Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 211 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele area51 - DCX - Poor Romeo (area51 remix) 11.12.2007

area51 - DCX - Poor Romeo (area51 remix)
Tässä kappaleessa sama juttu kuin alemmassa. Laulut ei mene taimiin ja se vie voimaa aivan vietävästi pois. Tuntuu todella laiskalta nyt. Harmi vaan ku playeris ei näe aikaa niin ei voi sanoa tarkalleen missä kohdin floppaa. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele area51 - MikkoL feat. G-Powered - Because of you (area51 remix) 11.12.2007

area51 - MikkoL feat. G-Powered - Because of you (area51 remix)
Laulujen taimauksen kanssa olisi kannattanut olla huolellisempi, varsinkin alussa. Nyt ei oikein mene 1:1 biitin kanssa, häiritsee aivan valtavasti, kun koko ajan tulee sellaine fiilis ettei biisi kulje ollenkaa eteenpäin, kun laulut on mukana. En oo ihan varma, mut onko biitissäkin jotain taimausongelmia havaittavissa jossain vaiheessa? Loppupuolella tuntuisi menevän sitten taas taimiin laulutkin. Laulun miksaukses on vissiin aika raju yläpään korostus kun ässät ja äffät tuntuis kihelmöivän korvaa aika hyvin. Ilmeisesti nuo cläpsit ja jotku perkussiot aiheuttaa sen, että biisi ei kulje paikoin eteenpäin vaan pää kallistuu vinoon. Kannattaa tsekat noi kuntoon vielä kerran, draivi lisääntyy huomattavasti kun palaset on kaikki kohdillaan. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele AL ON THE BEATS - Beautiful Magic feat. Jimmy Smallz 26.05.2007

AL ON THE BEATS - Beautiful Magic feat. Jimmy Smallz
Pakko kommentoida sen verran, että snare on suorastaan pelottavan kovalla. Puskee kyl niin rajusti tohon etukenttään et ei oo oikein mukava kuunnella. Basariin vielä munaa niin tämähän alkaa oleen oikein maukkaan kuuloista. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Enkeli - Sydämessään yksinään 21.12.2006

Enkeli - Sydämessään yksinään
Kunnon nauhoituksella tästä tulisi varmasti hyvä kappale, vähintään. Nyt tämä on ilmeisesti nauhoitettu vaan yhdellä mikillä kun kaikki padin poljennat, pianon painelu ja tilasoundi kuuluu melki enemmän kuin piano itse.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ele vanhat - Kyl mä jaksan f.Kultakurkku, Vinski vee 30.05.2006

Ele vanhat - Kyl mä jaksan f.Kultakurkku, Vinski vee
Niin, ja arvostelin nyt ihan yleisellä tasolla. Mikseritasolla tämä on jo melkoisen laadukasta kamaa. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ele vanhat - Kyl mä jaksan f.Kultakurkku, Vinski vee 30.05.2006

Ele vanhat - Kyl mä jaksan f.Kultakurkku, Vinski vee
Biisinä aika perus tunnebiisi. Kertsi ei oikein napannut mukaansa, verset toimi paljon paremmin, tosin niissäkin biisin loppua kohden alkoi jo tylsyys iskemään päälle. Kolmas säe oli kyllä todella huono, lähenteli jo amatööritasoa. Lausuminen kuulosti aika kauhealta ja ehkä liikayrittämistäkin oli havaittavissa. Tämä itse biisistä. Miksaus on se asia, jonka takia tätä jaksoi kuunnella. Hyvin puhtaan kuuloinen ja räpit hyväs balanssis taustan kanssa. Ekas verses ton kaikuefektin olis voinu jättää soimaan taustalle pidemmällä viiveellä, nyt se loppui hieman niinkuin seinään. Kertsin säröbasso oli ihan mukava lisä, toi ns. munaa tähän biisiin. Onko kolmas verse nauhoitettu eri paikassa vai mistä johtuu toi aika radikaali soundi-ero verrattuna muihin osiin? Vai oliko ne tuplattu, en sitten tiedä, mutta melkoisen purkkimainen soundi kyllä oli. Niin, perusbiisi, jonka kyllä kuuntelee pari kertaa mutta ei kyllä anna kovinkaan paljoa ainakaan mulle. Biitti mukava, kivaa kitarapilitystä. Kertsin jos olisi tehnyt paremmin, taustaan jotain lisäjuttuja tai jotain stemmavouhotuksia räppeihin niin tämä olisi ollut paljon parempi. Nyt aika keskiverto suoritus.

Kommentti kappaleesta Kuuntele artsi - Space one 23.05.2006

artsi - Space one
Täs on ihan sairaan hienoja juttuja havaittavissa. Soundaa ehkä parhaalta näistä sun biiseistä. Täs on sitä menoo ja meininkiä. Miksaus on hyvä! Pidin erityisesti bassolinjasta joka oli erittäin munakas ja toisti hienoo kuvioo. Ainoa miinus mikä tulee on 4.30 kohdilla alkava melodia ja sen soundi, joka ei oikein omaan korvaani soundaa hirveän hyvälle. Tuli jotenkin puskista. Rankempaa soundia tuohon tilalle ja vähän ideaa tohon melodiaan, niin tämä olis mun korvaan todella hyvä veto.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ape - Vanhoja helmiä - Tahdon vain rakastaa feat. HeSsU 21.02.2006

Ape - Vanhoja helmiä - Tahdon vain rakastaa feat. HeSsU
Ai saakeli ku on saanu mojovat naurut...kiitoksia! Ei siinä mitää, onhan nää helvetin loistavia!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Money 16.02.2006

Kalkutan Konepaja - Money
Omaan korvaani aika peruskauraa. Ei oikein iskenyt missään kohdassa. Enemmän melodioita niin minä olisin pitänyt. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Her Wickedness - Lost Girl 16.02.2006

Her Wickedness - Lost Girl
Ehkä turhan tasapaksu veisu. Vaihtelu olisi virkistänyt paljon. Spiikit on kuitenkin mukavat. Rumpusoundit aika kehnoja..niitä olisi voinut hioo enemmän.

Kommentti kappaleesta Kuuntele GARM - Buried Alive 16.02.2006

GARM - Buried Alive
Aika läski basari. :) En kestäisi kuunnella tätä sekuntiakaan, mutta laatu on sen verran hyvää että kyllä tämä kuuntelua kestää. Jotenkin ehkä pidinkin tästä veisusta. Hienoa soitantaa!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mind Factory - Black Angel 16.02.2006

Mind Factory - Black Angel
Naislaulu pelasti tämän biisin. Ilman sitä en olisi luultavasti jaksanut kuunnella tätä loppuun. Naisen osuuksista pidin todella paljon, muu olikin sitten liian rankkaa omaan makuuni.

Kommentti kappaleesta Kuuntele G-Powered - Kun surun kohtaat (D1 Edit) 09.01.2006

G-Powered - Kun surun kohtaat (D1 Edit)
Soundeihin ja miksaukseen panostusta. Myös laulaja kuulostaa hieman epävarmalta. Biisinä ihan mukava. Edellämainitut asiat kuntoon, niin hyvä setti kasas!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bitch So Sweet - Burn Alive 16.02.2006

Bitch So Sweet - Burn Alive
Aikas laadukasta matskua, täytyy myöntää. Iski jopa jollain tavalla kovaakin, vaikka en tällaisen musiikin kuluttaja olekaan. Hyvä meno alusta loppuun!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Olosuhde - Kaksi Polkua 13.03.2006

Olosuhde - Kaksi Polkua
Pakko tulla virtolaista projektia kommentoimaan. Kyllä oli melkoisen positiivinen yllätys tämä biisi. Varsinkin kertsi oli todella maittava. Nainen veti hienot stemmat. Biisinä vaihteleva mikä on erittäin hyvä juttu. Muutenkin mukavaa fiilistä tässä mukana. Räppi luonnistuu ihan mukavasti ja sitä on mielyttävä kuunnella. Ehkä räppikohtiin olisi saanut lisäillä enemmän sälää taustaan. Soundit oli myös hyviä. En niinkään sanoisi tätä räpiksi, vaikka tässä räppiä onkin. Menee johonkin popin ja lord estin sekoitus kategoriaan. Täytyy lisätä itseni faniksi, sen verran mukava kappale oli kyseessä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Jester's Tear 16.02.2006

Celestial Aeon Project - Jester's Tear
Mukavan keväinen fiilis tästä kyllä tulee. Eteeristä tunnelmaa, joka kyllä uppoaa kun oikea fiilis on päällä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Laihasen Seka(la)iset - SAT Aardcoa 28.09.2005

Laihasen Seka(la)iset - SAT Aardcoa
Manna Mamma Miia!! Vinkuat ja riffikikkailut yhdessä järkkymättömän alapään kanssa, auts! Voin vain kuvitella minkäasteisessa huurussa olet ollut kun tätä oot väsänny. Tais olla niskat kipeenä seuraavana päivänä? Loisteliasta mättöä, toimii tähän tilaan ku piru!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Viheria - Churns 28.09.2005

Viheria - Churns
Nämä alut ovat kyllä kerta toisensa jälkeen kohtalaisen pelottavia. Ei oikein tiedä mitähän sieltä on tulossa ja koska pelästyy oikein kunnolla. Täytyy siksi kuunnellakin hieman pienemmällä volyymillä ettei vaan pääse varsi pujahtamaan lahkeesta ulos. Hetken kuunneltuani alkoi tuo häiriöääni ottamaan jo pikkasen nuppiin, mutta onneksi se sitten hävisi jonnekin tuonpuoleiseen. Kyllä on sitten niin riipaisevan kylmää tunnelmaa tässä että huh. Kun puhe alkoi, otin hieman takapakkia, sen verran pelästyin. :) Tuli jotenkin yllättäen. Hienosti efutettuja pikku kikkoja siellä sun täällä mitkä oikeastaan pitää tämän hengissä. Olisin kyllä kaivannut jonkin sortin tummaa ja matalaa padia tuonne taustalle leijumaan stereokuvan täytteeksi. Nyt hieman, mmm..tyhjän kuuloista. Padeja oli, mutta niitä olisi mahtunut paaaaljon enemmänkin. ;) Loppua kohden meno oikeastaan parani ja parani. Juuri noiden kikkailujen vuoksi..tuli aivan jonkin kauhuleffan kohtaus mieleen. Mutta mitä helevettiä?! Biisi loppui kuin seinään. Hmm..olisi ehkä kannattanut lopettaa se pelkkään puheeseen..olisi tuntunut ainakin omaan makuuni luontevammalta. Mutta tosiaan, säikäytit jälleen kerran! Rispekt! :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Buddhist Warehouse Inc. - Chiphakki! (huonoin biisi remix) 21.08.2005

Buddhist Warehouse Inc. - Chiphakki! (huonoin biisi remix)
Ei saakeli! Tää on aivan loistava paska biisi..Luulen että tämä menee enemmänkin sinne huumorin puolelle kuin tuonne "paskan musiikin" puolelle. Ainakin minä nauroin kurkku vääränä koko biisin ajan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele EnnenKaaosta - my-rok-bas 08.07.2005

EnnenKaaosta - my-rok-bas
Jumalauta! Täs on fiilistä aivan tolkuttoman paljon. Aivan mahtava äänimaisema joka pistää mut kyllä polvilleen ihan täysin. Upea toi akustinen skitta. Biitti on todella räkäinen ja maittava. Bongoja olisin vähäsen miettinyt. Ne tuntuivat hieman sekoittavan rytmin kuviota. Mutta todella hieno teos. Makeet spiikit. :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Zombi - In the Cellar 14.03.2006

The Zombi - In the Cellar
Vaikka olenkin täysin konemusiikki-miehiä, niin täytyy sanoa, että tämä iski. Kyllä on niin nami-nami soundia et huh. Tuotanto on kyl hienosti toteutettu. Tähän on saatu mukaan sitä ns. lämpöä. Varsinkin örinät ja kitarat on superin kuulosia! Ainoa tämän genren bändi mihin olen törmännyt ja jota pystyn kuunnella mielelläni! Virrat roks!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele deep impulse - Normandy 1944 21.04.2005

deep impulse - Normandy 1944
Heh, juuri vartti sitten kävin tällä sivulla ja mietin, että koskakohan tänne tulisi uutta matskua ja pam. Nythän tänne tuli. Alku on todella miellyttävän hieno. Tuollainen villi länsi - teemainen. Kun jytke alkaa, niin menen kyllä aivan totaalisen sanattomaksi. Siis uskomattoman hieno meininki tässä. Ei todellakaan mitään perus rumpubassoa, vaan melko omaperäistä sellaista. Pidän erityisesti noista melodioista. Siihen päälle kun on vielä ladattu todella potkivat rummut, niin paketti on liki täydellinen. Tähän olisi ehkä sopinut tuon "never come down" biisin kaltaiset voksut, mutta eihän vielä ole liian myöhäistä? :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lost Distress - Seven Years of Bad Luck 10.04.2005

Lost Distress - Seven Years of Bad Luck
Rauhallista, sympaattista, rentoa. Näillä sanoilla luonnehtisin tätä teosta. Harmi vaan kun laulupuoli on toteutettu näin heikosti. Nikkolan ääni on aivan liian tunkkainen ja jotenkin tuntuu, että herra itse ujostelisi hieman mikrofonin takana. Enemmän ääntä esiin ja rohkeutta peliin. Biisin miksauksen olisi voinut myös toteuttaa paremmin, vaikka tässä 60-lukua haettiinkin. Crashit kuulostavat aika kehnoilta ja snare joltakin seinään läpsimiseltä. Kitarat olivat puolestaan mahtavan kuuloisia. Kaunis melodia. Laulajan ääntä jos tosiaan saisi enemmän esille ja miksattua tuota tunkkaisuutta pois, niin tätähän kuuntelisi ihan mielellään. Nyt ei korvat oikein jaksa kovin montaa kuuntelua. Taidanpas liittyä faniksi kaikesta huolimatta. Pääsen seuraamaan tulevaa kehittymistänne.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tohtori - Käsi kädessä (varattu) 11.04.2005

Tohtori - Käsi kädessä (varattu)
SaaNa, kiitoksia vaan. Ehkä se joku juttu on laulu/räpit? :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele BabylonDubProject - Flowers And Bondage 11.04.2005

BabylonDubProject - Flowers And Bondage
Tämä kuulostaa äärettömän tutulta teokselta, vaikka en ole aikaisemmin tätä kuullutkaan. Tässä on ehtaa leffameininkiä havaittavissa. Juuri jotain sellaista, missä swat-joukot ovat aloittamassa tärkeää tehtävää ja he painuvat asemiin piiritettävän asunnon ympärille. Äärettömän miellyttävä äänimaisema tässä. Jotenkin niin avaruusmaisen rauhallinen, mutta jännitystä koko ajan ylläpitävä. Koko ajan odottaa, että jotain suurta tapahtuisi. No, mitään kovin suurta tässä ei kuitenkaan tapahtunut. Välikohdissa, missä oli jotain efutettuja tomeja tai vastaavia, tuli sellainen olo, että täh? Ei jotenkin soinut omaan korvaani sopivalta. Lannisti tätä tunnelatausta, minkä olin saanut aikaiseksi. Siihen olisi kenties voinut kehitellä ihan pelkillä padeilla jotain, jonka jälkeen meno olisi taas alkanut astetta voimakkaammalla otteella. Komppi kyllä rullaa hienosti ja se tekeekin ehkä tästä teoksesta mielenkiintoisen. Vaihtelua olisin kyllä silti kaivannut biittiosastollekin. Jokin korkea haitsu ja snare olisi sopinut tuonne loppupuolelle. Olisi tuonut sellaisen loppurutistuksen tähän. Melodiat olivat simppeleitä, mutta oikein toimivia. Ne vain vahvistivat käsitystäni siitä, että tämä on leffamusaa. Kyllä siis upposi minuun, lukuunottamatta noita väliosuuksia. Yön tunneille oikein miellyttävää kuunneltavaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele C-4 - San Diego (original promo) 04.04.2005

C-4 - San Diego (original promo)
Heti alussa voi huomata kuinka olet kehittynyt tuontantopuolella. Alkaa olemaan jo melkoisen ammattitasoista meininkiä havaittavissa. Basso-osasto on todella tiukka ja pistää kyllä biisiin hienosti potkua. Kertakaikkisen upeat soundit tuovat tähän aivan omanlaisensa tunnelman. Eritoteen nuo padit ovat kyllä ihan ykkösiä, vaikkakaan ei niin omaperäisiä. Aluksi tuo ulinaleadi ärsytti, mutta muutaman kuuntelukerran jälkeen se kuulostaakin jo erittäin maittavalta. Hienosti rakentuva melodia siinä kyllä on. Rakenne nyt oli sellainen peruskaavaa noudattava, eikä siinä mitään. Toimii kun toimii. Vokaaleilla höystettynä tästä tulisi aivan taattu kesähitti vuodelle 2005. Biisi tuo juuri tuollaista bahamasaarten rantojen fiilistä mukanaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tuho - Last Words 11.04.2005

Tuho - Last Words
Doom Metal. Hieman pelkäsin mitä oli tulemassa, en ole nimittäin aikaisemmin tällaista kuunnellut. Kappale kuitenkin osottautui positiivisessa mielessä rauhalliseksi. Pidän tällaisesta surumielisestä maalailusta. Rakenteeltaan biisi oli aivan liian pitkä omaan makuuni. Varsinkin kun on kyse tällaiseta hitaamman puoleisesta kappaleesta. Rupesi jo ennen viittä minuuttia väsyttämään ja kunnolla. Nuo padit taustalla toivat hienoa lisäväriä ja pehmeyttä biisin yleiskuvaan. Miksauskin oli ihan kohtalaisen hyvin toteutettu. Rumpujen tomit vaan olivat melko muovisen kuuloisia, kuten myös kicki. Niihin olisi ehkä kannattanut panostaa enemmän. Laulajan ääni oli aika tylsä. Olisi ollut mielenkiintoista kuulla kuinka laulanta onnistuu korkeammalta. Tuohon loppuun olisi tuollainen kunnon revitys tehnyt kyllä poikaa. Nyt siellä oli aika karmean kuuloista örinää, jolle en kyllä lämmennyt yhtään. Ei sillä, etten pitäisi örinä-äänestä, mutta tuo ei nyt oikein vaan vakuuttanut. Peruslaatua olevaa materiaalia, joka ei nostanut niskakarvoja pystyyn, mutta joka ei myöskään aiheuttanut kylmiä väreitä. Muutaman kerran kestää kuunnella, mutta sitten katoaa mielenkiinto.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele IKIROUTA (M.A.T & Opaaz) - Toista tapaa? 21.03.2005

IKIROUTA (M.A.T & Opaaz) - Toista tapaa?
Täytyy vain ihailla tätä kehitystä mitä teillä on tapahtunut koko ajan. Nämä alkavat olemaan jo niin valmista tavaraa, että huhhuh. Flow on molemmilla kyllä kerrassaan loistavaa tasoa. Tausta on letkeä ja erittäin laadukas. Pidin noista kitaroista kyllä todella paljon. Luo hienon tunnelman tähän biisiin. Tästä on kyllä melko mahdotonta löytää mitään negatiivisia puolia. Ehkä rumpujen soundeihin olisi kannattanut panostaa enemmän, jos nyt jotain kritiikkiä pitää antaa. Muuten kyllä erittäin hienoa kappale, jota kyllä kuuntelee yhä uudelleen ja uudelleen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Salaliitto - Tietenkin 20.03.2005

Salaliitto - Tietenkin
Jotenkin minuun aina vaan uppoaa tällainen musiikki. Luonnehtelisin itse tätä ehkä Yö-vaikutteiseksi. Olenkin aina pitänyt Yöstä. Mukavan kuuloisia nuo synaleadit. Luo sellaista 80-luvun fiilistä. Miksauksen olisi kyllä voinut toteuttaa paremminkin, varsinkin laulut olisi saanut tuoda enemmän pintaan. Naislaulajasta isot pisteet. Kertosäkeeseen olisi saanut ladata enemmän energiaa, nyt ei erotu tarpeeksi muusta biisistä. Perusrokkiahan tämä on, mutta omaan korvaani erittäin toimivaa sellaista. Miksauksen kun vielä saisi kuntoon, niin minä olisin myyty mies.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Diffusion - Reflections Never Fade 20.03.2005

Diffusion - Reflections Never Fade
Alku toi jollain ihmeellisellä tavalla mieleeni 69 eyesin kitarat. Omaan musiikkitottumukseeni melko tylsä kappale, joka ei tarjoa meikäläiselle juuri mitään. Aika erikoinen tyylinmuutos tuossa 2.30 paikkeilla. Rankasta mätöstä rauhalliseen fiilistelyyn, joka jatkuu sitten koko loppubiisin. Näistä kahdesta osasta olisi voinut tehdä kummastakin oman biisin. Ei oikein sopinut mielestäni tällainen yhdistelmä tähän.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Salaliitto - Lasikatto 15.03.2005

Salaliitto - Lasikatto
Ihan mukavasti toimivaa perusrokkia. Jotenkin nuo rummut jää taustalle ja kitara ottaa sitten koko tilan haltuun. Myös noita synia olisi voinut tuoda taustalta enemmän esille. Nyt tuntuu jotenkin tyhjältä, varsinkin kertosäke. Siihen olisi pitänyt ladata sellainen energiapommi, joka olisi sitten räjäyttänyt tajunnan. Mutta, ihan mukavaa kuunneltavaa. Pidän noista kitarasoundeista paljon.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Olavi Takatalo - Naakat 14.03.2005

Olavi Takatalo - Naakat
Ai, ai, ai. Nyt löytyi helmi kappale. Nousi heti Villi länsi mieleeni. Aivan uskomattoman hieno äänimaisema, jossa on käytetty taitavasti hienoja soittimia. Varsinkin viulu oli erittäinkin maittavan kuuloinen. Tuollainen vanha, rätöinen ja surullinen. Juuri sopiva tähän biisiin. Kitarat toivan hienosti stereokenttään leveyttä. Ainoa miinus oli tuo lopun melunostatus. Se kyllä pilasi hieman tunnelmaa, sitä mitä oli jäljellä. Ihan feidaus loppuun olisi mielestäni ollut ihanteellisin ratkaisu tällaiseen pidempikestoiseen musiikkiin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rami Airola - Sankari osaa juosta vaikka kuinka lujaa 15.03.2005

Rami Airola - Sankari osaa juosta vaikka kuinka lujaa
Mukavan kuuloinen ralli. Ei ollenkaan paha. Kasarimeiningillä eteenpäin ja kovaa. Hauskoja soundeja hauskoilla melodioilla. Selvää 80-luvun sankaritarinaa tässä kerrotaan. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Abit 2005 - Abibiisi -05 05.03.2006

Abit 2005 - Abibiisi -05
Vaikka tuotanto ontuukin, niin kyllä tässä on silti tunnelmaa mukana hienosti. Hyvä fiilikset tuli mieleen lukiovuosista. Tästä kyllä saisi kunnon tuotannolla hienon hitin aikaiseksi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nimettömät. - Uudelleen 14.03.2005

Nimettömät. - Uudelleen
Perusrokkia toimivalla kokonaisuudella. Kertosäkeestä pidin eniten, stemmat oli hyvät. Rummut olisi voinut miksata paremminkin. Varsinkin kevyimmissä kohdissa rummut kuulostivat aika kauheilta. Laulaja olisi voinut käyttää ääntään voimakkaammin ja hyökkäävämmin, varsinkin kertosäkeessä. Olisi tuonut eloa enemmän tähän kappaleeseen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Salaliitto - Uni 11.03.2005

Salaliitto - Uni
Löysin tämän biisin kommenttiringin avulla ja kyllä kannatti. Intro lupaili heti jotain uskomattoman kaunista maalailua, kiitos synaleadin. Laulajalla on kaunis ääni. Kuulostaa paikoin Ismo Alangolta. Biisinä aika peruskamaa, mutta tällainen uppoaa aina meikäläiseen. Hidasta ja koskettavaa. Nyt ei tule oikein muuta sanottavaa, jään vain fiilistelemään tämän parissa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Black Christ - In Madness I Die 11.03.2005

Black Christ - In Madness I Die
Noniin, bongasin tämän kappaleen kommenttiringistä. Tuotannollisesti tämä kappale kyllä tuntuisi olevan kohtuullisen hyvässä kunnossa. Itse biisi ei kuitenkaan kovinkaan paljoa säväyttänyt. Tuota korkeaa laulua oli ihan liikaa esillä eikä se kuulostanut kovinkaan vakuuttavalta. Rakenteesta sen verran, että kertosäe oli mallikas, lukuunottamatta juuri tuota kiljumista. Säkeet olivat melko tylsiä. Ne tukeutuivat ihan liikaa tuohon saman riffin kiertoon. Tämä olisi kaivannut pari nopeampaa kohtaa, jotta mielenkiinto olisi edes hitusen pysynyt kasassa. Nyt jäi tosiaan aika tyhjä fiilis tästä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Artificial Darkness - Weak 15.03.2005

Artificial Darkness - Weak
Pidän erityisesti siitä että metalliin yhdistetään orkesterisoittimia. Ne luovat todella hienoa lisätunnelmaa biiseihin. Niin käy tässäkin. Hienosti tukevat jouset tätä teosta. Oikeastaan ainoa miinus tulee rummuista, jotka on miksattu omaan korvaani aika huonosti. Basari liian kovalla ja muutenkin ärsyttävä soundi siinä. Haitsu kuulostaa todella oudolta. Tuntuu välillä. että ei oikein mene tahtiin nuo tuplapotkut. "Onko tässä edes aidot rummut" - ajatus käy välillä kyllä mielessä. Naislaulu oli mukava lisä, piti mielenkiintoa yllä. Ei oikeastaan muuta sanottavaa tule. Rummut olivat ainoa häiritsevä tekijä. Muuten kyllä ihan menevää matskua.

Kommentti kappaleesta Kuuntele One'Love - Pojasta Polvi Paranee 07.08.2005

One'Love - Pojasta Polvi Paranee
Asehullu : Kyllä tämä biitti on ihan mun oma.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Juha Karesluoto - Elämännäyttelijä 25.02.2005

Juha Karesluoto - Elämännäyttelijä
Oih! Aivan tolkuttoman kaunista kuunneltavaa heti ensisekunneista lähtien. Loistavat melodiat loistavilla ja kauniilla soundeilla. Lauluäänesi on kyllä uskomattoman hieno. Noi nousevat vokaalit on tosi hienon kuuloisia myöskin. Ainoa asia mistä voin valittaa tässä biisissä on kertosäkeen "tyhjyys". Jotenkin tuntui munattomalta. Ehkä muutama lisäviulu olisi tuonut enemmän täytettä biisiin. Kokonaisuudessaan kyllä ehdottomasti ansaitsi vbv:n. Isot propsit siitä, että itse olet tämän kokonaan tehnyt.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Viheria - Sickly Green 04.04.2005

Viheria - Sickly Green
Heti alussa nuo raapivan narskuttelevat soundit luovat päälle kyllä sellaisen olotilan, josta ei ole ihan heti takaisin tulemista. Melko simmpeliä soundia käytetty kuten myös rakennetta. Rakenteeseen olisin kaivannut enemmän muutosta. Enemmän yllättäviä käänteitä jotka herättävät/säikäyttävät kuuntelijan. Välillä ilmaantuvat siristysäänet olivat hienoja, tavallaan muistutti jonkinsortin nostatusta. Sen perään olisi ollut hieno pistää joku massiivinen räjähdys tai joku vastaavanlainen efekti, jonka jälkeen olisi alkanut jokin uusi kuvio pyörimään taustalla. Nyt tämä pyöri koko ajan samojen elementtien ympärillä. Tuli vähän sellainen odottava fiilis, että koska tämä alkaa, mutta yhtäkkiä tämä biisi loppuikin. Venytä seuraavan biisin pituutta kymmeneen minuuttiin ja luo biisiin vaikka 3 eri osaa. Alku, jossa haetaan tunnelmaa, keskiosa jossa raivo tulee esille ja kolmas osa, jossa lepytellään rikkoutuneita aivoja. Pitää kuulijan mielenkiinnon yllä huomattavasti paremmin, kun on paljon vaihtelua. Tämähän on kuitenkin vaan minun mielipiteeni, mutta kuitenkin. Tällaisia havaintoja nyt tuli esille. Kyllä biisi soundiensa puolesta ja tunnelmaltaan on todella hieno, mutta juuri tuo rakenne jäi hieman kismittämään. Ehkä ensi kerralla, ehkä ei. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Iron Sphere - Shadow Dance 17.04.2005

Iron Sphere - Shadow Dance
Voi herraisä, mikä löytö. En kyllä ikipäivänä olisi uskonut, että löydän mikseristä näin laadukkaasti toteutettua metallia. Biisi kun sattuu olemaan vielä melodista sellaista, niin ei voi muuta kun nöyrtyä kuuntelemaan. Hetken aikaa ihmettelin, että onpas pitkä alku kun ei tule laulua mukaan ollenkaan, mutta sitten huomasin, että tämähän on instrumentaali. Hienon hienoja melodioita tässä on kyllä mukana ja mukavasti vielä jopa vaihteluakin. Olisin kaivannut sellaista hivenen rauhallisempaa kohtaa johonkin väliin. jossa olisi jouset nousseet pääosaan. Minä niin rakastan jousisoittimia. Yksi tässä biisissä näyttikin olevan, mutta se noudatti aika lailla samaa nopeaa melodiakulkua mitä koko biisissä oli havaittavissa. Tuotanto on kyllä tämän biisin (niinkuin kaikkien muidenkin biisien tällä sivulla) ehdoton valttikortti. Miksaus toimii moitteettomasti. Ehkä alapäätä olisi saanut olla korkillinen enemmän, mutta muuten kyllä pumppaa hienosti. Soittokin taittuu mallikkaasti, ei mitään valitettavaa. Tämä kyllä kilpailee samalla viivalla monien muiden tämän genren tähtien kanssa. Ihmettelen vaan, mitä nämä biisit vielä mikserissä tekee. Ehkä se soppari teillekin vielä suodaan ja varmasti suodaankin. Onnea ja menestystä vaan teille. Tämä kyllä vakuutti!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele hUPPUpäinen FISu ..... - Hmm... Mä en nyt tiedä Okei Menköön joo 15.12.2004

hUPPUpäinen FISu   ..... - Hmm... Mä en nyt tiedä Okei Menköön joo
Olenkohan jotenkin häiriintynyt persoona, sillä nautin tämän taideteoksen kuuntelusta. Tämä kuvasi hienolla tavalla juottoiltaa, jolloin yritetään saada aikaan jokin biisi. Olisi ollut mielenkiintoista kuulla tätä toimintaa siihen saakka kun viina rupeaa vaikuttamaan. Tämän pätkän aikana kun henkilöt tuntuivat olevan vielä jotenkin selvinpäin. Näitä proggiksia tarvitaan lisää, varsinkin tällaisten henkilöiden perustamia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Force Majeure - Gatecrusher - Demo 2004 14.03.2005

Force Majeure - Gatecrusher - Demo 2004
Laulajalle pisteet kotiin. Vaikka en tällaista musiikkia kuuntelekaan, niin laulaja vaan kuulostaa todella hyvältä ja ennenkaikkea uskottavalta. Biisistä nousee esille hienoja vivahteita, jotka pitävät mielenkiinnon kyllä. Kertosäkeen kitaramelodiat oli hienon kuuloisia, kuten myös nuo synakikkailut. Tämä kuulostaa kuitenkin valitettavasti niin siltä miltä monet muutkin tämän tyylilajin edustajat. Kokonaisuudessaan silti hyvä kappale, siitä ei pääse mihinkään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Biittipää - KooBee - Täällä Tänään 10.12.2004

Biittipää - KooBee - Täällä Tänään
Kylläpäs on massiivisen tykittävä tausta. Kivoja tuollaisia elektro-vivahteita havaittavissa kaiken muun äänitilpehöörin seassa. Lienee sun tavaramerkkisi? Räpit luistaa todella rennon oloisesti eteenpäin. Tuli mukava bilefiilis tästä. Aika lyhyeksi on jäänyt, mutta ei se haittaa. Kokonaisuudessaan iloinen piristysruiske, josta on hyvä jatkaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - ..makes me horny 10.04.2005

DIRTY CLUB - ..makes me horny
Alku lupaili mukavaa 80-luvun henkistä hempeilyä, mutta sen lempeilyn fiiliksen pilasi tuo laulajan ääni. Muistutti hyvinkin paljon Simpsonien Margea. Olisi ehkä toiminut paremmin, jos tuota rähinäisyyttä ei olisi käytetty noin paljoa. Biisi itsessään oli hieno, huolimatta melko kehnosta tuotantopuolesta. Hienoja melodioita taustalla. Kertsi oli ns. mukaansatempaavaa laatua ja oli paras osa biisiä. Vuosi 2005 edit olisi varmaan nannaa korville, jos vielä tuon laulajan äänen saisi muutettua hieman kuulijaystävällisemmäksi.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele artsi - Transplant intentions 04.11.2004

artsi - Transplant intentions
hmm..mitä tuo särinä taustalla oikein on? Häiritsee aika vietävästi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele artsi - Transplant intentions 04.11.2004

artsi - Transplant intentions
Ihan mukavan kuuloinen alku, mutta kun jytke alkoi niin meininki hieman laski. Rumpuosastoon olisi saanut pistää surutta enemmän potkua ja paljon. Leadi myös aika ohuen kuuloinen. Kunnon läski saha rinnalle ja joku massiivinen padi niin hyvältä kuulostaisi. Muuten aika peruskauraa, jota kyllä kuuntelee kun fiilis on oikea.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blueborn - Another Day (uusi miksaus) 30.10.2004

Blueborn - Another Day (uusi miksaus)
Tämäpä oli mukava yllätys. Mukavaa kuunneltavaa, todellakin. Tuotantopuoli on mielestäni aivan mielettömän hyvin hallussa. Tämä on ns. valmista kauraa. Ehkä parasta poppista, mihin mikserissä olen törmännyt. Laulajan ääni oli mieltä nostattavan kaunis ja sopii kyllä tällaiseen musiikkiin hienosti. Tulee vain koko ajan mieleen kesä, vaikka talvi onkin tulossa. Nyt ei muuta kuin musiikkivideota tekemään ja se sitten mtv:lle pyörimään. Tällaistahan musiikkia se on pullollaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ex.amis - meizi tiputtaa tiedet kielil remix (abi) 19.10.2004

ex.amis - meizi tiputtaa tiedet kielil remix (abi)
Vittu mikä beissi!! Tää on erikoista, todella erikoista.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Toni Sihvonen - Aerobatics 01.03.2005

Toni Sihvonen - Aerobatics
Mielenkiintoista kuulla miltä kuulostaa experimental. En muistaakseni aikaisemmin ole tällaista musiikkia kuunnellutkaan. Monenmoista kitaraa näyttää löytyvän, jotka kyllä toimivat hyvin. Rytmikkyys uppoaa aina meikäläiseen ja tässäkin taustalla jylläävistä perkussioista täytyy antaa plussaa. Jotain massiivisempaa kilistelyä olisin tuohon loppupuolelle odottanut, nyt nuo noudattavat samaa kaavaa läpi biisin. Ehdoton ykkönen tässä biisissä oli tuo loppupuolella ilmestyvä pidempi rhodes pimputtelu. Oi, kuinka nätin kuuloista. Lauluissa ei ilmeisesti mitään sanomaa ollut, en ainakaan saanut kovinkaan hyvin selvää. Havaitsin vain hyminöitä ja lausahduksia. Kauniin lisän kuitenkin tuo tähän biisiin. Todella hyvä biisi, joka kyllä vei mukanaan aivan täysin. Parhaiten tämä minulle varmaan uppoaisi yöllä, mutta kyllä tämä nytkin vakuutti. Loistavaa tunnelmointia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Proyo - Luulette Tietävänne 29.10.2004

Proyo - Luulette Tietävänne
Samurai : Taustaa ei ole mitenkään samplatty. Olen sen itse tehnyt alusta loppuun asti . :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Proyo - Luulette Tietävänne 05.10.2004

Proyo - Luulette Tietävänne
Ehkä pienoinen pettymys..raakileversiossa oli mun mielestä parempi asenne mukana. Sit odotin et täs olis laulanu se nainen kertsis mut ei. :( Kyl tää on silti mukavan kuuloinen, mutta odotin tosiaan parempaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Biittipää - Jammin' 23.09.2004

Biittipää - Jammin'
Aivan sika letkee! Kyl sitte parasta hetkeen aikaan..Rummut potkii mun hanurin vähintään epävireeseen!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Joel Kalsi - Icetraxx - Discotech (the ruffneck cult) 21.09.2004

Joel Kalsi - Icetraxx - Discotech (the ruffneck cult)
Niin..ja tuon silit -sanan piti olla SILTI. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Joel Kalsi - Icetraxx - Discotech (the ruffneck cult) 21.09.2004

Joel Kalsi - Icetraxx - Discotech (the ruffneck cult)
Aaah..tämä biisi! On kyllä sitten todella kova kappale. Bassot jyllää aivoni ulos päästä. Melodiat ovat mukavan simppeleita ja tuo leadin soundi on jotenkin niin hulvattoman hassu, mutta silit uppoaa täysillä. Noi pätkimiskohdat oli makeita, ne toi biisiin jotain aivan uutta. Ehkä olisin itsekin kaivannut lisää tempoa tähän biisiin, olisi varmasti toiminut itselleni paremmin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Red Trax - Zephod One RMX 23.10.2004

Red Trax - Zephod One RMX
Täytynee vielä lisätä, että bassorumpu hakkaa kyllä hienosti. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Red Trax - Zephod One RMX 23.10.2004

Red Trax - Zephod One RMX
Oli pakko tulla tänne osastolle pitkästä aikaa kommentoimaan ja katsomaan onko kehitystä tapahtunut. Alku oli tuollainen hyvin peruskaavaan pohjautuvaa jytkettä. Ihmettelin hieman, miksi tuollainen ratkaisu tuossa ensimmäisen breikin kohdalla. Hieman alkoi iskeä närästys. Sen aiheutti lähinnä tuo hieman ärsyttävä arpeggio ja sen soundi. Ei kyllä ollut ainakaan omaan korvaani hirveän hyvän kuuloinen. Tuo melko läski sahapadi oli kyllä ihan asiallinen, mutta ei sekään täydellinen. Melodia ihan kohtalaisen kaunis, mutta ei silti kylmänväreitä saanut aikaan. Odottelin ja odottelin sen "jonkun" alkavan ja se alkoikin 4.30 kohdilla hienosti, mutta sitä ennen oli kyllä vajaa minuutti turhaa tavaraa, jonka olisin itse jättänyt pois. Äähh..tuo arpeggio ottaa vaan korvaan ja päähän ja pilaa kyllä muuten hyvän meiningin tästä. Kyllä tämä kuitenkin toisen kuuntelukerran jälkeen alkaa upota ihan hyvin. Kokonaisuudessaan hyvä kappale, mutta ei kiitettävä. Kyllä silti kehitystä on tapahtunut, mikä on hieno asia. Täytyy jatkossa tulla kommentoimaan ja kuuntelemaan tänne ahkerammin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fakap - Buhis - Intersection (Kaktuskesä mix) 23.10.2004

Fakap - Buhis - Intersection (Kaktuskesä mix)
Alku lupaili jotain massiviisen voimakasta menoa ja sitä sainkin vajaa minuutin kohdalla. Kyllä hakkaa! Soundit mukavan rauhallisia. Juuri sopivia tällaiseen kappaleeseen. Breikki oli siis aivan uber makea. Pidin siitä kyllä paljon, vaikka olikin melko yksinkertainen. Leadi lähti komeasti liikkeelle. Jotenkin tässä kohdassa mieleeni muistui, että tämä on Fakapin biisi. Tässä(kin) on selvästi havaittavissa sun mahtava soundi. Melodiat ovat kyllä tämän biisin valttikortti;Kauniin haikeat, mutta niin toimivat. Tällaisena yön hiljaisena hetkenä tätä kuuntelee todella mielellään. Kylmänväreet riipivät pitkin selkääni kun kuuntelen tätä. Tämä ei kuitenkaan yllä "Kauas" biisin tasolle, joka on mielestäni sun paras kappale, mutta ehdottomasti kiitettävää tasoa tämäkin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Dirty club 16.02.2006

DIRTY CLUB - Dirty club
Kylläpäs kiljuu ukko kovaa. Tässä on asennetta, muuta ei voi sanoa. Aluksi tuntui että nauru tulee, mutta kyllä tämä ilmeisesti on ihan vakavasti otettavaa matskua. Sanoista nyt ei mitään selvää saa, mutta mitä siitä kun meno on muuten kohtalaisen hyvä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saddam's Family - Harulf The Warulf 14.03.2005

Saddam's Family - Harulf The Warulf
Ensimmäisenä korvaani pisti huonohko äänenlaatu, joka häiritsi keskittymistä ehkä likaakin. Englannin kielen lausumisessa on vielä paljon parannettavaa, jotta tästä saataisiin mahdollisimman uskottavaa kuunneltavaa. Paikoin tämä kuulosti Iron Maidenin - Fear of the darkilta. Havaittavissa on kyllä hienoja melodioita. Ne ovatkin tämän biisin valttikortit. Tuntui biisin loputtua siltä, että tässä oli todella paljon tavaraa saatu mahtumaan neljään minuuttiin, ehkä liikaakin. Pienillä rakenteen muutoksilla tästä tulisi kyllä ihan jopa kiitettävä kappale.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Different Ape - Hold 30.08.2004

Different Ape - Hold
Aika valmiin kuuloista musiikkia omaan korvaani. Todella hyvin tuotettua. Laulut toimivat mielestäni parhaiten tässä. Uuh..menin oikestaan sanattomaksi. Kertsi on niin hyvä! Tää biisi on niin hyvä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haamubiittaaja. - Be with me 30.08.2004

Haamubiittaaja. - Be with me
Piano on kyllä ihan kaunista kuunneltavaa, mutta en tykkää soundeista yhtään. Rummuista on aikaisemminkin jo sanottu ja yhdyn edellisiin. Tarvitsisi runsaasti hiomista. En kyllä oikestaan lämmennyt tälle yhtään. Jotenkin vain niin tylsä kappale.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Banquet Of Illusions - Land Of Malediction 30.08.2004

Banquet Of Illusions - Land Of Malediction
Muutamilla lisäyksillä tästä saisi aikaslailla mielyttävän kappaleen. Nyt ehkä liikaa toistoa, joka ei kuitenkaan häiritse mielinmäärin. Heti alussa tuli kyllä aivan ylipirteä fiilis näin syksyn pimeinä iltoina. Soundipuolesta pidän kyllä paljon. Hmm..tämä herättää paljon mielikuvia. Kauhusta nauruun, joten tämän on vaan sitten oltava hyvä kipales.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Versio - Kiire 20.12.2004

Versio - Kiire
Kylläpäs on pehmeä soundi. Laulajan ääni on niin hempeä, että kyllä nousee kylmät väreet pintaan. Kertosäe nostaa fiiliksen hyvin korkealle, vaikka ei niinkään omaperäinen olekaan. Pidin erittäin erittäin paljon. Hiljaiseksi tällainen teos kyllä pistää, on sen verran kaunis kappale. Ihme, että ei ole jo aktiivisessa radiosoitossa, sillä kaupallinen potentiaali tässä on todella suuri. Erittäin hyvin tuotettu kappale!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele AnyBody - Hip-Hop - Tivoli (Instrumental) 10.04.2004

AnyBody - Hip-Hop - Tivoli (Instrumental)
Aika vekkuli, näpsäkkä biitti! :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kolmikko - Kolmikko Hyökkää 10.04.2004

Kolmikko - Kolmikko Hyökkää
Kehäkettu - meininkiä, tajuttoman kovaa kamaa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Munavuoren munkit - Vastuussa olevat kärsii! 30.08.2004

Munavuoren munkit - Vastuussa olevat kärsii!
Helmi biisi! Toisin sanoen löytö. Kauniita melodioita ja sointukulkuja yhdistettynä uskottavaan ja erittäinkin toimivaan lauluun. Tykästyin kyllä paljon tähän. Hyvin tuntuu olevan vaihteluakin tässä. Nuo nopeat kohdat olivat ehkä se huonoin osa biisistä, jos täytyy jotain vikaa etsiä. Muuten kyllä maittavaa musiikkia. Täytynee lisätä itseni faniksi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Formed - Pulsating 18.10.2004

Formed - Pulsating
Tämä ei ole ollenkaan niin hyvä kuin tuo The Easiest Moments, vaikka sisältääkin enemmän mättömeininkiä. Ideaa tästä biisistä kyllä löytyy, mutta jotenkin tuntuu omaan korvaani, että toteutus on jäänyt puolitiehen. Laulut eivät toimi niin hyvin kuin voisi toimia. Kitaran olisi saanut miksata lujemmalle. Nyt peittyy hieman taustalle.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Formed - The Easiest Moments 18.10.2004

Formed - The Easiest Moments
Minun mielestäni ensimmäiset 45 sekuntia olivat ihan turhia. Olisi suoraan lähteä liikkeelle tuolla nopeammalla osuudella. Kuitenkin varsin toimivaa meininkiä, vaikka en tiedä juuri mitään tästä tyylilajista. Kertsi oli mielestäni parasta tässä biisissä. Siinä oli juuri sitä menoa mukana, mitä odotinkin. Paikoin mieleeni pulpahti mission impossible leffan tunnarikin. Varmaan tuon kitarasoundin ansiosta. Jos olisi sisältänyt enemmän tuollaista kertsin tyylistä vauhtia, olisi tämä soinut korvaani paremmin, mutta toimii tällaisenaankin ihan hyvin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Amiga was here - Vouku 10.05.2005

Amiga was here - Vouku
Voi sitten jumaliste, mikä eepos! Aivan mielettömän hieno fiilis tässä. Melodiat pitävät hymyn vielä päällä viikkojenkin päästä. Tämä olisi voinut todellakin olla jossakin 90-luvun alun pelissä. Varma hitti olisi ollut tuolloin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hepsakka - Muistojen Silta 31.01.2004

Hepsakka - Muistojen Silta
hyvä biisi. Starter ei silti oikein iskeny sillä tavalla ku vt. Sinin osuus oli kyllä aika perkeleen koVA! Tää kyl iskee melkosen hyvin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mr.Organ Heavybeat - Feelings From Africa 13.03.2006

Mr.Organ Heavybeat - Feelings From Africa
Komeita melodioita, aika eteerinen fiilis herää. Jotain korkeita heimohuutoja taustalle vielä ja ehkä enemmän rytmisoittimia kehiin niin tämähän olisi vallan mainio. Nyt samaa jauhantaa koko biisin läpi. Mutta hieno tunnelma kuitenkin!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Biittipää - Pilven päällä 11.01.2004

Biittipää - Pilven päällä
Aika hassu! niin mä tätä kuvailisin..toi vinkunaääni on jotenkin niin ihqu! :D Hyvä on!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elevator Wizard - Funk Jam 13.03.2006

Elevator Wizard - Funk Jam
Katos katos, teemulla on täällä enemmänkin projekteja. Aika laivafiilis tästä kyllä tuli. Jos tempo olisi ollu hitaampi, niin tämä olisi ollut selvää pokeleffa-musaa. Kyllä on rento meno tässä. Oikein roppa rupee heiluun. Hitto, mä lähen laivalle!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gabriel Centaurion - In This World (I'm Livin' In) 02.01.2004

Gabriel Centaurion - In This World (I'm Livin' In)
Melkosen loistava biisi on kyllä..varsinkin enkku upposi muhun ihan täysillä. Biitti loistavaa jälkeä myöskin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Juha Kiili - Rehtori (feat. Laveerre) 20.12.2003

Juha Kiili - Rehtori (feat. Laveerre)
Ohhoh..nyt kyllä kastu alapää! Aika kuningas tuotos, ei voi muuta sanoa. Rehtori elää!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Zombi - Coffin 07.02.2005

The Zombi - Coffin
Ajattelin nyt itsekin kantaa korteni kekoon, vaikka en tällaisesta musiikista yhtään mitään ymmäräkään. Itsekin olen virroilta. Onko tämä kenties nauhoitettu Piramkin pommarissa? Hieman säikähdin kun lähti biisi samantien jylläämään, mutta missään vaiheessa tämä biisi ei kyllä kyllästyttämään alkanut. Mukavia käänteitä oli havaittavissa ja tosiaan, menoa ja pauketta on rutkasti tarjolla. Soundeiltaan, varsinkin kitaroiden osalta, tämä oli mahtavan kuuloinen. Parasta nautintoa antoi kuitenkin tämä 1.30 kohdilla alkava parin sekunnin kitarasoolo. Sitä olisin kaivannut enemmän. Mallikas suoritus, muuta en osaa enää lisätä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele PehmoA & Casper - Yksi miljoonasta Feat. Anniina 25.11.2003

PehmoA & Casper - Yksi miljoonasta Feat. Anniina
Tätä täytyy näköjään kuunnella useamman kerran, että korva alkaa tottumaan tähän. Nyt tämä kuulostaa jo hyvältä..kertsi olisi kyllä silti saanut olla parempi. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele PehmoA & Casper - Yksi miljoonasta Feat. Anniina 25.11.2003

PehmoA & Casper - Yksi miljoonasta Feat. Anniina
Nyt kun olen kuunnellut biisin pari kertaa, niin täytyy silti sanoa, että kyllä casperin verse oli sittenkin melko kova. Ekalla kerralla ei vaan oikein uponnu. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele PehmoA & Casper - Yksi miljoonasta Feat. Anniina 25.11.2003

PehmoA & Casper - Yksi miljoonasta Feat. Anniina
Joo..ensimmäinen verse oli vähä pettymys. Odotin kovempaa. PehmoA heitti todella hyvät verset, mikä olikin odotettavissa. Sitten biisin ehdoton miinus oli mielestäni kertsi..laulumelodia ei sopinut taustaan juuri ollenkaan ja ääni heitteli laidasta toiseen. Ei tuntunut omaan korvaan hirveen hyvältä. Että tällaista.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele 2 KUntin kanssa ja ilman - Jaakko Noak 23.11.2003

2 KUntin kanssa ja ilman - Jaakko Noak
Piano todella mallikas! Kuvittelin täysin olevani jollakin jazz-klubilla nauttimasta rauhallisesta illasta..loistotyötä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Himputin Pimputti - Kitaraduetto 25.11.2003

Himputin Pimputti - Kitaraduetto
Nice, very nice, me like veri mucho!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Himputin Pimputti - Menus-el-Akmi 25.11.2003

Himputin Pimputti - Menus-el-Akmi
Tässä on todella mukava rytmi..ainakin tuosta synasta pidin paljon. vokaalit olis saanu olla reippaasti kovemmalla, nyt en saanut mitään selvää. Rentoa fiilistelyä. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Himputin Pimputti - The Fall of Moerkoe Through Rising Hare 25.11.2003

Himputin Pimputti - The Fall of Moerkoe Through Rising Hare
Aika "hip-hop-mainen" alku..aika vetävä! Muuten aika tylsä kappale..rakenteesta ei oikein saa selvää. Jotenkin sekavan kuuloista.

Kommentti kappaleesta Kuuntele BabylonDubProject - Lapinjärvi State Of Mind (Afterglow) 03.11.2004

BabylonDubProject - Lapinjärvi State Of Mind (Afterglow)
Jotenkin oudon veikeä äänimaisema. En kyllä mitenkään saanut chilliä olotilaa tästä itselleni, päinvastoin. Ajaa minut syvälle ahdistuksen partaalle, mutta pakko tämä on loppuun asti kuunnella. Ehkä sopisi johonkin peliin taustamusiikiksi. Rummut oli ihan näppärät, mutta niissä olisi saanut olla enemmän sälää mukana. Ei todellakaan minun musiikkiani, mutta musiikkia kuitenkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Red Trax - Solitude (I Feel So Alone) [extended] 20.11.2003

Red Trax - Solitude (I Feel So Alone) [extended]
Alusta en hirveästi pitänyt..tai oikeastaan tuosta "arpeggiosta". Ei vaan sopinut mielestäni heti alkuun. Minuutin kohdalla meno sitten alkaa. Loistavan kuuloista! Kommentoin samalla kun kuuntelen, joten voi olla aika sekavaa tekstiä. Eka breikki oli juuri sellainen mitä odotinkin ja tuli juuri sopivaan kohtaan. Toisen breikin nostatus olisi saanut olla astetta kovempi ja meno ehkä hieman kovempaa..olisiko siihen auttanut jokin ylimääräinen sahaleadi? Voipi olla. Tässä biisissä ei tullut omasta mielestäni sellaista orgasmin tapaista huippukohtaa missään kohdassa ja se jäi hieman kismittämään. Kuitenkin, soundeiltaan laadukasta kamaa ja kyllä tätä voisi tanssiakkin jos baarissa sattuisi soimaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kolmastoista - Tervetuloo mukaan 28.10.2003

Kolmastoista - Tervetuloo mukaan
Kaunis tausta. Tuollasista mä pidän totisesti ja paljon. Aah..niin koskettava tuo oboe. Mukavan rauhallinen kappale ja sun äänes luo tähän aivan oman tunnelmansa. Hieno biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Red Trax - Solitude (I Feel So Alone) 23.10.2003

Red Trax - Solitude (I Feel So Alone)
Rankasti lähtee liikkeelle. Ehkä liian raskaasti melodiseksi tranceksi. Itse tykkään hieman pehmeämmistä soundeista. :) Hyvät ne kuitenkin ovat. I feel so alone-voksu oli ihan hyvän kuuloinen. Vähän nauratti aluksi kun tossa luki et sinä itse vokaaleissa, mutta nämä on taas näitä ihmisten ennakkoluuloja. :) Melodia oli aika peruslaatua, mutta toimii. Bleeb soundi sopi todella hyvin joukkoon ja oli vielä kauniskin. Kunnon menokohtaa ei kuitenkaan ollut ja se jäi hieman kismittämään. Siis sellaista joka olisi saanut jalat alta, vaikka ei itselläkään sellaisia kohtia ole. Kokonaisuudessaan tällaista normaalia ja melko rauhallista perusjytkettä, jota kyllä kuuntelee ihan mielellään. Jatkakaamme tästä ensi kerralla.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Biittistudio - BPT (Instrumental) 28.10.2003

Biittistudio - BPT (Instrumental)
Alku oli todella lupaavan kuuloinen. Mukavan synkkä ja hiljainen. Piano oli todella kaunis ja rummut oli myös hyvät. Tuon stringiraidan joka tuli mukaan tuossa puolen minuutin jälkeen olisi saanut kyllä jättää pois kokonaan. Pilasi kyllä tunnelmaa. Kertsiin tuleva "soitin" oli aivan kamala ja ärsyttävä. Muuten kyllä ihan hyvä suoritus. Nuoren ikäinen olet kyllä, joten tulet varmasti vielä kehittymään ja paljon.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Niina - Jotain parempaa 02.11.2003

Niina - Jotain parempaa
Lyhyesti, mutta ytimekkäästi : Todella hyvin tuotettua, sekä todella kaupallisen kuuloista rnbeetä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gabriel Centaurion - Hittolainen -beat (Looppikisa XVI) 17.10.2003

Gabriel Centaurion - Hittolainen -beat (Looppikisa XVI)
Aika chilli on. Toi skitta oli kyllä ihan ehdoton stringien kanssa. Todella mukavan kuuloinen tausta. Ei tämä tarvitse välttämättä edes räppejä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele RäpKalaCrew - RKC pÄr huudit 05.10.2003

RäpKalaCrew - RKC pÄr huudit
Ohhoh mikä biitti. Kerrassaan vekkulin loistava. :) Todella asenteellinen biisi kuten aina. Tämä veti kyllä sanattomaksi meikäläisen..iski kyllä ihjan täysillä. Toi sitar kitara oli muuten paras.. :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele PehmoA & Casper - Elämä päällä lasin 04.10.2003

PehmoA & Casper - Elämä päällä lasin
Aluksi ajattelin että mitähän on tulossa. Tuo kitara kuulosti aika kauhealta. Kun biisi alkoi, menokin parani hienosti. Piano on kaunis ja räpit luistaa hyvin. Casper veti kuitenkin paremmat pojot meikäläiseltä. Se iski todella hyvin. Kertsin odotin olevan biitin kannalta hieman kovempi. Jotain lisäelementtejä olisin kaivannut. Casperin osuus oli kuitenkin loistava. ASennetta löytyy. Kyllä pehmokin veti hyvin, ei siinä mitään. Tää on kokonaisuudessaan kuitenkin ihan mukavaa kuunneltavaa. Tällanen kasin arvoinen biisi tämä on.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele furiant. - do a little do 26.08.2004

furiant. - do a little do
Tykästyin Emoon, kun tuota myneä kuulin. Tämä vakuuttaa myös minut aikas lailla kovasti. pidin paljon! Hanneksen laulu kyl olis saanu olla hivenen kovemmalla, mutta pikkuseikka.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele furiant. - COLLECTOR 09.09.2004

furiant. - COLLECTOR
Ensimmäiseksi tuon alkuriffin olisi saanut jättää vallan pois. (ensimmäiset 3 sekuntia) Biisi olisi saanut suoraan alkaa tuosta rauhallisemmasta kitarasta, ilman kickiä, mutta asiaan. Pidin erityisesti noista rauhallisimmista kohdista. Ne kyllä iskivät minuun täysillä. Handen äänestä tulee mieleen jokin jenkkibändin vokalisti, jota en nyt millään saa päähäni, mutta ei kai se hirveästi haittaa. Ehkä vokalistin laulua olisi saanut silti pistäähiemankovemmalle. Nyt se tuntuu jäävän hiukkasen verran musiikin taustalle. Kuten olen aikaisemminkin sanonut, minuun ei kovinkaan iske nuo raskaammat osuudet (näissä) tässä biisissä, mikä on kuitenkin hieno ominaisuus vaihtelevuuden kannalta. Olen sellainen herkkis kurahousu, joka pitää rauhallisemmasta musiikista. Kokonaisuudessaan kyllä erinoimaiseti tuotettua materiaalia, jolle kyllä VARMASTI riittää kannattajia. Ps..Nuo raaputukset kyllä sopivat tähän todella hyvin, ei voi muuta sanoa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elektrojänis - Ympyrän kulmat 24.09.2003

Elektrojänis - Ympyrän kulmat
Ekaksi kyllä tuli jostain kumman syystä mieleeni Flat Beat. :) Kova, suoniin vajoava biitti tässä. Pää kyllä nytkyttää väkisin. En kuuntele sitten yhtään tällaista musiikkia, mutta nytpäs kuuntelen. Taidanpas kuunnella jatkossakin, sillä kyllä tämä iskee. Bassolinja on todella muhkea ja yksinkeraisen vetävä. Tässä taas oiva esimerkki että yksinkertaisuus on valttia.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Uplink - Ballad For Autumn Symphony (Uplink Rmx) 25.09.2003

Uplink - Ballad For Autumn Symphony (Uplink Rmx)
Vallan mahtavan kuuloinen kappale. Alkuosasta tuohon b-osaan siirtyminen tapahtui hyvin, eikä minkäänmoista töksähdystä kyllä tapahtunut. Biitti kyllä iskee suoraan suoniin kuin piikki. Vokaalit on kyllä hienot ja kun meno vihdoin tuossa 4.30 paikkeilla alkaa, ei voi muuta kuin päätä nytkytellä. Todella hyvin tuotettu remix. Pidin tästä paljon enemmän kuin tuosta alkuperäisestä. Melodia on juuri meikäläisen makuun. Noi niksahtelevat percussiot oli hyvä lisämauste. Rakenne on kyllä tässä enemmän kuin kunnossa. Jos jostakin "valittaisin", niin ehkä vokaaleihin olisin kaivannut vaihtelua. Nyt jauhetaan melko lailla tuota samaa lausetta. Tuo breikki oli todella tyylikäs ja tuli juuri sopivaan väliin. Nostatuksiin olisin ehkä kaivannut jotain lisäelementtejä, mutta se on sivuseikka. Vallan mainio tuotos, jonka kuuntelu ei varmasti kyllä jää ensimmäiseksi eikä viimeiseksi. Tätä tullaan vielä kuuntelemaan pitkään.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Joni Nikkola - Pohja 24.09.2003

Joni Nikkola - Pohja
Kommentoin sitä mukaa mitä kuuntelen tätä. Alkaa lupaavasti, rumpujen mukaantulo sujui hyvin, mutta noi vokaalit on melko alapää pitoista, vai johtuuko näistä super tietsikka kajareista?!? Hieman sekavan kuuloista jossain kohdissa ja ei saa sanoista oikein mitään selvää. Skitta hieman sekava. :) Voi tietenkin johtua siitä että kuuntelen juuri nyt lofina ku serveri on aikaslailla hitaalla päällä taas. Mutta potentiaalia tässä on kyllä. Jos vain saisi tuon äänenlaadun kohdalleen niin voisi syntyäkin jotain mukavan pirteää ja hyvän kuuloista mosaiikkia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Prototyyppi - Uuteen maailmaan 30.09.2004

Prototyyppi - Uuteen maailmaan
Muuten aivan mahtava biisi, mutta tuo pan-huilu häiritsi enemmän kuin paljon. Oli mielestäni aivan turha lisä.

Sivu: 1 2 3