Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 179 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele H4Z - You Wanna Stay 14.05.2014

H4Z - You Wanna Stay
AIvan törkeen hyvin toimii vielä 12 vuoden jälkeenkin!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele JKM Electrocutes - Helsinki Fashion Xmas-sale 10.03.2013

JKM Electrocutes - Helsinki Fashion Xmas-sale
Erittäin tunnelmallinen ja teknisesti puhtaasti toteutettu biisi!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele N-Tee - From Within 10.12.2012

N-Tee - From Within
Hyvät melodiat biisissä kyllä, tykkään!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kaatopaikka - Vanha pieru 16.11.2012

Kaatopaikka - Vanha pieru
Eksyin tänne kaikkien vuosien jälkeen ja spottasin taas tuon omistuksen! :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele Protush PS2 Production - Airshock 09.10.2011

Protush PS2 Production - Airshock
Pistetään harkintaan :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Outset - Yaramar (Extended Version) 20.07.2010

Outset - Yaramar (Extended Version)
Positiivisesti kyllä yllätyin :) Ei sillä että muut biisisi missään tapauksessa olisivat huonoja olleet, mutta muutama aiempi ei oikein ollut makuuni sitä tuttua vanhaa outsettiä mitä mm stay with energy edustaa. Tässä oli taas sitä hyvää pirteätä fiilistelyä hyvine saundeineen ja spiikkeineen! Tuo "aikamoista settiä" spiikki oli ehkä vähän väärä tähän biisin kun muuten englantia tuli korviini. Efektoidut "lalalaa" osuudet sen sijaan kaikessa yksinkertaisuudessaan toimivat oikein hyvin. Pituudeltaan radio edit oli enemmän makuuni mutta mitä sitä valittamaan kun molemmat kerta löytyy täältä :) Innolla odotan lisää outsettiä ja toivotaan että tää mikserikin tekis comebackit elävien kirjoihin :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Distrance - Chocolate Rain (Dreammachine & Distrance remix) 07.01.2010

Distrance - Chocolate Rain (Dreammachine & Distrance remix)
AIvan mahtava meno! Aluks ku voksut iski nii vähän WTF olo mutta perhana nehän toimii hienosti omalla huumorillaan. Ei tälläsiä ekoisen piristäviä pläjäyksiä nykypäivä usein löydä! Miksaus, rakenne, efektit ja etenkin melodiat AIVAN MAHTAVIA ja pistää hymyilyttämään hyvällä tavalla =D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sunfall - The Reason of Return (Sunfall Original Mix) 28.12.2008

Sunfall - The Reason of Return (Sunfall Original Mix)
Tuo children kyllä väkisinkin tuli mieleen ehkä turhankin voimakkaasti. Ei siinä mitään sinänsä, vanha loistava biisihän se on ja pidän vieläkin erittäin paljon. Jos pianon melodia olisi vielä ollut samanlainen niin remixihän tämä siitä olisi ollut mielestäni :p Joka tapauksessa niin ei onneksi käynyt vaan piano pistää biisin aivan omakseen! Saundit kaikinpuolin todella hyvät ja selkeät. Miksaus laadukasta ja vaihtelua riittävästi. Biisi myös eteni mielestäni juuri nautittavalla nopeudella. Rakenne muuten hyvä mutta suvannon kohdilla parit kohdat hieman "katkaisevat"/"töksäyttävät" biisiä. Ehkä niihin pieni hionta olisi paikallaan (lisää efektejö ehkä?). Kokonaisuutena tykkäsin tästä heti alusta loppuun asti eikä mitään kummenpaa moitittavaa ole. En tiedä oliko tuo children ollut tarkoituksella noin vanhana vaikuttajana tässä mutta ei se biisiä missään nimessä huononna :) Kokonaisuutena kiitettävä tuotos ehdottomasti!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Distrance - Vibe 04.12.2008

Distrance - Vibe
Kerrassaan maukas pläjäys :) Siinä ja siinä oliko mennä vähän turhan härsikiksi mun makuun niiden Vibessejen aikana (jos tolla nimellä nyt ees viitattiin kyseiseen "kello"ääneen). Mutta suvanto taas pisti nousu vaihteen päälle ja kovaa! Melodiat olivat kyllä kaikkine harmonioineen mun makuun. Valitettavan vähän nykypäivän biiseissä enää kuulee tuollaisia selkeitä energisiä meloja jotka jopa voi jäädä soimaan päähän hyvällä tavalla ja jos kuulee niin se on yleensä jotai eurokikkeliä HUOM tämä ei ollut =) Rakenne oli kyl perus jälleen kerran mutta siitä en tässä miinusta pistäisi kun toimi hyvin. Ehkä jotain lisäkuvitusta taustalle olisi saanut vielä ängettyä mut mitä turhia.. Tämä oli jo taasen sulta suoritus johon ei monet ihan helposti yllä! :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele E-Studio - Face on the Book (FaceBook&YouTube CLUB ANTHEM!) 13.08.2008

E-Studio - Face on the Book (FaceBook&YouTube CLUB ANTHEM!)
Täytyy kyllä myöntää että erittäin positiivinen löyty tää zipale! Lähti aamu kyl hyvin käyntiin ku pistin soimaan :) Sanoituksien aihe jotenkin koominen mutta samalla kyllä hauskakin ja voksut toimivat erittäin hyvin. Rakenne hyvä jonka loppunostatuksesta tykkäsin erityisesti. Melodiat kanssa toimivat kivasti mitään isompaa sisälläni herättämättä mutta voksut korvaavat sitä kyllä täysin! Rumpupuolella olisin kaivannut enemmän potentiaalia.. Ainakin tehokkaampi basari mielestäni olisi tarvittu.. muuten ei silläkään saralla moitteita :) mutta kokonaisuutena hieno biisi joka jää ihan ensikuuntelemalta soimaan päähän! =)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele C-4 - Arto Aaltonen - Anthem (demo 1) 16.07.2008

C-4 - Arto Aaltonen - Anthem (demo 1)
no juu.. aika samoilla linjoilla tuon siikin kanssa olen.. hyvin tykittää ja äänimaailma toimii :) Kokoversion rakenteelta odottaisin ehkä enemmän "yllätyksiä" ja monipuolisuutta.. Suvanto oli mielestäni biisin paras osuus eikä happokohdatkaan huonoja kyllä missään nimessä olleet. Tosiaan suvannon jälkeinen nousu jätti vähän pahan maun suuhun ku pianot ja rummut yksinään kuulosti vähän yksinäisiltä :D noo olihan siellä vähän padiakin messis.. joku leadi tmv olis kyllä antanut lisämakua kivasti tuohon.. Miksaus ei luonnollisestikaan tässä vaiheessa ollut vielä san diego tasoa (mitä muuten Arto on aivan loisto biisi ;] ) mutta kyllä tätä tamppailee siinä missä muitakin biisejäsi!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Old tracks (Nexeon) - Intact (Original Mix) 30.01.2008

Old tracks (Nexeon) - Intact (Original Mix)
Kuuntelin surkeilla kaiuttimilla tällä kertaa mutta ei tämä kertakaikkiaan jätä kylmäksi! Aivan mahtavat saundit etenkin melodioissa ja mukavan liitelevä fiilis pysyy yllä koko biisin ajan. Pituutta ja vaihtelua biisissä on juuri sopivasti ja vaikka mitään super uber repäisyjä eí ollutkaan tarjolla niin toisaalta ei niitä tässä olisi mun mielestä kaivatukaan. On vähän tää biisin kommentoiminen meikäläisellä nykyään jäissä mutta nyt tekis jonkinlainen mielipide antaa kun oli kerran niin mukavaa kuunneltavaa (vaikka onhan tää jo ainakin kolmas versio kyseisestä biisistä :D )
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lasada - DCX - Poor Romeo (Lasada remix) 27.11.2007

Lasada - DCX - Poor Romeo (Lasada remix)
Ehdottomasti paras remixi tästä kipaleesta mitä oon kuullut! Erittäin laadukasta menoa kaikin puolin ja melodiassakin vedetty mukavasti omaa variaatiota. Ei tästä pahaa sanottavaa keksi :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Old tracks (Nexeon) - Intact v2 (Original Mix) 26.10.2007

Old tracks (Nexeon) - Intact v2 (Original Mix)
Holaaa! Itseäni ei alkuperäisen biisin taajuudet häirinneet, päinvastoin.. mutta onhan sekin makuasia joka riippuu myös äänentoistosta.. Noh biisi kuitenkin upposi heti ensimmäisellä kuuntelukerralla meikäläiseen! Meno on mukavan letkeää ja "liitelevää" eikä tylsistytä missään kohtaa. Ainut asia mitä jäi vähän laimeaksi makuuni on kick.. mutta se ei tätä biisiä pilaa ja toisaalta se sopiikin tämäntyyliseen menoon! Meikäläinen nykyää niin harvoin kommentoi biisejä että taidot on ihan jäissä mutta ei kai hyvältä biisistä enempiä tarvii kirjottaakkaa! Raikas ja toimiva pakkaus :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cordis - DCX - Flying High (Cordis Dub Remix) 03.09.2007

Cordis - DCX - Flying High (Cordis Dub Remix)
Hiton laadukasta saundia mitä olenkin jo tottunut tältä artistilta kuulemaan! Alku vaikutti erittäin lupaavalta kuten jo remixin nimikin mutta jotenkin tämä ei melodiseksi tranceksi ollut aivan toimiakseen. Alkuperäisestä pidin paljonkin ja jokunen remixikin on uponnut mutta joku tässä ei oikein toimi vaikka biisi on kaikin puolin ammattimaisen kuuloinen.. Heti vokaaleiden tullessa aloin miettiä mihin tässä on sotkeuduttu?! Jotenkin korvaani kuulosti että voksut ovat kuin eri biisistä vaikkakin nekin pirun hyvin miksatut (valitettavasti se ei aina riitä). Tämä biisi toimisi mielestäni erittäin hyvin ku vaihtaisi vokaaleiden tilalle uuden melodian ja pistäisi remix biisistä aivan oman kipaleensa.. Cordis fani olen ollut jo pidemmän aikaa ja tulen olemaan sitä jatkossakin! Biisit ovat laadukkaita ja useimmat saavat karvani pystyyn =D Jatka samaan malliin!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Distrance - Absent Soul 24.11.2006

Distrance - Absent Soul
Pistetäänpä nyt tännekkin päin kommenttia.. Kateellinen koska en itse todellakaan saa trancen genrejä kuullostamaan näin laadukkaita! Ei se mitään vaikka tämä onkin aika lailla juuri sitä "perus" meininkiä saundejen linjojen ja rakenteen osalta.. Tämä on silti erittäin laadukasta sellaista ja sitä arvostan! Toinen mitä arvostan on tietynlainen omaperäisyys jota valitettavasti tässä eikä yleensäkkään läheskään kaikissa trance biiseissä ole :( Mutta joka tapauksessa erittäin toimivaa taravaa tämä on! ei siitä mihinkään pääse :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurisgale - Memoria 18.09.2006

Aurisgale - Memoria
No jopas on äijä parantanu musiikkiaan joka oli jo ennestään loistavaa :D Pitkästä aikaa uutta matskua! Jeah tätä kyllä kannatti odottaa. Miksaus ja masterointi kokonaisuudessaan puhdasta pro kamaa! Saundit ovat mahtavat ja nyt rummutkin ovat sen kuuloiset että Meikälle maittaa lukuun ottamatta vähän tunnelmaan sopimatonta kuivahkoa clappia mitä ei kyllä meinaa kuuluakkaan kuin parissa koldassa. Genressä tämä luo jotain aivan uutta.. Kunnon nopea tempo mutta kuitenkin hyvin tunteikkaat melodiat jotka liitelevät klassiseen tyyliin jälleen jättämättä rumpuja ollenkaan yksin. Tausta taustat ovat kaikin puolin vallan maukkaat ja tunnelmalliset. Tämä on sulta hieman tavallista menevämpää musiikkia mutta hyvin onnistuneesti kasattua sellaista. Pidemmän kuuntelun jälkeen kiinnittää joissain kohdissa hitusen ehkä kuivahkoihin saundeihin tai jotka muuten vaan eivät jostain syystä tykkää sulautua korvissaní muuhun musiikkiin. Tällaisia ovat Bass saundi sekä jo edellä mainittu clap. Mutta turha jauhaa pikku asioista kun biisi on muuten näin loistava! Kyllä nyt Larille kymppiä irtoaa! :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikko L - M1cH0 - Memories Will Stay 28.08.2006

Mikko L - M1cH0 -  Memories Will Stay
Nyt teen tähän päivään harvinaisen poikkeuksen.... KOMMENTOIN :P Njoo siis en tiä mitä äijä on tähän vetässy mutta saundaa jo paljon paremmin ku siinä versiossa minkä lähetit ennakkoon meikäläiselle! Ei sekään ollenkaan huono ollut mutta tämä perkele on aivan loistava! Näin maanantai "aamu" lähti kyllä loistavasti liikkeelle kun pistin tämän ensimmäistä kertaa soimaan =) Pituus on mielestäni juuri sopiva. Melko euroa saundia tässäkin juuri tyylillesi sopivasti. Suvanto melodioineen on mielettömän hyvän kuuloinen ja pääleadikin toimii jo paljon paremmin! Ehkä hieman liikaa joissain kohdin rumpu ja basso peittää melodiaa mutta se on pientä se! Tästä digailin KYLLÄ! =)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Acrobite - Broken Skies & Empty Road 07.08.2006

Acrobite - Broken Skies & Empty Road
Raikkailla saundeilla ja muhkeilla bassoilla varustettua menoa heti alusta alkaen.. NAM! Tuo kick basso yhdistelmä vaan tuppaa hieman sekoittumaan meikäläisen kajareissa ainakin mutta ei se menoa haittaa ku melodioita tässä enimmäkseen kuuntelee :) Rakentelu toimii hyvin eikä biisissä pääse kyllästymään.. Suvanto on kyllä biisin parasta antia kaikkine saundi elämyksineen. Päämelodia on jotenkin liian perus sekä saundeineen että linjoineen mutta toimii joka tapauksessa moitteetta. Kyllä tämä parhaaksi trancebiisiksesi yltää jo pelkkien rumpujen osalta mutta jotain pientä jäi uupumaan. Melkoisen sekava kommentti uskoisin :P Siitä on aikaa ku meikämanne on viimeksi kommentoinut mitään =P
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Speed Freek - Arko 31.03.2006

Speed Freek - Arko
Yli perinteistä mutta jälleen toimivaa tavaraa. Tässä ei valitettavasti ollut oikein mitään erityistä asiaa mikä olisi pitänyt kiinnostuksen yllä koko pitkän biisin ajan. Rakenne toimii mutta kaipaisi enemmän vaihtelua. Linjat eivät temmanneet mukaan vaikkakin miksaus toimii. Kuulinkohan väärin vai olisiko suvannossa jossain kohtaa padit menneet ikävästi nuotin vierestä? Miksauksesta sen verran että se toimii loistavasti etenkin rumpujen osalta. Hatsit ovat loistavan kuuloiset ja samoin tuo pieni väli filli mitä käytetään tässä melko usein. Kick ei ollut yksinään oikein mieleeni mutta hatsien ja muiden taustojen tullessa mukaan se alkoi kuullostaa hyvältä. Bassolinjat toimivat mutta ovat melko mitään sanomat. Sahasaundit ovat jälleen jees mitä nyt välillä pientä muovisuutta havaittavissa. Kokonaisuus ei jätä kuitenkaan suht kriittisestä kommentistani huolimatta kylmäksi. Biisi on perushyvä kaikilta osa alueiltaan mutta ei vain jaksa meikäläistä koukuttaa. Tätä kyllä jammailee mielellään. EI PAHA ;)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Outset - Come With Me (Short Clubby Cut) 17.03.2006

Outset - Come With Me (Short Clubby Cut)
No johan nyt on! Sulta näitä biisejä tippuu nykyään oikein urakalla! Mutta mikäpä siinä kun koskaan ei tarvitse pettyä. Jälleen kerran tarjolla on perinteistä laadukasta ja menevää Outsettiä :) Biisi toimii kaikilta osin niinkun odotinkin mutta ei ihan yllä siihen huippuun missä olet jo käynyt.. Johtuneeko aamutunnelmistani (en ehkä pääse vielä niin hyvin kiinni tähän aikaan aamusta).. Spiikit toimii vallan mainiosti sekä kaikki kikat mitä biisissä tapahtuu. Melodioita olisi ehkä voinut olla enemmän vaikka pituutta ei olekaan paljon yli 3 min... Uskon kyllä että kun tätä kuuntelee useampaa otteeseen niin alkaa taas upota ihan kympillä :) Niin on käynyt edellisten biisejesi kanssa :P Saundit ovat hieman rankentuneet näissä uusimmissa vaikka perusrakenne ja ideat ovat pysyneet samana! Tämä on siis pelkästään hienoa nähdä että kykenet eri genreihin hukuttamatta sitä omaa tyyliäsi! Rispektit Matilla!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Outset - Supa Bass (Short Cut) 13.02.2006

Outset - Supa Bass (Short Cut)
Tässä projektissa en ole tottunut näin rankkaa menomusaa kuulemaan mutta nykyään monitaitoisuus on valttia :) Vähän eurovaikutteitta on kyllä tässäkin biisissä (oikeastaan aika paljonkin). Raa at särö saundit on jätetty melko vähiin mutta onneksi niitäkin siellä välissä löytyy. Miksaus on erittäin laadukasta niinkuin aina ennenkin. Biisistä kyllä tunnistaa Outsetin piirteet mutta se omaperäinen kikkailu on jäänyt vähiin. Kokonaisuudessaan hyvä biisi mutta ei ihan mielestäni sitä mitä genre antaa odottaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Old tracks (Nexeon) - Invisible Life (Original mix) 20.10.2005

Old tracks (Nexeon) - Invisible Life (Original mix)
Tunnelmallisilla saundeilla lähtee liikkeelle hyvinkin vauhdikkaasti. Kick on hyvän kuuloinen ja mukavan fat.. Perkkarit pelaa niinkuin trancessa yleensäkkin. Jotain omaperäistä olisi tietty voinut vielä olla mukana mutta toimii näinkin. Breakbeat on erittäin onnistunut. Vähän olisi EQ:n yläpäitä voinut nostaa niin tämä pieni tunkkaisuus olisi jäänyt pois. Tempoa on yllättävän paljon ja tuohan se tähän hyvää energisyyttä lisää mutta pari pykälää vähemmänkin olisi riittänyt. Rakenne on vähän turhan hätiköidyn kuuloinen.. Biisi polkee loppuun saakkaa samojen melodioiden kantamana eikä kovinkaan paljon sulattele rakennetta osiosta osioon tmv.. Toimiva kokonaisuus kyllä mutta se sample pätkä antoi hieman erilaisen kuvan tästä. Ehkä vähän pidempi versio olisi tän tyyppiseen biisiin toiminut paremmin. Ja melodioihin vähän tavaraa lisää. Biisissä on kuitenkin hyvä tunnelma eikä mitään pahasti häiritseviä tekijöitä. Masterointiin olisi hitusen voinut vielä panostaa. Jotkin saundit tuppaavat peittymään toistensa alle ja tuo ed mainittu tunkkaisuus hieman latisti tunnelmaa. Tarkoitukseni ei ollut kirjoittaa mitenkään erityisen negatiivista kommenttia vaan kertoa tarkkaan missä kohtaan on hieman parannuksen varaa. Biisi ei missään tapauksessa ollut huono :) Ja parempaan suuntaan ollaan menossa koko ajan. Siitä 9 =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chucky - Hiding place 07.10.2005

Chucky - Hiding place
Miksaus on erinomaisen kuuloista. Harvemmin hardcoressa kuulee näin maukkaita paikutuksia. Alku "sekoilut" kestää ehkä vähän turhan pitkään ennenkun tasabiitti starttaa mutta niitäkin kyllä kuuntelee mielellään. Tähän biisin ei ole tupattu mitään typerän kuuloisia melodioita mitä HC:ssa yleensä kuulee. Rytmikästä setitystä alusta loppuun. Taustat ovat ihanan konemaisia ja sopivan tähän kuin nenä naamaan! En itse niin järin suuri HC:n ystävä ole mutta kyllä tämä toimii erittäin hyvin muhunkin. Ehkä tiiviimpänä paketti olisi uponnut vielä paremmin koska meno on kuitenkin melko samantyylistä alusta loppuun. Tosin kikkailua on niin paljon että se kyllä korvaa paljon. Mielestäni ehkä 3.30min olisi ollut tälle aika täydellinen pituus mutta ei tässäkään paljon täydellisyydestä puutu. 9 puol ehdottomasti!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sunfall - Magnetic Fields 25.09.2005

Sunfall - Magnetic Fields
Hyvänkuuloinen tuo yleisö. Warp brothers tästä tosiaan tulee heti mieleen. Hienoa tausta maalailua ennenkun aletaan potkimaan. Tuo heti alussa tuleva sticki ei ollut niin mieleeni mutta warp brothers fanina kyllä kaikki muut perkkarit iskee kybällä! Samoin noi acid saundit mutta hieman olisivat voineet ehkä olla paksumpia. Millä plugineilla saa noin loistavia saundeja? Aivan mahtavia! Linjat eivät kovin rohkeasti kulke meinaan aika peruskuvioita. "Päämelodia" ei niin kovin suurtaa vaikutusta vaikka saundi onkin hyvää. Kokonaisuutena toimisi klubilla yms helvetin hyvin! Masterointi toimii kuin unelma eikä melodiasta tällasessa musiikissa niin tarvistse välittää. Ysin tuotos!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Acrobite - No Clouds 2005 (Original Mix) 12.09.2005

Acrobite - No Clouds 2005 (Original Mix)
Jees hienosti starttaa! rummut ovat mukavan energiset hatseineen päivineen. Heti alussa täytyy todeta ikävä miinus laulusta.. Se on hieman laiskan kuuloista ja taitaa heittää vähän nuotin vierestäkin... Ei kuullostanut kovin hyvältä meikäläisen korvaan. Muuten taustat toimivat hiton hyvin! Leadit ovat aivan pro kamaa. Padit ovat ehkä vähän liian ohuita mutta toisaalta ne eivät tällaisinaan häiritse ainakaan muita taustoja. Bassline on vähän liian läski tai liian kovalla. Täytyy kyllä kehua noita upeita liidejä vielä ja biisin energistä rakennetta mikä ei todellakaan jätä kylmäksi! Biisin ainut häiritsevä tekijä oli tuo laulu joka ei mielestäni sopinut ollenkaan taustoihin.. Jokatapauksessa pirteä ja hyvänkuuloinen mutta ei liian euro biisi kuitenkin :) 8 puol
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Outset - Aikamoista Settiä 29.08.2005

Outset - Aikamoista Settiä
En tiedä pitäisikö biisi ottaa nimen perusteella huumori- vai Eurotrance biisinä. Masterointi on ainakin samaa tasoa muiden kipaleidesi kanssa eli vallan loistavaa. Melodiat ovat jälleen mukavia kaikkine kikkailuineen. Vähän yksitoikkoiseksi vaan jää tämä kokonaisuus. Biisin sisältöön olisi voinut panostaa jonkin verran enemmän koska pohja on erittäin hyvä mutta toisaalta jos tämä oli vaan tällanen "revittely" biisi niin ei ollenkaan paha sellainen :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Speed Freek - Fading Dream 23.08.2005

Speed Freek - Fading Dream
Hienoa hienoa! Uutta matskua täältä pitkästä aikaa :) Aloitus on vallan loistavan kuuloinen eikä jätä missään nimessä kylmäksi! Perkkareita on paljon ja kaikki selkeästi miksattu erilleen. Linjatkaan eivät ole mitään perus kauraa. Koko alku jytke taustoineen toimii täydellisesti! Suvannon alku ei oikein uponnut (vähän vaisun ja halpojen VST synien kuuloinen). Kun padeja tulee lisää niin tilanne hieman paranee mutta padit eivät tässä ole ihan sun parhaimmistoa. Rummuista tulee hieman mieleen Safri Duo mikä on oikein piristävää vaihtelua. Breakbeat on mainio ja toimii hienosti mutta sen jälkeinen nosto ei mielestäni ole tarpeeksi pitkä "cool" vaan vetäisee aika kevyesti päärummut kehiin (vähän ehkä kuviota siihen olisi voinut vipata lisää). Päämelodia ei linjoiltaan uponnut samalla lailla kun aiemmissa tuotoksissa mutta hyvän kuuloinen miksaus tekee siitäkin nautittavan. Kakkossuvanto onkin sitten jo mukavasti parempi ja eloisampi vaikka lyhyt onkin. Toimii loistavasti! Biisin ehdottomasti parasta antia on hyvä miksaus ja masterointi sekä taustojen värikkyys ja breakbeatit/muut rummut. Miinusta hieman peruslinjoista (melodioiden osalta) ja ehkä hitusen liian tasapaksusta rakenteesta ja osittain vaisuista saundeista. Kokonaisuus on kuitenkin ehdottomasti kiitettävän puolella ei tämäkään tuotos ole sellainen mistä Speed Freekiä ei tunnistaisi :) Hyvä Juhani! Jatkahan samaan malliin =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikko L - Outset-As We Say (M1cH0 vs Acrobite RMX) 02.08.2005

Mikko L - Outset-As We Say (M1cH0 vs Acrobite RMX)
Starttaa mukavasti. Acrobiten reeverb heti tunnistettavissa mutta sitä on mielestäni hieman liian paksusti laitettu. Rummut toimivat hienosti läskeine kickeineen. Hatsit ovat mukavilla linjoilla :) Saundit ovat hyvän kuuloisia mutta tuo efektointi tekee niistä vähän tukkoisen oloisia (EQ:n yläpäitä korkeammalle). Melodioita löytyy mukava määrä ja ihan hyvän kuuloisia.. Kicki ja bassolinja vaan tuppaa jäämään vähän alle niiden pauhatessa. Sääli sinänsä koska yhdistelmä on mainion kuuloinen. Rakenne on melko yksinkertainen eikä siinä juuri aikailla tai kikkailla eli jotain voisi laittaa peliin. Varmaankin johtuu siitä että tämä on yhteistyöllä toteutettu tai jotain. Piano on jälleen hyvän kuuloinen ja melodioista ehkä paras. Leadit sun muut jäävät hieman taustammalle. Spiikki on selvästi outsetin oma, sen tunnistaa heti :) Toteutus on hyvää muuten mutta rakenne hitusen hätiköidyn kuuloinen. Biisi kuitenkin toimii pääosin hyvin ja on erittäin kuunneltavaa tavaraa melodisen ja kevyen trancen ystäville :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele dJ high flying bass feat. dj bro ducer - Don`t fall away 02.08.2005

dJ high flying bass feat. dj bro ducer - Don`t fall away
hieman köykäisillä saundeilla lähdetään liikkeelle. Rummut kuulostavat tönköiltä yksinään mutta melodia onneksi pelastaa tilanteen tullessaan kuvioihin. Melodiset saundit kyllä saavat biisin syntpopin puolelle kuin eurotrancen. Hieman vastaavaa tyyliä löytyy kuin Popunationiltakin mutta sanat tähän kaivattaisiin. Meno on erittäin pirteää eikä miksauksessakaan ole suurempaa valittamisen aihetta mitä nyt saundeihin enemmän variaatiota ja vähän säätöä etteivät ne kuullosta ihan perus preseteillä tehdyiltä. Kyllä tästä mukavan piristyksen sai kun asenne on positiivinen biisillä ja kaikki tuntuisi olevan tosiaan suht hyvin kunnossa. Rakennetta olisi voinut vähän hioa ja pituutta pistää lisää. Ei Ollenkaan huonompi tekele vaikka Vokaalit tämä olisi kipeästi tarvinnut.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marison - Sunset boulevard 27.07.2005

Marison - Sunset boulevard
Tuituilla house/Rnb saundeilla lähdetään liikkeelle. Meno on rauhallista ja tunnelmallista niinkun chillissä yleensä. Rummut sopivat kuvioihin mainiosti eli ei mitään valittamista paitsi ehkä kuvioilla voisi kikkailla vähän enemmän koska menossa ei hirveästi vaihtelua ilmene.. Oikeastaan koko biisi kulkee suunnilleen samaa looppia alusta loppuun.. Vaikkei pituutta olekaan paljon niin se alkaa silti puuduttaa. Ikävää sinänsä koska saundit olivat hyvän kuuloisia ja hyvin hiottuja. Melodioihin olisin jotain koukkua vielä kaivannut koska mun makuun ne ei hirveästi uppoa. Taustamusiikkina biisi on vallan mainio (johtuu ehkä lievästä mitään sanomattomuuden). Chill biisi kun ei kyseessä niin rummut olisi voinut jättää jostain kohtaa (muualtakin kun alusta) pois ja antaa melodioille kaikki tila mutta toimii tämä kyllä näinkin. Kokonaisuudessa vaivaa tuo tasapaksuus mutta muuten tämä oli jälleen kerran varsin toimivat trakki josta Marisonin oma tyyli tulee heti ensi sekunneilla esille!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Axoldies - Beach ( Underwater Remix ) 25.07.2005

Axoldies - Beach ( Underwater Remix )
Jännän kuuloinen aloitus hyvän kuuloisella pianolla. Meno on kyllä oikein dreamia kun läskit rummut tulevat paiskimaan taustalle! Hyvän kuuloisia taustoja on paljon luomassa unelman omaista tunnelmaa. Miksaus hieman ontuu saundejen tukkoisuuden osalta. EQ saisi olla kirkkaampi mutta eipä tämä niin hirveä ongelma ole kun melodiat ovat juuri mun makuun koukuttavia kaikin osin :) Rakenne olisi mielestäni kaivannut vähän lisää kikkoja kuvioita koska pieni tasapaksuus häiritsee. 3:45 suvanto on upean kuuloinen mutta siihen tämä nautinnollinen biisi valitettavasti päättyykin. Pituutta ja rakentelua olisi saanut olla enemmän ja viimeistälyä miksauksessa samoin mutta ison plussan biisi ansaitsee heti mukaansa tempaavista melodioista! Kokonaisuudessa ei ollenkaan huonompi värssy.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Paoçala - Alek Száhala - Chimaera (Trance edit) 21.07.2005

Paoçala - Alek Száhala - Chimaera (Trance edit)
Kyllä on taas pro asialla! Oma tyylisi tullut tutuksi cditä kuunnellessa :) Rummut jytää rankalla kädellä ja hyvällä miksauksella. Tuo "läiskivä" tyyli on hyvänkuuloinen :) Rakenne hyvin kondiksessa kaikilta osin ja suvantoon tultuani maukkaas padit alkoivat nostattaa tunnelmaa katon läpi taivaaseen! Nostot toimivat mutta päämelodia on hieman liian rankka ja sekavan kuuloinen mielestäni tällaiseen biisin.. Saundit ovat hyvänkuuloisia ja taustaefektit samoin. Melkoisen hyvää trancee on sulta tottunut kuulemaan joten tämä ei ihan ehkä pääse kärkeen mutta loistava toutos kaikin puolin silti!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele area51 - Avenue 18.07.2005

area51 - Avenue
Erittäin energinen startti tällä biisillä! Siitä tykkäsin! Eikä eteneminen perus eurollakaan huonosti toimi. Hyvin Miksattuja saundeja on riittävästi ja meno on energistä ja toimivaa. Rummuissa olisi osittain voinut olla enemmän tavaraa ja kicki miksatumpi (jää hiukan liian töksähtäväksi). Rakenteessa ei paljoa aikailla.. Osiot vaihtuvat ennen kuin niihin edes ehtii pääsemään kunnolla sisälle. Vaihtelua biisistä ei ainakaan tällä pituudella puutu ja breakbeat on vallan toimiva perusrakenteen lisäksi. Kyllä tätä jaksaa kuunnella pariinkin otteeseen vaikka pituutta olisi tietysti voinut olla ainakin puol min lisää. Joka tapauksessa suht hyvä melodia saundeineen (jossa tuntuisi olevan C-4 - San Diego vaikutteita) toimii hyvin ja jaksaa pitää mielenkiinnon yllä. Biisistä ei löytynyt mitään pahaa vikaa. 9
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gaudium - Such an Journey 14.07.2005

Gaudium - Such an Journey
Hyvin starttaa ja saundi maailma on laakukkaan kuuloinen alusta asti. Muuten alku on melko perusmelodista trancea mutta laadukkuudensa ansiosta toimii. Rummuista ei ole muuta valittamista kun että vahvempia hatseja olisin kaipaillut tai vastaavasti muita hieman kovempia perkkareita mutta sehän on vain makuasia :) Hieman enemmän biisissä olisi saanut olla vaihtelua. Se tuntuu nykypäivänä monella olevan ongelmana (mutta makuasiahan tämäkin on osittain). Genren olisi mielestäni voinut pistää Progressive Tranceksi koska mielestäni tämä kallistuu enemmän siihen kuin melodiseen. Harmi vaan että biisin laadukkuus kärsii jonkin verran melodioiden mauttomuudesta. Nostoja sekä selkeämpää suvantoa olisin myös kaipaillut tähän. Kokonaisuudessa biisi alkaa hienosti mutta siihen jääkin.. Alun tapaista menoa jatkuu loppuun asti ilman suurempia kiksun aineksia. Sääli sinänsä kun miksaus ja masterointi on aivan loistavaa.. 8+
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurisgale - Testimonium 07.07.2005

Aurisgale - Testimonium
Jumankauta äijä! Sä teet jo laittoman hyvää musiikkia =) Tyyli heti alusta lähtien tunnistettavissa tunteikkaalla ja hyvin hiotulla saundi maailmalla! Jos sulla ei oo levytyssoppari kourassa muutaman vuoden sisällä niin mä oon erkki :) Jos nyt tähän alkuun taas vähän jupisisi parannettavista asioista niin Kicki on jälleen se mikä ei ihan vielä luonnistu (ainakaan mun makuiseksi).. Hieman saundit heittelehtivät sen potkiessa mutta ehkä se on tarkoituskin ei vaan muhun oikein uppoa. Hatsit sekoittuvat joihinkin taustoihin pahemmin kuin aikaisemmissa biiseissäsi. Rakenne toimii loistavasti ja tunnelma kyllä jyrää katon auki! Padit ja stringit ovat sun alaa totisesti. Leadikin on jo mukavan pehmeä ja linja suht hyvä. Melodiapuoli on vaan hieman turhan surullinen meikäläisen makuun ja joitain kohtia olisi voinut efuttaa vähän enemmän. Miksaus on tuota kickin takkurointia lukuun ottamatta melko hyvää (tosin jotenkin kuullostaa ettei ihan yhtä laadukasta kuin tuossa Interstate to nowhere biisissäsi. Bassline voisi erottua hieman selkeämmin joissain kohdissa. Jos olisin jotain lisännyt tähän niin Spiikit! Niissä olet myös mestari ja niitä tämä olisi kaivannut. Efektit korvaavat onneksi hieman tätä puutetta :) Todella oot saanut taas Yhden upean tuotoksen tehtyä ja voit olla siitä ylpeä! Hyvä LARI!!! Se on 9++ :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Distrance - M1cH0 - End of fear (Distrance remix) 26.07.2005

Distrance - M1cH0 - End of fear (Distrance remix)
Noniin nytpä tulin tämän kommentoimaan viimein muutaman kuuntelun jälkeen =) Täytyy sanoa kyllä että ensi vaikutelma oli väärä kun ajattelin että hieman vaisua ja mikailematonta tavaraa... Näin siis EI ole! Biisi starttaa heti energisesti hyvän kuuloisilla rummuilla ja etenee suvasti esitellen päämelodian pätkäsyjä suvantoon. Suvannossa tunnelma nousee entisestään! Piano on aivan loistava ja samoin leadi! Pientä miinusta siitä että suvanto junnaa hieman liian kauan ennen kuin antaa biisin pärähtää kunnolla käyntiin. Melodia kikkailut ja breakbeat biisin loppulla toimivat hienosti! Miksaus toimii lähes puhtaasti. Piano saisi kyllä erottua hieman paremmin leadin alta. Kokonaisuutena suht yksinkertainen rakenne mutta kuitenkin suurella määrällä pieniä kikkoja varustettuna! Biisi toimii kuin unelma!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wavescale - Sundown 11.07.2005

Wavescale - Sundown
Raikkailla saundeilla startataan ja hyvin lähdetään etenemään. Masteroinnin laadukkuus kuuluu heti alusta lähtien! Varsinkin kuoropadi miellyttää meikäläistä :) Rummuissa ei ole mitään järin erikoista mutta eipä kyllä mitään valittamistakaan. Kicki potkii hyvin eikä peitä saundeja. Clappi voisi olla ehkä vähän enemmän esillä ja kirkkaampi/läskimpi. Melodiat toimivat hyvin ja ovat juuri sellaiset mitä melodisessa trancessa kuuluukin. Leijuvat mukavasti :) Suurempia koukkuja linjat eivät muhun iskeneet mutta pääasiassa kaikki toimivat hyvin ja parit erikoiset saundit olivat vielä plussaa :) Rakenne olisi hieman suurempia nostatuksia kaivannut mutta eipä siinäkään sen suurempia moittimisia ole :) Biisissä on kaikki perusasiat kunnossa ja sitä kuuntelee hyvillä mielin :) Tämä on kyllä tähän asti parasta tuotantoa sulta =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele alpha C - Last Morning 26.07.2005

alpha C - Last Morning
Alkaa perusrumpukompilla rauhillisesti, ehkä hieman liiankin. Kicki on vähän vaisun kuuloinen vaikka muuten hyvä onkin (ehkä pelkkä volumen lisäys auttaisi asiaa). Muuten perkussiot ovat perustavaraa. Hyvä kuuloisia mutta liian suppeasti.. Hatsit ja jotkin muut saundit ottavat korvaan välillä.. Melodista menoa tästä kyllä löytyy ja siitä pidän! Kaiken lisäksi ne ovat vielä suhteellisen hyviä vaikka miksaus joissain saundeissa ontuu hieman.. 3 min jälkeen tuleva suvanto on erittäin hyvän kuuloinen mutta sen jälkeen tunnelma hieman lamaantuu kun rummut alkavat.. Saundit sekoittuvat osittain toisiinsa ja tunnelmasta tulee hitusen sekava.. Tuosta läskistä bassolinjasta tykkäsin erityisesti. Sitä olisi saanut olla enemmän esillä. Efekti puoli on biisissä kunnon ja rakenne on myös ok. Pieni viimeistelyn hiomattomuus vain jossain kohdin häiritsi mutta eipä sekään hirveästi. Kokonaisuutena aivan trancea menoa hyvällä fiilistelyllä :) 8H
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Distrance - Urban Evolution 19.06.2005

Distrance - Urban Evolution
kicki potkii hyvin ja muutkin rummut pitävät selkeät hardhouse kuviot mennessään. kaikki nuo efektit ja taustat kuullostavat oikein namuilta ja niitähän riittää! biisin paras anti alkaa vasta introssa kun päämelodia alkaa tulla filterin kautta mukaan. siitä eteenpäin meno on aivan huipussaan kunnes se loppuu.. biisin loppuu vähän kesken mun makuun koska alku oli pitkä ennen melodioita. Jotain pientä EQ viilailua rummuissa olisi vielä kaivannut. Kokonaisuutena biisi toimii hyvin ei anna pitkästymisen tunnetta missään vaiheessa. Khyl ehodottomasti tää on sun paras trance kipale =) 9H
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mr. J - Fly To The Moon 18.06.2005

Mr. J - Fly To The Moon
joo samanlaista kuin aikaisemmin sekä hyvine että huonoine puolineen.. ei meinaa edes tunnistaa uudeksi kappaleeksi. Sama kommentti kelpaisi tähän minkä heitin aiempaankin mutta sanotaan nyt jotain. Saundi maailma on erittäin pirteä ja koittaa olla hieman energinenkin mutta suppea.. samoilla saundeilla ollaan liikkeellä koko biisin ajan ja hetken aikaa hyvän kuuloiset linjat alkavat pidemmän päälle puuduttaa. en tiedä minkä tasoinen FL studion demo on mutta suosittelisin lämpimästi koko version hankkimista. Rumpuihin tässä saisi käyttää runsaasti enemmän aikaa EQ:ta säätämällä ja samoin muihin saundeihin. Reeverb hatsit on se mistä ainakin mä tunnistan noi sun biisit mutta ehkä hitunen vähemmän riittäisi.. Sisältöä laittaisin biisiin lisää esim efekejä, breakbeat osio, nostoja, melodioita (eri saundeilla) jne.. Tykkään kyllä biisejesi pirteydestä ja leijuvasta fiiliksestä mutta toteutukseen kaipaisin paljon lisää panostusta että nautinto olisi lähes täydellinen =)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haamubiittaaja. - pieni sävelmä 15.06.2005

Haamubiittaaja. - pieni sävelmä
tutunkuuloista pianon pimputusta hyvillä saundeilla :) kyllä tulee pirteä kesäfiilis tätä kuunnellessa. Rummut ovat ok mutta kuviot olisivat voineet olla vähän monimutkaisemmat ja perkussioita ja kikkailua olisi saanut olla enemmän.. pituuden puolesta biisiin ei ainakaa ehdi kyllästyä.. mainio kappale introksi :) bassolinjan kanssa olisi voinut heittää vähän hienonpia kuvioita.. saundi on mukava mutta jää vähän yksinäiseksi tuollaisenaan.. biisin parasta antia on ehdottomasti tuo piano mikä luultavasti on tarkoituskin.. kyllä on mukava kesäinen fiilistely =) hyvät kesät sullekkin tomppa!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Outset - 2107 10.06.2005

Outset - 2107
Ah ihanuutta! Pitkästä aikaa täältäpäin uutta materiaalia =) jo sitä on odotettukkin :) tutulla Outset tyylisellä rummuttelulla lähdetään liikkeelle hyvien spiikkien kera :) rakenteessa ei turhia aikailla (ehkä hieman liiankin nopeasti edetään).. Miksaus on jälleen kaikin puolin laadukasta.. kicki ja basso ovat mukavan paksuja ja saundit erottuvat toisistaan hyvin :) päämelodia tuo jotenkin norjan kansallis laulun mieleen ja tuo biisin loppupuolella tuleva breikkikohta taasen tuo jonkit polkkabileet mieleen =) älkää kysykö miksi :P pituutta löytyy sopivasti mutta melodioista ei tahdo tavanomaista Outset koukkua saada heti irti.. onneksi meno on kuitenkin pirteää jo todella vaihtelevaa.. Ja tuo breikki kohta toi kyllä valtavan pirityksen biisiin vaikkei kovin pitkä ollutkaan :P kaikkine kikkailuineen ja laadukkaine miksauksineen on kyllä laatu biisi ja odotus kannatti! =) Hyvä Matti!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele RadeoN vs Jawa - 3D ( Radeon Vs. Jawa original mix ) 09.06.2005

RadeoN vs Jawa - 3D ( Radeon Vs. Jawa original mix )
mehukkaasti lähtee liikkeelle energisillä rummuilla hyvän kuuloisten taustoja saattelemana! melko perus saundia on kehissä melodioiden osalta mutta ei ollenkaan pahankuuloiset sellaista :) linjat ovat hyvin kohdillaan ja alkaa tässä ihan jalka vipattaa tätä kuunnellessa :) kicki on vähän turhan naputtava mutta rumpupuoli on muuten kunnossa.. spiikki sopii sekaan hyvin.. efektejä on riittävästi.. rakenne kulkee perustanssittavan kaavan läpi eli ei siitä mitään sen enempää.. pieni yksitoikkoisuus vaivaa.. kaipaisi vähän enemmän sisältöä tai lyhemmän version koska kaikki linjat edustavat suurinpiirtein samaa kuviota.. popitusmielessä vallan mainiota tavaraa tämäkin kipale :) hyvin ootte yhteistyön saaneet toimimaan :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sunfall - Endgame 13.05.2005

Sunfall - Endgame
alku ei biisissä vakuuttanut juurikaan vaan ajattelin että ihan keskiluokkainen biisi jne.. mutta biisin edetessä käsitys kyllä muuttui ja paljon.. rummut toimivat mainiosti kaikinpuolin ja taustat ovat erittäin mukavan kuuloisia :) varsinkin leadit toimivat upeasti! suvannossa nuo matalat bass saundit luovat hienoa tunnelmaa ja nostot toimivat mainiosti.. biisissä ei kerkeä kyllästymään missään vaihessaan.. hatsit toimivat myös mukavasti (ei onneksi liian tavallisilla kuvioilla).. masterointi miellytti kaikenkaikkiaan.. pientä viilausta olisi jossain kohdissa voinut vielä tehdä.. esim mielestäni vähän fatinpi kicki olisi sopinut suvantoon ja pari efektiä ja vaikka pitch nosto loppumelodiaan olisi ollut omiaan :) tykkäsin kyllä biisistä =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Absolute Zero oldies - Desire 10.05.2005

Absolute Zero oldies - Desire
hyvin alkaa energisellä toiminnalla.. spiikit pelittävät mainiosti ja tuovat agrea biisiin! kicki on mukavan fatti ja sopii hovin yhteen basson kanssa.. muilta osin perkussiot ovat aika köykäyiset.. biisi etenee hienosti vaikkakin hieman mitään sanomattomasti.. taustoja on kyllä mukavan paljon ja suurin osa niistä on erittäin maukkaita.. efektit ovat suorastaan loistavia! päämelodia on hyvän kuuloinen.. kaikin puolin meno on hyvänkuuloista ja kunnon popitettavaa kamaa.. miinusta tulee rumpujen pienestä "tahmaisuudesta" ja osittain ilmenevästä mitään sanomattomuudesta.. joku kikka tai pari olisi voinut auttaa asiaan.. hienon popitus biisi kuitenkin! :) masterointi ja miksaus on aikas hyvää.. pituutta hitunen liikaa vaihteluun nähden.. 9-
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele b|tranced - The feeling (2004 vocal edition) 10.05.2005

b|tranced - The feeling (2004 vocal edition)
hieman hassu tuo alku voksu mutta jälkeenpäin ajatellen se toimii ihan mukavasti :) tosin melodian kanssa se kuullostaa vähän koomiselta.. meno on muuten ihan mukavaa.. taustat ovat selkeitä ja hyvänkuuloinen.. niitä saisi kyllä olla enemmän ja vaihtelua samoin.. rummut ovat perussettiä.. ihan mukavasti toimivat muuten mutta kicki jää taustojen tullessa aika lailla peittoon.. perkussioita voisi olla enemmän myös.. bassline ei kuulu juuri ollenkaan.. rakenne on ihan ok vaihtelun puutetta lukuun ottamatta ja pituutta ei todellakaan ole liikaa :) tästä saisi huippu biisin kun vähän miksailisi ja ottaisi vaikka tuon voksun kokonaan pois.. paljon hyviä aineksia tässä kyllä on :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele area51 - Dream´n Me 10.05.2005

area51 - Dream´n Me
onpas railakas aloitus.. melkein säikähdin =) kyllä on taas upeaa reason saundia pelissä! ainoa vaan että tosiaan keskeneräisyyden huomaa hieman hutiloidussa miksauksessa.. leadit toimivat hienosti ja samoin acid linjat.. taustoja on riittävästi ja meno on energistä ja nopea samalla vielä melodista :) siitä meitsi tykkää! nais voksut sopivat mainiosti joukkoon.. rakenne on ihan hyvin kasassa eikä biisi ehkä kyllästyttää missään vaiheessa.. kyllä tässä olisi potentiaalia vaikka mihin! loppuu hieman yllättävästi ja tuo viimeistelyn puute vaan jäi häiritsemään :/ sen verran kuitenkin muhkea setti kokonaisuudessaan että pakko tästä on jo faniutua ja 9- tipauttaa =) GREAT MUSIC!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele area51 - Dream´n Me 10.05.2005

area51 - Dream´n Me
onpas railakas aloitus.. melkein säikähdin =) kyllä on taas upeaa reason saundia pelissä! ainoa vaan että tosiaan keskeneräisyyden huomaa hieman hutiloidussa miksauksessa.. leadit toimivat hienosti ja samoin acid linjat.. taustoja on riittävästi ja meno on energistä ja nopea samalla vielä melodista :) siitä meitsi tykkää! nais voksut sopivat mainiosti joukkoon.. rakenne on ihan hyvin kasassa eikä biisi ehkä kyllästyttää missään vaiheessa.. kyllä tässä olisi potentiaalia vaikka mihin! loppuu hieman yllättävästi ja tuo viimeistelyn puute vaan jäi häiritsemään :/ sen verran kuitenkin muhkea setti kokonaisuudessaan että pakko tästä on jo faniutua ja 9- tipauttaa =) GREAT MUSIC!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele digeon - Flying Minds 27.04.2005

digeon - Flying Minds
aloitus on aivan mahtava.. phaseri toimii siinä täydellisesti! siitä hähdetäänkin pikaiseen rummutteluun joka etenee nopeasti ja energisesti introon.. rummut toimivat hienosti mutta niitä voisi olla enemmänkin.. suvannossakaan aikaa ei käytetä paljoa vaan pistetään lähes heti leadit jylläämään.. toimii hyvin mutta hieman pidemällä kaavalla olisi ollut vielä maukkaampi.. padit ovat loistavan kuuloisia.. selkeitä ja smootheja :) masterointi on oikein hyvää niinkuin aiemmissakin tuotoksissasi ja jälleen meno on erittäin tanssittavaa ja puhdasta.. jos jotain olisi voinut tehdä vielä paremmin niin ehkä hieman pidempi versio tästä olisi voinut olla nannaa koska nyt biisi suhahtaa loppuun aivan liian nopeasti mun makuun koska sisältöä oli kuitenkin mukavasti joka on tietenkin vaan hyvä asia :) ja niinkun jo alussa mainitsin rumpuihin olisi voinut heittää vielä jotain pientä lisää.. mutta joka tapauksessa oikein laadukas tuotos jota voi suositella kaikille menevän trancen ystäville :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nectino (Vanhat) - Time of The Sun 11.05.2005

Nectino (Vanhat) - Time of The Sun
biisi on varmasti tehty hyvällä kesäisellä fiiliksellä koska saundeista löytyy sellaista :) hyviä ideoita on myös pelissä.. toteutus vaan ei ole ihan täysin onnistunut miksauksen osalta.. kicki potkii mukavasti mutta saisi olla eurompi kun eurotrance on kuitenkin kyseessä.. rummut kuuluvat taustalla jokseenkin heikosti ja niitä voisi olla enemmän.. melodiat ovat tässä biisissä se mistä tykkään :) paljon erilaisia leadeja joista suurin osa on oikein antoisaa kuunneltavaa.. rakenne on ihan peruseuro eli ei mielestäni ollenkaan huono mitä nyt pientä lisäkikkailua kaipaisi.. enemmän efektejä voisi myös olla messissä.. pituutta biisillä on sopivasti ja fiilis on muutaman kuuntelukerran jälkeen hyvä :) iloinen ja pirteä niinkun kesäbiisissä kuuluukin :P kokonaisuudessaan ihan hyvää säätöä joka olisi vain kaivannut jonkin verran hiomista saundeihin, etenkin rumpuihin.. mutta eipä tästä sen enempää :) pirteän kesäbiisin olet saanut väsättyä :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurisgale - Interstate to nowhere 11.04.2005

Aurisgale - Interstate to nowhere
kyllä täytyy sanoo että noi biisin tekstit antaa juuri sellaisen kuvan biisistä kun se on.. hienon kuuloista pianoa heti alusta asti.. melodiaosasto on jälleen maukas ja monipuolinen.. mukana tulee myös hienosti acid taustoja ja aivan uusia saundeja mitä sulta ei ole ennen kuullut.. jotenkin melodiat jäävät hieman mitään sanomattomiksi vaikka ovatkin massiivisia ja hyvin miksattu.. padit pääasiassa jylläävät eikä sen kummemmin erilaisia saundeja löydy.. introt ovatkin jälleen biisin parasta antia ja aivan tajuttoman hyvän kuuloisia.. rummuissa olisi mielestäni vielä varaa hieman parantaa.. kicki on kyllä todella voimakas mutta jotenkin vähän liian tussu (tosin sehän on kyllä aika maku asia).. percussioita ei taustalla hirveästi kuulu.. clappi on hyvän kuuloinen mutta hitusen liian hiljainen.. hatilla on kyllä hienot kuviot ja filtteri kikkailut tekevät siihen vielä hyvää vaihtelua.. bassolinja voisi olla vähän terävämpi tämän kaltaisessa biisissä ja ehkä hiukan monimutkaisempi linjaltaankin mutta ajaa kyllä asiansa näinkin.. valitettavasti biisistä ei irronnut oikein minkäänlaista koukkua tällä kertaa mutta laadullisesti biisisi paranevat koko ajan ja lisää matskua odotan todella innolla :) DJ LARIZZA RULEZ! =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Labtracks - Midway 12.04.2005

Labtracks - Midway
alkaa perusrummuttelulla.. kicki on hieman liian vaisu tämäntyyliseen biisiin eikä perkussiotkaan hirveitä mullistuksia tee.. pidän kyllä tuosta melodia basslinesta tosin se on kuin suoraan kopioita dallas superstarsin fast driving biisistä.. pieniä eroja vain löytyy linjassa.. taustat ovat yleisesti ottaen hyvänkuuloisia ja selkeitä mutta niitä voisi olla enemmän.. spiikki jumittaa kivasti taustalla mutta se saisi kikkailla vähän enemmän.. square taustakin on lähes samanlainen kuin edellä mainitun artistin biisissä helium tai ready to go.. tämä tausta saisi kyllä olla karkeampi ja vähän energisemmän kuuloinen.. biisi siis kokonaisuudessaan kuullostaa aivan dallas superstarsin telepunk remixiltä eli vähän enemmän omaa mielikuvitusta peliin.. masterointi on hyvää luokkaa vaikka jotkut saundit tuppaavatkin jäämään vielä vähän tunkkaisen kuuloisiksi.. parasta biisissä oli intro jossa yleisön möly kuului upeasti muiden taustojen joukosta.. eipä biisistä jäänyt mieleen oikeen muuta kuin tuo yksi bassmelodia vaikka muuten toteutus oli ihan hyvää luokkaa.. ne mihin tarvii vielä panostaa on lähinnä energisyys ja sen "oman" tyylin löytäminen.. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj Papa - Transcendental love (Radio edit) 15.06.2005

Dj Papa - Transcendental love (Radio edit)
pahoittelen tätä kommentin viivästymistä kun pääsi unohtumaan joksikin aikaa mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan =) heti alkuun tällainen positiivinen toteamus että saundi puolella oot mennyt huimasti eteenpäin ja samoin rakenteen kanssa :) toki vielä olisi vähän EQ:lla viilamisen tarvetta siellä sun täällä että rummut ym eivät sotkeutuisi toisiinsa/jäisi peittoon.. pikkukikat ja efektit piristivät mukavasti menoa vaikka ihan kaikki eivät mun makuuni olleetkaan. Melodiat toimivat kyllä mukavasti MUTTA... ovat todella pahasti käytetyn kuuloiset eli niihin vähän jotain monimutkaisempia linjoja yms että sun oma tyyli tulee paremmin esille :) taustoista kyllä löytyy mukavia erilaisia saundeja ja tuo shaker tausta kuullostaa hyvältä vaikkakin sitä on viljelty mielestäni vähän liikaa.. Kyllä susta voi tulla vielä vaikka mitä jos biisit paranevat tähän tahtiin =)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj kerkkooposse - vihaset mc koppakuoriaiset 18.03.2005

Dj kerkkooposse - vihaset mc koppakuoriaiset
aikas jännän kuuloinen biisi.. ainakin erilainen.. nyt on kyllä kickin kanssa käynyt todella köpelösti.. luultavasti oot ainakin paria saundia yhdistellyt siinä mutta ne ei kyllä oo mennyt ihan kohdalleen.. hatsit on aika perustavaraa ja niitä voisi tosiaan olla kyllä enemmän.. tempoa oot biisiin ainakin tunkenut aika paljon mikä ei sinäänsä ole huono asia.. sopii hyvin tän tyyliseen settiin :) jälleen mistä tässäkin sun biisissä pidän on taustat.. tosin ne jäävät todella vaan taustoiksi.. ei mitään kunnon päämelodiaa:/ rakenne on sinänsä ihan kunnossa vaikka ei mitään mullistavaa tarjoakkaan.. semmoinen ihan pieni vinkki että jos kiitettävää tavoittelet niin kannattas urakoida hieman pidempään kappaleen eteen.. se edellinen biisisi oli kyllä lähempänä ysiä kuin tämä.. no joka tapauksessa kokeile vaikka viikko käyttää aikaa saundien viilailuun ja miettimiseen mitä voisi vielä lisätä/muuttaa.. se on välillä vähän rassaavaa mutta lopputulos palkitaan :) ja pakkohan se on jostain alottaa ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chucky - Everlasting war 16.03.2005

Chucky - Everlasting war
synkkää menoa heti alusta alkaen.. psykedeelisiä efektejä taustoja on mukavasti mukana.. kicki on mukavan simppeli ja sopii tämän tyyliseen musaan.. percussioita on kiitettävästi ja ne pelittävät hyvin.. bassot tuntuvat vaan jäävät hieman niiden alle.. spiikit antavat biisille jotenkin koomisen vaikutelman koska niitä ei ole miksattu mitenkään.. melodiat ovat erittäin hyvät gerneen varsinkin tuo ufo tyylinen padi ja introssa valloilleen pääsevä acid soundi.. rakenteeltaan biisi on hyvä ja pientä kikkailuakin löytyy ettei biisi ala käydä ykstoikkoiseksi.. jotenkin melodioihin olisi kyllä voinut pistää enemmän erilaisia kuvioita.. tuossa viiden minuutin jälkeen meno ei ole ihan niin hyvää kuin alussa koska taustat kaipaisivat siinä mielestäni enemmän reeverb ja muuta efua.. biisi on hyvän pituinen mutta loppuu hieman töksähtävästi.. kokonaisuutena miellyttävää psykettä jossa muutamia ed mainittuja kohtia olisi voinut vielä mielestäni hioa :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DJ SkyWay - Faithless 23.03.2005

DJ SkyWay - Faithless
alkaa hyvänkuuloisella acid linjalla.. tosin siinä tukena olisi voinut olla muitakin taustoja.. näin se kuullostaa hieman yksinäiseltä.. open hat tulee kyllä mukaan mutta meno paranee kun muutkin rummut tulevat kehiin.. kicki on hieman turhan simppeli eikä oikein potki.. taustat ovat kyllä siistin kuuloiset lukuun ottamatta tuota pianon pimputusta.. intro on mahtavasti kikkailtu ja efectoituja taustoja on riittämiin.. basslinea ei biisissä kovin paljoa käytetä.. mielestäni se saisi olla koko ajan kickin tukena koska niinkun ed mainitsin kicki on vähän yksinkertainen yksinään.. vaihtelua on riittävästi ja pituuttakin.. eri osiot olisivat voineet kyllä vaihtua hieman hitaammin vaikka energinen ja nopea biisi tämä onkin.. masteroinnista sen verran että bassoa olisi voinut painottaa hieman enemmän ja reeverbiä taas vähemmän (tai ainakin miksata sitä vähän lisää).. rakenne on ihan hyvä ja muutenkin biisi on ihan tanssittavaa menoa mutta pientä hiontaa vaille kiitettävä :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Axoldies - In To The Dream 14.03.2005

Axoldies - In To The Dream
jotenkin psykedeeliasen kuuloinen tuo alkumelodia vaikka onkin rauhallinen.. kicki potkii sen verran kevyesti että tästä tulee chill mieleen enemmän kuin trance.. hatseja ja muita perkusioita on mukavasti mutta jotain voisi vielä lisäillä.. intro alkaa hienosti ja pitää rauhallisen linjan yllä kunnes yhtäkkiä pamahtaa leadi rumpujen kera päälle (toimii muuten hyvin mutta tämä saisi tapahtua pienellä sulattelulla).. muuten rakenne on ihan hyvin kunnossa vaikka muistuttaakin paljon enemmän chilliä (päämelodiaa lukuunottamatta).. pitkit ja todella melodiset introt tekevät tunnelmasta sellaisen joka ei välttämättä kyllä ole huono asia.. pidin kaikista melodioista mutta monet saundit olisivat kaivaneet kyllä hiomista vielä.. määrältään niitä oli kiitettävästi.. masterointi on yleisesti ottaen onnistunut hyvin vaikkakin pientä viilailua sieltä sun täältä olisi voinut tehdä ja esim EQlla säätää bassoja vähän jykevimmiksi.. kaikenkaikkiaan ihan kuunneltavaa tavaraa joka ei missään tapauksessa ole huonoa settiä :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Techrono - Energize 15.07.2005

Techrono - Energize
Hyvänkuuloista saundimaailmaa on viljelty heti alusta pitäen. Pieni tunkkaisuus kuitenkin vaivaa osaa saundeissa ja taajuuksiin olisi voinut tehdä pieniä muutoksia. Meno on mukavan suomalaista ja melodiat uppoavat meikäläiseen. Miksauksessa kylläkin pieniä puutteita mutta pääasiassa se toimii. Rakenne on biisissä ihan kunnossa. Ehkä efektejä olisi voinut olla enemmän mutta ne vähät mitä on niin toimii hienosti. Kun bassline alkaa nuosta ja laskea niin meno senkun paranee! taustalla mukana tulevat padit ovat myös hyvän kuuloisia. Kyllä tästä on jo tunnistettavissa että olet jo kauemmin trancea tehnyt. Kakkos suvannon jälkeen olisi kaivannut jotain vähän rajumpaa nostoa ja melodioihin jotain uutta. Samat linjat kyllä toimivat mutta kokonaisuutena alkaa hieman puuduttaa koska saman elementit pyörittävät biisin läpi. Yllättävän hyvin kuitenkin mielenkiinto pysyy hyvin saundien ansiosta ja näinkin pitkän biisin jaksaa mielellään kuunnella loppuun. Ei tästä kyllä kiitettävää alemmaksi pääse :) Miinusta tulee vain hieman viimeistelemättömästä miksauksesta ja jonkin lisäkoukun puutteesta (voi tosin johtua siitä että itse olen enemmän hieman lyhempien trackkejen ystävä). Hyvä biisi kaiken kaikkiaan!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj kerkkooposse - Jennika, miks et lähteny kahville!? 1.02 17.03.2005

Dj kerkkooposse - Jennika, miks et lähteny kahville!? 1.02
kicki on ihan hyvän kuuloinen.. paras sulta tähän mennessä.. biisi alkaa hieman "orvosti" tyyliin joku tod vanha trance kipale mutta ei se mtn.. rummut pelaavat mukavasti vaikka niitä kyllä voisi olla enemmän ja niillä voisi jotain pientä kuviota heittää.. basso on turhan kovalla ja siitä syystä peittää muita saundeja ikävästi.. samoin joku monimutkaisempi linja olisi paikallaan.. intro alkaa kyllä hieman pitchillä nousevalla saundilla ja muutenkin intro toimii hienosti :) päämelodiasta pidin aika paljon ja kyllä nuo muutkin melodiat toimivat vaikka vähän yksinkertaisia ovatkin.. eli pari taustaa lisää ei olisi pahitteeksi.. rakenne on mukavan selkeä ja pituuttakin biisillä on hyvän verran.. ainoat asiat mitkä biisissä häiritsivät oli osittain miksauksen hiomattomuus, liian vähän kikkailua ja hieman liian vähän taustoja.. muuten tämä on kyllä ehdottomasti paras biisi.. pääset jo kohta sille tasolle että alan ysejä pudottaa kun vielä hitusen harjoittelet :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele KVMS - Energia 08.07.2005

KVMS - Energia
Kovin kirkkailla saundeilla lähdetään liikkeelle.. Muuten startti on kyllä hyvä ja efektit erikoisia samoin kun jotkut taustat :) Kyllä hoimaa että biisi on tehty erittäin fiilis mielessä. Paljon hyviä aineksia saatu toimimaan hyvin! Biisin kirkkailusta pidän erityisesti vaikka melodiapuoli ei ihan koukutakkaan.. Myös taustaefektit ovat biisin parasta antia. Se mikä tässä biisissä pudottaa arvosanan kiitettävän alapuolelle on heikohko miksaus.. Biisi kuulloostaa siltä että EQ säädöissä olisi käytetty presetteinä "telephone", "old radio" tmv ja kirkkaus hatseissa ja joissain taustoissa ottaa ikävästi korviin... Nämä ovat siis asiat mitä pitää vielä hioa kun biisi muuten toimi upeasti! Tuli heti dallas superstars mieleen :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Scyater - Wake (2005 ReMiX) 16.03.2005

Scyater - Wake (2005 ReMiX)
hienosti alkaa komeilla melodioilla.. rummut popittavat kivasti vaikka niitä tietysti voisi olla ehkä enemmänkin.. kickillä kikkailut ovat todella siistin kuuloisia.. melodiat ovat hyvät ja vaihtelevat.. masterointi on kyllä mennyt osittain hieman pieleen.. saundit peittyvät aika pahasti kicki ja basson alle.. ja sama ongelma aiheuttaa pientä säröäkin.. rakenteen puolesta biisiin ei ehdi kyllästyä mutta rakennetta olisi joka tapauksessa voinut selkeyttää hieman kunnon introlla ja nostatusksissa.. efektejä taustalta löytyy riittävästi.. mielestäni gerne olisi enemmänkin trance kuin techno mutta ei sillä niin merkitystä ole.. kokonaisuutena hyvän kuuloinen biisi jonka tunnelmaa valitettavasti syö aika paljon tuo miksauksen hiomattomuus.. muuten biisi on oikein kuunneltavaa tavaraa :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sunfall - Resurrection II 25.09.2005

Sunfall - Resurrection II
Ai ai tääkin hiton hyvän kuuloinen biisi vaikka vasta previikkaa onkin! Äijällä on tyylit hallussa. En viitsi vielä tähän versioon kirjoittaa kovin pitkää kommenttia mutta täytyy kyllä sanoa hyvin toimii. Ei näin ensikuulemalta löytynyt mitään negatiivistä :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele rewind - Obey 27.07.2005

rewind - Obey
Hienot sivut ja hyvää musiikkia teette asenteella! Hyvin lähdetään tässäkin liikkeelle acid saundeja suosien. Rummut toimivat hyvin ja kaikki välirummutkin (mm suvannossa) ovat aivan mahtavia! Rakenne on kohdallaan ja miksaus erittäin hyvän kuuloista. Padit ovat mielestäni biisi parasta antia ja huonoja puolia onkin sitten hiton vaikea keksiä. Ehkä melodista vaihtelua olisin enemmän kaivannut vaikka kyseessä onkin hardtrance. Pituutta myös olisi voinut olla hieman enemmän mutta toimii näinkin.. Sitten vaan uudestaan kuuntelemaan =) Mahtava meno on kyllä teidän kaikissa biiseissä mitä olen kuunnellut! Eiköhän koska joku levyyhtiökin ala tyrkyttää sopparia kouraan ;)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chaos Crew Dj's - Hard Laughter 07.03.2005

Chaos Crew Dj's - Hard Laughter
alku on tunnelmallinen eikä biisiä heti tunnistaisi happy hc:ksi.. melodiat ovat hieman sekavan kuuloiset introssa.. rummut tulevat hienosti mukaan ja pelaavat ihan hyvin.. joku toisenlainen open hat olisi sopinut mielestäni paremmin genreen ja perkussioita saisi olla rummuissa enemmän.. kicki potkii ihan mukavasti.. melodiat eivät ole kuvin kummoisia ja mutta sopivat hyvin.. vaihtelu on kyllä biisin parasta antia koska siitä ei ehdi tuossa neljän minuutin aikana tulla puutetta.. rakenne sen sijaan on hieman epäselkeä ja tuntuu kuin biisin genreistä hypittäisiin hc:stä klassiseen musiikkiin vaikka ovathan ne osittain yhteydessä toisiinsa :) kuitenkin tämän olisi voinut tehdä hieman sulattelemalla.. masterointi on sen osalta hyvää etteivät saundit peitä toisiansa mutta hieman liian teräviksi (ainakin osa melodioista) on väännetty ja bassoon saisi laittaa hieman enemmän fattia.. joka tapauksessa ihan miellyttävä kokemus ja on kiva kuulla että tätäkin genreä vielä jaksetaan vääntää :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele TCore - Intoxication 22.02.2005

TCore - Intoxication
no jos nyt suoraan sanon niin ei tuo miksaus hirveästi parantunut oo.. sun kannattas hankkia kunnon hifikajarit että voisit tarkkailla saundeja paremmin.. rakenteeltaan biisi on ikävän sekava.. joitakin mukavan kuuloisia melodioita löytyy mutta valitettavasti ne eivät pelasta tätä biisiä.. padit ovat ihan hyvän kuuloiset ja päämelodia menettelee.. vähän tulee sellanen scooter fiilis :) nuo spiikit tekevät lähinnä koomisen vaikutelman.. kickissä olisi kyllä miksattavaa ja percussioita saisi olla enemmän.. jotenkin tuntuu että et ole käyttänyt biisissä ollenkaan reeverbiä, chorusta tai muitakaan efuja(?) ja saundit on selvästi tehty fruityn perus plugareilla.. kannattaisi hankkia kunnon pluginit niin pelkästään jo sille äänimaailma paranisi.. mutta edelleen oon sitä mieltä että vertaa biisejä muiden mikseriläisten (hyvien sellaisten) biiseihin esim Speed freek joka sekin tekee fruityllä ja aivan huippua musiikkia.. kyllä säkin vielä saat kehitystä biiseihin ku vaan jaksat vähän panostaa ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Speed Freek - No More Paradise 18.02.2005

Speed Freek - No More Paradise
biisi alkaa juuri sillä perus speed freekillä mikä ei ole ollenkaan huono asia :) tuttuja saundejakin löytyy kivasti:) tuossa 0:57 kohdalla tuleva nosto hieno ja antaa lisää puhtia mennä introa kohti.. biisissä on sinäänsä todella pitkät fiilistelyt mutta tranceahan tämä on :) intro alkaa hyvin ja piano on loistavan tunnelmallinen mutta tuo acid tyylinen pad vähän häiritsee.. ainakin se voisi on taaenpana.. melodiat ovat aika perusluokkaa (hyvin masteroidut mutta eivät niinkään hirmu iskevät ainakaan minuun) kun pad tulee päämelodian tueksi niin kuullostaa jo heti paljon paremmalta:) bassline on tässä biisissä kyllä juuri sellainen mistä pidän.. rummut ovat aikas perustrancettelua mutta kyllä toimivat.. rakenne on biisissä mukavan selkeä eikä masteroinnissa ole juurikaan puitteita.. pituutta on vaihteluun nähden hieman liikaa.. joka tapauksessa jälleen kerran olet saanut hyvän setin aikaiseksi :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurisgale - Save my world (Aurisgale Vocal ReMix) 27.01.2005

Aurisgale - Save my world (Aurisgale Vocal ReMix)
kyllä täytyy sanoa on Dj Larizza tyylin tunnistaa tästä heti mikä on todella upea juttu! alkuperäisen biisin aineksiakin on sopivasti vielä jäljellä.. introt ovat jälleen aivan mahtavia muhkeine padeineen! efektointi ja miksaus ovat todella hyvää luokkaa ja lauluosuudet mielestäni biisin parasta antia.. leadisyna on erittäin hyvän kuuloinen mutta kaipaisi hieman koukuttavampia linjoja.. samoin mielestäni linjojen kulku ei iske parhaalla mahdollisella tavalla mutta muuten niiden toteutus on hyvä.. rummut saisivat hieman kirkkaammat ja kicki tehokkaampi.. bassline toimii taustalla hyvin.. rakenteesta sen verran että joitakin kunnon nostoja biisi olisi kaivannut ja vähän eriosioita koska nyt rakenne on jäänyt hieman tasapaksuksi.. joka tapauksessa biisi on sopivan pituinen ja loistaa tasokkuudellansa:) jos vielä joitain kikkoja ja koukkuja olisi löytynyt niin olisin harkinnut kymppiä mutta kyllä kiitettävä silti ropsahtaa:) hyvää työtä Larizza!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele PainLab7 - Colibri 25.01.2005

PainLab7 - Colibri
alussa tulee kovin Hard NRG mieleen varsinkin temmon puolesta:) kicki ei ole kyllä kovin tehokas ja rummuissa on hatsejen osalta aika akustinen vaikultema mutta sinäänsä siinä ei ole mitään pahaa.. percussioita saisi kyllä olla hieman enemmän.. acid linja on juuri hyvä tämän tyyliseen biisiin ja hardhousemaiset saunditkin toimivat mutta tehoja saisi olla hieman enemmän ja jonkinlainen päämelodiakin olisi ollut hyvä.. tuntuu kun biisi loppuisi juuri kun se on alkamassa:/ niinkun itse sanoitkin pientä säröä valitettavasti on mutta ei niin pahaa että se pilaisi biisin.. pituutta on vaihteluun nähden sopivasti ja tästä saisi kyllä hienon popitus biisin jos bassoissa olisi vähän enemmän tehoa.. tää ei nyt kyllä ollut ihan sun parhaita biisejä mutta onneksi mitään erityisen huonoakaan tässä ei ollut:) 8-
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Speed Freek - Day After Day 18.01.2005

Speed Freek - Day After Day
alkaa juuri niinkuin sun biisit aina.. kevyellä rummuttelulla ja sulavalla etenemisellä.. lead tulee kivasti mukaan jo aika alussa mutta katoaa sitten.. alkujytke ei tarjoa sen kummenpaa kikkailua tai muuta erikoista vaihtelua.. acid linjat toimii kyllä hienosti.. intro on loistavat muuten mutta padit saisivat olla massiivisempia ja breikki kohdat rummuissa ehkä hitusen enemmän tehoja.. päälead kyllä polkee mukavasti ja miksaus on aika kevyttä mutta laadukasta.. tää ei ihan sun parhaisiin biiseihin lukeudu mutta kyllä tästä aina sun laadun tunnistaa;) rakenne on aika lailla perus ilman mitään suurempia herkkuja ja pituuttakin on jonkin verran liikaa.. kyllä midi kb:n kaipuun tästä huomaa.. varmasti inspiraatiokin on saanut kolhuja kyseisestä menetyksestä.. kokonaisuutena hyvä biisi joka pysyy hyvin kasassa ja jota on kyllä hieno popittaa ilman sen kummempia syitä :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Profion - Above The Skies 28.01.2005

Profion - Above The Skies
alkaa nopeasti ja energisesti.. melodiat toimivat ja samoin muut taustat.. rummuista löytyy mukavasti tehokkuutta ja masterointi on oikein hyvää luokkaa.. biisi jyrää eteenpäin oikein mukavasti.. joitakin syna saundeja olisi voinut vähän parannella ja pistää hiljemmalle mutta pääosin kaikki toimivat upeasti.. efektejäkin on mukavasti ja melodia tosiaan uppoo muhun :) aivan loistava biisi! eipä tällä kertaa tämän pitempää kommenttia kun kaikki tuntui olevan kohdallaan! tää on jo aikas pro kamaa :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chucky - Live again 14.01.2005

Chucky - Live again
pongasin täst tost maksalaatikosta ja aloin kuuntelee.. kyllä on todella onnistunut biisi.. kicki potkii upeasti ja percussioita on todella mukavasti.. rummuista löytyy kikkojakin vaikka muille jakaa ja ne kuullostavat kaikin puolin hyvältä.. alkujytä ennen introa kyllä kestää kauan mutta mikäs sitä kuunnellessa:) ns päämelodia oli kyllä pienoinen pettymys.. siitä ei oikein saa mitään irti.. mutta onneksi biisi jatkaa vaihtelee rakennettansa niin että se ei jää häiritsemään.. spiikki on ihan hyvä mutta jotenkin teennäisen kuuloinen.. kaipaisi lisää efektointia.. efektejä biisissä on mukavasti ja pituuttakin aika lailla sopivasti.. kokonaisuutena kyllä tykkäsen:)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj Papa - Inhamanera 12.01.2005

Dj Papa - Inhamanera
alku on suoraan sanoen todella jännä :D toimii muuten mukavasti mutta rumpuihin tehoja lisää ja paljon! kun bassline hyrrää mukana niin meno on jo mukavan kuuloista intro on ehdottomasti sun paras ja padeissa on jo kunnolla fattia! nostokin on hienon kuuloinen ja toimiva.. melodioita saisi olla kyllä hiukkasen enemmän kyl koko biisi perustuu tuon yhden muokkailemiseen.. sisänsä se ei ihan hirveästi haittaa koska pidin melodiasta paljon.. se olisi vaan kaivannut vahvempia saundeja tuekseen.. itseasiassa biisin ainoa paha miinus on juuri tämän "laihahko" olemus.. saisit saundeihin vahvuutta rutkasti jo fruityn compressoria säätämällä ja lisäämällä EQ:n masteri efuun.. nooh.. jokatapauksessa biisi oli sulta ERITTÄIN positiivinen yllätys ja todellakin parempaan suuntaan menossa! HIENOA DJ PAPA!!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreemz - Unnamed 05.01.2005

Dreemz - Unnamed
todella mielenkiintoinen alku ja rummut tulevat mukavasti esiin yksitellen.. biisi on erittäin antoisaa kuunneltavaa kunhan volumea pistää riittävästi.. kickiä olisi osittain voinut ehkä miksata mutta hyvältä se nytkin kuullostaa:) aika pitkään tässä junnataan ennen introon sukeltamista.. jotain vaihtelua kaivattaisiin lisää.. saundit ovat suurimmaksi osaksi hyvän kuuloisia mutta eivät jää kyllä päähän soimaan.. jotain melodiaa vielä kaivattaisiin lisää.. intro toimii mutta se on turhan "tyhjä".. hieman padeja lisää niin kyllä se siitä! kokonaisuutena menevä ja suht energinen biisi jonka suurin haittapuoli on vaihtelun vähäisyys.. jooh no betaversioksi tämä on kyllä varsin mainio..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Waterproof - Back to TranceMission 05.01.2005

Waterproof - Back to TranceMission
alussa soiva piano kuullostaa turhan yksinäiseltä eikä oikein sovellu tuollaisenaan.. muuten melodiat alkavat mukavasti ja leadit toimivat.. efektit ovat mukavan massiivisia vaikkakin fruitymäisyys paistaakin.. rummuissa olisi vielä miksauksen varaa.. kicki on hyvä breikki kohdissa mutta pääosioihin se ei oikein sovi.. bassline on se perus mutta menee kyllä tässä biisissä.. mukavaa kikkailua tulee riittävän paljon ja rakenne on suht hyvä.. masterointi kaipaisi vielä säätöä.. matalia saundeja enemmän ja pientä taajuuksien korjailua niin kyllä se siitä;) ihan mukavan kuuloinen kappale muuten..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kaatopaikka - Vanha pieru 05.07.2005

Kaatopaikka - Vanha pieru
Kiitän nöyrästi tästä lahjasta! (hieman myöhäiset kiitokset) tuli niin kotoisa olo biisiä kuunnellessa x)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Delta - Breathe 10.12.2004

Delta - Breathe
piano on turhan pirteä trance biisiin ja alussa meinaa ruveta jopa naurattamaan:) biisi etenee todella nopeasti ja rakenne on ihan selkeä.. leadisyna on hyvän kuuloinen mutta jotkut melodiat kaipaisivat hiomista.. rummut kuulostavat ihan hyvin vaikka kicki ei juuri hakkaakkaan.. saundeissa on pientä tunkkaisuutta.. melodioiden vaihtelu luo juuri sitä vaihtelevuutta biisin mutta kipale pyöriin kuitenkin samojen linjojen varassa.. pientä viimeistelyn puutetta on mutta muuten mukavan kuuloinen trancetus:)

Kommentti kappaleesta Kuuntele tonyx - powder 09.12.2004

tonyx - powder
hyvän kuuloisella stickillä ja hatseilla alkaa.. kicki on turhan pehmeä tranceen (tuollaista kickiä käytetään yleensä happy hardcoressa).. melo on ihan energisen kuuloista ainakin biisin temmon puolesta.. saundeissa olisi vielä jonkin verran hiottavaa ja alku jumputukseen kaipaisin joitain kikkoja/nostatuksia koska se on kumminkin aika pitkä.. intro kuullostaa ihan mukavansulavalta ja padsaundi on mukavan omaperäinen.. päämelodia ei kyllä sitten olekkaan kovin suurella mielikuvituksella varutettu.. se ei kuullosta yksinään kovin hyvältä mutta meno paranee jonkin verran kun taustoja tulee mukaan lisää.. taustasaundeista osa on oikein hyvän kuuloisia mutta osa kaipaa vielä paljon hiontaa.. biisin loppuun olisi sopinut vähän pidempi loppujytä koska biisin eteneminen tapahtuu muutenkin hitaasti mutta eipä tuo nyt kovin suuri puute ole.. kokonaisuutena ihan energistä ja "ufomaista" tunnelmaa/menoa nopealla temmolla varustettuna:)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj Disturb - Global Infection 22.12.2004

Dj Disturb - Global Infection
juma ku on hienon kuuloisia saundeja! rummut pelaavat mukavasti vaikka kicki voisi ehkä lisätä hieman tehoa.. kaikki taustat on hyvin miksattu ja tunnelma on loistava.. intro alkaa upean sulavasti ja siinä olevat padit on mahtavan kuuloisia.. pääsynamelodiaa saisi vielä hiukan miksata ja intron jälkeistä osiota samoin (se on se biisin hankalin osio yleensä saada toimimaan hyvin).. masterointi on hyvää luokkaa joskin tehoja kaipaisivat monet saundit lisää kun kyseessä on kuitenkin hardtrance.. rakenne on selkeä ja toimiva.. jonkinlaista kikkailua tosin olisi voinut olla enemmän.. hyvä setti jokatapauksessa :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Outset - Speculation 13.01.2005

Outset - Speculation
onpas pirteä alku (melkein säikähdin).. ;) meno on todella mukavan kuuloista eikä biisissä jäädä turhia jankkaamaan.. varsinkin päämelodia on oikein koukuttava! rummuissa saisi olla vähän enemmän tehoja ja hatsit on perussettiä mutta hyvin ajavat asiansa.. spiikit kuullostavat todella hyvältä ja miksaus biisissä on selkeää ja hyvän kuuloista.. vaikka biisi rullaa läpi samoja melodioita käyttäen ilman kummenpia vaihteluita tai suuria nostatuksia/kikkailuja niin biisi ei ala kyllästyttää loistavien melodioidensa ansiosta:)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marison - Net alert 07.12.2004

Marison - Net alert
tässä on kyllä todellinen techno meininki päällä! hienot taustat kaikinpuolin mutta jotkut niistä kuullostavat ikävän tunkkaisilta ja masteroinnissa olisi voinut painottaa hitusen enemmän matalia saundeja.. rummut ovat hyvät ja toimivat moitteettomasti.. efektipuolikin on kunnossa mutta toi nettisaundi ottaa aika pahasti korviin joissainkohdissa.. meno on hyvää kokobiisin ajan ja tämä sopisi taustamusaksi loistavasti.. YleX soittaa öisin paljon tän tyylistä musaa.. genre ei oo mun henkilökohtasia suosikkeja ja pidän muutenkin enemmän vähän "melodisemmasta" ja nopeatempoisesta jytkeestä mutta toteutus on sen verta laadukas että ysi putoo! :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele PS´s - Mental Disturbance 01.12.2004

PS´s - Mental Disturbance
yeah uutta matskua! nyt kuullostaa jo taustat alussa paljon paremmilta tosin efekteistä ja joistain paistaa vielä fruity liikaa läpi.. ensimmäinen asia mikä ei oikein miellyttänyt oli toi hidas tempo.. jotenkin sitä on vaan tottunut että psytrance on kunnon paukutusta.. intro on aika jännän kuuloinen (sinänsä hyvä asia).. tästä olis kyllä saanut paljon paremman kuuloisen pelkällä temmon lisäämisellä.. tossa 4 min kohdalla alkava piipitys kuullostaa aika ärsyttävältä.. psykedeelisyyttä kyllä löytyy mutta ei ihan sellaista minkä takia kappaleesta voisi olla hitiksi.. loppuu aikas oudosti ja pituudesta on paha sanoa mitään kun en oikeen päässyt kiinni kappaleeseen.. sä oot kuitenkin rummuuista saanu paljon enemmän irti kun ennen ja se on hyvä se! osa taustoistakin on hyvin miksattuja mutta jotkut kyllä kaipaisivat reilusti vielä muutosta..
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj Papa - A house full of acid 29.11.2004

Dj Papa - A house full of acid
no heti alkuun siis voin sanoa että plussaa siitä että biisi ei ole tehty millään ejaylla tai muulla vastaavalla! joops mutta sitten itse asiaan:) genreä en ole kuunnellut ennen mutta näyttäis siltä että oikeaan oot osunut.. meinaan noi housen organit ja Acid linjat kuvastaa just sitä.. jänniä saundeja tosiaan ja ihan mukavan paljon.. kikkailuakin on kiitettävästi.. bassline sais kyllä kuulua reilusti enemmän ja rakenne sais olla paljon selkeämpi.. vähän psykedeelinen tunnelma tässä on.. hienoja efektejä löytyy ja snare fillit kuullostaa oikein mukavilta.. rummut ovat muuten kyllä aika mitään sanomattomat.. paha tästä on lähteä mitään enempää sanomaan kun genre on mulle ihan outo mutta saundeissa oot kyllä kovasti editynyt! :) kun teet seuraavan trance kipaleen niin saat sitten vähän asiantuntevampaa kommenttia;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele MjN - The Entry v2 24.11.2004

MjN - The Entry v2
alkaa perusrummuttelulla mutta mikäpäs siinä kun rummut toimii hienosti kaikilta osin.. spiikit tuovat mukavaa tunnelmaa kappaleeseen.. pääsynasta tuli alussa mieleen antiloop mutta sitten se kyllä muuttui ihan omanlaisekseen.. bassline on toimiva ja samoin muut taustat mutta melodia puoli ei sitten ollutkaan niin iskevä.. padit ovat kyllä hyvin miksattu mutta päämelodia ei oikeen iske.. se on ehkä liian tavallinen ilman suurempia koukkuja.. masteroinnissa olisi voinut käyttää joidenkin soundien kohdalla enemmän syvyyttä ja reeverb olisi voinut olla hitusen vähemmän.. kokonaisuutena kuitenkin erittäin toimiva ja energinen muttei niin kovin "omaperäinen" biisi.. hienosti hommat kuitenkin pelaa ja huomaa ettei äijä oo ihan ekaa kertaa asialla:)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Speed Freek - a98 - Lightest Touch (Speed Freek Remix) 24.11.2004

Speed Freek - a98 - Lightest Touch (Speed Freek Remix)
alkuperäistä en ole kuullut mutta mitäpä tuosta.. loistavaa bongottelua rummuissa ja percussioita on enemmän kuin tarpeeksi.. intro paukahtaa hienosti käyntiin ja padit ovat eläviä ja muutenkin loistavasti miksattuja.. pääsyna on kanssa upean kuuloinen mutta liian lyhyesti esitelty introssa.. pääosio toimii hyvin ja kestää sopivan kauan.. bassline on mukavasti sulautettu joukkoon ettei sitä kuulu liikaa mutta kuitenkin kuuluu ja tuntuu.. kicki on hitusen turhan hiljainen.. tossa viiden ja puolen minuutin kohdalla alkava breikki kuullostaa oikein hyvältä.. melodia ei oo mitenkään erityisen koukuttava ainakaan muhun (ehkä liian tavallinen) mutta hyvin miksattu.. acid tausta on kans tosi jees ja kokonaisuuskin fantastinen:) hyvin toimii niinkun noi edellisetkin biisit:)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj kerkkooposse - terotintin 19.11.2004

Dj kerkkooposse - terotintin
juma toi melodia alkaa helmesti vaikka siinä oliski viä hiomisen varaa.. rummut ovat liian hiljaiset suhteessa melodiaan ja kicki on turhan köykäinen.. melodia tosiaan on upea kuuloinen kun sitä vielä vähän miksais niin ahh! toi kakkos tausta mikä tulee intron jälkeen ei kuullu korvaan kovin mukavalta.. pikkusen enemmän jotain kikkailua ja vaihtelua sais mun mielestä olla.. kakkos introssa se ärsyttävä saundi taas alkaa.. siis se ei todellakaan oo huono jos sitä vähäsen hiois ettei se ottais niin korviin:/ nostot biisistä puuttuu kokonaan joten sen takia meno on aika takapaksua.. masterointi on ihan kohtuullista mutta reeverbin määrää olisi voinut olla vähän vähemmän ja matalia ääniä olis saanut painottaa enemmän.. melodia puolella oot edistynyt kun taas tässä kipaleessa rummut jäi vähän taka alalle.. kuitenkin jees biisi joka sopisi tämäkin loistavasti taustamusiikiksi johonkin rauhalliseen hommaan:)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Härö - Meedio (Extended Mix) 16.11.2004

Härö - Meedio (Extended Mix)
alkaa hieman akustisen kuuloisilla rummuilla.. rummut ovat muutenkin aika ponnettomat.. melodia on todella psykedeelisen kuuloinen padit ovat kyllä ihan hyvän kuuloiset ja rauhalliset (rauhoittavat tuota sekavaa tunnelmaa).. rummuissa ei vaihtelua ole eikä kyllä juuri melodioissakaan.. biisi on luultavasti kyhätty Fl studiolla tai ainakin se kuullostaa siltä.. introt puuttuu kokonaan mutta toi breikki biitti kohta pientä vaihtelua muuten aika itseään toistavaan rakenteeseen.. taustamusiikkia tästä voisi saada johonkin hiomalla saundeja mutta kappaleeksi tää on ilman rakenteen muutosta vaikea sanoa kun introt ja nostot puuttuu.. kyllä tätä nyt aikansa näinkin jaksaa kuunnella mutta ei sitten enempää..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sunfall - Resurrection 15.11.2004

Sunfall - Resurrection
alku efeckti oli mukavasti efecktoitu jonka rummut paukahtavat käyntiin.. hatsit ovat aika perus mutta kicki on suht hyvä.. introssa mukava vedenalainen tunnelma jossa on juuri sitä resurrection tunnelmaa! nosto on pienen miksausksen tarpeessa (ehkäpä se voisi olla vähän pidempi).. päämelodia on muuten hyvät mutta se on nostettu liian korkeaksi.. kakkos intron jälkeen melodia alkaa paljon mukavammin.. kakkos päämelodia aikana tapahtuva nosto on oikein kivaa vaihtelua mutta se kaipaisi jonkin laista efecktoitia/snarea/crasheja/jotain muuta sulavoittamaan sitä.. biisi loppu ikävän töksähtävästi (olisi about puol min lisää tehnyt terää.. kokonaisuus on kasin luokkaa.. melodioista ja introista isot blussat! hyvä suoritus mutta viimeistelyä vailla (niinkuin useilla artisteilla täällä tuppaa olemaan)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Instincta - Tha Player 16.11.2004

Instincta - Tha Player
hienot efectit alussa josta alkaa sitten energinen bassline.. kicki on hitusen vaisu ja rummut ovat aika perustavaraa.. hienosti oot saanut yhdisteltyä muhkeista soundeja yhteen.. ja nehän toimii! harmi tuo tuo rumpu ja basso puoli.. matalia ääniä kun ei tahdo kuulua kun noissa voimakkaissa nosto kohdissa.. ton yhden sweep taustan olisi voinut jättää pois tai sitä olisi voinut miksata hieman erilaiseksi.. kokonaisuutena energinen, mukavan erilainen eikä todellakaan mikään pitkästyttävä kipale:) pituuttakin on sopivasti.. vaan kun tuon rumpupuolen saisi kuntoon niin täähän vois olla vaikka mikä hitti! ton genren vaihtasin ehkä eurotranceksi tai danceksi..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurisgale - Secret lives 13.11.2004

Aurisgale - Secret lives
ja jälleen upea introlla aloitus.. mielestäni spiikkejä saisi olla enemmän putkeen mutta ne mitä on niin on miksattu loistavasti! rumpupuolikin sulla on parantunut.. biisin rakentelua saisi hioa vielä pikkusen.. ekan intron jälkeen leadi ja rummut alkavat aika yhtäkkiä.. mutta voi juma oot parantunu tossa melodiapuolessakin! leadit on tosi upeita ja taustan padit toimivat täydellisesti.. biisi on aikalailla introilua mutta mikäs siinä kun se on selvästi sun vahvimpia puolia! vaihtelua luo mukavasti noi leadien muuntumisen yms.. siis tässä biisissä on aivan loistava tunnelma ja efecktointia todella on.. tätä ei välttämättä ihan heti tranceksi sanoisi jos noita rumpuja ei hakkaisi taustalla on tää meinaan sen verran efecktoitua ja melodia painotteista.. sun kannattas oikeesti kokeilla jotain soundtrack biisiä koska sulla on toi melodiapuoli niin kunnossa.. niinkun jo mainitsin tää ei oo ihan tavanomaista trancee vaan jotain soundtrackin ja melodisen trancen sekoitusta mutta loistava biisi jokatapauksessa! jätkä alkaa olla jo pelottavan hyvä:) ootan innolla sulta taas lisää matskua!! jooh mutta eiköhän tässä oo jo kommenttia yhelle biisille:D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chucky - Final train 13.11.2004

Chucky - Final train
tää on kyllä aivan hieno biisi! tulee heti dj neon mieleen.. oikein menevä ja hyvillä saundeilla varustettu.. yksitoikkoisuus kyllä hieman vaivaa ja jonkinlainen taustojen puute koska niitä on aika vähän.. kikkailu on jees ja nostot jotka on toteutettu mukavan erikoisesti.. pituutta on sopivasti ja rummut on kunnossa.. eipä tästä sen kummenpaa sanottavaa oo.. kyllä ysi ropsahtaa:)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj kerkkooposse - gregreg 12.11.2004

Dj kerkkooposse - gregreg
joo kehitystä on tosiaan ilmassa niinku ed arvostelija jo mainitsikin.. rummut eivät ole erityisen hyvät mutta clappi on siististi efecktoitu panilla.. ja kun tuo liidi alkaa niin johan alkaa kuullostaa paremmalta.. joitain padeja/stringejä taustalla saisi olla ja introon jotain pientä kikkailua.. päämelodia on hyvä mutta pientä hiontaa/efecktointia vaille.. vaihtelua on riittävästi vaikka melodiat ovat kaikki aika saman tyylisiä.. rakentelua saisi olla hieman enemmän koska introt ym alkaa aika töksähtävästi.. joka tapauksessa kokonaisuus on paljon parantanut sun ed biiseihin verrattuna.. tää on jo ihan hyvää tanssi musaa:)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele A.D.E. - Olla 10.11.2004

A.D.E. - Olla
alusta alkava tausta on todella jees ja meno on päällä koko ajan! soundeissa on tässäkin vielä hiomista.. ehkäpä kunnon uudelleen masterointi tekisi terää.. biiseistä löytyy kyllä ideaa ja hienoja taustoja/kikkoja.. loppusilaus on vaan jäänyt tekemättä.. tää biisi kuullostaa aikas paljon joltain peli musiikilta.. en osaa kuvitella tätä niinkään kuuntelu musiikkina vaan ennemminkin jonkun pelin taustalla (saundejen puolesta aika vanhan tai kaikille tutun tapan kaikki pelin).. tässäkin biisissä on energiaa ja ideaa mutta vähän miksausta ja rumpuja lisää niin kyllä se siitä:)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele A.D.E. - Trance'O'Holic 10.11.2004

A.D.E. - Trance'O'Holic
energinen ja menevä pakkaus.. soundit ovat aika tunkkaiset ja rummut ovat perus settiä.. ei tää ehkä ihan trance genreen kyllä kuulu ainakaan temponsa puolesta.. breikkikohdat ovat hyviä ja niistä löytyy jonkinlaista pientä kikkailua.. samoin nostot (tosin todella lyhyet) toimii.. melodia puoli ei ihmeitä tuota mutta mukavaa omaperäisyyttä siitä löytyy.. pientä noutin vierestä vetämistä melodioissa löytyy.. pituutta kappaleella on suhteellisen sopivasti mutta loppu on aika yllättävä eikä tuo lopun efeckti sovi siihen kovin hyvin.. kokonaisuutena (niinkun jo alussa mainitsin) biisi on menevä ja energinen.. toimii ihan hyvin kaikilta osin vaikka miksattavaa vielä onkin.. joka tapauksessa ei huono:)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kristallipallo - November 09.11.2004

Kristallipallo - November
biitti hakkaa ihan hyvin tosin pientä säröilyä esiintyy.. saundeja olisi voinut hioa enemmän.. varsinkin bassline käy välillä hermoilla ja voisi olla monimutkaisempi niin biisiin tulisi menevyyttä.. tempoa voisi samoin nostaa.. snarefillit on hyvin miksattu ja melodiapuolikin on suhteellisen hyvä vaikkei iskekkään.. pituutta biisissä on sopivasti.. tästä puuttuu oikeastaan enää se loppu silaus ja efectktit/muut kikkailut.. ei ihan hittikamaa mutta ei ihan huonokaan suoritus:)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Profion - Lightful 05.11.2004

Profion - Lightful
hmm.. ihan kaunista ja kevyttä on tosiaan:) ei todellakaan mikään huono biisi.. hatsit ovat aika peruskamaa ja rummut ovat muutenkin aika mitään sanomattomat.. tämä kuullostaa samanta kun syntikkani valmiit taustat eli siis jotain puuttuu.. kunnon melodia tähän tarvittaisiin ehdottomasti ja vähän vankempaa rakennetta.. mutta esim voksut (jos ne tekisi joku hyvä ääninen naisartisti) voisivat korvata puuttuvan melodian.. miksaus on ihan hyvää ja biisi toimii muutenkin kunhan sitä vielä hitusen muokkaa.. tästä on siis todella hyvä jatkaa:)

Kommentti kappaleesta Kuuntele BcP - Solid 05.11.2004

BcP - Solid
kicki on ihan hyvä ja biisi alkaa hyvin.. eteneminenkin on hyvää.. intro toimii siinä alkava bassline on hieno.. jotain erilaista melodia intron jälkeen olisin kaivannut mutta menee se näinkin.. toi PPK:n tapainen "piipitys" sopii mukavasti taustalle.. ei mikään huono biisi.. vähän sellasta fiilistelytrancee sanoisin..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Michael Ridgeisland - The Sun (RadioMIX) 25.10.2004

Michael Ridgeisland - The Sun (RadioMIX)
onpa mukavan elilaiset rummut! biisin tunnelma on todella ilmava ja raikas.. melodiat ovat toimivia mutta eivät mitään kovin koukuttavia.. pääkohdassa kicki ja bassline on todella hiljainen.. se syö tunnelmaa jonkin verran.. intro, voksu efecktit ja rumpukikkailut ovat tämän kappaleen ehdottomasti parasta antia!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mr. J - This is Sound 24.10.2004

Mr. J - This is Sound
jooh tää muistuttaa aikas lailla tota sun storm of trance biisiä.. ehkä vähän liikaakin.. melkeinpä tähän kelpaisi sama arvostelu minkä annoin ed mainitulle biisille.. joo kicki ei tosiaan kyllä potki.. hautsut ovat hyvät tosin hieman liian kirkkaiksi miksatut.. pad on kans jees mutta hieman sitäkin olisi voinut vielä parannella.. clappia kaipaisi jonkin laista efektiä.. toi leadi on hyvä ja toimii.. iskee edelleenkin vaikka vähän vaihtelua kaipaisin.. biisi on rakennettu aikas vähillä patterneilla.. joo mut jos tykkäsi storm of trancesta niin kyllä tästäkin tykkää:) biisi loppuu vähän töksähtäen.. koska tää on kuitenkin tehty vaan fl studion demolla niin on ymmärrettävää ettei taso ole miksauksessa niin korkea.. jatkossa ohjeeksi annan: vähän enemmän vaihtelua ja tarkempaa miksausta niin se on siinä;)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kaatopaikka - Lost angel 23.10.2004

Kaatopaikka - Lost angel
juuh vihdoin pääsin arvosteleen tän.. en tiedä miten teet noi alkuintrot biiseihis mut ne on aivan loistavat!! jälleen on kehitystä jonkin verran tapahtunut.. alku tosin kestää hieman liian pitkään.. rummut lähtee kyllä ihan mukavasti rullaamaan sen jälkeen tosin se puoli ei ole ihan yhtä hankassa kuin tuo introilu.. eniten biisissä harmitti se että siinä ei ollut oikeen kunnon päämelodiaa.. enimmäkseen padeista koostuvat melodiat ei niinkän iskeneet.. mutta toi introilu on todella sun alaa! jos rumpuja vielä vähän miksaisi ja kunnon iskeviä/tarttuvia melodioita lisäisi niin täähän olis ihan huippu.. muhun tää ei vaan tällaisenaan oikeen iske..
8

Sivu: 1 2