Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 11 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dream Asylum - The Burden (sample) 20.09.2007

Dream Asylum - The Burden (sample)
Taas varsin miehekkäästi laulettu kappale. Teissä on jotain samaa kuin Leveragessa ja (tässä kappaleessa) ripaus HIMiä tulee mieleen, mut toki Janne laulaa tummemmalla äänellä = huomattavasti miellyttävämmin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dream Asylum - Hurt & Hate (sample) 20.09.2007

Dream Asylum - Hurt & Hate (sample)
No niin, tässä on hieman nopeampitempoinen kipale, joka istuu hyvin myös aloillensa. Hyvin rullaa kitara ja keyboard kuten laulukin, ehkä jonkinlaisen bridgen olisi voinut kehitellä tuohon kertosäettä ennen... Hyvää menoa loppujen lopuksi. Minne katosivat "Just Let Me Know" ja "Living Without You"? Siinä oli nimittäin kaks täyden kympin menobiisiä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dream Asylum - I'm Sorry (sample) 20.09.2007

Dream Asylum - I'm Sorry (sample)
Tässä on hitti. Kristallinkirkas ja puhdas ääni, joka sopii just tällaiseen balladiin. Kertosäe on sellainen, että kunhan levy julkaistaan, tullaan tätä kuulemaan paljon radiossa. Janiko nämä säveltää? Kyllä siinä on asiansa osaava jamppa! VÄKEVÄ TULKINTA.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dream Asylum - Because of You (sample) 20.09.2007

Dream Asylum - Because of You (sample)
Tässä hyvin mieleenjäävä riffi. Ja edelleen pidän selkeästä laulusta, sanoista saa selvää ja vokaalit osuu timantinkirkkaasti kohdilleen. Kertsi hieman persoonaton, mutta silti erinomaista musiikkia kokonaisuudessaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dream Asylum - The Music Box (sample) 20.09.2007

Dream Asylum - The Music Box (sample)
Loistavaa, seesteistä ja keinuvaa... silti helvetin vakuuttavaa ja tukevaa rockia. Täysi kymppi. Laulajan ääni on mahtava, miehekäs ja tummahko. Levyä ja keikkoja odotellessa täytyy tyytyä näihin sampleihin. Olisihan se sääli jos tämmöistä ei julkaistaisi suuremmankin yleisön kuultavaksi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dream Asylum - Wide Awake (sample) 20.09.2007

Dream Asylum - Wide Awake (sample)
Loistavaa uutta materiaalia! Tämä bändi on toivottavasti tullut jäädäkseen, ihan selvää menestysainesta. No, jos jäseniä katsoo niin eipä ihmekään... Kappale on hyvä, tykkään tämmösestä missä laulaja laulaa miehekkäästi omalla äänellään eikä yritä jatkuvasti nousta turhan korkealle. Kertosäkeeseen olisin silti toivonut hieman enemmän tarttuvuutta. Mutta kaikenkaikkiaan kova biisi -kova bändi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dream Asylum - Falling 2007 20.09.2007

Dream Asylum - Falling 2007
Jee mä olin eka. Sit vuosien päästä kun kirjoitetaan Dream Asylum - kuinka kaikki alkoi historiikki, niin toivottavasti tämä viesti on kopioitu sinne ; ) Te olette nimittäin tulevia menestyjiä. Siis olettehan sitä jo nyt kukin tahoillanne, mutta nyt kaikki yhdessä juuri tämän bändin kautta. Kansainvälistä potentiaalia. Tää kappalehan oli tuttu jo aiemmin. Hyvin selkeää laulua ja kertosäe jää mieleen. Vielä haluaisin "We Have Nothingin" myös tänne kaiken kansan kuultavaksi...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dream Asylum - The Tear Collector 20.09.2007

Dream Asylum - The Tear Collector
Todella hienoa, sanoi A.Kallonen. Sanotkoon saman tähänkin. Vakuuttavaa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele DJ Penetrator - Don't You Want 29.09.2007

DJ Penetrator - Don't You Want
Ihan loistavaa tanssimusaa, jos niinku miettii että säveltäjä on on Sonatan kitaristi. niin siinä mielessä mieletöntä menoa! Muutenku en tykkää tanssimusasta, eli siinä mielessä erinomaista menoa ainakin vipeltäjäjalkaa ajatellellen..!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Neverday - Broken Hearts 20.09.2007

Neverday - Broken Hearts
Kymppi. Jää väkisinkin soimaan päähän. Tulee mieleen heti vahvasti kasari, jolloin suurin osa kultaisita kappaleista onkin tehty. Hyvä Jeppis-Kemi!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sydänpuu - Kahleet 23.09.2007

Sydänpuu - Kahleet
Tosi jees kappale kaikinpuolin. Fiilis on loistava kun tämän kapaleen kuulee.
10