Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 14 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tulisielu - Haudan Lepoon 18.04.2013

Tulisielu - Haudan Lepoon
Biitti toi haastetta sinänsäkin, et rakenne muuttu joka säkeistö snadisti, niin piti hyödyntää kaikki palaset :) Mutta kiitos :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele The B And The Band - Tikkurasian puisto 20.01.2012

The B And The Band - Tikkurasian puisto
Tämä toimii livenä, tämä toimii nauhalla :) Ainakin mulla on sellanen muistikuva että tämä on nähty livenä. Omassa hommassanne olette loistavia. Kertsi potkii aivan loistava. Ainut mitä en ihan ymmärrä on toi c-osan ratkasu, mut toimii kokonaisuudessa kivana lisänä. Teemu paukuttaa vokaaleita taas loistavasti. Pitää ostaa levy, jos Teemuun törmäilis :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soul infected beats - 1.Monster*VARATTU* 2.Here in my arms 3.Oboey*VARATTU* 07.01.2012

Soul infected beats - 1.Monster*VARATTU* 2.Here in my arms 3.Oboey*VARATTU*
Suht maukkaita jälleen kerran, fiilistelly näitä sun Turkki-Lähi-itä-whatever vaikutteita näissä biiteissä jo hetken. En tiedä onks se vaan mun luurit tällä hetkel, mut en löydä kunnon bassoa here in my arms-biitistä? Kova meno, keep it up bro!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Peruspojat! - Halusin vaa räpätä 28.07.2011

Peruspojat! - Halusin vaa räpätä
Jostain syystä toi Peruspojat!-huuto kertsis iskee suoraan selkärankaan :D Siin on jotenki niin mahtavasti äänet harmonias. Aivan loistava meininki, rehellistä Jokela-laatuu!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jansa - Pärjään Veli 20.07.2011

Jansa - Pärjään Veli
Kertsi nappas oikeen nätisti :D Vanhaa stygee mut kuitenki, fiilaan fiilaan. Terveisiä Jokelaan, Yhden miehen ihme Jäkest kuittaa :D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele g-p - Toivo sataa taivaalta feat. Pros & Ken K 18.01.2006

g-p - Toivo sataa taivaalta feat. Pros & Ken K
Hmm... Ihan ensin, biitist en oikeen pitäny. Basso puski ehkä liikaa räppien päälle, eikä ollu oikeen mitään, mihin ois korva tarttunu, ei mitään koukkuja yms. Basarin nätit potkut puuttu, ja biitti oli lopuks aika laiska. Toiseks, teidän räpit oli aika omituisii. Niissäkin oisin joitain tiettyjä koukkuja kaivannu. Kertsi ei oikeen silleen erottunu, siihenki ois jotain voinu keksii. Elävän ääni kuulosti jotenki tosi hassult, ja joissain kohtii sanat meni vähän puuroks. Flow on aika aloittelevan tasolla, mutta kyllä se siitä. Prosin versu oli kaikkein hirvein, tuplaukset kusi hanskoille, linjat meni mössöks, äänestä en tykänny. No, nää on luultavasti alottelijan mokia, oon itekki ollu samas jamas, ja oon ehkä vieläki. Kyllä se siitä pojat, vähän vielä vaan treenausta. Peace...
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Roskis (Vapaat Beatit) - #9 15.08.2005

Roskis (Vapaat Beatit) - #9
aluks noi vokaalit saa vähän nauramaan, mut sit ku biitti pääsee vauhtiin, ei naurata niin paljoo, vaan tulee semmonen hyvä fiilis. Rummut toimii ihan hyvin, potkii just sopivasti. Instrumentit on harmoniassa keskenään, joten kokonaisuus kuulostaa vakuuttavalta. Näitä vaan lisää, ja kovaa :D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tiia - Sun täytyy lopettaa 14.04.2005

Tiia - Sun täytyy lopettaa
Biitti: J-Kay on taas kovalla asialla. Yksinkertanen melodia, toimii hyvin komppiin. Ihan hyvä r'n'b tausta Laulu: Säkeistöt toimii, melodia sopivan yllättävä ja ääni toimii. Kertsin melodia kolahtaa, aivan älyttömän herkkää. Tuplaamalla laulut saa hienon efektin tähän. Ääni on kaunis ja sanat on hienot. Miksaus on hyvä, kaikki on tasapainossa. Hyvä r'n'b-tekele, ehottomasti :D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Men2Men - Homojen Kevät 07.05.2004

Men2Men - Homojen Kevät
Siis vittu ku oli hyvä!!!! Räbät on kyl just niin experttien kamaa ku olla ja voi =) Mut joo, kyl kavereiden kaa revettiin muutaman kerran ku tän kuuli. Tää on teijän hommaa jätkät. Antaa palaa vaan. Mut yks pieni vinkki, jättäkää noi suolisto-jutut pois. ;)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sumu - Pilven reunalla 10.02.2004

Sumu - Pilven reunalla
Ei paha. Tunnelma on aika mukava, mut en tiiä oliko mun suosikkeja
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Himputin Pimputti - Omaksi lihaa kaupastasi 20.02.2004

Himputin Pimputti - Omaksi lihaa kaupastasi
Hmmm...ei ihan mun lempimusaa. Laulu kuuluu yli kitaran, ja kaiken muunkin. Ja ton nimen kans en oikeen tiedä. Mut kovalla työllä tästäki sakist saadaan duunattua hyvääki rokkia. Yrittäkää vaan enemmän. Laulajallaki on ääntä, joten sitä on lupa käyttää.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Juliste - Tuulten valtakunta 27.04.2004

Juliste - Tuulten valtakunta
Se on kyl kymppi oltava, ei tähän muuta voi antaa. Harva osaa tehdä näin hyvää suomalaista Power metallii. Kitara oli hyvä, rumpuohjelmoinnin vois korvata rumpalil, siitä IHAN VÄHÄN miinusta. kivat oli soolot ja kaikkee muuta. Ei kai sitä hyvää kappaletta tarvitse perustella miksi se on hyvä. Jos kokonaisuus natsaa, sitä ei tarvii ettii yksityiskohilla. Ja tässä kokonaisuus natsas. Kymppi teille ja papukaijamerkki :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cokkelin Civittaejaet - Kakkonen On Ykkönen 03.04.2004

Cokkelin Civittaejaet - Kakkonen On Ykkönen
Raptori! ehottomasti tuli mieleen Raptori. Ja vaikka en diggaakaan siitä, niin kyl tää nauratti! ''Vaikka nainen on laatua lihavempaa...'' Ei jumalauta! Kyl te osaatte ton homman. Ei muuta ku julkasemaan lisää matskuu. Samanlaista vaan. Ei saatana mä diggaan!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele D Fast - da sexy gal -groove 22.02.2004

D Fast - da sexy gal -groove
Joo, tää on kyl yllätys. Mä en oo koskaan kuullu näin hyvää bluesia. Piano oli melodinen, muu bändi oli fiilikses mukava. Mukavan rytmikäs, teki mieli ruveta tanssimaan, en kyl viittiny, liian pieni tila. Mut nää on kyl tienny mitä teki. Tää on kyl hyvää musaa, ja mä ainaki tykkäsin.
10