietynlainen luonnoton tekniikan hyväksikäyttö sopii tälläseen musiikkiin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kooma Tuotantoa Ab - Miditila 21.02.2009

Kooma Tuotantoa Ab - Miditila
Itteasiassa sopii helvetin hyvin tuo vähän tönkön tuntunen urku. Ihan hauskan kuulonen onpi...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hominis Altae - Hominis Altae 29.01.2009

Hominis Altae - Hominis Altae
Alusta alkaen on vitummoista pörinää, joka on aina jees juttu. Hieman menee ambientmaisemman fiiliksen puolelle tuo ulosanti. Vokaalit kuuluu silleen jännästi tuolta takaa. Itseasiassa vähän liiankin takaa. Saisi olla enemmän pintaan miksattua. Kyllä tässä on vahva kokeellisuus mukana selvästi ja minimalismi on viety todella pitkälle. Monotominen rumpu ei kamalasti häiritse ja noista laulu-osuuksista tulee mieleen Metsatöll. Ihan jeesh bläkkis-ambient surinaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Nihilisti 15.02.2009

Kalashnikov - Nihilisti
Ihan hyväntuulisen kuulosta poppia. En vaan tykkää tosta konevinkunasta, jotenkin ei sovi joukkoon. Laulajasta tulee kanssa mieleen joku laulaja, jota en nyt muista.... Ihan mukavan kuulosta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kiitolliset kansalaiset - Hulluus, häpeä ja kuolema 11.01.2009

Kiitolliset kansalaiset - Hulluus, häpeä ja kuolema
Vitun kaaottisen kuuloista. Ihan hyvää kamaa. Laulaja on vähän huanon kuuloinen. Sais olla rpikkasen ärtsympää.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Miss Sour - Dangerous Love 25.12.2008

Miss Sour - Dangerous Love
Huonot örinävokaalit, eikä tuo naisvokalistikaan oikein iske. Emt. ei oikein iske tämän genren musiikki. Aika tylsää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mental Masturbation - Lauantaikäsitys 26.12.2008

Mental Masturbation - Lauantaikäsitys
Jänään kuuloista noise-pörinää. En voi muut sanoa, kun että on ihan vitun tiukkaa. Ei kylä kuulosta yhtään Stylofonilta, mut ei mtään väliäh---
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haava (ReMixit) - Casio SK-1 scream improvisation in Ö-Minor 14.12.2008

Haava (ReMixit) - Casio SK-1 scream improvisation in Ö-Minor
Mukavan kuuloista melodista vinkunaa, mutta ikävän lyhyt. Itseasiassa tuota voisi oikein hyvin käyttää looppina jossain pidemmässä biisissä. Pituutta jäi todella kaipaamaan, mutta melko spontaani rykäisy kaiken kaikkiaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nescient - The Fall of Akshath 20.04.2009

Nescient - The Fall of Akshath
Ihan kauniin kuuloista ambienttia. Drone doomiksi en tätä ihan sanoisi. Enemmän tuollaista Lustmord-tyylistä pörinää, mikä ei tietenkään ole huono asia. Piano sopii ihan hyvin osaksi kokonaisuutta, en tuosta melodiasta niin osaa sanoa, että kummoinen. On kutienkin niin pieni osa kokonaisuutta. Välillä se kuulostaa vähän turhaltakin, saisi ottaa pois tuossa noin 4 minsan paikkeilla... Eli hieman liiankin pienovaltainen biisi kuitenkin... Tuo välillä soiva ulina on mannaa korville. Sopii loistavasti biisiin. Ehkä pianoon olisi saanut pistää kaikua tai muuta, niin saisi enemmän mielenkiintoa kyseiseen instrumenttiin. Kyllä tätä biisiä ihan ilokseen kuuntelee. Nuo suhinat ovat tässä ehdottomasti paras osa. Ja tuo salamointi lopussa kuulostaa ihan perkeleen hyvältä. Sen sijaan sen jälkeen tuleva urkusoundi jättää vähän ristiriitaisen tunteen. Sen voisi tietenkin kuvitella jonkinlaisena 'aurinkona ukkosen jälkeen'

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mengele Blue Eyes - [/machinalypse] 25.11.2008

Mengele Blue Eyes - [/machinalypse]
Nytton basarissakin munaa. Kunnon industrialperkat, vaikkakin tuo syntikka on ehkä hieman lälly. Mut ei hätiä mitä. Lähtee liikkeellee kunnon pätkintärytmeillä. Perkussiot ilahduttaa minua erityisesti, tosin ne jäävät hieman liian taakse.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mengele Blue Eyes - [/machinalypse] 25.11.2008

Mengele Blue Eyes - [/machinalypse]
Öh, juu... Meni väärälle biisille tuo äskeinen kommentti (piti mennä tuolle "Valapatto" - biisille) Mut kommentoidaan nyt tätäkin. Kunnon tehdassaundit, hieman ambienttia ja noisea on selvästi sotkettu. Ikävän lyhyt vain.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mengele Blue Eyes - Tekstiilikaksonen 25.11.2008

Mengele Blue Eyes - Tekstiilikaksonen
Alussa liveää mamoilua. Sit iskee lujasti kunnon säröbasso, uh. Aluksi ajattelen, että onko tuo taakse jäävä mutina sitä laulua? Ei, se onkin vähän vähemmän taakse jäävä mutina... Ehkä hivenen kovemmalle olisi saanut puhetta laittaa. Muuten ihan jeesh biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - Wallpaper Screaming 15.02.2009

TOB - Wallpaper Screaming
No joo... Bluesia, iskee aina. Emmie oikein sen kummemmin osaa tätä kommentoida. Laulaja hoitaa hyvin asiansa. Toi rockimpi kohta iskee aiak tiukasti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Pato 15.02.2009

Kylmän Raudan Sepät - Pato
Tulee vähän Etulinja ja Kotiteollisusu mieleen... Ihan mukavaa heviä. En mie osaa tätä sen kummemmin kommentoida. Ehkä vähän liiankin raskasta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Exitium Aeterna - Declaration Of Our Eternal Empire 24.12.2008

Exitium Aeterna - Declaration Of Our Eternal Empire
Aika tiukka meininki. Tykkään runmmuista ja kitara on just niin asenne-kamaa, kuin osas odottaakkin. Oikein virkistävää kellaribläkkistä. Vokaalit toimii ihan saatanan hyvin. Vedetty äänensärkijän läpi?
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele HÖSTDAGJÄMNINGEN - HÖSTDAGJÄMNINGEN / SYYSPÄIVÄNTASAUS 24.10.2008

HÖSTDAGJÄMNINGEN - HÖSTDAGJÄMNINGEN / SYYSPÄIVÄNTASAUS
Tästä tulee vahvasti Lustmordin teokset mieleen. Itse diggailen erittäin paljon tämänkaltaisia alle neljäminuuttisia vahvoja elementtejä sisältäviä leijailuja. Nuo konepörinät yhdistettymä syntikkaleijailuun toimivat todella hyvin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Golgata ¨ - Tulevan ajan virsi 21.10.2008

Golgata ¨ - Tulevan ajan virsi
Vitun hyvä meininki... Tulee vähän Lähdön aika mieleen. Just sopivan agressiivista ja räkäistä sludgea, tälläsestä mie pidän. Ja vaikken sanotuksista mitään tiiäkkään, niin ilmeisesti kyseessä on tälläinen reipas "vittuakos tässä, ku kuitenki kuallaan" - meininki :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nescient - Soundcheck 26.11.2008

Nescient - Soundcheck
Njaah. Aika melodista. Pahon pitely kuulostaa pikemminkin rimpuilevan neitsytkitaran kanssa suoritetusta haureudelta. Mutta ihan kivaa pörinää. Selkeitä melodioita todellakin on, mutta se on ihan kiva asia välillä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MAP - Breaking the Form 16.10.2008

MAP - Breaking the Form
Ihan menevää stadion-rockia. Laulaja ei iske. Ja noi synat on jotenkin vaivaannuttavan kuuloset. En diggaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele - E - - Suicid-e 22.02.2009

- E - - Suicid-e
Rääkynä sais olla ehkä vielä vähän enemmän tuskallisempaa. Mut kyl tää näinkin toimii. Vähän tulee saundeista joku midi-tekno mieleen, mut ei sekään oikeastaan haittaa. Taustalaulajista en tykkää yhtään, hyi.. Vähän niiden osalta Metsatöll-tyyliä mukaan, kiitos.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele -sihiL - Worse 25.08.2008

-sihiL - Worse
Melkoisen räkäset särövokaalit toimivat hyvin. Melodia on tietokonepleimäinen ja sopivat loistavasti särörytmien päälle. Eipä täsä muuta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Karnakian - White Star 30.08.2008

Karnakian - White Star
Perusheviä. Laulu ei vakuuta, melkoisen tylsän kuuloista. Ei iske.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marccus - Tara 30.08.2008

Marccus - Tara
Ihan kivaa riffittelyähän tämä on, muttei muhun oikein iske. Laulu on ihan kiva ja erillainen. Kai tää sitten johonkuhun iskee.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dilligafs - Saturday night brawl 07.09.2008

Dilligafs - Saturday night brawl
Folk-vaikutteet tuovat yhä enemmän mieleen Oi Polloin skotti-anarko-tyylin, varsinkin kun tyyppien uudemmalta levyltä löytyy yks tai kaksi selvää folkkia sisältävää raitaa. Jatkakkee samaan malliin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele AlfaKallen vanhat - Let\'s Make A Train 30.08.2008

AlfaKallen vanhat - Let\'s Make A Train
Onko tämä jonkinlaista psykedellistä Monotrack - technoa vokaaleilla? En tiiä, mutta aika meluisa ja avantgardistinen teos. Arvostan. Voksut toimii hianosti.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Karnakian - Fire Within 12.08.2008

Karnakian - Fire Within
Ärsyttävät vokaalit. Musiikillisesti ihan normaalia Alternative Metallia. En ehkä ole alan asiantuntija, mutta mun mielestäni tää ei edes ole erityisen Progressiivista.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tuma - 2004 -2011 (kaikki vanhat) - Tuma&Nolla-Verestetään muistoi 04.08.2008

Tuma -  2004  -2011 (kaikki vanhat) - Tuma&Nolla-Verestetään muistoi
Mä en ymmärrä tän tyyppistä hip hoppia. Biitti on kyllä ihan ammattimaisesti toteutettu ja arvon räppärit kyllä suoltaa kaiken ilmoille oikein mukavasti, mutta eikös lyriikoissa pitäisi yleensä olla joku idea? Tämä jäi vain normaaliksi 'jaah, jaah. Kellareiden kasvatit' - uhoamiseksi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele vanhat ehjät - Eyedrops 12.08.2008

vanhat ehjät - Eyedrops
Hieman tulee psykedeellinen rock mieleen, mikä on tietysti aina plussaa. Ihan O.K. biisi, hieman Grungreakin taitaa olla mukana.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele vanhat ehjät - Please Don´t Sleep 30.08.2008

vanhat ehjät - Please Don´t Sleep
Laulaja ihan mukavan kuuloinen ja musiikkikin toimii. Kylä tässä hittiainesta onpi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele vanhat ehjät - Instead 12.08.2008

vanhat ehjät - Instead
Tiukka riffi. Hieman 60 - luvun tunnelmaa, oikein hausakn kuuloista. Tykkään.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ever Since The Day - Forever 12.08.2008

Ever Since The Day - Forever
Tää onkin aika Hard Rockkin suuntaan menevää. Tälläsissä biiseissä vokaalit on mulle aika tärkeät ja ne ei nyt vakuuta.

Sivu: 1 2 3 4