Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 74 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Biittiseppo - Remiksskaba12- (Chubb Rock - Life) 18.03.2005

Biittiseppo - Remiksskaba12- (Chubb Rock - Life)
Kova on, muttei liiaksi asti. ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pipari Piits - Ruusuremiksi 01.12.2004

Pipari Piits - Ruusuremiksi
Ooot kans ihQqq pylpyräiseni :) <3<3 Kerakin on <3

Kommentti kappaleesta Kuuntele Instrumental FatBeat Factory - SHHBiittiSkabaVol43 02.11.2004

Instrumental FatBeat Factory - SHHBiittiSkabaVol43
Aika perkeleen kova entry! Hauskasti käytetty tuota voksunpahaista tässä ja nuo rummut on kyllä hektisyydessään mitä mainioimmat. Tosi maukasta ja taidokasta!

Kommentti kappaleesta Kuuntele SC-Beats - Beat#1 26.10.2004

SC-Beats - Beat#1
On muuten jokseenkin kova biitti. Vinyylirahina on todella makoisaa ja tuo haikea piano, vaikkakin jumittaa tuota samaa melodiaa, on vallan erinomaisen kuuloinen. Kertsissä on kivat stringinostatukset ja rummut synkkaa enemmän kuin hyvin tähän,ah niin perin tunnelmalliseen biittin. Verrattoman kovaa materiaalia, joskin erittäin mielenkiinnolla jään odottamaan TAIDOKASTA räppiä tämän päälle. Tätä ei saa pilata (jos tätä nyt pystyy pilaamaan :J) millään ofarihönkimisellä, on tää niin helmi!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pipari Piits - Virthaepo liejulammikossa 11.10.2004

Pipari Piits - Virthaepo liejulammikossa
Kyllä näitäkin luonnonoikkuja vielä pallolta löytyy. Tosin mietin tuossa, että eihän siellä tasangolla taida edes noita kompuuttereita olla, joten siinäkin mielessä perin hankalaa tuo kirjautuminen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pipari Piits - Virthaepo liejulammikossa 11.10.2004

Pipari Piits - Virthaepo liejulammikossa
2 ääntä, mutta jopa 15 kommenttia. On siinä mikseriin rekisteröimättömillä virtahaevoilla ihmettelemistä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pipari Piits - Virthaepo liejulammikossa 11.10.2004

Pipari Piits - Virthaepo liejulammikossa
mikseri <3

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pipari Piits - Virthaepo liejulammikossa 11.10.2004

Pipari Piits - Virthaepo liejulammikossa
No en kyl, minä suosin tilanteessa kuin tilanteessa puhdasta ja oikein kirjoitettua äidinkieltä. Eksä muka oo nähny ikinä kuvia virtahaevoist? :O Ne asuu Keski-Namibian tasangoilla ja ne syö turskaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pipari Piits - Virthaepo liejulammikossa 10.10.2004

Pipari Piits - Virthaepo liejulammikossa
Juu sätti siirty nyt tänne kun Microsoft MSN Messenger 6.21 plus lisäpalveluineen otti ja sanoi työsopimuksensa irti. Mutta ei se mitään, tämä looppikisan kommenttiboksissa länkyttäminen on miltei yhtä loistava kommunikointimuoto. Niin ja mitä virtahaepon ihkuuteen tulee, niin soon kyllä ihan ältsin ihku. Saleen ihkumpi ku virtahevot.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pipari Piits - Virthaepo liejulammikossa 10.10.2004

Pipari Piits - Virthaepo liejulammikossa
:D virtahaepo on ihan yhtä hyvä virttis ku orginaali virttiski :D <3

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pipari Piits - Rouva Sini Aaltonen 24.09.2004

Pipari Piits - Rouva Sini Aaltonen
ei se mitään, aina ei voi olla ykkönen ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Projekti Inari - Surupäivä 05.06.2004

Projekti Inari - Surupäivä
Aivan ypä ypä pirun hyvä sample!! Mukavan kuuloinen rumpukuvio myös, tosin sen voluumitason nostelua voisi harrastella. Kyllä mä tykkäsin lailla zuvin, ei ole yök tämä.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele happy-go-lucky - trippin' 25.03.2004

happy-go-lucky - trippin'
Voi hitto, multa loppu superlatiivit tuon "some kind of red":in kanssa silloin ammoin, ja koska tämä oli minusta jopa parempi tekele kuin edellä mainittu kipale, olen nyt todella hädissäni notta miten tätä pystyn tarpeeksi hehkuttamaan.. x? Noh yritetään nyt jotenkin. Siis tämä on niin parasparasparempiparhain!! Uskomaton tunnelma biisissä, tuollanen utuinen ja tumma, helkutin läski ja pehmeä soundi, täysin minun mieltymyksiäni vastaava äänimaisema. Ja kun tuhannesti mainostettu Stinan upeaakinupeampiupein lauluääni kruunaa fiiliksen, olen niin myyty että...hmm...en pysty kuvailemaan, sanon vain että on tämä(kin) vaan niin hieno kappale!! Tai siis hienoin!!! :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele kaoz kata$trof - Musaa, naisii, mankka ja maliburommii 29.03.2004

kaoz kata$trof - Musaa, naisii, mankka ja maliburommii
Ai perkule, multahan on jääny kompsut kokonaan väliin, ja sehän on näinkin doupin kesädisehileen kohdalla täysin anteeksiantamatonta meikäläiseltä (´_`) *häpee* Noh, nyt sen tulin viimeinkin julistamaan, notta jopa on tiukkaa räpäytystä erittäin likaisen taustan päälle. Tuo biitti ja tarina sopii niin perkeleen hyvin yhteen, ihan vitun letkee kesäfiilis päällä täl hetkel. (nään sieluni silmin itseni narupellenä rannalla tangoissa joraamassa...yaiks..) Noh se siitä kauhuskenaariost, mut jokatapaukses täs on iha vitun hyvää läppää ja jätkän räpä rullaa taas tyylikkään korkeilla kieroksilla. Jeah! Hauska, lepposa, nytkyttävä ja erittäin rasvanen biisi. (Y)(Y)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rähmä - Pujota niitä housuja 11.04.2004

Rähmä - Pujota niitä housuja
Huh, kylläpäs oli loistava! Yksinkertainen, mutta juuri siksi äärettömän toimiva ja vangitseva. Hyvin pannailtu noita sampleja ja kuten Mark T Bird:kin jo tavallaan sanoi, äänet sopivat täydellisesti yhteen. Vaikka kuinka haluaisin pelkästään iloita kuulohermoilleni suodusta muhkean elegantista äänimaailmasta, nostaa tämä biitti myös hieman kateutta allekirjoittaneessa. :/ Juuri tällaisia yksinkertaisia, mutta ah niin pudottavia biittejä olisi mukava vääntää, mutta aina pitää sössiä kaikkea turhaa mukaan sekoamispisteeseen asti. Lopputulos on sitten yleensä kuraa, jota kukaan ei jaksa. Noh se siitä tilityksestä, pointtini oli lähinnä, että ei niin VAAN NÄIN!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tappi eli Käyttäjä 1537 - Joe le TAXI 13.03.2004

Tappi eli Käyttäjä 1537 - Joe le TAXI
Mukavan kaoottista näin yömyöhälle(kin). Mielenkiintoinen ote tehdä coveri sinulla. En muista olenko kuullut originaalia, mutta ei sen väliä, luulen tämän silti olevan se minua enemmän mielyttävämpi versio. Eipä minulla tästä moitittavaa ole, lopun kakofonisen fiilistelyn olisin tosin suonut kasvavan niin, että pää räjähtää. Todella omalaatuinen, mutta toimiva paketti. Hyvä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Men2Men - Homojen Kevät 25.02.2004

Men2Men - Homojen Kevät
Tätä rasvasempaa biisiä ei löydä!! Aihe oli ihQun perseestä ;D Yhtä hottia ku Siltsin kankut!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beathoven - non-unreleased shit 12.02.2004

Beathoven - non-unreleased shit
Juurikin näin. Beathoven on palannut omistamaan, ja jos vain mahdollista, entistäkin laadukkaammalla otteella. Käsittämättömän rauhoittavaa ja kaunista paatosta alusta loppuun, leijailin koko 5 minuuttia aivan muissa sfääreissä, kaukana todellisuudesta...uskomaton elämyssetti... Tää on juuri sen tyylistä chillailua, että kolina vaan käy kun tää putoo... Ei pysty mistään valittaa, täydellistä tunnelmointia kaikin puolin!! Ps. Milläköhän mahdat nykyään väkertää? Ei sillä, että ohjelma itsestään musiikista hyvää tekisi, mutta jos tää on vielä FastTracker matskua, arvostus tätä loistokkuutta kohtaan nousee potenssiin miljoona!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tohi - Live @ MSN 04.02.2004

Tohi - Live @ MSN
Heheh, vai Ruosn homestudio :D Ehän mä painanu ku rekkiä ja sä hoidit loput :J No mut, kaikesta huolimatta, sen puoli tuntia mitä sain nauttia sun setittelystä, täytyy sanoo että soli kyllä fiilistelyä parhaasta päästä! Kiitos siitä! Tää setti oli yks helmimmistä, mut ne monet muutkin ois ollu kiva saada purkkiin, jos vain mun nauhotussormi ei ois ollu homeessa... :S Tää on kyllä kaikinpuolin loisto setitys, kuvaa hyvin sun taitoja, kun vedät ekalla purkkiin ilman minkäänlaisia "virheitä"... Päinvastoin, tunnetta ja huippuunsaviritettyä artikulaatiota läpi piisin, pakko nostaa vielä kerran hattua! Tosi hienoa!! Emmä nyt keksi mitään hirveen syvällistä lätinää tähän, hehkuttelen vaan, ku oon vieläkin ihan onessani sun esityksestä :D:D Harvoin sitä saa kotisohvalla nauttia live-häröilystä, toivottavasti et lähetä laskua perässä tästä hyvästä :] Heh..jooh..kovan luokan sessio, moon kyl ylpee, ku mulla on vielä 13 minuuttia lisää sun matskua, mahtaa muut olla kateellisia. Hähähä! :P Juuh, hyvä hyvä vielä kerran! Pakko antaa vain kymppi tästä todella laadukkaasta tiistai iltapäivän viihdykkeestä, kun eivät peijjakkaat moderaattorit ole laittaneet arvosteluboksiin isompia numeroita :))) Ps. Toi "plop" ääni on aika hämärä, en tunnusta sohineeni hiirellä mitään ylimääräisiä :.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tappi eli Käyttäjä 1537 - Just a closer walk with Thee 22.01.2004

Tappi eli Käyttäjä 1537 - Just a closer walk with Thee
Hahah, varsin leppoisaa jamittelua, ihan kuin iltasatu joka sopii tähän aikaan varsin mainiosti :) Toi saksofooni(?) on kyllä lungiuden perikuva ja noi kitarat säestivät oivakkaan seesteisesti myös... Tarinan kerronta aluks vähän hämäs kun sitä oli panoroitu aika voimakkaasti, mut siihen tottu varsin mainiosti biisin edetessä. Särinää oli myös aika paljon mutta hieman rupuinen äänenlaatu on kuitenkin lähellä mielytymyksiäni, joten ei siitäkään mitään suurempia komplikaatioita saanut. Ihan huoleton setti kaikki tyynni, tosin paremmalla äänenkäsittelyllä tämä olisi ollut ehkä kuitenkin astetta nautittavampi...( Vai oliko tämä kenties joku pölyttyneen c-kasetin remasteri? Jos oli niin saat anteeksi pienet epäpuhtaudet. :D)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cool-C-Cat and Jamaican Banana Trio - Bob-Mike-A-Man 16.02.2005

Cool-C-Cat and Jamaican Banana Trio - Bob-Mike-A-Man
Nintendo?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cool-C-Cat and Jamaican Banana Trio - Bob-Mike-A-Man 20.01.2004

Cool-C-Cat and Jamaican Banana Trio - Bob-Mike-A-Man
Sanoisin, että sillisallad on lähempänä totuutta ('-')

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cool-C-Cat and Jamaican Banana Trio - Bob-Mike-A-Man 21.12.2003

Cool-C-Cat and Jamaican Banana Trio - Bob-Mike-A-Man
^avaruuskeksi sille, joka määrittelee tämän biisin genren ;D

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ksm (arkisto) - You can newer know (Junttaremiksi) 09.12.2003

Ksm (arkisto) - You can newer know (Junttaremiksi)
Häiriintynyt kipale, mikä tarkoittaa sitä, että Ruso myös tykkää. Friikit rummut kautta linjan ja varsinkin 1.25 eteenpäin tulee jotain vertaansavailla olevaa. Aikamoista läpsytystä alusta loppuun, remiksi resonoi hurjalla sykkeellä kuuloluihini. Ehkäpä Ruso tykästyi alkuperäisen rauhallisempaan tatsiin kuitenkin hitusen enemmän, mutta eipä silti, kyllä tällaiset "riehunta-biitit" tekevät silloin tällöin enemmän kuin poikaa! (Y)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tohi - Rakkaudesta ( Piste Kurrre Tohi ) 07.11.2003

Tohi - Rakkaudesta ( Piste Kurrre Tohi )
Aivan mahdottoman upea kappale <3 <3 Tuo komppi, tuo melodia, tuo tyyli räpäyttää, nuo kuiskaukset, kaikki olivat sangen täydellistä minun(kin) korvaani. En tiä montaakaan artistia joka saa vangittua biiseihinsä yhtä (positivisella tavalla) utopistisen ja mystisen tunnelman kuin teikis. Suurta hanskaa sinulle ja muille tekijöille, tää on taas sitä kamaa mikä päätyy..hihi..enpäs kerrokkaan minne... ;)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Löyly - Detoxified 19.11.2003

Löyly - Detoxified
Aah..niin hämmentävää... Hieno kontrasti tuli mielestäni juuri tuon kompin ansiosta, pää nyökkyi samalla kun kuulokkeista puski aivolohkoja lamaannuttavaa äänimailmaa... Kuuntelin tän lofilla ja latasin heti perään, ja täytyykin sanoa että se lofin rujompi komppi kolahti semisti enemmän mulle, mutta ajo nää "oikeatkin" rummut asiansa kaikki tyyni. Noh, täytyy tietenkin muistaa, että eihän tällaisen musiikin idea lepää missään nimessä läskisissä rummuissa...vissiin...mut mä oonkin vähän tällanen biittifriikki ;D Juuh, kaiken kaikkiaan tämä oli tosi hieno elämys, tuulikellot, sirinät, industrial kilkkeet ja pörinät, stringit sun muut pitivät otteessaan helposti sen seitsemän minuuttia....koomaista, ah niin koomaista...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tappi eli Käyttäjä 1537 - W&K plus muuta 21.10.2003

Tappi eli Käyttäjä 1537 - W&K plus muuta
Kuullosttaa lähinnä siltä, että kuvan tovereilla on jokaisella korvatulpat käytävissään ja he puhaltelevat/pimputtelevat soittimiaan randomina autuaan tietämättöminä muiden musisoinnista/puuhamisesta :D No eipä silti, tämä ääniaalloista koostuva yhdiste kondensoitui loppua kohden hyvinkin kurantiksi meteliksi kuuloluille ja eritoten psyykkeelle. Pääntyhjennysoperaatioksikin tämän kappaleen voisi nimetä, niin monasti tätä kuunnellassani havahduin tuijottamasta tyhjyyteen tai muuten vain kuolaamasta suupieliini. Tämän soidessa taustalla aika ja paikka menettivät merkityksensä ja oli vain x määrä soittimia/äänihuulia tuottamassa ääntä. Tiedä häntä oliko tässä jollain jotain asiaakin, en keskittynyt juuri mihinkään tämän soidessa. Sävelet ja sanat vain velloivat ajukopassani ja lähtivät samointein tuulettumaan. Noh mutta, ainut mitä kappaleeseen tarvitsee on ääni. Tässä sitä oli rutkasti niin monessa eri formaatissa joten kai tämä oli siis biisi. Niin minä tämän järkeilen. Kyllä joo. Biisistä saat kahdeksan pistettä. Hälinä roks!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Reino Rinne in memoriam - Koillismaa 24.09.2003

Reino Rinne in memoriam - Koillismaa
Juu tälläistä on perin vaikeea lähtee numeroin arvostelemaan kun ei ole ihan jokapäivästä "musiikkia" (ainakaan täällä mikserissä!!) Mutta hyvä niin, vaihtelu virkistää ja tätä kuuntelee enemmän kuin kernaasti! Kaunista, erittäin kaunista...vaikenen...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tappi eli Käyttäjä 1537 - I'm in loove with You Babe 31.08.2003

Tappi eli Käyttäjä 1537 - I'm in loove with You Babe
Huh, tuo saksofoni (tai mikä puhallinsoitin nyt ikinä lieneekin) oli kyllä vallan lupsakka ilmestys. Jopa niin lupsakka, että olotilani muuttui hyvin veteläksi sen ansiosta. :D Pääni nyökkyi harmittoman rauhallista tahtia, kunnes vajosin lopullisesti tuolin pohjalle fonin uskomattoman tuhdin, ja ah, niin vangitsevan leppoisan soundin saattelemana...aaah...mukaan tuleva kitaraosuus sai minuun jo hieman ryhtiä, olihan se perin veikeä veivaus sekä mukava solokohta muuten niin seesteiseen jamitteluun. Lopun pianopimpautukset takoivat jo siihen tahtiin takaraivoon, että sain kerättyä luuni tuolin perältä ja tultua tänne tätä kappaletta hehkuttamaan. Pirun tiukkaa settiä (niinkuin on tapana sanoa) kokonaisuudessaan! Erittäin helmi!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hiljaiset Hetket - Köyhän eväät 25.08.2003

Hiljaiset Hetket - Köyhän eväät
Juups..niih...siis tämä värssyhän käsitteli mitä suurimissa määrin tuota ah niin kauniin oranssia, hampaita vahvistavaa ystäväämme.Peräti toiseen kertaan kuunneltuani tämän terhakkaan laulelman, koin moisen ahaa elämyksen, että yölliset pokkanafantasiani/-hallusinogeenit juontuivatkin juuri TÄSTÄ kappaleesta :D Reikäpää kun olen, niin toisesta korvasta sujahtaneet asiat (tässä tapuksessa hienon hieno lyriikka) pysyvät noin 0,0078 sekuntia ajukoppani sisällä, kunnes putkahtavat siitä toisestä öörasta takaisin tuulettumaan... Jokatapauksessa, ukaasini pysyy ja kynppi on paikallansa tästä eri repäisevän rattoisasta rallatuksesta. T: vihannes Ruso ;)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hiljaiset Hetket - Köyhän eväät 23.08.2003

Hiljaiset Hetket - Köyhän eväät
Aika pinkee kipale. Jos oisit laulanu porkkanoista, oisin tuupannu samointein kyöstin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Reino Rinne in memoriam - Time of Dinsoaurii 25.09.2003

Reino Rinne in memoriam - Time of Dinsoaurii
ÖlyNpialaiset :DD Veikkaan, että lekkeri jos toinenkin viisasten juomaa on kulahtanut tämän mestarillisisen tilityksen lomassa, sen verran surrealistista tarinan kerronta meinaan oli. Kaikki tyynni, piin kovaa "huttua", jälleen kerran. Tämän ansiosta ainakin täällä huushollissa pohditaan urheilua ihan uudesta kulmasta... Ps. loistava genre valinta, ainakin etuliiteensä puolesta ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Reino Rinne in memoriam - Tuderus 25.09.2003

Reino Rinne in memoriam - Tuderus
Tätä mun on jo pidempään pitäny kommentoida, mutta en oo löytäny oikeita sanoja pukemaan ajatuksiani. Tokkopa löydän nytkään, mutta ei se ole niin oleellista. Pääasia että tämä on olemassa ja me saamme tästä nauttia. Noh, asiaan.. Tää on kyl ihan ehdoton "ässä", jos sitä sanaa nyt voi käyttää tästä varsin periskummalliseta, mutta oih, niin sykähdyttävästä paatoksesta. Auraani positiivisesti vaikuttaneet elementit olivat eritoten taustalla lätisevä släppibasso ja sangen piinaavalla ottellaan törisevä trumpetti(?). "Kappaleen" tahditus on myös luku sinänsä, positiivisella tavalla hemmetin omalaatunen meininki niin vokaalien kuin soittimien hillumisessa. Ei mitään perinteistä kiskoilla kulkemista, tää juna putos raiteilta useaan otteeseen, mut jesh, se on tän kipaleen ehdoton suola! Sanoitukset saivat myös monttuni auki, ei tällainen yksinkeratainen kaveri ota niistä selvää, ei sitten niin millään. Mut taidehan on parhaimillaan sitä, että jää märehtimään ja pohtimaan sen syvintä olemusta. Ja tää nimenomaan oli taidetta ja vieläpä megalomaanisen isolla teellä, sano. Erittäin loistavaa Tappi!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Projekti Inari - GangztatatatASSS yoyoyo 26.07.2003

Projekti Inari - GangztatatatASSS yoyoyo
Shiish mitäsh nää shamplet oikhee o? ;D Heh heh, komppi vähä paremmaks ni tää o iha ässä!! Noi ihme "melodiat" on just kunkkui!!
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Projekti Inari - kolari_osa4 28.06.2003

Projekti Inari - kolari_osa4
joo totta taidat turista....mullakin on kuuloluut jo tuhkana mut avasin tän cooleditil ja kattelin siit tän ääniraitaa...ei vittu minkä näkösii sinikäyrii...eeraaarrrrghhe nyt lähti näkökin XI....kaikki ne sadejutskat ja kolarihässäkät poltti mun verkkokalvot et nyt niinku sepitän tässä parastaikaa juttuu pistekirjotus-näppiksel...vittu tää saaga on alust loppuun nii kunigas et ei ihminen pystyy oikee ees ymmärtää..hyh hyh... -9,79-
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Projekti Inari - kolari_osa3 28.06.2003

Projekti Inari - kolari_osa3
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARGH...KABOOOOOOOOOm...nysse kupoli tussahti ...:/:\:/:\.....nii siis vittu toi slaidattu bassolaini hajottaa pään lopulliseti ja muutenkin eri pätevä efektointi koko roskas on iha simo hirveet...eniten kamala on kuitenki toi kohina ku tulee tuolt vasurist..aina vaa paskenee.. -9,67-
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Projekti Inari - kolari_osa2 28.06.2003

Projekti Inari - kolari_osa2
kyl mul ainaki räjähtää pää kohta..aika emä kakkaa :()---@ (((hienoja melodioita sulla kyllä tossa alussa tolla x-soittimel ja lopussa multipianoilla))) -9,55-
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Projekti Inari - kolari_osa1 28.06.2003

Projekti Inari - kolari_osa1
Huh huh ku muhevaa bassoo ja just synkkää voicesringii kehis. Sitku viel noi siistit efutut pianot ja suht hyvä komppi otetaan mukaa arvosteluun ni ei voi sanoo muuta ku helvetti mitä sontaa... -9,55-
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tohi - Toinen maailma 01.11.2003

Tohi - Toinen maailma
Juu, kävin uudelleentarkastamassa tämän biisin arvostelun. Se on kymppi nyt, niin loisto tää on ja niin monta kertaa tää on soinu...huh... Tää on hienoimpii piisei mikseris ja oonpa sen kunniaks polttanu tän levyllekkin. Haasta oikeuteen, ei haittaa, niin monta kuunteluelämystä tästä ollaan saatu, notta rojaltit maksan kernaasti ;D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tohi - Toinen maailma 07.06.2003

Tohi - Toinen maailma
Omaperäisyys rokkaa todellakin! :D Tässäpä sitä oli niin biitissä että räpäytyksissä. Taustan äänimaailma oli erikoinen sekoitus suhinaa, stringejä ja maukkaita hälyääniä. Komppi sopi enemmän ku parhaiten tämän tyyliseen melodiajumitukseen, sopivan junnaava ja juuri oikeissa paikoissa selkäytimeen iskevä..siis..häh..no kyl te tiiätte ;D Sit noi räpät tohon päälle..uuh..helvetin hyvää settii niin flown ku riimien osalta! (siis noi lyyrikat sai montun auki ihan yhtä railakkaasti kun taustakin :D vittu mä oon ihan flipeis tääl..ROX!!) Sit kertsistä isohkoa hansikasta, aika metkanoloisesti heitetty poijjaat, tykkäsin suunnattomastai! Noh mut, kun mä ny tykkään aina jostain kuiteski kitistä, niin sen sanon että: Räpät tuli hiukan epäselvästi, ehkä hieman hiljasella volalla tai jtn, sitä vois viel zoomaa. Niin ja sitten tää piusa oli mielestäni aivan liian lyhyt, just ku rupes kuolaa valuu suu pielest ni kappale lopahti :( Jos riimei ei keksitty(:D) pidempään pläjäykseen ni ois ainakin tota taustaa voinu viel muutaman..tai ööh..perkele ainakin SADAN patterin verran venyttää! Juuh. Näin. Todella kova materiaalia kaikki tyynni. Tän perusteella mahdollinen yhteistyö MATS:in kanssa tulis oleen kyl jotain über hooseetä. Ruso ainakin sitä kannattaa :D Sitä ja muuta tulevaa kakkaa odotellessa, oion sormeni hiiren nappulalle ja klikkaan tälle ysin. Suht täydellistä sektiota mutta ääh, aivan liian lyhyenläntää.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Projekti Inari - Tähtivyö 18.05.2003

Projekti Inari - Tähtivyö
Kovasti hyvin on taas sävelletty. Hiljemmalle vaan tilutus ja bassot kovemmalle ni täst tulee erittäin pätevää tarveainetta. Lopun tilutuksen pheiseröinti oli äärettömän professionaalin kuuloista ja mukaan kuvioihin ängenneet harput? vitun ammattimaisia. Tää potkii ku jalkapallonpelaaja!-8,57-
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Projekti Inari - Ruttovuosi 17.05.2003

Projekti Inari - Ruttovuosi
V!TTU TÄÄ ON HIENO BIITTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ..ohoh..köh...jäi taas myssytlukko päälle :S No mut pirun upeaa sävellystyöskentelyä ja kaikki äänet oli hyvin harmoniassa keskenään. Sit tuo komppi oli sopivan tyyni tollaseen keskiaikaishenkiseen musisointiin. Tää on kyl pirun laadukas, laita sun toiselle sivulle ni muutki pääse viilaroimaan. Tää on nii uukee mesta ettei tänne löydä varmaan ku mä ja impro. Jep. Ehkäpä pidemmän version loppuosiin vois pistää vähä pulskempaa rumpuu messii,mut ei se sitä todellakaan huuda. Bitun hyvä jo tällasenaankin. Pakko viel saakeli mellottaa isolla mut, TÄÄ RULETTI! -9,52-
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Projekti Inari - Johny - fam 9 esimaku 15.05.2003

Projekti Inari - Johny - fam 9 esimaku
Böhöhö voi juku ku tää on loistava. Tuo choppailu on kyl moustisti parasta :) Bläh bläh ku ei jaksa ite väsää näit enää mut tää on kyl suasikki tähän mennes!!1 Njuuh, masterivolume vois kyl olla melkeen tuplasti covemmal mut muuten folkkas ihan ysil. -9,04-
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elämänpakolaiset All Stars - Unettomat 15.05.2003

Elämänpakolaiset All Stars - Unettomat
Kohast 1:04.065 kohtaan 1:09.397 tippuu ehkä professionaaleimmat riimit mitä oon ikinä kuullu. Ehkä mä oon vähän hidas mut se nauratti mua kyl ihan helkutisti XD Muuten piusa oli erittäin hyvin yölliseen kompleksointiin sopivaa materiaalia, varsinki taustan osalta. Tykkäsinpä siitä meinaan erittäin paljon. Ei räpäytyksissäkään sinänsä mitää vikaa ollu, ei vaan jotenki tuo tyyli napauta henkilökohtasesti :( No mut laadukasta jälkee kaikilta osin ja kuten sanoin, tähän kellonaikaan varsin oivaa hallusinogeenia ;D
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Apezone - Punany 18.04.2003

Apezone - Punany
Mitäpä tähän muuta lätisemään kuin että kappale on aivan helkutin kova! Lisää,lisää ja lisää tällaista!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Projekti Inari - Joku bassopätkä ei tää o mikään 11.05.2003

Projekti Inari - Joku bassopätkä ei tää o mikään
nii onki -8-
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Projekti Inari - Joku torvipaska juttu (isompi clipbi) 18.05.2003

Projekti Inari - Joku torvipaska juttu (isompi clipbi)
vitun kova keskiarvo tällä, tää on varmaan hyvä
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Projekti Inari - Joku torvipaska juttu (isompi clipbi) 11.05.2003

Projekti Inari - Joku torvipaska juttu (isompi clipbi)
nii onki -8,768942-
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Projekti Inari - Paskaa mazQ 11.05.2003

Projekti Inari - Paskaa mazQ
nii onki -8-
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Projekti Inari - Paskaa mazQ 14.04.2003

Projekti Inari - Paskaa mazQ
joo noi ylemmät kommentit on tarkotettu sit tohon Bätle wäk biit paska clippii. oon nii flipis taas et terve. tästä biitistä sanoisin notta kaunis kuvio noilla clavichordeilla, joskin ne tulee ehkä vähä kovaa. biitti on aika perus ja sopii tähän iha jees. vissii jotai bassoo tää viä kaipais.
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Projekti Inari - Paskaa mazQ 14.04.2003

Projekti Inari - Paskaa mazQ
8 1/2
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Projekti Inari - Paskaa mazQ 14.04.2003

Projekti Inari - Paskaa mazQ
fätimmät snaret pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizhhhhhhh :R, nii ja sit sitä yhtä kohtaa joka alko siin jossai kohti nii rutkasti enemmä :A
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Projekti Inari - Pilailupuodista hyvät eväät 15.04.2003

Projekti Inari - Pilailupuodista hyvät eväät
|-||_||-| |-||_||-| _|00 3|\/||\/|ä 74_||_||_| |<4|\|$, |\/|ä |_117y|\| ©3®|-|00|\|
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Projekti Inari - Pilailupuodista hyvät eväät 14.04.2003

Projekti Inari - Pilailupuodista hyvät eväät
hmm...jotenki tutun kuullosta ;D..no joo, aika peruscaccaa, vaatis vielä kovasti kaikkia kivoja ääniä mukaan.
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Projekti Inari - Joku vuosia vanha poo 11.05.2003

Projekti Inari - Joku vuosia vanha poo
nii onki -9-
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Projekti Inari - Joku vuosia vanha poo 14.04.2003

Projekti Inari - Joku vuosia vanha poo
joo nii hajooki ku tää on nii hyvä. just hämärä. jotai komppi säätöö tähänki ni tää on enimmiltään pahis
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Projekti Inari - Ovelaa (clip) 11.05.2003

Projekti Inari - Ovelaa (clip)
nii onki -7,5-
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Projekti Inari - Mikä tääki ny oikee on 11.05.2003

Projekti Inari - Mikä tääki ny oikee on
nii onki -8,37-
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Projekti Inari - Mikä tääki ny oikee on 14.04.2003

Projekti Inari - Mikä tääki ny oikee on
härö melodia, tulee jotenki joku keskiaika tai kirkko mieleen vaik ei ehkä ois mitää syytä :D comppi oli aika laimee, joskin hyvii elementtei oot siinä käyttäny.
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Projekti Inari - Bätle wäk biit paska clippi 11.05.2003

Projekti Inari - Bätle wäk biit paska clippi
nii onki -8,5-
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Projekti Inari - Loppukeväästä (clip) 11.05.2003

Projekti Inari - Loppukeväästä (clip)
nii onki -9-
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Projekti Inari - Loppukeväästä (clip) 15.04.2003

Projekti Inari - Loppukeväästä (clip)
..joo eli potkut ja passot o tiuccoi ton MELODIAN lisäks...huoh...ku ei tajuu mitä kirjottaa.. :&
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Projekti Inari - Loppukeväästä (clip) 14.04.2003

Projekti Inari - Loppukeväästä (clip)
hih toi melodia on just ku joku uuden ajan alku. sopii hyvin loppukevät nimeks ihan ku joku leskenlehti alkais kasvaa ja nurmikot viheriöis ankeen ja pitkän talven jäljiltä :D aika köyhät snargelit oot tähän onnistunu saamaan, bassot ja kiksonit on sen sijaan just tiukahkon oloisia ton kompin lisäks.
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Projekti Inari - FAM5 - Lemmenlaiva 11.05.2003

Projekti Inari - FAM5 - Lemmenlaiva
nii onki -9-
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Projekti Inari - FAM5 - Lemmenlaiva 01.05.2003

Projekti Inari - FAM5 - Lemmenlaiva
<MARQUEE loop=5 height=500 width=1000 style="position:absolute; top:0; left:10" SCROLLAMOUNT=10 SCROLLDELAY=50 BEHAVIOR="SLIDE" DIRECTION="DOWN"> tämä on todellä hyvä kappale</MARQUEE>
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silumi - Jalokivet o ikusii 06.04.2003

Silumi - Jalokivet o ikusii
tai ei se ääni itsessään vaan TYYLI...*yök*... ps. noi "räpäytykset" vois tulla hieman kovemmalla volalla, hukkuvat meinaa taustaan aika monessa kohtaa
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silumi - Jalokivet o ikusii 06.04.2003

Silumi - Jalokivet o ikusii
Tausta on itse asiassa tosi hyvä mut ei helvetti tota mölinää biitin päälle...Suhteellisen ärsyttävä ääni plus että yhestäkään sanasta ei saa selvää...ei voi millään lämpee... Kaikki pointsit tulee pelkästään tosta biitistä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele ShaManiacs - Back alley rumble (Final edit) 19.03.2003

ShaManiacs - Back alley rumble (Final edit)
Joskaan nyt en hirveästi ole trance-genrestä perillä, täytyy silti tulla tätä hehkuttamaan. Ehkäpä tykästyin edelliseen hitusen enemmän, mutta on tämäkin pahuksen groove. Hienoja efektejä ja hyviä ääniä, pidin kovasti. Eritoten torvet loivat taas kerran erittäin hektisen olotilan...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ksm (arkisto) - Kosmon epäpiitti 19.03.2003

Ksm (arkisto) - Kosmon epäpiitti
Helkutin rento, mut jos pippaloist puhutaan, ni tää sopis kyl parhaiten monttubileisiin =D Heh, jep jep. Nii ite biitist, bassokuvio on siinä mitä parahin ja tosi hyvin oot tehty myös noi fillit. Basarit + lautashässäkät niissä ovat suhteettoman loistavan kuulosia. Melodiassa on myös käytetty herkullisia elementtejä. Eritoten sydäntäni lähellä on toi heti ekalla iskevä "pätkäsevä stringi". Myös myöhemmällä mukaan tuleva "gangstastringi" on jotian sanoin kuvaamatonta =D Hienoja soittimia kaikki tyynni, joskin juuri ne saavat tämän biisin kuullostamaan enemmän surumieliseltä ku pilehitilt. Mut ei se mitään, himo tiukkis settiä anyway. Joo-o. Miinusta tulee lähinnä vaan biitin kliinisyydest, meikis ku tuppaa diggailee enemmä semmosist semi-räkäsist compura-mastereist. =) Kokonaisuudessaan antaisin 9,499999.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gabriel Centaurion - Rock Prism -beat (Looppikisa IV) 09.03.2003

Gabriel Centaurion - Rock Prism -beat (Looppikisa IV)
Minusta tää oli aika hassu biitti. Vähän kyllä olis vaatinu efektejä noille sampleille, mutta kokonaisuudessaan viihdyttävää settiä. Varsinkin tuo (ilmeisesti viulusamplella) tehty semi epävireinen melodia oli varsin hyvän kuulonen torvien ja muiden "entiedänimetäniitä"-samplejen joukossa. Komppi nyt tosiaan oli muovisen kuulonen, mutta se sopi kuitenkin hyvin biitin yleisilmeeseen. Sävellysteknisesti tää on suvereenisti paras, mutta kuten jo mainitsin, efektiä lisää notta ei kuulostais nii ns. träkkerimusalta. Hyvä pala! =D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tsoni & Nuhaset koalat - FAM loop 4 - Toinen yritys 07.03.2003

Tsoni & Nuhaset koalat - FAM loop 4 - Toinen yritys
plöp
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tsoni & Nuhaset koalat - FAM loop 4 - Toinen yritys 07.03.2003

Tsoni & Nuhaset koalat - FAM loop 4 - Toinen yritys
hahah..en vittulakseni anna numeroo koska keskiarvo laskis yheksään pilkku kaheksaan ja sehän ei ois enää ollenkaa edustavaa. =D no juu, hassujen kräzien lisäX täs oli pirun hyvän kuulonen komppi tos yhes kohtaa. =li täs muutenki ihan hyvä komppi mut tos yhes kohtaa se oli ihan pirun kova. (<- taisin sanoa ton jo kerran) Täs on taas kikkailtu todella hassusti, mutta vakavahenkisen kilpailun olessa kyseessä, päädyn rokottamaan liian vapaamielisestä samplejen käytöstä yhden pisteen....siis täh..=D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tsoni & Nuhaset koalat - FAM loop 4 - Toinen yritys 07.03.2003

Tsoni & Nuhaset koalat - FAM loop 4 - Toinen yritys
suhteellisen vängät "skräpät" =D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rump ant beis - In da Feeling 11.05.2003

Rump ant beis - In da Feeling
Suhteelisen kovaa revitystä sekä luritusta ryydittettynä ehkä maailman hassuimmalla välispiikillä. Pakostihan tästä joutaa kyöstin antamaan, muunlainen toiminta näin tärähtänyttä kipaletta kohtaan olisi enemmän kuin väärin :D:D
10