Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 57 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele D-Vision Oldies - Close to you 10.05.2009

D-Vision Oldies - Close to you
Piiiiiiitkästä aikaa mikserissä.. huh.. ihan jees täräyttää näin tauon jälkee tällanen leivos käyntii! EARTH SHAKING! :D Äijällä tatsi vaa paranee voisko sanoa jo vuosi vuodelta :) keep it going (Thumbs up!) mitä näihin nyt muuta enää lisäämää.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saguaro - Arizona(Desert Mix) 10.08.2007

Saguaro - Arizona(Desert Mix)
Morjesta vaan.. sen verran lupaava alku on kappaleessa että päätin avata oikein kommentointi ikkunan! :) Alun rumpuosasto tarjoilee mukavaa rytmiä hyvällä miksauksella. Soundit efektointeineen mielestäni hyvin onnistuneet. Taukokohtaan päästäessä alkaa taustalta nosemaan matalaa murinaa, ehkä hivenen alapäitä toisin enemmän esiin tuohon soundiin.. muuten kuulostaa hyvältä. Rumpuosasto tulee myös hienosti mukaan tuossa. Biisin rakennetta ajatellen erikoisen pitkä ja vaihteleva taukokohta, hieman selkeyttä ja ytimekkäämpää taukoilua tämän mittaiseen biisiin työstäisin. Yllättäen kick tulee mukaan ja huomaa että biisihän jatkuikin taas. hetken aikaa pumppaillaan ja tilannen rauhoittuu soundimaailman suhteen. Ihan hyviä soundeja mukana onkin mutta osa kilinöistä tulee hieman liian korkealta. Rauhallista menoa hyvillä rytmeillä tämä biisi tarjoaa. Rakenne mielestäni suht iso miinus tässä.. biisin miksaus kuulostaa hyvältä, joskin äänimaailmaa voisi vielä levittää. keskialueelta tulee suht paljon tavaraa paikoin. Jokatapauksessa pääsit kyllä positiivisesti yllättämään näinkin hyvälaatuisella kappaleella, hyvillä soundeilla varusteltuna! 8+
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele D-Vision Oldies - Psychodynamics 09.02.2007

D-Vision Oldies - Psychodynamics
joo.. tuttua energisyyttä löytyy tästäkin tuotoksesta ja dallas superstar:maiset piirteet paistaa tästä biisistä läpi. Hienon kuuloista meininkiä mukavilla filleillä ja täyteosuuksilla mielenkiintoisine soundeineen.. Mutta.. Kick ei polje ei sitten yhtään mikä sinänsä syö todella paljon beatin iskevyyttä ja meininkiä tältä muuten jälleen kerran onnistuneelta revitykseltä. basso on mukavan pehmeä joskin sekin kaipaisi ehkäpä hitusen enemmän boostia ;) Erittäin suurena DSS fanittajana tykkään tästä tuotoksesta todella paljon.. tuo kick/bassopuoli kuntoon niin kyllä mentäisiin todella lujaa! ei tästälään voi alle kiitettävää silti antaa..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele C-Loud - Strife 06.02.2007

C-Loud - Strife
hmm.. heti alkuun täytyy sanoa että kick kaipaa reilusti lisää munaa.. laita kompuraa ja filteriä kehiin niin alkaa paukuttamaan ;) basso kaipaa kans vähä lisää tuhtiutta.. siinäkin kompura ja alapäiden nostattelu sopivissa määrin toimii ;) melodiat onkin sitten suht perus settiä mutta ihan toimivaa sinällään tämän tyyliseen meininkiin mitä edustat.. eli vähän oldschool tykittelyä ja ihan hyviä muistoja herättää nämä linjat ;) Soundeista täytyy myös sen verran sanoa että vähän kuulostaa ohulta esim tuo päämelodian soundi.. vois muutenkin vähän laajemmalle miksailla... tuntuu kuuluvan aika keskeltä.. niin kuin lähes kaikki soundit. stereokuvaa pitäisi ehdottomasti saada vähän laajemmalti ;) sanotaa että ihan ok biisi.. miksaus syistä ei voi 8 enempää antaa mutta hyvä biisi kuitenkin.. paremmalla miksaus/masterointi työllä olisi varmasti 9 päälle ;)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Protush - Fire up! 03.02.2007

Protush - Fire up!
Aika asiallista jytinää heti alusta alkaen... täytyy sanoa tähän alkuun että Hard NRG on todella paljon omaan makuun. Milenkiintoista kuulla sinulta taas vähän erilaista tyyliä. Soundit tuntuu olevan hyvin balanssissa ja mukavia soundeja tästä kappaleesta löytyykin. Hyvin on mikasus/masterointi työ hallussa ja laatu on korkealuokkaista. tossa parin minsan jälkeen breikistä lähtee hieno osio joka nostattaa mukavasti fiiliksiä. Tässä on paljon yritystä ja kun en ole sinulta aikaisemmin tällaista menoa kuullut niin aika hienosti olet onnistunut tässä ensi yrityksessä. Tosin ideointia täytyy harrastaa vähän enemmän ja suunta tästä on selkeästi ylöspäin kun laatu on näinkin hyvää (mikäli tällä linjalla vielä musiikkia toteutat) Let's hope so ;) Elikkäs... soundeissa ei sinällään ole moittimista eikä linjoissakaan juurikaan. Sitä jotain erikois säväystä kuitenkin uupuu ja sehän tulee mukaan sitten kokemuksen myötä kun vääntää vähän lisää ;) *wink* *wink* :) Kiitoksia tästä repäsystä.. Hienoa kuulla että taittuu rankempikin matsku näinkin hyvin ;) ehdoton 9!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele D-Vision Oldies - Modifications 30.01.2007

D-Vision Oldies - Modifications
Noniin.. pitkästä aikaa taas mikserin kimppuun! Hienot sivut muuten oot väsäilly! ;) sitte biisiin.. energisesti starttaa tuttuun tyyliin ja hyvää rakentelua ennen ekaa breikkiä... breikki lähteekin sitten perkeleen hienosti! upeeta soundia ja linjaa. Hienon kuulosta läskiä soundia upealla linjalla paksulla juustolla päällystettynä :D Tässä on kyllä elementit kohillaan! Mieli lepää täysin tän biisin kanssa ja tunnelma on miltei täydellistä... kyllä tää on kovaa klubijyrä... toimii sata varmasti lattioilla. ainoo mistä on pakko sanoa on basso.. hukkuu aika paljon juustomelodian alle :) kickiin myös hitusen lisää munaa. mutta biisi toimii todella mainiosti ja 10 alle ei pysty antaa.. soi kyllä varmasti täällä päin uudelleenkin ;)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele D-Vision Oldies - Sounds like a remix 05.02.2007

D-Vision Oldies - Sounds like a remix
vittu mikä helmi täältä löyty! :D en ollutkaan tätä huomannu... onneks huomasin :) täydellistä klubi fiilistä! ei muuta kun klubeille soimaan.. lattiat täyttyy.. erinomaista jälkeä! Uskomattoman nostattavaa!! Kiitos.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sunfall - Remember Me 10.11.2006

Sunfall - Remember Me
Rummut on hyvän kuuloset.. sitä pitää nostaa esille kun mikserissä kuulee trance biisin jossa on laitettu huomiota rumpuihinkin. Trancen tärkeinpiä elementtejä. Hyvin on miksailtu ja rullaa pehmeesti eteenpäin. Breikissä alkaa sitten tapahtua ja kun mennään taas niin meininki on oikeen rauhaisan ja hyvän kuulosta. basso on myös mun mieleen.. ihan toimiva soundi. Meno on kuitenkin kokonaisuudessaan aikalailla perinteistä trancea eikä siis tarjoa mitään mullistavia uusia soundeja. Miksaus on kuitenkin ihan hyvän kuulosta ja soundit myös. Melodia osasto on onnistunut myöskin ja linjat luovat hyvää tunnelmaa. Täytyy sanoa että tykkään kyllä biisistä vaikkei kovin uniikki linjoiltaan ja soundeiltaan olekaan! :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wavescale - Starborn 09.11.2006

Wavescale - Starborn
Onpas hienoo chill outtii.. yleensä ei tällai matsku uppoo joten todella onnistunu setti. Hienoja melodiaosuuksia ja soundeja jotka on loistavasti miksailtu. Hienot pehmeet reverbit ja efuja muutenkin onnistuneesti käytetty. padit on mahtavat mitä tästä biisistä löytyy kauttaaltaan. todella pehmeää ja hienon kuuloista. basso on toimiva ja linja erittäin hyvä. Jos johonkin kiinnittäisin huomiota on rumpuosasto. snare on aika kuiva ja jotenkin ei istu tähän muuten niin hienoon äänimaailmaan ja tunnelmaan. bassdrum on ehkä kans vähä ponneton mutta se menköön vielä läpi ;) Yleisesti ottaen biisi on loistava hienoine linjoineen ja miksausjälki on erinomaista. Biisi herättää paljon voimakkaita fiiliksiä ja tunnelma on enemmän kuin kohdallaan. kiitettävä ehdottomasti! ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele D-Vision Oldies - Loop this over 11.08.2006

D-Vision Oldies - Loop this over
Heti lähtee Swapmaisesti energisellä linjalla! kivan kuuloset soundit on kyllä. täytyy sanoo et kick on ehkäpä hieman erikoinen. Rummut on muuten mukavasti miksailtu. haikkalinjat pannailtu sivuille.. toimii. Eka breikki tulee vähä yllättäen ja meno pysyy aikalailla ennallaan. ei huono ollenkaa kun ajattelee tätä jälleen tällasena energisenä pakettina ;) Todella hyvä rytmi tässä kipaleessa ja soundit on kyllä hienosti miksailtu. hyvää jälkeä. Suht samat linjat alusta loppuun mutta eipä siinä kun biisi toimii! Ei täs oikeestaa kauheest valittamist.. loistavaa mikseri kamaa ja erittäin mukaansa tempaavaa! ;) Miksaustahan nyt aina voi parannella ja jotain variaatioo lyödä mukaa jos nyt jotain pitää purnata :D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Protush - Two worlds 03.08.2006

Protush - Two worlds
jees.. rumpuosasto tuntuu ainaki olevan kunnossa lukuisten soundien ja niiden variaatioiden kera. kick potkii mukaavasti.. cläpy on ehkä vähä napsahtava mutta kyl se iha hyvin tuol seas menee. Basso vetää perus offbeat-linjaa.. uppoo kyllä kuitenkin kun vähä tällasest nopeemmast biisist on kyse. Soundeja löytyy kyllä ja kikkailuja mukavilla efekteillä höysteltynä. 2 minsan kohil lähtee melodia.. ei oikeen kolahda.. tulee ihan joku ritaritarina mielee :) mielestäni ei ainakaan tän biisin ympäristöön sovi. Biisin startatessa riittää taas energistä meininkiä.. tosin sulla on kyllä ollu tällasta vähä erikoista melodialinjaa siellä sun täällä biiseissä että ehkäpä tämä on sitten sitä uniikkia tyyliä ;) siitä kyllä pisteet. ei ehkä vaan oikeen kolahda mulle. Rummut on kyllä loistavat tässä biisissä ja energisemmällä melodialinjalla järeemmällä soundilla varustettuna tää oli varmasti aika tykki biisi. Jotenkin toi nykyinen sävelkulku syö sen energian pois joita rumpuosasto siivittää. vaikeeta antaa numeroa kun en tiiä kallistuuko 8 vai 9 joten jätetää ny antamatta ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cordis - Grief (Original Mix) 03.08.2006

Cordis - Grief (Original Mix)
Ei perkele.. taas on kovaa settii! Kyllä on beatit kunnossa.. Rummuista löytyy täytettä enemmän kuin kiitospäivän kalkkunasta (onks siel paljon sitä.. ? ) :) ja variaatioo löytyy... hienot soundit, eritoten plussaa percussioista. padit on kauniit ja piano tuttuun tyyliin siellä seassa myös. 4:07 lähtee sitten se kunnon kiksuilu käyntiin ja nostattavaa on! ei kuitenkaan katon läpi mennä koska melodiakulku on rauhaisan kaunista.. pysytään tossa katon tuntumassa :) Jees... kyllä tästä phazon on sanonut paljon ja kickin puolesta sanon myös sen että hitusen jämäkkyyttä lisää niin se on siinä ;) Hieno biisi kerrassaan ja sopii tunnelmointi puolelle 10 arvoisesti! Kiitos jälleen hienosta taideteoksesta.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trenergy - Dfence 24.07.2006

Trenergy - Dfence
lähtee aika jees rummuil ja bassokin kuuluu tuolta kickin jälkeen selkeesti. bassost sen verran että pelkkä offbeatti on aika kulunu linja mutta kyllä se ny toimii.. ei siinä mitää.. vaihteluu lisää vaikka yhellä yläbassolinjalla ni tää olis heti maukkaampi biisi. rummuis on kyllä jees biitti ja sounditkin on miksailtu hyvin. tauko on todella upliftaavaa! hieno nostatus. tauon jälkeen mennää tollasella ehkä heiman särkevän kuulosella sahaliidil mut oikeestaa iha ok kuulonen silti. hyvä sävelkulku päämelossa ja jaksaa pitää kiinnostuksen yllä hyvin tän mittasessa biisissä. meininkiä löytyy. hyvä piristys 3:09 jälkeen sävelkulkuun nostaa oktaavii ylemmäs kulkua.. jotenkin suht yksinkertainen biisi koska samoilla linjoilla mennään loppuun asti mutta todella toimiva paketti koska pituus jää toho alle 5 minuuttii. erittäin hyvä veto! ;) seuraavaa biisiä jään odotteleen.. saa mainostaa sitten kun sellainen valmistuu ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele area51 - Submachine 28.07.2006

area51 - Submachine
raikasta darude meininkiä tosiaan. melodiat on kuosis ja meininki on todella energistä. rumpuosasto paukuttaa mukavasti selkeillä soundeilla ja kick potkii hyvin! rakenne on ehkäpä hieman erikoinen tässä. toi ns alun nostatus jatkuu ja jatkuu.. mutta ei se ny huonolla tavalla. maistuvaa rancetusta kuitenkin ja miksaus on erinomaista. todella selkeä soundimaailma. biisin pituus ei vaan oikee kolahda mulle... tästä sais helposti pidemmän version venyttämällä vähä tota starttia rakentelulla jotka on taas enemmän mun mielee.. tosin tällanen "heti asiaan" on paikoin ihan virkistävää kuunneltavaa. itelle maistuu enemmän hieman pidemmät versiot. :) hyvin tuotettu energinen ralli kuitenkin hyvillä melodioilla eikä jää alle kiitettävän tämä biisi! ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele 4Reality - Souls Within 14.07.2006

4Reality - Souls Within
aika jykevällä kickillä lähtee liikkeelle. vähän menee muutama sävel melodioissa pieleen mutta muuten on kyllä ideaa. rummut on ihan jees miksailtu joskin vähä laihalta kuulostaa kokonaisuutena. 2:08 kun lähtee rauhallisempi mättökohta ni siihen kyllä ehdottomasti jotain soundikulkua.. padii kehii.. pelkkä kick-haitsu-linja ei riitä kantamaa... melodiassa on vähä euromaista tunnelmaa ja on loppua kohden vähä jäykkää. bassoon enemmän munaa.. alapäitä miksailet enemmän esiin ni kyllä se siitä. onhan täs biisis ideaa mutta loppua kohden ehkä hieman tylsähköä jotta jaksaisi uudelleen kuunnella. lisää vaan hiomaan ja viilailee :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taleamus - Epic Lullaby 17.07.2006

Taleamus - Epic Lullaby
kovaa matskua! biitti toimii kyllä todella hyvin.. eritoten diggailin tost cläpyst. miksausjälki on puhdasta ja biisissä on kyllä hyviä soundeja. alussa ei kummosta tapahdu mutta iha suht draivaavaa menoa kuitenkin. tauko onkin sitte jo maistuvaa etenkin padilinja.. "piano" (kait) kuulostaa vähä kolkolta ja vähä liian räikeeltä omaan makuun. melodiakulku on hyvää joskaan ei mitään kylmiä väreitä tuottavaa :) mutta joo... rummut siis kunnossa, hyvä biitti. miksaus hienoa jälkeä. masterointi siihen päälle ni kyllä tää kiitettävän puolelle painuu! maistuva ralli kokonaisuudessaan koska niin hyvä laatunen ja menevä kipale. ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Acrobite - The Jakarta Project 09.07.2006

Acrobite - The Jakarta Project
maukas kick heti alkuun! potkii todella hyvin. bassolinja edustaa tavanomaista trancemenoa mutta erittäin hyvin soundaa. percussiooki löytyy ja haikat on kunnossa. miksauspuoleen ei muutenkaan oikeestaa oo mitään moitittavaa. ennen taukoa on hyvän kuulosii liidei ja melodian poikasia.. tauko on toimiva ja rakentuu ihan mukavasti. päämelodia on ehkä hiukan laimee tauon jälkeen.. 2:49 lähtevä taustamelo siivittää kuitenkin vähän sitä eteenpäin.. sanotaan että ei toi päämelo huono oo mutta ei kuitenkaan kauheen kiinnostavakaan. Muuten tässä biisissä on kyllä loistavasti soundit kunnossa ja erittäin hyvin miksattuja.. masterointi ok. teknillisesti tää kyl kallistuu kiitettävän puolelle. ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cordis - Solace (Original Mix) 10.07.2006

Cordis - Solace (Original Mix)
sanoisinko että veezin paras biisi! oon tarkkaillu taka-alalta sun tuotantoa ja tää menee kärkee! jää liberationit jälkee aika pahasti... täs on menoa. soundit on niin viimesen päälle et ei mitää rajaa! kipeetä.. miksei jäbän tuotanto oo kaupan hyllyllä!? tätä kuuntelee kyllä ja monta kertaa... todella hienoja soundeja ja meloja... sävelet on kerrassaan loistavia! pianosta diggailin erityisesti taukokohdassa! padi siivittelee vielä melodiaa ni mikäs sen parempaa vaikka kuuluukin olennaisesti tranceen.. silti ihan mielettömän loistavasti toteutettua tavaraa! ei voi muuta kun laittaa taas uudelleen kuunteluun! kiitos tästä suuresta nautinnosta! hienoa että mikseristä tällaista löytää! 10+++++++++
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chucky - Skirmish 14.07.2006

Chucky - Skirmish
huhhuh ku on kovaa mättöö... tajuttoman hyvät spiikit... liekö ring leffan aineksia :) joka tapauksessa todella energistä matskuu josta ei vauhtia ainakaa puutu. joskus olen diggaillut tällasta rankempaa kamaa kunnes melodinen rauhallisempi trance vei mennessään.. mutta kyllä tällanen vieläki uppoo.. eipä siinä. soundit erittäin hyvin kuosis ja efektointi on loistavaa. hienoa jälkeä kerrassaan. pakko lataa kiitettävää. ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Red Pulse - Ngar 02.08.2006

Red Pulse - Ngar
jees. hemmetin hyvä miksaus biisissä on.. loistavia soundeja.. puhtaita ja hyvän kuulosia! Rummuissa mukavasti täytettä ja variaatiota. Kickis tosiaa vois olla enemmän voimaa.. napakampi kuten edellä sanottiin. Puolenvälin tienoil alko kyllä jo kaipaamaan jotain suurta voimakasta soundia tai melodialinjaa. Junnaavaks setiks toisaalta tää on kyllä iha jees kamaa.. räiskyvää menoa hienoilla kikoilla ja kyllä täs jalkakin alkaa vispaamaa :) Rakenne ehkäpä tosiaan vähä sekava.. mutta eipä se tällaseen biisiin ny niin kauheest tartte kaavoihin kangistuakaan.. ei täs oikeestaa oo kummosta valittamista tässä biisissä.. miksaus toimii osundit toimii.. jotain jäi silti kaipaamaan.. mutta kiitettävä napsahtaa silti! loistavaa mikseri kamaa! ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikko L - M1cH0 - You may think.feat Kate Lesing(Original) 26.08.2006

Mikko L - M1cH0 - You may think.feat Kate Lesing(Original)
nonii pääsin tännekin asti sitten vihdoin ;)

asiaan..

Biisi kuulostaa heti alkuu todella laadukkaalta ja soundit on erittäinkin hyvin kuosis. miksausjälki on huolellista ja mukavaa että mikseristäkin löytyy laatua! Sanotaan nyt kuitenkin että tällai euromätke ei o mun makuun mutta ei anneta sen häiritä enempää! ;) 2:08 lähtee biisin paras kohta ja siinä liidi on todella pehmeä ja hyvän kuulonen.. erittäin hyvin miksailtu. Bassosta sen verran että itse olisin vielä laittanu yläbassolinjan pauhaamaa tueksi. pelkkä offbeat basso ei o oikee mun mielee.. tai no kyllähän se tällasee eurotamppauksee sopii mainioisti mutta sais lisää trance-elementtiä kehii ;) rummut on peruskauraa eikä kummempia kuvioita tarjoile. miksaus on sielläkin saralla kunnossa kuitenkin eikä sen kummempaa valittamista. Vokaalit sopii tähän biisiin täydellisesti tai sanotaa että oot luonu hienon biisin vokaalien ympärille. Laatu on siis todella hyvää tässä mutta 9 joudun 10 sijasta tiputtaa koska tää ei o ihan mun makuun. Hienoa työtä joka tapauksessa ja varmasti eurotykityksen ystävät pitävät tästä enemmänkin kuin 10 edestä ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Shader Unit - Another Direction 12.07.2006

Shader Unit - Another Direction
progee tai ei... biisi toimii kuitenkin paljon paremmin kuin fakapin 6 antaa ymmärtää.. rummut on todella hyvät ja alkulämmittely erittäinkin toimivaa tavaraa. breikin melodia on loistava ja soundi siinä todella maistuva. valandir heittikin aika osuvaa kommentia biisistä joten ei kauheesti lisäiltävää. Jos basso olis mureempi niin tää olis ihan tajuttoman hyvä veto. breikkiin lisää nostatusta myös. miksausjälki on hyvää ja soundit toimii! uppoo mulle kyllä tää biisi! ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Faster5 - Space Between 26.05.2006

Faster5 - Space Between
Hyvää settiä on.. Rumpuihin sanon heti että kick ei oikeen potki ja tuntuu vähä hukkuvan.. ite laittasin lisää potkua siihen. muuten ihan ok haitsut ym. melodiat toimii hyivin ja edustaa sellasta perustrance linjaa. ihan toimivaa joskaan ei hätkähdyttävää. 2:05 lähtee edelleen samoilla linjoilla ja siihen toivois jo jotain vaihtelua koska saman junnaminen ei oikeen toimi pidemmän päälle. joku kiva pikkulisä melo tai vähä jotain kikkailua ni olis kyllä loistavaa matskua ;) Hyvä biisi noin yleensä ja miksausjälkikin on ihan ok.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Faster5 - Princess Triple X 31.05.2006

Faster5 - Princess Triple X
Alkuun kiinnitän jälleen huomion rumpuosastoon... se kun trancessa on itselleni erittäin olennaista ja yleisestikin. kiksu on todella kumiseva eikä siinä ole oikeen kauheesti potkuakaan/munaa :) .. kokeileppa filterillä kikkailla se kuntoon uudelleen. haitsu ym rumpuosastoon toivoisi enemmän kikkailua myös.. hieman monivivahteikkaampaa linjaa sinne. meloissa on ihan mukavia soundeja ja linjoja.. vaihteluakin löytyy.. hyvä. yleisesti äänimaailma kuulostaa kuitenkin hieman "tunkkaiselta".. miksaukseen satsausta seuraavaan biisiin.. basso kuuluu ihan ok... tietty stereoinen yläbassoraita ei olis pahitteeks.. itse teen sen aina mono alabassoraidan lisäksi.. biisi on ihan ok ainakin melodia osaston puitteissa. masterointikin menee..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Xns - Darkness Falls 26.05.2006

Xns - Darkness Falls
huh ku lähtee loistavilla soundeilla liikkeelle! Hienoo miksaus jälkee. Rumpuihin sanoisin kyllä heti että bassdrumii lisää potkua... tuntuu vähä hukkuvan tonne soundien alle eikä jaksa potkia.. muuten haitsut ym ihan ok. basso kuuluu selkeesti ja hyvä soundi siinä. melodioihin olisin ehkä rakentanu jotain lisää. toisaalta toimii tää näinkin ihan hyvin.. synkkää matskua! Soundit on kyllä loistavia tässä biisissä ja sopii hyvin yhteen. Edelleen.. hienoa miksaus jälkeä ja masterointikin ok. Hyvä veto! ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vanhaa shittiä - Redline (Original mix) 17.07.2006

Vanhaa shittiä - Redline (Original mix)
jees.. kaikkea olennaista tässä onkin sanottu.. miksaus on pahasti pielessä.. joskin ideaa tästä biisistä löytyy etenkin tuo melodiakulku on erittäinkin jalostamisen arvoinen. nyt kuulostaa hieman keskeneräiseltä koska junnataan loppuun asti samoilla linjoilla ja soundeilla.. tuo pianon kuuloinen plimplom soundi kuulostaa efektoimattomalta ja hiomattomalta kuten monet soundit tässä biisissä.. eritoten tuolta nyt toi "piano" paisto läpi. yksitoikkoinen biisi kauttaaltaan ja kaipaa ehdottomasti lisää linjoja ja vaihtelua. miksauksesta iso miinus. mutta mielestäni kuitenkin hiomisen arvoinen biisi ellei mielessä ole jo uudet tekeleet ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kanone - Machineguard 10.05.2006

Kanone - Machineguard
ohhoh..ompahan todella paljon parempaa laatua kun edellinen biisi. hatun nostot siitä. Vitun hyvät rummut heti alussa. Loistava startti. Perus hyvii hard trance liidei.. toimii.. hyvin miksattuja. 2:38 lähtee mukavasti toi tauko kohta. noi spiikit on jees mutta ehkä vähä pehmeemmäks olis voinu miksaa. Melot synkkää tavaraa kun starttaa taas ja toimii oikeen hyvin. Ihan hyvin oot onnistunu miksauksessa.. ehkäpä mun korvaan on liian kirkas äänimaailma noin yleensä.. eli matalampia päitä enemmän esiin ja kirkkautta vähä pois. muuten on kyllä todella hyvä laatunen biisi ja ihan eri maata kun edellinen veistos sulta. kyllä tästä 9 voi laittaa :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Falcon - Liquid Motion 26.05.2006

Falcon - Liquid Motion
Joo... tää on melodioiden puolesta oikeen toimivaa trancee eikä siihen sen enempää. Rumpuihin kyllä laittasin rutkasti lisää potkua eritoten bassdrumii ja bassoon laittasin lisää munaa. miksaus jälki on ihan hyvää kyllä ja kaikki soundit sopii mukavasti biisin yleiskuvaan. Tai no itseasiassa on pakko hehkuttaa tota 2:29 alkavaa melodiaosuutta... on todella hienoa. täydellistä melodiaa mun korville.. just tollanen kolisee mulle melodisessa trancessa ;) mut sit ku starttaa ni munaa lisää biisiin just kiksulla ja bassolla ni tää olis ihan saatanan kova biisi.. toimii nytkin ja kiitettävää ropisee ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Absolute Zero oldies - Endless highway 26.05.2006

Absolute Zero oldies - Endless highway
Tässä biisissä on kyllä loistavia pehmeitä soundeja ja miksaus jälki on todella hyvää. Kiksu potkii mukavasti ja rummut on muutenkin hyvin balanssissa.. toimii! Melodiat on ihan jees. Kivoja pikku kikkoja biisissä eikä tekeleeseen pääse kyllästymään.. pianot ja padit on loistavia kerrassaan ja tulee todella "leijuva" olo kuunnellessa. Suvannot on todella toimivia. biisin rakenne on sitten kummallinen jollain tavalla.. vaikea sanoa.. ei ainakaa mitään ihan tavallista linjaa.. tiedä sitten onko se hyvä vai huono.. loistavaa jälkeä jälleen sinulta ja ei muuta kun lisää settiä kehiin taas. sitä odotellessa tämä menee alas useaan otteeseen!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Freyja - Freyja - Blizzard 26.05.2006

Freyja - Freyja - Blizzard
Heti alkuun vois sanoa että hieman simppeliä linjaa rummuissa kauttaaltaan ja biisi kaipais lisää draivia.. jollain yläbassolinjallakin sitä sais mukavasti lisää. Nyt biisissä "pomppii" toi perus basso eikä oikeen kolahda toi soundikaan siinä. tauko on ihan ok kuulonen jo ja biisi starttaa hyvin sen jälkeen. Kiva perus liidi tossa päämelossa. muutenkin melodiat on tosi hyvii eikä niissä sen kummempaa sanomista. Ihan mukavaa rancettelua noin muuten. Biisin miksaus on ehkä vähän "utuinen" joten siihen vois kiinnittää huomiota seuraavissa tekeleissä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Whistler - Memories v1.3 17.07.2006

Whistler - Memories v1.3
aika jännää matskuu.. melodiat on melkoisen erikoiset. 0:40 lähtevä soundi meloinee olsi kaivannu jotai lisäsäväystä. jotenkin vähä kolkko tunnelma siinä.. 1:48 lähteeki sitte pehmeempää settiä.. ihan hyvin miksattua soundia. Rumpuja vaivaa pieni yksitoikkoisuus.. perccui kaipaa ja vähä jotai fillei kickil/haikoil ym.. kick potkii iha jees mut kuulostaa aavistuksen tunkkaiselta. basso kuuluu selkeesti mut olisin kaivannu monivivahteisempaa linjaa sille.. melodoissa on ideaa niin kuin biisissä muutenkin.. en nyt kauheesti o tech-trancee harrastanu mutta ei tää nyt huono veto ainakaa ole.. hiomista silti riittää miksauspuolella... tietty kolkkous ja tunkkaisuus äänimaailmassa yleisesti.. pehmeyttä ja draivia linjoihin. masterointiin satsausta. ;)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Whistler - Things 17.07.2006

Whistler - Things
joo.. täs biisis on paljon tyhjää tilaa ja hieman yksinkertaista linjaa vetää. rumpuihin taas huomio.. open hi:lle sustain/release kikkailua lisää.. vähä turhan lätsähtävä/töksähtävä.. hieman erikoisempi soundi clap/snare paikalla.. kick potkii ihan jees.. linjoja vaan muokkailee ja täytettä lisää... percussiot puuttuu. melodiois ideaa mutta jää vähä keskeneräisen kuulosiks. bassolinjaan lisää vaihtelua. eli... hiomista! ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Planedo - Rainforest 26.05.2006

Planedo - Rainforest
morjens! Joo.. ei kai tässä viiti kauheesti alkaa neuvomaan senseitä :D kolahti kyllä täysillä tää biisi!aivan loistavia soundeja ja melodiat sen kun kasvaa loppua kohden. Tajuttoman hyvä paketti eikä jätä kylmäks. Toi alun bassolinja riipii selkäpiitä oikeen kunnolla ja soundi siinä on ihan sairaan hyvä. siinä jos missä on sitä kuuluisaa munaa. Mausteita biisissä on tarpeeks ja soundit sopii toisiinsa ku nakutettu. 4:07 lähtee ihan mieletön melo osuus. ei kai tässä muuta kun kuunteleen uudelleen..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurisgale - Testimonium (Miikka Leinonen HehkuRemix) 16.08.2005

Aurisgale - Testimonium (Miikka Leinonen HehkuRemix)
Nii ja suuri kiitos tietenkin kappaleen alkuperäisen version tuottajalle! ;) Hienoa musiikkia kerrassan!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurisgale - Testimonium (Miikka Leinonen HehkuRemix) 16.08.2005

Aurisgale - Testimonium (Miikka Leinonen HehkuRemix)
Voi voi voi voi.... ei perkele miten tuhtia täyteläistä bassoa ja hienoja soundeja. Leinoselle iso kiitos tästä remixistä! Miksaus on kyllä jotain niin mahtavaa että ei voi muuta kun kuunnella ja leijua jossain omissa maailmoissa... todella hienon kuuloista on! Alku on mukavaa rauhallista rakentelua ja erityisesti toi basso potkii ainaki mun perseelle niin kovaa että lähes pakonomaisesti lennähtää ylös tuolista jalkaa vispaamaan! :D Todella maukkaat meolodiat 5:38 --> erittäin mukava rauhotus kohta.. ja sit mentii taas 6:07 sellasella melodia osuudella että alahuuli lopahtaa jo polven tasolle! voi saakeli ei voi muuta kun ihailla täydellistä tuotosta.. toimii mun korvalle 10+ arvoisesti! Rummut kunnon kickillä + tuhti voimakas baseline siihen lisäks kun toimii niin trance biisistä on jo vähintään puolet tehty... siihen lisäks tälllaset sävelet ni voi sanoa että se on siinä!! Hienoa työtä kerrassaan! noni... meni vähä hehkutukseks ja jauhamiseks mutta pakkohan se on tällasta tuotosta hehkuttaakin!! ;) Loistavaa... ja ei muuta kun uusiks soimaan!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kloku - Dream source 30.08.2005

Kloku - Dream source
Jopas oli kunnon "jumppadance" pläjäys!! Enkä siis millään pahalla sano.. hyvin on genreensä nähden tuotos onnistunut.. hieman omaperäisyyttä ja ihan mukavia soundejakin. Mutta jotain vaihtelevampaan olisi kyllä melodioissa saanut olla puolen välin jälkeen.. Lyden kommenttiin yhtyäkseni biisi tosiaan loppuu hieman kesken. Melodia luo enemmänkin tällähetkellä sellaista odottavaa tunnelmaa että milloin se loppu pläjäys tulee.. mutta kyllä tää soundeiltaan ja miksaukseltaan on hyvin tuotettu. puhdasta on ja rummutkin erottuu ihan mukavasti kokonaisuudessaan. masterointi ihan ok. Ei nyt täysin muhun kolahda tämmönen mutta ei kai tässä voi muuta kun 9 lätkästä omaperäisyydestä ja puhtaasta soundimaailmasta :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Protush - Magic of music 02.08.2005

Protush - Magic of music
Nonii! Tässähän on taas taattua protush-laatua! Soundeja löytyy mukava määrä erittäin hyvän laatuisina.... paitsi tuo pääliidi mikä lähtee rullaa ajassa 1:56.. se ei oikeen melodioineen mun mielestä kokonaisuuteen sovi. Liian "tökkivän kuulonen" melodiakulku joten yhdyn tässä freonyn mielipiteteeseen että menee multakin hieman yli. Rumpuosasto on oikeen hyvin miksattu.. siitä iso plussa.. toimii hienosti! Padit on mukavan pehmeitä ja tuo hyvää fiilistä kipaleeseen. Ajasta 2:50 eteenpäin päästää mun mielestä parhaimpaan menoon... siinä alkaa biisi kuulostaa jo mun korvaan enemmän "melodic trancelta".. sitä vaan meinaan että toi pääliidi tässä biisissä ajais genren enemmänkin euro-trancen puolelle. Harmi vaan että toi meno kestää vaan liian vähän aikaa :( Varsinkin ajassa 3:05 starttaava melodia soundeineen on tosi mukavan kuulonen.. oikeen pehmeen ja hyvän kuulonen soundi. Tää on kyllä kokonaisuudessaan todella hyvä tuotos ja kybän täräyttäsin muuten mutta ton pääliidin&melodian takia puotan ysin! :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele NameLess - Tomorrow (regenerated) 01.08.2005

NameLess - Tomorrow (regenerated)
Nonii! Tässähän on ehdottomasti namelessin paras tuotos kyseessä! Nyt on kipaletta hiottu ja soundaa kyllä niin perkeleen paljon paremmalle kun ykskään edellinen biisi! Hyvä hyvä! Rumpuosasto tuli tosiaan kovana yllärinä kun vertaa noihin edellisiin biiseihin... iso askel eteenpäin on menty ainakin miksauksen puolella. Kick potikii mukavasti ja soundit erottuu muutenkin hyvin. melodoihinkin on satsattu paljon aiempaa enemmän.. tosin loppua kohden alkoi ehkä hieman puuduttamaan mutta biisin luonteeseen ehkäpä sopii vielä.. rahallista menoa.. jotain omaperäisempää soundia olis voinu tosiaan viimeistään reilu puolen välin jälkee kehii heittää ni olis mukavasti täydentäny biisiä! Kokonaisuutena biisi ei ehkä kolahda muhun mutta tässä on kyllä menty niin paljon eteenpäin miksaus/masterointi puolella kuten monella muullakin saralla että kannustushuutona heitän tästä 9! Tsemppii vaan!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mr. J - Fly To The Moon 24.07.2006

Mr. J - Fly To The Moon
alun rumpuosastolla on hyvää variaatioo mutta soundit ovat vaan turhan laihoja. miksaile niitä vähä voimakkaammiks. basso ja kick puoli jää kans jalkoihin eikä jaksa potkia esiin... matalia päitä enemmän esiin ja kickiin lisää potkua.. laita kickiin compressointia ja filtteriä. melodialinja on tosiaan pidemmän päälle liian junnaavaa vaikka aluksi hyvältä kuulostaakin. soundit on kyllä pehmeitä ja ihan hyvin miksailtuja. äänimaailma yleisestikin on aika pehmeää eikä sinänsä mikään ainakaa räikeesti lyö korville! voimakkaampaa saisi silti olla ja sävelkulkuun lisää variaatioo. uutta saundia kehiin sillä osastolla. ideaa on mutta on vähän laihan kuuloista.. draivia lisää ja rumpuosasto voimakkaammaks sekä basso myös ni tuo kummasti lisää munaa biisiin! ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele C-Loud - Dreamscape 28.05.2005

C-Loud - Dreamscape
Oho! Surullista vai? Kyllä tää mun mielestä on enemmänkin aika pirteen kuulonen ja mukaansa tempaava! Suvannosta rakentuu tosi hyvin melot ym. Miksaus on hyvää mutta masteroinnissa olisi vielä säädettävää. Soundit on hyvän kuulosii. Rummuist vois sen verran sanoo et kick ei oikee potki... siihen pitäs saada voimaa ja jykevyyttä ehdottomasti. Bassline on kivan kuulonen ja soundi valinta on on oikeen hyvä.. toimii! tosin se sais ehkä hitusen enemmän erottuu. Aluks aattelin et aika köyhä soundimaailma mut suvannon jälkee on tosi hyvä meininki! Melodiat toimii ja muutenkin jaksaa helposti kuunnella vielä uudelleenkin! Hyvä meininki!! Kyllä tästä kiitettävän pystyy antaa! =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sunfall - Endgame 23.05.2005

Sunfall - Endgame
Täytyy sanoo et tosi mageet melodiat hyvillä soundeilla! Hienoo työtä! Vaikkakin lopussa tulee samaa vääntöö.. siihen ehkä jotain pientä lisäystä! Rummut toimii myöskin oikeen hyvin mutta kick on hieman ponneton.. siihen lisää voimaa jä jämäkkyyttä niin aijai.. Basso vetää hyvää peruslinjaa hyvällä soundilla... bassokuvioita hiomalla tosin saa mukavasti eloa biisiin ettei aina ihan tuota peruslinjaa vetäisi.. mutta ihan mukavan kuuloista ja toimivaa! Biisin miksaus tuntuisi olevan ihan ok. Hyvä kipale! jaksaa taatusti kuunnella uudelleen!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Absolute Zero oldies - Desire 13.05.2005

Absolute Zero oldies - Desire
Joo! Kyllä oli maukasta rancee.. Tuollaisen elektromaisen ja energisen soundimaailman olet kyllä saanut hienosti toimimaan! Todella mukavia soundeja hienosti sulautettu yhteen. Biisi rakentuu mukavasti kokoajan alusta lähtien... päämelodia on suht yksinkertainen tosin mutta toimii loppujen lopuksi oikein hyvin! Tämä kuuluu niihin biiseihin jotka aukeavat vasta muutaman kuuntelukerran jälkeen.. hyvin omaperäistä työtä.. hieno lopputulos! Miksaus on hyvin onnistunut muuten paitsi ne alapäät tosin ovat hieman vaisuja.. niitä enemmän esiin. Oikein hieno luomus joskaan ei parasta antiasi! jokatapauksessa kiitettävä napsahtaa!! =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SpeCi - No Surrender, No Retreat 13.04.2005

SpeCi - No Surrender, No Retreat
Mukavasti lähti biitillä käyntiin.. melodian tullessa esiin tuli todellakin tuo mortal kombat meininki mielee. Eteenpäin mentäessä melodia junnaa taas samaa kuviota.. mutta tuleehan sieltä hieman vaihtelevaakin menoa 2:17 kohdasta eteenpän. Ihan ok kuuloista. Mutta sitten mennäänkin loppuosio taas tuolla samalla junnavalla melodiaosuudella. Soundit kuulostavat hieman hiomattomilta. Niitä efektoimalla kappaleeseen saisi huomattavasti enemmän menoa. Biitti on ihan ok kuuloinen, ehkä clapin tai snaren oisin sekaa viel lyöny + muutama percussio kikkailu. Kick potkii ihan hyvin. Basso on myöskin ihan mukavasti duunailtu.. vaikka siinä ei ole sellaista "kumisevaa" voimaa niin toimii ihan hyvin tässä. Miksaus oli mielestäni ok.. soundit erottuvat hyvin.. masterointiin vielä parannuksia. Sanottaan että tämä oli tällainen perusrallattelu.. melodiaa riitti mutta loppuakohden alkoi jo junnaamaan ja kyllästyttämään.. monipuolisuutta siihen ja soundit hiontaan myöskin niin hyvä tulee! =)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele K.O.N.E - Melodic Spaces 05.04.2005

K.O.N.E - Melodic Spaces
No voihan hitto!!!!!!!!!! NYT KÄVI ISO KÄMMI!! KOMMENTOIN VÄÄRÄÄN PAIKKAA VÄÄRÄÄ BIISIÄ!!!!! TUO EDELTÄVÄ KOMMENTTI EI SIIS OLLUT TARKOITETTU TÄHÄ KIPALEESEEN!! HEHEHE... tekevälle sattuu!! eli jospa poistaisit sen niin ei tule enempää väärinkäsityksiä!!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele K.O.N.E - Melodic Spaces 05.04.2005

K.O.N.E - Melodic Spaces
Noniin! Hienoa työtä... mukavasti kehitystä edelliseen kipaleeseen nähden... nyt on menoa ja varmaan huomaat itsekin miten paljon yksi pad-settikin saa aikaan melodian tukemisessa. Mutta sitten asiaan... Bassolinja soi mukavalla soundilla alussa.. mutta mitä enemmän soundeja tulee kehiin sitä enemmän se jää piiloon ja kun mennään "täysillä" niin se on kyllä aivan liian pimennossa.. lisää voimaa/muhkeutta siis siihen! Päämelodian soundi ehdottomasti huoltoon... efektoi sitä hieman.. ehkä pehmeyttä ja jotain pientä kaikua ym... mitä sitten keksitkään.. mutta jotain sille tekisin.. nyt se kuulostaa hieman liian töksähtävältä soundilta. Sitten esim. ajassa 0:52 tuleva parin sekunnin nostatus soundi on hienon kuuloinen.. siitäkin voisi kehitellä jotain pientä melodia osuutta.. juuri esim. hieman pidemmän kunnon räjähtävän nostatus kohtauksen. Olet tehnyt hyvän kuuloiset rauhoitus osiot kahden ensimmäisen päämelodiaosuuden päätteeksi.. hienoa jälkeä.. mutta sitten kun vielä 3. kerran lähtee päämelodia käyntiin niin siihen olisin jo viimeistään kaivannut enemmän jotain monipuolisuutta... ehkä jonkun lisäsoundin tai sitten vain monipuolistanut enemmän tuota melodialurittelua. Kyllä tässä siis edistystä on ja paljon hyvää ideaa jälleen! arvosanaks tällekin 8... vaikka älä nyt arvosanoja tsiigaile.. vaan kerää kommentteja ja yritä niiden perusteella hioa tuotantoa parempaan suuntaan! paremmin kehityt rakentavalla palautteella kuin kymppi-numeroilla!! =) PS.. ei tää nyt ihan psytrancea taida olla!!!! =) heh!! Melodic- tai euro trance sopis paremmin! vaikka mitäs sillä muuten väliä on paitsi että psytrancen vannoutuneet fanit voivat vain hieman pettyä!! Duunailehan lisää!!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele K.O.N.E - Dream of my Mind 04.04.2005

K.O.N.E - Dream of my Mind
Mukavasti starttaa!! hyvän kuuloset soundit! Bassolinja on hyvän kuuloinen selkeä kokonaisuus perusvarmalla soundilla. Mutta sitten kun melodia osuus lähtee kunnolla tuolla pianosetillä niin siitä en oikein niin paljon pitänyt.. se olisi ehdottomasti kaivannut jotain pehmeyttä tai pad-settii alle. Mutta synasoundi onkin sitten paremman kuuloinen. Vokaalitkin on ihan ok. Kokonaisuudessa kuitenkin liian tyhjän kuuloinen... käytät ensin pianoa, sitten synaa, sitten bassolinjaa ja vokaalien kanssa lopussa taas vain yhtä korkeaa soundia.. koita hieman yhdistellä näitä tai kehittää jotain muuta soundia lisukkeeksi.. ja ehdottomasti jotain padia/mattoa kehiin!! Paljon hyviä elementtejä tästä löytyi mutta ne ovat tällä hetkellä hieman yksinäisiä.... monipuolisuutta vain lisää ensinnäkin yhdistelemällä soundeja... tulee heti paljon parempi! Ei tämä hassumpaa menoa nimittäin ole! =) Hiomalla tästäkin saa vain paljon paljon paremman!!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele NameLess - New wave 04.04.2005

NameLess - New wave
Tosi hyvällä rauhallisella fiiliksellä lähtee liikkeelle... Sounditkin tuntuis olevan ihan ok. Basari potkii mukavasti haitsujen siivittelemänä.. toimii hyvin. Rauhaisa kipale.... ehkä vain liian rauhaisa minun makuuni..=) toisille aukeaa varmasti paljon enemmän! melodiat on ihan hyvin duunattu.. ei valittamista... pitää hyvin kappaleen tunnelmaa yllä! Liikaa samaa junnausta.. ehkä... en sitten tiedä... toisaalta ehkä tähän kuuluukin tuollainen tunnelman ylläpitäjämelodia eikä se nyt niin paljon haittaakaan vaikka samalla linjalla mennään.. mutta kuitenkin.. kuten sanoin liian rauhaisaa minun makuuni! =) Ihan ok kipale tämä on muuten!! =)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele SpeCi - Vivid Transition 02.04.2005

SpeCi - Vivid Transition
Kyllähän tässä ihan hyvä meininki on!! Hyviä melodiakikkailuja mukavan kuuloisilla saundeilla.... ehkä hieman olis joitain voinu hioo vielä mutta ihan jees näinki! ei suurempia valittamisia. Biitti on ok.. sopii hyvin. Bassolinja myöskin ihan ok.. erottuu sopivasti suurimmaksi osaksi... jossain vaiheessa vain välillä tuntui että jäi hieman piiloon. Ihan lopuksi alkoi hieman sama melodia kyllästyttämään mutta onneksi kappale ei tämän pidempi ole joten ei niin paljon jäänyt vaivaamaan. Ei tämä kuitenkaan minussa niin suuria kiksuja saanut aikaan... ei ihan täysin omaa tyyliä. Joillekkin varmasti antaa enemmän!! =) Mutta kokonaisuudessaan niinkuin sanoit ihan menevää tanssimusaa! ok meininki!! 8½
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Absolute Zero oldies - Harmony 31.03.2005

Absolute Zero oldies - Harmony
Kyllä on loistavaa jälkeä!!!!! Tosi mahtavan kuuloista melodista vääntöä hienolla ja erittäinkin toimivalla melodialla!! Äänimaailma on kerrassaan hienon kuuloista!! Paljon hyviä efektejä käytetty loistavasti hyödyksi.... Täytyy sanoo et äijäl on "tatsii" !!!!! =) Ei tästä paljon enää trance parane... täysin mun mielee tällanen "rancettelu"!!! 10 joutuu puottaa kun ei kerran valittamisen sanaa löydy!!!! =)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Area75 - Rushing thru 03.04.2005

Area75 - Rushing thru
Tosi mukavan kuulosta rancetusta!! Etenee leppoisalla hyvällä fiiliksellä rauhoittavan melodian siivittelemänä!! Tosiaan tuohon bassolinjaan kiinnittäisin myöskin huomiota... Larizzan sanoja lainatakseni "kumipallo-basso" on hieman liian kumiseva. Ajassa 2:33 mukaan tuleva soundi on ehkä hieman liian tökkivän kuuloinen.. sitä voisi efektein hieman pehmentää.. muuten ihan mukava melodiaosuus! Hyvin olet käyttäyt muutenkin eri soundeja ja ne sulautuvat mukavasti yhteen!! Ja jos olet kerran tämän vuoden alusta alkaen musaa vasta duunaillut (näin ymmärsin?) nii hienoa jälkeä kerrassaan!! Kehittämistä riittää... tässäkin kipaleessa on erittäin hyvät ainekset parempaan! Keep on going!! =)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele C-Loud - Neil2 - Radiowaves From Another Galaxy 23.03.2005

C-Loud - Neil2 - Radiowaves From Another Galaxy
Ohhoh!! Olipas siinä loistavaa vääntöä! hienoa.. Melodia puoli on kunnossa.. kuulostaa todella hyvältä!! Bassolinja on myöskin erittäin onnistunut.. erottuu juuri sopivasti ja hyvällä soundilla! Soundeissa ei ole muutenkaan mitään valittamista. Miksaukseen kiinnittäisin kyllä huomiota... jos päämelodian soundit olisivat hieman voimakkaammat, tämä olisi todella mahtava kipale! Vaikka on se nytkin loistelias.... ei siitä mihinkään pääse. Ajassa 3:45 alkava suvantokohta on uskomaton!! Hemmetin hienoo jälkee. On tää kokonaisuudessaan niin hyvä biisi et kyl täst joutuu 10 puottaa... iski muhun täysin... tällasta melodista vääntöö kuunteelee erittäinkin mieluusti!! =) Ei muutaku lisää tätä!! =)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele KVMS - Energia 10.03.2005

KVMS - Energia
Kyllä kyllä! Hyvin starttaa biisi ja etenee loistavasti kokoajan hyvällä saundilla ja temmolla... Käyttämäsi lisäinstrumentti tuo hienon lisämausteen kokonaisuuteen joka saundina sopii mielestäni erittäin hyvin joukkoon... olet myöskin hyvin rakentanut sillä biisiä antamalla pientä vinkkiä tulevasta melodiasta. Kun se taas tulee esiin ajassa 3:10 melodia toimii erittäin hyvin biisin joukossa. Hieno biisi kokonaisuudessaan! Jaksaa ehdottomasti kuunnella useampaankin otteeseen! =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sunfall - Resurrection II 08.03.2005

Sunfall - Resurrection II
OOOOOOOHH!!! Uskomattoman loistavat melodiat!!! Just tätä trancen pitää olla!! tosi nättii jälkee.... ja mitä masterointii tulee ni en kyl ees kiinnittäny huomioo ku soundimaailma vei mennessää täysin!! jään oottaa koko versioo... (tai ainaki sain käsityksen et sellanen on tulossa?? heh ) =) JA MENOA KYLLÄ ON TOTISESTI niin ku sanoit!! arvosanaan sen verran et 10 on pakko tiputtaa pelkästää siitä et melodia vaan oli niin loistava.... ei tarvinnu paljoo muuta miettii!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Protush - Save my heart (Original) 08.03.2005

Protush - Save my heart (Original)
Jeh! Tosi menevää rancetusta... Melodiat saundeinee todellakin puhtaan kuuloisia jotka takaa biisin letkeän ja hyvän trance menon! Ei tässä nyt mitään kauheen asiantuntevii kommenttei pysty antaan... ehkä itte olisin koittanu lisätä viel jotai pienii vivahteita melodiaan mut mut... Suoralinjaisuudellaan toimii kyllä näinkin ihan moitteettomasti!! hyvä biisi noin kokonaisuudessaan!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Instincta - Tha Player 08.03.2005

Instincta - Tha Player
Noniin... Kyllä toi genre valinta on mun mielestä kohallaan.. biisistä löytyy trancemaisia elementtejä saundeinee ja melodiasta tuli heti mielee eurodancemaiset otteet! kaiken kaikkiaan hienon kuuloista eurorancettelua dance fiiliksellä! heh.. soundivalinnat ovat onnistuneet... sopivat mielestäni loistavasti yhteen! Kokonaisuudessaan oikein mukavan kuuloinen biisi! Mitä arvosanaan tulee niin "Salmisen" kommenttiin yhtyäkseni annan VAHVAN ysin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Falcon - Detonator 08.03.2005

Falcon - Detonator
Joo! Tää biisi on todellakin mun makuu! menevää jykettä hyvillä saundeilla ja melodioilla! Äänimaailma on tosi pehmee ja saundit sopii todella hyvin yhteen! Hieno Biisi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Falcon - Starfall 08.03.2005

Falcon - Starfall
Täytyy kyl sanoo et loistavan letkee monipuolinen melodia!! tykkäsin ihan kybällä!! =) Mut niinku tossa joku jo mainitsikin niin jotain pientä instrumenttivaihtelua olisin minäkin kaivannut... Mutta loistavan kuuloinen näinkin! Sopii hyvin taustamusafiilistelyyn kun samalla härvää jotain muuta! Hieno biisi kaiken kaikkiaan!!
9