Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 22 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele ABB - akademix - chilling 31.08.2011

ABB - akademix - chilling
http://www.youtube.com...

Kommentti kappaleesta Kuuntele AxeL - Axel - Reikäpalloo ft. Repa & Raymond 20.08.2011

AxeL - Axel - Reikäpalloo ft. Repa & Raymond
Takatukka pojille!

Kommentti kappaleesta Kuuntele AxeL - AxeL - Terveiset ft. Repa [sessari] 06.03.2011

AxeL - AxeL - Terveiset ft. Repa [sessari]
Sieltä tippuu!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele 6-Feet UG - Vittu Mä Oon Pilvessä 07.08.2009

6-Feet UG - Vittu Mä Oon Pilvessä
Joo aika samoilla linjoilla ku joku muukin, että kertsi pelastaa! Ja eka äijä kuulosti vähän kokeneemmalta. Toisella jäbällä oli aika yksinkertaset räpit ja flow aika laiska. Eka äijä taas vähän väänsi ääntänsä jotenkin oudosti välillä :s Biitti ihan toimiva tähän -b ei muuta prä -RantiZ
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ensioo - Tone - Sanoja Vaan. 21.05.2009

Ensioo - Tone - Sanoja Vaan.
Näkökulma - Sanoja vain :O No joo siis ihan ok, mutta omasta mielestä tosi tasapaksua soppaa. Ensikuuntelusta ei oikein mitään jääny käteen niin sanotusti. Biisi vaan rullas eteenpäin välillä kertsin soidessa, mutta joo siis ei huono biisi. Varsinki todella hyvässä alussa ollaan täällä päässä, että ei siinä. Ihan hyvää kamaa, mutta hieman tylsää. -Repa
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Otso - narut näkkyy! 05.05.2009

Otso - narut näkkyy!
Sika tiukka, en oikee osaa arvostella ku hyvä tai huono ja tämä natsaa minulle ainkain täysin :) Jäbän pitäs enemmän pistää biittejä jakoon ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Luntti ( Kivikautiset biisit) - Kynsin ja hampain 15.05.2009

Luntti ( Kivikautiset biisit) - Kynsin ja hampain
Ihan hyvä yritys, mutta niinku sanottu niin verseis tollasta ihme kikkailua mikä ei kuulosta hyvältä. Kertsin laulu häiritsi kaikista eniten, että kuulosta kun ois niin nenästä tullu varsinki ku kertsi alkaa, mutta niinku sanoin hyvä yritys laulun suhtee. Se on kuitenki aina ihan eri hommaa. Ei mul muuta varmaa, jess.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Luntti ( Kivikautiset biisit) - Yrittänyttä ei laiteta Ft. Sana 04.07.2008

Luntti ( Kivikautiset biisit) - Yrittänyttä ei laiteta Ft. Sana
Alotetaampa kertosäkeestä. Aika hyvin toimii kyllä sillee, mutta oisko se voinu olla jotenki vähä "läskempi" jos ymmärrät mitä meinaan. No, mutta eniveis kyllä tää toimii näinki ja kyllähän tääki jää soimaan. Sanan verse oli kovin hyvä kyllä. Mä oon pikkasen sillai ööh.. noitten tyttö räppäreiden kanssa, mutta tässä Sana heittää ainakin hyvin. Et säkään jäbä huonosti vede. Hienosti hallittu hengitys ja eikä äänikää hajoo oikee. Biitti on kyllä aika nam kanssa. Voisit kertoo kuka tehny niin vois zekkaa neki. Kyllähän tää o aika vauhdikas paketti. No, mutta koska ei ois parannettavaa? JepJep kyllähän tätä kuuntelee.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Absi - Hällävälii 20.04.2008

Absi - Hällävälii
Hähää Velipetter oon jutellu senkaa just näist sen biiteist ja oon ootellukin jotain valmista kamaa. Ihan sairaan hyvä kyllä. :D Kertsi on just mahtava tykään tykkään. Ja riimit muutenkin on aik hienoja. No kyllähän tää o aika hyvä tähän kesänalkuun. Ja kyllähän tätä kuuntelee. Minä ainakin. ^^
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dynaaminen Harmonia - Intro 19.04.2008

Dynaaminen Harmonia - Intro
Perhanan siisti intro! Sellai hyvä fiilis hehkuu teistä täst kyl. Ja biitti on kans aika mahti ja molemmat pistää aika kovat setit. Paitti välil tulee nois löpinöis, että vähä väkisel tehty, mutta ei se mittää. Oishan ton varmaa voinu hommaakki, mutta nyttenhä tää meni justiinsa hyvin. ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele VilleVallaton - mä jätän lääkkeet väliin 05.11.2008

VilleVallaton - mä jätän lääkkeet väliin
En ois uskonu setin laatuu! Iha läpäl jostain löysin ja katoin ihan nimen perusteella! Vitun nasta setti, siisti biitti ja hyvät riimit. En jaksa hirveesti nytte mitää sen enempää. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Most-P - Miten kiertäisin 02.03.2008

Most-P - Miten kiertäisin
Biitti toimii tietty, mutta räpeistä. Vähän eri tyyli kun tossa LN levyllä tuli kuunneltua ;) mutta kuiteski toimii ja itseasiassa oli ihan siistii kuunnella tuoretta moustpeetä ja riimit ei o edellääkkään liian tavalliset. Ja ukko kuulostaa tosi hyvältä kertsissä. ;)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Luntti ( Kivikautiset biisit) - Kylmä Suomi 18.12.2007

Luntti ( Kivikautiset biisit) - Kylmä Suomi
Juu onhan tää sun paras biisi näistä. ja riimit on onneks omaperäset, että ei oo sellasta perus nussimista. Biitti oli aika naseva kukakohan on tehny? :o Sellai rauhallinen ei puske päälle. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele TK-Entertainment - Elokuvasatuja feat. Iisakki 14.12.2007

TK-Entertainment - Elokuvasatuja feat. Iisakki
Kyllähän mä molemmat miehet tunnen nimeltä. Ja ihan hyvinhän tää toimi näinkin. Biisi oli oikein mukava ja kertosäkeestäkin tykkäsin. Biitti oli kanssa iha rento, kyllähän tällästä kuuntelee.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ele - Koska sä oikeest elät? 12.12.2007

Ele - Koska sä oikeest elät?
Katoin, että olit mainostanu tos yhelle tutulle niin päätimpä ihan mielenkiinnosta katsoa. Yllätyin heti, että millasta musiikkia sitän nykyään saakin kuunnella ihan ilmasiksi. On tää mikseri meininki ihan toista kun sillo joskus kun kävin latailemassa junkmailia. :) Biisistä sitä, että tätä kuuntelee aivan hyvällä mielellä ja sanoihinkin on helppo samaistua. Täytyy tsekata nuo loputkin ja katella sitä sun levyä ehkä jatkossa. Biitti oli muuten mukava letkee ois ihan jees kuunella esimerkiksi kesärannoilla, mutta on ne rannat kyllä menny tältä vuodelta jo ohitse. :p
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Most-P - Kokemukset 29.11.2007

Most-P - Kokemukset
Bitti on tietysti kova keneköhän tää on, mutta riimeistäkin tykkään taas kerran kun olen tottunut tohon Lähiönuori saundiin. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Absi - Oppinut 05.11.2007

Absi - Oppinut
Biisn nimi kolahti heti, että jostain tuttu ja olihan se. Oon kattonu tän musavideon juutuubist muutaman kerran. Itse tykkään aika paljon. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tohtori - Sampleri 2002-2004 26.02.2008

Tohtori - Sampleri 2002-2004
Ihan tajuton sampleri ja jopa pongasin seasta muutaman kovaakin kovempien tuttujen biisien taustoja. Kyllä täällä onkin jo jokainen heittäny noi omat mielipiteensä, mutta kyllähän tuo 1 ja 4potkii kuin myös tuo One'love. No ei kai täs muuta, että hyvä sampleri hyvillä biiteillä. Hyvä homma.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beats - 8 11.02.2009

Beats - 8
Joo tää pörinä ja kickit ja clapit oli ihan jees, mutta kaipais haitsui ja tuo ek stringi ei sovi yhtää. Ja muutenki oli vähän sellai fiilis kokoajan, että koska biisi oikein alkaa. Kokeileppa jotaki tiukkoi hatsui jotka löis melko tiheesti niinku nopeesti tiiäkkö :) -Repa

Kommentti kappaleesta Kuuntele One'Love - Pojasta Polvi Paranee 13.08.2005

One'Love - Pojasta Polvi Paranee
täs on hyvää settii vaikka ite oonkin aikka alottelia mut mä tykkäsin ja nimikin on hyvä ja biittikin on kohallaa tää on hyvää tälläst enemmän mikseriin
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Klassikko - Aina 18.12.2007

Klassikko - Aina
Mä tykkään ainakin, sellai lepponen mihin jokaisella MCeellä on ainakin jotkut tunteelliset riimit kirjotettuna.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beats - rap beat 11.02.2009

Beats - rap beat
Intro oli helvetin siisti aloin toivoo biitiltä vitusti, mutta et ollu sen ympärilel tehny tätä!! mut joo bassoo ja kickit kovemmalle, mutta toi intro! sitä enemmä (mieluusti sen ympärilel rakentaisit) pidä toi se oli nasta :D -Repa