Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 93 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gang bang cafe - knock you down (demo) 18.05.2007

Gang bang cafe - knock you down (demo)
Ei hemmetti toi kertosäe on niin saatana menevä!! Noi taustat toiimii, todella hyvin ja ne kuulostaa erittäin hyvältä tuossa kertosäkeessä. Tiukka, lyhyt mutta ytimekäs, mitä muuta voisi sanoa... ROCK! :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sorex - Can't Find the Door 11.05.2007

Sorex - Can't Find the Door
hhmm, aikas perus rokkikamaa, laulaja vetää ihan hyvin, rumpujen soundit ihan jees vaikkakin basasria ei paljon kuulunut. Nyanssiakin löytyy kun biisin tempo tavallaan puolittuu hetkellisesti, se oli tosi jees!! :) Silti biisi ei oikein aiheuttanut mitään tuntemuksia itselläni joten tyydyn kasiin, ihan kehityskelpoista kamaa!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stu - Funk Up 'live 13.03.2007

Stu - Funk Up 'live
Erityisen funkahtava meno, pidin aivan hermeettisesti!! Enpä oikeen saa sanottua mitään ihmeellistä, täyttä kymppiä en voi antaa koska jokin tuosta kappaleesta puuttui, en tiedä mikä... Siksi annan vain ysin ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele GROUND - Seek The Silence 09.05.2007

GROUND - Seek The Silence
Melodia oli mielstäni erittäin mukaansa tempaava, ja iskevä! Laulajan tyyli/ääni sopii täydellisesti tähän musaan, rumpali rullaa oikein jouheasti ja tiukasti, jeah! Täytyy sanoa että kertosäe jäi soimaan päähän heti kuunetelun jälkeen joksikin aikaa, se on siis hyvä merkki, eikö? :) Mut juu, annan kyllä ysin, erityisen virkistävä biisi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MASON - 3 rocks 11.03.2007

MASON - 3 rocks
Kyllä täytyy sanoo että alku lähtee käyntiin aika jyräävästi, tuntuu että jää alle! Hhmm, sitten soundeista semmonen juttu että ainakin tässä tietokoneella kuunneltaessa soundi kuulostaa paikoitellen hieman tunkkaiselta, mutta saattaa teitenkin johtua koneen huonosta äänen toistosta... :D Laulu jotenkin jäi häiritsemään, ehkä tyylinsä takia... Mutta positiivista oli se että sanoista sai selvää, eikä tarvinnut pinnistellä sanojen kanssa kuunneltaessa. Aikas mukavan raskas ralli, ja loppuu erittäin tehokkaasti samaan riffiin jolla biisi alkoikin, siitä minä pidän!!! :) Annanpa ysin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MALfUNCTION - Sunday Morning 11.05.2007

MALfUNCTION - Sunday Morning
Mukavan raskas ja menevä biisi, oikein jyrää eteenpäin! Aikas lyhyt biisi, se loppui vähän kuin seinää, ja jäi fiilis että tätä haluu kuunnella pitempään!!! :) Mut joo eipä tuu mitään rakentavaa mieleen, I´ll give you neun! :=)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Strawels - Secret Thoughts 06.12.2006

Strawels - Secret Thoughts
En tiedä noista muista, mutta mun mielestä tää kyllä kuulostaa aina vaan paremmalta ja suunta on kyllä mielestäni oikea. Tää on just sopivan mittanen kappale että jaksaa kuunnella ja nyansseja on, eli vaihtelua on ja kiinnostus pysyy yllä! En oikein osaa sanoa mitään rakentavaa... tää toimii erittäin hyvin ja ei muuta kuin että onnea jatkossa erittäin paljon!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dirty Licks - D.G.D 01.01.2007

Dirty Licks - D.G.D
Ehdottomasti tulee hetkellisesti mieleen Mötley Crüe, se on toosi jees! Tossa laulussa on just tollasta kapinallista henkee ja se puskee hullun lailla etteenpäin. Ei voi sanoa muuta kuin että TOIMII! :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Twelve Inches - Feeling's Overcome 28.11.2006

Twelve Inches - Feeling's Overcome
Ihan mukavasti kyllä kuuluu kasarivaikutteet läpi tästä biisistä, siitä plussaa ehottomasti! Soundit on ihan kohdallaan, rummuissa hyvät soundit, ja muutenkin soittotaidon kuulostavat omaavan jokainen bändin jäsen. Kipale on ehkä vähän tylsä, mutta tietenkin näitä rauhallisempiakin biisejä täytyy olla... Odotin vain jotain vähän rankempaa, jotenkin tuo Twelve Inches antoi sellaisen vaikutelman että jotain raskaampaa on tiedossa... Mutta oikein mukavaa kuunneltavaa kunhan ei kuuntele liian monta kertaa peräkkäin. Annan kuitenkin ysin, hyvän meiningin ja saundien takia.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cold Meat Society - Homemade Satan 13.05.2007

Cold Meat Society - Homemade Satan
Laulajalla on jännä ääni, sopii hyvin tähän genreen, ja varsinkin tähän kappaleeseen, jotenkin ehkä hiukan masentava meininki tässä kipaleessa, kaiketi ollut tarkoituskin tämmöinen kipale... :) Sello istuu ihan kelpoisasti tähän biisiin, ainakin suurimmassa osassa kappaletta. Odotin ehkä jotain hevimpää, mutta lopputulos yllätti kuitenkin aikas lailla. Mutta täytyy sanoa silti että ei tullut pettymyksenä! :D No eipä oikein löydy oikeita sanoja tälle kipaleelle, jotenkin jäi semmonen fiilis että biisi vaatisi vielä jotain, en tiä vain että mitä... Joten annan kasin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soy Bomb - Tools of Harmony 07.11.2006

Soy Bomb - Tools of Harmony
Allright, kyllä kieltämättä soitto sujuu, aina vaan paremmin ja paremmin! Kyllä on mun osalta jääny progen kuuntelu vähemmälle, kun en oikein tahtonu pysyä perässä tossa menossa, kun osat vaihteli sen verran tiuhaan... Mutta kun se kerran progeen kuuluu niin mitäpä sitä moittimaan. Itse kappaleesta vielä semmonen juttu, että kyllähän noi eri osaset on huolella suunniteltu, ja ne kyllä toimii, se on näin. 8 minuuttia on kyllä aika pitkä kuunteluaika yhtä biisiä, ainaki mulle. Joten jos nyt annan ysin, koska kuitenkin soitto rullaa ja muutenkin meininki on kova. Ja Pirkka on aina kova paukuttaan, pisteet Pirkalle! :D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stu - Let love do the Talking 15.10.2006

Stu - Let love do the Talking
Herran Jumala sentään!!!! Täähän funkaa niin maan perkeleesti, että melkein valahti housuun! :) Siis tää kuulostaa just siltä vanhalta kunnon funkilta, melkein kun LP:tä kuuntelis! Siis ei muuta kun että tätä lisää, toivottavasti pääsen joskus teiän keikalle ja 10 pistettä ja papukaijamerkki! ;)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele BULLET RIDE - One Of A Kind (acoustic clip) 30.09.2006

BULLET RIDE - One Of A Kind (acoustic clip)
Hei mahtavaa, Vuoltsulla teidät näin ekan kerran, ja tykkäsin todella! Olin käynykki jo kuunteleen jo aikasemminkin teiän biisejä, mutta nyt todella tykästyin tähän, ja varsinkin laulaja on ihan sika jees, sillä on just niin siisti lauluääni ja Asennetta! Rumpalille pisteet, erittäin kovaa menoo! Ei voi muuta sanoo että kun tsemppiä ihan perkeleesti ja te vedätte kyllä aivan helvetin hyvin!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bitch So Sweet - Sextons 27.07.2006

Bitch So Sweet - Sextons
Mukavan raskasta paikoittain, pidin tästä vaihtelusta. Nyanssit oli kohdallaan ja ihan menevä biisi. Ainoa juttu joka tässä biisissä minua kaatoi alaspäin, että kappale oli paikoittain hiukan tylsä... Mutta kyllä tässä kuitenkin löytyy se oma juttu, joten ihan positiivista menoa kaikesta huolimatta! ;)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Charles Bronson and the Voodoo Five - Psycho Soul 29.07.2006

Charles Bronson and the Voodoo Five - Psycho Soul
Kyllä, kieltämättä tuli RHCP vähän mieleen... Oikein leppoisaa funkkia, ja jos kerran oikein kuulostaa RHCP:ltä, niin saa olla ylpee! :) Kitarointi oli oikein mukavaa kuunneltavaa, ja laulaja veti myöös osansa mallikkaasti! Sopivan mittainen, kaikki kunnossa. Kyllä tällä kipaleella 9 saa aivan varmasti! ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bastusection - Maidolla, ei sokeria 02.06.2006

Bastusection - Maidolla, ei sokeria
Tää on just sitä ihan oikeeta jazzia, ei mitään Dave Weckl Band nykyrockfunkjazzia, vaan kunnon oikeeta kapakkajazzia. mukavan savuinen tunnelma, ja pianisti vetää kovalla tunteella!! Ysin nappasi tämä fiilistely aivan heti!! ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Strawels - Fall With Me 27.05.2006

Strawels - Fall With Me
Juu tyyli ehkä vähän muuttunut, mutta mielestäni parempaan... ;) Tykkäsin todella, ei voi muuta sanoa! Näitä paljon lisää, ja tsemppiä jatkossakin!! ;D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aeiouaih - Vertical 25.05.2006

Aeiouaih - Vertical
Kun katsoin genreä "psychedelic", ajattelin että tämä olisi jotain aivan muuta... Mutta yllätyin todella positiivisesti, ei tämä niin pahaa olekkaan, ihan mukavaa akustista jamittelua. Ehkä vähän tylsähkö, mutta taatusti kelpaa nille jotka tälläisestä innostuvat, joten kai tämä ihan hyvää on. ;D
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele BULLET RIDE - Wavering & Violent 23.05.2006

BULLET RIDE - Wavering & Violent
Velvet Revolver tulee heti alussa mieleen, syystä jos toisesta. Tykkäsin rummuista, niiden saundista, oikeastaan kaikesta niissä. Tuo lauluefekti oli aikas erikoinen, mutta ei paha ollenkaan! Sopivan mittainen että jaksoi kuunnella, on nimittäin omasta takaa kokemusta vähän pitkähköistä biiseistä... ;) Tykkäsin enemmän kuin tuosta ekasta biisistä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele BULLET RIDE - Best I Can 23.05.2006

BULLET RIDE - Best I Can
Kova meno, täytyy sanoa. Kitarat kuulostivat jossain kohdassa kaukaisesti Guns n rosesin kitaroilta yhdessä niitten kappaleessa, se on hyvä! ;) Ei ehkä mun juttu mutta taatusti omassa genressään huippuluokkaa! ;D
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele DRIVING SILENCE - Doing The Best I Can 05.05.2006

DRIVING SILENCE - Doing The Best I Can
Kyllä yllätyin kun kuuntelin... aika helvetin kova biisi!! Varmasti toimii livenä mahtavan hyvin, jotenkin tämä iski oikein kunnolla! Kyll täytyy laittaa suoraan soittolistalle, ja jos sinne pääsee nii täytyy olla ylpeee!! ;) Kitarasoundi oli mahtava ja tykkäsin myös rumpujen soundista, kaikki tuntui olevan kohdallaan... ihmeellistä! Juu ei näitä ihan joka päivä kuule! xD
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele DRIVING SILENCE - Love Song 05.05.2006

DRIVING SILENCE - Love Song
Englannin ääntäminen sujuu, pidän edelleen laulajasta! Mutta minusta tästä kappaleesta puuttuu jotain, ei oikein ollut se mitä odotin... Asennetta löytyy ja varmaan livenä toimii kuin rasvattu! Hyvä meno jätkät, rok rok!! ;)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trouble Hounds - Beautiful 06.05.2006

Trouble Hounds - Beautiful
Tämä on juuri tätä perusrokkia, sitä on välillä todella mukavaa kuunnella! Ei sinänsä mikään järisyttävä biisi, mutta kyllä tätä mielellään kuunteleen moneenkin kertaan! ;)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Rules - Rip the Night Off 20.04.2006

The Rules - Rip the Night Off
Alun dydyttely oli aivan mahtavaa, ja se jatkui myös kappaleen aikana, jeees! ;) Vähän punkmainen meniniki, siis menee. Ihan hieno kokonaisuus kaiken kaikkiaan ja vielä sopivan mittainen kipale... Taustoista plussat! Hauska meno! ;D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Rules - 5 times a loser 20.04.2006

The Rules - 5 times a loser
Ei ehkä ihan niin kiinostava kipale kuin tuo edellinen jonka kuuntelin, mutta tuo mutka joka tulee aina välillä tuossa kappaleen aikana... se oli tosi jees, ainakin muhun iski jostain syystä... Hyvä rakenne biisissä ja tykkäsin tiukasta menosta. Tämä myöskin sopivan mittainen kipale, jaksaa kuunnella varmasti! Annan numeroksi acht! ;)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Rules - Is it true 27.05.2006

The Rules - Is it true
Täähän alkoi oikein mukavasti!! Tykkäsin tosta tiukasta kompista, se oli jeeesh. ;) Tää on todella perus hardrokki menoo, ehkä vähän jopa hittiainesta...? ;D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele AAE - Seconds 27.04.2006

AAE - Seconds
Kappale, joka panee miettimään kaikkia mahdollisia, kaukaisia asioita... Juu välillä on kyllä rentouttavaa ja puhdistavaa kuunnella jotain tämän kaltaista, se saa kaikki pahat asiat huuhtoutumaan pois, ainakin vähäksi aikaa... Näitä tämänkaltaisia biisejä en ole hirveästi käynyt kuuntelemassa, joten en osaa verrata, mutta kyllä tämä ihan mukavalta kuulosti, ja oli todella mukava kuunnella tälläistäkin musaa! ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SUPERNATURAL BOND - Slow blues 29.04.2006

SUPERNATURAL BOND - Slow blues
Mukavan hidas rallatus, sopii mulle! Miksaus ym kyllä kunnossa, soitto menee niin malliikkaasti yhteen että huh huh!! Kyllähän tällä ysi irtoo... ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pedro - He Flies 13.04.2006

Pedro - He Flies
Mukavaa kuunneltavaa tuo akustinen meno... ;) Sanat englanniks, siitä pidän erityisesti, siispä plussa(+) siitä hyvästä =) Hyvä hyvä!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele QUIET - Latest Thing 24.04.2006

QUIET - Latest Thing
Soundit, varsinkin rummuissa olivat mielestäni erittäin hyvät, vaikkakin ne ovat teidän sanomanne mukaan äänitetty reeniksellä. Siispä miksaus onnistunut erittäin hyvin! Kertosäe oli mukavan leppoista menoo ja en nyt osaa sanoa mikä bändi se oli mikä tuon kuuloista musaa tekee... joku tunnettu kuitenkin. No kaiken kaikkiiaan ihan mukava paketti ja näitä kuunnellessa tulee aina kyllä mukava mieli! Kyl tästä ysi rapsahtaa vaikkakin itse pidän ehkä pikkuriikkisen raskaammasta rokista... ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Glorie - Kaunis ja ylpee 10.04.2006

Glorie - Kaunis ja ylpee
Tää on tätä perus suomirokkia... En pidä suomenkielisestä laulannasta itse, mutta täytyy sanoa että laulajalla on asennetta... ja ja sanat ovat ... aika hauskat. ;D Myös rumpali tykittää ihan makeesti, antakaa palaa samaa tahtii!!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele PositiveÄX - JeeJeeBoogie 05.04.2006

PositiveÄX - JeeJeeBoogie
letkee meno, iha kuunneltavaa...

Kommentti kappaleesta Kuuntele AAE - Light Of Dawn 27.04.2006

AAE - Light Of Dawn
Ihan mainiota pianottelua, pistää taas miettimään kaikenlaista... Ehkä olisi saanut olla jotain muutakin mukana, mutta se on vain oma mielipiteeni; ehkäpä juuri se jousiorkesteri, se varmaan sopisi tähän tosi hyvin!! ;D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tribal - Kaukana kotoa 31.03.2006

Tribal - Kaukana kotoa
hyvä meno vaikkakin rummut tuntuu välillä säkeessä puskevan vähän liikaa päällee. Iha jees kipale. Kyl tän kerran tai pari jaksaa kuunnella.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tribal - En tunne mitään 31.03.2006

Tribal - En tunne mitään
minusta parempi biisi kuin tuo aiemmin kuuntelemani... Toimii paremmin ja asennetta on. paljon parempi!! ainoa asia mikä häiritsee edelleen on tämä kehno äänenlaatu, joka varmaankin johtuu miksauksesta... tottakai osaksi se johtuu siitä että biisit on täällä netissä ja koneella ei biiseistä saa kaikkea irti millään...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Doze - Lost 20.04.2006

Doze - Lost
Mukava ajoittainen raskas meno, vähän tuli mieleen HIM??? Tosi tiukkaa menoo ja tulee noita nyanssejakin (tai mitä nyt olikaan...) ihan mukavasti, eli siis vaihtelua biisin aikana... Voisin antaa tästä hyvästä suorituksesta 9!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Doze - Contemplation 19.05.2007

Doze - Contemplation
Juu tuota noin, aika perusrokkia, melkein jopa osittain popahtavaa meininkiä, pop/rockia siis. Aika pitkä piisi, ehkä jopa hiukan liian pitkä, kaikki ei välttämättä jaksa kuunnella biisiä alusta lopusta kärsivällisesti, se saattaa olla huonokin asia. Eipä siinä toisaalta mitään, Deep Purplekin teki pitkiä biisejä mutta ne oli silti hyviä! :D Mutta juu tuota noin, ehkäpä tämä oli mulle itelle ehkä hiukan liian kevyttä, mutta täytyy silti sanoa että kaikki soittajat tuntuvat haltsaavan soittimensa hyvin ja sounditkin ovat minusta kohdallaan. Mutta siltikin, kaikesta huolimatta nojaudun kasiin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soy Bomb - Soy Attack 14.03.2006

Soy Bomb - Soy Attack
Joo hyvältä kuulostaa, soitatte hyvin yhteen!! Pirkka on vitun kova ja huomaa että Portnoyta on tullut kuunneltua. Ainoo juttu mitä jäin kaipaamaan oli tuo laulu, mutta tietenkin tämän tapainen musa ei välttämättä tarvi laulua? Jo tapauksessa hyviä koukeroita ja muutenkin menevää!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rattlesnake - Rings of Smoke 03.04.2006

Rattlesnake - Rings of Smoke
Hyvä rokrokbiisi, piano sopii kyllä mielestäni tähän todella hyvin. Kaikin puolin jees meininkii!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mean Street - Swedish Girls 31.03.2006

Mean Street - Swedish Girls
välillä tökkii mutta ihan hyvä meno... Laulussa ja ehkä soitannassa parantamisen varaa mutta toisaalta kukaan ei ole täydellinen???
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Twiline - Lanewalker 20.03.2006

Twiline - Lanewalker
Pidin laulajan äänestä, sopii genreen hyvin. Ja mitä jo tuossa joku aikaisemmin mainitsikin, niin odotin myöskin ulkonäön peruteella ehkä jotain astetta rankempaa, mutta mielipideasioista ei kiistellä. Hyvältä kuulostaa ja jatkakaa ehdottomasti samaan malliin!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele City Brats - Love is just illusion 06.04.2006

City Brats - Love is just illusion
Perus rokmenoo, laulu jotenkin tuntui jäävän soiton varjoon... Oliko näin? No joka tapauksessa ihan kelpo hardrock biisi!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele K,K&P : Karsikas,Koivumäki,Pohjalainen - I Wanna Touch You There 24.04.2006

K,K&P : Karsikas,Koivumäki,Pohjalainen - I Wanna Touch You There
Sanat... ne oli... tosi makeet xD Juu mukavaa rallattelua ja mukavaa kuunnletavaa. Odotin kuitenkin jotain vähän luovempaa tältä kappaleelta, bassossa kuitenkin oli muutama huvä koukerojutska... jos nyt muistan oikein... No juu on sitä parempaakin kuultu, mutta on myös paljon huonompaakin, joten ei syytä huoleen. ;) Ps. Hammond-soundi oli kyl tosi jees!!!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele PositiveÄX - Uli Behringer 05.04.2006

PositiveÄX - Uli Behringer
hohoh tää on kyl aika hupaisaa meininkiä ja sanat, ne on aivan mahtavat!! uliuliuliuli! ;) Tää on kymppi, sen verran läppä tää on! ;D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cold Shot - Sadman's cafe 03.04.2006

Cold Shot - Sadman's cafe
tässä biisissä oli tunnelmaa, jee! Tykkäsin kovasti rumpujen saundista ja muutenkin miksauksesta. Kertakaikkiiaan nää bluesjammailut on parhaita!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sonicmind - Reflections 25.03.2006

Sonicmind - Reflections
Kovaa menoo ja jänniä koukkuja! En yleensä välitä tälläisestä musasta, mutta tällä kertaa muutan mieleni. Laulaja kuulostaa todella hyvältä ja se sopii tähän todella mukavasti. Hyvä hyvä!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kansalainen - Sade ei tule tippoina 13.04.2006

Kansalainen - Sade ei tule tippoina
Aika jännä biisi, kieltämättä. Aluks luulin että tää on jotain raskaampaa, mutta sitten alkoikin jo tuo jazzhumppa, se oli siistiä. Ihan mukava kappale ja sanat oli aivan mahtavia!!! ;D Basisti vetää kovaa kuvioo, pojot sinne! Mukava kipale kaikin puolin, vaihtelu sopii tähän biisiin hyvin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stoned Atmosphere - Feeling like an enemy 07.04.2006

Stoned Atmosphere - Feeling like an enemy
Sanoista en saanut selvää ja sit toi rap-juttu... hmm ei sovi mun mielestä kyl tohon yhtään. muuten kyl ihan kuunneltavaa mättöö.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wolfchild - Out From The Blues 23.08.2006

Wolfchild - Out From The Blues
Mukavan letkee kipale, ihan kuunneltavaa. Aika peruskamaa siinä mielessä että tää menee aika tolla peruskaavalla etiäpäin. Mutta enpä jaksa enää enempää urputtaa, saattaa olla vaan huono päivä... :D Kyllä tää toimii, varmaan livenä vielä paremmin. Tsemiä!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wolfchild - Gasoline 23.08.2006

Wolfchild - Gasoline
Uuh, tässä on sitä kunnon rokettimeininkiä! Tosi tiukkaa menoo, ei ihme että nimenä on Gasoline! ;) Alun kitarariffi pisti hetkellisesti epäileen tätä kipaletta, mutta kun se sitten pärähti käyntiin, se oli mahtavaa! Tää on se verran kovaa mättöö, että menee ainakin mun soittolistalle. Faniks asti ei riitä puhti, mutta kunnioituksen ainakin minulta ansaitsitte tällä biisillä. :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Groove Junkies - Caesar's partyhouse 08.04.2006

Groove Junkies - Caesar's partyhouse
Taas aion kehua rumpalia ja sen teenkin. Eli siis rumpalille kehut hyvästä soitannasta! ;D Basistikin veti mukavan letkeästi. Tää funk/jazzmeininki toimii joten jatkakaa samaan malliin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Graine - If Only 19.04.2006

Graine - If Only
Laulu oli paikoin epäselvää, mutta se saattaa johtua miksauksesta...? Todellakin suoraviivainen rock-biisi, ihan mukavaa kuunneltavaa ainakin jonkun aikaa. Puhtia olisi saanut olla kertosäkeessä enemmän (niinkuin moni aikaisemminkin on jo maininnut...), ei siinä kai muuta. ;)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele CHB (R.I.P.) - Saving The Sweetness 31.03.2006

CHB (R.I.P.) - Saving The Sweetness
hhmm... en oikein osaa sanoa mitään tästä biisistä. Tämä on keskikertaisen hyvää eikä ole mitään negatiivista. Odotin jotain kevyempää mutta tämän toimii hyvin! Jatkakaa hyvien biisien tekemistä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bitch So Sweet - Burn Alive 29.05.2006

Bitch So Sweet - Burn Alive
Vau, tää oli todella antoisaa kuunneltavaa, jumalauta!! ;) Todella hyvin tuntuu homma pelittävän, toivottavasti, keikkoja on ollut ja tulee olemaankin! Rumpali vetää kyllä asenteella ja kovaa, todella jees! Tykkäsin vielä kaupan päällisiksi laulajasta, sopi hyvin tähän matskuun! KYMPPI!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bitch So Sweet - The Reasons 29.05.2006

Bitch So Sweet - The Reasons
Oikein mukavasti rullaa tämäkin kappale eteenpäin, hyvin sovitettu kappale! Erilaiset koukut olivat niin sanotusti mielekkäitä ;), ja niitä oli ilo kuunnella! Ainoa pikku säräys korvassa oli tuo puolen välin jälkeen tuleva karjumiskohta, mutta ei paha kuitenkaan. Ja se yksi efekti aika lopussa, se oli todella jees!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Drifting Brigade - Black Bird 04.05.2007

Drifting Brigade - Black Bird
Uh, pitkästä aikaa taas ajattelin ettiä mikseristä kunnon rokettibiisejä, ja löytyi perkules!! :) Täs kipalees on just sopivan "räkäset" soundit, rummut kuulostaa jotenkin hyvältä, mulle ainaski! Ja bassolla tulee jotain ihan hauskoja juttuja, niistä diggailin kans!! Sopivan pitunen kunnon mäsäytysrokkibiisiks, just sen pitunen et ois halunnu kuulla viä vähän lisää! Hjyyvä! 9
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele PUHTAAT SUKAT - Do it Yourself 26.04.2006

PUHTAAT SUKAT - Do it Yourself
Äänenlaatu oli ehkä vähän heikohko ja laulu oli hiljaisella, mutta mitäpäs noista. Joissain kohdissa vähän tuntui tökkivän, mutta muuten kokonaisuudessaan ihan jees, sopivan pituinen ja sillee... ;)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electric Monk - Modern Day Scoundrels 24.04.2006

Electric Monk - Modern Day Scoundrels
Ihan mukavaa kuuneltavaa, punk-vivahde on huomattavissa... Se on jees! ;) Kipale etenee asenteella eteenpäin ja se oli myös riitävän pitkä, ei liian lyhyt eikä liian pitkä... ;) Vähän enemmän joissain kohdissa olisi mielestäni saanut olla puhtia, mutta se on makuasia. Niistä ei kiistellä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele La Balance - Uhkaus 27.04.2006

La Balance - Uhkaus
Jep, eihän tässä muuta voi sanoa kuin että erittäin mukavaa ja letkeää improvisointia! Mekin sitä bändimme kanssa joskus aina harrastamme ja se todella on mukavaa! Pienet virheet, hmmm... en oikeastaan kuullut niitä... ehkä säkällä muutaman, mutta mielestäni tuo oli kyllä aikas loistava suoritus kaiken kaikkiiaan! Ysin veroinen suoritus, ehottomasti!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fast Eddie - Kinky Jinx 05.04.2006

Fast Eddie - Kinky Jinx
Jumankekka kun rumpalilla on juttu hanskassa!! Tää funkkimeno on kyl mahtavaa ja tykkään noista saxofoneista tuolla taustalla soimassa... kertakaikkiaan mahtavaa. ;) ei ihme jos on päässyt viikon biisivalinnaksi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Smoke Society - To the Devil His Dues 24.04.2006

Smoke Society - To the Devil His Dues
Juuh tämähän lähti oikein mukavasti käyntiin, tykkäsin meiningistä todella! Kertosäe oli mukaansavetävä ja kitarasoolo oli tosi jees. Kaiken kaikkiaan aikas mukava rok rok biisi! :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Smoke Society - Your Song 24.04.2006

Smoke Society - Your Song
Laulaja vetää hyvin, varsinkin silloin kun menee sieltä oikein korkealta... ;D Mukava riffi ja kappale on ihan mukavan vaihtelevan oloinen, pidin siitä rauhallisemmasta kohasta. Vähän ehkä laimeaa paikoittain... mutta asenteella kuitenkin!!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele CHARISMA - Kolmen Kuusen Kylä 29.03.2006

CHARISMA - Kolmen Kuusen Kylä
kovaa menoo alusta loppuun saakka, mutta niinkuin jo monia muita lainaten sanon että en itse liiemmin tuosta suomirockista välitä joten toisaalta paha antaa arvosanaa..... mutta kyllähän se sen verran hyvältä soitannalta kuulosti että kyl se 9 on!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stu - Here comes some funk from Stu 15.10.2006

Stu - Here comes some funk from Stu
Kyllä tämä maistuu, funkin ystävä kun olen! Hyvältä kuulostaa lp. Tsemppiä teille, toivottavasti vain löytyy kunnon funk faneja jotka pääsevät kuunteleen kunnon funkia! JEAH!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele SILVERINE - KISS THE END 10.04.2006

SILVERINE - KISS THE END
Tiukkaa soitantaa alusta loppuun, rumpali on erittäin kova! Ihan mukavaa kuunneltavaa, jaksaisin kuunnella montakin kertaa enkä kyllästyisi. Elikkäs aika hyvä meno jätkät! ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sävy - Kuivat kyyneleet 04.08.2005

Sävy - Kuivat kyyneleet
jep ihan hieno vähän hempeempi mut just asiallista. Ainoo oli et en kyl kuullu siä niitä rumpuja... en tiä oliko niitä ollenkaa...?Mut muuten ihan jees joten annan 7.;D
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Asgardão - Dream of Glory 09.05.2006

Asgardão - Dream of Glory
Juu oli ihan pakko kuunnella kun satuin löytämään. "Fantasy Metal"-genre kuulosti jotenkin jännältä ja erikoiselta joten tartuin toimeen ja kuuntelin tämän biisi... ;) No joo tästä kappaleesta: tykkäsin todella tuosta rauhallisesta meinigistä, kitarat oli jees mutta rummuissa olisi saanut olla vähän jotain ytyä ehkä enemmän... Laulua tähän ei tarvita, tämä on juuri tälläinen kappale jota soitetaan esim. Taru sormusten herrasta-leffan taustalla. Ihan jees, paha sanoa sen enempää kun tämä on ensimmäinen biisi tätä lajia
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fobia - Kohteet 07.04.2006

Fobia - Kohteet
Bändin nimestä päätellen odotin jotain paljon raskaampaa, mutta yllätyin kuinka hyvää tämä onkin... Ei ollenkaan paha, vaikkakaan itse tuosta örinästä en pidä. Kyllähän tätä kuuntelee! ;D
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gang bang cafe - Highlights 24.04.2006

Gang bang cafe - Highlights
Tässä biisissä on kyl munaa, mutta ei niin paljoa kuin tuossa ekassa piisissä... Ihan mukaansa tempaava on, varsinkin mulle koska diggailen tätä musaa! Rumpali on edelleen vi**n jees ja laulaja vetää kovaaa... ;D Edelleen tykkään taustoista, ne vaan tuo heti lisää sävyä biiseihin. Näitä lisää!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Love Ambassadeurs - Every day every night 01.04.2006

The Love Ambassadeurs - Every day every night
saatanan hyvä meno!!!! Tykkään todella rumpalin otteesta ja laulajalla on tähän erittäin sopiva ääni. Myös basisti on todella kova. Taustalla töräyttelevät torvet (whatever) toimivat aivan mainiosti... Erittäin hieno kokonaisuus!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Astrayed - Life Is Done With Me 09.04.2006

Astrayed - Life Is Done With Me
Kun olin kuunnellut laulua 20 sekuntia, tuli mieleeni että mitenköhän laulajan äänihuulet pärjäilevät... kuulosti siltä kuin ne repeisivät tai jotain vastaavaa... ;) no joo mutta aikas tiivis pakkaus tämä kipale, melodisuutta kyllä löytyy! En uskaltaisi oikein antaa arvosanaa kun en itse pidä tälläisestä musasta... Mutta kai sitä nyt kasin voi antaa kun kerran vaivauduin kuuntelemaan...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele DRIVING SILENCE - What's Your Name 05.05.2006

DRIVING SILENCE - What's Your Name
Erittäin kova meininki, tykkäsin! Laulajan äänetä pidin todella paljon, se oli juuri sopivan äreä. ;) Nuo kipaleen suunnilleen puolessa välissä tulevat "välihöntsyt" oli kyllä rautaa, ja ne sopi mielestäni hyvin tähän kappaleeseen! Ehottomasti tääkin listalle ja neun numeroks!! ;D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DRIVING SILENCE - Celebration Ride 05.05.2006

DRIVING SILENCE - Celebration Ride
Kyl tääkin biisi hyvin junnaa etiä päin, mutta ei kolahtanut niin kuin nuo "Doing the best i can" ja What´s your name.

Mutta eipä siinä mitään... ei kaikki kipaleet voi miellyttää, aina tarvii löytyä jotain mitä vähän voi halveksua... ;D
Mutta muuten kyllä mukavaa perusrokettia!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gang bang cafe - Dudes on the run 24.04.2006

Gang bang cafe - Dudes on the run
Vitun siisti alotus!! Justiinsa aloin ettiin jotain kunnon hardrockia, ja nyt sitä vihdoinkin löytyi!! Hemmetin hyvä kipale, tykkäsin siitä että siellä oli ne mukavat taustat mukana, siitä plussaa +++! Rumpali veti kans just niin hyvin ja varmaan livenä vetää asenteella, toivottavasti just niinku toi Tommy Lee ;) ;D Juu menee soittolistalle kyl heti.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele NITROKISS - HEAD AGAINST THE CURB 15.10.2006

NITROKISS - HEAD AGAINST THE CURB
Ihan mukavan kuuloista rokettia, just vähän sellasta mötikkä asennetta. Enpä nyt oikein rakentavaa osaa sanoa, aika neutraali biisi, paitsi että se jää soimaan päähän aika mukavasti. Annan kasin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wolfchild - Cuts Like A Knife 23.08.2006

Wolfchild - Cuts Like A Knife
No juu siis tästähän kyllä kuulee selvästi että kasikytälukua yritetään hakea, mutta läpi kuuluu kuitenkin selvästi myös nykyaika ja suomalaisuus. Kitarariffi on jees, ja kyllähän tää niinkuin pitemmän päälle ihan hyvin svengaa, mutta paikoitellen tuntuu että tää menee vähän vaivalloisesti... Ei mitään tajuntaa räjäyttävää kamaa, mutta kyllä tätä kuuntelee, muutamaan kertaan ainakin... Ps. Yks plussa tässä kappaleessa on se että kertosäe jää soimaan vähäksi aikaa päähän, ainakin heti kuuntelun jälkeen... Se on kaiketi ihan jees :D
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dramatuner - Uaz 05.04.2006

Dramatuner - Uaz
Progekipaleeks iha menevää, mutta ei oo mun juttu... Rumpali on taitava ja välillä on tosi hianoja kuvioita. Annan 8
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sheriff - Riffle 23.05.2006

Sheriff - Riffle
Oli ihan pakko kuunnella tämä biisi, kun genreksi oli laitettu Hard Bob. Ikinä en tollasta oo ennen kuunnellu tai kuullu yleensäkkään missään, joten nytpä tuli kuunneltua. ;) Sopivan pituinen, oikein mukava ralli! :D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele *Single Broth* - Single Broth - Luv To (I Don't Give A..) 27.04.2006

*Single Broth* - Single Broth - Luv To (I Don't Give A..)
En ihan heti saanut päähäni mitään 80-luvun tukkabändiä, jota tämä muistuttaisi... Hmmm, tässä kappaleessa on kyllä asennetta ja näin, mutta minusta tässä biisissä olisi kyllä saanut jotain vielä olla enemmän, ehkä kiinostavuutta tai jotain sinnepäin... ? Muuten kyllä ihan menevää kamaa ja soitto tuntuu pelaavan. Eikun jatkakaahan samaa rataa pojat!!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tantor - Beepbeep 08.05.2006

Tantor - Beepbeep
Hyvä asenne, onni rulettaa! ;) En pitänyt tuosta synasta, se ei oikein kolahtanut... Ja sitten sanat.... hmm... enpä sano niistä mitään. Ei oikein oo mun juttu....
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Casual Street Band - I Am So Pretty 21.04.2006

Casual Street Band - I Am So Pretty
Heh oli pakko kuunnella tää biisi kun tos kerran luki että rumpali päästetään laulamaan, kun kerran itekkin rumpali oon. ;D Juu rumpali veti kyllä mallikkasti, ainakin mitä nyt laulamisesta ymmärrän... ;) Mukava svengi tässä kipaleessa, vähän ehkä välillä tylsähkö, mutta tykkäsin kuitenkin varsinkin tästä Helin laulusta, se sopi mielestäni tähän kuin nyrkki silmää! xD
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gang bang cafe - Gang bang riot 24.04.2006

Gang bang cafe - Gang bang riot
Kappaleen genreksi oli laitettu Glam, mutta kyllä tää mun mielestä kuuluu ennemmin tonne hardrockin puolella... No ei nyt kuitenkaan pilkkua nussita... xD Itse asiaan, elii tykkäsin tässä kipaleessa siitä että siellä oli mukana tuo lehmänkello muutamassa kohassa, jos nyt oikein kuulin...? Kuitenkin niin kovaa rokkaa tämä biisi että ei tässä paljoa ole sanomista... kyl mä tästäkin ysin annan! ;D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sleez - Acting Like a Wiseman (live) 03.08.2006

Sleez - Acting Like a Wiseman (live)
Kunnon hard rock-meininki, vähän Mötleyltä kuulostaa, siis niiden alkuaikojen kamalta. Siispä hyvä, Hyvä juttu! :) Soitto pelasi mainiosti, lauluun ehkä olisi toivonut vähän jotain monipuolisempaa tai jotain vastavaa... Mutta kokonaisuudessaan ihan kelpo ralli, kyllä kuuntelee ihan mielellään! ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele kitsch - Dick Tracy 06.06.2007

kitsch - Dick Tracy
Hmm, oikeen letkee meininki, täytyy sanoa! :D Hauska tuo wau wautsi kitara, se on aina niin hauska. Mukavan rentouttava biisi, tekee mieli ruveta pössyttelee... :P Ainoo mikä mua häiritti oli toi laulu, joka olis ehkä vähän kaivannu jotain, en osaa sanoa tarkalleen mitä, ehkäpä vähän väriä tms. Mutta muuten aikas hauska biisi, piristävä. Jeah, tämmöistä lisää!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Twelve Inches - Lost Souls 28.11.2006

Twelve Inches - Lost Souls
Laulajan ääni kärhää mukavasti ja tähän biisin se kyllä sopii oikein mukavasti! Mukavan nopea tempo, ei liian nopea eikä liian hidas, tää on parasta. Soundeista ihan semmonen juttu että verrattuna tohon ekaan biisiin että tässä miksaus ei ollut ihan niin hyvä kuin ekassa biisissä, ainakaan rumpujen kohdalla... Mutta pikkujuttuja, pääasia on kunnon meno ja sitä täs kipaleessa tosissaan on! Onnea jatkossa teille, toivottavasti musiikkinne kelpaa muillekkin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Boston Balls - Unshared Time 16.05.2006

Boston Balls - Unshared Time
Tässä kappaleessa pidän erityisesti laulajasta, sopii todella maukkaasti tähän kipaleeseen! ;D Lopun puheosio kuulosti vähän hassulta, mutta se oli mukava piriste. Loppu tuli kuin seinä vastaan, se oli vähän outoa... Mutta ihan jees rokettirolli biisi, kyl tätä kuuntelee!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Boston Balls - Do What You Want 16.05.2006

Boston Balls - Do What You Want
Pieniä ajoittaisia fiboja, mutta mitäs niistä. Alusta alkaen asenen meno päällä, ja soitto tuntuu kulkevan. Toi välijuttu bassolla tossa 2:10 kohdalla on kyl tosi jees! Meilläkin on yhdessä meidän biisissä tommonen kohta, ja ne kyl on mukavaa vaihtelua ton muun biisin varrella. Hyvä hyvä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MALfUNCTION - I Am Fire 21.05.2006

MALfUNCTION - I Am Fire
Juu hyvältä kuulostaa, ainoa joka mua henkilökohtaisesti häiritti niin oli toi laulu, se kuulosti vähän jotenkin tunkkaselta...? Mutta sinänsä erittäin toimiva riffi, jotenkin kuulosti tutulta?? No juup, annetaan kasis. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sorb-i-tol - Tomodachi 05.02.2008

Sorb-i-tol - Tomodachi
Jumalauta, löysinkö vihdoinkin kipaleen, jossa on klavinettia (HOHNER??) mukana? Kuulostais ainakin siltä, ja täytyy sanoo että se on kyllä herkkua korville, varsinkin kun tulee heti mieleen vahvasti Stevie Wonder! Ei muuta voi sanoa kuin että tuo ihmeellinen soitin tuo heti oman tunnelmansa kappaleeseen, ja sitä on aina ilo kuunnella. Erittäin miellyttävä kappale, eikä ollut yhtään liian pitkä edes. Täydellistä. KYMPPI! :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sleez - Too hot to be Mine 03.08.2006

Sleez - Too hot to be Mine
No joo mulle tuli tosta alotuksesta Mötleyn Lime Wiren alotus mieleen heti, ja muutenkin tää kappale kuulosti aika pitkälle joltain Mötleyn biisiltä vähän eri mallisena... No tietenkin tässä oli tää et tää oli äänitetty kämpälle joten soundit oli mitä oli... Annan 8, koska siinä oli sitä Mötley-asennetta!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fat Funk Force - All over you 07.04.2006

Fat Funk Force - All over you
Menevä bassottelu tuntui hyvältä korvaan. Ihan menevä funkbiisi ja välillä aikas hyviäkin kohtia, mutta välillä vähän tylsistyi tuota kuunnellessa. En tykännyt tuosta laulun kaikumisesta tuolla taustalla, se ärsytti. muuten kelpo biisi, annan 8! ;)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele -Cesspit - Fuel 21.04.2006

-Cesspit - Fuel
Aikas outo tuo laulajan lauluääni, ei oikein iskenyt minuun... Joku tuossa sanoi jotain symbaaleiden takomisesta... ei niitä minusta liikaa taottu ja rumpali muutenkin veti ihan mallikkaasti! Kappaleena ei mitenkään erityisen kiinostava... mutta kyllä sen pari kertaa kuuntelee! ;D
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele graydance - beautiful 09.05.2006

graydance - beautiful
Juu kyllä eittämättä tuli hiukan laulajasta meileen Ville Valo... hmmm... Kappale on sinällään ihan mukavasti kasassa, varmasti sopisi radiosoittoon mainiosti. Piano lopussa todella jees, tykkäsin. Annan kasin, ei iskenyt niin paljoa että voisi antaa enempää, mutta kasi on jees, ja tämä on vain oma mielipiteeni... ;)
8